Olen pahasti mielisairas!

RonjaLindgren92

Kannattaisikohan palata lääkkeisiin, vai jatkaa kattomista että tasaantuuko nuppi.... Huoli on suuri. Miten muilla on uusinu psykoosi, onko nopeastikin alkanut lääkkeiden lopettamisesta ja voiko ne alottaa uudestaan. Lääkkeiden lopetus oli helppoa. no pientä ahistusta lukuunottamatta.

Eli lopetin psykoosilääkkeen kuukausi sitten. Tämä oli psykoosiin, joka kesti jotain 4 kk. Lopulta alkoi tuntua normaalilta ja lopetin lääkkeet.Tai normaalilta ja normaalilta, aika mitäänsanomattomalta, mutta tasaiselta, ei harhakuvitelmia ja muutenki tunsin oloni omaksi ittekseni. Oon syöny rauhottavia sitten ja Tenoxia uneen.

Kuukausi lopetuksesta on ollut aika kamala. Olen ollut kuin jossain harmaassa masennuksen aallossa, mikään ei tunnu miltään tai kaikki tuntuu vähän erilaiselta- tilassa, se olotila on vaan päällä. Välillä olen saattanut pystyä kokemaan jotain ja olen saanut katsottua vaikka tv-sarjoja jne luettua juttuja, joka on ollut aika vaikeeta pahimmissa aallokoissa. Joskus saanut itkukohtauksia epätoivoissani, kun arki tuntuu niin harmaalta eli jotain tunnepuoleltakin ollu ja välillä ottanut tosi paljon päähän, kun pahimmassa jamassa tunteetki oli kadoksissa eli lasken nuo positiivisiksi. En tiiä onko tällanen normaalia psykoosin jälkeen. Omalla tavalla siinä omassa todellisuudessa ja kuvitelmissa eläminen oli turvallista ja kokemusrikkaampaa, äh hankala selittää ja kun palasi tälle planeetalle, ja harmaaseen arkeen, nii se kolahti kunnolla, vaikka toisaalta on saanut nauruja kun on muistellut mitä kaikkea on omissa mielikuvitusmaailmoissaan kehitelly mielessään, ja kuinka järjetöntä se on ollu.

Nyt on alkanut huolettaa. Unet on alkanu lyhentyä. Päätin sitte alkaa lääkitsemään itseäni magnesiumilla, kalaöljyllä ja aminohapoilla, ja oon jotenkin tosi herkkä ollut kaikille kipulääkkeistä alkaen(pelkään outoa oloa) ja eilen tuli jotenkin aivan outo olo. Olin vilkkaassa paikassa kaupungilla, iski semmonen painajaismainen olotila. Kun pääsin kotiin se jäi päälle eli se painajaismainen olotila vaikka oli läheisiä ympärillä. Depersonalisaatio tai derealisaatio ois kai oikea sana. Otin rauhoittavan ja olo muuttui enemmän sumuiseksi. Sitten tuli ekat uniongelmat aikoihin, eli vaan muutama tunti unta. Tänään sitte iski paniikkikohtaus, ihan kunnolla ja depersonalisaatio on vaa jatkunut, kaikki on tuntunu vieraalle, ja mikä pahinta, ihan sumuiselle. Ihan epätodellinen unenomainen olotila, niinku ei ois tässä maailmassa ollenkaan. Oon hiivatin väsyny mut en voi nukkua. Kun läheisiä oli ympärillä, olin vaan siinä omassa unessa eikä jotenki pystyny keskittyyn hetkeen ollenkaa. Voiko jotku hiivatin lisäravinteet aiheuttaa tällasta, tryptofaani joka lisää serotoniinia : SSS Lopetin aminohapot tänään lyhyen kokeilun jälkee, taidan olla yliherkkä niille. Ens yö pelottaa, nukunko ja heräänkö taas lyhyiden yöunien jälkee. Kun meni paremmin, vedin 10 tunnin yöunia.

3

214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pabloo

      Itse en tietääkseni ole psykoosia kokenut koskaan, mutta tuollainen vastaava olo on kyllä ollut/on.. Yhtenä iltana auton ratissa, kuin salama kirkkaalta taivaalta, iski jotenkin kumma olo. Kaikki tuntui epätodelliselta ja jotenkin oudolta, ihan kuin katsoisin itseäni kehoni ulkopuolelta. Muutamaa päivää myöhemmin iski oudot pelkotilat, en uskaltanut juoda kahvia, juoda alkoholia, syödä särkylääkkeitä saatika rauhottavia ja pelkäsin mennä nukkumaan, 60 tunnin valvomisen jälkeen pakotin itseni ottamaan tenoxin ataraxin ja vielä pari melatoniinia mutta siltikään ei uni tullut, olo vain paheni... Ravasin päivystyksessä useana iltana viikossa ja kaikki vain sanoi ettei mitään vikaa missään... Tätä epätodellista oloa kesti yli vuoden, mutta nyt pikkuhiljaa alkaa tuntua siltä että elämä voittaa, kiitos läheisteni tuen. Koita jaksaa keskittyä parempaan, aurinko alkaa paistaa sinne risukasaan jossain vaiheessa, ajattele positiivisesti ja lopeta sen "ahdistuksen" ajatteleminen vaikka se vaikeaa olisikin, keksi jokapäivälle jotain mukavaa tekemistä että saat ajatukset pois tästä oudosta!

    • tfr42

      Vissiin kannattaa kokeilla josko se lääkitys tasaisi olosi toivottavaksi.

    • mentalistit.hyökkää

      Saatatte olla elektronisen etähäirinnän kohteita. Asiaa ei ole helppo ymmärtää, joten jatkan vain mikäli se jotakuta kiinnostaa. Kyse on puolueet soluttaneen ylikansallisen rikollisjärjestön suuren luokan huijauksesta.

      Lyhyesti: tiedättekö pari tunnettua "mentalistia"? Kyse on ikäänkuin samasta asiasta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8116
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2492
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1143
    Aihe