Ravintola Jäähovi

Kmkkm

Aivan mielipuolinen paikka. VAROKAA HENKILÖKUNTAA!
Olin juuri silminnäkijänä tilanteessa, kun Jäähovin järkkäri alkoi ilman syytä riehua jonka tuloksena kaksi ihmistä kuljetettiin ensiapuun Acutaan. Toinen heistä jopa tajuttomana. Missähän oli järkkärin "hallintaotteet" kun piti nyrkillä takoa? Selvisi, että järkkäri oli ilmeisesti jonkin huumeen vaikutuksen alaisena eikä paikan omistajalla ollut tietoakaan väitteidensä mukaan ketä kyseinen järkkäri edes on. Huumeiden vaikutuksen todella huomasi. Pyöriikö Jäähovissa siis huumekartelli siellä jo tapahtuvan laittoman nuuskakaupan lisäksi?
Nyt Jäähovin touhua tovin seuranneena uskon erittäin vakaasti, että heillä on pimeää työvoimaa ja veronkiertoa muutenkin. Kertaakaan ei ostoksistani ole Jäähovissa kuittia tarjottu vaikka senkin laki määrittää, joten eiköhän sekin jo kerro paljon...
Lisäksi paikan omistaja viimeksi tänään baaritiskillä rikkoi kunnianloukkaus -lakipykälää melko roimasti. En ala eritellä asioita, koska eiköhän Jäähovin niin sanottu henkilökunta nyt jo ole hoitanut tiedottamisen (paskan puhumisen) mallikkaasti eli laittomasti kuten tyyliin kuuluu!
Minä tai kukaan tuttuni ei suosittele Jäähovia kenellekään, joka välittää hengestään eikä halua mielivaltaselta huume-pokelta turpaan tai muuten vaan hullua henkilökuntaa kimppuunsa .
Eli jos et halua joutua työntekijöiden runtelemaksi ja silmätikuksi ilman syytä, niin RAVINTOLA JÄÄHOVI BOIKOTTIIN!!!!!
Missään tullu ikinä vastaan noin hullua porukkaa...

61

4935

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SehänSelittääkin

      Riehuit siis siellä kännissä ja sait porttarin...

    • jopasjopasssss

      Heh jos asiat noin menis että järkkäri vetää turpiin asiakkaita jotka nätisti hörppii oluttuoppia, eiköhän asiat varmaankin mennyt pikkuisen erilailla. Laittais aloittaja myös oman nimen esille kun uskaltaa syyllistää huumeiden käytöstä ja nuuskan myynnistä.

    • känniörvellyyyyssss

      Aloittajalle sellainen ystävällinen neuvo että katoa maanalle vähäksi aikaa ja sen jälkeen pese kädet etkä huutele viaraisiin pöytiin.

      • LiivimiesMafia

        Onko tullut mieleen se että entäpä jos aloittaja onkin täysin oikeassa ??


    • harmi1

      "kaksi ihmistä kuljetettiin ensiapuun Acutaan. Toinen heistä jopa tajuttomana"

      Uskon. En pidä aloitusta provona. En ole koskaan ymmärtänyt miksi Suomessa turvallisuusalalla voi toimia kuka vaan ja kovin ottein. Aika harvaan baariin kannattaa mennä, jos ollenkaan, muualla parempi. Jäikö todisteita talteen jos kävi pahastikin vai oliko se siinä.

    • KulliaLutkuttavaYrittäjä

      Ketjun aloittaja on kilpailevan ravintolan omistaja.
      Ja tässä hänen viimeinen hätähuutonsa yrittää nostaa uppoavaa ravintolaansa suosta.

      • Reekeniraumapotilas

        Ja kohta on täysi ravintola sota käynnissa. Ei mee kauaa kun hiposkylän krouvissa uzit laulaa..
        ja drive-by iskuja jäähovin pihassa


      • Anonyymi

        ei tarvi olla kummonenkaan kuppila että ton paskaläävän voittaa.


    • aloittaja11

      Ei tollasesta tietenkään mitään porttikieltoja voi antaa eikä ketään sellaista saanutkaan, koska Jäähovin omistaja on jo myöntänyt, että tilanne oli heidän mokansa. Pokelle oltiin menty kertomaan aggressivisesta tuntemattomasta asiakkaasta, mutta poke ei ollut uskonut mitään ja vain hermostunut. Yhdessä hetkessä oli jo pahoinpitelytilanne päällä.
      Eli kukaan "ei ole hörppinyt kaljaa pöydässä ja poke käynyt yhtäkkiä päälle".
      Sairasta toimintaa kaikinpuolin, enkä suosittele ketään menemään kyseiseen baariin.
      Henkilökunnan toiminta oikeasti todella pöyristyttävää!

    • jaontieto

      Helppo ainakin osittain uskoa aloittajaa. Juttu ei vain sinänsä liity tai rajoitu Jäähoviin. Portsarit useisiin paikkoihin tulee samalta työnantajalta, jonka palveluksessa huumeiden käyttö ei ole mikään poikkeus. Siellä paremminkin jopa kannustetaan käyttämään ainakin "kasvuaineita", joita he itse maahantuovat.

      • hämärähomma

        Myös useat ovimiehet pyörittävät pillerikauppaa. Humalaisille asiakkaille helppo myydä povitaskusta


    • Mirja10

      Järki käteen. Yksittäistapaus, ei kannata yleistää jos ei ite oo ollu paikalla.

      • pazkamarja

        Ei se ole yhtään vähemmän yksittäistapaus, vaikka olisitkin ollut. Mutta silti ihmettelen, jos et ole aiemmin kuullut portsareiden yliampuvasta väkivaltaisuudesta.


      • Sober92

        Oletko kuullut humalaisten ylivoimaisesta väkivaltaisuudesta ja huumeiden käytöstä? Varmana tietona voin kertoa että sitä tapahtuu ympäri Suomea.


      • Anonyymi
        pazkamarja kirjoitti:

        Ei se ole yhtään vähemmän yksittäistapaus, vaikka olisitkin ollut. Mutta silti ihmettelen, jos et ole aiemmin kuullut portsareiden yliampuvasta väkivaltaisuudesta.

        Tuntuu mukavalta menolta jäähovissa, täytyy poiketa räkälässä


    • kerrouutta

      Eikös kys. Ravintolassa pidemmän aikaa ole jo huumeissaan asiakkaat viihtyneet ja karkoittavat muut pois. Jos ei ole pupillit lautasen kokoisena niin haisee vahvasti marihuona. Selkeästi sekaisin oleville tarjoillaan melkein väkisin, vaikka näkee ettei ihminen ole enään tässä maailmassa. Nämä vakikasvot saavat siellä loistavaa henkilökohtaista palvelua, vaikka olisikin aineissaan selkeästi. Onneksi Kalevassa hyvä ravintolatarjonta ja tämä kippola sekavinen asiakkain voi jatkaa omatoimintaansa.

      • alokasmar

        Olisi hyvä viikonloppuiltana mennä kuvaamaan.


    • NuuskaJuti

      Ei ainakaan poliisin tiedotteista löytynyt mainintaa asiasta. Onkohan joku nyt lähtenyt hieman liioittelemaan asioita? Kovin erikoiselta kuulostaa myös tuo nuuska- ja huumekauppa tiskin alta? Mutta jos nuuskaa myydään niin rupean itsekkin asioimaan siellä.

      • paikalla1

        Miksi poliisintiedotteissa olisi? Suuri joukko silminnäkijöitä paikanpäällä. Useampi hälytysajoneuvo sekä ohi liikkuvat ihmiset. Siellä näki kyllä ihan tarpeeksi. Kuultavaksi itsensä tuputti väärät ihmiset, olisivat saaneet paikanpäältä muutaman uusia rikosnimikkeitä mikäli olisivat kuulleet kaikkia silminnäkijöitä. Paras varmaan mennä antamaan oma lausunto asiasta.


      • NuuskaJuti

        Eikö niissä yleensä tuollaiset asiat ole? Pitää mennä katsomaan onko paikka sitä mitä täällä mainostetaan, vai samanlainen lähiöbaari kuin muutkin.


    • JWorg

      Kuullostaa kyllä Extremeltä. Varmaa asiakkaille tarjotaan huumeita juomissa?? LSD trippejä tarjolla jotka kuljettavat tajunnan uusille tasoille, joskus jopa ensiapuun. Mutta kaikki pikku villet ja timot, älkää sortuko huumeisiin jotka vievät psykoosiin.

      • mr.coctail

        Erota sinäkin nyt tosiasiat kumminkin tästä yliampuvasta liioittelusta.


    • Jaska1972

      Turha tuosta nyt on jäähovia syyttää. Omistajilla nyt ei varmasti ole mitään tekemistä laittoman kaupan kanssa. Sitä on valitettavasti aika monessa baarissa ihan asiakkaiden toimesta. Sitä en ymmärrä että portsarit sen suo.

    • SaarijärvenPaavo

      Eiköhän taas ole jonkun asiakkaan? oikeuksia loukattu ja pahaa mieltä puretaan nimimerkkien takaa. Se aina kuvastaa sitä suurinta rohkeutta ja todellista miehisyyttä(kirjoittajan voi myös olla nainen). Jos tälläisiä asioita jossain tapahtuu niin toivottavasti kyseisestä tapahtumasta löytyy poliisiraportti, tutkintapyyntö, jonka joku vaikka tänne kirjoittaisi. Ihan vain yrittäjän puolesta ajattelen ettei turhaa soopaa tänne latailtaisi.

    • Kanadamalja

      Eiköhän tämäkin koko tapaus löydy valvontanauhoilta. Kun jokapaikassa on ne tallentavat turvajärjestelmät. Ja jos poliisi paikalla on ollut niin he ovat ne jo katsoneet. Varmasti viranomaisten tiedossa on syylliset ja tapahtumat. Ennen ja jälkeen. Ainakin itse olin eilen siellä peliä katsomassa enkä nähty muutakuin jääkiekosta huumaantuneita ihmisiä. Eli jatkossakin siellä tulen poikkeamaan. PS. Olempas rohkea :) ja TAPPARA

    • Thstwhtwcllreilumeininki

      Hyvä pikku-punapää Piia, kirjoitan sinulle ensimmäistä kertaa. Tähän ensimmäiseen tapaukseen kommentoisin omia toimisi ravintolan henkilökuntaa kohtaan. 1. Olet käynyt väkivaltaisesti henkilökuntaan kiinni. 2. Olet käynyt väkivaltaisesti järjestystä ylläpitävää henkilöön kiinni 3. Olet kieltäytynyt poliisin antamista pyynnöistä. Ja tämän jälkeen kysyt miksi sinua ei yllämainitun paikkaan haluta. Joten jos kaikki nyt jättäisivät angsti teinin kirjoitukset omaan arvoonsa. Että semmoista tämän tarinan takana.

    • kokkelinokkkaaaa

      Ei tampereella mitään huimausaineita ole.

      • Huumeetontampere2025

        Huumentonta tamperetta 2025 kaavailevat eliitti.
        Että kohta ei huuimeitä näy


    • Perayskä99

      Kyllä tampere on sellainen iso tappelutanner koko paikka. Aina saa pelätä kun käy Tampereella. Hämeenkadulla lähtee Napolilaiset mafioososedät perään kun kysyy edes tietä kaukajärvelle ja muuta sellaista. Kyllä Turku on paljon mukavampi paikka asua.

    • pelle99

      Yksi katkera ilman muistikuvia provoo

      • Turugussettaas

        On paljon muisti kuvia ja oma järki päässä. Muistikuvat tampereelta on jo ihan alusta asti.


    • eerozip

      Älkää tulko tänne kirjoittamaan mitään, jotka ette tilannetta ole nähneet. Uskon suurimman osan aloittajan jutusta, koska omakin kokemukseni asiakaspalvelusta jäähovissa muutaman käyntikerran jälkeen on negatiivinen/ylimielinen.

      • talbot88

        Törmännyt myös tökeröön palveluun tässä ravintolassa. Kiire näyttää olevan tekosyynä ja oikeutena huonoon asiakaspalveluun. Ja myyjien ennestään tuntemat asiakkaat saavat nopeempaa palvelua.


    • Quutti

      Jäähovin hlökunnan kommentti:
      "Hyvä pikku-punapää Piia, kirjoitan sinulle ensimmäistä kertaa. Tähän ensimmäiseen tapaukseen kommentoisin omia toimisi ravintolan henkilökuntaa kohtaan. 1. Olet käynyt väkivaltaisesti henkilökuntaan kiinni. 2. Olet käynyt väkivaltaisesti järjestystä ylläpitävää henkilöön kiinni 3. Olet kieltäytynyt poliisin antamista pyynnöistä. Ja tämän jälkeen kysyt miksi sinua ei yllämainitun paikkaan haluta. Joten jos kaikki nyt jättäisivät angsti teinin kirjoitukset omaan arvoonsa. Että semmoista tämän tarinan takana."

      Kuitenkin nyt pakko jopa huvittuneena korjata, että kyseinen punapää ei liity millään tavoin tapahtumaan, josta ap kertoo eli Jäähovin työntekijöiden väkivaltaisuuteen (ja hämärätouhuihin). :D
      Uskon, että kauheasti nyt Jäähovi haluaa käsiään sopasta pestä, mutta myöhäistä itkeä ku paskat on jo housuissa ja ite mokattu! Kannattaisi katsoa peiliin ja lopettaa se asiakkaidenne valheellinen syyttely. Tällänen vain karkottaa viimisetkin asiakkaat teiltä. Äly hoiiii!

    • ope1122

      Hyvää asiakaspalvelua saa nykyään harvoista paikoista, eikä asiat ole muutenkaan kuten ennen. Hurjaa menoa näköjään Jäähovissakin. Suositan nyt työntekijöille jäitä hattuun!
      Ettekös te juuri asiakkaita varten siellä ole? Itse en baareihin juuri tällaisten takia päädy.

    • sensiitäörvelll

      Lapsellisia kirjoituksia kun kuitenkin kyseessä känniörvellys. Muistikuvat vähän hatarat ja hönöläinen aina oikeessa.

    • muistakaafaktat

      Kannattaa muistaa se, että kun netissä kirjoittelee, niin tarvittaessa pitää poliisille ja jopa käräjäoikudessa pystyttävä näyttämään toteen. Usein monet luulevat, että netissä voi kirjoittaa mitä tahansa jopa paikkansa pitämättömyyden. En ota kantaa kuinka todellista nämä jutut ovat, mutta suosittelen miettimään tarkkaan kun kirjoittelette tänne. Nykyisin pystytään jäljittämään vaikka siina olisi viranomaisilla työtäkin..

      • flgfuj

        Tämä kommentti oli asiaa. Tosin jäljet pystyy peittämäänkin jos osaa. Tuntuu vaan että moni ei tajua edes asiaa ajatella.


    • samaaamieltä

      Samaa mieltä ja kyllä aloituksessa menty jo liian pitkälle,itselleni tuli jo tietty kuva kyseisestä paikasta mutta veikkaan että känniääliön kirjoituksia ja niin totena. Laittais oman nimensä esille.

    • Jajajajah

      Voiiii teitä.... :D
      Jäähovin sakki voi sitten kans todellakin näyttää toteen tarvittaessa yllä luettelemansa valheelliset "rikokset".
      Peace out and rock on!

    • HokiPappa

      Kuka on kussut aloittajan muroihin? Lopetettiinko tarjoilu? Typerää ja lapsellista netissä huudella. Mikäli varma tieto laittomuuksista niin Sorinkatua kohti ja tekemään ilmo.
      Jäähovi on mukava mesta poiketa halliin mennessä ja tytötkin tiskin takana varsin mukavia

    • seonkunkännissä

      Se on kun kännissä örvelletään niin ravintoloissa aina sitten mukamas vika. Törkeä aloitus sinänsä syytöksineen.

    • Satahovi

      Potaskaa!

    • galjagoljatti

      Tiiä häntä mitä vuosi sitten on tapahtunut, mutta oisko se Passionin poke aloittanut taas hommat asiakkaan kuolemaan johtaneen pahoinpitelyn jälkeen sitte.
      Jäähovissa olen kerran käynyt kaljalla vuosia sitten, sillon ainakin kalja oli märkää ja poket asiallisia.

    • mennäkaljoilleee

      Mennä kaljoille tonne jeahhhh

    • Anonyymi

      Mikäs tilanne tuolla nyt on.

    • Anonyymi

      Liittyykö nykypäivän tilanteisiin mitenkään

    • Anonyymi

      Onko porukka niiden 50 syytetyn joukossa?

    • Anonyymi

      Aloituksesta sen verran että jotkut kirjoituksilla nimeävät jonkun paikan niin vastuu kirjoittelusta.

    • Anonyymi

      Psykonidejen mesta.

    • Anonyymi

      Jäähovi on hyvä paikka. Henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä. Saa hyvää palvelua. Suositteken.

    • Anonyymi

      Kuinkahan nyt käy porukkaa niin saa järkkäri irvistellä rauhassa.

      • Anonyymi

        Siellä käy edelleen se sama porukka, joka on kovasti peliin menossa mutta ei pääse sinne asti.


    • Anonyymi

      Niin joo seuraa kännyltä liigan sivuilla.

    • Anonyymi

      Mikähän nyt on tilanne ku areena

    • Anonyymi

      Käykös tuolla jäähovissa vielä joku vai onko enään edes toiminnassa en jaksa googlettaa.

      • Anonyymi

        Kyllä ravintolan päälliköllä on oikeus tietää kuka ovella on !
        Jos ei tiedä on paskapuhetta !


      • Anonyymi

        On toiminnassa ja tarkoitus on jatkaa lähiöbaarina. Rento meininki,peleja näkyy screenilta ja TVsta,siivet ja muuta löytyy ruokalistalta ja biljardi saa tulla pelaamaan


    • Anonyymi

      Ennenvanhaan Jäähovissa oli maksullisia naisia.

      • Anonyymi

        Mutta se oli se vanha mesta


    • Anonyymi

      Aikamoinen aloitus, Jäähovi ei vuosiin ole ollut auki 02.00 jälkeen eikä portsaria ole siten ollut tai häiriöitä. Muistan edelleen kanta-asiakkaana ja todistajanakin kyseisen tapauksen. Voin kertoa että tapauksesta, joka oli typerä väärinkäsitys, ei tuomittu ketään tai jaettu vahingonkorvauksia tai sakkoja maksettavaksi. Huume höpötykset asia erikseen, käyttäjiä käy joka baarissa Tampereella jokaisesta yhteiskuntaluokasta, sille ei valitettavasti voi mitään. Jäähoville sen verran negatiivista palautetta että eivät myy edes tupakkatuotteita. Mutta hyvää viihdettä kun jutut paisuu.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      585
      1023
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      940
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      806
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      721
    Aihe