Nudismi ja naturismi väärässä osiossa

Nudismi ja naturismi on laitettu täysin virheellisesti seksi-aihealueelle. Ei se sinne kuulu sen paremmin kuin jalkapallo tai verotus tai ydinvoimakaan. Ainoa syy taitaa olla ylläpidon tietämätön propaganda.
Ilmianna
Jaa

11 VastaustaAivan. Ei kuulu. On valitettu. Yhtä tyhjän kanssa.

Olisivat älynneet kysyä vaikkapa Suomen Naturistiliitosta. Mutta taitaa olla liian vaikeaa myöntää omaa tietämättömyyttään.
Ilmianna
Jaa
Todellisuudessa ei tuollaista foorumia ole tällä palvelimella, ainoastaan nimellisesti. Palstalla puhutaan runkkailusta ja muusta seksistä muiden nähden. Jutuista näkee, että kaikki on mielikuvitusta. Siis kauniita unelmia siitä, millaista olisi vapaa ja yleinen seksi ulkosalla kaikkien kesken.

Vaan kun olo nudisti/naturistirannoilla on toinen. Paljon siveämpää kuin uimapukurannoilla. Ikäjakautumakin on toinen. Ne naturistit ovat yleensä 40 täyttäneitä, uimapukurannalla alle nelikymppisiä.

Siksipä kai kaikki todelliset asianharrastajat ovatkin siirtyneet muille keskusteluareenoille. Rannallakin pitäisi olla siistiä, miksi ei sitten keskustelufoorumilla.
Ilmianna
Jaa
Suomen Naturistiliitto on pysähtynyt jo yli satavuotiaaseen hätävaleeseen, ettei nudismilla ja seksillä ole mitään yhteistä. Tällaista valetta tarvittiin aikana, jolloin seksi oli hyvin kielletty.

Nyt asiat ovat toisin. Erilaisiinkin seksin muotoihin suhtaudutaan myönteisesti. Ei tarvita enää valeita. S24 on aivan tietoisesti sijoittanut nudismin ja naturismin seksin alle. Juuri sinne se kuuluu.

"Oikeaoppiset" nudistit eivät omista S24:n palstaa, ei myöskään mitään uimarantaa. Saavat harrastaa alastomuutta ihan omilla säännöillään. Siihen ei ole mitään sanomista. Palsta ja rannat ovat vapaasti myös nykyaikaisten nudistien käytössä.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Jos kuuluvat yhteen, niin miksi koko ajatus on ylipäätänsä keksitty? Eli kun kerran seksiä ja esimerkiksi voyeurismi ja exhibitionismi ovat seksin muotoja, ovat ne siis olennainen osa naturismia. Koska nuo ovat myös perversioiksi luokiteltuja, on naturismikin perversiota ja sen harjoittajat pitäisi siis ohjata hoitoon.

Noinko ajattelet? Jos et, niin laita linkki jonkin suomalaisen tai ulkolaisen naturistiliiton/-clubin/-seuran sivustolle, joka tulee käsitystäsi. Jos linkkiä ei löydy, sehän tarkoittaa sitä, että olet täysin väärässä ja aloittajan mielipide on se oikea.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kiitos. Tuosta kirjoituksestasi kävikin loistavasti selville, miten te häiriköt olette foorumin näivettäneet. Ei siellä nykyisin enää asiasta puhuta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen samaa mieltä että nudismi ei kuulu sexipalstalle.Mutta ettei ihan oltaisi sinisilmäisiä,niin ainakin Helsingin pihlajasaaressa ja Inglesissä,sexi kuuluu myös nudistirannalle.On runkkailua ja suihinottoa.Jos pitää silmänsä auki niin tällästä kyllä tapahtuu,se on fakta.Ehkä nudistitkin pitäisi jakaa eri ryhmiin,harrastusten perusteella.
Ilmianna
Jaa
Ihan sama kuin autoilu laitettaisiin laivamatkailuun sillä perusteella, että meneehän autoja autolautoilla ja losseilla vesien yli.

Niin, seksi ei kulu nudismiin/naturismiin, mutta jos sitä harjoitetaan nakurannalla, se on "vain" seksiä, ei nudismia/naturismia.
Ilmianna
Jaa
Ihan oikeassa paikassa on seksipalstalla.

Varovaisuutta suositellaan, sillä monissa naturistivideoissa vilisee myös alaikäisiä.
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Menepäs vaikka Ruotsin tai Saksan nudistirannoille, joissa on palveluja. Tai vaikka Seurasaareen. Seksistä tulee just porttikielto.

Miksi oletat puhuttavan yleensä naturismista tai nudismista, jos se on seksiä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ehkä naturismi on osa ihmisen seksuaalisuuta ei niinkään seksiä. Toinen lähestymiskulma naturismiin voisi olla se sama mitä Suomessa kutsutaan saunakulttuuriksi. Ihmiset ovat siinä "asususa" missä ovat syntyessään. Vaatteilla ei voi korostaa silloin omaa yhteiskunnallista statustaan vaan kaikki ovat ikään kun samalla "viivalla".
Ilmianna
Jaa
Voisi hyvin olla kohdassa Harrastukset. Tai jollekin elämäntapa-foorumille. Seksin kanssahan tuolla ei ole mitään tekemistä.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Nudismi ja naturismi väärässä osiossa

Nudismi ja naturismi on laitettu täysin virheellisesti seksi-aihealueelle. Ei se sinne kuulu sen paremmin kuin jalkapallo tai verotus tai ydinvoimakaan. Ainoa syy taitaa olla ylläpidon tietämätön propaganda.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta