Perhekoti Olliver Lappeenranassa

Voiko

Onko tämä laitos tosiaankin edelleen toiminnassa?Nuoret ovat kertoneet kuinka siellä on heitä kohdeltu,heitelty pitkin seiniä ym.Kuinka sosiaalitoimi voi olla tietämättä asiasta,vai eikö vain haluta puuttua toimintaan ja laiteta asianomaisia vastuuseen tekemisistään??
Hyvät nuoret tehkää viimeinkin rikosilmoituksia,teitä on kaltoinkohdeltu ja jos on alkoholiongelmia,niin toiminta on saatava loppumaan!!

23

1127

Vastaukset

 • Ikävä kyllä siltä vaikuttaa , että toiminta jatkuu . Huolestuttavaa kun lapsia ja nuoria laitetaan tälläisiin paikkoihin .

 • Omistajat lasse ja kaisa ollikainen aiheuttaneet paljon tuskaa ja kärsimystä lapsille rahan ja pahan himossaan . Eivät välitä lapsista , haukkuvat idiooteiksi , tyttöjä kiimaiseksi tammoiksi yms.

  • Valitettavasti asianosaisia ei saada vastuuseet ennen kuin siellä asuneet lapset ja nuoret , nyt jo aikuiset, tekevät asiasta virallisen ilmoituksen !! Tähän asiaan on kyllä saatava korjaus viimeinkin!


 • Niinpä , vaan vaikeaa se on kun heti leimataan ongelmatapaukseksi , vähätellään ne on vaan tuollaisia tyhmiä valehtelioita yms . Pitäisi saada myös entisiä työntekijöitä mukaan kertomaan omistajien vääryyksistä lapsia kohtaan .

  • Tehkää viimeinkin rikosilmoituksia asiasta, silloin myös työntekijöitä kuullaan ja saatte oikeutta !!


 • Ei se toimita niistä enää mitään tehdä, oli aika kun sitä yritettiin ja vanhemmat useammalta myöskin ja elävä helvetti tuli niskaan. Ovat niin hyvämaineisia omissa piireissään, pahoinpitelyt ja henkinen väkivalta rikoksena myöskin vanhentunut.

 • KAMMOTTAVA PAIKKA!!!! Talvella lapsia seisotetaan useita tunteja pakkasessa, ja lopuksi, kun sormet tunnottomat, ja niihin koskee, kun pääsee vihdoin sisälle, niin tokaistaan "olisit pukenut enemmän päälle, ja liikkunut enemmän".
  Viidennellä luokalla rintani alkoivat kasvaa, ja kerran koulussa muutama meidän luokan tyttö pyysi minut sivuun, ja sanoi, että oletko huomannut, että sinun rinnat näkyy paidan läpi. He sanoivat, että haluavat antaa muutamia omia ensi liivejään minulle. Ja seuraavana päivänä he toivat ne minulle.
  Itse en ollut edes koskaan ajatellut tuollaista asiaa, koska kukaan ei ollut ikinä puhunut minulle rintaliiveistä, ja milloin ensimmäiset tulisi hankkia.
  Rintaliivejä perhekodin akka ei vuosien aikana ostanut yhtään, vaan ne piti hankkia sukulaisten kautta/sukulaisten antamalla rahalla.
  Vaateostoksille aikuisten kanssa ei menty ikinä. (kaikki kaivettiin varastosta, ja piti ostaa sukulaisten rahalla/sukulaiset osti itse). Jos joskus jonkun uuden vaatekappaleen sattui saamaan, niin sekin tuotiin naaman eteen valmiina, ja sen piti kelvata.

 • Nyt perhekoti Olliverin omistajat Kaisa ja Lasse Ollikainen eivät enää aiheuta tuskaa ja kärsimystä kenellekkään lapselle ja nuorelle Lappeenrannassa !! Paikka on suljettu ja viimeisetkin lapset haettu pois, viimeinkin viranomaiset toimivat !

  • Onko todella niin!se oli ihan kauhea paikka!Meidät vanhemmatkin otettiin puhutteluun lasten kuullen haukuttiin meitä.Voi miten olen iloinen kun se paikka ei enää toimi anmatillisena perhekotina.Saisivat saada rangaistuksen llasten kaltoinkohtelusta


 • Onko tämä varmaa tietoa? :)

 • Jos jollakin on tietoa, että mistä/ ja miten Lasse ja Kaisa narahtivat kiinni nii kertokaa tänne? Moni tietää mitä hirveyksiä kyseisessä perhekodissa on tapahtunut, mutta että mikä tilanne/tapahtuma johti lopulliseen sulkemiseen.

 • Kummallista, kun kaikissa huonolaatuisissa paikoissa tykätään (tykättiin) seisottaa tai juoksuttaa pakkasessa. Mistähän tuollainen rankaisukeino on peräisin? Muutenkin erilaiset nolaamisrangaistukset ovat (olivat) käytössä.

  Pitäisi aikuisten ihmisten ymmärtää lopettaa toiminta, kun eivät enää kykene inhimillisillä keinoilla pyörittää. Kun kaikki kommunikointi on vihan purkamista, olisi hyvä vaihtaa alaa. Olisi hyvä itse ymmärtää, ettei yhteiskunnan tarvitsisi lapsia hakea pois.

  • Itsellä ei ole kyllä mitään kokemusta tuosta Oliverista, jossa ketjussa puhutaan, mutta muutaman muun tiedän, jossa aikuinen ihminen huvitteli lasten juoksuttamisella. Ala-arvoista toimintaa!


 • KAIKKI KETKÄ TIETÄÄ, NIIN KERTOKAA LISÄÄ TARINOITA TÄSTÄ PERHEKOTI OLLIVERISTA.

  • Tietoa sulle


 • JOS JOLLAKIN TIETOA, ETTÄ MISTÄ/MITEN LASSE JA KAISA NARAHTIVAT KIINNI, NIIN KERTOKAA TÄNNE.

 • Minua pahoinpideltiin Olliverissa, ammattikoulun ekalle luokalle asti, en tiennytkään että toiminta on lopetettu?

 • Kaikki Olliverissa asuneet ja pahoinpidellyt !
  On järkyttävää, ettette ole saaneet oikeutta ja Kaisaa ja Lassea oikeuden eteen vastaamaan teoistaan. Oletteko tehneet rikosilmoituksia poliisille ?
  Asiaan täytyy saada ratkaisu ! Perhekoti Olliver on lopetettu, mutta työskentelevät edelleen lasten parissa päiväkodeissa !!

  • Edelleen lasten parissa työssä? Eläinrääkkäys(jossa lemmikki kuoli), väkivaltaa, henkistä kaltoinkohtelua ja vanhempien uhkailua rajoituksilla, eikä edelleenkään missään vastuussa? Meitä on monta, olkaa kiltit ja puhukaa jokainen. Millään muulla tämä asia ei selviä. Moni on selvinnyt jo täysikäiseksi, vaikka rikoksina olisi vanhentuneet, vastuu kärsimyksistä ei poistu. Entiset työntekijät tietääkseni lopunikää vaitiolovelvollisia, tuskin U, K ja V ainenkaan puhuu.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Edelleen lasten parissa työssä? Eläinrääkkäys(jossa lemmikki kuoli), väkivaltaa, henkistä kaltoinkohtelua ja vanhempien uhkailua rajoituksilla, eikä edelleenkään missään vastuussa? Meitä on monta, olkaa kiltit ja puhukaa jokainen. Millään muulla tämä asia ei selviä. Moni on selvinnyt jo täysikäiseksi, vaikka rikoksina olisi vanhentuneet, vastuu kärsimyksistä ei poistu. Entiset työntekijät tietääkseni lopunikää vaitiolovelvollisia, tuskin U, K ja V ainenkaan puhuu.

   Missä voi puhua, täälläkö ? Eihän se ketään/mitään auta ! Tarvittaisiin esim poliisin tutkintaa !


  • Aivan kauheaa, että työskentelevät päiväkodeissa. En suostuisi jättämään lastani päiväkotiin, jossa he ovat. Onko kellään tietoa missä päiväkodeissa työskentelevät?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Edelleen lasten parissa työssä? Eläinrääkkäys(jossa lemmikki kuoli), väkivaltaa, henkistä kaltoinkohtelua ja vanhempien uhkailua rajoituksilla, eikä edelleenkään missään vastuussa? Meitä on monta, olkaa kiltit ja puhukaa jokainen. Millään muulla tämä asia ei selviä. Moni on selvinnyt jo täysikäiseksi, vaikka rikoksina olisi vanhentuneet, vastuu kärsimyksistä ei poistu. Entiset työntekijät tietääkseni lopunikää vaitiolovelvollisia, tuskin U, K ja V ainenkaan puhuu.

   Tietoa mulla


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tietoa mulla

   Hirvittävä kammo jäi vanhemmillekkin kyseisistä ihmisistä ja koko perhekodista.Niin kauhea paikka oli.
   Koko Lappeenranta sanakin saa minut ainakin tuntemasn tuskaa,kun kuulen sen.En halua koskasn enää käydä kyseisessä kaupungissakaan.


Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.