Juntit lounaspaikkaa ilostuttamassa

Muualle

Kävin lounaalla siilinjärveläisessä kahvila/ravintolassa. Ruoka oli hyvää ja ajattelin syödä ikkunapöydässä. Mutta siinäpä ulos katsellessa ruokahalu katosi. Sisään tuleva mies sylkäisi räkäklimpin oven pieleen ennen sisään tuloaan. Toinen poistuva tekee saman heti kun ovesta on ulos päässyt. Kaiken kukkuraksi kahvit hörpännyt turjake lähtiessään laittaa tyhjän kahvimukinsa minun pöydälleni muina miehinä ja kävelee ulos. Ei jaksanut näköjään itse palauttaa kuppiaan palautuspisteeseen. Savolaiset on yleensäkin vailla mitään käytöstapoja ja Siilinjärvi varsinainen huonosti käyttäytyvien törkimysten, sivistymättömien tollojen paikkakunta. En halua täällä asua yhtään sen jälkeen kun tämä työurani päättyy. Kyllä nämä fiksut savolaiset osaa haukkua mm. turvapaikanhakijat, mutta paljon sivistyneempiä he ovat kuin te. Eivät syljeskele pitkin pihoja.

60

2067

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tänneppätänne

      Elä ny leikistä suutu...jos tiesin niin toiseen pöytään olisin kupin pannu.

    • suomenruminkylä

      Yhdyn täysin kokemuksieni pohjalta aloittajaan! Ja häpeän pakolaisten puolesta, jotka Siilinjärvelle ovat joutuneet. Olen tavannut monia heistä ja sivistyksen näkee jo R-kioskin jonossa vrt alkuasukkaisiin. Siilin kierrän kaukaa, kun ei ole enää välttämätöntä siellä käydä.

      • kaikenmaailmanTörpötkin

        "Siilin kierrän kaukaa, kun ei ole enää välttämätöntä siellä käydä."

        Lounasaikaan Kuopion keskustassa on tyyliero Siilinjärveen. Monet pukeutuvat paremmin kuin Siilissä (onhan siellä kauppoja enemmän ja Ikanon yläkerrassa on n. 20 vaateliikettä). Jos joku ei usko, että havainnot vastaa teoriaa niin voi itse mennä asian toteamaan Simo Salmisen rotestilaulun periaatteella: ei sitä tartte paljon kavereilta kysellä kun vaan viittii vähänkin tsiigata ympärilleen.


    • mualle

      sehän on mualaeskylä, loonaspaekkaan astellaan kuin navettaan jne.

    • juntti3

      Joko ne anto sulle vokista kenkää kun työkomennus päättyy?
      Tunnistin sinut heti kirjoituksestasi, silmäilit meitä juntteja keimailevasti, mutta kun ei sytytty sinusta , niin aloit heti haukkumaan. Ja sen kupin jätin pöydällesi koska itse pyysit pohjat.

      • siltänäyttää

        Niimpä joku vokista lentännyt kulahtannut lehmä haukuu kantiksia. Eipä ihme jos poikia sylettää kun on moisen lerpan nähneet !


    • ei_kiitos

      Oliko junteilla kiitospaidat ja leijonakorut?

    • apinakosivistynyt

      Kyllä se on ählämipaska joka ruokahalun pilaa. En ole vielä tavannut sivistynyttä apinaa vaikka niitä on jo satoja (ja kymmeniätuhansia) tullut maahamme.

      • Homosapines

        Onko Suomeen tullut apinoita? En minä ole nähnyt niitä kuin Korkeasaaressa. Siellä ne kyllä vaikuttavat ihan sivistyneitä apinoilta.


      • Anonyymi

        Siilinjärven oma poika Katainenhan niitä maahan rahtasi ja sanoi vielä tarpeen olevan 1,8 miljoonaa.


    • Iopiop

      Ruokahalun menee jos haiseva muslimi on lähellä. Pitäisi kieltää niiden pääsy kahvilaan ja ravintolaan

      • äidinääni

        Katsokaapa tätä ! Miettikää ja ajatelkaa mitä on tapahtumassa ihan neneänne edessä!!!Nyt on Suomipojankin ja tyttösten herättävä todellisuuteen....muslimit tulevat tuntemaan totuuden ja totuus on tekevät heidät vapaiksi..muslimin vapautuu Allahin mielivallasta!
        TÄTÄ ET VOI MISSATA!
        http://www.tv7.fi/vod/player/49038


    • Maailmannähnyt

      Aloittaja on oikeassa. Savolaisukkojen syljeskely on ällöttävää. Ei näin sivistymätöntä käytöstä näe missään muualla. Monissa Euroopan maissa ja USA:ssa on käyty ja nähty sikäläisten ihmisten tavat. Paljon on vielä Savon pojilla oppimista.

      • AeWonaRikoordDeiil

      • kylmeollaanjuntteja

      • nuorisosyljeskelee

        Älä puhu savolaisukkojen syljeskelystä minä en ole itse sellaista havainnut koskaan!Mutta mitä se on tämä 12-18 vuotiaiden nuorten naisten ja miesten jatkuva syljeskely...seisovat siinä keskustelemassa toistensa kanssa ja vähän väliä joku sylkäisee...joka puolella on niitä klönttejä....nämäkö ovat tulevaisuutemme toivoja...eivät vanha syljeskele vaan nuoret.


      • Muualle

        Oikeassa olet. Aloituksessani käytin sanaa: mies. Pätee se kyllä molempiin, nuoriin ja vanhoihin. Nämä olivat sellaisia keski-ikäisiä. Ällöttävää joka tapauksessa.
        PS. Ja vielä muutamalle "fiksulle" vastaajalle. Niinhän se tämäkin keskustelun aloitus meni maahanmuuttajien haukkumiseksi, kalahtiko kalikka savolaisen juntin omaan nilkkaan. Osoitus vaan sekin siitä sivistymättömyydestä.


      • mää.mualle

        Taidat vihata miehiä muutenkin, militanttifemakko.


      • jatkuvaanapinaa
        Muualle kirjoitti:

        Oikeassa olet. Aloituksessani käytin sanaa: mies. Pätee se kyllä molempiin, nuoriin ja vanhoihin. Nämä olivat sellaisia keski-ikäisiä. Ällöttävää joka tapauksessa.
        PS. Ja vielä muutamalle "fiksulle" vastaajalle. Niinhän se tämäkin keskustelun aloitus meni maahanmuuttajien haukkumiseksi, kalahtiko kalikka savolaisen juntin omaan nilkkaan. Osoitus vaan sekin siitä sivistymättömyydestä.

        Miksi sinä yleistät kaiken pahan ja inhottava aina "savolaisukkojen" tai yleensäkin maalla-asuvien ominaisuudeksi?! Se ei vaan kertakaikkiaan ole niin! Ei kai sitä kukaan voi navettaan mennä "näppäskengissä" siellä tarvitaan asialliset varusteet! Asu kaupungissa jos et halua maalla asua, mutta miksi et ole sitten tyytyväinen? MInä asun pikkukaupungissa , mutta olisin kaikkein onnellisin jos saisin mennä töihin navettaan! Pidän eläimistä j asiellä saisivat kissat ja koirat olla vapaasti oamlla pihalla....maalaistalon pihan on yleensä iso! Ihminen voi olla fiksu tai vähemmän fiksi asuia hän missä hyvänsä!


      • sivistystä

    • gadfgda

      Jos on pakko sylkeä maahan niin voisi sylkeä nurtsille tai ihan sama vaikka multa alueelle. Ällöä on asvaltille sylkeminen ja vältän sitä itsekkin tekemästä.

      • Kohteet

        Ja onhan niitä odiineitakin jotka ovat ihan vain sitä varten olemassa!


      • näinseonvaan
        Kohteet kirjoitti:

        Ja onhan niitä odiineitakin jotka ovat ihan vain sitä varten olemassa!

        Odinit ovat isänmaallista väkeä, sentähden heitä parjataan ja sen tietää mitkä piirit ovat haukkumasta isänmaallista porukkaa!


      • näin-se-vaan-on
        näinseonvaan kirjoitti:

        Odinit ovat isänmaallista väkeä, sentähden heitä parjataan ja sen tietää mitkä piirit ovat haukkumasta isänmaallista porukkaa!

        Kyllä se on isänmaallisuus niistä kehareista kaukana.
        Sellaista syväjokibanjonsoittajakööriä.
        Puolet vähintään sivareita ja loput sellasta sopeutumatonta paskasakkia joista ei edes armeija saanut muokattua mitään.
        Räkäsiä pikkuisia itkupotkuraivarityyppejä jotka pyrkivät kompensoimaan alemmuuskompleksisuudensa marssimalla kuin natsihinurit peräkanaa kuvitellen edes sillä tavoin näyttävän miehiltä jotka tarvittaessa tekee ja peseekin kun sen aika tulee.


      • oohdeariin

        Luuleeko joku, että noihin Odin-idareihin sivareita eksyy. Pääsääntöisesti sivarit ovat koulutettua ja sivistynyttä sakkia. Tuosta "isänmaallisesta" aineksesta tuskin voi samaa sanoa.


    • Jozy

      Olisiko joku kuopiolainen eksynyt sinne kun tuntomerkit täsmäävät.

    • roisketiivis

      Eihän tuo syljeskely vielä mitään, olisittepa kauan sitten olleet eräässä lentoterminaalissa, matkustajakoneella oli välilasku ja matkustajat (huippupoliitikkoja) pistäytyivät jaloittelemassa ja pienemmällä hädällä, heittämässä kepillisen rakennuksen yhteen suuntaan läpinäkyvän ikkunaseinän viereen. Siinä saivat terminaalissa olevat ihastella, kuinka poliitikot puistelivat ulkoiluttamansa äipän kullat kuiviksi.

      • eimitäänihmeellistä

        poliitikothan ovat kokovartalokyrpiä muutenkin...


    • pupimies

      Junteimmat lounastajat löytyvät Savon mäkkäreistä. Amis-jullit lappavat paskaisin sormin base-ball lippikset päässä ruokaa kitusiinsa. Välillä mölötetään kännyköihin.
      Bimbot tyttöystävät kuvaavat kännykkäkameroilla pikmäkmiilinsä ja juustopuikkonsa ja lähettävät kuvan Gourmet-annoksestaan toisten bimbojen ihasteltaviksi.

      • skdksjfkljdsfllsjkl

        Yök, sormet moottoriöljyssä mäkkiaterian syönti... *vomit emoticon*


    • Moukkamaista

      Sivistyneiksi itseään kehuvat ovat täysiä mulkkuja, käyttäytyvät itse kuin elukat.
      Haukkuvat muita oman "sivistyksensä" korostamiseksi, jota ei heistä kukaan löydä.
      .
      Aloittaja on juuri sellainen moukka.

    • miiuz

      minä olen kasvissyöjä!

    • jörötti

      Tulee mieleen kun pari vuotta sitten eräässä pienessä ruokaravintolassa istuin lounasaikaan. Tämä paikka ei tosin ollut Siilinjärvellä, mutta kumminkin Pohjois-Savossa.
      Noo, sinne puolitäyteen paikaan sitten työnyti pari brittituristia puhuivat kovaa ja tyypillistä brittienglantia. Alkoivat vielä sitten siitä ravintolapöydästä soittaa kotipuoleensa kännyköillä. Perkele että oli v..mäistä siinä istua ja syödä, kun pari brittijunttia päristi ja pärisi kovalla möykällä.
      Ei muuten mutta kyllä junttimaisesti voi monikin kansa käyttäytyä. Mietin vaan sitä, että siitä möykästä suomalainen olisi jo vastaavasta paikasta käännytetty ulos, heitä siis ei, vaikka todella kiusallista möykkäämistä aikuisilta brittiukoilta !!

    • Ihan_vaan_merkillepannen

      Vastauksena keskustelunavaukseen:

      Eivät kaikki varmaankaan tällä paikkakunnalla olevat ole sivistymättömiä juntteja, mutta ainahan niitäkin varmaan joukkoon mahtuu.


      Tosin tämänkin keskustelunavaus on aloitettu silloin joskus 31.3 vuonna 2016.

      Mikähän ihme joitakin oikein vaivaa kaivella menneitä, ja ajat sitten olleita keskustelunavauksia uudelleen esille.

      Luulisi sentään löytyvän ajankohtaisempia ja lähellä nykyhetkeä olevia aiheita.

    • Mitä tässä nyt oli, uloshan kumpikin sylki. Eikä ukko edes näpistänyt kuppia vaan jätti sen ravintolaan kuten kuuluukin. Paljon melua tyhjästä.

      • ravintolan.sikaosasto

        Eikä edes pieraissut ravintolassa.


    • valitettavasti

      Valitettava tosiasia on, että yhä enemmän on ihmisissä tyhmiä itsekeskeisiä moukkia, joille toisen huomioon ottaminen on ylivoimainen asia.

    • EkaVika

      Kävin Siilissä syömässä. Pizzapuffet, luki mainoksessa. Sinne siis. Siisteys paikassa oli normi keppapilaa tasoa. Pieni yllätys kuitenkin oli, kun keittiön puolelta tuli tukevahko ukko siivoamaan ruokakaukaloita.
      Otti ukko käsipyyhepaperia telinestä. Pyyhki hikeä otsaltaan ja kasvoiltaan, näillä papereilla sitten pyyhki ruoka altaan reunoja puhtaaksi.
      Ei varmaankaan ole ko. henkilöllä hygienia- saati muutakaan passia olemassa.
      Ei enää tuollaiseen lantalaan meikäläinen astu jalallaan.

    • Hyihitto

      En nyt tiedä onko se kansainvälinen meininki sen jalompaa. Olin Vantaalla lentokenttähotellissa aamiaisella kun puolitoistametrinen kiinalaisukko veti märän aivastukseen suoraan leikkeletiskiin. Onneksi itsellä oli kinkut jo lautasella ja jonossa tämän mestarin perässä olleet oli samaa kiinalaisporukkaa.

      Tämän jälkeen en ole enää ottanut päälimäisiä kinkkusiivuja...

    • Anonyymi

      Ällöttää tosiaan kun itse on lounaalla niin eikös sinne ilmesty neonkeltaisissa takeissa duunareita paskaisissa takeissaan lounaalle. Ihan ällöttää tuollaiset juntit.

      • Anonyymi

        Päristääkö ne kulkiessaan?


      • Anonyymi

        Minkä värin takki sinulla on?


      • Anonyymi

        Onko ne ns. työläisiä? Soita työläisentorjujat paikalle. Ilmeisesti paikan hintataso ei ole riittävän korkealla jos sinne ilmaantuu työläisiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko ne ns. työläisiä? Soita työläisentorjujat paikalle. Ilmeisesti paikan hintataso ei ole riittävän korkealla jos sinne ilmaantuu työläisiä.

        Paikkaa on siivottava paremmin jos sinne meinaa alkaa työläisiä ilmaantua...


    • Anonyymi

      Olen hegetaani enkä koskaan laita suolistokaasujani tupakkakoppin.

    • Anonyymi

      Pitänee meidän pyytää Yliasiamies Kattainen antamaan parin illan käytöskurssi tänne.
      Ei menisi hänenkään palkanmaksurahansa hukkaan ja mies tuntee varmaan kansainväliset tavat.

      • Anonyymi

        Tai likaiset kanariatakit opettaisivat tapoja, ei tiedä mitä kullinaristeja kotosalla ovat.
        Punaviinit, chatoprianit ja pelit osaavat...


    • Anonyymi

      Ketju vuodesta 2016 tähän päivään. Paikallisten räkäklimpeistä pakolaisten ylistykseen, vähän femakkojen sekä amisjunttien mollausta ja loppuhuipennuksena Katainen.

      Toivottavasti aloittaja on jo saanut työuransa päätökseen ja muuttokuormansa mieleisemmälle seudulle.

      • Anonyymi

        Mutta kun se sylekeskely ja likaiset työvaatteet jäävät samalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta kun se sylekeskely ja likaiset työvaatteet jäävät samalla.

        Me ei kyllä tykätä tollasista duunareista.


    • Anonyymi

      Siilinjärvihän voisi lamseerata uuden olympialajin, syljeskelyn maailmanmestaruuskisat kun Utajärvi kerkesi viedä jo pierun SM-kisat itselleen.
      Vaikkapa viiden metrin päästä syljeskeltäisiin astiaan, joksi välttäisi vaikka sian syöttökulho. Eniten osumia saanut on voittaja.

      • Anonyymi

        Pitääkö olla haalarit vaseliinissa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitääkö olla haalarit vaseliinissa?

        moottoriöljytahrat käyvät myös.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        moottoriöljytahrat käyvät myös.

        Käykö ralliraidatkin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käykö ralliraidatkin?

        Ne eivät sentään käy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitääkö olla haalarit vaseliinissa?

        Haalarit miksi?


    • Anonyymi

      Ei se mikään räkäklimppi ollut sillä joka ulos lähti se oli spermaklöntti jonka sai kun otti suikkiin vessassa Erkiltä joka maksoi suikkarista yhen tuopin.

      • Anonyymi

        Ei Siku:a ole Erkki nimistä kundia.


    • Anonyymi

      kyllä, pitää paikkaansa. huomaa erityisesti erään siilinjärvellä sijaitsevan betonifirman työntekijöistä, minkälainen sivistystaso siellä on. uskomattomia kusettajia ja sitä savon määkimistä

    • Anonyymi

      Ei ole sivistystaso siilissä korkea.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe