Vain saatana pystyy tähän

saatananhitler

Natsien okkultismi

Natsien okkultismin harjoittamisesta on kiistelty aina sen jälkeen, kun natsien tekemät toisen maailmansodan aikaiset hirmuteot paljastuivat maailmalle. Jotkut uskovat että natsit eivät harjoittaneet okkultismia, mutta jotkut ihmiset ovat sitä mieltä, että natsit harjoittivat okkultiikkaa. Tässä kirjoituksessa tuon esille sen että natsit harjoittivat okkultiikkaa ja että juutalaisten holokausti oli natsien polttouhri heidän epäjumalilleen, jota he palvoivat. Natsien suorittama holokausti oli julma ja raaka rikos ihmisyyttä vastaan, jonka taustalla vaikuttaa okkultistiset opetukset ja voimat.

Dietrich Eckart

Dietrich Eckart oli saksalaisen työväenpuolueen jäsen. Työväenpuolue oli kansallissosialistisen puolueen edeltäjä. Dietrich Eckart oli myös kirjailija ja sanomalehtimies. Dietrich Eckart oli Adolf Hitlerin ystävä, tukija ja neuvonantaja. Eckart otti käyttöön käsitteen "kolmas valtakunta". Kolmas valtakunta käsite perustui esoteeriseen mystiikkaan ja poliittiseen historiaan. Kolmannen valtakunnan piti olla pyhä saksalais-roomalainen keisarivaltakunta arjalaisen rodun hallitsemana. Eckart keskusteli usein pitkästi Hitlerin kanssa ja on sanomatta selvää, että Eckartin maailmankuva ja okkultistiset ajatukset saivat kosketuspintaa Adolf Hitlerin sydämessä.

Thule-seura

Eckart oli Thule-seuran jäsen, joka oli esoteerinen salaseura. Saksalainen okkultisti Rudolf von Sebottendorf perusti Thule-seuran vuonna 1918. Thule-seura oli germaanisen muinaisuuden tutkimusseura, joka tutki arjalaisuuden alkuperää.

Tosiasiassa saksalaiset Thule-seuran jäsenet olivat satanisteja ja okkultisteja. Thule-seuran harjoittama okkultiikka oli musta magiaa, jossa he harjoittivat rituaaleja, joissa hyvä tehtiin pahaksi ja paha hyväksi. Tämä tarkoitti sitä, että tämän rituaalin kautta he "palauttivat" kadotetun tasapainon ja pyhyyden. Heidän rituaaleihin kuului kommunikointi universumin voimien (älyn) kanssa, jonka kautta he avarsivat omaa tietoisuuden tilaansa. Thule-seuran jäsenet harjoittivat myös seksuaalisia rituaaleja. Thule-seuran jäsenet osallistuivat istuntoihin, joissa he ottivat yhteyttä henkioppaisiin ja "kuolleisiin ihmisiin". Thule-seuran jäsenet harjoittivat antisemitismiä ja suhtautuivat vihamielisesti juutalaisiin. Eckart oli myös antisemitisti, joka vaikutti siihen että Hitleristä tuli myös antisemitisti.

Ravenscroft kirjoitti kirjassa (Spear of Destiny), että Hitlerin elämässä seksuaaliset perversiot olivat keskeisessä asemassa, jotka olivat hänen olemuksensa ydin, voimanlähde yliluonnollisiin kykyihin, elämänsä motivaatio.

Thule-seuran jäsenet tavoittelivat yliluonnollista voimaa ja energiaa muinaisten mestarien avustuksella. Tämä voima ja energia antaisi heille vallan poistaa maailmasta "ali-ihmiset" ja luoda maailmaan uusi arjalainen super-rotu.

Eckartin "henkiopas" sanoi Eckartille, että hänen piti kouluttaa uusi messias-hahmo. Ekhart uskoi, että Hitler olisi tämä uusi messias. Eckart opetti Hitlerille okkultismia, okkultistisia rituaaleja ja seksuaalisia perversioita. Tämän tarkoitus oli varustaa Hitler tulemaan uudeksi hengelliseksi super-ihmiseksi. Dietrich Ekhart sanoi vuonna 1923 kuolinvuoteellaan seuraavat sanat: Seuratkaa Hitleriä! Hän tanssii, mutta minä olen se joka olen kutsunut sävelmän! Minä olen vihkinyt ja perehdyttänyt hänet sisälle salaisiin oppeihin, avannut hänet näyille ja antanut hänelle välineet kommunoida voimien kanssa. Älkää surko minua: Minä tulen vaikuttamaan historiaan enemmän kuin yksikään toinen saksalainen.

Hitleriä koulutettiin okkultiikkaan ja mustaan magiaan. Hitler avasi tajuntaansa ja tietoisuuttansa "korkeammille" tasoille lääkkeiden ja huumeiden avulla. Itse asiassa tämä oli kanavointia pimeyden pahojen henkiolentojen kanssa. Hitlerin ja natsien okkultiikka oli samaa New-Agea kuin millä demonit nykyisin eksyttävät ihmisiä. New-Age on muinaista pakanauskonnollista okkultiikkaa, joka on päivittänyt itsensä tämän päivän versiolla, mutta on kuitenkin ikivanhaa saatanallista okkultiikkaa. Hitler antautui näille voimille ja tuli lopulta demonien valtaamaksi. Tämän tähden Hitler "hypnotisoi" kuulijakuntansa.

Eckart koulutti Hitleriä tekniikoilla, jotka antoivat Hitlerille itseluottamusta ja varmuutta, vakuuttavan puhetaidon, sulavan ja vakuuttavan kehonkielen, piikikkään viisastelun ja kyvyn hypnotisoida (mesmerismi) kuulijansa. Kaiken tämän takana oli henkivallat, jotka koulivat Hitleristä pahuuden lähettilästä, joka oli pukeutunut hyväntekijän valeasuun. Hitler omisti kirjansa Mein Kampf Dietrich Eckartille. Eckartin "henkiopas" oli saatanallinen demoni, joka eksytti Eckartia ja Hitleriä.

Eckart puhui usein muille Thule-seuran jäsenille, että hän oli saanut ilmestyksen (saatanallinen ilmestys), että hänen täytyi valmistaa mies, jota Lucifer inspiroisi valloittamaan maailman ja johtamaan arjalaisen rodun kunniaan ja maineeseen.

Kun Eckart koulutti Hitleriä henkioppaansa avustuksella, niin Hitleriä harjoitettiin kaikkein korkeatasoisimmilla mustan magi

31

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hitlertuhopolttaja

      Tiibetiläisyys

      Kun Eckart kuoli niin Karl Haushoferista tuli Hitlerin mentori. Haushofer oli vihkitynyt Japanissa Zen-buddhismiin, johon hänet olivat vihkineet tiibetiläiset buddhalaiset papit (lama). Haushoferin sanottiin omaavan yhteydet salaiseen tiibeläiseen loosiin (salaseuraan), jotka tunsivat "yli-ihmisen" salaisuuden. Haushofer opetti Hitlerille heidän tekniikoitansa ja zeniläisyyden ja tiibetin pappien opetuksia.

      Kun natsit pääsivät valtaan niin he alkoivat järjestämään tutkimusretkikuntia Tiibetiin. Natsit ottivat käyttöönsä swastika (hakaristi) symbolin, joka on tiibetiläisten buddhalaisten symboli. Swastika on myös hindujen ja buddhalaisten symboli, joka on maailman vanhimpia uskonnollisia symboleja, jota on käytetty mm. Egyptissä, Intiassa ja Kiinassa sekä myös arabi-islamilaiset velhot ovat käyttäneet sitä symbolinaan. Swastika on auringon symboli, joka ilmaisee ympäri pyörimistä. Buddhalaiset uskovat swastika symbolin tuovan onnea. Sanskritin sana svastika tarkoittaa hyvää onnea. Okkultiikan mukaan kaoottinen voima voidaan kutsua esiin ja muuttaa päinvastaiseksi voimaksi ja tätä myös swastika symboloi. Natsi-Saksa otti swastikan (hakaristin) symbolikseen, koska se oli tiibetiläisten symboli ja symboli kaoottisesta voimasta, joka voidaan muuttaa päinvastaiseksi. Natsit uskoivat symbolin tuovan onnea ja okkultiikan kautta natsit uskoivat, että kun he tuovat kaaoksen ja tuhon maailmaan (hävittävät maailmasta "ali-ihmiset"), niin he pelastavat maailman ja muuttavat sen "hyväksi". Tämän tähden hakaristi oli natsien symboli. Natsien tarkoituksena oli viestittää swastikan kautta uudesta kolmannen valtakunnan okkulttisesta maailmanjärjestyksestä, jonka kykenevät näkemään vain ne jotka ymmärtävät okkultiikan luonteen.

      Hitler ja käärmeensiemenoppi

      Okkultisti Helena Blavatsky on sanonut juutalaisen Jumalan olevan identtinen Kainin kanssa, joka oli saatanan ja Eevan poika. Hitler oli vaikuttunut Blavatskyn opeista ja luki hänen kirjoituksiaan. Blavatsky oli okkultisti, jonka kautta henkivallat vaikuttivat antisemitismiä. Okkultiikka opettaa, että juutalaiset ovat Kainin sukua ja saatanan siementä.

      Hitler imi itseensä okkultistisen antisemitistisen siemenen. Hitler on kirjoittanut, että valon enkeli käski häntä kirjoittamaan juutalaisen rodun olevan käärmeen siementä, saatanan jälkeläisiä Eevan ja saatanan seksiaktin kautta, josta syntyi Kain. Hitlerille sanottiin, että kun hän hävittää käärmeen siemenen, juutalaisen rodun ja mustan rodun, niin sitten arjalaiset super-jumalat palaavat maan päälle perustamaan jumalan valtakunnan ja voitelevat Hitlerin ensimmäiseksi kuninkaaksi.

      Käärmeensiemenopista on monta valheellista versiota, joista Hitler henkivaltojen eksyttämänä uskoi sen version, joka opettaa juutalaisten olevan käärmeen siementä. Kun Hitler uskoi ja omaksui tämän saatanallisen opetuksen, niin sen seurauksena hän käynnisti operaatio holokaustin, jonka tarkoituksena oli hävittää kaikki juutalaiset maan päältä.

      Hitlerin ja natsien juutalaisvainon taustalla vaikutti myös valheellinen käärmeensiemenoppi, jonka mukaan juutalaiset ovat käärmeen siementä, Eevan ja saatanan pojan Kainin jälkeläisiä.

      Tänä päivänä antisemitismi nostaa päätänsä, enkä suinkaan ylläty jos valheellinen käärmeensiemenoppi juutalaisista nostetaan esille lopunajan juutalaisvainoissa. Käärmeensiemenoppi sen kaikissa eri muodoissaan on saatanallinen valhe. Hitlerin edustama käärmeensiemenoppi johti hänet kauhistuttaviin tekoihin, jonka tähden 6 miljoonaa juutalaista surmattiin.

      Raamatun opetuksen mukaan Eeva ei yhtynyt käärmeen kanssa, sillä Adam oli Kainin isä. Juutalaiset polveutuvat Adamista ja Eevasta, Seetistä, Nooasta, Seemistä, Aabrahamista, Iisakista ja Jaakobista. Herra Jeesus syntyi samasta sukulinjasta, jonka tehtävä oli tuoda syntien anteeksiantamus jokaiselle, joka uskoo Häneen, niin kuin Raamattu sanoo. Kainin suku hävisi maan päältä viimeistään vedenpaisumuksessa, joten valheelliset väitteet kumoutuvat tältäkin osin.

      Raamatun opetuksen mukaan, kuka siunaa Israelia, perii Jumalan siunauksen ja kuka kiroaa Israelin olkoon kirottu. Hitler kylvi kirouksen siemenen elämänsä ja kansakuntansa ylle, jonka tähden Hitler menetti henkensä ja natsien hallitsema kansakunta pommitettiin maan tasalle. Lopunajan vaino juutalaisia vastaan saa samanlaisen lopun kuin natsien aikaansaama vaino sai. Lopunajan antisemitistinen maailmanjärjestys "kukoistaa" hetken, mutta tulee täydellisesti tuhoutumaan.

      Miksi Jumala on asettanut siunauksen Israelin kansan kohdalle ja kirouksen sille, joka kiroaa Israelia? Israelin kansan kautta Jumala antoi maailmalle Messias Jeesuksen. Lopunajassa Israelin kansan jäännöksen pelastumisen (he uskovat Jeesuksen olevan Messias) jälkeen Herra Jeesus asettaa maan päälle tuhannen vuoden rauhan valtakunnan, jossa Hän rauhanruhtinaan hallitsee ja tuo rauhan maan päälle tuhanneksi vuodeksi, jonka jälkeen alkaa uusi aikakausi iankaikkinen elämä Uudessa Jerusalemissa kaikille niille jotka ovat eri historian

    • siatsiatsiat

      Okkultiikka ja seksiperversiot

      Satanistiseen okklutiikkaan liittyy aina myös seksiperversiot, ryhmäseksiorgiat ja homoseksin harrastaminen. Natsien joukossa harrastettiin myös homoseksuaalisuutta sekä lapsiin kohdistuvaa pedofiliaa. Satanistinen okkultiikkaa vääristää kaiken myös seksuaalisuuden ja siksi myös osa natseista oli homoseksuaalisuuden vääristymän vallassa. Homoseksuaalinen vääristymä johtaa myös usein pedofiliaan. Jotkut homoseksuaali natsit käyttivät seksuaalisesti hyväkseen pieniä poikia.

      Saatanallisen okkultiikan eräs kiero piirre on se, että se paheksuu ja tuomitsee julkisesti asioita, joita asianomaiset kuitenkin harrastavat salaa. Tämän tähden natsit myös vainosivat homoseksuaaleja ja lähettivät heitä keskitysleireille. Itse asiassa natsit halusivat valloittaa koko maailman aatteelleen alamaiseksi. Saatanallinen okkultiikka vääristi myös seksuaalisuuden ja natsien haaveena oli uusi maailma uusine aatteineen ja virtauksineen, joka olisi ollut myös vapaa kaikenlaisen seksuaalisen perversion harrastamiseen.

      Okkultiikka ja homoseksuaalisuus

      Maailman okkultistisen historian tarina on myös tarina homoseksuaalisuudesta. Juutalaisuus ja kristinusko opettavat homoseksuaalisuuden olevan kauhistus ja synti, mutta pakanauskonnoissa homoseksuaalisuus ei ollut synti tai väärin. Okkulttisissa pakanauskonnoissa homoseksuaalisuus on usein korkeampaa tietoisuutta ja tajuntaa, joka kuuluu uskontoon sekä poliittiseen toimintaan. Okkulttisissa pakanauskonnoissa homoseksuaalisuus ja poikarakkaus olivat hyväksyttyjä joita harrastettiin yleisesti.

      Shamanismissa on homoseksuaalista sisältöä. Monet pakanauskontojen jumalat ja henget viestivät homoseksuaalisuudesta. Japanin muinaisissa shintolaistemppeleissä on reliikkejä joissa kuvataan seksiorgioita. Kiinassa palvottiin suurta äiti jumalatarta (Kwan-Yin) ja palvontamenoihin kuului myös homoseksuaalisia riittejä. Kun espanjalaiset konkistadorit saapuivat Keski- ja Etelä-Amerikkaan Yucataniin, niin he löysivät homopappeja ja pyhiä patsaita ja kiviveistoksia, jotka kuvasivat homoseksuaalisuutta pyhänä aktina. Muinaisessa Babyloniassa ja Sumeriassa oli homoseksuaalisuus myös hyväksyttyä. Muinainen Rooma, Egypti, Karthago ja Assyria hyväksyivät homoseksuaalisuuden. Babyloniassa oli Istarin ja Astarten palvontaa, johon kuului myös homoseksuaalinen temppelipalvelus; tämä liike vaikutti myös Syyriassa, Kreikassa ja monissa muissa paikoissa. Muinaisessa Lähi-Idässä palvottiin Baalia, johon kuului homoseksuaalisuus kultti. He myös pystyttivät falloksen muotoisia korkeita pilareita kunnioittaakseen "hedelmällisyyden jumalatarta".

      Jotkut sanovat, että koska natsit tuomitsivat homoja ja lähettivät heitä keskitysleireille, niin väitteet natsien homoseksuaalisista akteista ovat valhetta. On totta, että natsit vainosivat myös homoseksuaaleja, mutta he olivat myös itse osallisina homoseksuaalisissa akteissa. Natsien suorittaman vainon homoseksuaaleja kohtaan on sanottu olevan natsipuolueen maineen puhdistusoperaatio, jonka tarkoituksena on puhdistaa natsien maine seksuaaliperversioista sekä homosuhteista. Natsit halusivat salata seksuaaliset perversionsa vainon kautta.

      Natsit harjoittivat saatanallista okkultiikkaa johon kuului seksiperversioita, myös homoseksuaalisuutta. Juutalaisuudessa homous oli kiellettyä ja synti ja juutalaisten vaikutteiden kautta syntyi kristinusko, joka myös piti homoseksuaalisuutta syntinä ja kieroutuneena. Natsit ajattelivat, että juutalaiset olivat syy siihen, miksi homoudesta oli tullut kielletty ja salattu alakulttuuri, jota harrastettiin salassa. Samoin natsit ajattelivat, että juutalaisuus oli tuhonnut muinaisten pakanauskontojen perinnön, myös homoseksuaalisuuden harjoittamisen. Tämä oli natseille myös yksi syy monien muiden syiden joukossa antisemitismiin ja lopulta holokaustiin. Lopun aikana uuden maailman järjestyksen voimat johdattavat koko maailman hyväksymään homoseksuaalisuuden ja niitä jotka eivät hyväksy homoseksuaalisuutta aletaan vainoamaan. Juutalaisuus sekä todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset eivät voi hyväksyä homoseksuaalisuuden syntiä ja siksi uuden maailman järjestyksen arkkitehdit lopun aikana viimeisinä päivinä nostattavat vainon juutalaisia ja Herran Jeesuksen todellisia opetuslapsia vastaan.

      On erittäin tärkeä ymmärtää, että saatanallisissa pakanallisissa okkultisissa uskonnoissa homoseksuaalisuus oli yleistä ja hyväksyttyä ja siksi myös homoseksuaalisuus sai sijaa natsien keskuudessa. Pakanauskonnoissa oli yleistä, että mies ja nainen olivat naimisissa ja saivat lapsia, mutta miehellä saattoi olla myös homosuhteita nuoriin poikiin tai vanhempiin miehiin. Samalla tavalla myös jotkut natsit olivat naimisissa, mutta silti heillä oli homosuhteita.

      SS ja okkultiikka

      Natsien okkultiikka vaikutti pääosin SS:ssä. Heinrich Himmler SS:n ja Gestapon päällikkö oli okkultikko, joka oli kiinnostunut mytologiasta, germaanien muinaisuudesta, hindulaisuudesta ja saksalaisesta mystiikasta. On täysin selvää, että Hitler ja nat

      • Anonyymi

        "natsit ajattelivat, että juutalaisuus oli tuhonnut muinaisten pakanauskontojen perinnön, myös homoseksuaalisuuden harjoittamisen. Tämä oli natseille myös yksi syy monien muiden syiden joukossa antisemitismiin ja lopulta holokaustiin"

        Hölynpölyä. Mistä noit väitteet on peräisin? Juutalaisia alettiin vihata heidän käyttämän rahallisen keinottelun takia.


    • Kopioitu

      Silloinkin, kun korvamme avataan, silmämme näkevät todellisuuden, kun olemme hereillä, valtaosa haluaa nukahtaa uudelleen, sulkea korvansa, sulkea silmänsä ja unohtaa. Se on orwellilaisen Suomen suurin saavutus: saada ihmiset vakuuttuneiksi siitä, että todellisuus on pahempi kuin valhe.

    • palaanlukemaan

      Kiitos edellä olevista teksteistä. Perehdyn oikein ajan kanssa - en vielä ehtinyt - mutta oliko siellä jo Thule-seuran yhteys Yalen Yliopistoon?

      • mikähäntekstinlähde

        Sinne tekstiin Hitleristä - zeniläisyyttä on kyllä todella mahdotonta yhdistää okkultismiin, ei onnistu sitten mitenkään. En ole mikään zeniläinen - jos nyt sellaista edes pystyy olemaan - vaan tutkinut sitä.

        Okkultismi Hitleriin liittyen osuu pikemminkin kristinuskoon, jossa käytetään jo rituaalissakin kannibalismia - syödään ruumis ja juodaan Jeesuksen veri voiman saamiseksi.


      • kummeksunasiaa

        Zeniläisyys on täysin tyhjää hiljaisuutta, jossa opetetaan, että meidän keinotekoinen maailmamme koostuu pelkistä sovituista symboleista, ja että puhekin voi olla - ja on - pelkkää sanahelinää ilman mitään todellista ideaa.

        Tästä jo kertoo kuuluisa zeniläinen kysymy: "Miltä kuulostaa yhden käden taputus?" Poliitikothan ovat tässä tosi taitavia.

        Miten ihmeessä joku pystyy tuosta tyhjyydestä ammentamaan mitään okkultismia, jonka (okkultismin) määritelmä on juuri pyrkimys johonkin elämää suurempaan yhteyteen välikappaleen kautta?!

        Zeniläisyydessä nähdään jo itse puhekin vääränä/virheellisenä välikappaleena.


    • kolmannenvaltakunnatie

      Enpäs minä malttanut olla nyt lukematta. Tämä kohta:

      "Dietrich Eckart oli Adolf Hitlerin ystävä, tukija ja neuvonantaja. Eckart otti käyttöön käsitteen "kolmas valtakunta". Kolmas valtakunta käsite perustui esoteeriseen mystiikkaan ja poliittiseen historiaan."

      Tiedätkö, että me elämme juuri tätä samaa aikaa. Natsi-Saksan, toisen maailmansodan ajan Saksan valtiovarainministeri Konrad Adenauer on koko meidän tämän hetken EU:n - niin politiikan Kolmas tie kuin myös talousjärjestelmän (sosiaalinen markkinatalous) - isä. Ja todellisuudessa - tämä ei sitten ole vitsi tai edes karkkikointia - me elämmme tuon Kolmannen tien politiikan EU-diktatuurissa (tehtiin Lissabonin sopimuksella).

      Jos haluat tietoa, lähde liikkeelle juuri tuosta henkilön nimestä, löydät paljon asiaa, joka yhdistyy Hitleriin. Ja sivujuonteena mainittakoon kevään 2009 HS:n artikkelisarja, niin silloiset puoluejohtajat; Katainen, kokoomus, Urpilainen, SDP, Vanhanen, keskusta vannoivat yhteisesti Kolmannen tien politiikan nimeen. Silloin ilmoitettiin, että vanhanajan puoluepolitiikka on kuollut - on vain Kolmas tie - ja kuten Katainen sanoi - Suomen ei tarvitse enää olla Kolmannen tien Kolmas tie, koska se on jo Kolmas tie.

      • hirvittävätilanne

        Ja meillä on nyt esoteerisia mystikoita johtamassa Soini, jonka poliittinen avustaja ja puheiden kirjoittaja on Jeesuksen aasi, Oskari Juurikkala Katolisen kirkon salaseura Opus Dein jäsen, lestadiolainen Sipilä, ja EU-EPP (perustaja Konrad Adenauer) puolueen Stubb. Saman puolueen varapuheenjohtaja on Katainen ja kunniapuheenjohtaja presidenttimme.


      • perusfaktaa

        "Kolmannen valtakunnan piti olla pyhä saksalais-roomalainen keisarivaltakunta arjalaisen rodun hallitsemana."

        Niin siis EU, me olemme nyt EPP-puolueen kautta tuo pyhä saksalais-roomalainen keisarivaltakunta, jota johtaa eliitti. Muista Kataisen ja Himasen Sininen kirja (siniveriset).

        Täältä löytyy oikein hyvää perustietoa, että miten tämä pyhä saksalais-roomalainen valtakunta luotiin.

        http://maallikkoapuri.blogspot.com.es/2009/09/paavillinen-eu-ja-katolilainen-timo.html


      • hakaristiasiaa

        "Natsit ottivat käyttöönsä swastika (hakaristi) symbolin, joka on tiibetiläisten buddhalaisten symboli."

        Unohdit listasta Suomen.

        "Hakaristi Suomessa

        Vuonna 1932 käyttöön otetun Tampereen Viinikan kirkon oven pielissä on lukuisia hakaristejä.

        Hakaristejä esiintyi Suomessa arkeologisten löytöjen perusteella viimeistään rautakaudella. Myöhemmin tiedetään sillä koristellun puuta ja tekstiileitä. Erityisesti puuesineissä hakaristi on ollut osa tursaansydän-taikamerkkiä, jonka on katsottu suojelevan pahalta. Hakaristi on ollut pitkään käytössä Pohjolassa onnen vertauskuvana. Tekstiileissä, jotka usein koristeltiin lukuisin eri symbolein, hakaristiä on nimitetty myös vääräpääksi, sananmukaisesti vinopäiseksi, erotuksena suoravartisesta rististä.lähde?

        Itsenäisessä Suomessa hakaristiä on tunnuksenaan käyttänyt esimerkiksi Lotta Svärd,[6] puolustusvoimat, Suomen sairaanhoitajaliitto, Ilmari Kianto (tursaansydämessä) ja Ruusu-Risti. Lisäksi hakaristi on ollut Suomen Valkoisen Ruusun suurristin ketjussa ja on edelleen Vapaudenristin kunniamerkeissä.lähde?

        Kuvataiteessa Akseli Gallen-Kallela käytti hakaristiaihetta muun muassa maalauksensa Aino-taru ensimmäisen version (1889) kehysten veistoskoristelussa. Vuosina 1930–1932 rakennetussa Viinikan kirkossa Tampereella hakaristi esiintyy ornamenttien koristeaiheena [7].

        Suomen ilmavoimat sai alkunsa, kun ruotsalainen Eric von Rosen lahjoitti lentokoneen hallituksen joukoille eli valkoisille Suomen sisällissodan aikana. Kone oli ollut von Rosenin lentokoulun kone, mutta siivissä ollut koulun tunnus oli korvattu von Rosenin henkilökohtaisella onnenmerkillä, sinisellä hakaristillä.[8] Sininen hakaristi sijoitettuna valkoiseen ympyrään määrättiin armeijan lentokoneiden tunnukseksi maaliskuussa 1918. Hakarististä tuli myös armeijan panssaroitujen ajoneuvojen tunnus ennen jatkosodan alkua.
        Ilmasotakoulun lippu.

        Jatkosodan jälkeen Lapin sodan aikana huhtikuussa 1945 hakaristin käytöstä luovuttiin ilmavoimien koneissa ja Suomen lentomerkissä liittoutuneiden valvontakomission kehotuksesta, koska se yhdistettiin toisessa maailmansodassa hävinneen natsi-Saksan tunnukseen. Myös ilmavoimien yhteyteen kuuluneet ilmatorjuntajoukot sekä panssarijoukot luopuivat hakarististä.

        Suomen Valkoisen Ruusun suurristin ketjun hakaristit korvattiin kuusenhavuristeillä ritarikunnan suurmestarin, tasavallan presidentti Urho Kekkosen toivomuksesta vuonna 1963."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Hakaristi


    • täsmennyksiätähän

      "Raamatun opetuksen mukaan, kuka siunaa Israelia, perii Jumalan siunauksen ja kuka kiroaa Israelin olkoon kirottu. Hitler kylvi kirouksen siemenen elämänsä ja kansakuntansa ylle, jonka tähden Hitler menetti henkensä ja natsien hallitsema kansakunta pommitettiin maan tasalle. Lopunajan vaino juutalaisia vastaan saa samanlaisen lopun kuin natsien aikaansaama vaino sai. Lopunajan antisemitistinen maailmanjärjestys "kukoistaa" hetken, mutta tulee täydellisesti tuhoutumaan."

      Niin siis valtio nimeltä Israel perustettiin vasta toisen maailman sodan jälkeen vuonna 1948, ja rahoitus siitä saatiin juutalaisilta saksalaisvoimin takavarikoiduin varoin, jotka rahat Konrad Adenauer - valtiovarainministeri - lähetti 1952 Saksasta Israeliin. Samalla Saksa sai anteeksi suurimman osan maailmanpankin velastaan. Sellaista valtiota kuin Israel ei ole koskaan aikaisemmin edes ollut. En ikinä ole ymmärtänyt edes, että mistä tuo nimi on Raamattuun tempaistu?!

      Ja tuskin olisi tullutkaan ilman juutalaisten joukkomurhaa.

      • Herääsiionisti

        Juutalaisten joukkomurhista on enemmän juttua tässä:
        https://www.youtube.com/watch?v=7bSAB5OPkwQ

        Melko hurjaa, että ne on karkoitettu yli sadasta eri valtiosta kaikkina eri aikoina. Ei voi kuin miettiä miten Karl Marx, Belá Kun, Leon Trotski, Vladimir Lenin, Emma Goldman, Rosa Luxemburg ja muut juutalaisbolsevikit ovat siunanneet maailmaa ja mistäköhän se natsipropaganda keksi yhteyden kansainvälisten juutalaisten ja kommunismin välille.

        “While in Germany socialism has attracted individual Jews, in Russia it has become a movement of the Jewish masses.”
        - Jewish Encyclopedia 1906 http://www.jewishencyclopedia.com/articles/13822-socialism#ixzz1CTFjOee3

        http://josministries.prophpbb.com/topic7627.html?sid=8f79c7d8832cbb7d4e3e16ef3d242e45


      • Anonyymi
        Herääsiionisti kirjoitti:

        Juutalaisten joukkomurhista on enemmän juttua tässä:
        https://www.youtube.com/watch?v=7bSAB5OPkwQ

        Melko hurjaa, että ne on karkoitettu yli sadasta eri valtiosta kaikkina eri aikoina. Ei voi kuin miettiä miten Karl Marx, Belá Kun, Leon Trotski, Vladimir Lenin, Emma Goldman, Rosa Luxemburg ja muut juutalaisbolsevikit ovat siunanneet maailmaa ja mistäköhän se natsipropaganda keksi yhteyden kansainvälisten juutalaisten ja kommunismin välille.

        “While in Germany socialism has attracted individual Jews, in Russia it has become a movement of the Jewish masses.”
        - Jewish Encyclopedia 1906 http://www.jewishencyclopedia.com/articles/13822-socialism#ixzz1CTFjOee3

        http://josministries.prophpbb.com/topic7627.html?sid=8f79c7d8832cbb7d4e3e16ef3d242e45

        "ne on karkoitettu yli sadasta eri valtiosta kaikkina eri aikoina. Ei voi kuin miettiä miten Marx, Belá Kun, Trotski, Lenin, Emma Goldman, Rosa Luxemburg ja muut juutalaisbolsevikit ovat siunanneet maailmaa ja mistäköhän se natsipropaganda keksi yhteyden kansainvälisten juutalaisten ja kommunismin välille."

        USA tuki Neukkilaa. Miksiköhän?
        Mutta tuo viimeinen juttu rivi on kiinnostava. Miten he ovat "siunanneet" maailmaa, ja miten keksittiin tuo yhteys?


    • kuinyöjapäivä

      Ja yleisesti tekstiin ja okkultismiin.

      Mystiikka ja okkultismi on sitten täysin eri asioita - suorastaan päinvastaisia. Mystiikka on välitöntä hiljaista viisautta ja tietämisen kokemusta ilman välikappaletta, ja okkultismi on välikappaleellista ja tarkoitushakuista noituutta, saatananpalvontaa.

      Minulla menee kylmät väreet, jos mystiikka ja okkultismi sotketaan, koska silloin tuo sama mainitsemasi "saatana" onnistuu okkultismisanalla tuhoamaan myös hyvän ja tärkeän tietämisen mystiikan

      • Anonyymi

        "okkultismi on välikappaleellista ja tarkoitushakuista noituutta, "

        Wiki: "Okkultismina voidaan pitää sellaista henkistä oppia ja toimintaa, jonka sisältöä tai menetelmiä ei ole päästetty yleiseen tietoon. Sanalla esoteerisuus on samankaltainen merkitys, ja usein niitä käytetään synonyymeina.
        Okkultismilla voidaan viitata mihin tahansa salassa harjoitettuun maagiseen tai yliluonnolliseen taitoon, kun taas esoteerinen sisältää ajatuksen erityisestä pelastavasta tiedosta (gnosis) tai yksilön sisäisestä muutoksesta (valaistuminen)"

        Yleensä okkultismilla ymmärretään melko laveaa joukkoa oppeja ja menetelmiä, joiden avulla niiden harjoittajat yrittävät salatun tiedon ja taidon, esimerkiksi magian, avulla käyttää hyväkseen yliluonnollisia voimia tai päästä yhteyteen tuonpuoleisen kanssa."

        Se, että kyseessä sanotaan olevan "salatiede", kertoo sen toimivuudesta.

        Vuoden 2018 pres.vaaleissa ehdokkaana ollut Pekka Haavisto esitti seitsemän minuutin puheen Yle TV1:n vaalitentissä. Yleisön tervehtimisen jälkeen Haavisto aloitti puheensa kertomalla Aino Kassisesta:
        ”Oma isoäitini asui aikanaan Helsingissä Lapinlahdenkadulla talossa, jossa hänellä oli hyvin kiinnostava naapuri... selvänäkijä, ennustaja Aino Kassinen. Isoäitini kertoi, että aina kun Suomessa tapahtui isoja asioita, suuria murroksia, niin sinne Lapinlahdenkadun ovelle alkoi tulla jonoa. Kun talvisota syttyi, siellä oli myös mustia autoja, diplomaattiautoja. Ihmiset tulivat kysymään, mitä tapahtuu heidän perheelleen, heidän läheisilleen? Mitä tapahtuu Suomelle? Mitä tapahtuu Euroopalle? Selvänäkijä omana selvänäön hetkenä[än], joka oli aamulla viiden ja seitsemän välillä, vastaili näihin kysymyksiin."

        Haavisto on nyk. ulkoministeri... Mitähän tarvitaan eri virkoihin kohoamiseen? Mystiikkaa ja okkultismia?
        Eräs venäläinen sanoi, että jos kansa tietäisi miten valtiota hallitaan, se ei kestäisi sitä, ja tulisi hulluksi.


    • näkemysehdotusvain

      Edellä puhutuista noidista tulikin mieleeni, että voisiko nyt Hitlerin tekojen rinnalla miettiä kirkon noitavainoja, rahanpesua ja pedofiiliaa? Minulle oli yllätys, että Suomessakin - tai siis Suomi-Ruotsissa - noitavainot ja tuomiot aloitettiin vasta sata vuotta uskonpuhdistuksen jälkeen, ja että pääosa vainotuista oli kohtuullisen varakkaita kauppiasmiehiä tai heidän vaimojaan. Löytyy wikipediasta Suomi-Ruotsin noitavainot.

    • fda

      Päivän tuuba-annos. Lue kristinuskon juutalaisvastaisesta historiasta, esim. Lutherin antisemitistisistä kirjoista joita kansallissosialistit vieläkin painavat.

      • Friedrich

        Johanneksen evankeliumi on kanssa hyvää luettavaa, jos antisemitismin historia kiinnostaa sekä Tacituksen teokset (esim. Taistelu keisarivallasta). En ole kristitty, mutta historiaa lukeneena tiedän, että Hitler pyrki hävittämään kirkon ja muut kristilliset liikkeet sekä pyrki luomaan uuden kansallissosialistisen uskonnon. Kristillinen retoriikka tuskin muuttaa okkultisteja (joista paras esimerkki on Himmler) kristityiksi.

        Tässä on muutama linkkiä natsiokkultismista:
        http://www.angelfire.com/dawn666blacksun/Symbols666.htm
        http://dawn666blacksun.angelfire.com/Himmler.html
        http://dawn666blacksun.angelfire.com/Adolf_Hitler.html


      • fda

        Et ole kovin syvällisesti sitten perehtynyt. Hitler halusi poistaa kyllä katolilaisen kirkon ja luoda tilalle saksalaisen kirkon arjalaisine Jeesuksineen. Saksassa oli liike Deutsche Christen jolla hyökättiin sekä kommunistista että katolilaista internationalismia vastaan. "Kirkko" jota vastaan hän hyökkäsi(osittain väärennetyissä pöytäpuheissa) oli siis lähinnä katolilaisuuden kansasta ja rodusta riippumaton inklusiivinen elementti. Hän uskoi, että Luther olisi ylpeä tästä uskosta.

        Rosenberg, Himmler ja muut ideologit esittivät useita ristiriitaisia kantoja, vallitsevaa oli kuitenkin usko jonkunsorttiseen Jumalaan. Ateismi oli halveksuttavaa natseista, eikä ateistia päästetty SS-joukkoihin joka oli "pyhistä pyhin" rotuihanteissa. Saksalainen kansanperinne valjastettiin, kuten kristinuskokin nationalismin tarkoituksiin.

        Samaan tapaan voisi huomata, että kristityt nationalistit Suomessa ovat käyttäneet myös Kalevalaa. Ei sen takia että olisivat pakanoita vaan koska ovat ylpeitä kansan tuotoksista ja perinteisistä symboleista.


      • Friedrich
        fda kirjoitti:

        Et ole kovin syvällisesti sitten perehtynyt. Hitler halusi poistaa kyllä katolilaisen kirkon ja luoda tilalle saksalaisen kirkon arjalaisine Jeesuksineen. Saksassa oli liike Deutsche Christen jolla hyökättiin sekä kommunistista että katolilaista internationalismia vastaan. "Kirkko" jota vastaan hän hyökkäsi(osittain väärennetyissä pöytäpuheissa) oli siis lähinnä katolilaisuuden kansasta ja rodusta riippumaton inklusiivinen elementti. Hän uskoi, että Luther olisi ylpeä tästä uskosta.

        Rosenberg, Himmler ja muut ideologit esittivät useita ristiriitaisia kantoja, vallitsevaa oli kuitenkin usko jonkunsorttiseen Jumalaan. Ateismi oli halveksuttavaa natseista, eikä ateistia päästetty SS-joukkoihin joka oli "pyhistä pyhin" rotuihanteissa. Saksalainen kansanperinne valjastettiin, kuten kristinuskokin nationalismin tarkoituksiin.

        Samaan tapaan voisi huomata, että kristityt nationalistit Suomessa ovat käyttäneet myös Kalevalaa. Ei sen takia että olisivat pakanoita vaan koska ovat ylpeitä kansan tuotoksista ja perinteisistä symboleista.

        Kolmas valtakunta (kirjoittanut Michael Burleight) tekee selväksi, että kansallissosialistinen puolue oli avoimesti kirkonvastainen, mm. kirkon toimintavapautta rajoitettiin. 'Himmlerin suuri suunnitelma' (Heather Pringle) valottaa, että kansallissosialistit etsivät symbolinsa ja mytologiansa "arjalaisen rodun" alueilta mm. Intiasta (ja Tiibetistä) jossa hindulaisuus sisältää paljon ainesta ns. "muinaisesta uskonnosta" jota kansallissosialistit pyrkivät palauttamaan takaisin juutalaiskirkon tilalle.

        Olen samaa mieltä, että kansallissosialistit uskoivat "Jumalaan", mutta se tuskin on sama kuin kansanpalvoma Jeesus-jumala. Kuten jo kirjoitin en ole kristitty, mutta pidän "natsiuskontoa" epäkristillisenä vaikka julkisissa puheissa onkin käytetty kristillistä retoriikkaa. Himmler, joka tuskin täyttää kristityn määritelmää muuten kuin kasteen osalta, oli erittäin kiinnostunut hindulaisuudesta ja arjalaisista muinaisuskonnoista:
        http://www.ibtimes.com/heinrich-himmler-nazi-hindu-214444

        "Wüst (Himmlerin valitsema Ahnenerben johtaja) was keenly interested in extracting ideas from the Vedas and Buddhism of the so-called Aryan tradition in order to give National Socialism a religious dimension. One slogan of his was: Also above India hovers the sun-sign of the Swastika."

        "IB TIMES: Is it true that Himmler always kept a copy of the Bhagavad Gita in his pocket and read passages from it every night?

        MR. & MRS. TRIMONDI: Yes, this is true. In fact, it has been well documented by Felix Kersten, his Finnish masseur, that Himmler liked to indulge in philosophical monologues in his presence. The Reichsführer SS called the Gita a high Aryan Canto.
        Kersten also reported that Himmler read the Vedas, especially the Rig-Veda, the speeches of the Buddha, and the Buddhist Visuddhi-magga. Himmler made frequent references to karma, especially when he was talking about providence."

        Mainitsemasi "Saksalaiset kristityt" -liike lienee pelkkä liike, jonka tarkoituksena oli muokata valtavirran kristillisyys parempaan suuntaan hallinnon kannalta. Kyseinen liike pyrki poistamaan Vanhan testamentin ja muun "juutalaisroskan" pois käytöstä joten ei sekään muistuta kristillistä liikettä sanan varsinaisessa mielessä.

        Kristinusko on orjauskonto ainakin kirjoitustensa osalta joten pidän epätodennäköisenä, että Hitler, Himmler jne. todella uskoi siihen vaikka kristinuskon historiassa olikin ainesta jota voi käyttää puheissa.


      • Anonyymi

        Tarkoitat juutalaisten kristinuskonvastaisesta?


    • itte.piru

      Sanoudun ehdottomasti irti kaikesta mitä aloittaja höpöttää.

    • seluetaan

      sivuttain

    • tyuityuityui

      "Hitleriä koulutettiin okkultiikkaan ja mustaan magiaan."

      Aivan posketon väite. Hitler oli niin tyhmä, ettei sellaista puupäätä pystynyt kukaan kouluttamaaan mitenkään. Vielä tyhmempiä olivat saksalaiset, koska pitivät mokomaa idioottia johtajanaan.

      • Anonyymi

        Päinvastoin, hän oli viisas, mutta ei tuntenut kohdetta, johon kohdisti vihaansa. USA tuki NL:oa. Hitlerkö ei tiennyt siitä?


    • Anonyymi

      >>Olen samaa mieltä, että kansallissosialistit uskoivat "Jumalaan", mutta se tuskin on sama kuin kansanpalvoma Jeesus-jumala. Kuten jo kirjoitin en ole kristitty, mutta pidän "natsiuskontoa" epäkristillisenä vaikka julkisissa puheissa onkin käytetty kristillistä retoriikkaa<<

      Satanistejahan natsieliitti oli. Uskoivat varmasti jonkinlaiseen korkeimpaan luojaankin,mutta palvoivat saatanaa. Moni ateistikin, joka ei usko jumalaan, eikä saatanaan (tai ainakin väittää niin) on satanisti.

      Kristinoppi ja Raamattu yksinkertaistavat monimutkaisia asioita liikaa (maailman ja ihmisten luominen yms), joten syvällisemmin hengellisyyteen perehytyvät totuuden etsijät syventyvät yleensä myös teosofisiin oppeihin ja salatieteiseiin (esoteria). Jotkut etsijät päätyvät sitten pimeälle tielle luonteensa mukaisesti ja uskovat, että se on ihan yhtä hyvä valinta kuin valon tiekin. Itse en usko, että on. Tai riippuu tietysti siitä millaista tulevaisuutta sielulleen haluaa ja mihin haluaa päätyä kuolemansa jälkeen.

      Katsoin ylimielisestä sarjamurhaajasta Ted Bundysta hijattain dokumenttisarjan ja hänkin viime hetkillään ennen teloitusta puhui Jumalasta. Ja kristinoppihan opettaa, että synnit saa anteeksi kun tunnustaa uskonsa. Ei ole kovin uskottavaa mielestäni, että aina saa.

      Satanisteja muuten on myös kirkon sisällä. Suosittelen katsomaan tv-sarjan "The Keepers", jos on mahdollista.

      • Anonyymi

        Hitler oli huumekoukussaa arvaamaton, niinkuin muutkin diktaattorit.
        Tavallisen tallaajan on parempi palvoa asiaa(esim korona) kuin ihmistä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hitler oli huumekoukussaa arvaamaton, niinkuin muutkin diktaattorit.
        Tavallisen tallaajan on parempi palvoa asiaa(esim korona) kuin ihmistä!

        Taidat vain yrittää peitellä omaa diktaattoriuttasi ja huumekoukkuasi, joka on S24.


      • Anonyymi

        "Satanistejahan natsieliitti oli."

        Jota pitivät lakeissaan ristejä?


    • Anonyymi

      "Okkultiikan mukaan kaoottinen voima voidaan kutsua esiin ja muuttaa päinvastaiseksi voimaksi ja tätä myös swastika symboloi. Natsi-Saksa otti swastikan symbolikseen, koska se... symboli kaoottisesta voimasta, joka voidaan muuttaa päinvastaiseksi. Natsit uskoivat symbolin tuovan onnea ja okkultiikan kautta natsit uskoivat, että kun he tuovat kaaoksen ja tuhon maailmaan (hävittävät maailmasta "ali-ihmiset"), niin he pelastavat maailman ja muuttavat sen "hyväksi". Tämän tähden hakaristi oli natsien symboli. Natsien tarkoituksena oli viestittää swastikan kautta uudesta 3. valtakunnan okkulttisesta maailmanjärjestyksestä, jonka kykenevät näkemään vain ne jotka ymmärtävät okkultiikan luonteen."

      Eli siksi Naton logossa on tuo symboli?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      421
      2934
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2246
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      340
      1911
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1883
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1727
    6. 158
      1202
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1197
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      95
      1130
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1042
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      917
    Aihe