Lana Vawserin näky Donald Trumpista

Lana Vawserin näky Donald Trumpista

Australialainen profeetta Lana Vawser näki syyskuussa 2016 eli ennen presidentinvaaleja, että Jeesus asetti kruunun Donald Trumpin päähän ja purppuraviitan hänen harteilleen.

Presidentinvaalien jälkeen Vawser näki 10.11.2016 näyn, jossa paholaisen komentohuoneessa oli joukoittain demoneja, joiden käsissä oli kirjakääröjä, joissa oli suunnitelmia Trumpin salamurhaamiseksi.

Muutama päivä sitten Vawser näki näyssä Donald Trumpin ja sen, miten hänen ympärillään oleva ilmapiiri oli hyvin levoton ja melskeinen, kuin sota olisi käynnissä.

Mutta sitten Vawser näki, miten Jumalan ihmiset tulivat yksi toisensa jälkeen Trumpin ympärille kädet ojennettuina häntä kohti. Ihmisiä tuli tuhansittain niin, että ihmismeri näytti aivan kuin suurelta kirkolta.

Kun Jumalan ihmiset rukoilivat ja vastustajien myrsky raivosi ulkona, Trump alkoi painua alas kyyristyen yhä alemmaksi. Sitten Trump polvistui ja jäi lopulta makaamaan pitkin pituuttaan lattialle.

Vawser ymmärsi hengessään, että Jumala teki syvää työtä Trumpissa myllertävän opposition ja uskovien rukousten kautta saadakseen hänet nöyräksi ja taipuisaksi. Jumala haluaa opettaa Trumpille, että tämä on täysin riippuvainen Jeesuksesta ja Jumalan viisaudesta.

Sitten Vawser näki, miten Trumpin ylle ilmestyi neljä tulista sanaa, jotka olivat VELOCITY (nopeus), UNSTOPPABLE (pysäyttämätön), UNTOUCHABLE (koskematon) ja VICTORY (voitto).

Lopuksi Vawser näki, miten Jumalan Henki tulee antamaan Trumpille ja hänen neuvonantajilleen erityisen taivaallisen ja profeetallisen viisauden, samanlaisen kuin profeetta Elisalla oli, joka tiesi, mitä vihollisen eli Syyrian kuninkaan makuuhuoneessakin puhuttiin ja kertoi sen Israelin kuninkaalle (2. Kun. 6:12). Näin Trump voi tietää vihollisen suunnitelmat jo etukäteen, ennen kuin niitä ehditään toteuttaa.

7

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TohtoriSykeröasdadd

      Humpuukia

    • Lanalla

      myös silta myytävänä jos joku haluaa

    • Kirjakääröt

      Miik.3:11. Biblia (1776). Hänen päämiehensä tuomitsevat lahjan tähden, hänen pappinsa opettavat palkan tähden, ja heidän prophetansa aavistavat rahan tähden; luottavat kuitenkin Herraan, ja sanovat: eikö Herra ole meidän seassamme? Ei taida onnettomuus meitä käsittää.

    • Totuusmurskaavalheen

      -15.6.2016-

      Vastaus kirjoitukseen "Lana Vawserin näky Donald Trumpista":

      Niin tämä Lana Vawserin näky Donald Trumpista samoin kuin "Palomiehen" profetian ensimmäinen osa ja sen jatko-osa ovat paitsi pötyä myös hyvin petoksellisia ja valheellisia profetioit sekä seurauksiltaan tappavan vaarallisia. Kaikkivaltiaan Pyhästä Hengestä ja Sanasta nämä eivät varmasti ole, vaan vihollisen leiristä, niin henkivalloista kuin lihan mielestä. Jos kyse ei olisi vakavista asioista, näille tekaistuille profetioille voisi vaikka nauraa. Ja yhtä lailla varmaa on, että tuo kyseinen Lana Vawser ei ole mikään oikea profeetta, vaan valheprofeetta, jos nyt sanaa profeetta kannattaa edes mainita näiden tökeröiden eksytysten yhteydessä, mutta siitäkin huolimatta moni ottaa ne valitettavan tosissaan ja löytää itsensä vielä pahasta ahdingosta.

      Donald Trump ei ole Koores eikä tule koskaan olemaan. Hänen isälinjansa on aivan jokin muu. Eikä Kristus aseta kuninkaan kruunua hänen päähänsä eikä purppuraviittaa hänen harteillensa. Ja minkä kuningaskunnan kuninkaan kruunun Kristus hänen päähänsä laittaisi? Oikeiden israelilaisten, valheisraelin valtion, eedomilaisten vai keiden? Yhdysvaltain? Mutta eihän Yhdysvallat ole kuningaskunta? Siis minkä?

      Säästän tarkempaa Donald Trumpin tutkiskelua hieman tuonnemmaksi, mutta voin kyllä vihjata jo tässä vaiheessa, että häntä messiaana seuraavien on syytä olla huolissaan ja muidenkin. Parhaimmillaan Trump toimii rankaisijana aikaisemmille Yhdysvaltain ja muiden maiden johtajille ja viranomaisille kuolemanrangaistuksista alkaen näiden petoksista ja muista vääryyksistä johtuen.

      Donald Trumpin maskeeraaminen "Palomiehen" profetioissa uudeksi Koorekseksi tai Kooresta koskevan profetian täyttymykseksi tarkoittaa sitä, että ensimmäistä Kooresta, jonka toiminta johti toisen temppelin perustamiseen ja se taasen Kristukseen ja hänen Pyhän Verensä lunastukseen samoin kuin Kristuksen ruumiin eli apostolisen (apostolien) seurakunnan toimintaan ja edelleen ns. kristikuntaan ja kristillisiin kuningaskuntiin sekä edelleen profeetta Muhammadiin ja Islamiin, ei siis tunnusteta eikä hänen toimintansa edellä mainittuja seurauksia eikä niin muodoin myöskään Kristuksen Uutta Liittoa eikä Kristuksen Opetuslapseutta eikä niin muodoin myöskään Kristuksen Uuden Liiton aikaisia Pyhiä Ilmoituksia ja Kirjoituksia.

      Toisin sanoen nämä valheprofetiat on mitä antikristillisimpiä ja anti-islamistisimpia, varmuudella pimeyden henkivalloista ja samalla Kristuksen verivihollisista, ns. valhejuutalaisista, sillä Trumpin asettaminen uudeksi Koorekseksi tarkoittaa yksiselitteisesti Kristuksen ja kaiken Kristukseen liittyvän kieltämistä, todennäköisesti toteutuessaan myös tämän kriminalisointia ja voi johtaa mitä hirvittävimpiin vainoihin, jota käyvät toteuttamaan tämän uuden Kooreksen alaisuudessa olevat eri valtioiden aseistautuneet viranomaiset kumppaneineen.

      Kooresta koskevien profetioiden sovittaminen herra Trumpiin ja hänen ohjaaminen niiden toteuttamiseen tarkoittaa ns. valhejuutalaisille annettua vapautusta, lupaa tai määräystä lähteä Jerusalemiin rakentamaan uutta temppeliä, ns. kolmatta temppeliä, tuota viattomien eläinten suunnatonta teurastamoa parannusta tekemättömien ns. valhejuutalaisten syntien sovitukseksi, jotka saavat vieläpä luvan kerätä lähtiessään goyimeilta hopeata ja kultaa, tavaraa ja karjaa ynnä vapaaehtoisia lahjoja mukaansa ja temppelin valmistuttua täyden ylläpidon sen pyörittämiseen. Ja Trumpinko tehtäväksi on nyt siis ajateltu tämän kaiken pakottaminen muille kansoille aseellisen, sotilaallisen uhkan painostuksella ja toteutuksella? Ja sinnekö keskuspankkien kultavarannot menevät?
      Tämän suunnitelman on tiedetty olleen jo hyvin pitkään vireillä ja myös toteutuksessa vaihe vaiheelta.

      Lana Vawserin profetia nostattaa Trumpia niin ikään eräänlaiseksi Koorekseksi ja messiaaksi, mikä saattaa kyllä kääntyä pahimmillaan vastakkaiseksi eli antisellaiseksi. Eräät juutalaiset rabbit ovat myös leimanneet hänet eräänlaiseksi goyimien messiaaksi, joka auttaa ja pakottaa näitä tukemaan tuota valheisraelin valtiota. Ja Donald Trumpin esi-vanhemmista löytyy henkilöitä, joiden niminä ovat olleet Christian, Johannes ja Christ - siis Kristus (Voideltu). Joten häntä voi siis kutsua "voidelluksi" esivanhempiensa nimien perusteella, mutta se ei kylläkään tarkoita Kaikkivaltiaan voitelemaa.

      • Totuusmurskaavalheen

        (jatkoa)

        2Ch 36:22 Mutta Kooreksen, Persian kuninkaan, ensimmäisenä hallitusvuotena herätti JHVH, että täyttyisi JHVH:n sana, jonka hän oli puhunut Jeremian suun kautta, Kooreksen, Persian kuninkaan, hengen, niin että tämä koko valtakunnassansa kuulutti ja myös käskykirjassa julistutti näin:
        2Ch 36:23 "Näin sanoo Koores, Persian kuningas: Kaikki maan valtakunnat on JHVH, taivaan Jumala, antanut minulle, ja hän on käskenyt minun rakentaa itsellensä temppelin Jerusalemiin, joka on Juudassa. Kuka vain teidän joukossanne on hänen kansaansa, sen kanssa olkoon JHVH, hänen Jumalansa, ja hän menköön sinne." (2.Aik.36:22-23)

        Ezr 1:1 Kooreksen, Persian kuninkaan, ensimmäisenä hallitusvuotena herätti JHVH, että täyttyisi JHVH:n sana, jonka hän oli puhunut Jeremian suun kautta, Kooreksen, Persian kuninkaan, hengen, niin että tämä koko valtakunnassansa kuulutti ja myös käskykirjassa julistutti näin:
        Ezr 1:2 "Näin sanoo Koores, Persian kuningas: Kaikki maan valtakunnat on JHVH, taivaan Jumala, antanut minulle, ja hän on käskenyt minun rakentaa itsellensä temppelin Jerusalemiin, joka on Juudassa.
        Ezr 1:3 Kuka vain teidän joukossanne on hänen kansaansa, sen kanssa olkoon hänen Jumalansa, ja hän menköön Jerusalemiin, joka on Juudassa, rakentamaan JHVH:n, Israelin Jumalan, temppeliä. Hän on se Jumala, joka asuu Jerusalemissa.
        Ezr 1:4 Kuka vain on jäljellä, se saakoon, missä asuukin muukalaisena, paikkakuntansa miehiltä kannatukseksi hopeata ja kultaa, tavaraa ja karjaa ynnä vapaaehtoisia lahjoja Jumalan temppelin rakentamiseksi Jerusalemiin." (Esra 1:1-4)

        Ezr 5:13 Mutta Kooreksen, Baabelin kuninkaan, ensimmäisenä hallitusvuotena antoi kuningas Koores käskyn rakentaa uudestaan tämän Jumalan temppelin.
        Ezr 5:14 Kuningas Koores antoi myös tuoda Baabelin temppelistä esiin Jumalan temppelin kulta- ja hopeakalut, jotka Nebukadnessar oli vienyt pois Jerusalemin temppelistä ja tuonut Baabelin temppeliin; ja ne annettiin Sesbassar-nimiselle miehelle, jonka hän oli asettanut käskynhaltijaksi.
        Ezr 5:15 Ja hän sanoi tälle: Ota nämä kalut, mene ja pane ne Jerusalemin temppeliin. Ja Jumalan temppeli rakennettakoon entiselle paikallensa.
        Ezr 5:16 Niin tämä Sesbassar tuli ja laski Jumalan temppelin perustuksen Jerusalemissa. Ja siitä ajasta alkaen tähän saakka sitä on rakennettu, eikä se vieläkään ole valmis.' (Esra 5:13-16)

        Ezr 6:6 - "Niinmuodoin on sinun, Tattenai, joka olet Eufrat-virran tuonpuoleisen maan käskynhaltija, sinun, Setar-Boosenai, ja teidän virkatoverienne, niiden afarsakilaisten, jotka ovat tuolla puolella Eufrat-virran, pysyttävä siitä erillänne.
        Ezr 6:7 Antakaa Jumalan temppelin rakennustyön olla rauhassa. Juutalaisten käskynhaltija ja juutalaisten vanhimmat rakentakoot Jumalan temppelin paikallensa.
        Ezr 6:8 Ja minä annan käskyn, mitä teidän on tehtävä juutalaisten vanhimmille heidän rakentaessaan Jumalan temppeliä: tuolta puolelta Eufrat-virran tulevista kuninkaan verotuloista suoritettakoon niille miehille tarkasti ja viivyttelemättä kustannukset.
        Ezr 6:9 Ja mitä tarvitaan, mullikoita, oinaita ja karitsoita polttouhreiksi taivaan Jumalalle, nisuja, suolaa, viiniä ja öljyä, se annettakoon heille Jerusalemin pappien esityksestä joka päivä, laiminlyömättä,
        Ezr 6:10 että he uhraisivat suloisesti tuoksuvia uhreja taivaan Jumalalle ja rukoilisivat kuninkaan ja hänen poikiensa hengen puolesta.
        Ezr 6:11 Ja minä annan käskyn, että kuka ikinä rikkoo tämän määräyksen, hänen talostaan revittäköön hirsi, ja hänet ripustettakoon ja naulittakoon siihen, ja hänen talostaan tehtäköön siitä syystä soraläjä.
        Ezr 6:12 Ja Jumala, joka on asettanut nimensä siihen, kukistakoon jokaisen kuninkaan ja kansan, joka ojentaa kätensä rikkomaan tätä määräystä hävittämällä Jumalan temppelin Jerusalemissa. Minä Daarejaves olen antanut tämän käskyn; se tarkoin täytettäköön." (Esra 6:7-12)


      • Totuusmurskaavalheen

        (jatkoa)

        Palomiehen profetioissa korotetut yhteiskuntajärjestelmät, Yhdysvallat ja tuo valheisrael, ovat oman perustuslakinsa perusteella yksiselitteisesti laittomia Kristuksen Uuden Liiton aikana ja siten Kristuksen Opetuslapseuden ja samalla Kaikkivaltiaan Pyhän Säätämyksen vastaisia eivätkä ne myöskään edusta Kristuksen maanpäällistä kuningaskuntaa. Ei Kaikkivaltias niitä tue.

        Ja kukahan on mahtanut ryövätä Yhdysvaltoja noin viimeisen sadan vuoden aikana mitä ilmeisemmin ylivoimaisesti eniten? Se on tuo ns. valhejuutalaisten Federal Reserve Bank, yksityinen laitos, joka lainaa Yhdysvaltain hallinnolle dollareita korkoa vastaan. Jos nyt joltakin Yhdysvalloissa asuneiden tulisi pyytää rahojaan takaisin, niin juuri tuolta ns. valhejuutalaisten keskuspankilta. Ja itse Yhdysvallat on ryöstänyt suunnattomasti varoja ulkopuolisilta kansoilta ja heimoilta muun muassa pakottamalla nämä käyttämään dollaria etenkin öljykaupassa sekä valtaisten eläkerahastojen sijoituksilla ja muilla Kaikkivaltiaan edessä laittomilla ansioilla.

        Ja triljoonia dollareita on valunut Yhdysvalloilta tuolle eräälle Lähi-idän valtiolle, joka ei ole se ainoa oikea Kaikkivaltiaan Israel Kristuksen Uuden Liiton aikana.

        Ja kuinka paljon nämä molemmat laittomat valtiot ovatkaan vuodattaneet viatonta verta ja tehneet muutakin pahaa. Eivätkö ne siis joutuisi koskaan vastuuseen teoistaan? Itse asiassa näitä molempia odottaa Kaikkivaltiaan säätämä tuho, joista Hänen Pyhät Ilmoituksensa ja Kirjoituksensa todistavat.

        Eikä kovin paljon tarvitse herra Trumpin menneitä aikaansaannoksia tutkiskella, kun voi jo havaita, että hänen tulee todellakin tehdä parannus synneistään eikä Kaikkivaltias ole hänen henkeänsä herättänyt, ei ainakaan vielä. Kytkennät uhkapelikasinoihin ja sieltä saatuihin tukiin paljastavat nekin varmaankin aika epämieluisia asioita. Trump on ilmoittanut myös kannattavansa samaa sukupuolta olevien liittoja ja tarjoavan suojelua sukupuolivähemmistöille, joten hän siis hylkää Kaikkivaltiaan Pyhän Luomisjärjestyksen ja valitsee saatanan sekoittuneen järjestyksen eli hänen toimintansa on tältä osin perkeleestä. Mutta se ei näytä haittaavan valhesiionistiporttokristittyjä.
        Hänen väitetään olevan myös vaikutusvaltainen vapaamuurari, joka jo itsessään kertoo hänen valtakytkennöistään. Hänellä on myös erittäin pitkät ja vahvat suhteet ns. valhejuutalaisiin etenkin kiinteistöbisneksessä ja kuten hyvin tiedetään, New York on heidän kenties tärkein pesäpaikkansa. Ja tytär Ivanka meni naimiseen yhden tällaisen kiinteistövaikuttajan kanssa ja ryhtyi ortodoksijuutalaiseksi, joten Trumpin lähipiirissä ja kauempanakin on paljon ns. juutalaisia vaikuttajia.


      • Totuusmurskaavalheen

        (jatkoa)

        Herra Trumpin pukeminen valheellisesti ja petoksellisesti Koorekseksi on pyrkimystä varastaa tämä osa profeetta Muhammadilta, Imam Alilta, Muhammadin talolta (Ahl al-Bayt) ja hänen seuraajiltaan - jotka sen ovat todistettavasti Kaikkivaltiaan Pyhien Ilmoitusten ja Kirjoitusten perusteella perineet -, mikä tarkoittaa sodanjulistusta heille ja sodanjulistajien joutumista Pyhän Sodan, Jihadin kohteeksi ja täydellistä hävitystä. Sitäkö nämä haluavat?

        Donald Trumpin ja kaikkien ihmiskunnan historian presidenttien auktoriteetti on aivan mitätön Kaikkivaltiaan profeetta Muhammadin auktoriteetin rinnalla, jota tukee Itse Kaikkivaltias Luoja Pyhällä Hengellään ja Sanallaan!


        Prophet Muhammad & Imam Ali:

        http://player.mashpedia.com/player.php?q=iSwJ_1TbngU

        http://player.mashpedia.com/player.php?q=2B98FBP6Vck

        http://player.mashpedia.com/player.php?q=_0-Qojx34Bk


        http://player.mashpedia.com/player.php?q=9b9SAUdUC88

        http://player.mashpedia.com/player.php?q=X4Ap9hqLxa8

        http://player.mashpedia.com/player.php?ref=mashpedia&q=mYaib1P65Dk


        http://team110.in/wp-content/uploads/2011/11/Ghadir_by_rizviGrafiks.jpg

        http://hadiarts.deviantart.com/art/Where-338910729



        Imam Ali & Khalid bin Walid:

        Burayrah (Aslami) has related:
        The Prophet (S) dispatched two regiments towards Yemen, one under the command of (Imam) ‘Ali bin Abi Talib (‘a) and the other led by Khalid bin Walid with instructions that when the two regiments are with each other they should be under the sole command of (Imam) ‘Ali (‘a), and when they are separate they will remain under different commanders.

        http://player.mashpedia.com/player.php?ref=mashpedia&q=mYaib1P65Dk

        http://player.mashpedia.com/player.php?ref=mashpedia&q=1oEPxrqbGzg


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe