Erittäin monella naisella

pooooommm

On profiilissaan kommentti kuvattomuudesta, jopa itse kuvattomilla. Jotkut sanovat etteivät kuvattomille vastaa ja jotkut yrittävät säälittävästi heittää siitä vitsiä.

Itselläni on kuvia mutta tuosta on tullut aika turn off, miten joku voi kuvitella että itsestään kättelyssä pinnallisen kuvan antaminen olisi jotenkin hyvä asia.

14

103

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllävain32222

      Niinpä ja monella naisella on hyvin epäselvä kuva (joku turvakamerakuva) Ja he vaativat mieheltä hyvinkin selvää kuvaa. Oliko se sitä miesten esineellistämistä kai.
      Kuvan hakijoita on paljon. Ihan liian paljon, osa ei myönnä tai kerro mutta hakevat kuitenkin.
      Nainenhan ei ole pinnallinen, hän on vain harkitseva? Tai jos nainen hakee rahaa, hän ei ole ahne, hän on vain pitkäkatseinen. Jos nainen hakee statusta, hän ei ole pikkumainen vaan idealisti. Rakastaahan nainen kyllä osaa jos puitteet on sopivat. Tähän kuvaan sopii että miehellä on hyvä luonne. Ei se että nainen olisi kykenemätön rakastamaan vaan se että naisen tunteet pitää oikealla tavalla tulla ilmi hänessä.

    • lady_viiskymmentä

      Aikoinani nettideitillä olleena, kävin mielummin treffeillä luvattoman miehen kanssa. Silloin ei ollut pelkoa, onko kuva esim. väärän henkilön tai ehkä vanha. Mikäli ihminen ei pysty treffeille ilman kuvaa, on hän mielestäni kuvakeskeinen.

      Olen ollut treffeillä yli lihavan, yli laihan, epäsiistin, humalaisen, omaa erikoista ideologiaansa edustavan, lähes hampaattoman ja vammautuneen ihmisen kanssa. Olisi ehkä ollut hyvä näistä tietää ennen, mutta mitä sitten. Kyllä sitä yhden kahvikupposen saa ihmisen kanssa juotua :)

      • Hyvätsulle

        Pisteet tuosta sinulle. On paljon kuvakeskeisiä vaikka ihmistä muka haetaan. Rehellisyyttä peliin enemmän. Jos ei tykkää jostakin on parempi sanoa se kasvokkain kuin vain häipymällä koskaan edes näkemättä. Luuleeko ne että se on vangitsevaa jos tapaa toisen.
        Henkilötietoihin luotetaan enemmän kuin toisen näkemiseen ja tietojen saamiseen kasvokkain. On olo vähän kuin poliisin kanssa (ajokortti ja rekisteriote) tuijotus hetken silmiin ja sitten voit mennä sanomatta itse mitään.
        Vaikka olisit kauniskin ja hakisit komeaa, kuva toimisi siinäkin sinua vastaan. Sinut arvostellaan kuvasi perusteella eikä ihmisenä. Tai sopivana parina.
        Tietenkin huteja tulee, mutta ei kai hutit ihan maailmanloppu ole. On vaan opeteltava näkemään sanojen taakse.
        Siis mikä viehättää eniten itseä.
        Kaikille ei ihmiset ole tärkeintä, mutta niillä onkin tinder.
        Otan pakit mielummin kasvokkain kuin kasvottomalta. Se on inhimillisempää ja siitä olisi hyötyä ainakin minulle eniten.
        Jos naiset kerran on sosiaalisempia kuin miehet niin miksi he eivät sitten osaa käsitellä näitä sosiaalisia tilanteita miehiä paremmin.


    • tzuunaan

      No en todellakaan tuhlaa aikaani kuvattomien kanssa treffailuun. En myöskään osta vaateita tai ruokakaupassa mitään yllätyksiä, vaan sitä mitä tarvitsen ja haluan.
      Jos sulle on ongelma olla reilusti esillä ja lähettää kuvasi, niin silloin nettideitit on sulle väärä paikka.

      • zzzzzwwwww

        Eli ostat esimerkiksi ruokasi kuvan perusteella tietämättä mitä se sisältää?


      • No siis todellakin mieluummin kuvan perusteella ilman tuoteselostetta, kuin toisinpäin.


      • iuyhiuhiuhi

        Sama juttu! Itselläni on realistinen ja uusi kuva profiilikuvana. Kuvattomille en vastaa. En tosiaankaan ala leikkiä mitään kuurupiiloa kenenkään kanssa. Kyllä sitä pitää miehen edes naamansa pystyä näyttämään -jos on vapaa.. Yhteenkään kolmiodraamaan en ole koskaan sotkeutunut, kun olen pitänyt tästä periaatteesta kiinni.


    • naiset-nirsoja

      Nainen valitsee miehen ulkonäön perusteella. Naaman perusteella nainen päättää onko joku mies parisuhteen arvoinen. Siksi niitä kuvia naiset vaatii, luonteella ei ole väliä onko mies väkivaltainen juoppo kunhan mies on vaan hyvännäköinen.

      • on.varaa.valita

        No enpä usko että pelkästeen ulkonäön perusteella.
        Ulkonäön täytyy olla omaa silmää miellyttävä. Kaikki hullut ja sekopäät - ei kiitos. Töissä tai ainakin työkykyinen ja haluinen. Normaali talous - rahaa riittää muuhunkin kuin kattovaloon kämpässä. Normaali aikuisen luonne, ei mikään jalkeenjäänyt tai muu hörhö. Älykäs ja huumorintajuinen, tyhmää ja yksinkertaista seuraa ei kestä kukaan.


    • 41v-sinkkumies

      Kuva on kuin onnistunut suhde. Komea saa heti vastauksen, ei komea ei saa mitään. on vain komeita ja rumia. Naiset ajattelee että kun tykkää miehen ulkonäöstä niin sen kanssa on varmaan hyvä suhde.

    • crux

      Ihmissuhdeasiat on naisille nykyään sellainen leikkikenttä jossa saa vapaasti olla niin pinnallinen kuin haluaa. Sitten jos suhde syntyy ja etenee, niin muutkin arvot astuvat esiin mutta jos mies ei pääse sinne asti niin hän näkee naisista vain tämän ulkonäkökeskeisen puolen. Vieras mies on tavallaan naiselle niin etäinen olento että se on hädin tuskin edes ihminen. Se on kuin tuote jonka kuvia katsellaan netistä ja mietitään voisiko sillä olla jotain käyttöä.

    • Kullia.eikä.kuvia

      Huorille oo ennenkää mitää kuvii tarvinnu

    • Palstan.Rumin.Mies

      Huvittavinta on se että kuvattomat naisetkin vaativat ensitöikseen kuvaa. Äärimmäisen pieni prosentti naisten profiileista on sellainen jossa ei jollainlailla tuoda esille kuvan merkitystä ja näinollen pinnallisuutta. Ei senpuoleen että se kuva mitään takaisi. Itselläni oli aina tuoreita kuvia profiilissani useampiakin ja koskaan en treffeille päässyt. Kuvattomana alkuaikoina profiilini ja sen teksti sentään herätti vielä mielenkiintoa siihen saakka kunnes tuli kuvan lähettämisen aika.

    • exmartta

      Minulla ei ole kuvaa ja haluan mielelläni sokkotreffeille. Ennen tapaamista haluan olla yhteydessä. Yhden neuvoisin haluaisin antaa vaihtakaa ihmeessä numeroita. Olen ollut yhteydessä erinomaisiin kirjoittajiin. Korkea koulutus heijastuu kirjoitetuissa viesteissä, mutta antoisien pitkien puheluiden jälkeen on mukava tavata. Eikä tarvitse arvuutella miehen IQ!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe