Törkeä eläinsuojelurikos Kannuksessa

– eläimet elivät lannan keskellä nälkiintyneinä

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001926223.html

ketkä??
Ilmoita


55 Vastausta

Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.


Alkaako sukunimi H: lla?
Ilmoita
Onko tämä se tukeva pariskunta mikä hakee runsaasti olutta kaupoista päivittäin paskasissa ja haisevissa vaatteissa?
Ilmoita
Ei tuolaisia rääkkääjiä voi edes ihmisiksi kutsua! Kuvottavia olioita molemmat.
Toivottavasti elämässään saavat kokea saman, kuin ovat viattomille eläimille aiheuttaneet! Varmasti ovat itsekin paskassa ja haisevia hirviöitä.
Ilmoita
http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016101022438828_uu.shtml. Ei voi kuin ihmetellä.....ja sama meno jatkuu
Ilmoita
Pankaa nimi näkyviin jos ensimmäinen kirjain on H onko toinen A? saa jatkaa...
2 VASTAUSTA:
G? Lapsia 5?
JanusStröm kirjoitti:
G? Lapsia 5?
S....
+Lisää kommentti
Onkohan lastensuojeluviranomainen käynyt tutustumassa tilanteeseen? Ei tämä aivan normaali perhe ole vaikka alkoholi osaltaan vaikuttaa tapahtumiin.
Ilmoita
On siellä käyty ja monesti... :(
Ilmoita
Melkoista piittaamattomuutta myös viranomaisilta, tämän perheen ongelmat on olleet tiedossa jo vuosia.
Ilmoita
Onneksi ei tarvitse asua siellä ja saati syödä yök! Mutta apua tarvitsevat kun eivät älyä sitä itse pyytää! Ja se alkoholi....
Ilmoita
Miten on mahdollista jos lastensuojeluviranomainen käynnyt usein kyseisessä paikassa ettei hän ole havainnut mitään eikä ilmoittanut eläintenkohtelusta kenellekkään? Nyt Terttu kaupunginjohtajana ota selvää asiasta,niin paljon negatiivistä julkisuutta tälläinen asia tuo kaupunkiamme kohtaan. Tälläinen ei saa toistua.
1 VASTAUS:
Miks ottaa eläimiä jos ei voi pitää
+Lisää kommentti
Eläinrääkkäys on kamalaa ja lapset heti pois tuommoilsilta pedoilta!! Eivät taida olla työtä tekeviä kun noin välinpitämättömiä ovat eläimiä ja omia lapsia kohtaan?? Erittäin huonoa mainosta Kannukselle!!!
Ilmoita
Voi kauhea kun ajatteleekaan niitä eläinparkoja:( . Kuinka kauan ovat kärsineet ja kituneet. Toinen raasu halvaantuneena sammakkoasennossa maannut kylmällä ja paskaisella betonilla!! Voiko joku kuvitella eläimen tuskan?? Jos tämä paskasakki vastaan tulee niin kysyn mitä päässä liikkuu!! Vankilaan iäksi tuollaiset pitäisi laittaa ja miten tuollaisilla voi LAPSIA olla??? Hei järki käteen nyt ja lapset parempaan kotiin nopeasti!!
1 VASTAUS:
Vanhin asuu omillaan jo onneksi, kenties seuraavakin. Tietääkseni ainakin 3 on alaikäistä. Toivottavasti tämä eläintapaus saa sossut uudelleen liikkeelle!
+Lisää kommentti
Kuka tietää tarkemmin tästä eläinrääkkäyksestä? Eikö naapurit huomanneet mitään? Miksei jo omillaan asuva vanhin lapsi huomannut mitään? Onko perhe agressiivinen ettei kukaan halunnut puuttua asioihin? Mitäs perhe tekee nyt....ovatko jo vieraalla töissä...vai ovatko jo niin nälkiintyneitä? Jos kolme alaikäistä...toivottavasti heitä ei kiusata koulussa vanhempiensa tyhmyyksistä. Nyt sossutädit silmät auki!
1 VASTAUS:
Mistäs kekseit ettei naapurit huomannu mitään? Kuvitteletko että kun naapuri tekee ilmoituksen niin poliisi, palokunta ja jeesus on viivana paikalla tarjoamassa apua ja pelastamassa. Kyllä melkosen monta ilmoitusta on vuosien varrella tehty, ennen kuin mitään tapahtui. Ja tuskin niitä vanhempia lapsia kiinnostaa lemmikkien kohtelu yhtään sen enempää, kuin vanhempia, jos on kasvatettu olemaan kunnioittamatta mitään muuta elämää kuin omaa.
+Lisää kommentti
Nämä on ihmislajia jotka ei välitä mistään mitään. Jos menet sanomaan saat uhkailua takaisin. Ei uppoa oppi tähän maaperään. Sääliksi käy lapsia.
Ilmoita
Tämä on kyllä järkyttävää, voi eläinparkoja, ei voi edes ajatella niitä olosuhteita;( ja miksei kukaan tehnyt mitään lähiympäristössä, täytyi naapureiden nähdä tämä kurjuus, ja 6 koiraa jätettiin vielä ;(
Toivottavasti lapsia ei kukaan kiusaa koulussa ja kaveripiirissä Niin iso sääli heitä kohtaan;(
1 VASTAUS:
Mistäs "järkyttynyt" tiedät ettei naapurit ole tehny mitään? Lehden kirjoitus oli vain pieni pintaraapaisu todellisuudesta. Eiköhän niille poliiseille ja eläinsuojeluun yms. Usean vuoden aikana melko monta ilmoitusta tehty ennen ku yhtään mitään tapahtu.
+Lisää kommentti
Missä on eläin tarkastaja, sitten? Entäs Poliisit? Heillä on kyllä aikaa syödä Rauhalassa.
Ilmoita
"Nyt Terttu kaupunginjohtajana ota selvää asiasta"

Tämä Terttu voi myös tarkistaa, miksi Kannuksen teiden kunto on niin huonoa. Ehkäpä Terttu tykkää kerättää palkkansa kunnes ei tarve tehä mitään.
Ilmoita
Onko mitään uutta tämän tapauksen suhteen?
Ilmoita
Kaljaa näyttää ukko hakevan ja juovan edelleen. Sossutäti on ilmeisesti käynyt usein ko. paikassa muista syistä, miten joku voi olla niin idiootti ettei kiinnittänyt huomiota eläinten hyvinvointiin. Ilmeisesti Kannuksen kaupungin asioita hoidetaan naisen logiikalla. Tässäkin tapauksessa ei ole kuulunut ilmeisesti toimenkuvaan.
Ilmoita
Rekilässä
Ilmoita
Eli ei mitään muutosta... Mitäs noilla poliisien Rauhalassa syömisillä ja teiden kunnolla on tämän eläinrääkkäyksen kanssa tekemistä? Tyhmäkin tietää ilman poliisiakin, miten eläimiä kohdellaan.
Ilmoita
Vai naisen logiikalla?? Olipa harvinaisen typerä heitto.. :( . Mikäli naisen logiikalla asioita seurattaisiin enemmän niin elämiäkin säästyisi varmasti paljon enemmän huonolta kohtelulta. Eikö kunnan eläinlääkäri ole mies ja hän on varmasti eläimiä käynyt tarkistamassa...
Ilmoita
Sossunväki joka siellä on käynnyt on ollut naisia ja tässä tapauksessa ei havainnut tai välittänyt havaita muita ongelmia. Eikä eläinlääkärit kiertele tiloilla, he tulevat kutsuttaessa ja maksusta.
Ilmoita
Nimeä tänne kehiin!
;kärmemies; kyllä jo kaikki tietää sen nimeltä.
Mutta entäs tämä toinen tapauslainen.
Ilmoita
Mikä toinen tapaus?
Ilmoita
Mistä niille paskaa tulee jos ei ruokaa oo saanneet?
3 VASTAUSTA:
Eli olet sitä mieltä että jos kotieläin ulostaa on hoito sitten kohdillaan? Ja keskellä yötä sait tuollaisen kuningas-ajatuksen?
Jos ei ruokaa niin ei tuu paskaa!
Katsos kun se paska kertyy joka on tullut joskus saadusta ruuasta. Luuletsä dille että siellä on siivottu ku ihmiskämppäkin ku läävä. Taitaa isäntä ite tossa puolustella.
+Lisää kommentti
Haukkuminen ei auta, kun siellä on kaikki pielessä, ihmisten elämässä. Näkee talosta päälle päinkin, ettei asioita hoideta eikä välitetä. Koirat pois ja heti!
Ilmoita
No teillä jutun aiheet Kannuksesa!
Ilmoita
Kuulemma koiranpentuja lisääntynyt tuohon huusholliin.. kannattaisi käydä tarkastamassa tilanne.
Ilmoita
Ukko pelaa päivät pitkät tietokoneella
Ilmoita
Moro!

Missä päin Kannusta tämä on sattunut? Olisko kellään kertoa jopa tien nimeä? Omakotitaloa Kannuksesta katsellessa tuli mieleen...
Ilmoita
Rekiläs. Minkä hintaista taloa etsit. Mun talo on keskustas aivan koulujen lähellä. Oon suunnitellu myyntiä.
Ilmoita
Ei voi kuin ihmetellä että tämä pariskunta kulkee vielä vapaalla jalalla ja saa pitää myös lapsia!! Facebookin Kannuspalstalla moititaan mopopoikia ja haukutaan itseään fiksumpia. Miten kehdataan?? Kysyn vaan. Eikö nämä saisi jonnekkin Siperian vankilaan käsittelyyn...
1 VASTAUS:
Ukko ajaa mersulla joka aamu kaljan hakuun kukahan nekin kaljat maksaa?
+Lisää kommentti
Eläinten rääkkääminen vaan jatkuu. Koira on pienessä häkissä auringon valossa ja hellettä on 30 astetta. Ulisee raukka. Eikö näitä eläimiä nyt vaan saada näiltä pois ??????
1 VASTAUS:
Miksi tänne kirjoitat, ilmoita polliisille.
+Lisää kommentti
Ajoin ohi ja ilmoitin poliisille. En tiedä kävivätkö. Vissiin aseitakin taas talossa, en jäänyt katsomaan
Ilmoita
Vähän on kummalista meno kannuksessa.
Ilmoita
Nämä luuserivanhemmat kuuluisivat telkien taakse. Kuinka kauan sosiaaliviranomaiset ja eläinsuojelu katsoo tällaista? Kehtaavat sielä uhota mopopojista jossain Kannuspalstalla ja kehua itseään..Voi luoja mitä häpeää kokisin jos kuuluisin lähipiiriin.
Ilmoita
Joo. Ainakin kaks koiraa näillä kusipäillä, hyppivät keskellä tietä ja kulkevat naapurien pihoilla. Ei luonnollisesti ole koulutettu ja kun omistajat lyö ja kohtelee niitä huonosti niin on arvaamattomia koiria. Ja kyllä poliisille ilmoitettu.
Ties kuinka monta kissaakin tällä hetkellä. Lisääntyvät vapaasti keskenään :(
Jos eivät olis umpihulluja niin kävisin ovella antamassa palautetta, vaikka ei se mitään auttais.
Ilmoita
Ainiin lapsi raukoista puhumattakaan. Kyllä pahaa tekee kun miettii, että siellä läävässä kahden läävän armoilla joutuu elämään :( lastensuojelua ei ilmeisesti kiinnosta edes se että emäntä ajaa kännissä kiveen ku on hakemassa/viemässä lapsia uimaan. Tästäkin oma juttunsa Iltalehdissä.
2 VASTAUSTA:
Onko tää se keltainen pystyynlahonneen näköinen talo Rekilöntien ja Ullavantien risteykses?
On, just se talo :(
+Lisää kommentti
Juuri SE.
Ilmoita
Ilmeisesti homma jatkuu. Koirat langan laihoja. Toivottavasti joku viranomainen tekisi jo jotain jos itse eivät ymmärrä luopua vastuusta jota ei kykene kantamaan.
Ilmoita
Varovaisuutta siellä päin liikkuvat. Koirat on niin huonosti pidetty että ovat agressiivisia, purreet lenkkeilijää.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Törkeä eläinsuojelurikos Kannuksessa

– eläimet elivät lannan keskellä nälkiintyneinä

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001926223.html

ketkä??

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta