Nudismi ja naturismi väärässä osiossa

alastomuus-ei-seksiä

Nudismi ja naturismi on laitettu täysin virheellisesti seksi-aihealueelle. Ei se sinne kuulu sen paremmin kuin jalkapallo tai verotus tai ydinvoimakaan. Ainoa syy taitaa olla ylläpidon tietämätön propaganda.

11

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Todella-väärässä-osiossa

      Aivan. Ei kuulu. On valitettu. Yhtä tyhjän kanssa.

      Olisivat älynneet kysyä vaikkapa Suomen Naturistiliitosta. Mutta taitaa olla liian vaikeaa myöntää omaa tietämättömyyttään.

    • Nudisti

      Todellisuudessa ei tuollaista foorumia ole tällä palvelimella, ainoastaan nimellisesti. Palstalla puhutaan runkkailusta ja muusta seksistä muiden nähden. Jutuista näkee, että kaikki on mielikuvitusta. Siis kauniita unelmia siitä, millaista olisi vapaa ja yleinen seksi ulkosalla kaikkien kesken.

      Vaan kun olo nudisti/naturistirannoilla on toinen. Paljon siveämpää kuin uimapukurannoilla. Ikäjakautumakin on toinen. Ne naturistit ovat yleensä 40 täyttäneitä, uimapukurannalla alle nelikymppisiä.

      Siksipä kai kaikki todelliset asianharrastajat ovatkin siirtyneet muille keskusteluareenoille. Rannallakin pitäisi olla siistiä, miksi ei sitten keskustelufoorumilla.

    • vive.la.difference

      Suomen Naturistiliitto on pysähtynyt jo yli satavuotiaaseen hätävaleeseen, ettei nudismilla ja seksillä ole mitään yhteistä. Tällaista valetta tarvittiin aikana, jolloin seksi oli hyvin kielletty.

      Nyt asiat ovat toisin. Erilaisiinkin seksin muotoihin suhtaudutaan myönteisesti. Ei tarvita enää valeita. S24 on aivan tietoisesti sijoittanut nudismin ja naturismin seksin alle. Juuri sinne se kuuluu.

      "Oikeaoppiset" nudistit eivät omista S24:n palstaa, ei myöskään mitään uimarantaa. Saavat harrastaa alastomuutta ihan omilla säännöillään. Siihen ei ole mitään sanomista. Palsta ja rannat ovat vapaasti myös nykyaikaisten nudistien käytössä.

      • Noinko-ajattelet

        Jos kuuluvat yhteen, niin miksi koko ajatus on ylipäätänsä keksitty? Eli kun kerran seksiä ja esimerkiksi voyeurismi ja exhibitionismi ovat seksin muotoja, ovat ne siis olennainen osa naturismia. Koska nuo ovat myös perversioiksi luokiteltuja, on naturismikin perversiota ja sen harjoittajat pitäisi siis ohjata hoitoon.

        Noinko ajattelet? Jos et, niin laita linkki jonkin suomalaisen tai ulkolaisen naturistiliiton/-clubin/-seuran sivustolle, joka tulee käsitystäsi. Jos linkkiä ei löydy, sehän tarkoittaa sitä, että olet täysin väärässä ja aloittajan mielipide on se oikea.


      • Selville-tuli

        Kiitos. Tuosta kirjoituksestasi kävikin loistavasti selville, miten te häiriköt olette foorumin näivettäneet. Ei siellä nykyisin enää asiasta puhuta.


    • anders4

      Olen samaa mieltä että nudismi ei kuulu sexipalstalle.Mutta ettei ihan oltaisi sinisilmäisiä,niin ainakin Helsingin pihlajasaaressa ja Inglesissä,sexi kuuluu myös nudistirannalle.On runkkailua ja suihinottoa.Jos pitää silmänsä auki niin tällästä kyllä tapahtuu,se on fakta.Ehkä nudistitkin pitäisi jakaa eri ryhmiin,harrastusten perusteella.

    • Väärä-paikka

      Ihan sama kuin autoilu laitettaisiin laivamatkailuun sillä perusteella, että meneehän autoja autolautoilla ja losseilla vesien yli.

      Niin, seksi ei kulu nudismiin/naturismiin, mutta jos sitä harjoitetaan nakurannalla, se on "vain" seksiä, ei nudismia/naturismia.

    • lstuinrengastippa

      Ihan oikeassa paikassa on seksipalstalla.

      Varovaisuutta suositellaan, sillä monissa naturistivideoissa vilisee myös alaikäisiä.

      • Järki-käteen-pahvi

        Menepäs vaikka Ruotsin tai Saksan nudistirannoille, joissa on palveluja. Tai vaikka Seurasaareen. Seksistä tulee just porttikielto.

        Miksi oletat puhuttavan yleensä naturismista tai nudismista, jos se on seksiä?


    • jormakalevinyhtänköljä

      Ehkä naturismi on osa ihmisen seksuaalisuuta ei niinkään seksiä. Toinen lähestymiskulma naturismiin voisi olla se sama mitä Suomessa kutsutaan saunakulttuuriksi. Ihmiset ovat siinä "asususa" missä ovat syntyessään. Vaatteilla ei voi korostaa silloin omaa yhteiskunnallista statustaan vaan kaikki ovat ikään kun samalla "viivalla".

    • Luonnonmukaisesti

      Voisi hyvin olla kohdassa Harrastukset. Tai jollekin elämäntapa-foorumille. Seksin kanssahan tuolla ei ole mitään tekemistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3913
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      92
      2039
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      306
      1241
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe