Froneri jätskiä

Jäätelötehtaan omistuskuviot ja omistajan nimi muuttuu Froneriksi.
http://www.taloussanomat.fi/paivittaistavarat/2016/04/27/turengin-jaatelotehdas-ja-pingviini-jaatelo-vaihtavat-taas-omistajaa/20164573/12
Ilmoita


23 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Ok.
Ilmoita
Ok.
Ilmoita
Millainen tämä paikka on kesätyöpaikkana?
4 VASTAUSTA:
Työnä menee siinä missä muukin tehdastyö mutta täynnä aivan järjettömiä sääntöjä, seuraamista, kyttäämistä ja lippujen ja lappujen täyttöä. Niiden välissä tehdään myös joskus jäätelöä.
On erikoinen paikka. suojatyö paikka. kausityöläiset tekee kaiken työn ja vakituiset saa kaiken kunnian. Mutta jäätelöä saa syödä nii paljon kun jaksaa.
En kyllä voi suositella työpaikkana kenellekkään.. surkealla palkalla ilman mitään opastusta joutuu konetta ajamaan.. todella huono ilmapiiri johtuu nykyisistä tehtaan ja eri osastojen pääliköistä mitkä pilaa koko touhun.. taitaa tehtaan alasajo olla käynnissä...
Väkee taitaa enemmän lähteä poispäin kuin uusia saadaan sisään. Paketti aivan sekaisin.
+Lisää kommentti
Sähkärit ja muut "lukeneiden työt" siirrettiin osaksi tuotantoa, eli siellä pakkaa jäätelöä ja pahvia insinöörit sun muut. Kato on valtaisa. No, kohta kierrätetään vuokratyöntekijöitä orjapalkalla ja kaikki on tyytyväisiä.

Tehdas säästää henkilöstössä itsensä hengiltä. Ahneella on.... Jne.
1 VASTAUS:
Huhhuh, mitä touhua. Olin valion aikaan ja sillon oli hyvä työpaikka.
+Lisää kommentti
Ei tule ikävä. Ei.
1 VASTAUS:
Ei todellakaan tule ikävä. Tehtaan todellinen alasajo käynnissä. Fronerin tullessa porukka tuli järkiinsä ja etsi muita töitä. Työntekijöitä pidetään pilkkanaan eikä arvosteta. Työnantaja lupaa maksaa työstä bonuksia mutta kas kummaa kun niistä et kostu mitään vaikka olet kaikkes tehnyt että tavoitteisiin ollaan päästy. Eipä oikein enää maistu Fronerin jäätelö mutta onneks on muitakin markkinoilla, parempia...
Enkä kyllä yhtään ihmettele miksi sinne ei enää saada kesätyöntekijöitä.
+Lisää kommentti
Kyllähän se on niin päin, että vaikka täällä hämeessä haet mihin vain töihin, niin haastatellaan kyllä , mutta töihin ei oteta. Tarvii varmaan hankkia swhalin oppikirja ja solarium.
1 VASTAUS:
Tässä tapauksessa ilmeisesti niin että hakijoita ei ole, enkä ihmettele...
Maine menny pikkasen alas, taitaa myös myynti tippua hurjalla vauhdilla.
+Lisää kommentti
Kyllä se niin on että kun tehtaanjohtaja ja tuotantopäällikkö vaihtui niin homma meni ihan perseilleen. Kaikki hyvä mitä oli saatu aikaan, ei ollu enää mitään merkitystä. Paras keksintö heiltä viime kesänä hankkia työntekijöille "kypärämyssy" päähän ja siinä sitten hikoiltiin viime kesän kuumuudessa. Toisille tuli ihottumaa, toisia pyörrytti kun oli niin kuuma. Eipä se ketään ylempää johtajaa kiinnostanut. Ikävä on niitä aikoja kun oli edellinen tehtaanjohtaja remmissä, kyllä homma toimi ja kaikilla oli hyvä olla.
3 VASTAUSTA:
Niin, onhan se työ kivaa ja palkkakin on ihan ok, mutta kun opit enemmän ja palkka nousee, ei enään soitella kausityöntekijäksi vaikka osaisit kaikki koneet.
Tehtaan terävin johto riihimäen valiolta potkut saaneita, ei hyvin mee tulevaisuudessa...kioski kiinni vaan
En kyllä ihmettele että ovat potkun saaneita, nytkin ois aihetta vaikka millä mitalla. Tai saihan ne paljon aikaseksi pienessä ajassa, kioskin hyvin hyvin jyrkkään alamäkeen josta ei taida enää paluuta olla. Nyt on jo kuset housuissa. Voi niitä poloisia jotka vielä siellä joutuvat oleen orjatyövoimana eivätkä toistaseks ole löytäneet uutta työpaikkaa.
+Lisää kommentti
Työntekijöitä kohdellaan ku mitäkin elukoita. Palkanlaskija kadottaa usein helmitaulunsa ja ''esimiehet'' tuskinpa käyneet peruskoulua/amitsua kummoisempaa koulutusta. Ikävä kyllä sen näki super hyvin :) !Onneksi tehdas perustuu kuitenkin tekemään vain lasten lempi kesäherkkua eikä mitään elintärkeää kuten lääkkeitä tms. Ei voi suositella kyseistä paikkaa kenellekkään.
Ilmoita
Aivan käsittämätön työmaa.
Olin muutaman kuukauden ja siihen kyllä saakin jäädä. Osaaminen samaa tasoa kuin ala-asteella, kukaan ei osaa mitään, perehdytys suuri vitsi ja epäonnistumisista syy siirretään työntekijöille. Tuli syyllinen olo tehdä töitä.
Peiliin pitää katsoa niiden jotka tehdasta pyörittää.
2 VASTAUSTA:
Ihmiset on "koneellistettu", etuja otettu pois ja työmäärää lisätty. Koska tämmöinen johtaminen on mihinkään hyvään johtanut? Viihtyvyys romahtanut pakkaselle muutamassa vuodessa.
Täsmälleen samaa mieltä.
Hieman tulee turhautunut ja mitätön olo, kun kaikkensa antaa ja palkaksi pelkkää sontaa saa niskaan. Sekä johdolta että joiltain muilta työntekijöiltäkin. Tehtaan johto keksii aina vaan huikeampia uudistuksia ja muutoksia, jotka tosiasiassa vain saa tämän tehtaan vyörymään rinnettä alas ja lujaa.
Taitaa tämän tehtaan tarina olla loppusuoralla.
+Lisää kommentti
Turengissa maan tavalla.
Ilmoita
Inhimillisyys kateissa tästä laitoksesta ihan kokonaan.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta