Tindernaiset pk-seutu kiteytettynä

surkeaatarjontaa

Koulutus on joko aaltoa tai univ. of hki ja yleensä taide, arkkitehti tai ktm.
Sali, sali, sali, sali, sali, sali, crossfit, crossfit, crossfit, crossfit. (Pitää olla itekkin tommonen ja jos kelpuuttaa niin naista näe kun nukkumaan mennessä.)
Heruttaja pissikset (nää eti ketään oikeesti)
Rakastan reissaamista ja käyn 7-10 kertaa ulkomailla vuodessa. (Säästän mieluummin omaan asuntoon, kun törsään matkoihin ja itsellä on vuodessa kaksi lomaa 4 viikon kesäloma ja viikon talviloma, ni ei oikein onnistu)
Feministi, vegaani, vihervassari, polyamori. (Näitä nyt kukaan mies ei halua)
Saakelin ruma koira pitää olla ja puolet kuvista on koirasta. (Arvaa kuka onetusijalla siinä suhteessa ja kuka pääsee aamusin kusettamaan sitä?)
Hevosnaiset ja hevonen löytyy taas joka kuvasta. (Ehkä vähiten paha, mutta tuntuu ainakin tinderin mukaan syövän melko paljon aikaa vapaa-ajasta)
Yh-mammat. (Exä on aina jollain tapaa kuvioissa ja suhteessa olet aina kakkossijalla)

Ja puolet ilmoituksista on kirjoitettu englanniksi, joten lähtökohtaisesti Suomi insinööri/duunari ei kelpaa.

Sit kun 1/80 on normaali, niin eipä osu matchi ikinä...

20

536

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eitäytykriteerit

      Suosittelen tekemään sillä tavalla, että laita sellanen hiiskatin supertykkäys kun löydät sen naisen joka sulle kelpaa! Onnistuit kuvailemaan valtaisan joukon naisia tolla sun ei kelpaa -listallasi, joten pistähän nyt itsesi likoon myös. Jos niin harva täyttää sun "normaalin naisen" kriteerit, niin kyllä se todennäköisyys matchille on melko pieni. Jos sä uskallat ilmaista kiinnostuksesi edes sillä supertykkäyksellä niin on sulla jo paremmat mahikset.

      On sieltä oikeasti hankala löytää sellaista ihmistä, jonka kanssa kolahtaisi, mutta eiköhän se siitä.

      • Eitinderiä

        Löytihän se yksi julkkis sulhon.Liekkö kestää mutta löytipä kuitenkin.
        Muutenhan se on mahdotonta ja ajanhukkaa.
        Jos menee ulos ja katselee ympärilleen niin eiköhän mahkut ole siinä jos niitä ylipäätään on.
        Aloittajalle tiedoksi ettet ole ainoa jolla samoja kokemuksia.
        Naiset on toistensa kopioita vaatteita myöten.
        Ne haluaa olla sitä koska rahkeet ei muuhun riitä.
        Näen joka päivä sata samannäköistä naista. Niillä on ihan samat vaatteet,sama naama, samat ilmeet ja kas kummaa ihan samat jutut päivästä toiseen.
        Toki poikkeuksia on mutta ei montaa. Niistä pitää sitten valita on ainakin omia itsejään.


    • Keek

      Kiitos aloittajalle tuon asian julkituonnissa!toi on niin totta joka sana!!
      Ainut duunari,jonka nuo muijat hyväksyy on duunari nimeltään:Cheek!
      Ja sekin pelkästään julkkis statuksen ja rahan ansiosta.
      Normaali raksaduunarilla ei ole mitään jakoa tinder naisiin ,jotka ovat hieman nirsoja kermaperseitä!!!!!!

      • cheekon

        Cheek on ihana kermaperse!!!!!!!!!!


    • Mikäsittenkäy

      Naisen pitää varmaan olla timmi ja itsestään huolta pitävä kuitenkaan käyttämättä aikaa urheiluun? Erikoinen yhdistelmä.

      Mitä naisen sitten pitää olla, mikä on se tavallinen nainen?

      T: Töissä käyvä vihreitä tai vasemmistoa äänestävä kasvissyöjä, yliopistosta valmistunut, kerran eronnut (mutta lapseton) nainen, joka harrastaa mm. lenkkeilyä koiransa kanssa.

      P.S. Raksaduunarikin käy, jos on arvot ja aivot kohdillaan.

    • Keek

      Tuo raksaduunariKIN särähti kyllä korvaan siis se kin..eli lähtökohtaisesti seurustelisit mieluummin jonkun muun kanssa,mutta hätätilassa duunarikin käy jos on arvot ja aivot kohdallaan.
      Katsot ylhäältä päin duunaria vaikka mainostat itseäsi sivistyneeksi vihervassariksi.

      • Voihyväihmetaas

        Tässäpä erinomainen esimerkki siitä, mikä monessa ihmisessä on nykyään "vialla". Täytyy vääntämällä vääntää negatiiviseksi kaikki. Mistä lähtien -kin sanan lopussa on automaattisesti merkinnyt sitä, et jokin muu olis jotenkin ensisijaisesti kiinnostavampaa? Etenkin kun edellisessä kommentissa vinguttiin et se raksaduunari ei kelpaa?

        Olkoon kelpaamatta sitten. Ei kai sivistynyt vihervassarikaan v*ttumaista miestä halua?


      • Mikäsittenkäy

        Pahoittelut, ei tosiaan ollut tarkoitus sanoa että vain paremman puutteessa raksaduunari kelpaisi. Vaan ihan vaan siihen, että kun aiemmassa viestissä oltiin sitä mieltä, ettei se raksaduunari kelpaa niin tarkoitin että hänkin on käy/kelpaa/sopii varmasti siinä missä muutkin, kunhan on oikea tyyppi. Ei se sopivuus ole ammatista kiinni.

        Mutta eipä ole vielä kuulunut, että millainen nainen käy? Paljon on arvostelua nirsoista naisista, mutta eipä miehet avaa enempää että millainen sitten pitäisi naisen olla.


    • Havainnoitsijavain

      Yksi syy suomivosujen nirsouteen voi tietysti olla myös sekin että he ovat saaneet kaikki aina kultalautasella nenän eteen tyyliin isi on maksanut kaiken autosta asuntoon..
      Siitä taas on on heille kehittynyt ns itsestään selvyys että aina on rahaa ja kuuluu olla rahaa,mut auta armias jollei sulhas kandidaatti pystykään toteuttamaan kermaperse neidin rahallisia toiveita,niin sitten katsotaan nenänvartta pitkin ja sanotaan hus hus.

    • VakkaKantensaJne

      Haittaako se naisten yliopistokoulutus? Puuttuuko sulta se?

      Mieti asiaa tätä kautta:
      Oletteko ikinä kuulleet, että hyväkroppainen mies haluaa hyväkroppaisen naisen? Olette vissiin. Tällä miehellä ei periaatteessa ole mitään läskejä naisia vastaan, mutta kyllähän se läski kertoo jotain ajatusmaailmasta ja elämäntavoista, vaikka kuinka hyvä tyyppi tämä nainen olisi. Mies uskoo, että hänellä on enemmän yhteistä treenaavan naisen kanssa. Ja tämä on ihan ymmärrettävää, näin todennäköisesti onkin.

      Minä ajattelen samalla lailla koulutuksesta. Todennäköisesti löytyy enemmän yhteistä ja samankaltaisia kiinnostuksenkohteita koulutetun miehen kanssa.

      Ja sellainen ajattelu, että koulutuksen puute olisi jostain syntymälahjana saamatta jääneestä älykkyydestä kiinni on sama asia, kuin se, että väittäisi liikalihavuuden johtuvan ainoastaan hitaasta aineenvaihdunnasta. Elämänvalinnoista ja laiskuudesta se on enemmän kiinni molemmissa tapauksissa.

      • kurpalle

        Olet puunhalaustieteiden maisteriksi valmistunut 28 vuotiaana ja vain siksi että vanhempasi ovat tuon arvon (tutkinto) sinuun istuttaneet.

        Vaikka hyvä kirjallinen ilmaisu ei olekaan tae henkisistä kyvyistä, sen puute on.


    • Eikelpaaei

      Insinöörit on usein empatiakyvyttömiä, itsekeskeisiä aspergereita ja duunarit tyhmiä. Ei kaikki mutta näkeehän sen kuvista jos olet hintelä tai hyllyävä tyylitajuton (lue: ei jaksa panostaa) nörtti mutta odotat naiselta täydellisyysttä tai sitten ketju kaulassa hilluva korviin asti tatuoitu keskenkasvuinen lippishuppari urpo. Yleensä vielä keskari pystyssä.

    • Tinderissä tosiaan PK-seudun naisista huomattava osa tuntuu olevan matkailu- ja saliaddiktoituneita korkeakoulutettuja, joilla yksi kuva on sukellukselta, yksi vuorikiipeilystä, yksi jostain viidakkovaellukselta ja yksi purjehdukselta. Mikä lienee siihen syynä? Ilmeisesti se, että jos 99% vapaa-ajasta menee salilla, opiskellessa tai purjehduksella, niin ei siinä oikeasti hirveästi jää aikaa millekään parisuhteelle, jolloin on pakko tehdä profiili Tinderiin. On siellä toki niitä rumia, tyhmiä ja lihavia elämämkoullulaisiakin seassa, ja tietysti sellaisen kanssahan sitä pitäisi alkaa deittailemaan jos haluaisi että tällä palstalla sinua ei heti haukuta joksikin kylmäksi ja tunteettomaksi ihmishirviöksi, joka haluaa vain noukkia rusinat pullasta vaikka itse ei ole minkään arvoinen... :D Itse haen lähinnä noita ensiksimainittuja, ja toisinaan ihan hyvällä menestyksellä. Suosittelen ostamaan sen maksullisen paketin tinderiin, saat päivässä tykittää 5 kpl niitä super likejä, joten matchaamisen mahdollisuus paranee aivan huomattavasti. Tosin ei sekään ihmeitä tee, pitää vaan asennoitua siihen, että moni niistä ns. hyvän näköisistä naisista ei ole Tinderissäkään oikeasti etsimässä mitään vähempää kuin täydellistä partneria, joten jos olet itse vähän "tavallinen" niin mahikset tavata sitäkään kautta mitään maailmanluokan kaunottaria ei ole kovin kummoiset.

      • mitenmeneeleppakerttu

        Ihan samanlaiset on 99% miesten kuvat että kysy niiltä miksi. Tinderissä on vaikea olla tosissaan kun porukat siellä postaa mitä älyttömämpiä kuvia, jotka ei mitenkään sovi deittailuun. On lapsia ja hääkuvia. Jos miehen naamasta ei saa selkeää kuvaa, on sivulta tai aurinkolasit joka kuvassa niin oletan aina että etsivät yhden illan juttuja koska eivät halua näyttää itseään. Onko se ulkoinen kauneus nyt sitten se ratkaiseva tekijä parinvalinnassa? Normaali ei käy?


      • lapsetpiiloon
        mitenmeneeleppakerttu kirjoitti:

        Ihan samanlaiset on 99% miesten kuvat että kysy niiltä miksi. Tinderissä on vaikea olla tosissaan kun porukat siellä postaa mitä älyttömämpiä kuvia, jotka ei mitenkään sovi deittailuun. On lapsia ja hääkuvia. Jos miehen naamasta ei saa selkeää kuvaa, on sivulta tai aurinkolasit joka kuvassa niin oletan aina että etsivät yhden illan juttuja koska eivät halua näyttää itseään. Onko se ulkoinen kauneus nyt sitten se ratkaiseva tekijä parinvalinnassa? Normaali ei käy?

        Täytyy muuten lisätä että pikkulasten naamakuvien lisääminen tinderiin on ihan vitun edesvastuutonta.


      • renee.vienonen
        lapsetpiiloon kirjoitti:

        Täytyy muuten lisätä että pikkulasten naamakuvien lisääminen tinderiin on ihan vitun edesvastuutonta.

        Tuo on kyllä sikäli hölmö kommentti, kun pitäisihän siellä muutoinkin (valikoiden) kaikki Facebook ja Instagram -kuvat näkyä. Instagram kuvia pääsee aivan vapaasti selailemaan. KUvien järjestystä lienee hankala, jossei liki mahdoton muokata.
        Usealla on sitä paitsi aivan ensimmäisenä jokin Facebook -kuva metsästä tai kukkapenkistä.

        Lapset on hyvä esitellä, jos sellaisia on. Kuvasta pääsee hyvin selville iästäkin, jos ei sellaisia tietoja malta hyvään profiiliin kirjoittaa parilla lauseella.


      • renee.vienonen

        Useampikulmainen kommentti jo. Tinder mahdollistaa juuri etenkin matkoilla ne Superliket adoniksilta, missä milloinkin matkustaakin.
        Deittiblogeissa asti neuvotaan deittaamaan matkakohteen poikamiehiä. Lopputulemana paikallinen surffari juuri painaa sitä Superlikeä.

        Tuo sihteerimäisyys on deiteissä aivan laajemminkin paikkakohtainen ominaisuus, jota käsitellään joissain medioissa.


    • jokumies83

      Tuon saman olen huomannut myös, vaikka en ole pk-seutua nähnytkään.. omasta mielestä normaalit puuttuu kokonaan.

    • jsoijeoijoie

      En ole PK-seudulta enkä edes Tinderissä. Onnellisesti parisuhteessa jo 4 vuotta, koska löysin miehen Suomi24 palstalta.:)

      Sinun aloituksessasi särähti ehdottomuus. En tuomitse sinua, koska itse ajattelin ehkä joskus samoin miesten suhteen. Minulla oli aika tarkat speksit siitä, että millainen mies EI saa olla. Vähemmän mietin sitä, että millainen pitää olla, ja ajattelin juurikin niin, että haluan löytää jonkun "normaalin". Sellaisen löytäminen tuntui mahdottomalta...

      Minulla oli vaatimuksena mm. että ei saa koskaan polttaa, ei saa olla mikään persujen kannattaja yms. Noh... Kyllähän tuo minun ihana rakas toisinaan kavereiden kanssa autotallissa tupakkia lapsilta salaa polttelee ja äänestää Persuja. ;) Eikä muuten haittaa yhtään!!!

      Sinunkin kannattaisi pohtia, että mitkä asiat oikeasti ovat niitä, jotka arjessa ratkaisevat. En minäkään minkään kasvissyöjän kanssa voisi suhdetta kuvitella, mutta esimerkiksi poliittisella suuntautumisella ei ole hitustakaan väliä, oikeasti. Kunhan kyseessä on oikeasti hyvällä sydämellä maailmaa katsova ihminen. Asiathan eivät ole ikinä niin mustavalkoisia. Sama homma koulutuksen suhteen, sillä ei oikeasti ole väliä. Minun miehelläni nyt sattuu olemaan sama yliopistotutkinto kuin minulla, mutta työura on vienyt meidän tyystin erilaisiin hommiin.

      Ja mitä tulee reissaamiseen ja sali-intoiluun... Osalla se voi olla tyhjyyden täyttämistä. Kun ei ole sitä suhdetta, niin on sitten jotain muuta. Minullakin on ystäväpiirissä nainen, joka on sinkku ja jatkuvasti kiireinen harrastuksensa takia. Mutta sanoo että jos miehen löytäisi, niin tilanne muuttuisi täysin. Kannattaa siis ensin vähän tutustua, ja vasta sitten pohtia, että kuinka iso rooli harrastuksilla elämässä on.

      Koira... Jos et ole allerginen, niin herätys! Se että naisella on lemmikki, on hyvä merkki siitä, että hänellä on ainakin jossain määrin myös hoivaviettiä ja empatiakykyä. Eli jos haluat tavallisen perhettä toivovan naisen, niin ota sellainen jolla on lemmikki! Hieman suurempi todennäköisyys, että et vahingossa päädy itsekeskeisen pintaliitäjän kelkkaan, joka koskaan ei ole valmis ottamaan vastuuta mistään.

      YH-äitiä ei kannata ottaa, jos ei ole henkisesti siihen oikeasti valmis ja halukas. Itse olin YH kun tapasin mieheni, ja myös miehelläni on yksi lapsi. Minä en suostunut deittailemaan lapsettomia miehiä, koska koin että ero elämäntilanteessa olisi ollut liian suuri. Sekin siis kannattaa ihan positiivisella asenteella tiedostaa, että voi olla huippu tyyppejä, jotka nyt eivät silti vaan sovi yhteen.

      Rentoudu siis roimasti, ja keskity vain oleellisen. Unohda pirujen maalaaminen seinälle ja ihmisten lokerointi.

      Terkuin, tavallisen kiva nainen

    • Kdkdd

      Komppaan aloittajaa. Naiset tuovat korostavat koulutusta ja aktiivisuutta. 90% lukee "jee reissailu on parasta" tai "jee ens viikolla balille"... ja sit on tosiaan sukellus ja benjihyppykuvat profiilissa. Itelleni tulee näistä aina jotenkin hyvin feikki olo. Ja juuri myös tuo, että miten tällä aika riittäisi yhtään mihinkään kun ollaan niin aktiivisia? Ja salikuvat... Ei herranjumala. Miehiähän haukutaan jos heillä on salikuvia, mutta naisille tämä suodaan? Lähes jokaisella on joku trikookuva perse pystyssä peilin edessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1945
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe