Äiti- poikaseksi

tulevaisuuttako

No, niin täällä on juuri käyty keskustelua äiti-poikaseksistä. Eräs tiesi kertoa, että lakikaan ei nykyään kiellä sitä, jos poika on alaikäinen. Sama henkilö kertoi, että poliisi ei ole kiinnostunut iäkkäämpienkään touhuista.
Avioerot ja muuten yksinäisyys sekä ajan "vapautta" ihannoiva henki ja netissä olevat
"mom boy fuck" - videot (joissa huorat kylläkin naivat ei-poikiaan) vaikuttavat mielipiteitä muokkaavasti. Nyt siis salassa tapahtuvaa äiti-poika naintia eivät enää kaikki häpeä, sen osoittaa täällä käyty keskustelukin.
Kun avioerossa äidille jäävä poika nukkuu äitinsä kanssa, tulee murrosiässä yöseisokkien kautta vahingossakin tönäistyä äidin peppua ja yöllä pimeässä hyväilyksi ja nainniksi muuttunut hellyys eitunnu niin pahalta kuin päivällä. Sama koskee tietysti isää ja tyttöä saunassa ja yöllä kun äitiä ei ole.
Vielä kymmenen vuotta sitten naiset kirjoittivat ihan eri sävyyn näistä asioista. Vain novelleissa avoimesti. Tähän on tultu. Missäköhän määrin nykyään peräkamarin pojat ja teinipojat mahtavat saada äidiltä? Olisitko sinä, äitinä valmis moiseen? Voi, voi.

Sukurutsako tulevaisuutta?

147

23518

  Vastaukset

  • >>Eräs tiesi kertoa, että lakikaan ei nykyään kiellä sitä, jos poika on alaikäinen.>>

   Väärää tietoa tai väärin ymmärretty. Laki kieltää aina aikuisen ja alaikäisen välisen seksin. Aikuista osapuolta rangaistaan, jos asia tulee tietoon.

   >>Sama henkilö kertoi, että poliisi ei ole kiinnostunut iäkkäämpienkään touhuista.>>

   Oikeaa tietoa. Sukulaisseksi ei ole poliisin mielenkiinnon kohde, jos muuten ei ole kyse raiskauksesta. Se on lain mukaan kielletty, mutta poliisi ei ole kiinnostunut vapaaehtoisesta sukulaisseksistä. Aikuisen ja lapsen välinen katsotaan raiskaukseksi, mutta kaksi lasta keskenään ja kaksi aikuista keskenään voi harjoittaa vapaaehtoista seksiä poliisin puuttumatta. Luonnollisesti pitää osata olla hiljaa, koska yleisön paheksumiselta ei voi välttyä.

  • Kyllä tämän tyyppiset suhteet ovat tulevaisuutta ja ovat jo tottakin monessa maassa juuri sen helppouden,tuttuuden ja turvallisuuden tähden.

   • Helppoo, turvallista ja älyttömän kiihottavaa, joten miksipä ei? Ei tarvii roikkua baareissa / bileissä ja turhaa yrittää suostutella omanikäisiä tyttöjä seksiin, ei ne siitä vielä mitään tajua. Kotona saa persettä ihan niin paljon kun haluu, äiti antaa melkein aina. Eikä se oo mikään säälipano, äiti hakkaa mennen tullen ison osan mun luokan tytöistä ulkonäöllään ja seksikkyydellään. Mä saan pillua pari-kolme kertaa viikossa, aika hyvin mun mielestä.


   • Me ei ees haluta muuta, tää on just sopiva juttu meille molemmille. Isä lähti menemään muutama vuosi sitten, ihan hyvä juttu sillä saanhan ihan vapaasti panna äitiä. Äidille se sopii, äiti on sanonut että se tykkää tosi paljon siitä kun me nussitaan. Mä ainakin tykkään, äiti on todella hyvä pano.


  • Kannattaako kaikkea aina niin kovasti paheksua ja vierittää "Jumalan tuomiopäivien pasuunan" vihaa toisten ylle? Ei siitä ole kauaakaan , kun homoseksuaalisuus oli kiellettyö ja paheksuttua. Ihan samoilla argumenteilla sitä silloin perusteltiin, se oli luonnotonta ja irstasta. Ja nyt se taitaa olla ihan yleisesti hyväksyttyä, ainakin suurimmassa osassa maailmaa. En todellakaan väitä, että äidin ja pojan välinen seksi tulisi tehdä hyväksytyksi, sanonpahan vain että jos ei se ketään häiritse, niin antaa olla. Jos kyseessä on kaksi aikuista ihmistä, niin tehkööt kuten haluavat.
   Varmaan arvasittekin, että minä panen äitini kanssa. Olen täysi-ikäinen, ja teen sen ihan omasta halustani, eli minä olin se, jonka aloitteesta me päädyimme tällaiseen suhteeseen. Meillä se toimii, me molemmat pidämme siitä todella paljon ja kuten niin moni on sanonut, se on todella kätevää. Minä saan pillua niin usein kuin haluan, ja äiti, joka myös on aika "halukas" nainen (miksi ei olisi, hänhän on vasta hieman alle 50) saa kunnon panon aina kun haluaa. Tuttua ja turvallista, ei pelkoa taudeista tai muustakaan irtosuhteisiin liityvästä pahasta. Ainoa huono puoli on se, että joudumme tosi tarkkaan salaamaan tämän kaikilta. Eivät meidän naapurimme tai kaverit, sukulaisista puhumattakaan, hyväksyisi sitä että nussimme keskenämme. Niinpä me pidämme tämän salassa, ihan vain meidän kahden välisenä juttuna. Mukavana sellaisena.
   Ai niin, totta vai fantasiaa, miettikää ihan itse.

  • Taas se tuli todistettua, äiti-poika seksi on ihan parasta. Mulla oli eilen synttärit. Kävin tyttöystävän kanssa vähän bailaamassa, mutta sehän väsähti heti muutaman siiderin jälkeen ja halus kotiin nukkumaan. Eikä todellakaan halunnut nussia, nukkua vaan. Mitäs siinä kun hirveissä himoissa kotiin, jossa äiti onneksi oli vielä hereillä. Äiti oli odotellut, halus antaa mulle oman synttärilahjan. Taas sai poika pillua, ei tyttöystävältä vaan äidiltä. Kyllä teki hyvää, sain oikein kunnon orkun. Kiitti äiti.

   • senkin pikku gigolo


  • Täällä on puhuttu paljon nykymenosta ja siitä, että tällaiset suhteet ovat nykyään yleisiä. Voi se olla niinkin, mutta osattiin sitä ennenkin. Minä kuulin vasta vähän aikaa sitten isäni siskolta, millaista elämä oli isän kotitalossa sota-aikaan. Isä oli siis syntynyt 1928 ja hänen siskonsa 1935. Sota-aikana lähes kaikki kylän miehet, isoisä mukaan lukien, olivat rintamalla tuolloin. Kotitilaa oli hoitamassa isoäidin lisäksi ainoastaan isäni (tuolloin 15-vuotias poika) ja hänen nuorempi siskonsa. Se oli kuulemma kovaa työtä, ja sota-aika oli muutenkin aika kovaa aikaa. Silloin ei jäänyt aikaa huvittelulle, eikä sitä olisi edes hyväksytty. Silloin tehtiin vain töitä ja pysyttiin kotitilalla. Sisko sanoi minulle, että isä (silloin 15-vuotias poika) oli kova tekemään töitä ja kaikki miesten työt talossa niinä vuosina, kun isä oli rintamalla.

   Se oli jatko-sodan aikaa, kun sisko löysi talon takaa tunkiolta Tammer-tehtaiden valmistaman, käytetyn kohdomin. Tammer-tehdas oli tehdas, joka sodan aikana valmisti kondomeita. Sisko oli kovasti ihmetellyt asiaa, sillä isä ei ollut käynyt lomilla rintamalta kuukausiin. Sisko oli joskus öisin herännyt siihen, kun isä oli noussut ylös ja lähtenyt johonkin (isä ja sisko olivat nukkuneet tuvassa, äiti salin puolella), mutta ei ollut kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota, olihan kyseessä isoveli. Nyt pienen tytön uteliaisuus oli herännyt, ja hän päätti selvittää mihin isoveli öisin meni.

   Seuraavan kerran kun isä yöllä oli noussut ylös ja lähtenyt tuvasta, oli sisko seurannut häntä salaa. Isä oli hiipinyt yöllä salin puolelle, sinne missä äiti oli nukkumassa. Äiti oli raottanut vilttiään ja päästänyt isoveljen pujahtamaan viereensä. Pikkusisko oli salaa katsellut oviaukosta, miten salin sängyllä oli tehty "aikuisten asioita". Ja taas oli seuraavana päivänä ilmestynyt tunkiolle käytetty Tammer-tehtaan kondomi.

   Sisko ei koskaan ollut kysynyt isältäni mitään tästä asiasta, mutta huomasi että isä vieraili salissa äidin vieressä useina öinä viikossa. Joskus, kun sisko kuunteli oikein tarkkaan, kuului sieltä hiljaisia voihkaisuja ja sängyn narinaa, mutta muuten öinen talo oli hiljainen. Jälkeenpäin ajateltuna asia oli ihan selvä; isoveli kävi öisin rakastelemassa äidin kanssa. Se kai oli sota-aikana yleistä, jos sitä ei tehnyt kotirintamalle jääneet miehen tai sotilaat, niin joku muu teki sen. Ihmisiä inhimillisine tarpeineen he olivat sota-aikaankin.

   Iso-isä ei koskaan palannut rintamalta (Summa vei hänet), joten tästä asiasta ei koskaan keskusteltu. Tämä isän siskon kertoma tarina avasi minullekin ihan uuden ajatusmaailman, sillä muistan isän vierailleen aika usein lapsuudessani kotitalossaan äitinsä luona. Isoäiti ja isä ehtivät kuolla ennen kuin koskaan ehdin kysyä asiasta, jäljelle jäi vain isän siskon kertomus.

   • Olipa koskettava, hieno juttu. En tiedä tavoittaako tämä kommenttini enää sinua, mutta se nosti mieleen omia puoliksi unohtuneita varhaisnuoruuden asioita, vuosikymmenien takaa nekin. Ne liittyvät minun, pojan, ja äidin alastomuuteen.

    Niitä tapauksia on tarkkaan ottaen kaksi.

    Asuimme maalla, hieman syrjässä muusta kylästä, omakotitalossa jonka ympärillä oli suurehko puutarha. Sauna oli pihan perällä, metsän reunassa.

    Olinkohan jotain neljätoista, yksin saunomassa. Muita ei kotona ollutkaa, tai oli äiti, koska hän yllättäen ilmestyi seurakseni saunaan. Pitkään aikaan en ollut enää saunonut yhdessä muun perheen kanssa vaan omalla vuorollani.

    Viattoman luonnollisesti äitini tuli ilkialastomana istumaan viereeni lauteille. Juteltiin siinä, tai äiti jutteli, minä olin lähinnä hämmentynyt, sillä tiesin jo erektion mahdollisuudesta sellaisessa tilanteessa. Ja juuri kun sitä pelkäsin, se tapahtui, vähitellen mutta vääjäämättä. Pitkästä aikaa nähty alaston aikuinen nainen, tosin äiti, jota ei tohdi sillä silmällä katsoa. Mutta tiesin, jotenkin se vaan putkahti mieleen, valtasi mielen kauhulla ja uteliaisuudella. Että aikuisena naisena, minun äitinäni, hän on ollut miehen kanssa sillä lailla, isäni kanssa. Että isä on työntänyt ison jäykistyneen peniksensä äitiini, sinne salaperäiseen karvaiseen sopukkaan, joka naisella on reisiensä välissä. Ja äiti on sen sallinut, halunnutkin sitä, vaikka siihen samalla liittyy raskauden vaara sen vaalean liukkaan nesteen muodossa, joka oli jo minullekin omakohtaista ja tuttua. Että siinä vieressäni istuvaa äitiäni on naitu, että häntä on mies katsonut sillä silmällä, se ajatus huumasi minut täysin enkä voinut erektiolleni mitään.

    Mutta äiti ei ollut huomaavinaan. Hän jutteli edelleen niitä näitä, katsoi silmiini, ei sinne, peseytyi, ei ujostellut paljaita paikkojaan, vaan ikään kuin antoi luvan katsella ja kokea sitä kummallista huumaa. Pitkäksi aikaa jäin vielä yksin saunaan tätä kokemusta sulattelemaan.

    Toinen tapaus sattui yli kymmenen vuotta myöhemmin. Olin jo naimisissa, käymässä kotona, vain pyörähtämässä, mutta vanhasta tottumuksesta menin puutarhaan, omenapuiden taakse, missä olivat juurikasvipenkit. Jäin niitä kitkemään, ja kun päivä oli lämmin, suorastaan kuuma, riisuuduin ilkosilleni. Niin oli otettu aurinkokylpyjä lapsenakin.

    Yhtäkkiä siinä oli äitini. Ai, sinä olet täällä kitkemässä, hän ilahtui, ja kyykistyi itsekin samaan puuhaan, saman penkin päähän toiselle puolelle.

    Äidillä oli mekkonsa, minä ilkosen alasti, sukuelin, kivekset paljaana. Ja aurinko lämmitti, maa ja ruoho tuoksui. Ei puhuttu mitään, mutta se aikaisempi tunnemuisto vuosien takaa tuli mieleen, eikä vain mieleen, vaan lämmin kiihottava tunne valui alas pitkin vatsaa, valtasi koko olemuksen - ja taas, niin kuin silloinkin, erektio oli väistämätön.

    Jotenkin siinä nyt oltiin tasavertaisemmin aikuisia, joten en kokenut tilannetta nolona, vaan itse asiassa luontevana ja luottamuksellisena, minua ja äitiä lähentävänä, joka tapauksessa äärimmäisen eroottisena. Luulen että äitini koki samoin, ja jos yhtään uskallan kurkistaa hänen ajatuksiinsa, voisin kuvitella, että hän ajatteli pojastaan tulleen miehen, joka tuntee himon naista kohtaan ja voi toteuttaa sitä luonnollisella ja kiihottavalla tavalla, naimalla nuorta vaimoaan.

    Niin siinä kitkimme, siirryimme sitä mukaa penkin reunaa, minä toisella, äiti toisella puolella, minä peittelemättä millään lailla seisovaa kaluani, äiti siitä numeroa tekemättä.


  • Kyllä todellakin tämä on tulevaisuutta ja arkipäivää, mikä estäisi nauttimasta jos molemmat haluavat? Äiti todellakin haluaa...

  • Kyllähän tämä on arkipäivää meidän lahkossamme

   • Sinun "lahkostasi" en tiedä mitään, eikä edes kiinnosta. Minä ja äiti olemme ihan tavallisia ihmisiä, emme kuulu edes kirkkoon. Meidän erottaa tavallisista perheistä vain se, että me panemme keskenämme. Ihan vapaasta tahdosta, molempien halusta. Enpä ole koskaan kuullut kenenkään valittavan että saa liikaa pillua, joten mitä pahaa tässä on?


   • Unt556 kirjoitti:

    Sinun "lahkostasi" en tiedä mitään, eikä edes kiinnosta. Minä ja äiti olemme ihan tavallisia ihmisiä, emme kuulu edes kirkkoon. Meidän erottaa tavallisista perheistä vain se, että me panemme keskenämme. Ihan vapaasta tahdosta, molempien halusta. Enpä ole koskaan kuullut kenenkään valittavan että saa liikaa pillua, joten mitä pahaa tässä on?

    Ei todellakaan ole pahaa, vaan hyvää roppakaupalla. Onnea teille molemmille! :)


  • Voisin "adoptoida" jonkun ihanan täysi-ikäisen pojan itselleni, omaa kun ei ole.

   • Täälä olis kiinostunut poika sinulle ;) missä päin suomea olet?


   • Lähetä viestiä juke6969@suomi24.fi


   • juke6969 kirjoitti:

    Lähetä viestiä juke6969@suomi24.fi

    Lähetä löylykauha perseesees homo runkkari


   • Vedän sinua turpaan senkin irstas pervo.


  • "Kun avioerossa äidille jäävä poika nukkuu äitinsä kanssa, tulee murrosiässä yöseisokkien kautta vahingossakin tönäistyä äidin peppua ja yöllä pimeässä hyväilyksi ja nainniksi muuttunut hellyys ei tunnu niin pahalta kuin päivällä."

   Just noin siinä kävi. Meillä on sen verran pieni kämppä, että nukun äidin kanssa samassa sängyssä. Äidillä ei kai oo yksinhuoltajana varaa ostaa isompaa kämppää täällä Helsingissä. Me muutettiin tähän pieneen yksiöön sen jälkeen kun äiti ja isä eros 5 vuotta sitten, eli siitä lähtien me ollaan nukuttu samassa sängyssä. Eihän siinä aluksi ollu mitään ihmeellistä, mutta vähitellen äidin vieressä nukkuminen alkoi tuntua aika jännältä. Kalu pyrki väkisinkin pystyyn öisin, ja salaa runkkailin kun kuulin että äiti nukkui. Vähitellen aloin tulla yhä rohkeemmaksi, muka vahingossa unissani pyörähdin niin että kosketin äitiä. Ei äiti siitä tuntunut välittävän. Sitten aloin pyörähtämään niin, että housuissani seisova kalu kosketti äitiä. Aluksi äiti vetäytyi kauemmaksi, mutta muutaman yön jälkeen se ei enää tehnyt niin. Mä olin aluksi nukkunut alushousut ja paita päällä, mutta sitten rupesin nukkumaan alasti. Äiti taisi ihmetellä sitä, muttei kumma kyllä sanonut mitään. Sillee oli helpompaa kierähtää äitiä vasten ja antaa kullin koskettaa häntä. Eikä äiti enää menny kauemmaks.

   Äiti oli yleensä nukkunu yöpaita ja pikkarit päällä, mutta sitten kerran se tuli nukkumaan pelkässä yöpaidassa. Arvaatte kai että kullini seisoi kuin kanki. Odottelin puolisen tuntia että äiti olisi nukahtanut, ja samalla luuli että minäkin olisin. Sitten käännyin taas äitiä kohti. Äiti nukkui kyljellään, kylki minua kohti ja toinen jalka vähän koukussa. En tiedä miksi, mutta sen yöpaidan helma oli kohonnut vähän niin että kun pyörähdin, kullini kosketti äidin pakaroita. Mä luulen että kullin kärki painui pakaroiden väliin, en tiiä sillä mä tulin samantien. Roiskin spermani äidin pakaroille. Se oli noloa, mutta kumpikaan ei sanonut mitään, kierähdin vain takasin selälleni ja yritin nukkua. Äiti ei kääntynyt, mutta kuulin hengityksestä että se oli hereillä.

   Aamulla siitä ei puhuttu mitään, mutta kun tuli ilta ja me mentiin taas nukkumaan, huomasin että äiti oli taas pelkässä yöpaidassa, ilman pikkareita. Mäkin pujahdin alasti sänkyyn. Taas sama homma, odoteltiin hetken muka nukahtamista, ja sitten taas kierähdin kyljelleni. Äiti oli samassa asennossa kuin eilen, kyljellään ja jalka vähän koukussa. Tällä kertaa mä kuitenkin yllätyin, sillä kun kullini kosketti äidin pakaraa, tarttui äiti kädellään kullistani kiinni ja ohjasi sen pilluaan vasten. Ei tarvinnut sen enempää pyytää, työnsin kullin saman tien äidin pilluun. Se liukui helposti äidin märkään pilluun. Se oli sillä selvä, en ehtinyt tehdä kuin muutaman työnnön, kun tulin. Äiti antoi mun purkautua sisäänsä. Hämmästyneenä kierähdin selälleni ja mietin mitä just oli tapahtunut. Äiti makasi kyljellään, hengitti raskaasti, meistä kumpikaan ei sanonut mitään.

   Siitä se sitten lähti. Aluksi me nussittiin tuolla lailla, pimeässä ja vähän sillee ettei sanottu mitään tai katsottu toisiamme. Ne ensimmäiset panot tapahtui kaikki takaapäin, peiton alla ja pimeässä. Lusikka-asento oli aika kiva. Sitte se vähitellen muuttui, rupesimme naimaan ihan normaalisti, kaikista asennoista ja valot päällä. Enää me ei todellakaan ujostella, pannaan ihan vapautuneesti valloilla tai ilman, vaatteet päällä tai alasti.

   Onneks äidillä ei ollu varaa isompaan kämppään. Jos me ei oltais nukuttu vierekkäin joka yö, tätä ei kai olis tapahtunut. Tai sitte olis, en tiedä.

   • Työnnä löylykauha perseesees kaappihomo runkkari


   • Samassasängyssä, paljon iloa teille toisistanne! :-)


   • Yksiössä ei oo paljoa vaihtoehtoja, meillä on vain keittiö, pesuhuone/vessa ja makuualkovi. Aluksi se haittasi mua, enää ei todellakaan haittaa. Meidän nukkumajärjestelyt on ihan täydelliset.


  • Surkee keskusteluaihe, eikö teillä ole parempaa tekemistä kuin kirjoitella tällaisia? Mä jouduin vähän aikaa sitten todistamaan tällaista, eikä se ollu todellakaan kivaa katseltavaa. Ei ainakaan, jos se on oma poikaystävä, joka nussii äitiään. No, siitä tuli samalla entinen poikaystävä. Sama jätkä, joka oli nussinut mua, pani äitiään, hyi hitto. Ja se vanha lumppu näytti kyllä nauttivan, ja jätkä kanssa. Oli sen näköistä panemista, että ei ollu ensimmäinen kerta. Mä olin kyllä epäilly jotain, niin hyvät välit niillä oli tuntu olevan, mutta empä mä silti tällaista epäillyt. No, nyt kun se tuli nähtyä, niin meidän juttu loppu saman tien. Heippa äidinnussija, toivottavasti äiti antaa paremmat kyydit. Tiedät kyllä kuka.

   • <<Ja se vanha lumppu...>> Karmeaa kieltä toisesta ihmisestä. Pese suusi saippualla.


   • Ymmärrän kyllä että ottaa pattiin, tuota sun ei olis pitäny nähdä. Toisaalta, se ei ole sulta pois, se suhde on ihan eri juttu kuin sinun kanssasi. Äidin ja pojan suhde on jotain paljon enemmän kuin muut suhteet, ei sen kanssa edes kannata yrittää kilpailla. Anna panna vaan, ei ole sulta pois.


   • rennosti.m kirjoitti:

    <<Ja se vanha lumppu...>> Karmeaa kieltä toisesta ihmisestä. Pese suusi saippualla.

    Ihan varmasti antaa, kukapa sitä ei omalle pojalleen parastaan antaisi!


  • Mua voi kai hyvällä syyllä sanoa äidin-nussijaksi, eikä se haittaa mua. Mä olen pannut äitini kanssa jo melkein neljä vuotta, aina siitä kesästä lähtien kun täytin 16. Isääni mä en oo koskaan edes nähnyt, niin kauan kuin mä muistan me ollaan asuttu kaksin. Me ollaan aina oltu läheisiä, ja viimeiset neljä vuotta siis muutenkin kuin vain tavallisesti. Mä en ole varma kumpi oli silloin aloitteellisempi, minä vai äiti, kai me molemmat oltiin. Yksinhuoltajana äiti kai jotenkin halus erityisen paljon huolehtia musta, ja mä oon kyllä aina ollut kiinnostunut äidistä, siis niin kauan kun muistan jotain ymmärtäneeni naisista. Kyllä mua kiinnostaa myös oman ikäiset tytöt, mutta äidin kanssa se on aina ollut helpointa. Me pantiin siis ekan kerran jo neljä vuotta sitten, kesälomalla kun äiti oli vähän humalassa, ja siitä lähtien me ollaan nussittu säännöllisesti. Se säännöllisyys ja panemisen helppous tekee siitä niin kivaa. Melkein kuin me oltais naimisissa, siis että äiti antaa mulle pillua melkein aina kun haluan, ja tietenkin toisinkin päin. Kyllä mäkin panen äitiä aina kun se niin haluaa. En mä varmaan osaa selittää tätä oikein, eikä sen niin väliä. Me tykätään tästä.

   • Onnea teille, kateeksi käy


  • Oon 20v jätkä ja nussinu äitin kans jo pari vuotta. Ne eros iskän kans ku olin jotai 16v ja nyt asun äitin kans ku täältä lyhyempi matka kouluun. Musta se on ihanaa kun se opetti mua alkuun ja nykysin pannaan useesti viikossa. Nuorempana nuuskin ja mälläsin sen alkkareihin ;) varmaan huomas jo sillon et kiinnostaa. Ekan kerra oltii mun 18v synttäreillä, kun otettiin alkoholia ja juteltiin kaikkee ja tuli puheeks seksi. Sen jälkee kynnys madaltunu ja kumpi tahaan ehottelee nykyää.
   Oltiin tos viikko sitten mutsin enon luona yötä, kun oli asiaa eri kaupunkii ja mutsia alko panettaa. Se pyys yöllää lykkii ja olin sen haarojen välis panemassa ja mutsi selällää sängyllä just kun enon vaimo tuli tuomaa sinne jotai pyyhkeitä.. Se oli vaa et sori ja aamulla hieman hiljaiset tunnelmat ;) mut toisaalta mua kiihottanu aina vaan kiinnijääminen.

   • Hurraa meille kaikille, jotka olemme joskus jääneet kiinni tästä. Se on itse asiassa ihan makeeta. Mä jäin kiinni äidin kanssa panemisesta viime kesänä. Mä en yhtään muistanut, että oltiin sovittu että mun kaveri tulee mopolla meille illalla. Panin äitiä yläkerrassa takaapäin sen omalla sängyllä, kun kaveri oli tullut meille. Se oli ihmetellyt miksei mua näy pihalla, ja tullut sisälle (meillä on aina ovet auki täällä maalla). Se oli kiivennyt yläkertaan ja nähnyt miten mä panen äitiä takaapäin äidin makkarin sängyllä. Mä tai äiti ei huomattu sitä. Se oli ottanut lyhyen videopätkän ja näytti mulle sen sitten myöhemmin. Kaveri ei ollut mitenkään hämmästynyt tai muuta, se sanoi vaan että näytti aika irstaalta. Niin näytti, kun näin sen saman videopätkän.


   • Sii55 kirjoitti:

    Hurraa meille kaikille, jotka olemme joskus jääneet kiinni tästä. Se on itse asiassa ihan makeeta. Mä jäin kiinni äidin kanssa panemisesta viime kesänä. Mä en yhtään muistanut, että oltiin sovittu että mun kaveri tulee mopolla meille illalla. Panin äitiä yläkerrassa takaapäin sen omalla sängyllä, kun kaveri oli tullut meille. Se oli ihmetellyt miksei mua näy pihalla, ja tullut sisälle (meillä on aina ovet auki täällä maalla). Se oli kiivennyt yläkertaan ja nähnyt miten mä panen äitiä takaapäin äidin makkarin sängyllä. Mä tai äiti ei huomattu sitä. Se oli ottanut lyhyen videopätkän ja näytti mulle sen sitten myöhemmin. Kaveri ei ollut mitenkään hämmästynyt tai muuta, se sanoi vaan että näytti aika irstaalta. Niin näytti, kun näin sen saman videopätkän.

    Irstaisuus on hyvän seksin paras mauste. Äiti ja poika -seksi on irstauden huippu, todellista insestin nautintoa. Onnea teille! :)


  • Ettekö tosiaan saa ketään naista kirjoittamaan tänne oman tarinansa?

  • Kiva lukee näitä juttuja täällä palstalla, varsinkin kun tietää että suurimmalla osalla teistä ei oo edes aavistusta, miten kivaa seksi äidin kanssa on. Kokeilkaa niin tiedätte.

   • Minä koitin, kauan sitten kun olin parikymppinen ja kännissä. Se oli juhannus, jota olin tullut viettämään mökille. Mulla ei juuri sillä hetkellä ollut tyttöystävää ja vanhemmat pyysi mökille jussiksi, joten mikäs siinä. Se oli vähän tyhmä juttu, juotiin kaikki aika paljon viinaa ja saunottiin. Isä sammui ekana, joskus ennen puolta yötä. Minä ja äiti jatkettiin tissuttelua ja maailman parantamista, ja kännissä kun oltiin, jutut meni aika härskeiksi. Kännissä ei oo kaikkein terävimmillään, joten lopulta se johti siihen, että mä ja äiti nussittiin nurmikolla. Se oli sellainen aika pikainen pano, mutta ihan loppuun asti kuitenkin viety, ja ilman kumia.
    Se jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi panoksi äidin kanssa, aamulla meitä molempia hävetti sen verran ettei siitä koskaan puhuttu. Ihan kiva juhannusmuisto kuitenkin.


   • Juhannuspoika kirjoitti:

    Minä koitin, kauan sitten kun olin parikymppinen ja kännissä. Se oli juhannus, jota olin tullut viettämään mökille. Mulla ei juuri sillä hetkellä ollut tyttöystävää ja vanhemmat pyysi mökille jussiksi, joten mikäs siinä. Se oli vähän tyhmä juttu, juotiin kaikki aika paljon viinaa ja saunottiin. Isä sammui ekana, joskus ennen puolta yötä. Minä ja äiti jatkettiin tissuttelua ja maailman parantamista, ja kännissä kun oltiin, jutut meni aika härskeiksi. Kännissä ei oo kaikkein terävimmillään, joten lopulta se johti siihen, että mä ja äiti nussittiin nurmikolla. Se oli sellainen aika pikainen pano, mutta ihan loppuun asti kuitenkin viety, ja ilman kumia.
    Se jäi ensimmäiseksi ja viimeiseksi panoksi äidin kanssa, aamulla meitä molempia hävetti sen verran ettei siitä koskaan puhuttu. Ihan kiva juhannusmuisto kuitenkin.

    Sattuuhan näitä "paremmissakin piireissä", lipsahduksia. Usein miten siihen kai liittyy viina, vähän kännissä söhelletään ja sitten tehdään jotain, mitä ei ollut tarkoitus tehdä. Mulle kävi niin 2000-luvun alussa. "Rikos" on jo vanhentunut, joten siitä voi jo kertoa. Ihan aluksi on pakko sanoa, ettei todellakaan ollut tarkoitus panna äitiä, siinä vaan kävi niin. Liikaa patoumia, paljon viinaa ja sopiva tilaisuus... Kännissä sattuu ja tapahtuu. Mä olin silloin 25 ja muuttanut jo pois kotoa, asustelin omassa kämpässä ihan eri paikkakunnalla kuin äiti. Me oltiin saatu kutsu erään äidin sukulaisen häihin Jyväskylään. Mua ei olisi innostanut koko juttu, mutta äiti puolittain pakotti mut sitten sanoen että hän menee ja olisi epäkohteliasta jos en tulisi. Niinpä mä suostuin, ja me tavattiin Jyväskylässä. Koska meillä molemmilla oli aika pitkä matka Jyväskylään, äiti oli varannut meille hotellin yöksi. Me tavattiin hotellilla ennen kirkkoa, vaihdettiin huoneessa juhlavaatteet päälle. Jo siinä mä huomasin, että olipa äiti vielä hyvän näköinen. Olinhan mä joskus teininä haaveillut äidistä, mutta ei se koskaan ollut johtanut mihinkään ja se oli unohtunut. Itsestään huolta pitänyt, vähän oli 50-vuotias nainen nyt vaan on aika hyvän näköinen, varsinkin jos se juoksentelee ihan vapautuneesti samassa hotellihuoneessa sun kanssa pelkkiin alusvaatteisiin pukeutuneena, meikkaa ja vaihtaa ylleen juhlavaatteet. Täytyy tunnustaa, että hämmästyin miten hyvältä äiti näytti.
    Kirkkotilaisuus oli ihan ok, ja sen jälkeen mentiin juhlapaikalle, jossa oli ne normaalit leikit, syömiset ja tietenkin juomiset. Mä en tuntenut siellä oikeastaan ketään, joten vietin aikaani aika paljon äidin seurassa, ja boolimaljan. Juhlien jälkeen tuli ne pakolliset jatkot niin että kun me joskus yöllä palattiin hotellille, oltiin molemmat humalassa. Huoneessa me ei ihan heti menty nukkumaan (olis kai pitänyt) vaan otettiin vielä minibaarista viiniä ja juotiin sitä. Äiti riisui jossain vaiheessa juhlavaatteet pois ja oli pelkissä alusvaatteissa. Enhän mä voinut olla katselematta sitä, ja äiti kyllä huomasi sen. Homma eteni jotenkin kiusoitteluun (mitäs katselet vanhaa äitiäsi, ei ole mitään katsottavaa...) ja jotenkin vain ehkä todistaakseni äidille että kyllä hän oli edelleen tosi hyvän näköinen, halasin sitä. Kunnon känni, alusvaatteisillaan olevan naisen vartalo sylissä, hotellihuone, kulli kovana, kyllä siinä hetkessä unohtui että se oli oma äiti. Äiti ei mitenkään vastustellut kun suutelin sitä ja hyväilin sen vartaloa. Se oli menoa, kumpikaan ei kysellyt mitään. Menimme sänkyyn ja panimme. Täytyy sanoa että se oli todella hyvä pano. Siinä oli niin paljon latausta, ettei se edes kestänyt kovinkaan pitkään. Hetken mietin voinko tulla äidin sisään ( ei ollut kortsua), mutta ihan vaan hetken. En mä olisi voinut poiskaan sitä vetää, niinpä tulin äidin sisään.
    Me makailtiin sylikkäin hetken eikä puhuttu mitään. Molemmat tais miettiä että mitä h..ttoa oikein tapahtui. No, mun kulli oli vielä äidin sisällä, joten rupesin naimaan uudestaan. Sillä kertaa se kesti pidempään, ja me vaihdettiin asentojakin välillä. Mä pyysin äitiä välillä kääntymään polvilleen niin että sain panna takaapäin, ja sitten taas välillä käännyttiin. Se oli todella hyvä pano, äiti oli aika äänekäs ja mä nussin oikein kunnolla niin että koko sänky heilui. Mä tulin uudestaan äidin sisään, tällä kertaa takaapäin.
    Jossain vaiheessa yötä me nukahdettiin, tai oikeastaan sammuttiin. Aamulla meitä molempia taisi vähän hävettää, sillä me ei puhuttu yöstä mitään. Aamupalapöydässä oli muitakin häissä olleita, ja kun ne kyseli miten ilta oli mennyt, niin sanottiin vaan että ihan kivasti ja mentiin aikaisin nukkumaan.
    Me ei olla sen jälkeen naitu, tai puhuttu siitä mitä tapahtui. Se oli vain sellainen hetken huuma, tilaisuus jota ei voinut jättää käyttämättä.


  • Huomasin vappuna, että äidillä on silikonit. Enpä ollut sitä ennen tiennyt, vaikka olin vähän ihmetellyt että miten hänen ikäisellä naisella voi olla niin isot ja pystyt rinnat. No nyt se selvisi, silarit tuntuu käden alla kun rintaa puristaa. Aika makee juttu, mä olin kuvitellut että äiti on luomu, mutta se onkin jossain välissä laittanut rintansa.

  • Ei taida peräkammarin aikamiehet saada muuta naista kuin äitiään. Hyi helvetti, miten sairasta porukkaa!!

   • Meneehän ne!
    Tulee myös.


   • Kyllä saa, tosin ei ne lukiotytöt vielä paljoa ymmärrä panemisesta. Se on sellaista räpellystä. Onneksi äiti osaa naida kunnolla ja pitää siitä, kun sitä nussia ihan huolella.


  • Musta se on ihan ok, jos se sopii molemmille eikä loukkaa ketään. Äiti on eronnut eikä sillä ole uutta miesystävää, ja mä en todellakaan kerro siitä satunnaisille tyttöystävilleni. Tää on vaan parantanut mun ja äidin suhdetta, me ollaan tosi läheisiä nykyään ja tehdään hyvää toisillemme. Aika harva kai voi sanoa että on nainut orgasmin omalle äidilleen, ei kai siinä voi olla mitään pahaa?

  • Tulevaisuuttapa hyvinkin, ainakin viikonlopun perusteella. Pari kuukautta sitten panin äidin kanssa. Se oli tulosta aika pitkästä jännityksestä meidän välillä, mutta ei silti ollut mikään suunniteltu juttu. Äiti on jo pari vuotta ollut yksinhuoltaja ja me asumme kaksin pienessä kerrostalo -kaksiossa. Minä kirjoitin lukiosta viime vuonna, mutta opiskelupaikkaa ei ole vielä löytynyt, joten vietän välivuotta ja asun vielä kotona. Se eka kerta tapahtui melkein vahingossa, olimme molemmat melkoisessa kännissä sinä iltana. Olin ollut kavereiden kanssa baarissa ja kun tulin kotiin, äiti oli vielä hereillä. Äiti oli viettänyt illan televisiota katsellen ja oli siinä samalla juonut pullollisen valkoviiniä. Äiti oli aika kännissä, mutta niin olin minäkin. Istahdin äidin seuraan ja me otimme vielä lisää viiniä. Känni ja pieleen mennyt baari-ilta kai johti siihen, että estoja ei juurikaan ollut ja istuskelutamme hetken huomasin, että kulli seisoi kovana, halusin pillua. Äitikin huomasi sen, eikä oikeastaan mitenkään estellyt minua kun ryhdyin vähitellen hyväilemään häntä. Siinä vaiheessa kun käteni oli äidin haarojen välissä tiesin, että ilta päättyisi äidin sänkyyn. Niinhän siinä sitten kävi, ilta päättyi siihen että panimme äidin sängyllä. Se oli sellainen nopea kännipano takaapäin, enemmän kiimaa kuin tunnetta. Nussittuamme menin vähin äänin omaan huoneeseeni nukkumaan, eikä aamulla asiasta puhuttu mitään.

   Pari kuukautta meni eikä me tehty enää mitään sellaista, oltiin ihan normaalisti. Fiksumpi olisi kai jättänyt asian siihen, mutta mä halusin lisää, uudestaan ja jotenkin musta tuntui, ettei äitikään vastustaisi. Pari kuukautta mä tosiaan jaksoin odotella, sitten päätin tehdä asialle jotain. Päätin viettää äidin kanssa lauantai-illan kaksin kotona, vähän viiniä ja mukavaa yhdessäoloa. Se oli täysi menestys. Kun ehdotin asiaa äidille, äiti suostui heti. Ei me tietenkään panemisesta puhuttu, mutta molemmat tiesi että siihen oli tarkoitus päätyä. Minä ostin vähän viiniä iltaa varten, ja sitä me sitten juotiin ja kateltiin telkkaria. Viimeksi äiti oli ollut pukeutuneena pelkkään kylpytakkiin, mutta nyt äiti oli laittanut ylleen kivan kesämekon. Muutaman lasillisen jälkeen äiti meni saunaan. Odottelin hetken ja menin sitten ihan muina miehinä perässä, yleensä me saunotaan erikseen. Äiti ei sanonut mitään, mulle jäi sellainen kuva että se oli odotellut mua saunaan. Totta kai alastoman äidin näkeminen sai kaluni kovettumaan, ja äitikin huomasi sen. Saunominen muuttui hyväilemiseksi (äiti runkkasi mun kullia ja mä suutelin sitä ja hyväilin sen rintoja), ja aika nopeasti me mentiin yhteisen suihkun kautta äidin makuuhuoneeseen.

   Tällä kertaa me ei oltu läheskään niin kännissä kuin silloin ekalla kerralla, joten paneminenkin tuntui aika paljon paremmalta. Äiti tuntui todellakin olevan aika puutteessa ja oli todella halukas. En mä osaa sanoa kauanko me naitiin, mutta kun tulin viimein äidin sisään, se tuntui todella hyvältä. Äiti ei tuntunut saavan tarpeekseen, niinpä me hetken kuluttua otettiin uudestaan. Välillä äiti ratsasti mun päällä, välillä mä panin sitä lähetyssaarnaajasta tai takaapäin. Toisen orkun jälkeen oli pakko levätä vähän. Me noustiin ylös ja puettiin päälle. Vähän syötyämme me jatkettiin telkkarin katsomista ja juotiin loput viinit. Illan päätteeksi me mentiin taas äidin sänkyyn, sillä kertaa me oltiin jo humalassa ja seksi oli sen mukaista, pitkää ja ilman minkäänlaisia estoja, vai mitä mieltä ootte siitä panin välillä äitiä rintojen väliin ja sitten taas jatkettiin pilluun panemista. Äiti osasi kaikenlaisia asentoja, muun muassa sen että nosti jalat mun harteille ja oli ihan linkkuveitsenä kun nussin lähetyssaarnaajassa.

   Sen yön nukuin äidin vierellä, ja kun me aamulla herättiin, ei kumpikaan ollut mitenkään hämillään. Sunnuntaina me ei enää pantu, mutta musta silti tuntuu että tää ei todellakaan jäänyt tähän, sen verran hyvältä se oli molemmista tuntunut.

   Niin että toivottavasti tulevaisuutta.

  • Mulla ei varsinaisesti ollut fyysistä kontaktia äidin kanssa. Monesti kurkin hänen makkarinsa oven raossa kun äiti tyydytti itseään sormin ja dildolla. Taisi tietää että katselen kun aina jätti oven raolleen. Luulen että kävi myös katselemassa kun itse runkkailin huoneessani. Saunottiin yhdessä ja siellä tuli aina vilkuiltua äidin jalkoväliä. Istui jalat koukussa ylälauteella jalat pikkasen levällään siten että tavara loisti hyvin. Kun äiti huomasi että katselen levitti jalkojaan entisestään ja näkymät paranivat. Jälkikäteen harmittanut miksen tehnyt aloitetta äitiä kohtaan. Ties vaikka olis päässy lähikontaktiin.

   • Kuka jättää tuollaisen tilaisuuden käyttämättä? Ihan selvä juttu, sinulla olisi voinut olla todella hauskaa äitisi kanssa. Runkkailette niin että toinen näkee, ja saunotte yhdessä... mitä kaikkea olisitkaan voinut tehdä, jos olisit ollut vähän rohkeampi. Onneksi minä en tehnyt tuota samaa virhettä.


   • Killboy45 kirjoitti:

    Kuka jättää tuollaisen tilaisuuden käyttämättä? Ihan selvä juttu, sinulla olisi voinut olla todella hauskaa äitisi kanssa. Runkkailette niin että toinen näkee, ja saunotte yhdessä... mitä kaikkea olisitkaan voinut tehdä, jos olisit ollut vähän rohkeampi. Onneksi minä en tehnyt tuota samaa virhettä.

    No mitä sitten teit?


  • Nainen joka harrastaa seksiä pojan kanssa on tosi seksikäs koska seksinälkäinen nainen on seksikä. Olisi hienoa päästä panemaans sellaista naista joka panee poikansa kanssa koska sellainen nainen on todella seksikäs

   Kun en kuitenkaan pääse niin kyselen kainlaista, jotta voisin edes kuvitella.

   1. Tiedättekö kiihottaako äitiänne se että on oman pojan kanssa tai miten äitinne kokee asian verrattuna muihin miehiin?!

   2. Onko kukaan nainut äitiään siten että kumpikaan EI ole ollut humalassa kun tuntuu että kaikki ovat olleet humalassa?

   3. Mitä kaikkea äitinne on opettanut teille seksistä?

   4.Liittyykö äidin kanssa panemiseen jotain tunteita verrattuna siihen, että olisi joku muu nainen?

   5. Kuinka monen äiti pitää ratsastamisesta? Tuleeko äitinne koskaan oma-aloitteisesti vaikkapa syliin ja ottaa kullin sisäänsä?

   6. Jos asutte kaksistaan, niin oletteko koskaan koton kaksistaan alasti tai edes äitinne?

   7. Pukeutuuko äitinne koskaan seksikäästi kotana kiihottaakseen teitä ja jos pukeutuu niin millä tavalla?

   8. Minkälainen karvotus äidillänne on?

   9. Jos käytte saunassa yhdessä, niin tapahtuuko saunassa jotain vain meneekö saunominen normaalisti vain saunomisena?

   10. Harrastatteko suuseksiä eli antaako äitinne nuolla ja onko opettanut nuolemista ja jos on niin miten?

   11. Mistä äitinne pitää kaikkein eniten?

   12. Antaako äitinne teille joskus pelkkää käsihoitoa?

   13. Kuinka usein äitinne haluaa seksiä (et siis sinä vaan äitisi)?

   14. Minkä ikäinen äitisi on ja minkä ikäinen sinä olit kun aloitte sekstailemaan?

   15. Kiihottuuko äitinne rintojen hyväilystä eli esim. kovettuuko nännit kun hierotte rintoja?

   16. Onko äitinne sanonut mitään mielipidettä kullinne koosta?

   17. Minkälainen äitinne muuten on ja minkälaiset välit teillä on? Onko kyse vain seksistä vai onko teillä muutenkin välit parantuneet seksin myötä eli miten arkielämä on muuttunut tai äitinne käytös tai suhtautuminen teihin on muuttunut seksin myötä?

   18. Minkä näköinen äitinne on (pitkä, lyhyt, hoikka, tukeva, urheilullinen vai ei, pukeutuu yleensä seksikkäästi vai ei jne.)?

   19. Miksi luulet että äitisi haluaa sinua eli oletko komea, iso kalu vai kelpaako kuka vain?

   Siinä näin aluksi :)

   • 1. En tiedä, sen tiedän että minä kiihottavaa äitiä. Se on tullut selväksi näiden muutaman vuoden aikana.
    2. Tietenkin, monta kertaa . Ei me viikolla olla kännissä, ja silti me nussitaan. Ei viina siihen liity, paitsi silleen että tietenkin pienessä kännissä meitä molempia pakettia enemmän.
    3. Me ollaan opetettu molemmat toisiamme. Äiti on kai opettanut sitä, miten naista huomioidaan ja ollaan helliä, minä sitä, miten seksi voi olla spontaania ja tapahtua ihan hetkessä, ilman suunnitelmaa.
    4. Liittyy, ei sitä voi kieltää. On ihan eri juttu panna äidin kanssa, kuin bileissä jonkun luokkakaverin kanssa. Jotenkin se, että oma äiti huutaa onnesta on paljon kiihottavaa paa kuin se, että se on joku ihan muu.
    5. Ainakin minun äiti pitää ratsastamisesta, aika usein äiti tulee minun päälleni ja ottaa minut sisäänsä.
    6. Ei me olla alasti, paitsi nukkumaan mennessä ja tietenkin saunassa. Kyllä meillä muuten on vaatteet yleensä päällä.
    7. Tottakai pukeutuu, äiti tykkää käyttää seksikkäitä alusasuja ja stayuppeja. Muutenkin äiti tykkää pukeutua naiselliset, ei oo mitenkään mummomainen.
    8. Tää on varmaan joku fetissikysymys, mutta ihan normaali, lyhyeksi ajettu tumma häpykarvoitus. Sellainen, että häpyhuulet näkyy, ei mikään turkislakki.
    9. Kyllä me ollaan näiden muutaman vuoden aikana käyty yhdessä alasti saunassa, melkein joka viikko. Joskus se johtaa sänkyyn, ei aina, riippuu vähän tunnelmasta.
    10. Antaa äiti nuolla, ja ottaa suihin, ihan loppuun asti. Olen onnistunut muutamia kertoja nuolemaan äidille orkun, ja äiti on aika monta kertaa antanut mun tulla suuhunsa.
    11. En tiedä, aika usein meidän panot päättyy siihen että äiti haluu takaa, eli kai se pitää takaapäin panemisesta.
    12. Eipä oikeestaan, kyllä se on ainakin tähän asti aina johtanut panemiseen.
    13. Kyllä me halutaan ihan yhtä aikaa, mutta jos kysyt sitä miten usein äiti tekee aloitteen, niin ehkä kerran viikossa. Riippuu vähän viikosta ja tunnelmasta.
    14. Äiti oli 44, omaa ikään en viitsi sanoa, lukiossa kuitenkin.
    15. Äidillä on aika herkät rinnat, se pitää niiden hyväilemisestä ja imetyksestä. Aika usein ihan naidessakin mä imen äidin nännejä, se tekee äidille hyvää.
    16. Ei ole, mutta taitaa se olla ihan riittävän iso, ainakin siitä päätellen miten tiukalta äiti tuntuu, ja miten se nauttii.
    17. Meillä on tosi hyvät välit. Ehkä mä oon nykyään enemmän tasavertainen äidin kanssa, se kuuntelee mun mielipiteitä. Meidän välit lähen tosi paljon sen jälkeen kun me ruvettiin panemaan, mutta ollaan me silti edelleen äiti ja poika.
    18. Äiti on kai ihan tavallinen nelikymppinen nainen, mua 10 senttiä lyhyempi ja parikymmentä kiloa kevyempi. Äiti on about 165 ja painaa kai 60 kg. Ihan normi kuntoilija eli suht kiinteä ja isorintainen nainen. Äidillä ei oo mahaa, kiitos kuntoilun.
    19. En tiedä, kyllähän äiti miehiä saisi, mutta kyllä se nauttii meidän seksistä, siitä oon varma.


   • Boy554 kirjoitti:

    1. En tiedä, sen tiedän että minä kiihottavaa äitiä. Se on tullut selväksi näiden muutaman vuoden aikana.
    2. Tietenkin, monta kertaa . Ei me viikolla olla kännissä, ja silti me nussitaan. Ei viina siihen liity, paitsi silleen että tietenkin pienessä kännissä meitä molempia pakettia enemmän.
    3. Me ollaan opetettu molemmat toisiamme. Äiti on kai opettanut sitä, miten naista huomioidaan ja ollaan helliä, minä sitä, miten seksi voi olla spontaania ja tapahtua ihan hetkessä, ilman suunnitelmaa.
    4. Liittyy, ei sitä voi kieltää. On ihan eri juttu panna äidin kanssa, kuin bileissä jonkun luokkakaverin kanssa. Jotenkin se, että oma äiti huutaa onnesta on paljon kiihottavaa paa kuin se, että se on joku ihan muu.
    5. Ainakin minun äiti pitää ratsastamisesta, aika usein äiti tulee minun päälleni ja ottaa minut sisäänsä.
    6. Ei me olla alasti, paitsi nukkumaan mennessä ja tietenkin saunassa. Kyllä meillä muuten on vaatteet yleensä päällä.
    7. Tottakai pukeutuu, äiti tykkää käyttää seksikkäitä alusasuja ja stayuppeja. Muutenkin äiti tykkää pukeutua naiselliset, ei oo mitenkään mummomainen.
    8. Tää on varmaan joku fetissikysymys, mutta ihan normaali, lyhyeksi ajettu tumma häpykarvoitus. Sellainen, että häpyhuulet näkyy, ei mikään turkislakki.
    9. Kyllä me ollaan näiden muutaman vuoden aikana käyty yhdessä alasti saunassa, melkein joka viikko. Joskus se johtaa sänkyyn, ei aina, riippuu vähän tunnelmasta.
    10. Antaa äiti nuolla, ja ottaa suihin, ihan loppuun asti. Olen onnistunut muutamia kertoja nuolemaan äidille orkun, ja äiti on aika monta kertaa antanut mun tulla suuhunsa.
    11. En tiedä, aika usein meidän panot päättyy siihen että äiti haluu takaa, eli kai se pitää takaapäin panemisesta.
    12. Eipä oikeestaan, kyllä se on ainakin tähän asti aina johtanut panemiseen.
    13. Kyllä me halutaan ihan yhtä aikaa, mutta jos kysyt sitä miten usein äiti tekee aloitteen, niin ehkä kerran viikossa. Riippuu vähän viikosta ja tunnelmasta.
    14. Äiti oli 44, omaa ikään en viitsi sanoa, lukiossa kuitenkin.
    15. Äidillä on aika herkät rinnat, se pitää niiden hyväilemisestä ja imetyksestä. Aika usein ihan naidessakin mä imen äidin nännejä, se tekee äidille hyvää.
    16. Ei ole, mutta taitaa se olla ihan riittävän iso, ainakin siitä päätellen miten tiukalta äiti tuntuu, ja miten se nauttii.
    17. Meillä on tosi hyvät välit. Ehkä mä oon nykyään enemmän tasavertainen äidin kanssa, se kuuntelee mun mielipiteitä. Meidän välit lähen tosi paljon sen jälkeen kun me ruvettiin panemaan, mutta ollaan me silti edelleen äiti ja poika.
    18. Äiti on kai ihan tavallinen nelikymppinen nainen, mua 10 senttiä lyhyempi ja parikymmentä kiloa kevyempi. Äiti on about 165 ja painaa kai 60 kg. Ihan normi kuntoilija eli suht kiinteä ja isorintainen nainen. Äidillä ei oo mahaa, kiitos kuntoilun.
    19. En tiedä, kyllähän äiti miehiä saisi, mutta kyllä se nauttii meidän seksistä, siitä oon varma.

    Kumpi teistä teki aikanaan ensin aloitteen seksiin? Olitteko silloin humalassa? Minkä ikäisiä olitte?


   • Boy554 kirjoitti:

    1. En tiedä, sen tiedän että minä kiihottavaa äitiä. Se on tullut selväksi näiden muutaman vuoden aikana.
    2. Tietenkin, monta kertaa . Ei me viikolla olla kännissä, ja silti me nussitaan. Ei viina siihen liity, paitsi silleen että tietenkin pienessä kännissä meitä molempia pakettia enemmän.
    3. Me ollaan opetettu molemmat toisiamme. Äiti on kai opettanut sitä, miten naista huomioidaan ja ollaan helliä, minä sitä, miten seksi voi olla spontaania ja tapahtua ihan hetkessä, ilman suunnitelmaa.
    4. Liittyy, ei sitä voi kieltää. On ihan eri juttu panna äidin kanssa, kuin bileissä jonkun luokkakaverin kanssa. Jotenkin se, että oma äiti huutaa onnesta on paljon kiihottavaa paa kuin se, että se on joku ihan muu.
    5. Ainakin minun äiti pitää ratsastamisesta, aika usein äiti tulee minun päälleni ja ottaa minut sisäänsä.
    6. Ei me olla alasti, paitsi nukkumaan mennessä ja tietenkin saunassa. Kyllä meillä muuten on vaatteet yleensä päällä.
    7. Tottakai pukeutuu, äiti tykkää käyttää seksikkäitä alusasuja ja stayuppeja. Muutenkin äiti tykkää pukeutua naiselliset, ei oo mitenkään mummomainen.
    8. Tää on varmaan joku fetissikysymys, mutta ihan normaali, lyhyeksi ajettu tumma häpykarvoitus. Sellainen, että häpyhuulet näkyy, ei mikään turkislakki.
    9. Kyllä me ollaan näiden muutaman vuoden aikana käyty yhdessä alasti saunassa, melkein joka viikko. Joskus se johtaa sänkyyn, ei aina, riippuu vähän tunnelmasta.
    10. Antaa äiti nuolla, ja ottaa suihin, ihan loppuun asti. Olen onnistunut muutamia kertoja nuolemaan äidille orkun, ja äiti on aika monta kertaa antanut mun tulla suuhunsa.
    11. En tiedä, aika usein meidän panot päättyy siihen että äiti haluu takaa, eli kai se pitää takaapäin panemisesta.
    12. Eipä oikeestaan, kyllä se on ainakin tähän asti aina johtanut panemiseen.
    13. Kyllä me halutaan ihan yhtä aikaa, mutta jos kysyt sitä miten usein äiti tekee aloitteen, niin ehkä kerran viikossa. Riippuu vähän viikosta ja tunnelmasta.
    14. Äiti oli 44, omaa ikään en viitsi sanoa, lukiossa kuitenkin.
    15. Äidillä on aika herkät rinnat, se pitää niiden hyväilemisestä ja imetyksestä. Aika usein ihan naidessakin mä imen äidin nännejä, se tekee äidille hyvää.
    16. Ei ole, mutta taitaa se olla ihan riittävän iso, ainakin siitä päätellen miten tiukalta äiti tuntuu, ja miten se nauttii.
    17. Meillä on tosi hyvät välit. Ehkä mä oon nykyään enemmän tasavertainen äidin kanssa, se kuuntelee mun mielipiteitä. Meidän välit lähen tosi paljon sen jälkeen kun me ruvettiin panemaan, mutta ollaan me silti edelleen äiti ja poika.
    18. Äiti on kai ihan tavallinen nelikymppinen nainen, mua 10 senttiä lyhyempi ja parikymmentä kiloa kevyempi. Äiti on about 165 ja painaa kai 60 kg. Ihan normi kuntoilija eli suht kiinteä ja isorintainen nainen. Äidillä ei oo mahaa, kiitos kuntoilun.
    19. En tiedä, kyllähän äiti miehiä saisi, mutta kyllä se nauttii meidän seksistä, siitä oon varma.

    1. Minkälaisissa tilanteissa äitisi tulee ratsastamaan? Tuleeko äitisi joskus spontaanisti kuten vaikkapa kun istut olohuoneen sohvalla?

    En oikein ymmärrä, että äitisi käyttää kotona stayuppeja, koska niiden kanssa pitää käyttää hametta, jotta ovat seksikkäät ja hame taas on erittäin hankala kotona. Vai käyttääkö äitisi tosiaan hametta kotitöitä tehdessä?


   • Kiitos, minä olen ihan samaa mieltä, seksiä haluava äiti on TODELLA seksikäs. On aika jännittävä tunne, kun äiti haluaa seksiä. Se tuntuu kivalta, kiihottavalta.

    1. En mä ole koskaan edes ajatellut, ettei äitiä kiihottaisi se, että se panee mun kanssa. Kyllä sitä kiihottaa, usko pois, sen kyllä huomaa. Sitä mä en tiedä, kiihottaako äitiä jotenkin erityisesti se, että mä olen sen poika. En tiedä, voi olla, mua ainakin kiihottaa se, että saan panna äidin kanssa.

    2. Tottakai me ollaan pantu niin, ettei me olla humalassa, ei kai kukaan koko ajan ole kännissä? Tässä muutamassa vuodessa on tietenkin ollu juhlia ja sellaisia, jolloin me ollaan oltu ainakin vähän kännissä ja naitu, mutta kyllä me suurimman osan ajasta ollaan oltu iahn selvin päin ja silti naitu.

    3. Ei äiti ollut mun ensimmäinen pano, aika kaukana siitä, joten ei äiti ole mitään ihmeellistä mulle opettanut. Jotenkin meillä vain kaikki natsaa ja halutaan samoja juttuja ja ne tuntuu hyvältä, ei siihen sisälly mitään opettamista kummaltakaan.

    4.Ihan taatusti tähän liittyy paljon tunteita verrattuan siihen, kun panee jonkun muun naisen tai tytön kanssa, ja siksi tää ei ihan kaikille sovikaan. Ei omaa äitiä voi panna sillä ajatuksella, että se nyt vaan on joku nainen, tai en mä ainakaan pysty siihen. Justiinsa se, että se on äiti, jonka kanssa panet, tekee siitä niin erityisen, ihan erilaisen kuin muiden kanssa. Kymmeene kertaa kiihottavampaa kuin muiden kanssa. Voihan se olla, ettei se olis niin kiihottavaa jos se ei olis kiellettyä, en tiedä.

    5. Äiti pitää ratsastamisesta ihan niin kuin muistakin asennoista.

    6. Me asutaan kaksin, ja tietenkin me ollaan toistemme edessä alasti aina silloin tällöin. Se on meille ihan luonnollista.

    7. Kyllä äiti joskus pukeutuu seksikkäästi, ainakin sillon kun ollaan menossa ulos juhlimaan, tai joskun viikonloppuna, kun meidän on tarkoitus viettää mukava ilta ja yö yhdessä. Kyllä se ihan tavallinenkin pukeutuminen on seksikästä, mutta on tietenkin kivaa, kun äiti aina silloin tällöin pukeutuu seksikkäisiin alusvaatteisiin tai t-paitaan ilman rintaliivejä.

    8. Äidillä on ihan tavallinen karvoitus, tumma häpykarvoitus, jonka äiti tykkää pitää lyhyenä ja siistinä. Se on hyvä, sillä silleen mäkin tykkään siitä, lyhyenä ja siistinä, sellaisen että häpyhuulet näkyy karvoituksen alta.

    9. Tottakai me käydään saunassa yhdessä, meidän talossa on sauna ja me asutaan kaksin. Joskus me vaan saunotaan, joskus me mennään saunan jälkeen sänkyyn, riippuu vähän tilanteesta.

    10. Kyllä me harrastetaan suuseksiä, äiti pitää siitä kun mä nuolen sitä, ja mä pidän siitä kun äiti ottaa suihin, joten joo, suuseksi on hyvä asia.

    11. Kaikkein eniten äiti pitää siitä, kun me pannaan. Ei asennolla tai muulla ole väliä, musta tuntuu, kaikki asennot on ihan ok ja tekee hyvää.

    12. Ei se kyllä koskaan ole jäänyt pelkkään käsihoitoon, kummallakaan.

    13. Äiti haluaa seksiä ehkä kerran - pari viikossa.

    14. Silloin kun me aloitettiin tää juttu, äiti oli 46 ja mä olin melkein 18.

    15. Tottakai äiti kiihottu rintojen ja nännien hyväilystä, kuka nainen ei kiihottuisi?

    16. Äidin mielestä mun kulli on oikein hyvän kokoinen

    17. Meillä on tosi hyvä välit muutenkin, siis sen lisäksi että me pannaan. Me ollaan tasavertaisia, äiti kuuntelee ja kunnioittaa mun mielipidettä. Ja tietenkin mä kuuntelen ja kunnioitan äidin mielipiteitä.

    18. No jos multa kysyt, niin äiti on tosi hyvän ja seksikkään näköinen. Kauniit, jotenkin kissamaiset kasvonpiirteet, kohtalaisen hoikka vartalo, isot rinnat ja lihaksikkaat pakarat. Jos pitäisi sanoa, niin äiti on sopivasti urheilullinen, muttei mikään kuivakka lankku.

    19. Minä luulen että äiti haluaa seksiä minun kanssani ihan samasta syystä kuin minä hänen, se tuntuu hyvältä ja kiihottavalta. Siksi.


   • Tässä vähän vastauksia milf_on_paras-tyypille ja nallehuhuh :lle ei missään järjestyksessä:

    Mun äiti on 41 ja mä olen 19. Mun mielestä äiti ei todellakaan ole vielä mitenkään vanha. Äiti on kai ihan tavallinen suomalainen nainen. Ihan sopusuhtainen, aika isorintainen ja muutenkin mun mielestä hyvän näköinen. Äiti on mua lyhyempi ja aika urheilullinen, tykkää käydä Elixiassa ja lenkillä. Mun mielestä äiti pukeutuu seksikkäästi, tosin mikä tahansa vaate näyttää äidin päällä seksikkäältä. Äiti on ristiverinen, ei tumma muttei vaaleakaan. Kauniit silmät, sopivan leveä lantio ja isot rinnat, olen huomannut että muutkin katselevat äidin rintoja. Ei siis mikään povipommi, mutta tavallista isommat rinnat. Ja hyvä, kiinteä peppu. Eli siis ainakin mun mielestä hyvän näköinen, seksikäs nainen.

    Äiti pukeutuu aika vaihtelevasti. Joskus se käyttä farkkuja, joskus taas mekkoa tai jakkupukua. Mä luulen, että eniten äiti tykkää hameista, ainakin useimmiten sillä on hame. Kotona äiti kyllä voi olla vaikka farkuissa ja t-paidassa, ja näyttää niissäkin ihan älyttömän hyvältä. Kireät farkut ja valkoinen t-paita, jonka alla on mustat rintaliivit, ihan älyttömän hyvän näköinen yhdistelmä. Ja äiti tietää sen.

    Me asutaan kaksin kerrostalossa, ollaan asuttu samassa paikassa jo melkein kymmenen vuotta. Mulla on oma huone, ja niin on äidilläkin, tosin mä en enää nuku omassa sängyssä. Mä käytän omaa huonetta opiskeluun ja sen takia, että voin tuoda kavereita kylään. Muuten mä vietän nykyään yöt äidin makuuhuoneessa, samassa sängyssä äidin kanssa. Se sopii meille molemmille.

    Me mentiin ekan kerran sänkyyn vähän yli vuosi sitten, eli äiti oli silloin muistaakseni vielä 39. Mä olin silloin lukiossa. Eikä me oltu silloin humalassa, se tapahtui ihan muuten vaan, ihan tavallisena viikonloppuna. Äiti ei edes juo paljoa, enkä mäkään. Sopiva tilaisuus ja vähän rohkeutta molemmilta, niin siinä vain kävi. Sen ekan kerran jälkeen me ollaan jatkettu sitä, ja nyt sen tuntuu meistä molemmista ihan luonnolliselta, hyvältä.

    Mä en tiedä, kiihottuuko äiti erityisesti juuri siitä, että mä olen sen poika. Ehkäpä, ainakin mua kiihottaa eniten juuri se, että mä saan panna oman äitini kanssa. Ehkä eniten mua kiihottaa se, että tämä on nykyään osa meidän arkea. Meidän arki oli vielä vuosi sitten aika erilaista. Nykyään se on ihan normaalia, että me ollaan päivät töissä ja koulussa, ja kun me tullan kotiin, jutellaan päivän asioista, ja sitten mennään yöksi vierekkäin nukkumaan. Ja ennen nukahtamista me saatetaan panna. Ja nukahtaa sitten vierekkäin. Tai vaikka kun äiti tulee töistä kotiin, mä saatan auttaa sitä kotitöissä ja siitä me sitten vain ajaudutaan sänkyyn. Eli arki on muuttunut aika paljon. Muutenkin me ollaan nykyään paljon läheisempiä kuin ennen seksiä. Me puhutaan kaikesta ja ollaan tosi hyviä kavereita.

    On aika vaikeeta kuvailla niitä tunteita, joita tähän liittyy. Mä tiedän, ettei kaikki tunne samoin, mutta ainakin mulle on ihan älyttömän kiihottavaa panna äidin kanssa. Se on ihanb erilaista kuin muiden kanssa, jotenkin paljon kiihottavampaa. En osaa sitä paremmin kuvailla.

    Ei meillä ole mitään erityistä lempiasentoa, kaikki käy. Eniten mä kai pidän siitä, kun äiti makaa mun alla. Silloin mä pystyn paremmin tahdittamaan meidän naintiamme ja on aika makeen näköistä katsellaäitiä, kun me pannaa. Mä tykkään katella äitiä silmiin silloin, kun tulen.

    Ei me yleensä kotona olla alasti, paitsi saunassa ja silloin, kun mennään nukkumaan. Muuten meillä on vaatteet päällä. Eli ihan tavallisesti me ollaan, yleensä.

    Sauna ei ole meille mikään erityinen juttu, johtuu kai siitä että me käytetään taloyhtiön saunaa. Mä näen äidin muutenkin alasti joka ilta, joten ei se sauna ole mitenkään ihmeellinen juttu. Sitä paitsi tykkään siitä, kun saan riisua äidin, joten sauna ei ole meille se juttu.

    Me molemmat tykätään suuseksistä, muttei se ole mitenkään erityinen juttu. Joskus mä nuolen äitiä, ja äiti kyllä tykkää ottaa multa suihin. Eniten me kyllä tykätään siitä, kun me pannaan, joko edestä päin tai takaa. Eniten me kai pannaan siten, että äiti makaa selällään mun alla. Se on aika intiimiä, ja mä tykkään imeä äidin rintoja samalla kun me naidaan ja katsoa äitiä silmiin, kun mä tuun. Äidillä on aika isot rinnat, se se tykkää siitä, kun mä hieron ja imen niitä. Äidin nännit yleensä kovettu melkein heti, kun mä kosketan sen rintoja. Ja mä tykkään imeä äidin nännejä, se on aika kiihottavaa.

    Takaapäinkin on hyvä, riippuu ihan tilanteesta. Joskus äiti tykkää tulla otetuksi rajusti, ja silloin takaa päin on äidistä aika kiihottava juttu.

    Meillä ei ole mitään erityistä lukua seksin suhteen, mutta yleensä normaalina viikkona äiti kai haluaa seksiä kerran - pari viikossa.

    Tähän lopuksi haluan vielä sanoa sen, että ihan parasta on se, miten meidän arki nykyään on muuttunut. Kumpi tahansa voi tehdä aloitteen, toista saa hyväillä ja koskettaa eikä ole mitenkään ihmeellistä, että me mennään sänkyyn. Hienoa.


   • Bpoy2001 kirjoitti:

    Tässä vähän vastauksia milf_on_paras-tyypille ja nallehuhuh :lle ei missään järjestyksessä:

    Mun äiti on 41 ja mä olen 19. Mun mielestä äiti ei todellakaan ole vielä mitenkään vanha. Äiti on kai ihan tavallinen suomalainen nainen. Ihan sopusuhtainen, aika isorintainen ja muutenkin mun mielestä hyvän näköinen. Äiti on mua lyhyempi ja aika urheilullinen, tykkää käydä Elixiassa ja lenkillä. Mun mielestä äiti pukeutuu seksikkäästi, tosin mikä tahansa vaate näyttää äidin päällä seksikkäältä. Äiti on ristiverinen, ei tumma muttei vaaleakaan. Kauniit silmät, sopivan leveä lantio ja isot rinnat, olen huomannut että muutkin katselevat äidin rintoja. Ei siis mikään povipommi, mutta tavallista isommat rinnat. Ja hyvä, kiinteä peppu. Eli siis ainakin mun mielestä hyvän näköinen, seksikäs nainen.

    Äiti pukeutuu aika vaihtelevasti. Joskus se käyttä farkkuja, joskus taas mekkoa tai jakkupukua. Mä luulen, että eniten äiti tykkää hameista, ainakin useimmiten sillä on hame. Kotona äiti kyllä voi olla vaikka farkuissa ja t-paidassa, ja näyttää niissäkin ihan älyttömän hyvältä. Kireät farkut ja valkoinen t-paita, jonka alla on mustat rintaliivit, ihan älyttömän hyvän näköinen yhdistelmä. Ja äiti tietää sen.

    Me asutaan kaksin kerrostalossa, ollaan asuttu samassa paikassa jo melkein kymmenen vuotta. Mulla on oma huone, ja niin on äidilläkin, tosin mä en enää nuku omassa sängyssä. Mä käytän omaa huonetta opiskeluun ja sen takia, että voin tuoda kavereita kylään. Muuten mä vietän nykyään yöt äidin makuuhuoneessa, samassa sängyssä äidin kanssa. Se sopii meille molemmille.

    Me mentiin ekan kerran sänkyyn vähän yli vuosi sitten, eli äiti oli silloin muistaakseni vielä 39. Mä olin silloin lukiossa. Eikä me oltu silloin humalassa, se tapahtui ihan muuten vaan, ihan tavallisena viikonloppuna. Äiti ei edes juo paljoa, enkä mäkään. Sopiva tilaisuus ja vähän rohkeutta molemmilta, niin siinä vain kävi. Sen ekan kerran jälkeen me ollaan jatkettu sitä, ja nyt sen tuntuu meistä molemmista ihan luonnolliselta, hyvältä.

    Mä en tiedä, kiihottuuko äiti erityisesti juuri siitä, että mä olen sen poika. Ehkäpä, ainakin mua kiihottaa eniten juuri se, että mä saan panna oman äitini kanssa. Ehkä eniten mua kiihottaa se, että tämä on nykyään osa meidän arkea. Meidän arki oli vielä vuosi sitten aika erilaista. Nykyään se on ihan normaalia, että me ollaan päivät töissä ja koulussa, ja kun me tullan kotiin, jutellaan päivän asioista, ja sitten mennään yöksi vierekkäin nukkumaan. Ja ennen nukahtamista me saatetaan panna. Ja nukahtaa sitten vierekkäin. Tai vaikka kun äiti tulee töistä kotiin, mä saatan auttaa sitä kotitöissä ja siitä me sitten vain ajaudutaan sänkyyn. Eli arki on muuttunut aika paljon. Muutenkin me ollaan nykyään paljon läheisempiä kuin ennen seksiä. Me puhutaan kaikesta ja ollaan tosi hyviä kavereita.

    On aika vaikeeta kuvailla niitä tunteita, joita tähän liittyy. Mä tiedän, ettei kaikki tunne samoin, mutta ainakin mulle on ihan älyttömän kiihottavaa panna äidin kanssa. Se on ihanb erilaista kuin muiden kanssa, jotenkin paljon kiihottavampaa. En osaa sitä paremmin kuvailla.

    Ei meillä ole mitään erityistä lempiasentoa, kaikki käy. Eniten mä kai pidän siitä, kun äiti makaa mun alla. Silloin mä pystyn paremmin tahdittamaan meidän naintiamme ja on aika makeen näköistä katsellaäitiä, kun me pannaa. Mä tykkään katella äitiä silmiin silloin, kun tulen.

    Ei me yleensä kotona olla alasti, paitsi saunassa ja silloin, kun mennään nukkumaan. Muuten meillä on vaatteet päällä. Eli ihan tavallisesti me ollaan, yleensä.

    Sauna ei ole meille mikään erityinen juttu, johtuu kai siitä että me käytetään taloyhtiön saunaa. Mä näen äidin muutenkin alasti joka ilta, joten ei se sauna ole mitenkään ihmeellinen juttu. Sitä paitsi tykkään siitä, kun saan riisua äidin, joten sauna ei ole meille se juttu.

    Me molemmat tykätään suuseksistä, muttei se ole mitenkään erityinen juttu. Joskus mä nuolen äitiä, ja äiti kyllä tykkää ottaa multa suihin. Eniten me kyllä tykätään siitä, kun me pannaan, joko edestä päin tai takaa. Eniten me kai pannaan siten, että äiti makaa selällään mun alla. Se on aika intiimiä, ja mä tykkään imeä äidin rintoja samalla kun me naidaan ja katsoa äitiä silmiin, kun mä tuun. Äidillä on aika isot rinnat, se se tykkää siitä, kun mä hieron ja imen niitä. Äidin nännit yleensä kovettu melkein heti, kun mä kosketan sen rintoja. Ja mä tykkään imeä äidin nännejä, se on aika kiihottavaa.

    Takaapäinkin on hyvä, riippuu ihan tilanteesta. Joskus äiti tykkää tulla otetuksi rajusti, ja silloin takaa päin on äidistä aika kiihottava juttu.

    Meillä ei ole mitään erityistä lukua seksin suhteen, mutta yleensä normaalina viikkona äiti kai haluaa seksiä kerran - pari viikossa.

    Tähän lopuksi haluan vielä sanoa sen, että ihan parasta on se, miten meidän arki nykyään on muuttunut. Kumpi tahansa voi tehdä aloitteen, toista saa hyväillä ja koskettaa eikä ole mitenkään ihmeellistä, että me mennään sänkyyn. Hienoa.

    << Muutenkin me ollaan nykyään paljon läheisempiä kuin ennen seksiä. Me puhutaan kaikesta ja ollaan tosi hyviä kavereita.>>

    Seksi lähentää, tekee melkein yhdeksi. Muuten, osasitteko olla toistenne seurassa alasti, esimerkiksi taloyhtiön saunassa, jo ennen seksiä?

    Kertomuksesi oli miellyttävä, yksityiskohtainen ja kertoi siitä, että tuotatte molemmat toisillenne iloa. Iloa jatkossakin! :-)


   • rennostiM kirjoitti:

    << Muutenkin me ollaan nykyään paljon läheisempiä kuin ennen seksiä. Me puhutaan kaikesta ja ollaan tosi hyviä kavereita.>>

    Seksi lähentää, tekee melkein yhdeksi. Muuten, osasitteko olla toistenne seurassa alasti, esimerkiksi taloyhtiön saunassa, jo ennen seksiä?

    Kertomuksesi oli miellyttävä, yksityiskohtainen ja kertoi siitä, että tuotatte molemmat toisillenne iloa. Iloa jatkossakin! :-)

    Me ollaan aina saunottu yhdessä, jo ihan pienestä. Siihen oli aluksi ihan käytännön syyt, taloyhtiön saunavuoro on niin lyhyt, ettei sitä oikein voi jakaa kahteen osaan. Eikä se aluksi tuntunut mitenkään ihmeelliseltä, mutta sitten yhdessä vaiheessa äidin alaston vartalo alkoi kiihottaa aika paljon. Tietenkin mä yritin peitellä sitä, mutta kyllähän äiti sen huomasi. Äiti oli vain kohtelias eikä sanonut mitään. Aika usein mä menin niiden saunavuorojen jälkeen suoraan omaan huoneeseeni runkkaamaan. No, onneksi nykyään ei tarvitse tehdä sellaista, voidaan mennä äidin makuuhuoneeseen ja tyydyttää toisemme.


   • Bpoy2001 kirjoitti:

    Me ollaan aina saunottu yhdessä, jo ihan pienestä. Siihen oli aluksi ihan käytännön syyt, taloyhtiön saunavuoro on niin lyhyt, ettei sitä oikein voi jakaa kahteen osaan. Eikä se aluksi tuntunut mitenkään ihmeelliseltä, mutta sitten yhdessä vaiheessa äidin alaston vartalo alkoi kiihottaa aika paljon. Tietenkin mä yritin peitellä sitä, mutta kyllähän äiti sen huomasi. Äiti oli vain kohtelias eikä sanonut mitään. Aika usein mä menin niiden saunavuorojen jälkeen suoraan omaan huoneeseeni runkkaamaan. No, onneksi nykyään ei tarvitse tehdä sellaista, voidaan mennä äidin makuuhuoneeseen ja tyydyttää toisemme.

    Naiset, niin äidit kuin muutkin, ovat otettuja, kun huomaavat että ovat viehättäviä ja kiihottavat toista, varsinkin nuorempaa ja varsinkin omaa poikaa. Tuntee olevansa kaunis ja haluttu. Iloa teille toisistanne monta sylillistä! Todella iloitsen puolestanne. :-)


   • 1. Mä en ole koskaan kysynyt, mutta mä luulen, että äitiä jotenkin kiihottaa se, että se harrastaa seksiä oman poikansa kanssa. Ainakin se on tosi halukas ja kiihottuu aika helposti minusta. Kai äideilläkin voi olla samanlainen fetissi kuin pojilla?
    2. Mä en käytä viinaa, ja äitikin juo todella harvoin, joskus juhlissa tai satunnaisesti viikonloppuisin, ja silloinkin vain muutaman lasin viiniä, joten äiti on kyllä useimmiten ihan selvin päin, kun me pannaan. Ainoastaan pari kertaa äiti on ollut selvästi kännissä, kun e ollaan menty sänkyyn.
    3. Ainakin sen, että toinen pitää huomioida, ei voi vaan panna kaikella kiihkolla ja jättää toinen sitten makaamaan sängylle. Hyvä esileikki, äidin kiihottaminen tekee siitä paljon nautinnollisempaa. Ja sen, että paikalla on joskus väliä, joku poikkeuksellinen paikka saattaa joskus tehdä seksistä todella kiihottavaa.
    4.Olis aika huijausta sanoa, että äidin kanssa pano on vaan pano muiden joukossa. Joka kerta tää tuntuu erityisen kiihottavalta, siksi me kai sitä tehdäänkin. Jos tää tuntuisi ihan tavalliselta seksiltä, niin sitten me kai lopetettaisiin tämä.
    5. Kyllä äiti toisinaan tulee mun päälle, esimerkiksi silloin kun ollaan sängyllä ja esileikitään. Silloin äiti saattaa kierähtää mun päälle ja ottaa kalun sisäänsä, mutta kyllä mä yleensä aika nopeasti käännän äidin toiseen asentoon ja jatkan panemista.
    6. Jos me ei asuttaisi kaksin, niin enpä usko että meillä olisi tätä suhdetta. Ei me yleensä olla alasti kotona, paitsi tietenkin silloin kun ollaan menossa pesulle tai nukkumaan. Kyllä me yleensä ollaan vaatteet päällä, ihan niin kuin muutkin kotona on.
    7. Mun mielestä äiti pukeutuu aina seksikkäästi, sillä on hyvä maku. Kyllä se joskus iltaisin saattaa pukeutua aika läpinäkyvään yöpaitaan tai pelkkään avokauluksiseen t-paitaan ilman rintaliivejä ja shortseisin tai lyhkäiseen hameeseen, ja silloin mä tiedän että se yleensä haluaa seksiä. Ihan bravuri on nahkahousut, äidillä on niitä muutamat ja ne istuvat tosi tiukasti. Niitä äiti ei tietenkään laita iltaisin päälleen, joskus juhliin ja mä olen sanonut, että se näyttää niissä tosi seksikkäältä. Eli joo, kyllä äiti joskus pukeutumisellaan kai yrittää kiihottaa mua, ja yleensä kyllä onnistuu siinä.
    8. Lyhyt, tumma häpykarvoitus, jota äiti taitaa trimmata aika usein, niin lyhyt ja siisti se on. Sellanen, mikä jättää häpyhuulet näkyviin.
    9. Me käydään yhdessä täällä kotona saunassa, mutta ei me siellä yleensä panna. Saatetaan me vähän kosketella toisiamme saunassa tai suihkussa, mutta yleensä me ihan vaan saunotaan.
    10. Me harrastetaan suuseksiä, ihan molemmin puolin. Äiti on monta kertaa ottanut multa suihin ja antaa mun tulla suuhunsa, jos pyydän ja mä olen monta kertaa esileikin aikana nuollut äitiä, se pitää siitä.
    11. Äiti pitää ihan tavallisesta seksistä, me ei kumpikaan harrasteta mitään kinky-juttuja, ellei tätä äiti - poika juttua sitten pidä sellaisena. Anaaliseksi taitaa olla kinkyimpiä juttuja, mitä me tehdään yhdessä. Se oli muuten äidin ehdotus alun perin, äiti pyysi että mä työntyisin sen peppuun. Se taitaa olla äidin salainen pahe.
    12. Ei äiti anna pelkkää käsihoitoa. Kyllä se runkkaa mua, mutta se on esileikkiä ja sen jälkeen me mennään sänkyyn. Pelkkää kättä, siis silleen että olisin tullut äidin käteen, ei olla kokeiltu.
    13. Äiti tekee aloitteen ehkä kerran - pari viikossa, mutta kyllä se suostuu mun kanssa seksiin useamminkin, jos pyydän. Mä haluaisin varmaan joka päivä, mutta ihan niin usein äiti ei kyllä halua.
    14. Äiti täytti tänä vuonna 50 ja mä olin lukion kolmannella, kun me aloitettiin tää juttu. Siitä on pari vuotta aikaa.
    15. Joo, äiti kiihottuu rintojen hyväilystä ja nännien imemisestä, mutta eikö kaikki naiset tee niin? Se kuuluu esileikkiin, rintojen hyväily ja nännien puristelu, ja asennosta riippuen seksin aikana mä hyväilen ja suutelen äidin rintoja ja nännejä.
    16. Ei äiti ole mitään erityisesti sanonut mun kalun koosta, ainoastaan silloin kun me harrastetaan anaaliseksiä, se pyytää mua yleensä ottamaan varovaisesti, joten eiköhän se ole ihan riittävän iso. Normaali kulli, ainakin äiti pitää.
    17. Meillä on ihan tavalliset välit. Äiti on aika iloinen ja ystävällinen ihminen, eikä me koskaan olla riidelty mitenkään erityisen paljon. Kai tää seksijuttu on muuttanut meidän välejä, muttei mitenkään erityisen paljon. Ei äiti seksistä huolimatta oo mun tyttöystävä tai muuta, se on silti edelleen äiti. Ehkä se on muuttunut, että nykyään äiti kuuntelee mun mielipiteitä ja kohtelee mua aikuisena, mikä on ihan hyvä juttu.
    18. Äiti on mua 10 centtiä lyhyempi, sellainen 170 cm ja painaa ehkä 60 kiloa. Tumma tukka, joka on yleensä lyhyeksi leikattu. Äiti on jo kauan sitten hurahtanut punttisaliin, ja se on tehnyt hänen vartalolleen hyvää. Me käydään yhdessä pari kertaa viikossa salilla ja sen lisäksi äiti käy työpaikan salilla. Äiti pukeutuu työnsä puolesta aika hyvin, tyylikkäästi, ei mitenkään tyttömäisesti. Jakkupukuja, hameita ja puseroita, kangashousuja ja joskus nahkahousut.


   • 1. Mä uskon, että äitiä kiihottaa seksin lisäksi myös se, että me tehdään sitä yhdessä. Varmaan ihan samalla tavalla kun muo kiihottaa panna äidin kanssa, niin äitiä kiihottaa panna mun kanssa. Ei me kai muuten tehtäisi tätä, kyllä me saataisiin (ja saadaan) seksiä muualtakin.
    2. Joskus kännissä, useinmiten selvin päin. Sillä kännillä oli ehkä silloin ekoina kertoina merkitystä, kun jännitti niin pirusti, mutta ei sillä enää ole merkitystä. Tosin hyvien bileiden jälkeen seksi on aika makeeta, kun molemmat on rentoina, tai sitten sellainen kunnon krapulapano aamulla, mutta muuten viikolla pannaan kyllä ihan selvin päin. Ja kyllä me nykyään ollaan pantu useammin selvin päin kuin kännissä.
    3. En mä osaa sanoa onko äiti opettanut mitään ihmeellistä, ihan vaan ollaan pantu tavallisesti. Ei äiti ole mun ensimmäinen pano, joten kyllä mä tiesin mitä tehdä jo ihan ensimmäisestä kerrasta alkaen.
    4. No onhan tää ihan erilaista kuin jonkun muun kanssa, se kai nyt on ihan selvää. Tämä ei ole pelkkää seksiä, tässä on joku omituinen kiihottava tunne, jota on vaikee määritellä. Äiti on tosi hyvän näköinen ja seksikäs, mutta luulen silti, että jos hän ei olisi mun äiti, tämä ei tuntuisi läheskään näin hyvältä. Se on vaan jotenkin niin omituisen kiihottava tunne, kun panet äidin kanssa ja se voihkii nautinnosta, antaa sulle kaiken, että sä saat sen kiemurtelemaan nautinnosta. En mä osaa sitä selittää.
    5. Kyllä äiti pitää ratsastamisesta, mutta en mä tiedä pitääkö se siitä jotenkin erityisen paljon. Ja tietenkin äiti tulee oma-aloitteisesti syliin, eihän tää nyt niin mene että äiti makaa lahnana paikoillaan ja mä panen. Äiti on ihan yhtä aloitteellinen kuin minä, tietenkin. Aika usein äiti tulee halaamaan, hyväilee ja suutelee ja tekee selväksi, että haluaa seksiä.
    6. Me asutaan kaksistaan, mutta ei me mitenkään erityisesti olla alasti, paitsi tietenkin saunassa ja nukkumaan mennessä. Kyllä me yleensä ollaan ihan vaatteet päällä kotona. Rennot kotivaatteet, mutta vaatteet kuitenkin.
    7. Melkein kaikki, mihin äiti pukeutuu, näyttä seksikkäältä mun mielestä, mutta jos tarkoitat sitä, että pukeutuuko äiti joskus erityisen seksikkäästi, niin ei kai. Äiti ei käytä mitään seksialusasuja, ihan tavallisia pikkuhousuja ja rintaliivejä. Ja hameita ja aika tiukkia housuja aika usein, työn takia, kun töissä pitää pukeutua tyylikkäästi. Niissä äiti näyttää kyllä tosi seksikkäältä.
    8. Ihan sellainen tavallinen, tumma ja siistiksi leikattu häpykarvoitus.
    9. Käydään yhdessä saunassa, mutta yleensä me ihan vaan saunotaan.
    10. Mä tykkään, kun äiti ottaa suihin ja mä olen aika monta kertaa tullut äidin suuhun. Mä olen nuollut äitiä, mutta sitä me ei tehdä niin usein.

    11. Äiti pitää ihan tavallisesta seksistä (heh, tavallista seksiä äidin ja pojan välillä). Äiti on vähän sellaisen hillityn busines-tyypin näköinen, mutta sängyssä todella villi. Jos nyt jotain pitää erityisesti sanoa, niin äiti pitää sellaisesta seksistä, että mä välillä vien sen ihan huipulle, sitten taas kiusoittelen ja lopuksi otan sen aika rajusti ja tulen sen sisään. Äiti pitää siitä tunteesta, kun mä tuun sen sisään.

    12. Ei äiti anna pelkkää käsihoitoa, eli siis niin että mä tulisin sen käteen. Kyllä me aina mennään sänkyyn asti, tai tietenkin joskus äiti ottaa suihin, mutta ei siis pelkkää käteenvetoa.

    13. Ehkä kerran - pari viikossa, se vaihtelee aika paljon tietenkin. Lomalla enemmän, silloin äiti on paljon rennompi, mutta työviikot voi olla joskus aika raskaita ja silloin äiti ei tietenkään halua tai jaksa niin usein.

    14. Äiti on nyt 50 ja mä olen 21. Siitä on nyt pari vuotta, kun me mentiin ekan kerran sänkyyn.

    15. Joo, äiti pitää rintojen hyväilystä ja siitä, kun mä imen sen nännejä. Äidillä on aika isot nännit, ja ne kovettuu tosi helposti.

    16. Ei ole sanonut mitään, mutta on tuntunut olevan ihan tyytyväinen :)

    17. Meillä on ihan hyvät välit, ja vaikea mun on uskoa, että jos meillä olisi huonot välit, niin me harrastettaisiin seksiä. Ei se varmaan niin toimi. Kyllä mä ihan pidän äidistä, ja äiti musta. Ja tietenkin meidän arki on muuttunut aikaisemmasta, me ollaan nykyään aika rennosti yhdessä, ja tietenkin sitten on tää seksijuttu. Mä luulen, että kotona meidän keskinäiset kemiat on vähän erilaiset kuin mun kavereilla. Mutta se on vaan ihan hyvä juttu.

    18. Äiti on kai aika lyhyt, sellainen 165 cm. Ei mikään anorektikko, mutta ei mitenkään lihavakaan, painaa ehkä sellaiset 55-60 kg. Ihan hyvän kokoiset rinnat, sellaiset kivasti pyöreät, ja kiinteät pakarat, sellaiset jotka näyttää hyviltä tiukoissa housuissa ja korkokengissä. En mä tiedä, miten äidin pukeutumista pitäisi määritellä, sillä on aika usein housupuku tai hame ja paita, joskus nahkahousut, huoliteltu meikki ja koruja... töissä äidin pitää näyttää hyvältä ja huolitellulta. Äiti ei ole verkkarit ja croksit -tyyppiä. Minkä näköinen äitinne on (pitkä, lyhyt, hoikka, tukeva, urheilullinen vai ei, pukeutuu yleensä seksikkäästi vai ei jne.)?

    19.Tätä viimeistä pitäisi kai kysyä äidiltä.


  • Viime viikonlopun puutarhajuhlat lähti ihan käsistä. Bileet päättyi siihen, että kun vieraat oli lähteneet, minä ja äiti jatkettiin juhlintaa makuuhuoneessa. Ei se ollut eka kerta, me ollaan pantu jo pari kertaa muutama kuukausi sitten, mutta tää ilta ja yö oli kyllä paras. Se oli pelkkää panemista, tosi kiihkeää sellaista ja kun se viimein päättyi, se päättyi siihen että panin äitiä takaapäin sen omalla sängyllä ja sain todella rajun orkun. Melkein kaikki tuli kokeiltua sen puolisen tunnin aikana, ainoastaan anaalipano jäi kokeilematta. No ehkä seuraavalla kerralla.

  • Meillä se ei todellakaan ollut mikään hetken humalassa tapahtunut kännipano, vaan pikemminkin pitkän kehityksen lopputulos. Ehkä se siksi johtikin niin hyvään lopputulokseen, me molemmat ehdimme miettiä sitä niin kauan. Pakko tunnustaa, että minä tein kyllä kaikkeni, että pääsisin äidin kanssa sänkyyn, mutta kyllä äitikin oli siinä mukana, heti alusta lähtien. Olen nyt jo aikuinen ja muuttanut pois kotoa, joten tämän voi kertoa. Se alkoi joskus silloin, kun täytin 15 ja pääsin ripiltä. Silloin huomasin, että äidin halit tuntuivat ihan muulta kuin aikaisemmin. Olin saanut rippileirillä osani tytöistä, ja yllättäen huomasin että tunsin ihan samoja tunteita äitiä kohtaan. Äiti kiihotti minua. Oli siinä ihmettelemistä murrosikäisellä pojalla. Äkkiä aloin kiinnittämään huomiota siihen, miten hyvältä äiti näytti. Tottakai yritin kätkeä sen äiditä, mutta kyllähän hän sen huomasi. Ja mitä äiti teki? Sen sijaan että hän olisi piilotellut itseään, hän tuntui nauttivan siitä että kiihotti minua. Jälkeenpäin hän on sanonut, että häntä kiihotti se, että minä tunsin vetoa häneen. Äiti teki kaiken oikein. Hän pukeutui mukavasti, halaili minua kuten ennenkin, muttei koskaan liian selvästi osoittanut, että tiesi kiihottavansa minua. Hän ei käynyt enää kanssani saunassa, mutta antoi minun "vahingossa" nähdä alastoman vartalonsa kun hän riisuutui tai pukeutui. Se kaikki tuntui ihan luonnolliselta, mutta myöhemmin hän on kertonut, että hän teki sen tarkoituksella. Minä tein samoin, annoin hänen nähdä alastomana esimerkiksi omassa huoneessani, kun nukuin ja hän tuli aamulla herättämään minua. Nukuin aivan tarkoituksella alasti tietäen, että aamulla hän näkisi minut ja kaluni. Oli myös monia muita tilanteita, jolloin joko minä tai äiti tarkoituksella härnsimme toisiamme. Tällaista härnäystä jatkui melkein kolmisen vuotta, kunnes olin riittävän vanha, ja päättäväinen, tekemään asialle jotain. Se päivä on jäänyt mieleeni. Äiti oli tapansa mukaan taas kiusoitellut minua koko edellisen illan pukeutuen todella kivasti ja halaillen minua paljon. Mennessäni nukkumaan olin todella kiihottunut. Kun äiti taas aamulla tuli tapansa mukaan herättämään minua, en antanut sen jäädä siihen. En vain voinut. Kun äiti aamulla tuli huoneeseeni ja tuli sänkyni viereen herättääkseni minut, tartuin häntä kädestä ja vedin peiton yltäni. Äiti näki kovana seisovan kaluni, oli ihan selvää mitä halusin. Sillä kertaa olin valmis viemään loppuun tämän loputtoman leikin, en päästänyt äidin kädestä irti vaan vedin hänet sänkyyn vierelleni. Ja hän tuli. Melkein kuin itsestään äiti tuli viereeni, ja alleni ja levitti reitensä. Hänellä oli yllään aamutakki, ei mitään muuta, joten se kaikki tapahtui aika nopeasti. Olin halunnut sitä melkein kolme vuotta, ja äkkiä äiti oli allani ja minä hänen päällään. Panin siis äitiä ensimmäisen kerran omalla sängylläni, aamulla. Siihen ei tarvittu paljoakaan, tulin todella nopeasti. Äiti poistui melkein heti kun olin tullut. Me jatkoimme sitä samaa leikkiä muutamina aamuina, kunnes nussimme muutenkin. Se tuntui jopa paremmalta kuin se aamuinen pano. Siihen liittyi viettelemisen tunne, ja se että äiti tuli kanssani sänkyyn ja antoi minun naida itseään. Eli tämä juttu ei siis ollut mikään kännipano, vaan pitkän ajan lopputulos. Siksi se kai tuntuu niin hyvältä, vieläkin.

   • Kerro lisää noista muista panoista.


   • nallehuhuh kirjoitti:

    Kerro lisää noista muista panoista.

    Sama juttu 8KKhh6:n kanssa. Tämä ehkä alkoi "kännipanosta", mutta nykyään tää on kaikkea muuta. Tää on mun ja äidin yhteinen juttu, äiti haluaa ihan yhtä paljon kuin minäkin. Me pannaan muutama kertaa viikossa, ja molemmat halutaan sitä.


  • Tää on ihan parasta, me molemmat saadaan niin paljon kuin halutaan. Äiti saa seksiä aina kuin haluaa, ja niin minäkin. Tää tuntuu tosi hyvältä, en ymmärrä miksi tätä vastustetaan niin paljon. Hyvää tää tekee.

   • Käy kateeksi teitä poikia.

    1. Kertokaa jotain äitinne ulkonäöstä ja minkä ikäisiä olette.
    2. Miten pidätte seksisuhteen salassa jos perheessänne asuu myös muita?
    3. Miten seksi yleensä alkaa? Onko teillä tietyt rutiinit siten, että ollaan vaikka tiettyyn aikaan samassa sängyssä vai onko seksi spontaania site, että äitinne voi tulla vaikkapa ratsastamaan olohuoneessa vai minkälaista seksi?
    4. Saako äitinne orgasmin seksissä ja miten äitinne käyttäytyy kun hän on "huipussaan"?
    5. Esittääkö äitinne toiveita seksin suhteen, toteutatteko niitä ja mitä toiveet ovat?
    6. Minkälaista seksi on tunnetasolla eli liittyykö seksin äidin kanssa jonkinlaisia tunteita? Tunnetteko itsenne pikkupojaksi äitinne rinnalla seksin aikana voi oletteko tasavertaisia kumppaneita? Onko äitinne seksiobjekti siinä missä kuka tahansa nainen vai koetteko äidin kanssa olemisen eri tavalla kuin muiden naisten kanssa?
    7. Miten äitinne suhtautuu teihin seksiobjektina eli käyttääkö hän teitä vai kaluna, jolla on hyvä tyydyttää itsensä vai onko äidillänne jotakin tunteita teitä kohtaan tai kiihottuuko äitiänne teistä enemmän kuin muista miehet jostain syystä kuten esim. nuoren ikänne takia?
    8. Kun äitinne haluaa seksiä niin miten hän tuo esille sen eli puhuuko jotain vai sanooko vain suoraan että haluaa seksiä vai houkutteleeko teidät jotenkin fyysisesti sänkyyn esim. hyväilemällä?
    9. Tykkääkö äitinne käydä suoraan asiaan vai tykkääkö hän jonkinlaisesta esileikistä ja millaisesta? Haluaako äitinne esim. hyväillä ja kiihottaa teitä jotenkin ensin tai että häntä kiihotetaan vai meneekö homma aina suoraan yhdyntään?
    10. Kuinka usein äitinne haluaa seksiä eli jos äitinne saisi päättää yhdyntäkertojen määrän vaikkapa kuukaudessa, niin paljonko niitä suunnilleen olisi?
    11. Onko äitinne opettanut teille seksistä jotain eli miten hänet saa kiihottumaan eli vaikkapa sitä miten klitoris saa kiihotusta tarpeeksi seksin aikana, mitkä asennot ovat hyviä naiselle jne. vai tyytykö äitinne siihen mitä sattuu saamaan?
    12. Tietääkö kukaan ulkopuolinen että harrastatte seksiä kuten äitinne naiskaverit ja jos tietävät niin miten ovat suhtautuneet?


   • nallehuhuh kirjoitti:

    Käy kateeksi teitä poikia.

    1. Kertokaa jotain äitinne ulkonäöstä ja minkä ikäisiä olette.
    2. Miten pidätte seksisuhteen salassa jos perheessänne asuu myös muita?
    3. Miten seksi yleensä alkaa? Onko teillä tietyt rutiinit siten, että ollaan vaikka tiettyyn aikaan samassa sängyssä vai onko seksi spontaania site, että äitinne voi tulla vaikkapa ratsastamaan olohuoneessa vai minkälaista seksi?
    4. Saako äitinne orgasmin seksissä ja miten äitinne käyttäytyy kun hän on "huipussaan"?
    5. Esittääkö äitinne toiveita seksin suhteen, toteutatteko niitä ja mitä toiveet ovat?
    6. Minkälaista seksi on tunnetasolla eli liittyykö seksin äidin kanssa jonkinlaisia tunteita? Tunnetteko itsenne pikkupojaksi äitinne rinnalla seksin aikana voi oletteko tasavertaisia kumppaneita? Onko äitinne seksiobjekti siinä missä kuka tahansa nainen vai koetteko äidin kanssa olemisen eri tavalla kuin muiden naisten kanssa?
    7. Miten äitinne suhtautuu teihin seksiobjektina eli käyttääkö hän teitä vai kaluna, jolla on hyvä tyydyttää itsensä vai onko äidillänne jotakin tunteita teitä kohtaan tai kiihottuuko äitiänne teistä enemmän kuin muista miehet jostain syystä kuten esim. nuoren ikänne takia?
    8. Kun äitinne haluaa seksiä niin miten hän tuo esille sen eli puhuuko jotain vai sanooko vain suoraan että haluaa seksiä vai houkutteleeko teidät jotenkin fyysisesti sänkyyn esim. hyväilemällä?
    9. Tykkääkö äitinne käydä suoraan asiaan vai tykkääkö hän jonkinlaisesta esileikistä ja millaisesta? Haluaako äitinne esim. hyväillä ja kiihottaa teitä jotenkin ensin tai että häntä kiihotetaan vai meneekö homma aina suoraan yhdyntään?
    10. Kuinka usein äitinne haluaa seksiä eli jos äitinne saisi päättää yhdyntäkertojen määrän vaikkapa kuukaudessa, niin paljonko niitä suunnilleen olisi?
    11. Onko äitinne opettanut teille seksistä jotain eli miten hänet saa kiihottumaan eli vaikkapa sitä miten klitoris saa kiihotusta tarpeeksi seksin aikana, mitkä asennot ovat hyviä naiselle jne. vai tyytykö äitinne siihen mitä sattuu saamaan?
    12. Tietääkö kukaan ulkopuolinen että harrastatte seksiä kuten äitinne naiskaverit ja jos tietävät niin miten ovat suhtautuneet?

    En ole tämän ketjun aloittaja, joten tämä kysymys ei ollut osoitettu minulle, vaan molemmathaluaa, säännöllisestiäidin ja 8KKhh6 -nimimerkeille, mutta vastaanpahan kuitenkin, kun on niin hyvä keskustelu.
    1. Äiti on 48, minä 20. Äiti on kai ihan tavallisen näköinen keski-ikäinen nainen, minun mielestäni tosi kaunis. Hän on noin 165 cm pitkä ja painaa ehkä noin 60 kg? Tukan väri ja pituus vaihtelevat, tällä hetkellä äidillä on aika lyhyt, vaaleaksi sävytetty tukka. Äidillä on kai tavallista kookkaammat rinnat, kuppikokoa en kyllä osaa sanoa, ehkä c? Äiti on nuorempana harrastanut tanssia, ja se kyllä näkyy yhä hänen vartalossaan. Äiti ei ole lihava, vaan aika kiinteä, kaunis nainen. Hän pukeutuu yleensä aika tiukkoihin, vartalonmyötäisiin vaatteisiin, ja miksipä ei, äidin vartalossa ei ole mitään hävettävää, päivastoin. Farkut ovat ihan äidin lempihousut, ja kyllä häntä kelpaa katsella tiukoissa farkuissa.
    2. Meidän perheessä ei enää asu muita, joten kotona meidän ei tarvitse salailla tätä mitenkään. Ainoastaan utelialita naapureilta ja satunnaisilta tyttöystäviltä tämä pitää salata, mutta siinä me olemme onnistuneet ihan hyvin.
    3. Seksi voi alkaa ihan miten vain, ei meillä ole mitään rutiinia. Se on aika spontaania, joskus äiti tekee aloitteen, joskus minä. Useimmin me pannaan iltaisin nukkumaan mennessä, mutta se johtuu siitä että me nukutaan samassa sängyssä. Me ollaan pantu tosi monessa paikassa, joten ei se ole mikään sääntö että aina vaan kotona, äidin sängyssä. Esimerkiksi viime kerralla me pantiin mökillä sohvalla, kun kumpikin vaan sattui haluamaan. Sitä edellisellä kerralla pantiin, kun oltiin oltu uimarannalla ja tultiin kotiin. Silloin me mentiin suoraan makuuhuoneeseen ja sänkyyn, ei edes riisuttu sen ihmeemmin.
    4. On äiti saanut muutamia kertoja orgasmin, siis silleen että mä olen selvästi huomannut sen. Silloin äiti menettä kontrollin ihan täysin, eikä yhtään välitä miten äänekkäästi hän on. Äiti on aika äänekäs silloin kun saa orkun, se ei todellakaan jää huomaamatta. Orkun jälkeen äiti on tosi helläja herkkänä, kaipaa läheisyyttä, ja sellaisina kertoina me yleensä pannaan melkein heti uudestaan. Helpoiten äiti saa orgasmin silloin, kun me pannaan sponttaanisti jossain uudessa ja jännittävässä tilanteessa. Kerran pantiin hotellihuoneessa pitkän illan päätteeksi niin, että muiden ihmisten äänet kuului käytävältä meidän huoneeseen. Se teki äidin ihan villiksi ja se sai melkein heti orkun.
    5. Tottakai äiti kertoo, mitä haluaa, niin minäkin. Äiti voi pyytää esimerkiksi asennon vaihtoa, tai muuta sellaista. Joskus hän pyytää ottamaan rauhallisesti, joskus taas panemaan rajusti, voimalla. Sellaisia juttuja.
    6. Tottakai siihen liittyy paljon tunteita, kai seksiin yleensäkin liittyy tunteita, etenkin äidin kanssa. Et ole varmaan itse koskaan pannut äidin kanssa, kun ajattelet että joku voisi tuntea itsensä pikkupojaksi kun nai äitiään. Kyllä siitä on pikkupoika -tunne aika kaukana, kun panet äitiäsi, joka kiemurtelee nautinnosta. Ehkä siinä tapauksessa, että äiti jotenkin alistaisi minua, mutta ei todellakaan muuten. Kyllä mä tunnen itseni kaikkea muuta kuin pikkupojaksi, kun äiti on kuin sulaa vahaa mun käsissäni. Kyllä me ollaan ihan tasavertaisia, äiti nauttii ihan yhtä paljon kuin minäkin. Ja joo, kyllä se on erilaista äidin kanssa kuin muiden kanssa. Äidin kanssa siinä on paljon isompi lataus, se on paljon kiihottavampaa.
    7. Pitäisi kai kysyä äidiltä, pitääkö hän minua ainoastaan kaluna. No ei tarvitse, ei todellakaan pidä. Kyllä mä tiedän ja tunnen, että olen edelleen äidille myös lapsi ja poika. Sen lisäksi mä olen se, joka saa äidin kiemurtelemaan mielihyvästä, joka saa äidin kiihottumaan. Se on vähän niinkuin kaksijakoista, välillä ollaan ihan äiti ja poika, puhutaan ja tehdään niitä juttuja, ja välillä taas tehdään ihan muita juttuja. Kyllä mä silti aina huomaan, että saan äidin kiihottumaan, ja äiti mut.


   • nallehuhuh kirjoitti:

    Käy kateeksi teitä poikia.

    1. Kertokaa jotain äitinne ulkonäöstä ja minkä ikäisiä olette.
    2. Miten pidätte seksisuhteen salassa jos perheessänne asuu myös muita?
    3. Miten seksi yleensä alkaa? Onko teillä tietyt rutiinit siten, että ollaan vaikka tiettyyn aikaan samassa sängyssä vai onko seksi spontaania site, että äitinne voi tulla vaikkapa ratsastamaan olohuoneessa vai minkälaista seksi?
    4. Saako äitinne orgasmin seksissä ja miten äitinne käyttäytyy kun hän on "huipussaan"?
    5. Esittääkö äitinne toiveita seksin suhteen, toteutatteko niitä ja mitä toiveet ovat?
    6. Minkälaista seksi on tunnetasolla eli liittyykö seksin äidin kanssa jonkinlaisia tunteita? Tunnetteko itsenne pikkupojaksi äitinne rinnalla seksin aikana voi oletteko tasavertaisia kumppaneita? Onko äitinne seksiobjekti siinä missä kuka tahansa nainen vai koetteko äidin kanssa olemisen eri tavalla kuin muiden naisten kanssa?
    7. Miten äitinne suhtautuu teihin seksiobjektina eli käyttääkö hän teitä vai kaluna, jolla on hyvä tyydyttää itsensä vai onko äidillänne jotakin tunteita teitä kohtaan tai kiihottuuko äitiänne teistä enemmän kuin muista miehet jostain syystä kuten esim. nuoren ikänne takia?
    8. Kun äitinne haluaa seksiä niin miten hän tuo esille sen eli puhuuko jotain vai sanooko vain suoraan että haluaa seksiä vai houkutteleeko teidät jotenkin fyysisesti sänkyyn esim. hyväilemällä?
    9. Tykkääkö äitinne käydä suoraan asiaan vai tykkääkö hän jonkinlaisesta esileikistä ja millaisesta? Haluaako äitinne esim. hyväillä ja kiihottaa teitä jotenkin ensin tai että häntä kiihotetaan vai meneekö homma aina suoraan yhdyntään?
    10. Kuinka usein äitinne haluaa seksiä eli jos äitinne saisi päättää yhdyntäkertojen määrän vaikkapa kuukaudessa, niin paljonko niitä suunnilleen olisi?
    11. Onko äitinne opettanut teille seksistä jotain eli miten hänet saa kiihottumaan eli vaikkapa sitä miten klitoris saa kiihotusta tarpeeksi seksin aikana, mitkä asennot ovat hyviä naiselle jne. vai tyytykö äitinne siihen mitä sattuu saamaan?
    12. Tietääkö kukaan ulkopuolinen että harrastatte seksiä kuten äitinne naiskaverit ja jos tietävät niin miten ovat suhtautuneet?

    8. Sen vaan huomaa, kun äiti haluaa, en mä osaa sitä sen paremmin selittää. Se näkyy katseesta, siitä miten äiti koskettaa ja vastaa kosketukseen. Joskus äiti saattaa sanoa, että kun päästään kotiin, niin mennään sänkyyn, mutta yleensä sen vain huomaa. Mä huomaan koska äiti haluaa, ja niin äitikin huomaa, koska mä haluan. Katse, pieni kosketus, tietynlainen naurahdus ja hymy, puseron läpi näkyvät kovettuneet nännit, sellaisista asioista sen huomaa.
    9. Se vähän riippuu. Joskus me "esileikitään" melkein koko päivä, joskus taas kaikki käy ihan hetkessä. Joskus me saatetaan rakennella halua melkein koko päivä, ja joskus me pannaan ihan hetkessä. Ollaan me aika usein nussittu riisumatta vaatteita, sitä kai voi sanoa spontaaniksi panoksi, eikö? Toisaalta aika usein me pannaan iltaisin, kun mennään nukkumaan. Me nukutaan yleensä alasti, enkä vielä ole oppinut nukkumaan alastoman äidin vieressä ilman, etteikö tekisi mieli. Aika usein pienet hyväilyt ja suutelut johtaa siihen, että me naidaan, ja sitten nukahdetaan.
    10. Jos äiti saisi päättää, niin kai se olisi aika lailla se määrä, mitä me nytkin pannaan. Tää on molempien juttu, eli me molemmat päätetään koska naidaan. Me pannaan kerran pari viikossa, riippuu vähän viikosta ja jutuista, mitä tehdään. Jos me käydään jossain reissussa, niin silloin me yleensä myös pannaan, en ihan heti muista yhtään hotelli- tai laivakeikkaa, etteikö me oltaisi ainakin jossain vaiheessa myös naitu. Se on ihan samanlaista kuin muidenkin kanssa, aina vieraassa paikassa ja ”pienessä viihteessä” tekee mieli panna.
    11. Me ollaan ihan luonnostaan opetettu toisillemme niitä asioita, joista me pidetään. Äiti esimerkiksi tykkää tosi paljon ratsastaa mun päällä, tai siitä kun se on polvillaan ja mä panen sitä takaa. Mä tykkään myös siitä, kun äiti makaa mun alla, musta on kiva katsella äitiä samalla kun me nussitaan. Helpoiten äiti saa orkun silloin, kun mä panen sitä takaa, se on äidistä jotenkin erityisen kiihottavaa. Sopii mulle.
    12. En usko että kukaan muu tietää tästä meidän jutusta. Voihan se olla, että naapurit on joskus kuulleet jotain, ei me ihan aina olla oltu niin varovaisia, tai joskus laivareissulla joku on voinut kiinnittää meihin huomiota. Kukaan ei kuitenkaan koskaan ole sanonut mitään, joten ei kai kukaan tiedä, luulisin.
    Tuli kirjoitettua vähän pidempään kuin ajattelin, joku muu saa jatkaa tästä.


   • Kiitos että viitsit vastata perusteellisesti. Ja kuka tahansa saa tietenkin vastata. Kuten arvasit, en ole pannut äitiäni (eikä ole sen näköinen että edes haluaisin), joten senhän takia kyselen. Haluaisin olla sinun paikallasi. On todella kiihottavaa, että joku panee omaa äitiään. Tietenkin kuvittelen mielessäni äitisi sellaiseksi, jota minä haluaisin panna. Ja mainen on mielestäni seksikkäimmillään yli 40-vuotiaana.

    Kertokaa muutkin lisää tarkkoja omia kokemuksia, nämä ovat todella kiihottavia ja mielenkiintoisia. Jossain vaiheessa joku titenkin taas väittää, että tarinat ovat keksittyjä, mutta ei kukaan näin tarkkoja vastuksia keksisi, jos ne eivät olisi totta. Ilmeisesti eronneiden naisten ja poikien seksi onkin yleisempää kuin ollaan yleensä kuviteltu.

    Muutama lisäkysymyksiä nimimerkille ÄiPoi97:

    1. Mitä tarkoittaa käytännössä, että joskus "esileikitte" koko päivän ja "me saatetaan rakennella halua melkein koko päivä"? Mitä on "esileikki", joka kestää koko päivän ja miten halua rakennellaan. Minulla ei ole aavistustakaan, mitä tämä tarkoittaa käytännössä, mutta kuulostaa seksikäältä.

    2. Sanot, että äitisi haluan näkee esim. puseron läpi näkyvistä kovettuneista nänneistä. Kovettuvatko äitisi nännit tosiaan, vaikka ei mitään konkreettista olisi tapahtunut? En ole koskaan nähnyt enkä kuullut, että naisen nännit voivat kovettua vain siitä, että nainen haluaa / ajattelee seksiä!

    3. Pitääkö äitisi kotona puseroita, joista näkyy läpi (jos pitää, niin erittäin seksikästä)?

    4. Jos teille tulee riita jostain asiasta, niin jääkö myös seksi pois vai onko seksi ja teidän välinen ihmissuhde tavallaan erillisiä asioita?

    5. Miksi äitisi pitää ratsastamisesta tosi paljon? Jos et tiedä, niin kysy:)

    6. Miten seksinne aikoinaan alkoi eli miten ekan kerran päädyitte harrastamaan seksiä?


   • Hei, en ole hetkeen ollut tällä palstalla, on ollut kaikkea muuta tekemistä. Opiskelu on vaatinut aika paljon aikaa, mutta onneksi aikaa on riittänyt myös äidille :) Tässä muutamia vastauksia nallepuhhuhin kysymyksiin:

    1. Koko päivän esileikki on esimerkiksi sellaista, että tiedämme molempien haluavan, mutta emme juuri sillä hetkellä voi mennä sänkyyn, tai sitten vain haluamme pitkittää nautintoa. Viimeksi näin tapahtui kesällä, kun lensimme lomamatkalle etelään. Jo lentokentällä halusin panna äitiä, mutta eihän se siellä onnistu. Kyllä äiti sen huomasi, hän sanoo että sen huomaa siitä, miten katselen häntä. Piti odottaa konetta, istua koneessa koko pitkä lento muiden ihmisten kanssa (istuimme vierekkäisillä paikoilla, joten ainakin jalkamme saattoivat koskettaa toisiaan), ottaa lentokenttäbussi hotellille ja kirjautua hotelliin. Ja vasta sitten kun pääsimme huoneeseen ja saimme oven kiinni, saatoimme mennä sänkyyn. Sellaisina hetkinä se tuntuu vieläkin paremmalta kuin yleensä. Hyvää kannattaa odottaa, niinhän sitä sanotaan. Sama homma, jos meillä käy vieraita. Vieraiden ollessa meillä käyttäydymme normaalisti ja pidämme kätemme kurissa, vaikka kumpikin tietää, että kun vieraat ovat lähteneet, menemme makuuhuoneeseen panemaan. Toisinaan äiti jopa kiusoittelee minua, pukeutuu todella hyvän näköisesti vieraiden tullessa tietäen, että se kiihottaa minua. Ja sitten kun vieraat lähtevät, me panemme.

    2. Totta kai äidin nännit kovettuvat silloin kun hän kiihottuu, se kai on aika yleistä. Ei siihen tarvita vielä edes kosketusta, ainakin minun äitini nännit kovettuvat kun hän kiihottuu.

    3. Äiti pitää ihan tavallisia puseroita, eli t-paitoja ja nappipaitoja kotona. Kyllä niiden läpi näkee ihan selvästi, kun hänen nänninsä ovat kovana.

    4. Riidat vaikuttavat tietenkin meidän seksiimme, mutta onneksi me riitelemme aika harvoin, ja äiti pitää myös "sovintoseksistä".

    5. Äiti on sanonut, että siinä asennossa kalu hankaa juuri oikeassa asennossa hänen häpyään, ja että hän pitää siitä, että samalla kun hän ratsastaa päälläni, minä voin imeä hänen rintojaan. Äidillä on aika herkät nännit ja hän pitää siitä, kun imen niitä.


   • nallehuhuh kirjoitti:

    Käy kateeksi teitä poikia.

    1. Kertokaa jotain äitinne ulkonäöstä ja minkä ikäisiä olette.
    2. Miten pidätte seksisuhteen salassa jos perheessänne asuu myös muita?
    3. Miten seksi yleensä alkaa? Onko teillä tietyt rutiinit siten, että ollaan vaikka tiettyyn aikaan samassa sängyssä vai onko seksi spontaania site, että äitinne voi tulla vaikkapa ratsastamaan olohuoneessa vai minkälaista seksi?
    4. Saako äitinne orgasmin seksissä ja miten äitinne käyttäytyy kun hän on "huipussaan"?
    5. Esittääkö äitinne toiveita seksin suhteen, toteutatteko niitä ja mitä toiveet ovat?
    6. Minkälaista seksi on tunnetasolla eli liittyykö seksin äidin kanssa jonkinlaisia tunteita? Tunnetteko itsenne pikkupojaksi äitinne rinnalla seksin aikana voi oletteko tasavertaisia kumppaneita? Onko äitinne seksiobjekti siinä missä kuka tahansa nainen vai koetteko äidin kanssa olemisen eri tavalla kuin muiden naisten kanssa?
    7. Miten äitinne suhtautuu teihin seksiobjektina eli käyttääkö hän teitä vai kaluna, jolla on hyvä tyydyttää itsensä vai onko äidillänne jotakin tunteita teitä kohtaan tai kiihottuuko äitiänne teistä enemmän kuin muista miehet jostain syystä kuten esim. nuoren ikänne takia?
    8. Kun äitinne haluaa seksiä niin miten hän tuo esille sen eli puhuuko jotain vai sanooko vain suoraan että haluaa seksiä vai houkutteleeko teidät jotenkin fyysisesti sänkyyn esim. hyväilemällä?
    9. Tykkääkö äitinne käydä suoraan asiaan vai tykkääkö hän jonkinlaisesta esileikistä ja millaisesta? Haluaako äitinne esim. hyväillä ja kiihottaa teitä jotenkin ensin tai että häntä kiihotetaan vai meneekö homma aina suoraan yhdyntään?
    10. Kuinka usein äitinne haluaa seksiä eli jos äitinne saisi päättää yhdyntäkertojen määrän vaikkapa kuukaudessa, niin paljonko niitä suunnilleen olisi?
    11. Onko äitinne opettanut teille seksistä jotain eli miten hänet saa kiihottumaan eli vaikkapa sitä miten klitoris saa kiihotusta tarpeeksi seksin aikana, mitkä asennot ovat hyviä naiselle jne. vai tyytykö äitinne siihen mitä sattuu saamaan?
    12. Tietääkö kukaan ulkopuolinen että harrastatte seksiä kuten äitinne naiskaverit ja jos tietävät niin miten ovat suhtautuneet?

    1. Äidillä on tummat hiukset, yleensä lyhyet, mutta on sillä ollut pitkätkin hiukset. Keskimittainen, ehkä 170 cm ja kohtalaisen hoikka, painaa ehkä vähän yli 60 kiloa. Äiti harrasti lukion aikoihin kuulemma tanssia ihan kilpatasolla, ja se näkyy vieläkin äidissä. Vähän pyöreyttä on ehkä kertynyt niistä ajoista, mutta se on kyllä tullut oikeisiin paikkoihin. Äiti on syntynyt -71 ja minä -98.
    2. Meidän ei tarvitse kotona salailla mitään, kotona ei asu muita. Naapureita ja kavereita joutuu tietenkin vähän varomaan, kun me asutaan kerrostalossa, mutta muuten kotona voidaan olla ihan vapaasti.
    3. Meidän seksi alkaa ihan samalla tavalla kuin muillakin, siitä että me halutaan seksiä. Ei meillä ole mitään rutiinia sen suhteen. Äiti saa mut kiihottumaan, ja minä äidin. Kyllä me ollaan jo aika hyvin opittu huomaamaan, milloin toinen on sillä tuulella.
    4. Äiti saa joskus orgasmin, muttei joka kerta. Sen huomaa aina siitä, että äiti tulee ihan villiksi ja on ihan muissa maailmoissa.
    5. Me molemmat esitetään tietenkin toiveita, esim. asennon suhteen tai siitä, pannaanko rajusti vai rauhallisesti.
    6. Totta kai seksiin liittyy paljon tunteita, ihan kaikenlaisia. Mä himoitsen äitiä ja äiti minua, mutta samalla siihen liittyy hellyyttä. Ei äiti ole seksiobjekti siinä missä kuka tahansa nainen, äiti on paljon enemmän kuin muut. Äiti on äiti, ja samalla seksikäs, halukas nainen.
    7. Äidillä on mua kohtaan ihan samanlaiset tunteet.
    8. Kun äiti haluaa seksiä, niin se yleensä tulee mun vierelle ja hyväilee minua. Joskus äiti saattaa riisua vaatteet ja kävellä mitään sanomatta makuuhuoneeseen. Se on aika selvä merkki, että nyt kannattaa mennä perässä. Tai sitten me ihan vain suoraan ehdotetaan toisillemme.
    9. Joskus me käydään suoraan asiaan, jos me molemmat ollaan kiihottuneita, mutta kyllä me yleensä ensin kiihotetaan toisiamme, riisuudutaan ja sitten mennään sänkyyn. Riippuu vähän tilanteesta ja siitä millä tuulella ollaan.
    10. Me rakastellaan muutaman kerran viikossa. Joskus saattaa mennä viikkokin, ettei mennä sänkyyn, ja joskus taas monena päivänä viikossa, se vähän riippuu.
    11. Mä olen jo oppinut huomaamaan, millaisesta seksistä äiti pitää, ja samoin hän.
    12. Ei kukaan muu tiedä tästä, ei tietenkään.


   • nallehuhuh kirjoitti:

    Käy kateeksi teitä poikia.

    1. Kertokaa jotain äitinne ulkonäöstä ja minkä ikäisiä olette.
    2. Miten pidätte seksisuhteen salassa jos perheessänne asuu myös muita?
    3. Miten seksi yleensä alkaa? Onko teillä tietyt rutiinit siten, että ollaan vaikka tiettyyn aikaan samassa sängyssä vai onko seksi spontaania site, että äitinne voi tulla vaikkapa ratsastamaan olohuoneessa vai minkälaista seksi?
    4. Saako äitinne orgasmin seksissä ja miten äitinne käyttäytyy kun hän on "huipussaan"?
    5. Esittääkö äitinne toiveita seksin suhteen, toteutatteko niitä ja mitä toiveet ovat?
    6. Minkälaista seksi on tunnetasolla eli liittyykö seksin äidin kanssa jonkinlaisia tunteita? Tunnetteko itsenne pikkupojaksi äitinne rinnalla seksin aikana voi oletteko tasavertaisia kumppaneita? Onko äitinne seksiobjekti siinä missä kuka tahansa nainen vai koetteko äidin kanssa olemisen eri tavalla kuin muiden naisten kanssa?
    7. Miten äitinne suhtautuu teihin seksiobjektina eli käyttääkö hän teitä vai kaluna, jolla on hyvä tyydyttää itsensä vai onko äidillänne jotakin tunteita teitä kohtaan tai kiihottuuko äitiänne teistä enemmän kuin muista miehet jostain syystä kuten esim. nuoren ikänne takia?
    8. Kun äitinne haluaa seksiä niin miten hän tuo esille sen eli puhuuko jotain vai sanooko vain suoraan että haluaa seksiä vai houkutteleeko teidät jotenkin fyysisesti sänkyyn esim. hyväilemällä?
    9. Tykkääkö äitinne käydä suoraan asiaan vai tykkääkö hän jonkinlaisesta esileikistä ja millaisesta? Haluaako äitinne esim. hyväillä ja kiihottaa teitä jotenkin ensin tai että häntä kiihotetaan vai meneekö homma aina suoraan yhdyntään?
    10. Kuinka usein äitinne haluaa seksiä eli jos äitinne saisi päättää yhdyntäkertojen määrän vaikkapa kuukaudessa, niin paljonko niitä suunnilleen olisi?
    11. Onko äitinne opettanut teille seksistä jotain eli miten hänet saa kiihottumaan eli vaikkapa sitä miten klitoris saa kiihotusta tarpeeksi seksin aikana, mitkä asennot ovat hyviä naiselle jne. vai tyytykö äitinne siihen mitä sattuu saamaan?
    12. Tietääkö kukaan ulkopuolinen että harrastatte seksiä kuten äitinne naiskaverit ja jos tietävät niin miten ovat suhtautuneet?

    1. Äiti on 160 pitkä ja ihaa älyttömän hyvän näköinen, 50 vuotias. Mä oon 18.
    2. Ei oo muita, ei tarvii salailla.
    3. Jompaa kumpaa panettaa, ja sitten sitä mennään sänkyyn. Mua varmaan panettaa useammin, mutta kyllä äiti aina lähtee siihen mukaan.
    4. Äiti on aika kovaääninen ja huutaa kyllä ihan ääneen, kun me pannaan. On se sillon tällöin saanu orgasmin.
    5. Joo, esittää äiti toiveita, useimmiten se on kunnolla ja lujaa ja vielä vähän, tottakai mä toteutan ne.
    6. Joo liitty, äidin paneminen on aika iso juttu. Siitä on kyllä pikkupoika-jutut kaukana, kun panee äitiä ja se huutaa nautinnosta, haluu sua lisää, lujempaa. Tai sitte kun sä painat äitiäs suuhun, ja se imee ihan kunnolla. Ei mitään pikkupoikakamaa.
    7. En tiiä, en oo kysyny. Mulle riittää, että äiti antaa mulle.
    8. Kun äitiä panettaa, niin se osaa olla aika irstas eikä todellakaa jää epäselväksi, että se haluu.
    9. Joskus äiti haluu esileikkejä, joskus me vaan käydään suoraa asiaan. Kai se riippuu vähän siitä, millä tuulella ollaan.
    10. Tää vaihtelee, ehkä kerran pari viikossa.
    11. Ei mitää ihmeellistä, luulisin. Äiti tykkää aika monesta asennosta, niinkuin mäkin.
    12. Yks kaveri, mutta se tekee samaa, joten ei haittaa.


   • nallehuhuh kirjoitti:

    Käy kateeksi teitä poikia.

    1. Kertokaa jotain äitinne ulkonäöstä ja minkä ikäisiä olette.
    2. Miten pidätte seksisuhteen salassa jos perheessänne asuu myös muita?
    3. Miten seksi yleensä alkaa? Onko teillä tietyt rutiinit siten, että ollaan vaikka tiettyyn aikaan samassa sängyssä vai onko seksi spontaania site, että äitinne voi tulla vaikkapa ratsastamaan olohuoneessa vai minkälaista seksi?
    4. Saako äitinne orgasmin seksissä ja miten äitinne käyttäytyy kun hän on "huipussaan"?
    5. Esittääkö äitinne toiveita seksin suhteen, toteutatteko niitä ja mitä toiveet ovat?
    6. Minkälaista seksi on tunnetasolla eli liittyykö seksin äidin kanssa jonkinlaisia tunteita? Tunnetteko itsenne pikkupojaksi äitinne rinnalla seksin aikana voi oletteko tasavertaisia kumppaneita? Onko äitinne seksiobjekti siinä missä kuka tahansa nainen vai koetteko äidin kanssa olemisen eri tavalla kuin muiden naisten kanssa?
    7. Miten äitinne suhtautuu teihin seksiobjektina eli käyttääkö hän teitä vai kaluna, jolla on hyvä tyydyttää itsensä vai onko äidillänne jotakin tunteita teitä kohtaan tai kiihottuuko äitiänne teistä enemmän kuin muista miehet jostain syystä kuten esim. nuoren ikänne takia?
    8. Kun äitinne haluaa seksiä niin miten hän tuo esille sen eli puhuuko jotain vai sanooko vain suoraan että haluaa seksiä vai houkutteleeko teidät jotenkin fyysisesti sänkyyn esim. hyväilemällä?
    9. Tykkääkö äitinne käydä suoraan asiaan vai tykkääkö hän jonkinlaisesta esileikistä ja millaisesta? Haluaako äitinne esim. hyväillä ja kiihottaa teitä jotenkin ensin tai että häntä kiihotetaan vai meneekö homma aina suoraan yhdyntään?
    10. Kuinka usein äitinne haluaa seksiä eli jos äitinne saisi päättää yhdyntäkertojen määrän vaikkapa kuukaudessa, niin paljonko niitä suunnilleen olisi?
    11. Onko äitinne opettanut teille seksistä jotain eli miten hänet saa kiihottumaan eli vaikkapa sitä miten klitoris saa kiihotusta tarpeeksi seksin aikana, mitkä asennot ovat hyviä naiselle jne. vai tyytykö äitinne siihen mitä sattuu saamaan?
    12. Tietääkö kukaan ulkopuolinen että harrastatte seksiä kuten äitinne naiskaverit ja jos tietävät niin miten ovat suhtautuneet?

    Mä olen ihan tavallinen 19-vuotias poika etelä-Suomesta. Ainakin toistaiseksi asun vielä kotona, 2000-luvun alussa valmistuneessa omakotitalossa kaksin äidin kanssa. Äiti on yksinhuoltaja, se erosi isästä joskus kymmenen vuotta sitten. Siitä lähtien me ollaan oltu kaksin. Äidillä on ollut joitain miehiä, mutta ei kai mitään vakavaa. Se on akateemisesti koulutettu, ja tekee aika pitkiä työpäiviä, se voi olla yksi syy ettei mitään ole oikein löytynyt. Mä teen töitä ja yritän samalla pyrkiä yliopistoon. Mulla on ollut äidin kanssa seksisuhde vuodesta 2016.

    Meidän suhde alkoi jotenkin ihan itsestään. Siihen ei ainakaan mun mielestä liittynyt mitenkään sen ihmeempää draamaa. Me ollaan niin pitkään asuttu ihan kaksin ja jaettu kaikki, yhteiset saunat ja muut jutut, ettei alastomuus ollut meille mikään ihme juttu. Ei mua tietenkään aluksi, pienempänä, kiinnostanut alaston nainen mitenkään, mutta kun tulin vanhemmaksi, huomasin että äiti alkoi kiinnostaa ihan eri tavalla. Oli aika vaikeaa välttyä näkemästä äitiä alastomana, kun me oltiin totuttu elämään ihan kaksin, tavallista arkea kotona. Me ollaan aina käyty yhdessä saunassa, eikä me sitä lopetettu senkään jälkeen, kun olin tullut murrosikään. Saunassa huomasin ensimmäisen kerran, että äiti kiinnosti ihan uudella tavalla. Kyllä äiti sen huomasi, mutta ei sanonut mitään, tai pahastunut. Me jatkettiin yhdessä elämistä ja saunomista niin kuin ennenkin, vaikka minun kiinnostukseni äitiä kohtaan oli muuttunut.

    Mä vietin aika monia öitä omassa huoneessani runkaten ja miettien samalla äitiä, joka nukkui omassa huoneessaan tuskin muutamien metrien päässä. Aina joskus mä mietin, että tämä on tosi hölmöä. Mä runkkaan omassa huoneessani, vaikka talossa ei ole ketään muita kuin me kaksi, ja äiti oli ihan siinä muutaman metrin päässä, omassa makuuhuoneessaan. Rohkeutta ei vaan löytynyt. Onneksi tuli vanhojen tanssit.

    Vanhojen tansseihin kuului muutaman tanssi äidin kanssa. Se oli tosi hienoa, ja kiihottavaa. Mutta oli puku, ja äidillä oli tosi hieno juhlamekko. Äiti näytti tosi hyvältä siinä vartalonmyötäisessä juhlamekossa, ja ihan varmaan huomasi, miten kiihottunut mä olin, kun me tanssittiin. Mä yritin tanssia vähän kauempana äidistä, ettei se olisi huomannut, mutta kyllä se tunsi, että mulla seisoi. Äiti sanoi mulle niin myöhemmin. Tanssien jälkeen me mentiin kotiin, oli perjantai. Kotona äiti yllätti mut ja tarjosi pari lasia kuohuviiniä, vanhojen päivän kunniaksi. Me tanssittiin vähän lisää kotona, ja jotenkin se tanssi ja kuohuviini johti siihen, että me päädyttiin äidin makuuhuoneeseen. Se tuntui meistä molemmista tosi hyvältä, ja niinpä me pienen keskustelun jälkeen tehtiin se uudestaan. Mä jäin äidin sänkyyn siksi yöksi.

    Siitä se lähti, ja sen jälkeen me ollaan tehty sitä säännöllisesti. Ensimmäiset pari viikkoa me oltiin aika varpaillaan molemmat, mutta sitten me huomattiin, ettei siinä ollut mitään pahaa, että me molemmat haluttin sitä. Sen jälkeen se muuttui aika paljon vapautuneemmaksi, rennommaksi. Nykyään se on meille molemmille ihan luonnollista, tietenkin sellaista että se pitää salata muilta.

    Nyt me eletään mun mielestä aika hienoa elämää. Me pannaan säännöllisesti, ehkä kerran pari viikossa. Me molemmat nautitaan siitä tosi paljon. Mulla on vielä oma huone, mutta aika usein menen äidin kanssa hänen sänkyynsä nukkumaan. Ei me aina edes naida, joskus me ihan vaan nukutaan vierekkäin. Aika usein siinä kuitenkin käy niin, että jos me ei olla illalla rakasteltu, niin aamulla sitten me pannaan. Ei tosin arkiaamuisin, silloin ei ole aikaa.

    Mä olen tosi tyytyväinen mun elämääni, ja niin on äitikin. 45-vuotiaana äiti pesee mennen tullen aika monet mun ikäiset tytöt seksikkyydessä. Tottakai 10 vuoden päästä tilanne voi olla toinen, eikä äiti ehkä silloin enää halua olla niin aktiivinen kuin nyt. Se on sen ajan murhe, eikä sitä kannata nyt miettiä. Tällä hetkellä äiti on tosi kuuma ja halukas nainen, ja nauttii siitä, mitä me tehdän. Ja niin nautin minäkin.

    Ja teille, jotka sanotte että mä olen peräkammarin poika, joka ei saa muilta kuin äidiltään, se ei pidä paikkaansa. Mulla on muutama oman ikäinen tyttö, jonka kanssa aina silloin tällöin panen. Se on ihan kivaa, mutta kotona se on kuitenkin parasta. Helppoa, ja hyvää. Vai voiko mikään olla helpompaa kuin se, että kun panettaa, voi vain mennä äidin makuuhuoneeseen, ja aina saa hyvää, tyydyttävää seksiä?

    Kerron mielelläni oikeasti kiinnostuneille lisää.


   • Charles763 kirjoitti:

    Mä olen ihan tavallinen 19-vuotias poika etelä-Suomesta. Ainakin toistaiseksi asun vielä kotona, 2000-luvun alussa valmistuneessa omakotitalossa kaksin äidin kanssa. Äiti on yksinhuoltaja, se erosi isästä joskus kymmenen vuotta sitten. Siitä lähtien me ollaan oltu kaksin. Äidillä on ollut joitain miehiä, mutta ei kai mitään vakavaa. Se on akateemisesti koulutettu, ja tekee aika pitkiä työpäiviä, se voi olla yksi syy ettei mitään ole oikein löytynyt. Mä teen töitä ja yritän samalla pyrkiä yliopistoon. Mulla on ollut äidin kanssa seksisuhde vuodesta 2016.

    Meidän suhde alkoi jotenkin ihan itsestään. Siihen ei ainakaan mun mielestä liittynyt mitenkään sen ihmeempää draamaa. Me ollaan niin pitkään asuttu ihan kaksin ja jaettu kaikki, yhteiset saunat ja muut jutut, ettei alastomuus ollut meille mikään ihme juttu. Ei mua tietenkään aluksi, pienempänä, kiinnostanut alaston nainen mitenkään, mutta kun tulin vanhemmaksi, huomasin että äiti alkoi kiinnostaa ihan eri tavalla. Oli aika vaikeaa välttyä näkemästä äitiä alastomana, kun me oltiin totuttu elämään ihan kaksin, tavallista arkea kotona. Me ollaan aina käyty yhdessä saunassa, eikä me sitä lopetettu senkään jälkeen, kun olin tullut murrosikään. Saunassa huomasin ensimmäisen kerran, että äiti kiinnosti ihan uudella tavalla. Kyllä äiti sen huomasi, mutta ei sanonut mitään, tai pahastunut. Me jatkettiin yhdessä elämistä ja saunomista niin kuin ennenkin, vaikka minun kiinnostukseni äitiä kohtaan oli muuttunut.

    Mä vietin aika monia öitä omassa huoneessani runkaten ja miettien samalla äitiä, joka nukkui omassa huoneessaan tuskin muutamien metrien päässä. Aina joskus mä mietin, että tämä on tosi hölmöä. Mä runkkaan omassa huoneessani, vaikka talossa ei ole ketään muita kuin me kaksi, ja äiti oli ihan siinä muutaman metrin päässä, omassa makuuhuoneessaan. Rohkeutta ei vaan löytynyt. Onneksi tuli vanhojen tanssit.

    Vanhojen tansseihin kuului muutaman tanssi äidin kanssa. Se oli tosi hienoa, ja kiihottavaa. Mutta oli puku, ja äidillä oli tosi hieno juhlamekko. Äiti näytti tosi hyvältä siinä vartalonmyötäisessä juhlamekossa, ja ihan varmaan huomasi, miten kiihottunut mä olin, kun me tanssittiin. Mä yritin tanssia vähän kauempana äidistä, ettei se olisi huomannut, mutta kyllä se tunsi, että mulla seisoi. Äiti sanoi mulle niin myöhemmin. Tanssien jälkeen me mentiin kotiin, oli perjantai. Kotona äiti yllätti mut ja tarjosi pari lasia kuohuviiniä, vanhojen päivän kunniaksi. Me tanssittiin vähän lisää kotona, ja jotenkin se tanssi ja kuohuviini johti siihen, että me päädyttiin äidin makuuhuoneeseen. Se tuntui meistä molemmista tosi hyvältä, ja niinpä me pienen keskustelun jälkeen tehtiin se uudestaan. Mä jäin äidin sänkyyn siksi yöksi.

    Siitä se lähti, ja sen jälkeen me ollaan tehty sitä säännöllisesti. Ensimmäiset pari viikkoa me oltiin aika varpaillaan molemmat, mutta sitten me huomattiin, ettei siinä ollut mitään pahaa, että me molemmat haluttin sitä. Sen jälkeen se muuttui aika paljon vapautuneemmaksi, rennommaksi. Nykyään se on meille molemmille ihan luonnollista, tietenkin sellaista että se pitää salata muilta.

    Nyt me eletään mun mielestä aika hienoa elämää. Me pannaan säännöllisesti, ehkä kerran pari viikossa. Me molemmat nautitaan siitä tosi paljon. Mulla on vielä oma huone, mutta aika usein menen äidin kanssa hänen sänkyynsä nukkumaan. Ei me aina edes naida, joskus me ihan vaan nukutaan vierekkäin. Aika usein siinä kuitenkin käy niin, että jos me ei olla illalla rakasteltu, niin aamulla sitten me pannaan. Ei tosin arkiaamuisin, silloin ei ole aikaa.

    Mä olen tosi tyytyväinen mun elämääni, ja niin on äitikin. 45-vuotiaana äiti pesee mennen tullen aika monet mun ikäiset tytöt seksikkyydessä. Tottakai 10 vuoden päästä tilanne voi olla toinen, eikä äiti ehkä silloin enää halua olla niin aktiivinen kuin nyt. Se on sen ajan murhe, eikä sitä kannata nyt miettiä. Tällä hetkellä äiti on tosi kuuma ja halukas nainen, ja nauttii siitä, mitä me tehdän. Ja niin nautin minäkin.

    Ja teille, jotka sanotte että mä olen peräkammarin poika, joka ei saa muilta kuin äidiltään, se ei pidä paikkaansa. Mulla on muutama oman ikäinen tyttö, jonka kanssa aina silloin tällöin panen. Se on ihan kivaa, mutta kotona se on kuitenkin parasta. Helppoa, ja hyvää. Vai voiko mikään olla helpompaa kuin se, että kun panettaa, voi vain mennä äidin makuuhuoneeseen, ja aina saa hyvää, tyydyttävää seksiä?

    Kerron mielelläni oikeasti kiinnostuneille lisää.

    Millaista ehkäisyä käytätte?


   • Väinöö kirjoitti:

    Millaista ehkäisyä käytätte?

    Ihan aluksi me ei käytetty mitään, mutta varmuuden vuoksi äiti aloitti hetki sitten pillerit. On aika epätodennäköistä, että äiti enää tulisi raskaaksi, mutta ihan varmuuden vuoksi kuitenkin. Kumia me ei kumpikaan haluta, äiti pitää siitä tunteesta, kun mä tulen sen sisään, ja niin minäkin.


   • Charles763 kirjoitti:

    Ihan aluksi me ei käytetty mitään, mutta varmuuden vuoksi äiti aloitti hetki sitten pillerit. On aika epätodennäköistä, että äiti enää tulisi raskaaksi, mutta ihan varmuuden vuoksi kuitenkin. Kumia me ei kumpikaan haluta, äiti pitää siitä tunteesta, kun mä tulen sen sisään, ja niin minäkin.

    Mistä asennoista pidätte? Käyttekö yhdessä esim viikonloppumatkoilla?


   • Väinöö kirjoitti:

    Mistä asennoista pidätte? Käyttekö yhdessä esim viikonloppumatkoilla?

    En osaa sanoa onko meillä mitään suosikkiasentoa, kaikki ne tavalliset on ihan hyviä. Jos pitäisi arvata, niin ehkä me ollaan eniten tehty sitä takaapäin, luulisin. Mutta ei meillä kai ole mitään varsinaista lempiasentoa, se riippuu ihan tilanteesta ja paikasta.
    Ollaan me tämän parin vuoden aikana käyty muutamalla pidemmälläkin reisulla yhdessä, ja joskus viikonloppuisin esimerkiksi kylpylässä. Meidän ei ole pakko lähteä yhdessä mihinkään, me saadaan olla kotonakin kaksin. Tosin onhan se ihan kivaa vaihtelua, ja tavallaan ihan jännittävää, käydä välillä jossain kylpylässä ja viettää sitten mukava ilta ja yö, tai vaikka laivalla.


   • Väinöö kirjoitti:

    Mistä asennoista pidätte? Käyttekö yhdessä esim viikonloppumatkoilla?

    PS. tänään oli kansainvälinen naisten päivä, kai muistitte? Minä muistin, hain muutaman kukan kaupasta ja vein äidin töiden jälkeen syömään. Käytiin ihan vain lähipitseriassa, mutta syömässä kuitenkin. Kotona jatkettiin sitten naisten päivää olohuoneen sohvalla. Nyt äiti on suihkussa, minäkin menen kohta. Pieni muistaminen aina silloin tällöin kanssattaan, ihan vain vinkkinä muillekin pojille.


   • Charles763 kirjoitti:

    PS. tänään oli kansainvälinen naisten päivä, kai muistitte? Minä muistin, hain muutaman kukan kaupasta ja vein äidin töiden jälkeen syömään. Käytiin ihan vain lähipitseriassa, mutta syömässä kuitenkin. Kotona jatkettiin sitten naisten päivää olohuoneen sohvalla. Nyt äiti on suihkussa, minäkin menen kohta. Pieni muistaminen aina silloin tällöin kanssattaan, ihan vain vinkkinä muillekin pojille.

    Kuinka kauan äitisi oli sinusta kiinnostunut ennen ensimmäistä kertaa? Kumpi teistä on aloitteellisempi?


   • Väinöö kirjoitti:

    Kuinka kauan äitisi oli sinusta kiinnostunut ennen ensimmäistä kertaa? Kumpi teistä on aloitteellisempi?

    Me juteltiin tuosta asiasta silloin joskus. Äiti oli tietenkin huomannut, että olin kiinnostunut, ja leikitellyt itsekin ajatuksella, mutta ei kuitenkaan ollut löytänyt rohkeutta tehdä mitään. Kynnys oli kai aika korkea, ja hän pelkäsi, miten olisin reagoinut siihen. Jos en sittenkään olisi halunnut sitä. Mutta hän oli siis salaa ajatellut sitä. Minä tein silloin vanhojen tanssien jälkeen kai aloitteen, kosketin ensin ja näytin, että haluan, mutta sen jälkeen äiti oli ihan yhtä halukas. Ja sen jälkeen siinä ei ole ollut mitään eroa, äiti haluaa ihan yhtä paljon kuin minäkin.


   • Charles763 kirjoitti:

    Me juteltiin tuosta asiasta silloin joskus. Äiti oli tietenkin huomannut, että olin kiinnostunut, ja leikitellyt itsekin ajatuksella, mutta ei kuitenkaan ollut löytänyt rohkeutta tehdä mitään. Kynnys oli kai aika korkea, ja hän pelkäsi, miten olisin reagoinut siihen. Jos en sittenkään olisi halunnut sitä. Mutta hän oli siis salaa ajatellut sitä. Minä tein silloin vanhojen tanssien jälkeen kai aloitteen, kosketin ensin ja näytin, että haluan, mutta sen jälkeen äiti oli ihan yhtä halukas. Ja sen jälkeen siinä ei ole ollut mitään eroa, äiti haluaa ihan yhtä paljon kuin minäkin.

    Miltä sinusta tuntuu kun äitisi huutaa himosta ja kiihkosta allasi!


   • Väinöö kirjoitti:

    Miltä sinusta tuntuu kun äitisi huutaa himosta ja kiihkosta allasi!

    Se tuntuu todella hyvältä, älyttömän kiihottavalta. Sellaista tunnetta ei saa kenenkään muun kanssa. Se, että tekee äidille niin hyvää, että hän voihkii nautinnosta minun liikkeiden tahdissa, antautuu minulle täysin, on kyllä tosi upea tunne. Se saa myös minut yrittämään olemaan erityisen hyvä ja hellä. On kiihottavaa seurata, miten äiti vähitellen etenee nautinnossa kohti orgasmia. Ei äiti aina saa orgasmia, mutta sellaisiana kertoina kun äiti saa orgasmin, se on tosi upean näköistä. Äiti on ihan muissa maailmoissa, vapisee vain nautinnosta. Silloin minäkin yleensä saan ihan heti.


   • Charles763 kirjoitti:

    Se tuntuu todella hyvältä, älyttömän kiihottavalta. Sellaista tunnetta ei saa kenenkään muun kanssa. Se, että tekee äidille niin hyvää, että hän voihkii nautinnosta minun liikkeiden tahdissa, antautuu minulle täysin, on kyllä tosi upea tunne. Se saa myös minut yrittämään olemaan erityisen hyvä ja hellä. On kiihottavaa seurata, miten äiti vähitellen etenee nautinnossa kohti orgasmia. Ei äiti aina saa orgasmia, mutta sellaisiana kertoina kun äiti saa orgasmin, se on tosi upean näköistä. Äiti on ihan muissa maailmoissa, vapisee vain nautinnosta. Silloin minäkin yleensä saan ihan heti.

    Harrastatteko keskenänne roolileikkejä, oppilas-opettaja, potilas-lääkäri jne?


   • Väinöö kirjoitti:

    Harrastatteko keskenänne roolileikkejä, oppilas-opettaja, potilas-lääkäri jne?

    Emme


   • Charles763 kirjoitti:

    Emme

    Oletteko pohtineet keskenänne, mikä olisi se asia, joka voisi päättää teidän seksisuhteenne?


   • Väinöö kirjoitti:

    Oletteko pohtineet keskenänne, mikä olisi se asia, joka voisi päättää teidän seksisuhteenne?

    Emme ole jutelleet, olemme tyytyväisiä näin. Luulen että se on ikä. Kun äiti tulee vanhaksi, 60+?, voisin ainakin kuvitella, ettei hän enää ole kovinkaan aktiivinen seksuaalisesti. En tiedä, ehkä tämä päättyy ihan itsestään muutaman vuoden sisällä. Siihen asti aiomme nauttia ihan täysillä.


   • Charles763 kirjoitti:

    Emme ole jutelleet, olemme tyytyväisiä näin. Luulen että se on ikä. Kun äiti tulee vanhaksi, 60+?, voisin ainakin kuvitella, ettei hän enää ole kovinkaan aktiivinen seksuaalisesti. En tiedä, ehkä tämä päättyy ihan itsestään muutaman vuoden sisällä. Siihen asti aiomme nauttia ihan täysillä.

    Entä kun avioidut niin miten luulet suhteesi äitiin muuttuvan?
    Onko äiti opettanut sinulle jotain uutta seksin saralla?


   • Väinöö kirjoitti:

    Entä kun avioidut niin miten luulet suhteesi äitiin muuttuvan?
    Onko äiti opettanut sinulle jotain uutta seksin saralla?

    Totta, silloin asiat voivat muuttua. Ehkä me lopetamme, jos jompi kumpi meistä rakastuu. Tämä ei kuitenkaan ole mikään tavallinen rakkaussuhde. Kyllähän me rakastetaan toisiamme, mutta enemmänkin äiti-poika tyyppisesti kuin muuten. Isona juttuna meillä on tämä hyvä seksi. Se on niin hyvää, siksi me tätä tehdään. Hyvää ja turvallista, ja molemmille tyydyttävää. On mulla ollut muitakin, oman ikäisiä, mutta kenenkään kanssa ei ole tehnyt niin hyvää kuin äidin. Ehkä sitten, kun sellainen löytyy. Ja sama tietenkin äidillä.


   • Charles763 kirjoitti:

    Totta, silloin asiat voivat muuttua. Ehkä me lopetamme, jos jompi kumpi meistä rakastuu. Tämä ei kuitenkaan ole mikään tavallinen rakkaussuhde. Kyllähän me rakastetaan toisiamme, mutta enemmänkin äiti-poika tyyppisesti kuin muuten. Isona juttuna meillä on tämä hyvä seksi. Se on niin hyvää, siksi me tätä tehdään. Hyvää ja turvallista, ja molemmille tyydyttävää. On mulla ollut muitakin, oman ikäisiä, mutta kenenkään kanssa ei ole tehnyt niin hyvää kuin äidin. Ehkä sitten, kun sellainen löytyy. Ja sama tietenkin äidillä.

    Mitä äiti on opettanut sinulle seksistä? Onhan hän kokeneempi.
    Pidättekö suuseksistä!


   • Väinöö kirjoitti:

    Mitä äiti on opettanut sinulle seksistä? Onhan hän kokeneempi.
    Pidättekö suuseksistä!

    Tietenkin äiti on kokeneempi, vaikka lähti minullakin poikuus jo yläasteella kotibileissä. Äiti on kokeneempi ja paljon taitavampi kuin oman ikäiset tytöt, jotka vain makaileva alla. Äiti on ihan erilainen. Ainakin malttia ja naisen huomioimista äiti on opettanut. Ensimmäiset kerrat olivat sellaista sohimista, mutta vähitellen äiti on opettanut minua rauhoittumaan ja etenemään vähitellen. Joskus sellainen sohiminenkin on kivaa, ja tehdään me sellaistakin, ainakin silloin kun olemme oikein kiihottuneita. Mutta yleensä me etenemme rauhallisesti, vähitellen. Äiti ei todellakaan vain makaile alla, vaan on aktiivinen ja pyytää eri asentoja. Äiti kietoo jalat ympärille, tai nostaa ne olkapäilleni, haluaa takaa päin joko polvillaan tai siten, että makaa mahallaan sängyllä. Äiti pitää myös siitä, kun on päälläni. Ja kyllä, pidämme molemmat suuseksistä. Äiti pitää suuseksistä, myös siitä että minä nuolen häntä. Olemme jopa kokeilleet 69-asentoa, se oli aika mukavaa. Äiti antaa minun myös tulla suuhunsa, sitä eivät ainakaan minun tyttöystäväni ole antaneet tehdä. Eli sellaisia asioita äiti on minulle opettanut, rauhallisuutta ja toisen huomioimista.


   • Charles763 kirjoitti:

    Tietenkin äiti on kokeneempi, vaikka lähti minullakin poikuus jo yläasteella kotibileissä. Äiti on kokeneempi ja paljon taitavampi kuin oman ikäiset tytöt, jotka vain makaileva alla. Äiti on ihan erilainen. Ainakin malttia ja naisen huomioimista äiti on opettanut. Ensimmäiset kerrat olivat sellaista sohimista, mutta vähitellen äiti on opettanut minua rauhoittumaan ja etenemään vähitellen. Joskus sellainen sohiminenkin on kivaa, ja tehdään me sellaistakin, ainakin silloin kun olemme oikein kiihottuneita. Mutta yleensä me etenemme rauhallisesti, vähitellen. Äiti ei todellakaan vain makaile alla, vaan on aktiivinen ja pyytää eri asentoja. Äiti kietoo jalat ympärille, tai nostaa ne olkapäilleni, haluaa takaa päin joko polvillaan tai siten, että makaa mahallaan sängyllä. Äiti pitää myös siitä, kun on päälläni. Ja kyllä, pidämme molemmat suuseksistä. Äiti pitää suuseksistä, myös siitä että minä nuolen häntä. Olemme jopa kokeilleet 69-asentoa, se oli aika mukavaa. Äiti antaa minun myös tulla suuhunsa, sitä eivät ainakaan minun tyttöystäväni ole antaneet tehdä. Eli sellaisia asioita äiti on minulle opettanut, rauhallisuutta ja toisen huomioimista.

    Miten iloitsette toisistanne tänä viikonloppuna!


   • Väinöö kirjoitti:

    Miten iloitsette toisistanne tänä viikonloppuna!

    Viikonloppu oli kiva, me olimme yötä kylpylässä. Menimme kylpylään lauantaina joskus puolen päivän jälkeen. Kirjauduimme huoneeseen, vaihdoimme pikaisesti vaatteet ja menimme allasosastolle uimaan. Olimme aika pitkään altailla, ehkä parisen tuntia. Äiti näytti todella hyvältä ruskeissa bikineissään, joten tiesin kyllä, mitä haluaisin tehdä, kun palaisimme huoneeseemme. Niinhän siinä sitten kävi, että kun palasimme huoneeseen, riisuimme vain kylpytakit pois ja menimme sänkyyn.

    Illalla kävimme syömässä kylpylän ravintolassa. Meistä on mukavaa syödä hyvin ja pitkään, joten oli jo aika myöhä, kun palasimme huoneeseen. Olimme molemmat pienessä huppelissa, ja, kuten tavallista, äiti oli syntisen hyvän näköinen mustassa juhlamekossaan ja korkokengissään. Emme edes riisuutuneet aluksi kokonaan. Äiti vain riisui pikkuhousunsa pois hameen alta, meni selälleen sängylle ja antoi minun kohottaa hameensa helman ylös vyötärölle. Laskeuduin äidin syliin ja työnnyin hänen sisäänsä. Riisuiduimme vähitellen kokonaan niin että lopulta olimme täysin alastomina. Se oli hyvä, kiihkeä rakastelu.

    Aamulla kävimme vielä uimassa ennen aamupalaa, ja palasimme sitten kotiin. Sellainen viikonloppu.


   • Charles763 kirjoitti:

    Viikonloppu oli kiva, me olimme yötä kylpylässä. Menimme kylpylään lauantaina joskus puolen päivän jälkeen. Kirjauduimme huoneeseen, vaihdoimme pikaisesti vaatteet ja menimme allasosastolle uimaan. Olimme aika pitkään altailla, ehkä parisen tuntia. Äiti näytti todella hyvältä ruskeissa bikineissään, joten tiesin kyllä, mitä haluaisin tehdä, kun palaisimme huoneeseemme. Niinhän siinä sitten kävi, että kun palasimme huoneeseen, riisuimme vain kylpytakit pois ja menimme sänkyyn.

    Illalla kävimme syömässä kylpylän ravintolassa. Meistä on mukavaa syödä hyvin ja pitkään, joten oli jo aika myöhä, kun palasimme huoneeseen. Olimme molemmat pienessä huppelissa, ja, kuten tavallista, äiti oli syntisen hyvän näköinen mustassa juhlamekossaan ja korkokengissään. Emme edes riisuutuneet aluksi kokonaan. Äiti vain riisui pikkuhousunsa pois hameen alta, meni selälleen sängylle ja antoi minun kohottaa hameensa helman ylös vyötärölle. Laskeuduin äidin syliin ja työnnyin hänen sisäänsä. Riisuiduimme vähitellen kokonaan niin että lopulta olimme täysin alastomina. Se oli hyvä, kiihkeä rakastelu.

    Aamulla kävimme vielä uimassa ennen aamupalaa, ja palasimme sitten kotiin. Sellainen viikonloppu.

    Kun alat opiskella, niin joudutteko eroon toisistanne vai onko sinulla mahdollisuus jatkaa luontevasti yhteiselämää äidin kanssa?


   • Väinöö kirjoitti:

    Kun alat opiskella, niin joudutteko eroon toisistanne vai onko sinulla mahdollisuus jatkaa luontevasti yhteiselämää äidin kanssa?

    Silloin muutan varmaankin johonkin yliopistokaupunkiin. Tämä meidän juttu muuttuu väkisinkin "viikonloppusuhteeksi", mutta en usko että se kokonaan loppuu, ei ainakaan heti. Ja ainahan minä voin silloin tällöin viettää aikaa myös kotona, kurssien välissä ja lomilla. Eli luulen, että kaikki menee ihan hyvin.


   • Charles763 kirjoitti:

    Silloin muutan varmaankin johonkin yliopistokaupunkiin. Tämä meidän juttu muuttuu väkisinkin "viikonloppusuhteeksi", mutta en usko että se kokonaan loppuu, ei ainakaan heti. Ja ainahan minä voin silloin tällöin viettää aikaa myös kotona, kurssien välissä ja lomilla. Eli luulen, että kaikki menee ihan hyvin.

    Kuinka äitisi ilmaisee haluansa sinulle? Mikä tapa on sinusta viettelevin?


   • Väinöö kirjoitti:

    Kuinka äitisi ilmaisee haluansa sinulle? Mikä tapa on sinusta viettelevin?

    Olen oppinut tämän reilun vuoden aikana lukemaan äitiä aika hyvin, tiedän milloin hän haluaa seksiä. Se näkyy pieninä juttuina, siinä miten äiti katsoo minua, miten hän koskettaa ja halaa, suutelee, sellaisista asioista huomaan, että äiti haluaa. Iltaisin, kun olemme menneet yhdessä nukkumaan, äiti saattaa hyväillä ja suudella minua, ja kun hän hyväilee kaluani, on kai aika selvää, mitä hän haluaa? Ja kyllähän meidän suhde on edennyt jo sille asteelle, että äiti saattaa ihan vain sanoa minulle, että tuletko makuuhuoneeseen, hän haluaisi seksiä. Pienessä humalassa äiti muuttuu yleensä tosi halukkaaksi, ja silloin häntä ei tarvitse kuin hieman suudella tai hyväillä, esimerkiksi rintoja tai pakaroita, kun hän jo haluaa kanssani makuuhuoneeseen. Äiti on myös aamuihmisiä, kaikki naiset eivät kuulemma ole. Äiti pitää siitä, että herätän hänet hyväilemällä, ja melkein aina ne hyväilyt päättyvät rakasteluun. Lauantai- tai sunnuntaiaamun pitkä, hitaasti etenevä rakastelu on meidän erikoisuutemme.


   • Charles763 kirjoitti:

    Olen oppinut tämän reilun vuoden aikana lukemaan äitiä aika hyvin, tiedän milloin hän haluaa seksiä. Se näkyy pieninä juttuina, siinä miten äiti katsoo minua, miten hän koskettaa ja halaa, suutelee, sellaisista asioista huomaan, että äiti haluaa. Iltaisin, kun olemme menneet yhdessä nukkumaan, äiti saattaa hyväillä ja suudella minua, ja kun hän hyväilee kaluani, on kai aika selvää, mitä hän haluaa? Ja kyllähän meidän suhde on edennyt jo sille asteelle, että äiti saattaa ihan vain sanoa minulle, että tuletko makuuhuoneeseen, hän haluaisi seksiä. Pienessä humalassa äiti muuttuu yleensä tosi halukkaaksi, ja silloin häntä ei tarvitse kuin hieman suudella tai hyväillä, esimerkiksi rintoja tai pakaroita, kun hän jo haluaa kanssani makuuhuoneeseen. Äiti on myös aamuihmisiä, kaikki naiset eivät kuulemma ole. Äiti pitää siitä, että herätän hänet hyväilemällä, ja melkein aina ne hyväilyt päättyvät rakasteluun. Lauantai- tai sunnuntaiaamun pitkä, hitaasti etenevä rakastelu on meidän erikoisuutemme.

    Miten äiti-poikasuhde toteutuu muuten nyt kun sängyssä olette tasa-arvoiset?


   • Väinöö kirjoitti:

    Miten äiti-poikasuhde toteutuu muuten nyt kun sängyssä olette tasa-arvoiset?

    On se ehkä vaikuttanut meidän muuhunkin suhteeseemme, mutta ihan positiivisella tavalla. Olemme enemmän tasapuolisia myös kaikessa muussa, äiti kohtelee minua kunnioittavasti ja kuuntelee mielipiteitäni, ja minä teen tietenkin samoin hänelle.


   • Charles763 kirjoitti:

    On se ehkä vaikuttanut meidän muuhunkin suhteeseemme, mutta ihan positiivisella tavalla. Olemme enemmän tasapuolisia myös kaikessa muussa, äiti kohtelee minua kunnioittavasti ja kuuntelee mielipiteitäni, ja minä teen tietenkin samoin hänelle.

    Minkälaisia lomasuunnitelmia teillä on ajatellen että voitte viettää yhdessä aikaa vapaammin ja ilman pelkoa että tutut huomaavat?


   • Väinöö kirjoitti:

    Minkälaisia lomasuunnitelmia teillä on ajatellen että voitte viettää yhdessä aikaa vapaammin ja ilman pelkoa että tutut huomaavat?

    Me olemme varanneet kesäksi Kreikan -matkan. Siellä tuskin tulee tuttuja vastaan, saamme olla siellä kohtuullisen vapaasti. Tosin ei se nyt enään tunnu niin tärkeältä, saammehan me täällä kotonakin olla ihan rauhassa, ei meitä kukaan häiritse. Ainoastaan kodin ulkopuolella pitää olla varovainen, mutta olemme tottuneet jo siihen. Mutta matkasta kyllä tulee varmasti mukava, viikko aurinkoa, uimista ja hyvää ydessä oloa.


   • nallehuhuh kirjoitti:

    Käy kateeksi teitä poikia.

    1. Kertokaa jotain äitinne ulkonäöstä ja minkä ikäisiä olette.
    2. Miten pidätte seksisuhteen salassa jos perheessänne asuu myös muita?
    3. Miten seksi yleensä alkaa? Onko teillä tietyt rutiinit siten, että ollaan vaikka tiettyyn aikaan samassa sängyssä vai onko seksi spontaania site, että äitinne voi tulla vaikkapa ratsastamaan olohuoneessa vai minkälaista seksi?
    4. Saako äitinne orgasmin seksissä ja miten äitinne käyttäytyy kun hän on "huipussaan"?
    5. Esittääkö äitinne toiveita seksin suhteen, toteutatteko niitä ja mitä toiveet ovat?
    6. Minkälaista seksi on tunnetasolla eli liittyykö seksin äidin kanssa jonkinlaisia tunteita? Tunnetteko itsenne pikkupojaksi äitinne rinnalla seksin aikana voi oletteko tasavertaisia kumppaneita? Onko äitinne seksiobjekti siinä missä kuka tahansa nainen vai koetteko äidin kanssa olemisen eri tavalla kuin muiden naisten kanssa?
    7. Miten äitinne suhtautuu teihin seksiobjektina eli käyttääkö hän teitä vai kaluna, jolla on hyvä tyydyttää itsensä vai onko äidillänne jotakin tunteita teitä kohtaan tai kiihottuuko äitiänne teistä enemmän kuin muista miehet jostain syystä kuten esim. nuoren ikänne takia?
    8. Kun äitinne haluaa seksiä niin miten hän tuo esille sen eli puhuuko jotain vai sanooko vain suoraan että haluaa seksiä vai houkutteleeko teidät jotenkin fyysisesti sänkyyn esim. hyväilemällä?
    9. Tykkääkö äitinne käydä suoraan asiaan vai tykkääkö hän jonkinlaisesta esileikistä ja millaisesta? Haluaako äitinne esim. hyväillä ja kiihottaa teitä jotenkin ensin tai että häntä kiihotetaan vai meneekö homma aina suoraan yhdyntään?
    10. Kuinka usein äitinne haluaa seksiä eli jos äitinne saisi päättää yhdyntäkertojen määrän vaikkapa kuukaudessa, niin paljonko niitä suunnilleen olisi?
    11. Onko äitinne opettanut teille seksistä jotain eli miten hänet saa kiihottumaan eli vaikkapa sitä miten klitoris saa kiihotusta tarpeeksi seksin aikana, mitkä asennot ovat hyviä naiselle jne. vai tyytykö äitinne siihen mitä sattuu saamaan?
    12. Tietääkö kukaan ulkopuolinen että harrastatte seksiä kuten äitinne naiskaverit ja jos tietävät niin miten ovat suhtautuneet?

    Tosi hyvän keskustelu löytyi, mulle tämä juttu on aika uusi, vain vähän yli kuukauden vanha juttu. Kiva lukea miten muut samaa kokeilleet ovat tän jutun kanssa olleet.

    1. Mun äiti on sellainen tavallisen näköinen nainen, 49-vuotias. Ihan normaalin mittainen, ehkä vähän yli 160 cm ja kohtuullisen hoikka. Sellainen vanhemman naisen leveä lantio ja hyvät, isot rinnat. Äiti tykkää käyttää lyhyttä tukkaa, jonka se aina silloin tällöin värjää vaaleaksi.
    2. Niin kuin sanoin, tää on aika uusi juttu, mutta me asutaan kaksin, joten tätä ei onneksi tarvinnu salata sen ihmeemmin. Ei me tietenkään naapureille tai kavereille tästä puhuta.
    3. Me ollaan oltu sängyssä vasta kolme kertaa, joten ei tähän oo mitään rutiineja. Eka kerta tapahtui, kun oltiin lomareissulla ja yövyttiin hotellissa. Sen jälkeen oli vähän vaivaantunut tunnelma pari viikkoa, kunnes me sitten kotona mentiin sänkyyn toisen kerran. Viimeisin kerta oli viikko sitten, kun mentiin yhdessä saunaan ja sen jälkeen sitten sänkyyn.
    4. En mä osaa sanoa onko äiti saanut orgasmia, mutta kyllä se ihan täysillä on ollu mukana.
    5. Ei me olla vielä puhuttu mistään toiveista seksin aikana, me ollaan vaan pantu. Äiti on kyllä suostunut siihen, kun olen ohjaillut häntä eri asentoon, vaikka pyytänyt kääntymään polvilleen, muttei me sen ihmeemmin olla esitetty mitään toiveita.
    6. Tää tuntuu erilaiselta kuin muiden kanssa, eli joo, kyllä tähän liittyy aika paljon tunteita. Tää tuntuu tosi kiihottavalta.
    7. En mä osaa sanoa miksi äiti antaa mulle. Kai sekin haluaa kunnon seksiä, ihan niin kuin mäkin. Kyllä mä oon huomannu, että äiti kiihottuu.
    8. Mä en vielä oikein tiedä, mitä äiti tekee kun se haluaa seksiä. Tähän asti se on mennyt niin, että me molemmat ollaan oltu selkeesti kiihottuneita ja sitten me ollaan vaan menty sänkyyn. Ekalla kerralla mä olin se aktiivisempi, mutta sen jälkeen musta on kyllä tuntunut, että äitikin on ollut ihan aktiivinen ja halunnut panna.
    9. Ei me vielä olla ihan hirveesti harrastettu esileikkejä, me ollaan molemmat oltu niin kiihottuneita että ollaan menty suoraan asiaan.
    10. En tiedä kuinka usein äiti haluaa, nythän me ollaan pantu kuukauden aikana vaan kolme kertaa. Mä luulen että se haluaa kyllä useammin.
    11. Tähän asti mä olen ollut se, joka on ohjaillut meidän asentoja, eli ei äiti ainakaan vielä ole opettanut mitään.
    12. Ei kukaan onneksi tiedä tästä mitään.


   • Charles763 kirjoitti:

    Me olemme varanneet kesäksi Kreikan -matkan. Siellä tuskin tulee tuttuja vastaan, saamme olla siellä kohtuullisen vapaasti. Tosin ei se nyt enään tunnu niin tärkeältä, saammehan me täällä kotonakin olla ihan rauhassa, ei meitä kukaan häiritse. Ainoastaan kodin ulkopuolella pitää olla varovainen, mutta olemme tottuneet jo siihen. Mutta matkasta kyllä tulee varmasti mukava, viikko aurinkoa, uimista ja hyvää ydessä oloa.

    Terveisiä Rodokselta, hotellista onneksi löytyy WI-FI. Täällä on vaivaiset 24 astetta, mutta kyllä se riittää rannalla löhöilyyn. Huoneessa on vähän huono ilmastointi, joten on pakko nukkua ilman peittoa ja alasti. Ja sehän kyllä sopii. Tää on ollut tosi mukava loma, paljon parempi kuin osasin edes odottaa. Me molemmat ollaan tällä paljon rennommin, kun ei tarvii jännittää että kukaan tuntisi meitä. Äiti käyttää pelkästään mekkoja tai bikinejä, ja se on kyllä todella upean näköinen bikineissä. Vaikka me kotonakin saadaan panna ihan vapaasti, niin täällä se on silti tuntunut jotenkin erilaiselta. Päivät löhöilyä rannalla, illalla syömään johonkin ulos ja sen jälkeen hotellille. Ja loput varmaan arvaattekin? Täällä on se hyvä puoli, ettei kukaan kiinnitä meihin huomiota, vaikka varmaan arvaavatkin, mitä me tehdään. Meitä kai luullaan pariskunnaksi. Respan henkilökunta tietää passeista, että me ollaan äiti ja poika, mutta jos ne ovat huomanneet tai kuulleet jotain meidän huoneesta, niin ei ne aikanaa ole sanoneet mitään. Seinät on aika ohuet ja välillä on pakko pitää ikkunoita auki, joten kyllä meidän jutut ovat kuuluneet käytävälle tai viereiselle kadulle. Täällä elellään vähän vapaammin :)


   • ekakerta18 kirjoitti:

    Tosi hyvän keskustelu löytyi, mulle tämä juttu on aika uusi, vain vähän yli kuukauden vanha juttu. Kiva lukea miten muut samaa kokeilleet ovat tän jutun kanssa olleet.

    1. Mun äiti on sellainen tavallisen näköinen nainen, 49-vuotias. Ihan normaalin mittainen, ehkä vähän yli 160 cm ja kohtuullisen hoikka. Sellainen vanhemman naisen leveä lantio ja hyvät, isot rinnat. Äiti tykkää käyttää lyhyttä tukkaa, jonka se aina silloin tällöin värjää vaaleaksi.
    2. Niin kuin sanoin, tää on aika uusi juttu, mutta me asutaan kaksin, joten tätä ei onneksi tarvinnu salata sen ihmeemmin. Ei me tietenkään naapureille tai kavereille tästä puhuta.
    3. Me ollaan oltu sängyssä vasta kolme kertaa, joten ei tähän oo mitään rutiineja. Eka kerta tapahtui, kun oltiin lomareissulla ja yövyttiin hotellissa. Sen jälkeen oli vähän vaivaantunut tunnelma pari viikkoa, kunnes me sitten kotona mentiin sänkyyn toisen kerran. Viimeisin kerta oli viikko sitten, kun mentiin yhdessä saunaan ja sen jälkeen sitten sänkyyn.
    4. En mä osaa sanoa onko äiti saanut orgasmia, mutta kyllä se ihan täysillä on ollu mukana.
    5. Ei me olla vielä puhuttu mistään toiveista seksin aikana, me ollaan vaan pantu. Äiti on kyllä suostunut siihen, kun olen ohjaillut häntä eri asentoon, vaikka pyytänyt kääntymään polvilleen, muttei me sen ihmeemmin olla esitetty mitään toiveita.
    6. Tää tuntuu erilaiselta kuin muiden kanssa, eli joo, kyllä tähän liittyy aika paljon tunteita. Tää tuntuu tosi kiihottavalta.
    7. En mä osaa sanoa miksi äiti antaa mulle. Kai sekin haluaa kunnon seksiä, ihan niin kuin mäkin. Kyllä mä oon huomannu, että äiti kiihottuu.
    8. Mä en vielä oikein tiedä, mitä äiti tekee kun se haluaa seksiä. Tähän asti se on mennyt niin, että me molemmat ollaan oltu selkeesti kiihottuneita ja sitten me ollaan vaan menty sänkyyn. Ekalla kerralla mä olin se aktiivisempi, mutta sen jälkeen musta on kyllä tuntunut, että äitikin on ollut ihan aktiivinen ja halunnut panna.
    9. Ei me vielä olla ihan hirveesti harrastettu esileikkejä, me ollaan molemmat oltu niin kiihottuneita että ollaan menty suoraan asiaan.
    10. En tiedä kuinka usein äiti haluaa, nythän me ollaan pantu kuukauden aikana vaan kolme kertaa. Mä luulen että se haluaa kyllä useammin.
    11. Tähän asti mä olen ollut se, joka on ohjaillut meidän asentoja, eli ei äiti ainakaan vielä ole opettanut mitään.
    12. Ei kukaan onneksi tiedä tästä mitään.

    Hei, kirjoitin tänne ekan kerran melkein kuukausi sitten. Silloin mun ja äidin juttu oli aika uusi, vajaa kuukaisi vanha. Me ollaan jatkettu tätä sen jälkeen, ja miksi ei oltais, tää sopii meille molemmille tosi hyvin. Silloin aluksi me oltiin vähän vaivautuneitä tästä, mutta ei olla enään. Ei me olla juteltu tästä sen ihmeemmin, ollaan vain kai todettu, että tämä on ihan hyvä juttu, varsinkaan kun se ei vahingoita ketään muuta. Me molemmat halutaan seksiä, tää tuntuu todella hyvältä.

    Nykyään me ollaan aika paljon varmempia siitä, miten seksi alkaa. Ei siitä ole tullut mitenkään "rutiinia", mutta me ollaan nykyään varmempia, että toinenkin haluaa. Mun ei tarvii enää pelätä, ettei äiti haluaisi seksiä mun kanssa. Kyllä äiti haluaa, nykyään mä tiedän sen. Mun ei tarvii kuin vähän suudella tai hyväillä äitiä, ja se on valmis sänkyyn mun kanssa. Aika usein me pannaan nukkumaan mennessä, me nukutaan nykyään samassa sängyssä, mutta kyllä äiti haluaa mua muutenkin. Me oltiin kesälomareissulla itä-Suomessa lomamökissä, ja sillä me pantiin myös muuten, ihan keskellä päivää. Laitettiin vaan mökin ovi kiinni ja mentiin sänkyyn. Eikä välitetty yhtään naapurimökeissä olevista ihmisistä.

    Sillä lomareissulla äiti sai muuten ekan orgasminsa mun kanssa. Me oltiin uimassa lomakylän rannassa ja mentiin sen jälkeen takaisin mökille. Mä olin sen verran kiihottunut että otin äidin takaapäin mökin sängyllä ilman, että riisuin edes äidin bikineitä. Se taisi kiihottaa äitiäkin niin paljon, että se sai orgasmin ennen mua. Se oli aika makee tunne, äiti sai orgasmin mun ansiosta.

    Ei me niin paljoa puhuta toiveista vieläkään, enemmänkin se on sellaista tunteiden mukana menoa. Ei me ainakaan sanallisesti pyydetä eri asentoja, mutta mä olen huomannut että äiti nautti erityisesti siitä, kun mä panen sitä takaapäin. Äiti tykkää maata mahallaan kun mä panen takaapäin, ja mäkin pidän siitä. Enemmän mä kyllä pidän siitä, kun saan panna äitiä etukautta niin, että äidin reidet on levällään ja kietoutuneina mun ympärille. Siitä asennosta on kiva katella äidin ilmeitä, kun me naidaan.

    Tunteet on edelleen tosi vahvasti mukana tässä jutussa, ainakin mulla. On ihan eri asia panna jonkun muun kanssa kuin äidin. Se että saa imeä äidin rintoja ja nännejä, se että saa työntää kullin äidin sisään ja katsella, miten hän nauttii siitä, se on ihan eri juttu kuin kenekään muun kanssa. Voi olla että mä olen jotekin perverssi, mutta niin se vaan on. On tosi makeeta, että äiti silmin nähden nauttii siitä, kun me pannaan.

    Meille molemmille on tullut sen verran varmuutta, että me uskalletaan sanoa toisillemme, kun me halutaan seksiä. Enää eri tarvii pelätä, että toinen kieltäytyisi tai suuttuisi. Mä uskallan näyttää äidille, että mä halua, ja niin uskaltaa äitikin. Aluksi äiti ei oikein uskaltanut näyttää, että se haluaa, ehkä se pelkäsi jotain, muttei enään. Nykyään se voi sanoa, että haluaa seksiä, eikä pelkää sitä. Äiti saattaa jopa joskus pyytää, että panisin sitä. Se on aika irstaan kuulosta, kun öiti sanoo että "pane mua." Aika usein me esileikitään, mutta on myös kertoja, jolloin me mennään ihan suoraan asiaan ja pannaan heti, kun päästään kaksin. Meidän kun pitää vähän salata tää juttumme, vähän eri kuin muilla pariskunnilla.

    Me pannaan nykyään kerran - pari viikossa, yleensä silloin kun mennään nukkumaan. Me nukutaan vierekkäin samassa sängyssä, joten siinä on aika helppoa panna. Mä oon kyllä aika yllättynyt siitä, miten usein äiti haluaa. Mä luulin, että vanhemmat naiset haluaa jotain kerran kuukaudessa, mutta äiti kyllä haluaa useammin. Siihen vaikuttaa myös se, missä me ollaan. Ainakin sillä kesälomareissulla äiti halusi selvästi useammin kuin ennen. Silloin meillä oli aika rento tunnelma ja äiti halusi seksiä melkein joka ilta. Ehkä siihen vaikutti myös se, että me oltiin lomalla, juotiin vähän viiniä iltaisin ja oltiin kaksin lomamökissä.

    Mä luulen että mä olen oppinut huomaamaan, mistä äiti tykkää. Joskus äiti tykkää, kun mä otan sen aika rajustikkin ilman mitään esileikkejä, ja toisinaan se tykkää pitkistä esileikeistä ja kiusoittelusta. Me ollaan tehty molempia; mä olen pannuut äitiä niin että kaadoin sen selälleen sängylle ja riisuin sen hameen alla olevat pikkarit ja panin sitä. Se tapahtui juurikin sillä lomareissulla. Me oltiin oltu päivä ostoksilla lähikaupungissa, ja musta oli koko ajan tuntunut, että äiti oli ollut aika kiihottunut. Kun me tultiin takaisin lomakylään, me moikattiin pikaisesti mökkinaapureita ja mentiin sitten sisälle mökkiin. Siellä me mentiin samantien sänkyyn. Mä riisuin vain äidin pikkarit pois, kohotin sen hameen ylös vyötärölle ja panin sitä. Äiti oli tosi märkä ja piti siitä ihan älyttömästi. Ja joskus me saatetaan panna ihan rauhallisesti, esimerkiksi silloin kun mennään kotona yhdessä nukkumaan. Mä luulen, ettei kukaan ulkopuolinen tiedä tästä, ei ainakaan mun tietääkseni, ja hyvä niin.


   • ekakerta18 kirjoitti:

    Hei, kirjoitin tänne ekan kerran melkein kuukausi sitten. Silloin mun ja äidin juttu oli aika uusi, vajaa kuukaisi vanha. Me ollaan jatkettu tätä sen jälkeen, ja miksi ei oltais, tää sopii meille molemmille tosi hyvin. Silloin aluksi me oltiin vähän vaivautuneitä tästä, mutta ei olla enään. Ei me olla juteltu tästä sen ihmeemmin, ollaan vain kai todettu, että tämä on ihan hyvä juttu, varsinkaan kun se ei vahingoita ketään muuta. Me molemmat halutaan seksiä, tää tuntuu todella hyvältä.

    Nykyään me ollaan aika paljon varmempia siitä, miten seksi alkaa. Ei siitä ole tullut mitenkään "rutiinia", mutta me ollaan nykyään varmempia, että toinenkin haluaa. Mun ei tarvii enää pelätä, ettei äiti haluaisi seksiä mun kanssa. Kyllä äiti haluaa, nykyään mä tiedän sen. Mun ei tarvii kuin vähän suudella tai hyväillä äitiä, ja se on valmis sänkyyn mun kanssa. Aika usein me pannaan nukkumaan mennessä, me nukutaan nykyään samassa sängyssä, mutta kyllä äiti haluaa mua muutenkin. Me oltiin kesälomareissulla itä-Suomessa lomamökissä, ja sillä me pantiin myös muuten, ihan keskellä päivää. Laitettiin vaan mökin ovi kiinni ja mentiin sänkyyn. Eikä välitetty yhtään naapurimökeissä olevista ihmisistä.

    Sillä lomareissulla äiti sai muuten ekan orgasminsa mun kanssa. Me oltiin uimassa lomakylän rannassa ja mentiin sen jälkeen takaisin mökille. Mä olin sen verran kiihottunut että otin äidin takaapäin mökin sängyllä ilman, että riisuin edes äidin bikineitä. Se taisi kiihottaa äitiäkin niin paljon, että se sai orgasmin ennen mua. Se oli aika makee tunne, äiti sai orgasmin mun ansiosta.

    Ei me niin paljoa puhuta toiveista vieläkään, enemmänkin se on sellaista tunteiden mukana menoa. Ei me ainakaan sanallisesti pyydetä eri asentoja, mutta mä olen huomannut että äiti nautti erityisesti siitä, kun mä panen sitä takaapäin. Äiti tykkää maata mahallaan kun mä panen takaapäin, ja mäkin pidän siitä. Enemmän mä kyllä pidän siitä, kun saan panna äitiä etukautta niin, että äidin reidet on levällään ja kietoutuneina mun ympärille. Siitä asennosta on kiva katella äidin ilmeitä, kun me naidaan.

    Tunteet on edelleen tosi vahvasti mukana tässä jutussa, ainakin mulla. On ihan eri asia panna jonkun muun kanssa kuin äidin. Se että saa imeä äidin rintoja ja nännejä, se että saa työntää kullin äidin sisään ja katsella, miten hän nauttii siitä, se on ihan eri juttu kuin kenekään muun kanssa. Voi olla että mä olen jotekin perverssi, mutta niin se vaan on. On tosi makeeta, että äiti silmin nähden nauttii siitä, kun me pannaan.

    Meille molemmille on tullut sen verran varmuutta, että me uskalletaan sanoa toisillemme, kun me halutaan seksiä. Enää eri tarvii pelätä, että toinen kieltäytyisi tai suuttuisi. Mä uskallan näyttää äidille, että mä halua, ja niin uskaltaa äitikin. Aluksi äiti ei oikein uskaltanut näyttää, että se haluaa, ehkä se pelkäsi jotain, muttei enään. Nykyään se voi sanoa, että haluaa seksiä, eikä pelkää sitä. Äiti saattaa jopa joskus pyytää, että panisin sitä. Se on aika irstaan kuulosta, kun öiti sanoo että "pane mua." Aika usein me esileikitään, mutta on myös kertoja, jolloin me mennään ihan suoraan asiaan ja pannaan heti, kun päästään kaksin. Meidän kun pitää vähän salata tää juttumme, vähän eri kuin muilla pariskunnilla.

    Me pannaan nykyään kerran - pari viikossa, yleensä silloin kun mennään nukkumaan. Me nukutaan vierekkäin samassa sängyssä, joten siinä on aika helppoa panna. Mä oon kyllä aika yllättynyt siitä, miten usein äiti haluaa. Mä luulin, että vanhemmat naiset haluaa jotain kerran kuukaudessa, mutta äiti kyllä haluaa useammin. Siihen vaikuttaa myös se, missä me ollaan. Ainakin sillä kesälomareissulla äiti halusi selvästi useammin kuin ennen. Silloin meillä oli aika rento tunnelma ja äiti halusi seksiä melkein joka ilta. Ehkä siihen vaikutti myös se, että me oltiin lomalla, juotiin vähän viiniä iltaisin ja oltiin kaksin lomamökissä.

    Mä luulen että mä olen oppinut huomaamaan, mistä äiti tykkää. Joskus äiti tykkää, kun mä otan sen aika rajustikkin ilman mitään esileikkejä, ja toisinaan se tykkää pitkistä esileikeistä ja kiusoittelusta. Me ollaan tehty molempia; mä olen pannuut äitiä niin että kaadoin sen selälleen sängylle ja riisuin sen hameen alla olevat pikkarit ja panin sitä. Se tapahtui juurikin sillä lomareissulla. Me oltiin oltu päivä ostoksilla lähikaupungissa, ja musta oli koko ajan tuntunut, että äiti oli ollut aika kiihottunut. Kun me tultiin takaisin lomakylään, me moikattiin pikaisesti mökkinaapureita ja mentiin sitten sisälle mökkiin. Siellä me mentiin samantien sänkyyn. Mä riisuin vain äidin pikkarit pois, kohotin sen hameen ylös vyötärölle ja panin sitä. Äiti oli tosi märkä ja piti siitä ihan älyttömästi. Ja joskus me saatetaan panna ihan rauhallisesti, esimerkiksi silloin kun mennään kotona yhdessä nukkumaan. Mä luulen, ettei kukaan ulkopuolinen tiedä tästä, ei ainakaan mun tietääkseni, ja hyvä niin.

    Kaunista : )


   • ekakerta18 kirjoitti:

    Hei, kirjoitin tänne ekan kerran melkein kuukausi sitten. Silloin mun ja äidin juttu oli aika uusi, vajaa kuukaisi vanha. Me ollaan jatkettu tätä sen jälkeen, ja miksi ei oltais, tää sopii meille molemmille tosi hyvin. Silloin aluksi me oltiin vähän vaivautuneitä tästä, mutta ei olla enään. Ei me olla juteltu tästä sen ihmeemmin, ollaan vain kai todettu, että tämä on ihan hyvä juttu, varsinkaan kun se ei vahingoita ketään muuta. Me molemmat halutaan seksiä, tää tuntuu todella hyvältä.

    Nykyään me ollaan aika paljon varmempia siitä, miten seksi alkaa. Ei siitä ole tullut mitenkään "rutiinia", mutta me ollaan nykyään varmempia, että toinenkin haluaa. Mun ei tarvii enää pelätä, ettei äiti haluaisi seksiä mun kanssa. Kyllä äiti haluaa, nykyään mä tiedän sen. Mun ei tarvii kuin vähän suudella tai hyväillä äitiä, ja se on valmis sänkyyn mun kanssa. Aika usein me pannaan nukkumaan mennessä, me nukutaan nykyään samassa sängyssä, mutta kyllä äiti haluaa mua muutenkin. Me oltiin kesälomareissulla itä-Suomessa lomamökissä, ja sillä me pantiin myös muuten, ihan keskellä päivää. Laitettiin vaan mökin ovi kiinni ja mentiin sänkyyn. Eikä välitetty yhtään naapurimökeissä olevista ihmisistä.

    Sillä lomareissulla äiti sai muuten ekan orgasminsa mun kanssa. Me oltiin uimassa lomakylän rannassa ja mentiin sen jälkeen takaisin mökille. Mä olin sen verran kiihottunut että otin äidin takaapäin mökin sängyllä ilman, että riisuin edes äidin bikineitä. Se taisi kiihottaa äitiäkin niin paljon, että se sai orgasmin ennen mua. Se oli aika makee tunne, äiti sai orgasmin mun ansiosta.

    Ei me niin paljoa puhuta toiveista vieläkään, enemmänkin se on sellaista tunteiden mukana menoa. Ei me ainakaan sanallisesti pyydetä eri asentoja, mutta mä olen huomannut että äiti nautti erityisesti siitä, kun mä panen sitä takaapäin. Äiti tykkää maata mahallaan kun mä panen takaapäin, ja mäkin pidän siitä. Enemmän mä kyllä pidän siitä, kun saan panna äitiä etukautta niin, että äidin reidet on levällään ja kietoutuneina mun ympärille. Siitä asennosta on kiva katella äidin ilmeitä, kun me naidaan.

    Tunteet on edelleen tosi vahvasti mukana tässä jutussa, ainakin mulla. On ihan eri asia panna jonkun muun kanssa kuin äidin. Se että saa imeä äidin rintoja ja nännejä, se että saa työntää kullin äidin sisään ja katsella, miten hän nauttii siitä, se on ihan eri juttu kuin kenekään muun kanssa. Voi olla että mä olen jotekin perverssi, mutta niin se vaan on. On tosi makeeta, että äiti silmin nähden nauttii siitä, kun me pannaan.

    Meille molemmille on tullut sen verran varmuutta, että me uskalletaan sanoa toisillemme, kun me halutaan seksiä. Enää eri tarvii pelätä, että toinen kieltäytyisi tai suuttuisi. Mä uskallan näyttää äidille, että mä halua, ja niin uskaltaa äitikin. Aluksi äiti ei oikein uskaltanut näyttää, että se haluaa, ehkä se pelkäsi jotain, muttei enään. Nykyään se voi sanoa, että haluaa seksiä, eikä pelkää sitä. Äiti saattaa jopa joskus pyytää, että panisin sitä. Se on aika irstaan kuulosta, kun öiti sanoo että "pane mua." Aika usein me esileikitään, mutta on myös kertoja, jolloin me mennään ihan suoraan asiaan ja pannaan heti, kun päästään kaksin. Meidän kun pitää vähän salata tää juttumme, vähän eri kuin muilla pariskunnilla.

    Me pannaan nykyään kerran - pari viikossa, yleensä silloin kun mennään nukkumaan. Me nukutaan vierekkäin samassa sängyssä, joten siinä on aika helppoa panna. Mä oon kyllä aika yllättynyt siitä, miten usein äiti haluaa. Mä luulin, että vanhemmat naiset haluaa jotain kerran kuukaudessa, mutta äiti kyllä haluaa useammin. Siihen vaikuttaa myös se, missä me ollaan. Ainakin sillä kesälomareissulla äiti halusi selvästi useammin kuin ennen. Silloin meillä oli aika rento tunnelma ja äiti halusi seksiä melkein joka ilta. Ehkä siihen vaikutti myös se, että me oltiin lomalla, juotiin vähän viiniä iltaisin ja oltiin kaksin lomamökissä.

    Mä luulen että mä olen oppinut huomaamaan, mistä äiti tykkää. Joskus äiti tykkää, kun mä otan sen aika rajustikkin ilman mitään esileikkejä, ja toisinaan se tykkää pitkistä esileikeistä ja kiusoittelusta. Me ollaan tehty molempia; mä olen pannuut äitiä niin että kaadoin sen selälleen sängylle ja riisuin sen hameen alla olevat pikkarit ja panin sitä. Se tapahtui juurikin sillä lomareissulla. Me oltiin oltu päivä ostoksilla lähikaupungissa, ja musta oli koko ajan tuntunut, että äiti oli ollut aika kiihottunut. Kun me tultiin takaisin lomakylään, me moikattiin pikaisesti mökkinaapureita ja mentiin sitten sisälle mökkiin. Siellä me mentiin samantien sänkyyn. Mä riisuin vain äidin pikkarit pois, kohotin sen hameen ylös vyötärölle ja panin sitä. Äiti oli tosi märkä ja piti siitä ihan älyttömästi. Ja joskus me saatetaan panna ihan rauhallisesti, esimerkiksi silloin kun mennään kotona yhdessä nukkumaan. Mä luulen, ettei kukaan ulkopuolinen tiedä tästä, ei ainakaan mun tietääkseni, ja hyvä niin.

    Moi taas. Viimeksi, kun mä kirjoitin tänne, mun ja äidin suhde oli aika tuore. Silloin se oli juuri alkanut, ja kai se oli vähän epävarmalla pohjalla. Mä tarkoitan, että silloin me oltiin itsekin vähän epävarmoja tästä jutusta, tunnettiin vähän syyllisyyttä. Nyt sellaista ei enää ole, me ollaan ihan sinut tämän jutun kanssa. Meidän seksisuhde on jo vakiintunut, jos silleen nyt voi sanoa. Ei mitenkään pahalla tai tylsällä tavalla, ei todellakaan. Vakiintunut ehkä silleen, että nykyään meille molemille on ihan ok, että me pannaan.

    Nää viimeiset kolme kuukautta on olleet todella hyviä. Eihän omaan äitiin voi rakastua, mutta jotain sellaista tää kuitenkin on ollut. Seksiä, joo, paljon ja hyvää sellaista, mutta paljon muutakin. Mä kai yritän sanoa, että tää on ollut paljon muutakin kuin vain seksiä. .Meidän seksisuhde on vakiintunut, mutta siinä on seksin lisäksi paljon muutakin. Se ei ole pelkästään seksiä, siihen kuuluu paljon muutakin. Vähän vaikeaa kai ymmärtää.

    Niinkuin mä sanoin, meidän suhde on vähän niin kuin vakiintunut, mutta ei todellakaan millään tylsällä tavalla. Vakiintuneella mä tarkoitan sitä, että nykyään seksi on ihan normaali osa meidän arkea. Tottakai me salataan se muilta, mutta meidän kahden välillä se on ihan ok. Mun ei tarvitse miettiä, onko ok mennä illalla äidin viereen nukkumaan ja haluta sitä, tai päinvastoin. Se on ihan ok ja sallittua. Ja nykyään meille ihan tavallista. Meille on muodostunut sellainen "arki", että me pannaan melkein kerran - pari viikossa. Arki kuulostaa pahalta, muttei se ole sellaista. Sillä "arjella" mä tarkoitan sitä, että me kummatkin halutaan seksiä. Ja että me tehdään sitä ihan säännöllisesti.

    Tottakai me edelleen salataan tää muilta, ja siinä me ollaan onnistuttu ihan hyvin. Kukaan muu ei todellakaan tiedä, että me pannaan. Kavereiden ja sukulaisten edessä me ollaan tiukasti ihan "normaalisti", mutta kun me ollaan kaksin, siihen kuuluu myös seksi. Mulla on edelleen oma huone, mutta aika usein mä vietän yöt äidin makuuhuoneessa. Me nukutaan samassa sängyssä, eikä todellakaan pelkästään nukuta. Tosi usein me hyväillään ja suudellaan toisiamme ennen nukahtamista, ja myös pannaan.

    Me ollaan opittu aika varovaisiksi, eikä kukaan muu tiedä tästä. Välillä varovaisuus meinaa unohtua, mutta onneksi me ainakin tähän asti ollaa onnistuttu salaamaan tämä. Tuntuu hölmöltä salata tällaista, mistä me molemmat pidetään, mutta tottakai mä tajuan, ettei me voida tätä muille tunnustaa. Niinpä meillä on kaksi "moodia"; se kun ollaan muiden seurassa ja se, kun ollaan kaksin. Muiden edessä tiukasti äiti ja poika, kaksin äiti ja poika, jolla on seksisuhde. Ja tosi tyydyttävä sellainen. Ja kun ollaan kaksin, me tehdään paljon muutakin.

    Pakko sanoa, etten vaihtaisi tätä mihinkään muuhun. Mä olen ihan korviani myöten rakastunut tähän juttuun. Niinkuin mä sanoin, ei omaan äitiin kai voi rakastua, mutta tähän seksiin voi. Tää vain on niin upeeta, etten tiedä mitään muuta yhtä hyvää.


  • Toi on niin oksettavaa mun mielestä....miksi ensinnäkin äiti haluaisi naida poikaansa? Kauhea ihminen.....aikookohan nää äidin nussijat panna omia muksujaan sitten kun niitä tulee? Käyttäkää päätännee pervot siat....

   • Ilman muuta nussivat kun millään ei ole enää mitään väliä.


  • Edellinen riippuu täysin äidin ja pojan suhteesta. Jos äiti ei ole se pullantuoksuinen perinteinen äitihahmo, vaan poika on jo enemmän tai vähemmän aikuinen ja äiti on enemmän vain nainen muiden naisten joukossa molemmin puolin. Varmaan aika moni keski-ikäinen haluaa nuorta miestä. Lisäksihän järjestelu on käytännöllinen jos asuu samassa asunnossa ja nainen on sinkku. Ja jos äiti on seksikäs ja mies siinä iässä että halut on kovat, niin voi varmaan enemmin tai myöhemmin käydä kaikenlaista, jos nainen on seksiä kovasti haluava nainen ja on sinkku.

   • Mun isä on täysi alkoholisti. Se on juonu viimeiset 10 vuotta, eikä sillä ole enää edes työpaikkaa. Faijan alkoholismi ei ole todellakaan tehnyt hyvää isän ja äidin suhteelle, äiti on ihan kypsä siihen. Seksiä äidin ja isän välillä ei ole ollut enää vuosiin, isä on päivittäin kännissä, ei sitä kiinnosta. Siitä se kai jotenkin lähti, siitä että äiti oli jatkuvassa puutteessa, ja siitä ettei isä pitänyt siitä mitenkään huolta, auttanut tai ollut ystävällinen, kuunnellut sitä. Tosi monena iltana isä sammui alakerran sohvalle vedettyään jälleen kerran kalsarikännit, ja äiti jäi minun kanssani hoitamaan kotiaskareita. Siitä tuli melkein tapa, että äiti nukkui yksin yläkerran makuuhuoneessa isän maatessa sammuneena alakerran sohvalla. Mun oma huone on yläkerrassa, ja aika monena yönä kuulin ihan selvästi, miten äiti tyydytti itseään omassa sängyssään. Eräänä yönä, kun isä taas oli sammunut ja äiti tyydytti itseään sängyllä, hiippailin katsomaan sitä. Se oli niin kiihottavan näköistä, että tiesin heti että halusin panna äitiä. Äiti näki mut huoneensa oviaukolla, muttei lopettanut. Hetken katseltuani menin äidin sänkyyn. Äiti levitti reitensä ja päästi mut syliinsä. Mä työnsin kaluni äitiin (äiti ohjasi kaluni huulilleen) ja me nussittiin. Siitä meidän suhteemme alkoi. Sen ekan kerran jälkeen me aloimme naida aina silloin tällöin iltaisin. Ensin vähän harvemmin, mutta muutamien kuukausien jälkeen siitä tuli meille tapa, eikä se enää rajoittunut vain öihin. Me ruvettiin panemaan myös päivisin, tosin vaan silloin kun faija ei ollut kotona tai oli sammunut. Tätä on jatkunut nyt melkein vuoden. Isä dokaa, mä pidän äidistä huolen. Sopii mulle, ja äidille.


  • Kertokaa pitkänä, yksityiskohtaisena tarinana joku seksikerta äidin kanssa. Jos ette jaksa niin pyytäkää äitiä kirjoittamaan. Naiset ovat yleensä parempia kirjoittamaan.

   Joku jonkin äiti pitää kotona stayuppeja, niin mitä hän pitää niiden kanssa? Hame, pelkät pikkuhousut, pitkä paita eikä mitään alla?

   Olisi hienoa päästä harrastamaan yhdessä seksiä äitinne kanssa. Mitäpäs äitinne siitä pitäisi, jos olisi samanikäinen mies + poika?

   Luulisi että useampikin sinkkuäiti tyydyttäisi tarpeet pojan kanssa, onhan se niin kätevää. Olisi mielenkiintoista tietää, miten yleistä tämä on.

   Laittakaa äitinne kertomaan kanssa jotain.

   • Mun äiti pukeutuu ihan tavallisesti, ja on silti ihan älyttömän seksikäs. Farkkuihin, t-paitaan, välillä hameeseen, ihan tavallisia vaatteita siis. Ja tietenkin äiti on välillä aamutakissa tai pelkissä alusvaatteissa, kotona voi olla ihan vapaasti. Öisin äiti nukkuu yleensä alasti. Meidän seksi on ihan tavallista, en ala siitä sen enempää kirjoittelemaan. Nussitaan ihan niin kuin muutkin, usein miten ihan alasti, joskus kun oikein panettaa eikä ehditä riisua, niin vaatteet päällä. Eli ihan normi seksiä.


   • Tav66t4 kirjoitti:

    Mun äiti pukeutuu ihan tavallisesti, ja on silti ihan älyttömän seksikäs. Farkkuihin, t-paitaan, välillä hameeseen, ihan tavallisia vaatteita siis. Ja tietenkin äiti on välillä aamutakissa tai pelkissä alusvaatteissa, kotona voi olla ihan vapaasti. Öisin äiti nukkuu yleensä alasti. Meidän seksi on ihan tavallista, en ala siitä sen enempää kirjoittelemaan. Nussitaan ihan niin kuin muutkin, usein miten ihan alasti, joskus kun oikein panettaa eikä ehditä riisua, niin vaatteet päällä. Eli ihan normi seksiä.

    Miten harrastetaan seksiä vaatteet päällä :-0?


  • No mä en omassa kaveripiirissä tiedä mun lisäkseni muita, tosin ei tällaisista jutuista paljon kavereille kerrota. Voi olla että tää on nykyään yleisempää kuin aikaisemmin, vaikka ihan varmasti tällaisia äidin ja pojan välisiä suhteita on aina ollut. Niistä ei oo vaan puhuttu niin paljoa. Ei mekään tästä julkisesti huudella, tää pysyy ihan vaan meidän välisenä juttuna.

  • Itse en ole enkä enää pääsekään harrastamaan seksi äitini kanssa,mutta avovaimoni sitä harrastaa 17v. Poikansa kanssa. Joskus iltaisin käy antamassa suuhoidon pojalleen ja nussii kun ne joskus. Minulle se on ok,silä ollaan aika vapaamielisiä seksin suhteen on kokeiltu milloin mitäkin.onhan se aika kiihottavaa ku se tulee poikansa huoneesta ja suoraan kuusysi in jalämmin teini spermaa maistuu suussa

  • Hyi *tti mitä sairasta paskaa ihmisten päässä pyörii. Eikö noita sairaita saa millään kuriin. Ei ikimaailmassa tulisi mieleenikään sekaantua omaan poikaani, ei sittenkään vaikka hän olisi ainoa miespuolinen olento maapallolla, kyllä aina senverran jotain muuta pitkulaista pilluun pantavaa löytyy, jossei muuta niin puusta vuolee tai kasvattaa kurkkua ta porkkanoita , tosin inhoan myös ruokiin sekaantujia,joten puusta vaan, jos huippukivat siis olisi tuhoutuneet myös siinä tapauksessa että olisimme ainoat elolliset. Kyllä ne kädet kannattaa pitää omissa haaroissaan vaan, yksinäisenkin, jos ei vieraille miehille kelpaa. Minusta edes eläimeen sekaantuminen ei ole niin sairasta kuin äiti ja poikajutut. Isä ja tytärkään ei varmaan olis niin kamalaa ja sairasta.

   • Äidin ja pojan välinen yhdyntä on kauneinta maailmassa.


   • Miten mielestäsi toisinpäin? Isä ja tytär?


   • familyaffair kirjoitti:

    Äidin ja pojan välinen yhdyntä on kauneinta maailmassa.

    Mikä siinä mielestäsi on kaunista? Oletko itse harrastanut ja oletko poika vai äiti?


  • Sääli, kun ei löydy teille normaalia seksikumppania.

  • Kertokaa seksistä äitinne/poikanne kanssa niin kuin seksinovelleissa kerrotaan. Kun tietää, että tarina on oikeasti totta, niin se on paljon kiihottavampi.

  • Kyllä niitäkin naisia löytyy, joita oman isän varustus kiinnostaa, vaikkakin olisi itse parisuhteessa. Itse olen halunnut saada tuntea kädessäni ja sisälläni jo iäkkään isäni kalun, siitä lähtien kun kerran satuin näkemään sen vahingossa. Oli sen verran kiihottava näky...

   • Ja kokisin sen ennemmin rakkauden osoituksena ja mielihyvän tuottamisena. Ja vapaasta nautinnosta... Yhteisiä hetkiä sisäkkäin.


   • Onko isäsi osoittanut elein että voisitte kenties kokeilla miltä se sisälläsi tuntuisi?


   • Junaile hänet saunaan yhtaikaa esim selkää saippuoimaan... eiköhän sitten löydy yhteiset askelmerkit!


   • Väinöö kirjoitti:

    Onko isäsi osoittanut elein että voisitte kenties kokeilla miltä se sisälläsi tuntuisi?

    Leikillisesti läpsinyt takapuolelle ja saunan jälkeen aikoinaan hyvin avoimesti itseään kuivaillut.


   • Vapaamielinen kirjoitti:

    Leikillisesti läpsinyt takapuolelle ja saunan jälkeen aikoinaan hyvin avoimesti itseään kuivaillut.

    Saattaisihan se olla outoa, että nelikymppinen nainen haluaa isänsä kanssa saunoa...


   • Vapaamielinen kirjoitti:

    Saattaisihan se olla outoa, että nelikymppinen nainen haluaa isänsä kanssa saunoa...

    Sattumalta tapahtuu monenlaista...


   • Sattumalta lipsahdettaisiin sisäkkäin ;)


   • Vapaamielinen kirjoitti:

    Sattumalta lipsahdettaisiin sisäkkäin ;)

    Sattumalta ja 'Sattumalta'...


   • Pienillä vihjailuilla aloittaisi ja jos siitä päädyttäisiin nautintoon. Puutteessa en ole, mutta silti haluaisin päästä kokemaan tuon nautinnon. Ja kaikesta huolimatta luokittelisin itseni tervejärkiseksi. Olen vain avoin seksin suhteen...


   • Vapaamielinen kirjoitti:

    Pienillä vihjailuilla aloittaisi ja jos siitä päädyttäisiin nautintoon. Puutteessa en ole, mutta silti haluaisin päästä kokemaan tuon nautinnon. Ja kaikesta huolimatta luokittelisin itseni tervejärkiseksi. Olen vain avoin seksin suhteen...

    Ja ehkä se toisen suuri varustus lisää asian kiihottavuutta...


   • Vapaamielinen kirjoitti:

    Pienillä vihjailuilla aloittaisi ja jos siitä päädyttäisiin nautintoon. Puutteessa en ole, mutta silti haluaisin päästä kokemaan tuon nautinnon. Ja kaikesta huolimatta luokittelisin itseni tervejärkiseksi. Olen vain avoin seksin suhteen...

    Yksi vapaamielisyyden tuleva askel varmaan on, että sukulaisseksikin poistetaan kiellettyjen luettelosta ja rankaistavia ovat vain raiskaus ja lapsiseksi, siis ne joilla tuotetaan kärsimystä toiselle.

    Jo nytkin vapaaehtoinen aikuisten välinen sukulaisseksi ei käytännössä kiinnosta poliisia, eikä siitä nosteta syytettä. Elämme verrattomasti parempaa aikaa kuin entinen.

    Olet fiksu nainen! :-)


  • Ilmoittaudun mukaan. Eilinen ilta meni vähän omitukseksi ja päätty siihen, että panin äitiä. Ei ollu tarkoitus, taisi vähän lipsahtaa meillä molemmilla. Katellaan nyt miten tästä eteenpäin, ei olla vielä puhuttu. Mieli tekis kyllä jatkaa.

   • Onnea teille! :-)


   • rennostiM kirjoitti:

    Onnea teille! :-)

    Kiitti. Aluks aamulla tää tuntu vähän oudolta jutulta, mutta silti tosi makeelta. Me ei olla puhuttu tänään mitään siitä, ollaan oltu ihan kuin mitään ei olis tapahtunut. Mä haluan kyllä uudestaan, ja mä luulen että äitikin haluaa, oli se sen verran innolla mukana eilen. Jos äiti ei haluais, niin se olis varmaan sanonut jotain tänään. Mä ajattelin hetken nyt vaan katella rauhassa, juttu etenee.
    PS se oli kyllä tosi makeeta, tuntu ihan älyttömän hyvältä. Me myös suudeltiin sen aikana, vaikka se nyt ei kai oo se isoin juttu, jos samaan aikaan nussitaan. Mutta tuntu sekin hyvältä.


   • Lipsahdus kirjoitti:

    Kiitti. Aluks aamulla tää tuntu vähän oudolta jutulta, mutta silti tosi makeelta. Me ei olla puhuttu tänään mitään siitä, ollaan oltu ihan kuin mitään ei olis tapahtunut. Mä haluan kyllä uudestaan, ja mä luulen että äitikin haluaa, oli se sen verran innolla mukana eilen. Jos äiti ei haluais, niin se olis varmaan sanonut jotain tänään. Mä ajattelin hetken nyt vaan katella rauhassa, juttu etenee.
    PS se oli kyllä tosi makeeta, tuntu ihan älyttömän hyvältä. Me myös suudeltiin sen aikana, vaikka se nyt ei kai oo se isoin juttu, jos samaan aikaan nussitaan. Mutta tuntu sekin hyvältä.

    Kyllä sä voit ihan hyvin sanoa äidilles, että oli niin miellyttvää, että kyllä sä olet valmis jatkoonkin, jos äiti sitä milloin haluaa.


   • Miten ilta ajautui siihen, että panit äitiäsi? Mitä tarkoittaa, että äitisi oli innolla mukana? Onko äidin kanssa parempaa kuin muiden eli miksi on tosi makeeta ja tuntu ihan älyttömän hyvältä? Minkä ikäisiä suunnilleen olette?


   • lkhjlkjhlkjhlkjhlkjhlkjh kirjoitti:

    Miten ilta ajautui siihen, että panit äitiäsi? Mitä tarkoittaa, että äitisi oli innolla mukana? Onko äidin kanssa parempaa kuin muiden eli miksi on tosi makeeta ja tuntu ihan älyttömän hyvältä? Minkä ikäisiä suunnilleen olette?

    No ei siinä oikeastaan ole paljoa kerrottavaa, se ei ollu mikään seksimaratooni. Meillä on kaksikerroksinen talo, äidin makuuhuone ja mun oma huone on yläkerrassa. Äiti oli jo menny nukkumaan, mä vielä kattelin telkkaria. Kun mä sitten menin joskus pari tuntia myöhemmin menin ylös omaan huoneeseen, niin kuulin äidin makkarista ääniä. Ovi oli raollaan, joten kurkkasin sisään. Äiti ei ollutkaan vielä nukkumassa, vaan oli sängyllä ja sormeili itseään. Sillä oli silmät kiinni ja muutenkin se oli niin keskittyny, ettei se huomannu mua. Se oli sen näköistä hommaa, että mulla seisoi ihan heti. Oli pakko runkata. Sitten mä vaan himoissani työnsin oven auki ja astuin äidin makkariin. Äiti hätkähti aika paljon kun näki mut kalu kädessä siinä sängyn jakopäässä ja veti kädet pois haarojensa välistä. Se ei kuitenkaan sanonu mitään ja mä huomasin, että se katseli mun kalua. Mä keräsin kaiken rohkeuden ja laskeuduin sängylle. Ensin äiti vähän empi, mutta sitten se levitti reitensä ja päästi mut syliinsä. Se ei todellakaan kestänyt kauaa, ehkä muutaman minuutin, mutta äiti oli kyllä ihan täysillä mukana. Kun mä sitten sain, mä olin hetken äidin sylissä ja lähdin sitten nopeasti pois huoneesta. Meitä tais molempia vähän hävettää, äitiä se että oli jääny kiinni sormeilusta ja meitä molempia se, että oltiin pantu.

    Äiti on 49 ja mä oon 18. Ja joo, se tuntu ihan älyttömän hyvältä. Eikä se jääny siihen, me tehtiin se vappuna uudestaan.


   • Lipsahdus kirjoitti:

    No ei siinä oikeastaan ole paljoa kerrottavaa, se ei ollu mikään seksimaratooni. Meillä on kaksikerroksinen talo, äidin makuuhuone ja mun oma huone on yläkerrassa. Äiti oli jo menny nukkumaan, mä vielä kattelin telkkaria. Kun mä sitten menin joskus pari tuntia myöhemmin menin ylös omaan huoneeseen, niin kuulin äidin makkarista ääniä. Ovi oli raollaan, joten kurkkasin sisään. Äiti ei ollutkaan vielä nukkumassa, vaan oli sängyllä ja sormeili itseään. Sillä oli silmät kiinni ja muutenkin se oli niin keskittyny, ettei se huomannu mua. Se oli sen näköistä hommaa, että mulla seisoi ihan heti. Oli pakko runkata. Sitten mä vaan himoissani työnsin oven auki ja astuin äidin makkariin. Äiti hätkähti aika paljon kun näki mut kalu kädessä siinä sängyn jakopäässä ja veti kädet pois haarojensa välistä. Se ei kuitenkaan sanonu mitään ja mä huomasin, että se katseli mun kalua. Mä keräsin kaiken rohkeuden ja laskeuduin sängylle. Ensin äiti vähän empi, mutta sitten se levitti reitensä ja päästi mut syliinsä. Se ei todellakaan kestänyt kauaa, ehkä muutaman minuutin, mutta äiti oli kyllä ihan täysillä mukana. Kun mä sitten sain, mä olin hetken äidin sylissä ja lähdin sitten nopeasti pois huoneesta. Meitä tais molempia vähän hävettää, äitiä se että oli jääny kiinni sormeilusta ja meitä molempia se, että oltiin pantu.

    Äiti on 49 ja mä oon 18. Ja joo, se tuntu ihan älyttömän hyvältä. Eikä se jääny siihen, me tehtiin se vappuna uudestaan.

    Kiitos tarinasta. No ei se häpeä kaun kestänyt , kun vappuna jo panitte uudelleen. Miten vappuna ajauduitte siihen tilanteeseen? Mistä äitsi syttyy? Millainen äitisi muuten on? Lyhyt/pitkä, muodokas/laiha, raitis/alkoholisti, duunari/akateeminen, ilopilleri/rauhallinen, vaalea/tumma, himokas/äidillinen jne?


  • Meni siihen vähän yli viikko, ja se tuntui muuten todella pitkältä ajalta. Me ei puhuttu viikon aikaa mitään siitä, mitä edellisenä viikonloppuna oli tapahtunut, mutta se oli kyllä ihan selvästi meidän välillämme. Tunnelma oli aika jännittynyt. Yritettiin vähän olla niinkuin mitään ei olis tapahtunut, mutta eihän se onnistunut. Vappuaattona jännitys kai kävi liian kovaksi. Silloin ekalla kerralla mä olin kai aloitteellisempi, nyt äiti oli kyllä äiti. Se oli vähän sellainen "pane mua ilta", ainakin niin mä sen tulkitsin. Eikä mennyt pieleen.

   Me oltiin vappu ihan kotona, naposteltiin vähän ja juotiin vähän skumppaa. Äiti oli vapun kunniaksi pukeutunut ihan kivasti, ei mitenkään liian juhlavasti, mutta ihan kivan näköiseen mekkoon, joka oli kohtalaisen lyhyt. Mun silmiin se näytti tosi hyvältä, aika seksikkäältä. Äiti tuntui vähän jännittyneeltä, ja joi ehkä vähän enemmän kuin yleensä. Ei mitenkään liikaa, mutta sen verran että oli illalla jo pienessä huppelissa. Sellaisessa iloisessa nousussa. Mä menin yhdessä vaiheessa omaan huoneeseeni makoilemaan sängylle ja surffailin hetken kännykällä, kun äiti tuli mun huoneeseen. Se istahti siihen mun vierelle sängylle, muttei sanonut mitään, katseli vain mua. En mäkään sanonut mitään, me vaan katseltiin hetki toisiamme. Sitten kun äiti laittoi käden mun reidelle, mä tiesin, miten se päättyy. Äidistä vaan näki, että se haluaa panna, ja niin halusin mäkin. Mä vedin äidin mun vierelle ja me hyväiltiin toisiamme ja riisuuduttiin. Mä käänsin äidin selälleen mun sängylle ja menin sen päälle. Ja sitten me pantiin. Äiti oli tosiaankin halunnut mua, se oli ihan likomärkä. Mä en osaa sanoa kauanko sitä kesti, ehkä viisi minuuttia, ja sitten mä sain orkun. Me maattiin vielä hetken sylikkäin, sitten mä nousin pois äidin päältä. Nyt ei ollu yhtään niin kiusallinen tunne kuin ekan kerran jälkeen. Me otettiin vähän lisää skumppaa ja mentiin sitten suihkuun yhdessä. Ja suihkusta me mentiin äidin makuuhuoneeseen, ja pantiin uudestaan.

   Mun äiti on kai ihan keskimittainen, alle 170 cm pitkä ja sopusuhtainen. Äiti on akateemisesti koulutettu, eikä se mikään juoppo ole, ei äiti yleensä juo. Nyt taisi olla poikkeus. Kai kaikki äidit ovat äidillisä, mutta on äidissä se toinenkin puoli, se himokas ja halukas puoli, se joka haluaa lisää.

  • Oletteko panneet äitiä suuhun? Ei silleen, että äiti ottaa suihin, vaan silleen että panet äitiä suuhun. Siinä on vissi ero, ja lasti lähtee ihan välittömästi.

   • Pakko kysyä, että mikä siinä on se ero? Äiti on monta kertaa ottanut multa suihin, joten tiedän kyllä miltä se tuntuu, mutta mikä siinä on sun mielestäs se ero, suihin ottamisella ja suihin naimisella?


  • Onko teillä jotka panette äitejänne edelleen normaaleja lapsen ja äidin välisiä riitoja? Nalkuttaako äiti esim. siivoamisesta tms.?

   Entä näkyykö seksisuhteenne arjessa esim. siten että kehutte toistenne ulkonäköä koskettelette toisianne vai rajoittuuko tämä vain niihin hetkiin kun harrastatte seksiä?

   • Meillä on silloin tällöin riitoja, äiti joskus nalkuttaa, mutta niin kai äitien kuuluukin. Tosin äidin puolustukseksi täytyy sanoa, että aika aikuismaisesti se mua kohtelee, ei nalkuta turhasta. Joskus äiti valittaa huoneen siivoamisesta tai jostain muusta sellaisesta jutusta, mutta ihan hyvässä hengessä. Mä teen kyllä oman osani kotitöistä.

    Kyllä meidän seksisuhde näkyy arjessa, ei kai se oikein voi olla näkymättä. Aika usein mä kehun äidin ulkonäköä, siis tietenkin vain silloin kun me ollaan kaksin. Me kosketellaan ja halataan aika paljon, eikä se aina johda seksiin. Me yleensä halataan kun tavataan, ja joskus suudellaan. Ei kai koskettelemisessa ole mitään ihmeellistä, kun me tehdään paljon muutakin yhdessä? Olis aika ihmeellistä, jos me kosketeltaisiin vain silloin, kun mennään sänkyyn. Ainakaan meillä se ei toimi niin, me kosketellaan paljon. Siksi me kai ollaankin niin sinut tän jutun kanssa.


   • ÄoPoi97 kirjoitti:

    Meillä on silloin tällöin riitoja, äiti joskus nalkuttaa, mutta niin kai äitien kuuluukin. Tosin äidin puolustukseksi täytyy sanoa, että aika aikuismaisesti se mua kohtelee, ei nalkuta turhasta. Joskus äiti valittaa huoneen siivoamisesta tai jostain muusta sellaisesta jutusta, mutta ihan hyvässä hengessä. Mä teen kyllä oman osani kotitöistä.

    Kyllä meidän seksisuhde näkyy arjessa, ei kai se oikein voi olla näkymättä. Aika usein mä kehun äidin ulkonäköä, siis tietenkin vain silloin kun me ollaan kaksin. Me kosketellaan ja halataan aika paljon, eikä se aina johda seksiin. Me yleensä halataan kun tavataan, ja joskus suudellaan. Ei kai koskettelemisessa ole mitään ihmeellistä, kun me tehdään paljon muutakin yhdessä? Olis aika ihmeellistä, jos me kosketeltaisiin vain silloin, kun mennään sänkyyn. Ainakaan meillä se ei toimi niin, me kosketellaan paljon. Siksi me kai ollaankin niin sinut tän jutun kanssa.

    Millaista koskettelu on? Koskettelua on niin monenlaista, ettei pelkkä "kosketellaan" sano mitään.


   • äökäökläökläökl kirjoitti:

    Millaista koskettelu on? Koskettelua on niin monenlaista, ettei pelkkä "kosketellaan" sano mitään.

    Meidän koskettelumme on sellaista, että saatan vetää äidin syleilyyn ja halata häntä ja samalla suudella, tai ohimennen hipaista hänen kättään tai peppuaan, tai äiti saattaa koskettaa minua. Sellaista se on.


  • Katsotteko elävänne jonkinlaisessa parisuhteessa äitinne kanssa vai onko kyseessä vain panosuhde? Toki rajat voivat olla liukuvia ihan normisuhteissakin.

   Onko teillä koskaan esiintynyt mustasukkaisuutta, jos jommallakummalla tai molemmilla on ollut muita seksisuhteita?

   • Sitä on vähän vaikeaa määritellä. Mun suhde äidin kanssa on sellainen sekoitus ihan tavallisestä äiti – poika suhteesta siihen kuuluvine juttuineen. Sen lisäksi meillä on panosuhde. Eli kai me siinä mielessä eletään parisuhteessa, asutaanhan me yhdessä ja myös pannaan. Ei me kumpikaan olla oltu mustasukkaisia, ei tämä ole sellainen rakkaussuhde. Seksi vaan on niin älyttömän hyvää meidän välillä, ja mikä parasta, helposti saatavilla. Siksi kai me tehdään näin. Meillä molemmilla on ollut muitakin juttuja, eikä ne koskaan ole aiheuttaneet mitään mustasukkaisuutta meidän välille. Seksi on ihan vaan seksiä meidän välillä.


  • Joo, mäkin haluisin tollaseen suhteeseen itseäni vielä vanhempaan naiseen. Vähän on vaikea löytää kun itse olen liki 6 kymppinen, eli joku 7 kymppinen tarttis olla. 4

  • muaki alkanu oma äiti kiihottamaa vaik ite oon 20 ja se lähemmäs 60 ja on kyl viel faijan kaa naimisis mut ei niil käsittääkseni tapahdu eli jos tulis vaa 2 keskistä aikaa mutsin kaa nii voisin pyytää sen saunaan ja sit hieroo vähä ja eiköhä silki tee sillon mieli pikku hiljaa en vaa osaa olla tirkistelemät ku se menee suihkuun mut luulen ett ton jo tajunnu

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   174
   3935
  2. Puma hakee uutta elättäjää.

   Nyt on nahkahousut jalassa ja Kämpissä uuteen nousuun. Taitaa olla uus lompakko hakusessa kv-staralla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   1926