Citroen häpeäpaalu

Työkaverini ehdotti että alettaisiin ajaa kimppakyydillä työmatkat koska asumme aika lähekkäin. Miten voin kieltäytyä kohteliaasti tarjouksesta, koska hänellä on autona citikka. En haluaisi myöhästyä töistä ja öljyntuoksu tarttuu helposti silkkipukuun.
Joudunko vaihtamaan työpaikkaa.
Ilmianna
Jaa

91 Vastausta


Citikkakuskit on aina joviaaleja ja käytännöllisä.

Ja tyylitietoisia. Kaveri varmaan katteli sitä Sun teryleenistä "silkkipukua" ja ajatteli helpottaa taloudellista tilannettasi vähän niin että saat villakangaspuvun.
Ilmianna
Jaa
Ota lopputili niin ei tarvitse ainakaan edes vahingossa astua Shitikan kyytiin!
Ilmianna
Jaa
Voin kuvitella että jos pidät "silkkipukua" kaiket päivät niin rupeaa öljyntuoksu pettymään aika pian. Tohjokuskit ja keinokuitu sopivat yhteen kuin räätälin kursima dormeuil-kangas puku ja elegantti Citroen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
trollipoju käynyt täälläkin oksentelemassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
suksi vittuun bi sexsuuali.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Älä nyt noin hermostu. Kannattaa ottaa oppi vastaan.

Siis: ei Lidliä, vaan tori. Ei pika-mikro-mössö-ruokaa vaan oikeaa ruokaa. Ei Dreasmannia vaan hyvä, kestävä vaate. Ei lähiötä, vaan kaupunki tai maaseutu.

Ei Toyotaa vaan Citroen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Johan vitsin murjasit patonkikuski
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Fyi sinna rahva. mia ole senta swarje Ladyboy
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onneksi et sentään joudu jollain skodalla menemään. En mene edes skoda taksiin kyytin ettei kommunismi tartu.
Ilmianna
Jaa
Kommunismi ei pystynyt kadottamaan Tsekkien hyvää käsityötaitoa. Skodat ja varsinkin Furch kitarat ovat maailmankuuluja. Sensijaan Ranska muodin ja muotoilun mekkana on jäänyt 1700-luvulle. Hajuvesiä käytettiin aatelisten tuoksujen peittoon, koska Ranskalainen pelkää vettä ja saippuaa. Citikalla taas peitetään huonoa itsetuntoa ja autotietämystä. Jokainen tietää että citikan testivoitto on yhtä harvinainen kuin pyöriäinen Itämerellä.
Silkkipukuni teetän aina kun käyn Hong Kongissa. Paikallinen räätäli harsii vuorokaudessa puvun mittojen mukaa muutamalla jurolla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hyvä kollaa! Kannattaa aina välillä kirjoittaa eri nimimerkillä ettei Marskin ryypyt lopu kesken!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Et sinä mistään Järvenpäältä ole vaan selvästi Keravan snagarisankari. Tunnen tyylisi. Otat joka viikonloppu nakkikioskilta lihalompakon ja mustan silmän.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Älä nyt hermostu mulla on UNELMA Järvenpäästä kunhen kela löytää mulle asunnon sieltä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Vaihda silkkipukumies psykiatria. Nykyinen ei taida olla sinulle sovelias.
Ilmianna
Jaa
Vaihda silkkipukumies psykiatria,huomaat että helpottaa kummasti. Nykyinen ei ymmärrä ongelmasi ydintä.
Ilmianna
Jaa
Ei psykiatri ole ongelma. Vaan citroen. Maineeni joviaalina maailmanmiehenä voi karista jos rotariveljet luulevat minut köyhäksi tavikseksi.
Ilmianna
Jaa
Toisaalta rotariveljille ei voi tulla yllärinä se, että teetät keinosilkkipukusi itä-euroopan sweatshopeissa, samasta paikasta kuin auto.

Molemmissa on oudosti törröttävät vekit ja lyhyt käyttöikä.

Molempiin sopii tennissukat.
Ilmianna
Jaa
Kurjaa ettei sivistys ole ehtinyt citikkapiireihin. Lukeeko kukaan teistä sanomalehtiä? Itäeurooppaa ei ole ollut olemassa enää 25-vuoteen. Berliinin muurikin on kaadettu. Haloo. ! Citikkaankin saa nykyään halogeeni valot. Eikä tarvitse olla keltaiset polttimot. Ja kyllä. Nykyään autoissa on turvavyöpakko.
Ranska ei ole enää muodin mekka vaan tänäpäivänä jättimäinen pakolaiskeskus. Ranskakieli on siellä vähemmistöjen kieli. Suurin osa puhuu arabiaa niinkuin ruotsissakin.
Matkustelkaa juntit joskus edes toiseen lääniin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Itä-eurooppaa taisi olla ajatusvirhe tai painovirhe. Tarkoitan tietysti itä-Aasiaa: kiinalaisia "silkkejä" ja japanilaisia autoja.

Kurkkaapa jonainpäivänä rotariveljiesi takinkäänteisiin. Ranskalaiset on hyvin edustettuna ja etenkin fiiattimaan tuotteet.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
@kollaa on päässyt suljetulta osastolta jollain konstilla tietokoneen ääreen.Voinemme odottaa vaikka minkälaista postausta ellei tietokoneen omistaja pidä värkeistään parempaa huolta.
Ilmianna
Jaa
Lähes ainoat paikat missä ei voi pitää silkkipukua on armeijan kertausharjoitukset ja lentokoneet. Mitä on kertausharjoitukset en viitsi lähteä sitikkakuskille selittämään, koska he tuskin pääsevät niihin.
Lentokoneen ohjaamossa taas silkin staattinen sähkö voi häiritä kompassia. Rotariveljeni kyllä muuten luottavat minuun kapteenina kun lentelemme yleensä Vatikaaniin tapaamaan toisiamme.
Ilmianna
Jaa
Heh heh.Hyvä kollaa.Jatka vaan edelleen hourailua!!!
Ilmianna
Jaa
Ei bisnesmaailmassa puvun käyttö ole niin ihmeellistä. Minulla on yli 100 pukua ja kenkää. Eikä niitä liata citikan takapenkeillä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Olet siis jalkapuoli? Yleensä kenkiä omistetaan pareittain...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Onko @kollaan toinen klappi jouduttu amputoimaan vai mitä on tapahtunut? Oli sinulla vielä silloin kesällä 1944 kaksi koipea kun perustit sen yhden miehen armeijan sinne Saimaan saaristoon.Joukko-osastollasi oli komealta kalskahtava nimikin :Kollaan erillinen käpykaarti.

@kollaa on muuten ainoa "rintamajermu" joka saa korotettua rintamamieseläkettä vaikka ei oikeastaan ollut päivääkään rintamalla!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Herrasmies ei tarvitse sataa pukua ellei ne ole halvinta dressman-laatua. Kymmenesosa riittää. Siinäkin joukossa on pari kesäpukua, joku paksumpi talvella käytettävä.. Ajattomasti muotoiltu villakangaspuku kestää vuosia kunhan ne tuulettaa ja harjaa kevyesti käytön jälkeen.

Paitojakaan ei tarvitse tusinaa enempää, eikä liioin paitaan sopivia silkkisolmioita.

Yksi puku vuosittain poistoon, joka sen Uffesta löytää saa vuosiksi hyvän puvun. Pikku sisäänotolla se istuu vielä kuin hansikas.

Aivan samoin kuin laadukas ja kauniisti istuva puku erottuu hikisten ja pussittavien keinosilkkien joukossa, erottuu laatuauto Citroen muovisista itäautoista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
mistä näitä sikiää. puku hörhöjä.
Ilmianna
Jaa
Ei meitä bisnesneroja ainakaan citikan takapenkillä sikiä. Useimmat meistä korkeasti koulutetuista on saanut alkunsa keskiaikaisessa kartanossa, loistoristeilijän kannella tai muussa interiöörissä missä palmut heiluu ja raha tuoksuu.
En ymmärrä miksi ihmiset haluavat olla köyhiä. Eivätkä rotariveljeni.
Köyhyys aiheuttaa stressiä ja köyhät on usein rumia.
Rumia kuljettajia näkee usein citikan ratissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
kyllä sullekki totuus paljastuu, ei pidä rehvastella , omaisuksillaan .
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Heh heh.Varsinainen "järjen jättiläinen"
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En minä rahalla rehvastele. Köyhät sillä rehvastee. Olen monenmonta kertaa nähnyt citikkakuskin ajavan autollaan luu pihalla ja Ray Banit päässä.
Se vasta on rehvastelua!
Ja sen oli vasta optimismia kun citikkakuski ajoi merkkikorjaamon ohi pysähtymättä sinne.
Ps. Suomessa ei kannata teettää mittatilauspukua. Sen voi työmatkalla teettää vaikka Italiassa missä on paljon hyviä räätäleitä.
Ilmianna
Jaa
Tuon alkuperäisen juttusi mukaan joudut vaihtamaan työpaikkasi koska ainoa mahdollisuutesi päästä nykyiseesi on se kaverin sitikka. Vaihda ihmeessä mutta katso uuden paikan parkkipaikka ensin. Jos siellä on vain saksalaisautoja mene sinne sillä paijerinpojat ovat keksineet konstin päästöjen salaamiseksi, ehkäpä joku huolii sinut kyytiinsä. Me sitikkakuskit ainakin toivomme sitä.
Ilmianna
Jaa
Toi olis karmea kokemus. Meillä on töissä yksi C5 kuski ja se edes kehtaa puhua kulkupelistään kun usein safkiksella puhutaan autoista.
Onneksi meillä on 2 autoa ettei joudu tuohon tilanteeseen
Ilmianna
Jaa
Köyhyys kuulemma leviää maailmalla. Ainakin citikoita myydään enemmän.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Näistäkin kommenteista näkyy ihmisen yksinkertaisuus ja paljon muutakin vajavuutta..... Ihme kuinka kateellisiksi ihmiset tulevat kun tyhmyyttään tuhlaavat rahansa johonkin saksalaiseeen tai japanilaiseen ja huomaavat tehneensä virheen. Ja sitten haukutaan niitä jotka valitsivat järkevämmin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En tiedä varmasti, mutta pitäisikö työkaverille kunnon ratsu?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hommaa ihmeessä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Citroen Xsara Break on Klassisella muotoiluttaan maailman kaunein malli. 250tkm jo takana eikä yhtään ruostetta. Ja halvaksi on tullut; mitä nyt suositellut jutut jakopäät ymt on maksanut hieman, ja lampuistakin pari kolme vasta olen joutunut vaihtamaan. En usko tämän olevan poikkeustapaus.
Ilmianna
Jaa
Sä oot häirikkö! onks kivaa?
Ilmianna
Jaa
Kasva aikuiseksi.
Ilmianna
Jaa
Minäpä kerron teille maailmaa kiertäneenä muutaman oikean klassikkomallin. Olen tietysti ajanut jokaista ja muutama on autotallissanikin.
Jaguar xj alumiini korilla. Nykyinen Maybach. Rolls Royce Silver Shadow, Aston Martin Lagonda, Porche 911, Ferrari Dino ja tietysti Lexus 600 ja Toyota Corolla Coupe 1972. Citikan muotoilu osasto vangittiin toisen maailman sodan aikana ja se katosi.
PS. Villapuku on rahvaanomainen. Maanviljelijät käyttävät sellaista ja haisevat aina lannalle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
BUSINESSISUAL Taisi lopettaa:))) Hyvä niin ja ketäpä kiinostaisi. Toisaalta tämän keskustelun alta tuskin löytää vastauksia asialliseenkaan kommentiin; Otsikkona: "Citroen häpeäpaalu". Jo siitä asiaa tuntevat ymmärtävät, että on ajanhukkaa klikata tänne.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei todellakaan ole ajanhukkaa saada tietää TOTUUS citikoista. Nyt olen kolme viikkoa joutunut kulkemaan työkaverin citikan kyydissä töihin, koska en ole hennonnut loukata yh-äitiä. Työmatkamme on n.11km ja tänä aikana olemme myöhästyneet viisi kertaa töistä auton vuoksi, olen pilannut kolme silkkipukua, korjautöiden vuoksi ja olen saanut kaksi varoitusta työnantajaltani myöhästymisien vuoksi.
Nyt olen ottanut sairaslomaa että en joutuisi enää ongelmiin rapean ranskalaisen takia.
Olen onneksi hyvin koulutettu ja puhun sujuvasti seitsemää kieltä joten uuden työpaikan hankinta ei ole ongelma. Olgelma on ainoastaan se, että joudun kahlaamaan työaikkaehdokkaiden parkkipaikat varmistaakseni sen, että ko. työpaikoilla ei kukaan omistaisi citikkaa.
Se stressaa, monialan ammattilaista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tuossahan tyhmyytesi/sairautesi näkyy :::::::::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))))
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei tyhmälle makseta 50K€ kuussa+autoetu+asuntoetu+ilmaiset lennot.
Silkkipukuni joudun teettämään ja maksamaan itse.
Ei silkkipuku nykyään ole mikään kauhea status symboli. Itse maksan korkeintaan 3K€ hyvästä käsinommellusta kolmirivisestä puvusta. No kultaiset kalvosin napit tekee vähän lisää, mutta sehän ihan taskurahoja vaan.
Ilmianna
Jaa
hahahaa ajan citikalla on ollut rättäristä alkaen melkein koko skaala samoin renut 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 21, 30 etc. ranskalaisia en vaihda mihinkään pömpeleihin! Vapiskoon Vaasan veri räpsyjenne kanssa.
Vive la liberté, la fraternité et l'égalité!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Jos kerran on masokisti niin pakkohan se on silloin olla sellainen kulkupelikin jossa saa poikkeavat mielihalut tyydytyksensä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Siksi et olekaan koskaan päässyt kunnon auton kyytiin, kun citikka ei valmista autoja meille rikkaille bisnesneroille. Vuokraa itsellesi joskus kunnon menopeli niin tiedät miltä hyvä kyyti maistuu. Esim. bentley.
Luulin nuorena että citikka on joku ruohonleikkuri merkki. Kuulostikin samalta!
Ilmianna
Jaa
Puvut ja pitäjät,millä kokemuksella voit haukkua sitikat maan rakoon?
Itse olen omistanut 3 citroen autoa ja tuli kilvan ajo tilanne,jossa urheilu BMW ei kestänyt mutkaisella tiellä citikan vauhdissa luopui mutkassa ,puita kaatamaan..oli levikettä,leveää rengasta iso kone,mutta ei vauhdissa kestänyt nopeutta siinä N,150km tunnissa,missä hukkui metsään..
Ilmianna
Jaa
Hahahaahaahohohohoooo Edelleenkään citikalta ei löydy luxus mallia joka sopisi pukuni väriin. Ottaa asia niinkuin aina känniset ranskalaiset. Siellä se on köyhälistö pussihousujen peltovankkuri. Nyt ja aina.
Ilmianna
Jaa
Naapuri korjaamon pitäjä sanoi että jos ei ois citroenia keksitty ois tämä korjaamo ollut konkurssissa jo aikaa sitten. Mietipä mitä sillä mahtoi tarkoittaa...
Ilmianna
Jaa
sanokaas muuta, kyllä tuo bsinessisusual on aivan kohilleen osunut, ei hän turhaan hyvää palkkaa ole tienaamassa.

Itselläni oli joitakin vuosia citikka; kärsimyksen vuosia. Lopulta sain myytyä. Ehjää päivää ei ollut, kaikki liikkuvat osat piti vaihtaa, samoin sähkölaitteet ja koppa alkoi ruostua. Silloin päätin että näihin talkoisiin olen osallistunut siis viimeisen kerran.
Ilmianna
Jaa
Kyllä se on sitä, jopa naapurimme häpeää vanhaa Citikkaansa. Käy vain aamulla tarkistamassa onko auto vielä 4:llä renkaalla ja lähtee mielummin ilman menopeliään töihin. Ja viikonloppuisin lähtee kauppaan putki savuten ennen kuin muut heräävät, jottei kukaan van näkisi.
Ja kun pihamaalla ei oikein ole muita vastaavia autokavereita, kaveri stalkkaa ympäristöä koiransa kanssa, varmaan kauhistelee muiden tekemisiään vaimonsa kanssa. No joku juttu on tullut kuultuakin kun ovat unohtaneet parvekkeen oven auki.

Kiva ukko seurata sivusta, koko taloyhtiön puheenaihe tuo Citikka-miäs.

Mutta puhut asiaa, Citikka on häpeäpaalu sekä omistajalle ja kimppakyytiläiselle. Muutenhan se olisi myyntilistojen kärjessä, jos omistajia olis uskominen.
Ilmianna
Jaa
Kyllä nauratti kun naapurin mies etsi citikkaansa neljättä pyöränpulttia.Mikä saa ihmisen ajamaan autolla jossa on pyörissäkin vain kolme mutteria???
Ilmianna
Jaa
Aika kauan sitten on tuolla eräällä ollut citikka, jos on ollut sähkövikoja ja ruostetta, niistä kun ei vuosikausiin ole tietoa. Toisin kuin esim. tohjolla, jolla olen kaksi kertaa sähkövian vuoksi jäänyt tien päälle perheen kanssa. Siihen kun lisätään irto-osat ja julmettu öljynkulutus, niin kehua ei voi, vaikka uskovaiset väittää muuta. Kaikesta morkkaamisesta huolimatta varmimmat kilometrit itselläni ovat olleet citikalla ja fiatilla. Ehkä on ollut tuuria arvonnassa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
trollipoju esiintyy tällä kertaa sivupersoonanaan Citikka-miehenä vaikkei se mikään mies ole, tuskin edes tuleekaan. Skitsofreenikkohan tämä reppana on ja jutut sen mukaiset. Päivystää, trollaa ja solvaa 18-20 h/vrk tarkoituksenaan vain solvata Toyotaa ja yrittää selitellä Vw-konsernin mokailuja mitä omituisimmin väittein. Estojen ja moraalin puuttuessa voi valehdella niin paljon kuin vain tyhjä pää keksii.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Silkkipuvun housuista hajosi persukset kun penkin irronnut vieteri oli citikan penkin lävistänyt. Enää en kyllä aja kimppakyytejä isoon firmaani.
Ilmianna
Jaa
Osta safari-prässärit, ne ovat muotia Sitikka porukoissa. Niissä on paljon sivutaskuja varaosille
Ilmianna
Jaa
Taloyhtiön ainoa Sitikka mies ihan varmasti häpeää kulkuneuvoaan, lähtee aina niin aikaisin töihin ettei muu vaan näe, tosin ei lähde autollaan kovin usein aamuisin.

Tänään taisi olla juhlapäivä kun C5 vanhuksen putki savutti jo puoli seitsämän aikaan.

Ja jos satun menemään parkkipaikalle samaan aikaan kun hän, kuski on erittäin vaivautunut. JA EN varmasti pyydä kimppakyytiä, koska kuski luultavasti häpeää enemmän autoa kuin minä jos joutuisin kyytiin.
Ilmianna
Jaa
Työkaverini, citikkakuski ajoi aina autonsa aivan kotiovensa eteen josta pääsi nopeasti livahtamaan tummennettujen lasien taakse. Hän rasvasi jopa autonsa ovenpielet että pääsisi liukkaammin sisään. Väärennetyt rekisterikilvet ja naamioväri oli jokapäiväinen toimenpide. jopa nokkamaski vaihdettiin erilaiseen. Tietysti nokkamaskissa oli jonkun laadukkaan japanilaismerkin logo.
Aika omituinen heppu. Tosiaankin.
Ilmianna
Jaa
Vaihda hoitopaikkaasi.
Ilmianna
Jaa
Tarkoitatko hammashoitopaikkaa? Olen käynyt jo vuosia samalla.)
Ilmianna
Jaa
Voiko autoa oikeasti hävetä ? Ei kait edes Citroen piireissä ole sellaisia kuskeja ? Jokainen kuski on tehnyt valintansa kun on ostanut autonsa ja joku syy siihen että jotkut ostavat anti-suosittuja merkkejä/malleja.
Ilmianna
Jaa
Kyllä citikan omistajat häpeää autoaan. Naapurin mies osti citikan niin hänen vaimonsa väittää aina että perheessä ei ole auto. Kiven kovaa.
Tavallaan vaimo on oikeassa.....
Ilmianna
Jaa
valitan mutta totta; autoa siis citikkaa joutuu häpeämään. Tilanne oli aika sama kuin aikanaan itäautolla ajelu: ihmiset saattoivat osoitella sormillaan ja pidellä neniään mielenosoituksellisesti muissa autoissa jne.

Korjaamolle kun vie niin jopa työnohtaja alkaa hymyilemään kun tietää että taas on asentajille töitä tiedossa. Kalliiksi tuli pienetkin asiat ja tein sitten itse. Sitten sitä saikin viikottain olla auton alla eikä loppua näkynyt sille puuhalle.

Vaan viepäs citikkasi kauppiaalle aikomuksena vaihtaa toisenmerkkiseen. Kertokaas muutkin kokemuksenne niistä tilanteista!
Ilmianna
Jaa
Yritin vaihtaa citikkani toiseen japanilaiseen merkkiin joka oli paljon enemmän ajettu ja vanhempi mutta samaa kokoluokkaa ja varustetasoa. Myyjä pyysi väliä lähes uuden citikan hinnan vaihdossa.
Tei kaupat koska haluan viettää tulevaisuudessa vapaa-ajat perheeni parissa, enkä rystyset verillä auton alla. Elämässä on tehtävä valintoja, vaikka ne kuinka kävisivät joskus lompakon päälle.
Ilmianna
Jaa
Kyllä meidän iskä kehtaa viedä äidin Äittienpäivä ajelulle citikalla, tosin lyhyt lenkki vaan
Ilmianna
Jaa
Kyllä on sääli jos häpiää autoansa, monelle se on kuitenkin kehumisen aihe
Ilmianna
Jaa
Meillä on työpaikalla vanhempi mies, joka selvästi häpeää vanhaa Sitikkaansa.
Käymme yleensä yhdessä syömässä ja kun puhe kääntyy autoihin, niin hän selvästi vaivautuu kun kysytään jotain hänen ajoneuvostaan. Hän yrittää aina kääntää keskustelun sanomalla jotain hauskaa (ainakin omasta mielestä koska heti nauraa tokaisunsa perään), eikä ole kertonut autostaan muuta kuin merkin ja vuosimallin.

Olisi kyllä melko noloa jos hän tarjoutuisi antamaan kyydin jonnekin, tosin sitä ei varmaan tapahdu koskaan. Ja onneksi itse pystyn liikkumaan omalla, uudella pikku Yariksellani.
Paljon hän kuitenkin viettää autosivuilla joten hän varmaan huoltaa autonsa itse,
Ilmianna
Jaa
Siskonmies vaihto citikkansa nokkaan toisen merkin logon. Japanilaisen. Sai yht äkkiä kavereita lisää, työpaikallaan palkankorotuksen, ja pitkään jatkunut erektiohäiö loppui.
Ilmianna
Jaa
Meidän firman nuorehko toimitusjohtaja ajaa muuten C5:llä. Firma menestyy ja pomo ilmestyy paikalle joka aamu, enempää en tiedä.
Sen edellinen auto tuli ruosteiden takia tiensä päähän, mikä oli sääli koska siihen oli vaihdettu moottorikin kertaalleen. En viitsi edes kertoa merkkiä, mutta ei ollut ranskalainen.
Ilmianna
Jaa
Tuskinpa kaverilla on kuitenkaan varaa teetettyihin silkkipukuihin ja käsintehtyihin kenkiin.
No eihän kahden miehen autokorjaamon omistajalta voi kaikkea vaatia.
Maksaako muuten firma haalarit ja turvakengät? Nehän on nykyään pakolliset.
Pyydä seuraavalla kerralla käsintehdyt haalarit ja turvakengät.hhahahahahahhaaaa
No mutta asiaa. Mistä saa suomessa ferrariin varaosia ja missä on paikallinen merkkikorjaamo?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
miksi kysyt ferrarin osia ja huoltoa? Jos sinulla on ferrari niin varmasti tiedät. vai oletko vasta haveilemassa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tarvitseeko sitikkaan tehdä öljynvaihtoja kun siihen joutuu lisäämään litran öljyä tuhannen kilometrin välein kysyi auton omistava yh-äiti. Vastasin että ei tarvitse vaihtaa eikä lisätä öljyä.
Ajattelin että köyhä yh pääsee helponmalla kun moottori kilahtaa ja voi ostaa sitten oikean auton.
Löytykö ferrari vaatemallistosta aitoa silkkipukua? Siis käsintehtyä.
Haluaisin puvun autoni kanssa sävy-sävyyn. Näin kesällä kun ajelee katto auki niin tarvitsee olla hieman tarkenpi pukeutumisestaan.
Ilmianna
Jaa
Asuste automerkin mukaan, joillakin silkkipuku, toisilla hikinen kantripaita ja rikkinäiset Laredot jalassa.
Ei hävetä !
Ilmianna
Jaa
Kerran työkaverin citikalla, matkalla töihin, kuski laittoi puhaltimen täysille. Ilmastointi kanavat alkoivat sylkeä öljy-sumua naamoillemme kuin paineruiskusta. Olimme kuin Pekka ja Pätkä niggereinä kun pääsimme perille.
Citikassa on tosi hyvä sisäpuhallin. Varsinkin kun nokkapeitto on kiinnitetty ja alkuperäisvaraosa.
Ilmianna
Jaa
Nyt kaatui häpeäpaalu.
http://www.iltalehti.fi/autouutiset/201706162200212610_oa.shtml

Sometus onnistuu aina. No, jos häiriö sattuisi, mikä ei ole todennäköistä oletan droonin lentävän korjaamaan tilanteen. Ei tarvinne tilata korjaamoaikaa!
Tässä on huiman kehityksen alku. Auto huolletaan matkan jatkuessa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mutta kun öljyaukon tulpassa ei ole standardikantaa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Taloyhtiömme isännöitsijä kielsi citikoilla pihassa ajamisen ja parkkeeramisen.
Syy oli pihalla kulkmisen turvallisuuden parantaminen.
Ilmianna
Jaa
Olin keskiviikkona Espoossa katsastamassa Subaruani, ja katselin kun "safariprässärimies" toi vanhan C5:n katsastukseen. Kyllä näki miehestä että häpesi autoaan, lahkeet vaan vipattivat kun katsastusmies tutki autoa, ja antoi palautetta.

Oma valinta kuitenkin :)
Ilmianna
Jaa
Näin viime yönä painajaisen. Olin voittanut arpajaisissa citroen C5 mallin.
Koko yön riuhdoin keulamaskin peitettä helteessä irti.
Onneksi se oli vain paha uni...
Ilmianna
Jaa
En kyllä ymmärrä miksi jotkut häpeävät automerkkiään, varsinkin kun ovat iste tehneet ostopäätöksen ??? Autoa ei kuitenkaan osteta hetken mielijohteesta.

Tosin ymmärrän jos omistaa esim vanhan C5:n
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Työkaverini vihdoin luopui citikastaan. Osti sähköpolkupyörän. Nyt loppui minultakin vihdoin pakkosiirrot työmaalle ja voin rauhassa valita autotallista sopivan auton työmatkalle kelin mukaan. Citikasta sain niin pahat traumat että jouduin käymään terapiassa yli vuoden jälkeisteni takia.
Onneksi työnantaja ymmärsi tilanteeni ja antoi minulle firmansa bonukset toipumisen ajaksi.
Laadukas silkkipuku, italialaiset kengät ja rolex ranteessa kohottaa joskus hetkeksi mielialaa. Mutta aina kun näen sitikan liikenteessä, saattaa iskeä pakokauhu...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
onneksi olkoon! Toivottavasti toivut kuitenkin tästä kamalasta aikakaudesta entisellesi. itse ymmärrän täysin citikka-kammosi koska olen jopa omistanut ja ajanut sillä jonkin aikaa. oli se karmea kokemus. oma valinta, sitä se oli mutta kun ei rahat muuhun silloin riittänyt eikä vielä tiennyt. nyt tietää ja ajaa paremmalla vaunulla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Kyllä Sitikkaansa voi todellakin hävetä, taas tänään huomasimme kun ruokalassa puhe kääntyi autoihin, eräs Citikka kuski jätti osallistumasta keskusteluun ja yritti "itsenauramalla huumorilla" kääntää puheen ihan toiseen aiheeseen.
Toisaalta hän ei koskaan kehtaa puhua autostaan.
En ymmärrä miten voi olla noin huono itsetunto automerkin takia.
Ilmianna
Jaa
Onpas sinulla vaikeaa.

Taitaa kotona olla vaimon jalat ristissä ja kersat vittuilevat? Koirakin kusee nilkoillesi? Kissa pysyy sinusta kaukana?

Oletko ajatellut itsemurhaa? Se kyllä säväyttäisi omaisiasi! Olet kerrankin tehnyt OMAN päätöksesi!
Ilmianna
Jaa
Saksalaisen auton omistajalle ei vaimo vittuile, eikä koira kuse kintuille. Koira on seefferi ja vaimo pysyy aisoissa kun pääsee shopaileen tarpeeksi usein. Kersat rauhoittuu uudella I-phonella ja riittävällä viikkorahalla.
Köyhä citikkamies kävelee kesäisin perse paljaana ja paljain jaloin ettei kengät kulu.
Ilmianna
Jaa
Vaimon veli kyllä häpeää autoansa, vanha C5. Kehuu aina autoansa ja kuinka tekee huoltotoimenpiteitä siihen. Mutta todellisuus on kuulemma että ei osaa tehdä mitään, joutuu aina viemään huoltoon.
Ja autolla asiointi hoidetaan aikaisin aamulla ettei kukaan ole näkemässä. En oikein ymmärrä miksi hankki tollaisen vanhan vaunun, jos häpeää sitä
Ilmianna
Jaa
Citikka on ihana auto, mun iskäkin sanoo niin. En tiedä häpeekö autoaan
Ilmianna
Jaa
Ajoin tossa yhtenä päivänä citikan perässä. Auto tiputti öljyä niin paljon että liikennevaloissa repsikka joutu viemään astian öljypohjan alle ja joka toisessa liikennevalossa se loikkasi lisäämään öljyä. Yhdessä kaarteessa autosta putosi takaovi mutta se ei matkantekoa hidastanut. Onneksi auto joutui pysähtymää poliisi ratsiaan. Johon minäkin pysähdyin. Citikasta lähti kilvet kuin oksennus Ööperiltä ja paalausauto tilattiin paikalle välittömästi tuhoamaan ongelmajäte.
Otin onnettomat autoa vaille jääneet citikka matkalaiset säälistä kyytiini. Ja koko matkan pariskunta toisteli kuin transsissa miten hyvä auto heillä oli ja miksi se piti paalata?
Pidin heille pienen info tilaisuuden ja kyyditin heidät lähimmän toyota maahantuojan luokse.
Sain myöhemmin heiltä postikortin jossa he kiittelivät minut maasta taivaaseen, he nimittivät minua jopa messiaakseen ja kertoivat että molemmilla on nyt työpaikka ja valoisa vuokra-asunto keravalla. Olin muuttanut heidän elämänsä suunnan.
Uskon Karman lakiin. Hyvät teot poikivat hyviä tekoja.
Pahat ihmiset joutuvat ajamaan loppuelämänsä citikalla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
päivän hyvä teko
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Citroen häpeäpaalu

Työkaverini ehdotti että alettaisiin ajaa kimppakyydillä työmatkat koska asumme aika lähekkäin. Miten voin kieltäytyä kohteliaasti tarjouksesta, koska hänellä on autona citikka. En haluaisi myöhästyä töistä ja öljyntuoksu tarttuu helposti silkkipukuun.
Joudunko vaihtamaan työpaikkaa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta