Mikrosirutus alkaa

Sirutonna

Ruotsissa eräs firma asentaa mikrosiruja työntekijöiden käsiin. Yksi naispuolinen työntekijä sanoo haastattelussa, että "Haluan olla osa tulevaisuutta" Todellakin näin.
Tätä mikrosirutustakin ajetaan ihmisille pikkuhiljaa hivuttamalla, kuten kaikkea muutakin, mikä tähtää maailmanhallituksen muodoatamiseen. Kun kansat on saatu sirutettua ja kaikki toimii sirulla, voidaan eri mieltä olevat ihmiset ikään kuin kytkeä pois päältä. Tämä homma on niin salakavalaa, ettei sitä tavallinen kansa tajua. Me vaan hurraamme, että kehitys kehittyy. Tässä kaikessa systeemi on sama kuin federalisti Jean Monnetin sanoissa:

"Euroopan kansoja on johdateltava kohti supervaltiota siten etteivät he itse sitä käsitä. Tämä tapahtuu toinen toistaan seuraavin askelin, jotka kaikki on verhottu talouden kaapuun, ja jotka vääjäämättömästi ja peruuttamattomasti johtavat liittovaltioon."

22

2599

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaarakas

      No, ne on varakkaitten ongelmia.

      • seon1984

        Sirut ovat nykyän niin pienejä että niittä voidan laitaa tavallisen rokoteen, että ihmisiä voi ollat siruttua paljon enemmän kuin tiedetään.


      • Antennit ja akut on vieläkin saman kokoisia, joten en olisi kovinkaan huolissani siitä että joku olisi rokottamassa AA-patterin kokoista "sirua" huomaamatta.

        Tämänkokoinen laite olisi kyseessä jos tahtoisi jotain etäkäyttöominaisuuksia eikä vain että voi esim. lukea tunnistenumeron sirulta kun sen laittaa lukijan viereen.


    • Siruttaaako

      Saa sitä siruttaa, jos tahtoo, kuten voit elää ilman uskontojakin.... ^^

    • lopunajat

      Vain idiootti ottaa sirun kehoonsa. Työnantaja ja viranomaiset kykenevät seuraamaan henkilöä 24/7 ja tietenkin kaikki muutkin tarvittavan teknogian omaavat tahot. Mitä kaikkea ihminen saadaan ajattelemaan/tekemään sirun avulla onkin sitten toinen juttu.

      • ghghtrggg

        Suomessa suunnitellaan lakia, jolla vain sirutetut henkilöt ovat oikeutettuja saamaan yhteiskunnan tukia, mm työttömyysturvaa sekä muita sosiaalisia tukia.

        Heidän äänestykäyttäytymistään tullaan tarkkailemaan sirujen perusteella. Ääenstykoppiin asennetaan vastaanottolaite, joka rekisteröi jokaisen äänestäjän erikseen sekä tunnistaa hänen henkilönsä. Hänen käyntinsä ja kellonaika kirjautuu automaatiisesti, jolloin tiedetään kuka on kyseessä.

        Kaikki tiedot lähetetään Yhdysvaltain tiedustelupalvelulle NSA:lle. Näin pystytään eliminoimaan se, ettei sosialismia tai kommunismia kannattavia ihmisiä liiku keskuudessamme.
        Nämä yksilöt eristetään ja toimitetaan internointileireille eri puolille maailmaa.

        Samoin autoihin asennetaan seurantalaiteita, jotta pystytään seuraaman ihmisten liikkeitä. Tällä tavoin monet hämäräperäiset yhteydet ja ketjut voidaan jäljittää sekä estää yhteiskunnalle tuhoisien ryhmien syntyminen. Liikenneministeri Berner on tehnyt hyvin huolellista työtä.


      • rfidsiru

        Mainitsemiesi lisäksi RFID-siru on pedon merkki (Ilm. 13), joka on vapaaehtoinen ja annetaan oikeaan käteen tai otsaan. RFID-siru toimii maksuvälineenä ja käteinen raha poistuu käytöstä. Vain RFID-sirun ottaneet voivat ostaa tuotteita.


      • rfidsiru kirjoitti:

        Mainitsemiesi lisäksi RFID-siru on pedon merkki (Ilm. 13), joka on vapaaehtoinen ja annetaan oikeaan käteen tai otsaan. RFID-siru toimii maksuvälineenä ja käteinen raha poistuu käytöstä. Vain RFID-sirun ottaneet voivat ostaa tuotteita.

        Mainitsemasi paikat (erityisesti otsa) on huonoimpia mahdollisia paikkoja sirulle, joutuisit laittamaan pääsi lukijalaitteen viereen ennen kuin siitä kyettäisiin esimerkiksi lukemaan mitään.

        RFID-sirut siis ovat täysin passiivisia ja saavat energiansa kommunikoimaan lukijasta, jonka etäisyys on yleensä vain maksimissaan parikymmentä senttimetriä.


    • aivopierunhuippua

      Koirat sirutetaan! Jos valkoinen ihminen antaa siruttaa itsensä, minulla on oikeus pitää heitä koirina. Saunan takana voi lopettaa jne. Vapaat sielut voivat siis jatkaa elämäänsä haluamallaan tavalla orjamarkkinoita halveksuen. Nämä zombileffathan olette jo katsoneet tuutista tai kankaalta, ja huom. te nöyrät markkinauskovaiset olette niitä ZOMBEJA.

    • Kvanttisirutus

      Usa:assa on kehitteillä kvanttisirun tapainen jolla voidaan seurata sielun liikkumista kun se erkanee ruumiista tempauksen yhteydessä taivaaseen, edelleen se voi havaita onko kyseinen sielu joutunut kadotukseen vai pääsyt jumalan valtakuntaan. Väittävät että sen pystyvän lähettämään elävää kuvaa jumalan valtakunnasta, kenties saamme haastattelun itse jumalalta ja saatanalta.

      • ratioamatööri

        Joo, mutta itse joutuu kustantamaan prepaid liittymän, koska jumben ja lusiferin mestoilta yhteydenotot ovat tosi kalliita maalliseen elämään.


    • VainJeesusPelastaa

      Raamatusta, Ilmestyskirjasta

      Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

      Ja heitä seurasi vielä kolmas enkeli, joka sanoi suurella äänellä: "Jos joku kumartaa petoa ja sen kuvaa ja ottaa sen merkin otsaansa tai käteensä,
      niin hänkin on juova Jumalan vihan viiniä, joka sekoittamattomana on kaadettu hänen vihansa maljaan, ja häntä pitää tulella ja tulikivellä vaivattaman

    • Hulluja

      Ruotsalaisiin on iskenyt kiivas itsetuhoisuus.
      Ensin aletaan koko maailmaa syleilemään ja otetaan maahan liikaa elättejä.
      Sitten alistutaan isovelivalvoo koneistolle vapaaehtoisesti.

      • Anonyymi

        Olen vihervasuri ja kanssasi samaa mieltä. Hitlerkin oli vihervasuri ja suuri eläinoikeuksien edelläkävijä, pilasi vaan koko jutun vainoillaan ja sodalla.


    • Työn-Orja

      Ei edes siruja tartte, kyllä isoveli pystyy seuraamaan kaikki älypuhelimet,facebookit sun muut touhut jos tahtoo :(

      • Esim. älypuhelimissa ainakin on akku ja kyky kommunikoida kauempana olevien laitteiden kanssa... RFID-siruissa ei ole lainkaan säilöttyä energiaa ja ne käynnistyvät vasta kun tuodaan lukijalaite max. parinkymmenen sentin päähän ja silloinkin ovat rajoittuneita siinä mitä kykenevät tekemään.


    • YourWorstEnymy

      Se on itseasiassa niiden ISOJEN VALTIOIDEN tiedustelupalveluiden juoni kontrolloida valtioita, katsokaapas kun kenestä tahansa voi tehdä koiran/huoran, jos pystyy jatkuvasti seuraamaan.
      Pikku drinkki "jotain" ja ihmisille voi tehdä ihan mitä tahansa...

      Näinhän tämä on Suomessakin SuPo/Poliisin toimesta jo toiminut, ainakin -70-luvulta ...

      Niin, niitä huumattuja sitten löytyy vaeltamasta esim. Nuuksioista a la SS...
      HAVING A BAD HEADACKE??? Why so serious...

    • nano-on-pientä

      Jo yli 10 vuotta sitten puhuttiin älypölystä (smartdust). Tällaista nanotekniikkaa kehitetään myös sotilaallisiin tarkoituksiin. Aika paljon nanotekniikkaa löytyy varmasti tänä päivänä.

    • HELLscifisatuja piisoo. Ja ne uskoo ja äänestää PERSUJA!

    • Anonyymi

      Niin, eihän tuo ole kuin vasta 16 vuotta vanha uutinen :-)

    • Anonyymi

      EN antaisi kuuna päivänä sirututtaa edes koiraani. Ei käy.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1655
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      17
      1517
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      68
      1429
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      40
      1384
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1323
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1258
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1126
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1102
    Aihe