Teuvo Suni: Miksi Paavali jäi synnin siteisiin?

Tiedoksi uusille keskusteluun tulleille, niin oikea- kuin väärämielisillekin:

Saul sai Jeesukselta sen kolmen vuoden koulutuksen, jonka opetuslapsetkin, ja jonka minäkin olen saanut.

Paavalin tie Jeesuksen puhdistettavaksi, ja hänen Henkensä omistajaksi päättyi siihen, kun hän ei pystynyt puhdistamaan itseään isiltä perimistään uskomuksista, vaikka Jeesuksen käskyn ja puhdistusmenetelmän varmasti tiesi:

"Jos joku tulee minun luokseni, mutta ei ole valmis luopumaan isästään ja äidistään, vaimostaan ja lapsistaan, veljistään ja sisaristaan, vieläpä omasta elämästään, hän ei voi olla opetuslapseni."

"Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi. Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä?

Voivatko Kristus ja Beliar* olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko?

Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin? Mehän olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: -- Minä asetun heidän keskelleen ja vaellan heidän mukanaan. Minä olen oleva heidän Jumalansa ja he minun kansani.

Siksi Herra sanoo: -- Lähtekää pois heidän joukostaan ja erotkaa heistä älkääkä koskeko mihinkään saastaiseen, niin otan teidät vastaan ja olen oleva teidän Isänne, ja te olette minun poikiani ja tyttäriäni. Näin sanoo Herra, Kaikkivaltias.

Rakkaat ystävät! Kun kerran olemme saaneet tällaiset lupaukset, meidän tulee puhdistautua kaikesta ruumiin ja hengen saastaisuudesta ja Jumalaa peläten pyhittää elämämme kokonaan hänelle. "

Juutalaisuuden vangiksi hän lopullisesti jäi, sitä todistaa hänen lausuntonsa Rooman vankeudessa:

"Veljet! Minut luovutettiin Jerusalemissa roomalaisten käsiin, vaikka en ole missään millään tavoin rikkonut kansamme enkä isltä perimiämme säädöksiä vastaan. Nyt minut on vangittuna tuotu tänne."

Tämän parempaa todistusta ei Paavalista voi antaa, että hän todella oli loppuunsa asti sidoksissa Jumalan paaduttaman kansan oppeihin, eli Saatanaan, kuten Jeesus tämän näin selvästi omalle kansalleen sanoi.

"Miksi te ette ymmärrä minun puhettani? Siksi, että te ette siedä kuunnella mitä minä sanon?

Te olette lähtöisin Saatanasta, hän on teidän isänne ja hänen tahtonsa te tahdotte tyydyttää.Saa-ta-na on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras.

Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä.

Mutta minua te ette usko, koska minä sanon teille totuuden."

Tässä on myös todistus sille, miksi Saul, ei vielä neljän vuoden Pyhän Hengen koulutuksen jälkeen voinutkaan lähteä Kristuksen valittuna, vaan vasta 10 vuoden Saatanan koulutuksen jälkeen täynnä syntiä, Saatanan lähettiläänä. Joka vaati Saulia myös vaihtamaan nimensä, jolla ei ollut mitään sidoksia Jeesukseen Kristukseen, joka Saulin kutsui.

Siksi tämä pysyi Paavalissa loppuun saakka:

"Tiedänhän, ettei minussa, minun turmeltuneessa luonnossani, ole mitään hyvää. Tahtoisin kyllä tehdä oikein, mutta en pysty siihen.

En tee sitä hyvää, mitä tahdon, vaan sitä pahaa, mitä en tahdo. Mutta jos teen sitä, mitä en tahdo, en tee sitä enää itse, vaan sen tekee minussa asuva synti."

Sen takasi vielä Jumalan käsky Saatanalle jatkaa Paavalin kuritusta.

"Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi."

Jumala ei varmasti omien ilmestysten ja jopa niistä ylpeilemisen takia määrää Saatanaa ketään omaansa kurittamaan:

"Älköön viisas kerskuko viisaudellaan, älköön väkevä voimillaan, älköön rikas rikkaudellaan.

Joka haluaa kerskua, kerskukoon sillä, että tuntee minut ja tietää mitä minä tahdon.

Sillä minä olen Herra, minun tekoni maan päällä ovat uskollisuuden, oikeuden ja vanhurskauden tekoja.

Niitä minä tahdon myös teiltä, sanoo Herra."

Tämän Paavali puki sanoiksi: "Joka ylpeilee, ylpeilköön Herrasta."

Paavalin liha oli juutalaisen perinnön mukaan ympärileikattu, mutta tämä Kristuksen Hengen ympärileikkaus jäi häneltä haaveeksi:

"Häneen teidät on yhdistänyt ympärileikkaus, jota ei ole ihmiskäsin tehty, Kristuksen ympärileikkaus, jossa syntinen luonto riisutaan pois." 

Paavali kerskui heikkoudestaan, kun luuli, että Saatana kurittaa hänet niin heikoksi, että vasta sitten voisi saada Pyhän Hengen - Jumalan voiman - kuten hän Saatanan vaikutuksesta uskoi.

"Jotta nämä valtavat ilmestykset eivät tekisi minua ylpeäksi, olen saanut pistävän piikin ruumiiseeni, Saatanan enkelin kurittamaan itseäni, etten ylpistyisi.

Olen kolme kertaa pyytänyt Herralta, että pääsisin siitä.

 Mutta hän on vastannut minulle: "Minun armoni riittää sinulle. Voima tulee täydelliseksi heikkoudessa." Sen tähden ylpeilen mieluimmin heikkoudestani, jotta minuun asettuisi Kristuksen voima."

Jatkuu

20

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jatkuu

      Mutta tästä miehestä, Saulista, hän kerskui:

      "Tunnen erään Kristuksen oman, joka neljätoista vuotta sitten temmattiin kolmanteen taivaaseen. Oliko hän silloin ruumiissaan vai poissa siitä, en tiedä, sen tietää Jumala.

      Ja tästä miehestä tiedän, että hänet temmattiin paratiisiin ja hän kuuli sanoja, joita ihminen ei voi eikä saa lausua.

      Oliko hän ruumiissaan vai poissa siitä, en tiedä, sen tietää Jumala.

      Tästä miehestä minä kerskailen, itsestäni en, paitsi heikkoudestani." 

      Jota ilman hän oli vielä - 23 vuoden kuluttua siitä, kun Kristus Saulille ilmestyi - ja edelleen tätä voimaa odotti:

      Olen kolme kertaa pyytänyt Herralta, että pääsisin siitä. Mutta hän on vastannut minulle:

      "Minun armoni riittää sinulle. Voima tulee täydelliseksi heikkoudessa." Sen tähden ylpeilen mieluimmin heikkoudestani, jotta minuun asettuisi Kristuksen voima."

      Tätä ei Paavalille sanonut Pyhä Henki, vaan Saatanan valheen henki, joka
      sanoi hänelle myöskin nämä:

      "Armosta Jumala on teidät pelastanut antamalla teille uskon. Pelastus ei ole lähtöisin teistä, vaan se on Jumalan lahja."

      "Säilytä sinä oma uskosi Jumalan edessä. Onnellinen se, joka ei tuomitse itseään siitä minkä uskoo oikeaksi."

      "Julistipa kuka tahansa teille evankeliumia, joka on vastoin meidän julistamaamme -- vaikkapa me itse tai vaikka taivaan enkeli -- hän olkoon kirottu.

      Toistan sen, minkä olen ennenkin sanonut: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä minkä olette saaneet, hän olkoon kirottu."

      Huomaa tämä:

      Paavali kerskaili Saulista, jonka Kristus kutsui, ja jolle Pyhä Henki ilmoitti ne 25% totuutta, jotka hänen kirjoituksissaan ovat.

      Mutta ei enää itsestään, kun Saatana runnoi häntä heikoksi ja antoi hänelle nuo erinomaiset ilmestykset, eli 75% kirjoitustensa valheista.

      Ei päästänyt Herra häntä Saatanan kurituksesta ja tuo valheen henki seuralaisenaan Paavali meni myös kuolemaan.

      Näin hänessä kävi myös toteen myös tämä oma ilmoituksensa:

      "Teidän omasta joukostanne nousee miehiä, jotka julistavat totuudenvastaisia oppeja vetääkseen opetuslapset mukaansa."

    • alfa123om22

      Erään kerran pyhä henki valaisi minulle sen tarkoitusta, että Jeesus perusti oman lahkon. Kyse oli juutalaisten temppelin ytimen puhdistamisesta epäpuhtauksista. Kullan tekemisestä puhdistetuksi kullaksi. Kun Jeesus vei mukanaan epäpuhtauksia niin temppelin ydin siitä puhdistui.

      Jerusalemista lähtee Herran sana ja Siionin vuorelta laki. Sen vuoksi Israelin kansan oli määrä vaeltaa tosiaankin ehdottomassa totuudessa ja puhtaudessa. He eivät saaneet Beliarin kanssa olla tekemisissä. Mutta eihän Suomi ole mikään Israel.

      Eikä edes kristillinen lahko ollut mikään sellainen paikka, jossa ei ollut mitään epäpuhtauksia paitsi ehkä aivan alkuun kun evankeliumit ja kirjeet kirjoitettiin.
      Totuutta kesti aikansa, mutta ei kovin kauan eikä edes ollut tarkoitus sen kestää kovin kauaa.

      Vapaus on eräs kristillinen päämäärä. Jeesus sanoi: tämä sukupolvi yrittää karkoittaa saastaisia henkiä, mutta saa osakseen seitsemän vielä pahempaa henkeä.
      Paavali sanoi: Puhtaille kaikki on puhdasta. Jeesus opetti juutalaisten lain vastaisia syömistapoja. Kielsi pesemästä käsiä ja astioita. Lain mukaan jokaisessa kipossa piti olla kansi ja sen lisäksi se piti liinalla peittää.

      Joka uskoo Jeesukseen on juutalaisten kannalta hyvin epäpuhdas. Jeesus vei temppelin kultaisesta ytimestä pois sellaiset joiden usko oli epäpuhdas on ihan o.k. epäpuhdas on ihan in.

      Käydessäni Israelissa 1996 näin kirjaimellisesti joidenkin vapisevan pelosta epäpuhtauteni takia. Eivät uskaltaneet koskea laukkuihini etc. tullissa ja hotellissa kuin peloissaan - epäpuhtauden takia.

      Puhutte hyvin korkeatasoisen pyhityselämän puolesta - näin niin kuin Suomen olosuhteisiin - se lienee aika vaativaa?

    • Tässäpä taas tämä Saatanan uskollinen satusetä esittelee erinomaisia kokemuksiaan niin kuin paraskin Paavali.

    • Eiarmoa

      Ilman armoa jää tämäkin ihminen synnin siteisiin!

    • alfa123om22

      Vaan vielä on yli tuhat vuotta VANHURSKAUS kuninkaana ja TEKOJEN perusteella kukin pelastuu tai tuhoutuu. Joka on luopunut omaisuudesta, vaimosta, lapsista, pellosta tms. perii EVANKELIUMIN MUKAAN IKUISEN ELÄMÄN.

      Sille te ette voi mitään. Oli sitten vaikka kuinka syntinen ihminen kyseessä. Sillä Jeesus on sen valalla vakuuttanut sanomalla TOTISESTI, eli NIIN TOTTA KUIN HERRA ELÄÄ.

      Mutta on totta, että ruumiin ylösnousemuksen jälkeen 3600 jKr tienoilla joudun jonkinlaiseen kiipeliin. Siitä on Herra minua etukäteen varoittanut. Ehkä olen silloin yksimielinen väärän tahon kanssa. Gnostilainen Aadamin Ilmestys kertoo, että tuolloin Aadam saapuu 400000 ihmisrodun kanssa Venäjää valloittamaan. Niin tai näin. Luultavasti valitsen silloin väärän puolen kun yksimielisyys on puntarissa ja punnittavana eikä enää teot.

      • Tämä Saatanan ykkösluokan tähti, alfa1, vaan jaksaa jatkaa isäntänsä ilosanoman levittämistä omalla tyylillään, joka on täysin toisenlaista kuin Hartaanselän hortoilijan sanoma, jolta ovat kaikki omat paukut jo aikoja sitten loppuneet.


    • alfa123om22

      Niin, Joh. 16:25 kertoo, että AVOIMESTI puhutaan tänä aikana KAIKKI ISÄSTÄ ja vertauskuvat avataan. Sen tekee Kristus taivaasta käsin. Mutta Koraanin perusteella voi päätellä, että Kristus itse asiassa saattaa olla Iblis.

      Mutta mitä omaa puhuttavaa minulla sitten olisi? Pitäisikö minun saarnata tosi Jumalasta eikä Ibliksen Isästä. Tuskin tunnen tuota tosi Jumalaa. Onhan noita Kristuksen jälkeen tulleita lähettiläitä, jotka väittävät tunteneensa TOSI JUMALAN. Mutta voiko heihinkään luottaa?

      Elohim = Allah = Syiden valtameri
      Shiva = Pyhä Henki
      Brahma = ?
      Krishna = Korkein Jumala

      Näiden väitetään olleen mukana maailman luomisessa. Ehkä joku heistä on TOSI JUMALA? Juutalaiset näyttäisivät olevan lähinnä hänen tuntemuksessaan, mutta monet heistä ovat Elohimin palvojia.

      Hapuillen tässä etsitään tietoa TOSI JUMALASTA, josko joku voisi hänet löytää? Itse pidin häntä ihmisenä kunnes selvisi kirjoituksista, että Ihminen on vain kuva ja kaltaisuus, ruumiiltaan ja sielultaan, MUTTA EI HENGELTÄÄN. Jumalan Henki kuuluu olevan jotakin erilaista kuin Ihminen. Mutta onko tuokin vain valetta?

      Ovatko kaikki ns. Jumalan Hengen tutkijat valehtelijoita ja pettureita? Ovatko he nostaneet eläimet ja eläimissä vaikuttavat hengen piirteet jalustalle? YHTEEN ASIAAN LUOTAN TOSI JUMALASTA ENEMMÄN KUIN MUUHUN. EI LÄHDE YHTÄKÄÄN, YHTÄ AINOATAKAAN TURHAA SANAA HÄNEN SUUSTAAN, VAAN JOKAINEN SANA JONKA HÄN PUHUU TÄYTTÄÄ TEHTÄVÄNSÄ.
      Tuohon samaan nimittäin ihminenkin pyrkii.

    • Miten tämä sinun saatanallinen ylistyksesi liittyy Paavalin synnin siteisiin?

      Sillä tavoin liittyy, kun Paavali jäi synnin siteisiin, koska ei pystynyt luopumaan juutalaisuudestaan.

      Tiedätkö itsekään miten monen uskonsuunnan takia sinä roikut jo löysässä hirressä?

      Se sinussa on hyvää, että julkisuutta kaivatessasi, tulet usein minun aloituksiini, koska olet huomannut, että näitä luetaan, vaikka ei keskusteluun tullakaan mukaan.

      Voisit joskus näyttää taitosi monipuolisuudestasi sillä, että muutamassa minuutissa nostat koko etusivun täyteen aloituksiani totuudesta.

      Uskon, että se olisi sellainen pyhä palvelus Totuuden Jumalalle, jolla voisit ainakin peittää muutaman syntisi viimeisellä tuomiolla.

    • alfa123om22

      Kyllä se liittyy kun kerran pidätte isäntääni saatanana tuossa edellä ja ihmettelette miksi kirjoitan. Tässä myönnän, että Kristus saatta olla todellakin Iblis, jonka tiedon te kyllä alintajuisesti tai pyhän hengen tähden torjutte. Ette voi ajatella, että Paavalin tavoin myös Kristus saattoi olla petturi.

      Sitten etsin vaihtoehtoa mistä muusta voisin kirjoittaa kuin vain siitä mihin Kristus pakottaa Joh. 16:25 perusteella. Huolimatta siitä mikä Kristus oli en voi muusta kirjoittaa kuin evankeliumista ja pyhistä kirjoituksista sillä en luota täysin tieteen todistuksiinkaan.

      Niin kauan kun kutsutte kaikkia kirjoittavia totuudesta paitsi jääneiksi saatanan alaisiksi joudun käyttämään judoa ja toteamaan teidän olevan oikeassa sillä edellytyksellä, että Kristus on Iblis.

      Ei orja (paavali)voi olla isäntäänsä (Kristus)suurempi. Jos isäntä on beelsebubin (Herra Sebaot) vallassa niin sitä enemmän myös orja. Osoittaka Kristuksen puhuneen totta siinä, että jokainen häneen uskova elää ikuisesti, eikä koskaan maista kuolemaa. Teette sen elämällä itse ikuisesti. Minä puolestani voin osoittaa Kristuksen usein puhuneen palturia.

      Ei sillä ole väliä. Itsekin olen saanut Herra Sebaotilta luvan puhua mitä vain tahdon puhua. Huolimatta siitä puhunko totta vai tarua.

    • Kiitos alfa hyvästä yrityksestä. Nyt ovat molempien "lehmät samassa ojassa."

      Minun Totuuden ja sinun valheen, sillä se sebaot, joka ei tee eroa puhutko totta vai valhetta on tämän maailman sebaot.

      Kehotan sinua jatkamaan!

    • alfa123om22

      Sillä minä olen Herra, minun tekoni maan päällä ovat uskollisuuden, oikeuden ja vanhurskauden tekoja.

      Jos Apostoli Paavalin suurin voima oli Armon henki niin se todella on pieni uskollisuudessa, oikeudessa ja vanhurkaudessa itse tekoina, mutta pienikin teko voi synnyttää räjähdysmäisiä ketjureaktioita ja kun kaiken päällä on vielä Rakkautta ja hyvää tahtoa niin tuntuvat pienetkin teot kuin olisi luotu juhlapäivä ja Koraani sanoo:

      Joka on hiukkasenkin tehnyt hyvää saa ...... (ilmeisesti rakkautta Jumalalta)

      Jeesus puolestaan sanoi: Totisesti tämä köyhä leski antoi enemmän kuin kaikki muut, jotka antoivat.

      Itse en tiedä kunpi on suurempi Armon henki vai Pyhä Henki. Jeshua sanoi, että kaksi on ylempänä minua, ja toisella oli Armon henki ja toisella oli vähintään nimitys ja virka. Eli ehkä nuo seitsemännen seurakunnan jäsenet, joilla on Jumalan lapsen nimi sekä Armon hengen omaavat ovat omalla tavallaan hyvin suuria.

      Hauska yksityiskohta tuossa romaanimiehessä, joka omasi Jumalan lapsen nimen oli, että kun hän yöllä kursasi niin tuo kuorsaus muodosti muistaakseni nimen Jehova tms. Hän oli ylt'ympääriinsä täynnä nimiä.

      Pyhä henki antaa kyllä totuutta ja sanaa,lohdutusta ja virvoitusta mutta muutakin tarvitsee ihminen elääkseen?

    • Voi tätä alfan harhaisuutta?
      Kyllä Paavalin paras renki,
      oli valheen armohenki.

      Sitä jäin edellisen viestinvaihdon jälkeen ajattelemaa, että käykö sinulle, kuten Paavalille, joka ei pystynyt luopumaan isiltä saamista opeista.

      Vaikka hänellä ei ollut kuin yksi isä, juutalaisuus.

      Montako kymmentä isää sinulla lopulta on? Ja onko siellä vielä äitikin, joka käy ihmisiä halailemassa?

      "Joka ei luovu kaikesta, mitä hänellä on, ei voi olla minun opetuslapseni."

      Kuka mahtoikaan tämän sanoa?

    • Kaipaustotuuteen

      Mitä te olette tehneet tälle Kristuksen valitulle?

    • KiitosDevoitAamen

      Kiitos Devoit, että suostuit Saatanalle heitetyksi. Ilman tuota emme olisi koskaan saaneet tietää minkälainen paskiainen Teuvo totuuden henki oikein on, kun sen vallassa 14 vuotta kuljit.

      Samalla pääsit palaamaan meidän oikeiden jumalanlasten uskoon, ja kokemaan minkälaista on elää kun sydän on täynnä syntiä ja saastaa, ja kuitenkin saa olla Kristuksen verellä puhtaaksi pesty syntinen.

      • Ex-vl

        Eipä siinä Devoitin suostumusta kyselty, kun saarnaaja H.S. julisti tuomionsa.


      • TotuudenHenki
        Ex-vl kirjoitti:

        Eipä siinä Devoitin suostumusta kyselty, kun saarnaaja H.S. julisti tuomionsa.

        Saatanan tietäjähengen vaikutuksesta tuo hoitomies kertoi totuuden.

        Jos jollakin on sydämessä vaikkapa vain sinapinsiemenen verran kaipausta totuuteen, hän tätä palstaa lukiessa kyllä huomaa, miten hyvin tuo heittäminen onnistui.


    • TulinenHiili

      Teuvoa ja Totuutta odotellen.

    • Miksi Paavali jäi synnin siteisiin? Paavali toi armoa armon lisäksi ja totuutta totuuden lisäksi. Mutta koska Mooseksen laki oli jo täydellinen siihen ei voitu tuoda mitään lisää sinänsä, vaan ainoastaan esittää KRIITTINEN ANTITEESI SITÄ VASTAAN, jonka Paavali tekikin Kristuksen palvelijana. Totuus ja armo, jonka Paavali välitti perustui lain vastaisuuteen, mutta oli silti tai ehkä juuri siksi totuutta ja armoa. Eihän Kristus itse paljoa totuutta totuuden lisäksi ja armoa armon lisäksi välittänyt, vaan kehotti vain olemaan murehtimatta huomisesta ja elämään päivä kerrallaan. Välittämättä mistään mitään.


      Itse olen huomannut, että kun puhuu samoja sanoja ja koko sananvarastonsa on kerran käyttänyt jää ikään kuin sanattomaksi. Silloin tarvitaan ANTITEESIÄ, joka avaa tien toisenlaiseen sanavarastoon. Mooseksen laki oli loppuun kaluttu sanoina ja ajatuksina. Sen lisäksi tarvittiin uusia sanoja ja ajatuksia. Antiteesi on vaikea taito esitää ja siihen voi ryhtyä vain sellainen henkilö, joka luottaa täysin itse teesiin. Siihen, että teesi ei kaadu tuon esitetyn antiteesin vuoksi.

      Miksi Paavali ei palannut esittämästään lain vastaisesta ANTITEESISTÄ takaisin Mooseksen lakia puoltamaan??? Ehkä hän palasikin tai palaa joskus?? Sillä myös antiteesi vanhentuu aikanaan eikä siitä ole enää mitään hyötyä. Sen jälkeen kun antiteesi on vanhentunut pitää etsiä uusia sanoja SYNTEESIN avulla. Ja kun synteesi on käyty lävitse on kädessä kolme ässää: Teesi, Antiteesi ja Synteesi.

      Lyhyesti: Ehkä Paavali ei jäänyt synnin siteisiin? Ehkä hän ei edes kuvitellut olevansa jumalallinen antiteesiä esittäessään. Joka tapauksessa hänen työnsä on hieman ehkä jäänyt keskeneräiseksi ja hänen SYNTEESINSÄ jää suurelta osaltaan hahmottamatta siinä mitä hän kirjoitti.

      Synteesin täyteys tulisi vasta myöhemmin esim. Hare Krishna liikkeen kirjoina??
      Paavali eli aikana, joka eroaa täysin omasta ajastamme monin tavoin.
      Jos hänen sanoissaan onkin 25 prosenttia epäperäistä niin tekiväthän monet kalifit aikanaan väärennettyjä Haditheja ja monet paavi väärensivät paljon kirjeitään.

      Vanha testamentti TEESI ; Viisaus
      Uusi testamentti ANTITEESI ; Asiantuntemus
      Koraani RATKAISUN AVAIN ja JOHDATUS : Ymmärrys
      Bhagavatam SYNTEESI ; Tieto

      Lisäksi on seitsemän kansaa, joista kukin puhdistaa kultaa eli Viisautta eli Juutalaisuutta eli teesiä epäpuhtauksista. Tuollaisia kansoja ovat mm. Mormoit, Adventistit ja Jehovan todistajat.

      (Nää ajatukset ovat pelkkää aivopierua ja puppugeneraattorituotetta, mutta lämpimikseni kirjoitin ne ylös).

      • TotuudenHenki

        HJos haluat Totuuden engen kanssa keskustella, mene Facebookkiin, Teuvo ei tule tänne, ennen kuin sinäkin kirjoitat omalla nimelläsi.

        Jos silloin vielä päässäsi oleva neste purkautuu ulos aivopieruina, niin katsotaan, mitä sille voisi tehdä.


      • TotuudenHenki
        TotuudenHenki kirjoitti:

        HJos haluat Totuuden engen kanssa keskustella, mene Facebookkiin, Teuvo ei tule tänne, ennen kuin sinäkin kirjoitat omalla nimelläsi.

        Jos silloin vielä päässäsi oleva neste purkautuu ulos aivopieruina, niin katsotaan, mitä sille voisi tehdä.

        Jos haluat Totuuden Hengen kanssa keskustella, mene Facebookkiin. Teuvo ei tule tänne. ennen kuin vasta sitten, kun sinäkin kirjoitat omalla nimelläsi.

        Jos silloin vielä päässäsi oleva neste purkautuu ulos aivopieruna, niin katsotaan, mitä sille voisi tehdä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3910
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      604
      3717
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3702
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2351
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      63
      2291
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      327
      1988
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1967
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1806
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1479
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1372
    Aihe