Tshernobyl-AIDS (ydinvoima-AIDS)

"Tshernobyl-AIDS" on termi, joka tarkoittaa Tshernobylin ydinkatastrofin aiheuttamaa immuunijärjestelmän toiminnan vajavaisuutta. Termi on aika tuore, vaikka ilmiö on havaittu jo Tshernobyl-lapsiuhreissa /1/. Tässä pari googlehakutulosta:

http://www.wiseinternational.org/nuclear-monitor/331/radiation-health-chernobyl-aids
http://www.nirs.org/mononline/consequ.htm

Termin näin ensimmäiseksi Olli Tammilehdon kirjoituksessa https://turvaverkosto.wordpress.com/2014/04/16/tshernobylin-terveysvaikutukset-paljon-pahemmat-kuin-on-uskoteltu/

Itsekseni mietin, pitäisikö termi nimetä uudelleen: ydinvoima-AIDS. Näin siksi, että ilmiöhän ei rajoitu paikkakuntaan nimeltä Chernobyl, joskin se siellä on ensin havaittu.

/1/ "Tshernobyl-lapset ja tuulimylly" http://keskustelu.suomi24.fi/t/14122935/tshernobyl-lapset-ja-tuulimylly
(Ellei linkki ei toimi, kokeile josko profiilisivultani http://www.suomi24.fi/profiili/stuxnet löytyisi toimiva linkki keskusteluun)

21

1853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Avausviesti on kirjoitettu 1. kerran 2.1.2016 18:33

      Koska valvojat eivät ole kertoneet viestin poiston syytä, voin vain kirjoittaa viestin uudelleen, kunnes valvojat
      - kertovat syyn avausviestin poistoon, tai
      - lopettavat viestien perusteettomat poistot

      Tiedoksi @Suomi24 @Aller
      _____
      Avausviestin url: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14184346/tshernobyl-aids-(ydinvoima-aids)

    • Uhreina jopa syntymättömät lapset

      "Tshernobylin saastuttamilla alueilla säteilyn on havaittu heikentäneen immuunijärjestelmää ja sitä kautta vastuskykyä monenlaisia tauteja vastaan. Puhutaan yleisesti Tshernobyl-AIDSista. Ukrainassa immuunitoiminnan vajavaisuus havaittiin 44 % lapsista, jotka olivat saaneet kohdussa poikkeuksellisen paljon säteilyä kahtena onnettomuuden jälkeisenä vuonna. Kontrolliryhmällä vajavaisuutta oli 28 %:lla. Tästä ja muista syistä monet tartuntataudit ovat lisääntyneet. Esimerkiksi vuonna 1995 virusten, bakteerien ja loisten levittämät taudit olivat Ukrainan saastuneimmilla alueilla viisi kertaa yleisempiä kuin vähemmän saastuneilla. Vielä vuonna 1988 alueet eivät eronneet tautien yleisyyden suhteen."

      https://turvaverkosto.wordpress.com/2014/04/16/tshernobylin-terveysvaikutukset-paljon-pahemmat-kuin-on-uskoteltu/
      _____
      Viesti on kirjoitettu 1. kerran 2.1.2016 21:18

    • Suomeksikin kirjoitettua, mainitaan myös Fukushima-AIDS

      "Syöpä on vain yksi oire laskeumasta. Laskeuman suurin vaikutus on se, että se tuhoaa sinun immuunisysteemisi. Ja tätä kutsutaan Tshernobyl-AIDS:iksi. Ja nyttemmin sitten Fukushima-AIDS:iksi.. "

      http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=44774.10;wap2
      _____
      Viesti on kirjoitettu 1. kerran 13.2.2016 0:10

      • 123475

        stuxnet, täällähän sinä oletkin!. Miten sinä aina ja aina ja aina aina kapsahdat uudelle sivulle kun joku uskaltaa pyytää sinun suurta tietämystäsi jonkin aivan yksinkertaisen ydinvoima-asian suhteen? Minua esim. kiinnostaisi tietää....ai niin mutta sinähän olet jo ihan uutta sivua avaamssa....


    • Kirjoitin eilen Twitterissä Tshernobyl-AIDSista, ja pian tuli mieltä lämmittävä kommentti, joka ei ihan suoraan liity aiheeseen:

      "Max Fanni Canelles ‏@fannicanelles 20 t20 tuntia sitten

      @uxilia in Ukraina salva una bambina di #Chernobyl con un trapianto di midollo http://messaggeroveneto.gelocal.it/pordenone/cronaca/2015/12/25/news/bimba-salvata-dal-trapianto-di-midollo-1.12673757 …"

      Viitattu artikkeli: http://messaggeroveneto.gelocal.it/pordenone/cronaca/2015/12/25/news/bimba-salvata-dal-trapianto-di-midollo-1.12673757

      Italiaa, koko artikkeli kääntyy koneellisesti: https://translate.google.fi/translate?sl=it&tl=fi&js=y&prev=_t&hl=fi&ie=UTF-8&u=http://messaggeroveneto.gelocal.it/pordenone/cronaca/2015/12/25/news/bimba-salvata-dal-trapianto-di-midollo-1.12673757&edit-text=&act=url

      " Vauva pelasti luuydinsiirtoa

      Kaunis joulun tarina. Mobilisointi säätiön Biasotto anduxilia onlusha saa kerätä varoja väliintulon Burlo Claudia Stefani

      RATA. Joululahja yhteisö Prato tulee Ukraina: pieni Sofia Kuchynska, jolle kaksi vuotta sitten perusta Biasotto avasi tilauksen, on parantunut. Pikku Sofia syntyi 20 toukokuu 2008 akuutti lymfaattinen leukemia ja Ph uusiutunut 24 kuukautta diagnoosin jälkeen, todennäköisesti uhri Tshernobylin tragedia.

      Hän oli viisi, kun matka toivon on saapunut Italiaan etsimään hoitoa, että hänen maansa saa.

      ... "
      _____
      Viesti on kirjoitettu 1. kerran 3.1.2016 19:34
      Linkin toimta tarkistettu 2.7.2016

    • K.Late

      "Other worrying reports suggest the occurence of a new disease, ''Chernobyl AIDs'', in which sufferers' immune systems are depressed. "

      Kas vain, tämä siis IAEA:n sivulta. Tavallisesti siellä on puhuttu vain psyko-fyysisestä stressioireesta( tai mikä sen hienompi nimitys nyt olikaan), joka johtuu viherhippien pelottelusta. Tai no, ainakin tämän palstan "asiantuntijat" puhuvat.

      Jo 50-luvulta on tiedetty, että säteily romuttaa yleisen kansanterveyden. Fokuksen pitäminen syövässä on vain strateginen temppu, jolla moninaiset seuraukset pyritään hävittämään syöpärekistereihin.

    • Uskottavaa

      Toi tshernobyl-AIDS kuulostaa ilmiönä ihan kunnon taudilta. Sitä säteily on viimekädessä . Tuhoaa immuunijärjestelmän, koska tuhoaa kudoksia ja soluja.

    • Anonyymi

      Väitteet säteilyn aiheuttamasta immuunikadosta kuullostavat kovin oudoilta. Kun säteilyä käytetään rutiininomaisesti suurina annoksina syövän hoidossa niin luulisi että tuollainen ilmiö olisi tullut jo useaan kertaan esille sädehoitojen yhteydessä. Siinä tilanteessa potilaita kuitenkin tarkkaillaan erittäin intensiivisesti hoidon onnistumisen takaamiseksi.

      Onko asiasta julkaistu tutkimuksia vai onko tämä taas tätä tavanomaista urbaanilegendaa jota propagandistit yrittävät liittää ydinenergian tuotantoon?

      • Anonyymi

        Kyseessä on ydinvoimaan liittyvän ahdistuksen ja pelon tietoinen luominen. Sitä kauttaa ydinvoiman vastustajat ovat aiheuttaaneet enemmän sairauksia kuin säteily, erityisesti Fukushimaan liittyen mutta myös Tshernobylin tapauksessa. Stuxnet tuskin on niin tollo, ettei tietäisi tuota, mutta hänen pyhä uskonnollisluonteinen missionsa ajaa kaikken muun edelle.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Kumma juttu miten Valko-Venäjällä on elinaikaodote korkeampi kuin Venäjällä vaikka suurin osa Tshernobylin saastasta satoi nimenomaan Valko-Venäjän alueelle.

      Jos näillä västölle aiheutuneilla säteilymäärillä olisi tilastoissa havaittavia vaikutuksia niin kyllä niiden pitäisi lyhentää elinaikaa. Nythän Valko-Venäjän väestön elinaikaennusteessa näkyy vain Neuvostoliiton hajoamisen aiheuttama pudotus ja kymmenen vuotta siitä eteenpäin alkanut voimakas elinajan piteneminen.

      Kilpirauhassyöpä on asia erikseen. Onnettomuuden aikaan jodille altistuneet saivat selvästi muita enemmän kilpirauhassyöpää mikä myös näkyy tilastoissa. Heille kun ei jaettu mitään joditabletteja, joilla tuo olisi ollut helppo torjua.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elinajan odote on riippuvainen monesta asiastra

        Ydinlaskeuman sitoutuu melko pian maastoon, mutta äidiltä lapseen sikiöön siirtynyt säteily tekee tulevan lapsen sairaaksi

        ydinonnettomuus, säteily, laskeuma, sikiö, raskaus

        https://keskustelu.suomi24.fi/t/14184346/tshernobyl-aids-(ydinvoima-aids)

        No joka tapauksessa Suomessa on vieläkin voimassa rajoitukset niillä alueilla missä noina päivinä satoi vettä. Sienet ja sisävesien kalat ovat syöntirajoitusten piirissä. Että silleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No joka tapauksessa Suomessa on vieläkin voimassa rajoitukset niillä alueilla missä noina päivinä satoi vettä. Sienet ja sisävesien kalat ovat syöntirajoitusten piirissä. Että silleen.

        Oletko ihan oikeasti sitä mieltä että Suomessa ruoan radioaktiivisuudelle asetettujen rajoitusten noudattamatta jättäminen aiheuttaisi tilastoissa havaittavissa määrin sairastumisia? Väitteellesi pitäisi löytyä varsin hyvät perustelut. Etenkin, kun mitään Tshernobyl-AIDS - epidemiaa ei todellakaan ole havaittu.

        Rajoitukset on tietenkin asetettu tasolle, joka on paljon alempana kuin haitalliseksi tiedetty taso. Tämä on käytäntönä kaikkien haittaa aiheuttavien aineiden kohdalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko ihan oikeasti sitä mieltä että Suomessa ruoan radioaktiivisuudelle asetettujen rajoitusten noudattamatta jättäminen aiheuttaisi tilastoissa havaittavissa määrin sairastumisia? Väitteellesi pitäisi löytyä varsin hyvät perustelut. Etenkin, kun mitään Tshernobyl-AIDS - epidemiaa ei todellakaan ole havaittu.

        Rajoitukset on tietenkin asetettu tasolle, joka on paljon alempana kuin haitalliseksi tiedetty taso. Tämä on käytäntönä kaikkien haittaa aiheuttavien aineiden kohdalla.

        Eipä ole löytynyt yhtään näyttöä väitetylle Tshernobyl-AIDSille.

        Säteilyn vaikutusta immuunijärjestelmään on tutkittu monesti sädehoidon yhteydessä.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        http://www.stuk.fi/web/en/topics/what-is-radiation/the-human-body-always-contains-radioactive-substances

        Pieni tietoisku ihmiskehon radioaktiivisuudesta. Sieltä löytyy sekä luonnollisia että keinotekoisia radioaktiivisia aineita. Kuten tuosta STUK-linkistä ilmenee, luonnollisista on merkittävin kalium-40, jota löytyy kehosta yleensä 3000-6000 Bq. Suunnilleen samaan pääsi cesium-137-pitoisuus poronhoitajien kehossa ydinaselaskeuman huippuvuonna 1965. Kalium ja cesium hakeutuvat samoihin elimiin ja cesiumin säteilyvaarallisuus on suunnilleen kaksinkertainen Bq kohti, joten ne ovat aika hyvin vertailukelpoisia Bq-määrissä mitattuna. Tshernobylin jälkeen paljon luonnontuotteita syövien ihmisten cesium-137-aktiivisuus kehossa jäi selvästi kalium-40-aktiivisuuden alle.


    • Anonyymi

      https://www.who.int/ionizing_radiation/a_e/chernobyl/-EGH Master file 2005.08.24.pdf

      Tuossa raportissa on maailman terveysjärjestön arvio säteilyn vaikutuksesta immuunnijärjestelmään. Siinä on käyty läpi lukuisia tutkimuksia niin ydinpommeista, Tshernobylistä ja muissa yhteyksissä altistuneista ihmisistä. Johtopäätös on, etteivät useita kymmeniä mSv pienemmät säteilyannokset olennaisesti heikennä immuunijärjestelmää.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe