TAPPAVAT LÄÄKKEET

823462342

Reseptilääkkeillä aiheutetaan länsimaissa kolmanneksi eniten kuolemia sydänsairauksien ja syövän jälkeen. Peter C. Gøtzsche paljastaa ajatuksia herättävässä kirjassaan, miten lääkkeitä määrätään väärin, kuinka liiketavat ovat korruptoituneet ja miten laitonta lääkemarkkinointi on. Kirja paljastaa, miten lääkäreitä lahjotaan ja lääketutkimusten tuloksia pimitetään, miksi eri lääkkeiden yhteisvaikutuksista ei tiedetä ja miksi lääkkeiden käyttöä ei haluta rajoittaa.

Gøtzschen mukaan lääketeollisuuden liiketoimintamalli muistuttaa järjestäytynyttä rikollisuutta ja sen tärkein tavoite on suuret voitot, ei suinkaan potilaan terveys.

Potilaiden luottamus lääkkeisiin perustuu hengenvaaralliseen illuusioon, että ne ovat turvallisia koska ne ovat testattuja ja hyväksyttyjä. Peter C. Gøtzsche väittää, että olemme erittäin tappavan lääke-epidemian keskellä ja hän esittää useita vallankumouksellisia ajatuksia perusteellisen muutoksen aikaansaamiseksi. Esim. Tanskassa kirja nousi myydyimpien tietokirjojen kärkeen välittömästi sen ilmestymisen jälkeen.

http://www.adlibris.com/fi/kirja/tappavat-laakkeet-ja-jarjestaytynyt-rikollisuus-9789525701401

37

1718

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Halomafiaa

      Oletteko tutustunut tähän seuraavaan sivustoon: erittäin mielenkiintoinen ja merkittävä osa-alue Suomalaisesta pahoinvointiyhteiskunnasta.

      Näkisin että kyseessä voi olla rokotusinfo -kaltainen merkittävä yhteiskunnallinen epäkohtien esiintuoja.

      "Lasten psykiatrisella potilaat ovat masentuneita, hiljaisia ja flegmaattisia. Ehkä ylilääkittyjäkin. Se on kenen tahansa psyykelle kova ympäristö. ” Yhteiskuntakriittinen feministi-blogi

      Kyseisessä tapauksessa lapsi ei ole sen paremmin psykiatrisen hoidon kuin tutkimuksenkaan tarpeessa sillä hänet on jo pariinkin otteeseen todettu psyykkisesti täysin terveeksi ja hän itse vastustaa tutkimuksia. Lapsen edun mukaista tuskin on hankkia lapselle tulevaisuuden mahdollisuuksia kaventavaa diagnoosia etenkin kun lapsi ei mitenkään tunne itseään sairaaksi. Tapaus on malliesimerkki siitä, miten epäeettisillä ja laittomilla käytännöillä saadaan tehtailtua laiton hoidollinen huostaanotto."

      http://www.lokakuunliike.com/ll-uutiset/category/syopa

    • ristiriitaista
      • Ndnnmdmd

      • fgfdhgjj
        Ndnnmdmd kirjoitti:

        http://www.anttiheikkila.com/blogi/uudet_kolesterolisuositukset_no_1/

        Niin. Sveitsissä on suurimmat kolesteroliluvut ja pienin sydänkuolleisuus.

        Sydäntautien ja syöpien taustalla on usein matala-asteinen tulehdus. Mutta se ei hoidu lääkkeillä vaan laihduttamalla joten lääketeollisuus ei sen hoidolla tienaa.

        Tulehdus aiheuttaa monenlaista sairautta syövän lisäksi. Ja sen tulehduksen paranemattomuus saattaa johtua kilpirauhasen heikosta toiminnasta, johon taas syynä voi olla jodin puute.


      • Nfnxldl
        fgfdhgjj kirjoitti:

        Tulehdus aiheuttaa monenlaista sairautta syövän lisäksi. Ja sen tulehduksen paranemattomuus saattaa johtua kilpirauhasen heikosta toiminnasta, johon taas syynä voi olla jodin puute.

        Gluteenipitoiset viljat ei ole hyvä, jos kilpirauhasessa on häikkää.
        Niin moni asia liittyy moneen.


      • ansassako
        Ndnnmdmd kirjoitti:

        http://www.anttiheikkila.com/blogi/uudet_kolesterolisuositukset_no_1/

        Niin. Sveitsissä on suurimmat kolesteroliluvut ja pienin sydänkuolleisuus.

        Sydäntautien ja syöpien taustalla on usein matala-asteinen tulehdus. Mutta se ei hoidu lääkkeillä vaan laihduttamalla joten lääketeollisuus ei sen hoidolla tienaa.

        Mutta APTEEKKARIT tienaaaaaaaaa ... miljoonia... kymmeniä miljoonia ...

        Miksi syrjäkylienkin apteekkarit ovat miljonäärejä??
        https://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=67788&tstart=23623

        Apteekkarit, lääkärit ja kepulaiset sekä muut puoskarit (vitapro) muodostavat mafian, joka on ottanut teidät valvontaansa, tällä yksinkertaisella tavalla:
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/10928523/tehotuotantopopero-vie-terveytesi-!!

        Miten korjaisit tilanteen ?????


    • ksdfuesd

      Onko tupakka sittenkään niin suuri syövän aiheuttaja kuin on puhuttu?

      Onko kyseessä sittenkin sairausmafian pelkkä projisointi: eli esim. lääketeollisuus sysäisi syöpiä systemaattisesti tupakkateollisuuden piikkiin?

      Ihan perustasolla: eiköhän lähes jokainen meistä tunne henkilöitä jotka ovat ikänsä vetäneet 1-2 askia "norttia" ja silti, yhä kukkuu sekä nauttii elämästään.

      Ehkäpä eivät vedä enää mutta ovat vetäneet 50 vuotta, ilman keuhkosyöpää.

      • tehotuhoaja

        Tupakka tuhoa elimistöä varsin kattavasti, vaikka syöpää ei tulisikaan. Tupakkamies erottuu tupakoimattomasta ikäistään vanhemman näköisenä, yskivänä jne.


      • pask_hengittäjä

        Tupakka ja nämä teollisuuden piiput, siinä on tappava yhdiste. Yleensäkin kaikki saasteet ilmassa.


      • Bdndjfkfk
        tehotuhoaja kirjoitti:

        Tupakka tuhoa elimistöä varsin kattavasti, vaikka syöpää ei tulisikaan. Tupakkamies erottuu tupakoimattomasta ikäistään vanhemman näköisenä, yskivänä jne.

        Ei hätää, lääketeollisuusmafialla on tähän ratkaisu: nikotiinikorvaustuotteet. Vähän kuin hoitaisi alkoholismia lääkepirtulla..


    • SuicideSolution

      Jos jollekin tulee tappavista lääkkeistä mieleen tehdä itsari, niin kannattaa unohtaa se. Apteekista ei nykyaikana enää saa pillereitä jotka tappaisivat, ainakaan kerralla. Barbituraatitkin kiellettiin jo yli 20 vuotta sitten.
      Varsinkaan ilman reseptiä saatavilla lääkkeillä ei saa henkeä pois itseltään. Buranaa muutama loota ja viinaa johtaa vain maksa-, hermo- ja/tai munuaisvikaan. Ei ole kivaa jos itsariyrityksen jälkeen herää sairaalassa, ja sitten joutuu käymään lopun ikää dialyysissa pari kertaa viikossa ja vapina ei lopu edes vahvoilla beetasalpaajilla.
      Bentsoilla itsarin yrittäminen on turhaa mutta turvallisempaa, yrittäjä herää pitkän unen jälkeen, mutta ei saa fyysisiä vaurioita, ja toipuu parin päivän levon jälkeen ennalleen.
      Näitä lääkkeillä itsaria yrittäneitä nähdään miltei joka vuoro sairaalassa. Ei kannata, voi vain seurata vielä huonompi, tosi ankea loppuelämä. No jää se silti lyhyemmäksi kuin luonnolliseen vanhenemiseen kuoleminen, mutta kärsimys vain lisääntyy.

    • tämäeitapa

      Luonnon monipuolisin lääkekasvi on kielletty. Tehoaa yli sataan vaivaan, kuten unettomuus, stressi, kivut jne. Syöpääkin sillä on hoidettu menestyksellä. Mailmalla sitä on jo alettu laillistaa. Koska suomessa?

      • SuicideSolution

        Juuri näin. Kannabis ei ole tappanut koskaan ketään. Siitä on ollut hyötyä mm. sellaisille jotka ovat kärsineet alkoholismista ja yleisestä päihdehakuisuudesta, tai kivuista ja sairauksista. Sairaanhoidon ammattilaisena en pidä kannabista mitenkään vaarallisena sellaisille joille se sopii. Olen tosin nähnyt pari psykoosia, mutta näille henkilöille psykoosi olisi tullut muutenkin, koska alttius psykoosiin on näillä ollut muutenkin. Joissain tapauksissa kannabis on auttanut näitä henkilöitä pysymään järjissään, kunhan varsinaiset huumeet mm. alkoholi on jätetty.
        Suosittelen kannabiksen laillistamista.
        ps. Eräs diabeetikko kertoi verensokerin pysyvän hyvillä tasoilla ottamalla kannabista. Hän näytti listan verensokeriarvoistaan joihin oli lisätty kannabiksen ottamiskerrat. Hyviltä näyttivät.


      • SuicideSolution

        Lisäänpä vielä että olen nähnyt useita alkoholisteja sairaalan sängyssä joilla on ollut selkeitä krapulan oireita, mutta promillet ovat ollet usein yli neljä. Eräältä mieheltä mitattiin 7,4 promillea, mutta silti hänellä oli krapula.
        Jos alkoholi vaihdettaisiin kannabikseen, turhat työt vähenisivät terveydenhoitoalalla sekä poliisin töissä. Näin se vaan on, mutta hysteerinen propaganda, keksityistä kannabiksen vaaroista elää edelleen. Vieläkin "valistuksessa" esitellään heroiinin käyttäjiä, joiden ongelmat muka johtuvat kannabiksesta.


      • Laillistakaajo

        Ihan kokemusten perusteella alkoholi on helvetin kova huume verrattuna kannabikseen. Tilastojen valossa totuus näkyy vielä paremmin. Pelkästään väkivalta rikoksista 80 % tehdään humalassa. Miettikää 4/5 pahoinpitelyä tehdään kännissä.


    • ControlChems

      Vielä 70-luvulla Suomessa harrastettiin lobotomiaa, keinot ovat muuttuneet: kemikaalit ovat korvanneet "aivojen runnomisen." Kuulemma rusikoimalla aivoja "saavutettiin suuria tuloksia."

      Suomessa lobotomiaan kuoli arviolta 3–5 prosenttia potilaista.

      Useimmiten leikkaukset olivat niin kutsuttuja Freeman-Wattsin lobotomioita pienin muunnelmin. Yhdysvaltalainen neurologi Walter Freeman ja neurokirurgi James Watts kehittivät edelleen Egas Monizin keksimää leikkausta. Heidän menetelmässään potilaan molempiin ohimoihin porattiin reikä, jonka kautta pujotettiin veitsi. Tarkoituksena oli veistä heiluttamalla katkaista aivojen otsalohkojen ja muiden osien väliset yhteydet.

      Lobotomioita saatettiin aikanaan suorittaa varsin kevyin perustein. Suomessakin leikattiin muun muassa lapsia ja nuoria – nuorimmat leikatut olivat 12-vuotiaita. Lobotomiaan suostumusta ei kysytty. Tästä huolimatta Valtakunnallinen terveydenhuollon eettinen neuvottelukunta ei suositellut hoitovirheen korvaamista elossa oleville potilaille.

      Lobotomian korvasi pääasiassa antipsykoottinen lääke Largactil, jota luonnehdittiin kemiallisena lobotomiana, eikä se aiheuttanut aivovaurioita.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016040521368022_uu.shtml

    • eihuolia

      Madevan, yleisesti käytetty lääke Suomessa on kehitetty rotanmyrkystä, toimi rotilla tehokkaasti ja niin myös ihmisillä,
      parin vuoden käytön jälkeen saat sisäisiä verenvuotoja ja kuolet.

      • ratiriti

        Tupakoinnin lopettaminen sujuu, kun imeskelee nikotiini tabletteja ja liimailee ihoonsa nikotiinilaastareita. Tulee kalliimmaksi kuin tupakointi, ellei niidenkin käyttöä pysty lopettamaan!


      • Marevan

        Joku kirjoitti mm. näin "Madevan, yleisesti käytetty lääke Suomessa on kehitetty rotanmyrkystä, toimi rotilla..." On Marevan tämä hyytymisestolääke.


    • eikämyrkyllinen

      Simvastatin kehitetty samasta myrkystä, koostumus ja nimi muutettu mutta toimii.

      Minä vaihdoin primasbaaniin ja otan sitäkin vain silloin tällöin se on asperiini,

    • jdic
      • ytrtee

        Vuosi tai pari sitten luin että yli 700 000 suomalaista vetää mielialalääkkeitä. Huh,huh mikä määrä näin pienestä kansasta.


    • LyricazedFinns
    • myrkkysuonet

      kyllä lääkärinen on ymmärrettävä potilasta jos ei halua lääkkeitä.
      aivan hullua kun määräätään 10 erilääkettä sydänkohtauksen jälkeen.
      eikä puhetta että olis määräaikaista vaan loppuiäksi kyytipoikaa kuolemaan.
      MIKSI MONI VANHUS ON TIEDOTTOMANA SÄNGYSSÄ MAKAA TOISESSA MAAILMASSA!
      LÄÄKKEET ON TEHNEET TYÖNSÄ AIVOT TOHJONA .
      pissat ja kakat menee alle ei enään ole terve.
      MITEN VOI KANTAA AmmATTIYLPEYTTÄ KUN MONI VOI HUONOSTI?
      VÄHEMMÄN LÄÄKKEITÄ!

      • IhanOikeaLääkäri

        Ei lääkärin vastaanotolle kukaan pakota tulemaan. Jos haluaa kuolla niin potilas voi valita senkin vaihtoehdon jäämällä kotiin. Moni suomalainen mies on sitkeä ja hakeutuu päivystykseen huonossa kunnossa kun rintatuntemukset ovat olleet liian kauan.

        Sydäninfarktin jälkeen suurimmalle osalle potilaista lääkkeet kelpaavat hyvin ja moni jättää tupakanpolton. Sydänlääkkeiden tarkoitus on estää uusi sydäninfarkti mutta eivät ne korjaa sepelvaltimoiden rasvakertymiä tai paranna infarktissa kuollutta sydänlihasta.

        Lääkärin hoitokeinoja ovat lääkkeiden lisäksi toimenpiteet, kuntoutus ja terapia. Suurin osa sairauksista hoidetaan lääkkeillä kun vaihtoehtoja ei ole vaikka keuhkokuumeen tai monen syövän kohdalla. Parasta olisi että kukaan ei sairastuisi mutta siihen tuskin päästään koskaan vaikka rokotukset, hygienia ja elintason nousu ovat vähentäneet sairastamista.


    • 8234234234

      Kemikaalien lisääminen esim. juomaveteen tahi "aromeina" ruokaan on niin kovin, kovin helppoa.

      Mikäli Kansan "fronttaalia" halutaan vaientaa, siihen tiedetään kyllä kemikaalit.

      Entäpäs esimerkiksi jos joku valopää on keksinyt eriyttää lääkkeiden ainesosat... e-koodeiksi!?

    • tutkiaparemmin

      ameriikassa ja varmaan muuallakin lisäävät ruokaan hormoonia että lihoo muodottomaksi.
      samalla mallilla syötetään eläimiä että äkkilihovat.

      • seontärkeintä

        Nuo hormoneilla kasvatetut eläimet siirtää ne kasvuhormonit meihin,
        ja niinkoko kroppa menee sekaisin.

        Eräs tuttavani asuu yhdysvalloissa ja kertoi miten hoikkia ihmisiä siellä on ns, paremmilla alueilla joissa kaupoissa myydään pääasiassa luomutuotteita,
        muualla ihmiset on hyllyviä niinkuin olemme telkussa nähneet,

        Ahneus tekee meistä sairaita ja nyt vielä siirrytään vapaakauppaan ja meille saa tuoda myyntiin tuota hormonilihaa ja antipiooteilllakin se on kyllästetty.

        Arvatkaa mitä se tekee terveydelle, mutta sitä saa halvalla.


    • siksipäjust

      EN SYÖKKÄÄN lääkkeitä missään muodossa. Nehän ON myrkkyjä, ja rahanteko tarkoituksessa kehitettyä kemiallista paskaa !!!

      Kuen joku sanoikin, että tehtaitten tarkoits ei oo parantaa potilasta, vaan saavuttaa maksimaaliset voitot ,-ja se pitää paikkansa !

      Vain JEESUS paransi ihmisiä aidolla ja todellisella tavalla !!!

      Hän ei tarvinnut lasersäteitä, kun sokean tapasi-miettikääpä sitä !

      • LyhytJuttuElämä

        No onko niistä hänen silloin parantamistaan, enää yksikään henkissä?


    • poiuytgyhuio

      Ei hyvä!

    • Elämää_ilman_lääkkeitä

      Kaikki lääkkeet kiellettävä, päästää ylikansoituksesta !

    • huonoakaliilla

      Meidät on aivopesty vitamiinipillereihin yms. Laittakaapa kaikki vitamiinipilleripurkkinne vierekkäin ja lukekaa mistä ne oikeasti koostuvat. Varsinaista vitamiiniä niissä ei ole kuin hitunen mutta sitä enemmän kaikkea muuta mitä ei ihminen normaalisti söisi. Aloittakaapa vaikka selluloosasta jne. Siinä sitten menette kaupan hedelmä ja vihannestiskille ja mitä näette. Rupusia epämuodostuneita ja osaksi mustuneita heldelmiä jotka haisevat ddt:lle tai muulle hyönteismyrkylle. Lehtivihannekset on kivasti kaikkien ihmisten yskösten kohteena ja suljetuissa muovipakkauksissa hikoilee porkkanat ym. ja bakteerit mellastavat. Ihmetellä täytyy miten sitkeää kansaa sentään olemme vaikka perinnölliset taudit ovat enemmän sääntö kuin poikkeus. Jossain vaiheessa on menty pahasti pieleen. Lieneekö kauppaketjujen taattu asiakkuus koska vaihtoehdot eli pienet likkeyritykset kaadettin ja rehellinen kilpilu ja hyvien tuotteitten myynti samantien. Tämä on valitettavasi tapahtunu myös leipien ja muitten elintarvikkeitten kohdalla. Tulee väkisin mieleen että muutmaat naureskelevat meille koska olemme se viimeinen pohjanperä mihin huono ja halvalla tehty elintarvike kelpaa ja kauppiaat ja muut välittäjät rikastuvat.

    • demari

      Miksi jotkut vielä vaativat lääkärien määrän lisäämistä vaikka pitäisi pyrkiä täysin lääkärittömään yhteiskuntaan, jolloin hoitoihin ja lääkkeisiin ei kuolisi ketään?

      Jos oppositio pääsee voittaa seuraavissa vaaleissa, Sote pannaam uusiksi ja lääkärien riistettäväksi ei päästetä ketään. Sairaudet ehkäistää ennakolta eikä enää yksinkertaisesti ole hoidettavia sairauksia. Lääkärit ja hoitajat siirtyvät tuottavaan työhön.

    • puolikase

      jääkkeet tappaa enemmän kuin parantaa jos 10 erilääkettä syö päivittäin siinä on koneisto koetuksella.

      lääkkeet vaikuttaa kaikkeen veriarvot on sitä mitä syötetään .

      syötetään sitten lisää lääkkeitä kunnes henkilähtee.


      lääkekapina onko pakko syödä vähenpikin riittää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1801
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1105
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1017
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe