Mara&Stefu erosi

SuperHyperFood

155

10521

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varmaankinnäin

      Olisiko joku mainostemppu gladiaattorit ohjelman vuoksi,että saadaan uutisointia ja otsikoita.Yleensä ennen tällaisia ohjelmia kaikki eroaa tms vastaavaa..?

      • fo0gp8g

        Miks Stefu "mainostais" jotain typerää uudelleen lämmitettyä tv-ohjelmaa omalla fb-sivullaan kavereilleen?
        JOS mainostais, niin olisi varmaan seinälleen kirjoittanut "katsokaa Gladiaattoreita! Mun rakas on mukana"-tyyliin...


    • hiphuh

      "Martina muutti.."
      Onhan se hyvä, että on kerinnyt purkaa muuttolaatikot.
      Toivottavasti on ne myös säilyttänyt.
      Maran tuloilla ei vuokraa makseta.
      Muutto edessä.

      "Sokkiero"...
      HAH!

    • mFani

      Aikansa kutakin, onhan noita miehiä maalimassa, ei muuta kuin uutta matoa koukkuun.

    • Kaikki.loppuu.aikanaan

      "Ens kuussa on kuljettu 30 vuotta tätä elämää ylös alas, välillä parempia hetkiä ja välillä huonompia! Nyt on kuitenkin suljettu yksi ovi 6,5 vuoden jälkeen nimittäin parisuhde. Siitä jäi käteen ihana lapsi ei paljon muuta. Peace and Love, Stefan kirjoitti Facebook-sivuilleen."

      Olivat kuitenkin kuusi ja puoli vuotta kimpassa, se on nykyään pitkä aika. Nokka pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä.

      • munlandemunheppa

        tais kimppa olla pelkkää riitaa. toisen osapuolen hyväksi käyttöä mun lande, mun hepat, mun espanjan huvila. miten nyt käy mun hepalle, mun landelle , mun espanjan huvilalle.


      • elämän.totuuksia

        Hevonen syödään puoliksi. Maaseutua eui voi jakaa. Ulosottovelat on maksettava.


      • Mndabu

        Jep. Nykypäivänä ovat tainneet romahtaa monien julkimoiden kulissit. Korut ja glitterit kimaltelevat, on shampanjapartyjä ja kenties vedetään hieman nojaaminen nokkaan. Arjen koittaessa ihmetellään mistä keskusteltaisiin, kun ollaan kahden. Koko ajan huima vauhti päälllä. Mitä sisältöä voi jäädä, jos toinen painaa Ferrarin kaasua ja toinen kuskaa tyttäreitänsä hienoihin harrastuksiin ja miettii seuraavan päivän treeniasuja ja pölöttää sponsoreille. Stefulle löytynee joku bettre folkin edustaja omista piireistä, nuorempaa vuosikertaa. Jotta lycka ja Lucia till!


      • Mndabu
        munlandemunheppa kirjoitti:

        tais kimppa olla pelkkää riitaa. toisen osapuolen hyväksi käyttöä mun lande, mun hepat, mun espanjan huvila. miten nyt käy mun hepalle, mun landelle , mun espanjan huvilalle.

        Juu, näitä Rich&Bold ongelmia. Mä haluan nyt lähteä kundien kans hengailemaan Ferrarilla Kaivariin, mee sä sinne thriatlonretkelle Italiaan. Heitetään muksut sun mammalle, sillä on se Steiner- koulutuskin. AI ei sovi vai? Sä painat noita kisoja ja hankit Helsinki-misuja. Hitto! Kuka hankki tän kämpän?!! Ja kuka maksaa meidän Kulosaaren brunssit! Jep, taplaavana taviksena haluaa silittää kisua ja maksaa vuokransa.


      • Mndabu
        elämän.totuuksia kirjoitti:

        Hevonen syödään puoliksi. Maaseutua eui voi jakaa. Ulosottovelat on maksettava.

        Taisi totisesti Stefun pieni pili laittaa lentoon tämän superfood-emännän. Kun rakastaa itseään yli kaiken ja haluaa elämän olevan yhtä hektistä treeniä fillarilla, niin eihän siinä taho Ferraritkaan mahtua joka mutkassa matkaan. Tampere kutsuu ja uudet jumppakumppanit. Kenties Mara kehittelee pöpelikkö-suunnitelmia Jutan ja Bachelor-Juhan kanssa. Tutkimattomia ovat herrojen tiehyet.


      • Mndabu

        Kummallinen erobuumi näillä julkkiksilla . Stefu vaikuttaa keskenkasvuiselta nulkalta, jolle kaveripiiri taitaa olla tärkein ja Mara lisää vain kierroksia thriatlonin parissa. Ja haluaa tyttäristäänkin supersuorittajia. Lapsen pitäisi saada nauttia lapsena olemisesta eikä lentää äidin tavoin. Eihän lapsen keskushermostokaan ole vielä kehittynyt aikuisen tasolle siedättämään paineita. Tyttöparat! Ihmettelen Maran äitiäkin. Luulisi hänen ymmärtävän steiner- taustallaan toisenlaisia arvoja.


    • Semmostaseon

      Mites nyt tukkajumala?
      Miten käy niiden hevostesi kanssa siellä Hangon landella?
      Entäs Espanjan koti?
      No, pääasia on se, että kynnet on mintissä!

      • Mndabu

        Joo. Sitä fagotin idyllipäivitystä. Taitaa lande olla Martinan mamman. Ja Hevosia? Kenties vain vuokralla paikassa. Kenties Stefanin sponsaamana. Saa olla Martinalla jälleen kypärä päässä, kun muutto koittaa.


    • yxseuraaja

      Tuskin on totta. stefu kännissä raapustanut suutuspäissään jotain tyhmää. Kyllä hän vielä martinaa rakastaa. Ja toiste päin.

      • SekoMaranKuplaPuhkesi

        Ei taida rakastaa Stefu, eikä ole koskaan rakastanutkaan, vain sietänyt Maraa lapsen takia ja ollut vain idiootti kun ei ole dumpannut Maraa jo aikaisemmin.
        Nainenhan on täyshullu seko akka, ruma ja tyhmä idiootti!
        Maran kupla puhkesi, nyt seko akka alkaa taas sekoilemaan ja on kohta taas ulosoton asiakkaana.


      • Mndabu

        Juu, tuli vähän Ferrarin kans ongelmia ja pinna paloi. Ainakin kuvista päätellen vain päälleliimattua kaikki tyynni. Eivät ole vaikuttaneet aidosti onnellisilta. Stefulla ilmeisesti kovat menohalut päällä ja Martinalla taas seestymisen paikka. Kun arvot eivät kohtaa ei auta, vaikka asuisit Tähtitorninmäellä ja hölkkäisit siitä näppärästi palaveeraamaan tehokkaana Tehtaankadun kahvilaan noutamaan smoothiebowlia. Stefu on aika nulikan näköinen jäbä. Kaipaisi varmaan jotakin Paratiisi Hotellin hoivatarta. Ruotsistahan näitä estottomia blondiinoja löytyy. Passaavat taatusti Ferrarin etupenkille "edustamaan". Martina on liian itseriittoinen ja kaiketi tämä "Ihana tytär" on vahingonlaukaus. Martinahan on ratkaissut ongelman. On muuttamassa Tampereelle ja taatusti liittyy näihin Jutta Gustafssonin "Mind-Fullness"/kuntosali touhuihin. City-Böönä löytää Bull-Mentulan ja Jutan johdolla itselleen Kunnon Bodarin. Ties vaikka olis jo. Mistä näitä julkkuja tietää. Jerekin päätti hankkia itselleen nuoremman painoksen Nannasta ja haluaa jakaa iloisia kuvia lapsen 1v. päivistä. Kääk. Ja Nanna iloisena Hymyilee. Voi kristus näitten helmihammasihmisten kanssa!


    • yuyåy

      "!Naimisiin ei ole kiire".
      Ei kai kun lapsensa isä ei edes kihlasormusta ole noiden vuosien aikana halunnut Maran sormeen pujottaa.

      Toivottavasti Stefu pysyy päätöksessään, löytää rinnalleen ikäisensä naisen, jolla on aivan muita meriittejä kuin salapano.

      • StefuOllutSekaisin

        Stefu ollutkin hyvin sekaisin, kun on katsonut moista hullua akkaa.
        Onneksi tuli järkiinsä.


      • leuhkat.eväät

        Tuo rattijuoppo-salapano ei ole vaimomateriaalia. Tuota muijaa ei olisi koskaan hyväksyttyThermanin sukuun.
        Tämä eri oli jo kaikkien tiedossa, ihme että pystyivät pitkittämään näinkin kauan. Ilmeisesti vaadittiin Stefun fb-päivitys, että se menee jakeluun. Viimeinen naula tämän riitaisan parisuhteen arkkuun.

        Miten nyt käy Maran leuhkimiset familytimella, meidän Hangon mökillä, meidän hevosilla, meidän Espanjan talolla, riitojen jälkeen rahalla ja shoppailulla lepyttelyllä, jne?


      • Mndabu

        Maralla lienee jo uusi bodari Tampereella. Mara ei tunnu välittävän kuin itsestään ja siitä miltä elämä ulkoisesti näyttää. Ilmeisesti kärsinyt alemmuuskompleksista, kun on salarakkaasta hurahtanut Hunks-tanssijaan ja pamahtanut paksuksi. Saanut sitten Stefun jossakin salaisissa julkkubileissä ihastumaan itseensä ja tullut siitäkin panosta raskaaksi. Jotta semmoista lisääntymistä. Nyt sitten treenataan ja treenataan ja taas treenataan. Ja rasitetaan omia lapsiakin omilla tavoitteilla. No, jospa tässä tapauksessa Mamma betalar.


    • Heihou

      Ei muuta kuin uus mies kehiin ja lasta tekemään.

      • HulluMaranKuplaPuhkes

        Ei Mara saa mitään uutta miestä ellei ota Hjallista tai muuta vanhaa ukkoa.
        Maran kupla romahti. Ihmetystä aiheuttikin tuo typerä ukko joka jaksoi Martinaa noin pitkään, varmaan lapsen takia.


      • Mndabu

        Kyllä noissa piireissä taatusti miehiä piisaa. Eivät vain kaiketi halua Martinaa, jolla on tosi-tv julkisuustausta. Kaiketi noissa piireissä alkaa olla vanha haaska tuossa 35v. Kyllä Martina on juuri sitä ainesta, kuin Ann Nichole Smith, eli kyllä se ori löytyy, kun oikein varsoo. Onhan tämä Ferrer putiikin pitäjä Susanna "Hempeä" Penttilä saanut siivelleen komistuksen. Kenties Martinakin bongaa Tampereelta salskean salihirmun.


    • MartinaParka

      Voi-voi, miten Martinan käy kun rikas Stefan ei maksa hänen luxus-elämää?! Martinan elintaso romahtaa mikäli hän ei saa Stefania muuttamaan mieltään!

      • Entiedätarkemmin

        Hämmentävää, että rikas mies odottaa oikeaa rakkautta, mutta samalla vaatii naiselta nuoruutta ja kauneutta. Että nuori ja kaunis oikeasti tosta vaan rakastaisi huomattavan rikasta miestä yksin. Joo. Muuten Aitolahti noista kahdesta on parempi, toinen vaikuttaa, no joltain, jonka kanssa on vain rahasta. Tekee työtä ja hankkii itsekin.


    • PaskaRoskaErosi

      Nyt alkoi Martinan alamäki kun ei ole miestä maksamassa kaikkea peruselämää, niin Martina pikaisesti taas ulosoton asiakas.
      Nyt tämä suomen pahin paskaroska alkaa taas mokailemaan ja sekoilemaan.
      Kukaan huoli noin hullua akkaa kuin seko Martina on.

    • Ihqua

      Mara ja Esko voi nyt sitten alkaa taas seukkaamaan, Eskohan se siellä on kaikki nämä vuodet ollut sinkkuna ja haikaillut Maran perään. Maralle melkoinen muutos muuttaa johonkin pieneen vuokrakämppään eikä enää lennellä yksityisellä lentokoneella eikä hoideta maatilaa eikä vietetä aikaa Espanjan kakkosasunnolla.

      • Mndabu

        Just näin. Esko on taatusti haikaillut Maran perään ja Mara vain haistattanut paskat. Oli aika ämmä aikoinaan "Isku Kolumbiaan"-sarjassa. Mutta kaiketi lohdullista tietää, että hänen tytärtänsä ei enää isännöi tämmöinen stefan-Nulikka. Eskokin tykkää varmaan bilettää ja nauttia julkkisroolistaan, mutta alkaapi tuo päljykalju sarastaa hänenkin takaraivossaan. Kaiketi väriaineet eivät sovi meille taviksille eivätkä julkuille.


    • RauhaPalasiMaranElämään
    • Mimmiiiiii

      Palaavat ihan varmasti vielä yhteen, niin kuin ovat ennenkin palanneet.

      • Tytytttt

        Eivät palaa.


      • HulluONJosPalaaYhteen

        Stefu tullut järkiinsä kun täyttänyt 30v ei halua enää kituuttaa seko hullu Martinan kanssa. Ei kukaan jolla vähääkään järkeä päässä ole Martinan kanssa missään tekemisessä, nainen on pahinta hullua sekopaskaroskaa jota suomessa on tällä hetkellä.
        Stefan on tyhmä tossumies kun on edes näin pitää ollut ruman sekomaran kanssa.
        Pitää Stefan olla todellatodella tyhmä jos palaa Maran kanssa yhteen.


    • TyhmäStefu

      Oli aikakin, kuinka tyhmä miehen pitää olla että jaksaa katsoa noin hullua akkaa kun Martina on.
      Stefu on varmasti yksi suomen tyhmimpiä miehiä, jo ihan sen takia koska on ikinä Martinaan seonnut ja ollut sen kanssa 6.5 v.
      Saikohan Stefu lääkityksensä kohdilleen kun ymmärsi erota Martinasta?

    • hsdsdfhgdfhg

      Minkähän suuruiset elatusmaksut sovitaan?

    • Hittivatti

      No johan tota rämpimistä aikansa kestikin,ehkä toi on osapuolille helpotus,kulissien ylläpitäminen on aika raskasta.Jompikumpi tuli järkiinsä eihän ne salapanosta alkaneet suhteet kestä ,muistakaa kuitenkin lapset ne on vanhempiensä sählinkeihin aina viattomia

    • Harpie

      Se on Maarulle oikein. Mitä oli niin leuhkaa. Kuinka yritti pussailla pupu parkaa niin monesti ja aina pupu oli niin oudon näköinen . Kotia kuvattiin julkisesti snäppii ja kerskui kattokaa kattokaa... silloin jo ajattelin ei tuu kestää.

      • Niittypihlaja

        Perheellänsä on niin paljon rahaa, ja on nimittäin niiiiin paljon rahaa, että voi lähteä perheenä vaikka Timbuktuun ja heti. On asuntoja ympäri maailmaa ja hevostalli henkilökuntineen. Vaate ja laukku kaapit pursuaa merkkitavaraa. Siis kovan luokan merkkejä ja alla on ökyautoja, mersua jne. Varaa on. Rahaa on. Katetta on. Koti pullollaan jotain maisonia(?).

        No niin. Suomen leuhkin nainen, jonka parisuhdetta ei takuulla pitänyt kasassa yhteinen lapsi vaan Martinan rahanpalvonta. Tilanne oli varmasti alentava myös stefanille.


    • exälle

      Nyt voi väkivaltainen gladiaattori Pantteri vetää Steffin tulevaa seuralaista "pataan", kuten
      uhkasi!

    • paras_uutinen_

      HAH.HAH. kyllä tämä tiedettiinkin. Nyt vain salarrakas kaupungin vuokrakämppää etsimään.

    • eenrooth

      Stefu on jonkin aikaa pitänyt yhtä tuntemani nuoren naisen kanssa.

    • Live-and-learn

      Kovat oppirahat joutui poeka maksamaan.. PANORASSEJA EI NAIDA PALJAALLA!!! KOSKAAN!! Ottakee opiksi nuoret miehet tämän tarinan miehen virheestä..

      • PaljaallaParempi

        Nimenomaan....sitten käy noin...tulee elaripulla elätettäväksi..


    • riidankylväjän.laukku

      Stefan on yrittänyt irtautua tuosta riidankylväjä-takiaisesta jo pitkään. Toivottavasti tällä kertaa vihdoinkin onnistuu. Yhteinen lapsi ei ole esteenä lempata taakkana kulkeva ämmänretale menemään.
      Nuori mies on valmis etsimään itselleen oikeaa ja rakastavaa parisuhdetta. Kuvioon ei kuulu tuollainen vanha ja takertuva kurppa.
      Kesä ja kauniit naiset odottavat. Hyvä Stefu, tästä se lähtee!

    • StefyOnTyhmä

      Stefu on yksi suomen tyhmimmistä miehistä, panna nyt Martinan kaltainen ääliö raskaaksi, voiko tyhmempää tehdä?

    • KriisiäVaanJaKupla
    • mortendaahl

      Martinlaakso kutsuu maraa pentuineen. Jeeeh.

    • Taalasmaanulla

      Mutta just vasta Mara juoksukisan jälkeen meni Hankoon jossa odotti perhe, kukkapuska ja ruoka. Loppuun asti piti kulisseja yllä.

    • Jjhkkllöö

      On kyllä kova isku Martinalle, toivottavasti selviää. Kulissitalo kaatui, vielä oli niin onnellinen äitienpväkakusta ja -kukista. Mitä on tapahtunut??? Miten nyt suu pannaan? Onkohan Stefulta kännipäivitys, jos on, niin heikoilla mennään tuossa suhteessa joka mittarilla.

    • perfact.mötorhead

      Martina ei jaksa roikkua Steffin kanssa, koska kv-ura vaatii matkoja mm. Amerikkaan.

      • jkgfj7

        Onhan Sofia Belorfkin saatavilla


    • Hartley

      Kaikki merkit tuohon liittoon oli jo näkyvissä. Miten käy Hangon landen sisustus. Kyllä viime viikolla Maaru tais olla viimeisen kerran siellä . Autoa Maaru käyttipesussa. Nyt näkyi jo rekisteri. Yleensä se on piilotettu. Kyllä sitä niin jäin monesti suu auki miettii että mitä ihmettä Stefa näkee Maarussa .?Vanha nainen joka näytti nauttivan miehensä rahasta ja kerskui että saa lahjaksi laukun riidan päätteeksi .
      Ilmankos Esko laittoi Maarusta ja Viktoriasta kuvia insastaansa. Kelpaakohan Eskon syli nyt? Ainakin kaikki apu.
      Eilen vielä Maaru kuvasi kotioveaan😂😂😂😂
      Aika usein Martina käynyt nukkumaan tyttöjen kanssa.
      Onnea Stefan anna palaa.

    • HyväSterfu

      Ihmettelin aina kuinka tyhmä toi Stefan on kun on noin ruman ja tyhmän naisen kanssa ku Martina. Hyvä jos nyt on pääsyt eroon siitä.

    • malomalo

      Onnea Stefan parempi myöhään kuin milloinkaan, teit erittäin fiksun ratkaisun.

    • Fjkkhfsdd

      Kauanpa tuo feikkiliitto kesti, ei tainnut Mara saada edes kihlasormusta mutta kuulema laukkuja sai..... kuka lienee seuraava saalis.... ottaako Eerikäinen lempatun pettäjävaimonsa takaisin......

      • SekoMaraVanhapiika

        Ei Mara saa ketään hyvää miestä enään koskaan, se on niin hullu , ruma sekoakka että on vanhanapiikana lopun elämäänsä.


    • next.stop.rixu

      Kohta Maru itkee Iltalehdissä yms ja kotkottaa valehtelee tuttuun tyyliinsä sympatiaa kerjäten pissisfaneiltaan.

      Vanhan pötkön juhlat ovat ohi.

    • latiaattori

      Se on koiralle oikein, että luu on kovaa ja koppi vuotaa.

    • tyrkkyjulkku

      osako marsu pitää nuoremman tyttären poissa julkisuudesta.

    • HarhainenHulluMara

      Haha Martina ja seiska koittaa saada eron näyttämään Martinan tekemältä ja haluamalta.
      Hahaha ei oikein toimi kun kaikki tietää että Martina oli vain rahanperään ja Stefan suhteessa vain lapsen takia .
      Stefan kärsi hullusta vanhasta rumasta ääliö Martinasta vuosia.
      Koitti monta kertaa päästä eroon Martinasta toisetn suhteidenkin avulla, mutta hullu Mara vain roikkui ja roikkui epätoivoisesti elättäjässään.
      Hyvä kun Stefan vihdoin pääsi eroon halvasta hullusta akasta.
      https://www.seiska.fi/Uutiset/Tama-syy-piti-Martina-Aitolehden-pitkaan-suhteessa-Stefan-Thermanin-kanssa/1121235

      • StefuIdioottina

        No eipä Stefu ollut kovinkaan fiksu kun oli alunperinkin siittänyt Maralle lapsen ja roikkunut Paskaroskan kanssa vuosia suhteessa.
        Olis kannattanut lähteä aikaisemmin pois suhteesta.


    • Emänäätä

      Musta Esko ja Martina olisi hyvä pari edelleen. Ja tämä ihan ilman mitään sarvia. Eskolla oli hyvä suhtautuminen Martinan äksyilyihin niissä dokumenteissa ja on hyvä isä Victorialle, hyväksynyt Isabellankin.

      • HyvinSopiiÄäliötYhteen

        Esko on pelleluuseri ja suomen ykkösUrpoAisuri idiootti ja naurettava kaljupää ja siksi hän sopiikin hyvin Martinalle kaksi rumaa ja tyhmää idioottia yhdessä.


    • Sopuero

      Jos ei yhteiselo jatku, niin tokihan Stefan järjestää exälleen asunnon Helsingin keskustasta, että elintaso ei oleellisesti laske, ja siitä on helppo kulkea töiden ja harkkojen perässä joka puolelle tuttuihin paikkoihin.

      • HahaSopuisaEroHaha

        Toivottavasti ei järjestä ja tuskin ero on sopuisa Martinan hulluuden tuntien. Martina sekoilee, on harhainen ääliöhullu ja vaatii varmasti mahdottomia.
        Mokaa tämänkin kuten kaikki muutkin asiat missä on mukana.


      • hhhåuhjuh
        HahaSopuisaEroHaha kirjoitti:

        Toivottavasti ei järjestä ja tuskin ero on sopuisa Martinan hulluuden tuntien. Martina sekoilee, on harhainen ääliöhullu ja vaatii varmasti mahdottomia.
        Mokaa tämänkin kuten kaikki muutkin asiat missä on mukana.

        Eiköhän Stefu järjestä asunnon Isabellan tarpeiden mukaisesti.
        Siihen ei tarvitaä 142m2 luksuslukaalia.
        Isin luona on sitten hulppeampaa.
        Stefullahan ei ole mitään velvotteita Victoriaa kohtaan, joten hyvässä lykyssä hoitaa jonkun 2-3h keittiön jostain syrjemmältä.

        Hienoa, jos Stefu nyt vaan päätöksessään pysyy.
        Saa korppikotka nenilleen ja kunnolla!

        Stefulle onnea ja menestystä!


    • kaksiKöyhää

      Esko on ollut ressukka tai oikeastaan säälittävä=ei mikään järjenjättiläinen kuten ei tämä kortelampikaan ei muuta kuin pussukat yhteen vaan näillä kahdella. Thermannilla on vientiä.

      • Aito.rakkaus.kantaa

        Siitä huolimatta Esko on ainoa, joka aidosti rakasti Martinaa ja piti hänestä kärsivällisesti huoltakin. Samoin lapsesta myös eron jälkeen. - Muistuikin mieleen, kuinka Martinan äiti heti uuden suhteen tultua julki iloitsi, että Martina pääsi eroon Eskosta. Eipä tuo Martina ole sen jälkeenkään erityisen onnistuneelta vaikuttanut juuri millään elämän alueella. - Kukin taaplaa tyylillään.


    • Sea_and_sun

      Stefu osasi ajoittaa hyvin eron Veneilykausi alkoi, biletys ja kauniit naiset.

    • ElättäjäKypsyi

      Hahahaha maralta meni elättäjä, nyt loppu kehumiset miehen omaisuudella, landepaikoilla ja espanjan mökillä ym...
      Martina kohta taas veloissa kun ei osaa hoitaa raha-asioitaan.

    • Dubain_raha

      Mistä löytää uuden merkkilaukkujen ostajan. Veikkaan että lähtee Annin luo Dubaihin poseeraamaan ja bilettämään. Ehkä sieltä löytyy uusi laukkusponsori.

      • gygphggh

        Dubaissakin arvostetaan/vaaditaan hyvää käytöstä, sivistyneisyyttä, kielitaitoa ja upeaa ulkonäköä.
        Mara ei omaa mitään näistä piirteistä/taidoista ja ikää alkaa olla liikaa.


      • joooooooooooojj
        gygphggh kirjoitti:

        Dubaissakin arvostetaan/vaaditaan hyvää käytöstä, sivistyneisyyttä, kielitaitoa ja upeaa ulkonäköä.
        Mara ei omaa mitään näistä piirteistä/taidoista ja ikää alkaa olla liikaa.

        juuri näin !
        Sponsorimuijienkin taso pitää olla korkea, eikä asioita mennä horisemaan juorulehdille niinkuin Martti tekee.


    • nyt.jotain.tolkkua

      Koeta jo rauhoittua!

    • jassonin

      Jassomperkele

    • köyhyys_kutsuu_jälleen

      Taitaa alkaa Martinalle nyt se ankea arki, mitä hän on yrittänyt vältellä henkensä kaupalla. Onhan tuo hirvittävä kolaus kun elättäjä jättää. Ei enää meidän landeja eikä Espanjan ja Levin huviloita - Isabelkan siivellä saattaa tosin joskus päästä mukaan.

      Mikäli ero on lopullinen, Martinaa odottaa paha alamäki. Dubaihinkaan ei nyt pääse Annin lohdutettavaksi kun Gladiaattoreiden kuvaukset alkavat. Kovat ajat edessä, ja töitä on pakko tehdä.

      • ei-myötätuntoa

        "suhteesta jäi lapsi, eipä paljon muuta". Tämä kertoo tuosta "suhteesta" paljon. Usein jää edes jotain hyviä hetkiä mieleen.

        Ahne, leuhka, kulunut nakumalli sai ansionsa mukaan. Kauan Stefan sitä sietikin.

        Nää on niin samiksii: mäntylät, tuksut, aitolehdet. Sivistymättömiä tolloja, joiden elämän päätarkoitus on kalastaa elättäjä.

        Martti voi nyt tehdä kuin äitinsä aikoinaan: hame korviin ja verkot veteen. Sitten kolmas kakara alulle.


      • Surkuparku

        No aika kolee kommentti perheonnesta,ei tää pojukaan nyt ihan parasta isimatskuu ole, keskenkasvunen klloppi joka menee minne muna sattuu sojottamaan----paljon on kasvamista pojalla ,ehkä se naismaku siinä samalla kohenee kun korvantaukset kuivuu sääli näiden lapsia!!


    • jessicabez

      Mä olen niin onnellinen nyt !!! Tää oli paras uutinen. Hyvä Stefu,mutta kyllä siinä kestikin. Huh huh.

      • yhäiskäthoi

        Missä kaikki yh-äidit on palstalta? Ei sanan sanaa Stefun kataluudesta, kuten oli Jeren kohdalla?


      • ParasUutinen

        Paras uutinen pitkään aikaan, ton hullun sekopää ruman tyhmän akan harhaiset jutut loppuu. Onnea vaan Martina olet tämän ansainnut ihan omilla toimillasi.


      • IdioottiSteffu

        Stefun pitää olla aika idioottimainen persoona kun on katsellut moista halpaa kauhuhirviötä Martinaa.
        Kuka tahansa ajatteleva mies ei olis lähtenyt tuon ruman, sairaan, kieromielisen naisen matkaan ja tehnyt sen kanssa lapsen.


      • hjhgvffv
        IdioottiSteffu kirjoitti:

        Stefun pitää olla aika idioottimainen persoona kun on katsellut moista halpaa kauhuhirviötä Martinaa.
        Kuka tahansa ajatteleva mies ei olis lähtenyt tuon ruman, sairaan, kieromielisen naisen matkaan ja tehnyt sen kanssa lapsen.

        Villi arvaukseni on, että juuri lapsen takia Stefu on tota huuhaa-akkaa näin kauan sietänyt.
        On odottanut, että lapsi tulee tiettyyn ikään.
        Osaa sitten isille kertoilla äidin luona tapahtuvista asioista.
        Stefu on suojellut tytärtään.
        Eiköhän tässäkin käy niin, että Isabella tulee olemaan enemmän Thermanin suvun kanssa ja luona kuin äitinsä hoteissa.
        Eli sama juttu kuin Victoriankin kanssa.

        Nyt vaan on sellainen tilanne, että isän puolella on rahaa, jolla hoidella huoltajuuskysymykset....


    • mmaura

      Joo kolmas lapsi kehiin jonkun kanssa niin sitten mennään äidin oppien mukaan=bändäri -80 luvulta. Luu jää käteen. Hah.hah.

    • denubabsuborosta66

      Aika lankkuperse, melko pieni, mutta kuitenkin :(

    • kankko

      No toivottavasti Martina osaa oikein kunnon elatusavun vaatia,
      se on vähintä tässä tilanteessa.

      • Gjkllklö

        No Stefanin ei tarvitse elättää Marttia... onneksi... ja elatusmaksukin on aina tietyissä raameissa, ei niitä niin vaan vaadita ja saada..


    • Minttikynnet

      Tuskin tää nyt tällä on selvä! Oon ihan varma että stefu joutuu poistamaan päivityksensä ja ostamaan muutaman laukun anteeksipyyntönä koska Martinaa ei niin vaan jätetä. Uhkana elintason lasku joten pantteri varmasti ei luovuta suosiolla ja lapsen takia Stefun on pakko antaa lopulta periksi. Tähän ei tarvita edes kristallipalloa. Enpä haluaisi olla Stefu nyt kun Martina suuttuu...

      • kesähäät_piti_olla

        Martina ottaa ehkä esille kaiken sen työn, jonka hän teki toimiessaan vastuuhenkilönä ranchilla. Kuinka maatila pyörii ilman Martinaa? Kuinka perhe? Kuka hoivaa ja tukee pupua? Kuka sisustaa ja laittaa kodin nätiksi, kokkaa ja rakastaa?

        Martinalle kuuluu kunnon korvaus ja arvostus pintojen kiiltävinä pitämisestä kaupunkiasunnossa, vaaleaksi sisustetussa huvilassa landella, Lapin piilopaikassa sekä Epsanjan-lukaalissa, ja imagotyöstä perheen bisnesten edistämiseksi.

        Voihan olla, että rakkaus sittenkin voittaa! Pelkäsin kyllä Gladiaattorit-pestin olevan viimeinen niitti. Jospa se olikin.


    • 84848

      Stefu jo Emma Snchtin instassa veneen kannella. Nuoret rakastavaiset saivat vihdoin toisensa.

      • Venetyttö

        Lemmenloma caprilla


      • HerääIdiootti

        Ei vaan ole Stefan tuossa kuvassa. Miksi valehtelet asiasta? Noista kumpikaan ei varmasti edes tiedä kuka Martina tai Stefan ovat!
        Erittäin hienoa jos Stefan on dumpannut Martinan, mutta ei se tuossa kuvassa ole.


    • limbo22

      En usko, että peli on vielä pelattu, valitettavasti.

    • Eurot

      Elatusavun? Viikko- viikko systeemi kuten Victoriallakin. Yh:n korotettu lapsilisä. Nyt vain Eskon
      kanssa Kelan penkille istumaan.

    • BUAHHAAMAUHAAAAAA
    • norsdbrom

      Stefanilla on nuori suloinen tyttöystävä sekös köyhälistä marttia witutttaa.

      • yäks

        Martina oli syksyllä jossain kotimaisessa selviytymisohjelmassa. Sanoi, että jos joku lähentelisi hänen "miestään", niin hän vetäisi heti pataan. Juurikin Martinan uhkaukset, aiemmat lähestymiskiellot, Stefun "kaatuminen polkypyörällä" ovat mitä ilmeisimmin perusteena sille ettei Stefan ole aiemmin uskaltanut mennä eteenpäin.

        Jos Martina syksyllä sanoi noin, hän on tuntenut silloin olonsa hyvin uhatuksi ja tiennyt, että on vain ajan kysymys milloin joku lähtee Stefun matkaan Martinan uhkailusta huolimatta.

        Martinan vain olisi nyt käyttäydyttävä iisisti. On kuitenkin pienten lasten äiti ja lastensuojelu puuttuu peliin, jos muija ei ymmärrä, mikä on sopivaa käytöstä ja mikä ei.


    • Esdxzawq

      Mistä löytyy Stefan insta?

    • Pupuonsinkku

      Mutta siellähän lukee tällä kertaa ihan toden totta että Sinkku. Kyllä pupu on nyt ihan tosissaan. Voi Maru ja Marun hehkutukset. Nooh, elämä on!

    • Fjjjgdshk

      Stefan oli varmaan vain lapsen takia näin pitkään..... tuskinpa muuten olisivat olleet. Martinan säälittävät julkiset lemmenluritukset eivät saaneet vastakaikua... eipä ole yhtään kuvaa missä tuo Stefan olisi näyttänyt rakastuneelta, ei edes ihastuneelta mutta Martina teki töitä molempien puolesta.... turhaan... suorastaan konttasi Stefanin edessä...

    • Taivasonolemassa

      Mukava äitienpäivälahja , hahahah!! Niin oikein meni, johan sitä kestikin. Ja kappas sinkku on Steffin fb. WOHOO!! Mutta nyt odotellaan ...tarina jatkuu...seuraava Marsun avautuminen siitä miten asiat "meni". Johan se seiskan mukaan yritti hankkia eroa Steffistä useita kertoja. NIIN VARMAAN =D

    • Säälittävää

      Tässä palstalla näkyy kommentoivan yksi ja sama tyyppi eri nimimerkeillä. Lisäksi tosi katkera ja kateellinen, luultavasti naispuolinen. Kirjoitustyylistä päätellen sama nauta joka harrastaa samaa Mäntylän palstalla? WOHOO!
      Hänellä on tosi paha olla!
      Säälittävää, menis töihin tai tekisi jotain hyödyllistä.
      Kuukausikaupalla hän on roikkunut täällä?
      Käyn kerran kuussa lukemassa joitain kommentteja ja edelleen tämä eukko riekkuu täällä! 😁
      Nyt laitoin itse ensimmäisen kommenttini.

      • onneton...tapaus

        ,, sama yksinhuoltajan perillinen täällä dissaa, kaikkihan sen tietää


      • Ohhiijohoi
        onneton...tapaus kirjoitti:

        ,, sama yksinhuoltajan perillinen täällä dissaa, kaikkihan sen tietää

        Eli Jaskako, Oulun köyhä vinttiloinen? Sehän on niin kateellinen Martinalle.


    • miettikäämitäkirjoitatte

      perin ikävää, kaikille kolmelle osapuolelle...Steffi ei ehkä osannut olla aikuinen, Martina yritti ehkä hänenkin poulesta ja ehkä tykkäsi jetset elämästä mutta lapsi on syytön ja kärsii eniten. Myös näistä aivottomista kirjoituksista

    • Didemit

      Vaikuttaa että tämä tuli Martinalle yllätyksenä? Ei oo kommentoinut mitään kun normaalioloissa olis varmasti yrittänyt selittää asian parhain päin.
      Jännittää nähdä millaisen huoltajuussopimuksen tekevät ja auttaako Stefu lapsen takia enemmän luin edellytetään, maksaa esim asunnon. Mitäs jos stefu hakeekin yksinhuoltajuutta? Martina varmasti saa tapeltua itselleen hyvän diilin, eli suurta muutosta elämässä ei varmasti tapahdu.eikäs sillä ihanalla naapurilla oo samanlainen kuvio?

    • Uhbvgytfc

      Maralla tuskin kestää kauan korjata tilanne! Veikkaan että viimeistään juhannuksena ovat taas yhdessä kun mara on saanut taottua pupulle järkeä päähän. Mitähän kallista Stefu joutuu ostamaan sovintolahjaksi?

    • oulunjasso

      Morjets! Oulun Jasso tässä terve! Se oli sille saatanan martille oikein ja ei, en ole kateellinen!

    • Voi.sitten

      Mara on ihan hyvän näköinen nainen, ei ulkonäössä vikaa mutta hieman liian ahne ja kova on tykkäämään rahasta ja kaiken maailman tavaroista. Jos ero on totta niin nyt on Maralle käyny ylläri ja aika paha, just hehkutti onneaan. Voi kamala.

      • Zdrtfxcgy

        Mun mielestä se on turhan miehekäs ja luonne vaikuttaa veemäiseltä. Lisäksi siitä puuttuu sellainen tyyli ja miellyttävyys mitä itse arvostan.


    • toinenwohoooo

      WOHOO, ihan ekaa kertaa kommentoin et kiva tietää et joku muukin käyttää sitä "wohoo"" katie price lause, aahaa.. Ja mun ei tarvitse käydä töissä. Olen siinä mielessä onnekas. Kyllä omaan kauniin kuoren ja maksetun sellaisen. Pointti on vain se, että syystä olen vain niin kovin iloinen tästä asiasta. Ylpeys käy lankeumuksen edelle vai miten se meni.

    • schakaall

      Koko naikkonen tuli salarakkaana julkisuuteen. Stefun touhu oli aluksi pelkkä veto=Levillä marakatti otti poskeen ja valitettavan pitkään veto kestikin. marakatti nyt etsimään uutta miljonääriä=ei onnistu.

    • Gladiaattorin.paluu

      Nyt sitten odotellaan vaan Maran lausuntoa ja selityksiä asiasta, ja maksettua haastattelua lehteen. Muuttoa ensin Tampereelle ja sitten pienempään asuntoon, elleivät jo kesän lopulla palaa yhteen. Kesä saa ihmiset villiintymään. Mikähän on Eskon rooli jatkossa.

      • MartinaOnpaskaKupla

        Martina on kieltänyt asian kokonaan eikä halua sitä uskoa.
        Instassa tuore päivitys missä vaan ylihehkuttaa taas kerran treenejään.
        Martinan hehkutusten osalta hänen pitäisi olla jo maailman paras urheilija ja moniosaajalahjakkuus. Mutta ei hän taida oikeasti osata juuri mitään tai edes ymmärtää mistään mitään.


    • Kannupannu

      Ehkä Marttiina vaan on tottunu ton epäkypsän idiootin reagointiin mieheltä tosi pissismeininkiä tehdä ero postauksella ehkä asia kasvokkain muuttuu todelliseks, mut onko tosta miestä siihen--epäilen

    • Ghklljgfd

      Kuka nyt ylipäätään oikeasti uskoi tuohon valheelliseen love storyyn.... tai Nanna&Jere, Sofia&Niko.. samanlaisia pintaliitäjiä.... eivät kestä..

    • kolmenäitipppppppppp

      Miksi ihmeessä haukutte Martinaa? Hyvännäköinen, ahkera, ystävällinen, järkevä nainen.
      Ihmettelen miksi mies ei ollut valmis maksamaan Martinan vanhoja velkoja pois heti alkuun. Jos toista rakastat, olet valmis maksamaan toisen velat, mikäli ei ole miljoonista kyse, varsinkin kun sinulla on siihen varaa. Tälle miehelle muutama tuhat on taskurahaa, itsekästä toimintaa. Oletan että Martina kyllästynyt .

      • Gjkkkkll

        Miksi pitäisi maksaa toisen velat😕


      • suomentauti

        Mun mies maksoi minun velat. Olin yh kun tavattiin ja aivan lirissä. Tekee pahaa tämä riepottelu! Veikkaan kateutta.


    • KAKKILA-ON-MY-MIND-

      KAKKILA SHEMALE! VIIKSET! MOVEMBER EVERYDAY!

    • tsemppiämartina

      Martinaa en henk.koht.tunne,mutta ihailen likan sisua ja päättäväisyyttä menestyä kaiksessa mihin ryhtyy. Kamala ketju lukea, kun keskinkertaiset läskit, tai muuten vaan saamattomat kateelliset luuserit syytää sontää ihmisestä, ketä hekään eivät tunne. Vahingoniloa ja pahansuopuutta. Martina Aitolehti putoaa jaloilleen kuin kissa ja tämä Stefan perittyine rahoineen saa päteä isin selän takaa, Martina ei tarvitse muita. TSEMPPIÄ Martina!!

      • Lankutus

        Menestynyt missä? Ja sisukkuus? Näitä asioita ei voi liittää Martinaan sitten millään.


    • Itkuvirsu

      No ei nyt mennä ihan äärestä laitaan.Onhan toi keissi tietysti inhimillisesti ottaen surkea,mutta kyllä tää naikkonen on Itsekin tilanteeseensa syyllinen.On vaikeaa osoittaa sympatiaa ihmiselle jolta kaikki empatia muita kohtaan puuttuu.ei tätä puhumalla pyhimykseks saa kun näytöt puuttuu---missä se on menestynyt?Ihminen tarvitsee aina myös toista-sen tää nainen varmaan kohta ymmärtää

    • kukaolikaantyhmä

      kylläpä täällä on fiksua porukkaa kun huutelee että Martina sitä ja tätä sekä joutuu tyyliin jakomäkeen; vounna 2011 tuli voimaan laki jonka mukaan hänellä on oikeus saada hyvitystä panostuksestaan avoliitosta, johon riittää lastenhoito;

      http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2011/20110026

      Jo ennen lakia oli instuutio "Perusteettoman edun palauttamisesta" jossa avoliitossa tuomittiin n. 15% hyvityksiä panostuksesta avoliitosta:

      http://www.finlex.fi/fi/oikeus/ho/2009/rho20090033

      Perusteena oli mm. "Omaisuuden suuri määrä"

      Näyttää vahvasti siltä että Stefu maksaa n. 30% varallisuudestaan Martinalle, eli kuka olikaan tyhmä ja kuka ei?

      Eiköhän Uoti joudu nyt hommiin ja kutsu tulee Käräjille...

    • Ferraritmeneemartinalle

      kato perhana, tämähän on tarkkaan laskettu juju;

      1 luku
      3 §
      Avopuolison ja avoliiton määritelmät

       Avopuolisoilla tarkoitetaan tässä laissa yhteistaloudessa asuvia parisuhteen (avoliiton) osapuolia, jotka ovat asuneet yhteistaloudessa vähintään viisi vuotta tai joilla on tai on ollut yhteinen tai yhteisessä huollossa oleva lapsi. Avopuolisoksi ei kuitenkaan katsota sellaista henkilöä, joka on avioliitossa.

      ==========================================================

      3 luku
      Hyvitys yhteistalouden hyväksi annetusta panoksesta
      8 §
      Hyvityksen edellytykset

       Avopuolisolla on oikeus hyvitykseen, jos hän on yhteistalouden hyväksi antamallaan panoksella auttanut toista avopuolisoa kartuttamaan tai säilyttämään tämän omaisuutta siten, että yhteistalouden purkaminen yksinomaan omistussuhteiden perusteella johtaisi perusteettoman edun saamiseen toisen kustannuksella.

       Yhteistalouden hyväksi annetuksi panokseksi katsotaan:

       1) työ yhteisen talouden tai toisen avopuolison omistaman omaisuuden hyväksi;

       2) varojen käyttö yhteiseen talouteen;

       3) varojen sijoitus toisen avopuolison omistamaan omaisuuteen; tai

       4) muu näihin verrattava toiminta.

       Oikeutta hyvitykseen ei ole, jos yhteistalouden hyväksi annetusta panoksesta koitunut perusteeton etu on olosuhteet huomioon ottaen vähäinen.

      ======================================================

      Steffi teki ISON virheen kun liipaisi paljaalla...

      • PaskaRoskaMara

        Ei Martinalla ole mitään mahdollisuuksia saada Stefulta yhtään mitään lain mukaan. Martina on suhteessa ollut aina taakkana eikä ole panostanut yhtään mitään Stefun ansioihin, eikä sillä ole ollut mitään tekemistä niiden kanssa.
        Tämähän on kaikille aivan selvää ja jos Martina muuta koittaa väittää se tapansa mukaan valehtelee.
        Asia kyllä selviää ihan faktisestikkin kun sitä tarkastelee, Stefu saanut omat rahat omasta ja isänsä liiketoimista perintönä ja Maralla ole mitään tekemistä sen kanssa.
        Hän on vain ollut se halpa osapuoli joka on elänyt siivellä jatkuvasti ja ollut ulosotolle veloissa.
        Koska hoitanut oman taloutensa niin huonosti.


      • Ohrakyrsäottaa2

        Höpöhöpö, lasten hoito riittää panostukseksi


    • Yhteishuoltajuus

      Maraa on suhteessa elätetty, ostettu kalliita lahjoja ja matkoja, tuskin satsannut yhteis eloon mitään ja eiköhän Stefu ole käynyt juristin pakeilla. Yhteishuoltajuus ja se on siinä.

    • Wohooo_

      Mara on panostanut asunnon tekokukkasiin ja nekin on saanut alennuksella mainostamalla kyseistä liikettä, mistä kukat on ostettu.

    • Heihou

      Stefun keskisormen näytöstä, Janne Nacci harrastaa samaa jatkuvasti ja myös muutama muu henkilö. Olen TODELLA KYLLÄSTYNYT tuohon keskisormen näyttöön!!! Kuvitteleeko henkilöt jotka sitä harrastaa että se ihan oikeasti on hienoa. EI OLE!!!

      • oletkohde

        HEH, HEH hyvinpä osui sinuun. Tunnet siis, että se keskisormen näyttö on juuri sinullekin tarkoitettu.


      • Heihou
        oletkohde kirjoitti:

        HEH, HEH hyvinpä osui sinuun. Tunnet siis, että se keskisormen näyttö on juuri sinullekin tarkoitettu.

        En tunne niin mutta ärsyttävä tapa, Minttukin maha pystyssä keskarit ojossa, todella mautonta, toivottavasti tämä muoti—ilmiö menee mahdollisimman nopeasti ohi.


      • jamoukista
        Heihou kirjoitti:

        En tunne niin mutta ärsyttävä tapa, Minttukin maha pystyssä keskarit ojossa, todella mautonta, toivottavasti tämä muoti—ilmiö menee mahdollisimman nopeasti ohi.

        Kansainvälinen tapa osoittaa mielipiteensä esim. TIRKISTELIJÖISTÄ.


      • Hulkk

        Täällä junttilassa joku kesarinnäyttö on sama kun töytäisi sen omaan pe:;()€&ne reikäänsä


    • Fhjl

      Iltalehti uutisoi sanoin "yllätysero"..... 😃...... aivan odotettu ero..... pettämisestä alkanut suhde ei voi kestää...

    • huhåh

      Joku idari jokaiseen Mara-ketjuun paukuttaa, että Maralla olisi oikeus 30% Stefun omaisuudesta.
      Eipä se ihan niin mene!
      Mara ei ole tuonut tähän ko suhteeseen muuta kuin entisestä suhteesta lapsen, Victorian.
      Mara ei ole pistänyt tikkua ristiin Stefun yrityksen hyväksi.
      Saati Stefun.
      Mara on ollut vain ja ainoastaan iilimatona suvussa, jossa Maraa ei ole hyväksytty alun alkaenkaan.
      Turha on Maran odotella mitään muuta kuin elareita ja nekin Stefu voi järjestää niin, ettei nosta yrityksestään palkkaa...
      Elää säästöillään.
      Yksityisyrittäjällä on oikeus olla nostamatta palkkaa ja jättää ne yrityksen hyväksi.

      Nyt kannattaa ton marakatin pitää turpansa tukossa.

      • raha_ratkaisee_taas

        Martinan todellakin kannatti antaa haastattelu. jossa kertoi mm. näin:

        "– Riidan päätteeksi saan sen, mitä pyydän. Hän saattaa ostaa minulle kalliin laukun tai antaa rahaa shoppailuun, Martina kertoo parisuhteestaan."

        "Kun minun piti maksaa ulosottovelkani, en kysynyt laina-apua mieheltäni Stefanilta, sillä en halua olla hänestä taloudellisesti riippuvainen ----"

        "Olen tullut melko pihiksi omien rahojeni suhteen. Törsään surutta lasteni vaatteisiin, mutta omiin menoihini en käytä kovin paljoa rahaa. Onhan naisesta ihanaa päästä shoppailemaan miehen rahoilla!"

        Lähde: https://anna.fi/ihmiset/julkkikset/martina-aitolehti-mieheni-tietaa-etta-lepyteltya-rahalla/


      • Håhhåh

        Taidat itse olla lakia tuntematon kehari, panostukseksi riittä yhteisen lapsen hoito joka on mahdollistanut Steffen liiketoiminnan


    • ohhoh12

      Stefan on lisännyt Maran fb-kaverikseen....

      • LittleSmile

        Aina Martina on siellä ollut.


    • AliHanka

      Myös Tärjän ja Mustafan salakihlaus on kriisissä!

    • SekoMaraVinkuu

      Patologinen valehtelija, ruma, Seko hullu Martina koittaa kieltää eron.
      Vinkuu julkisuudesta siitä että, kaikissa suhteissa ongelmia ja on kauheeta kun niitä julkisuudessa käsitellään, se ei kuulu kellekkään muilla kuin suhteessa olijoille.

      Lue seiskan uutisista Martinan selitykset ja vinkumiset.
      https://www.seiska.fi/Uutiset/Martina-Aitolehdelta-tunteikas-tilitys-kiistaa-eronneensa-Stefan-Thermanista-En-kommentoi

      • Uskomatontasekoilua

        Suhteessa pitää olla asiat todella surkeasti jos tällaisia ulostuloja on ja kohuja aiheutuu.
        Martina on niin tyhmä ettei halua tietenkään asiaa nähdä ja koittaa kaiken kieltää.
        Tyhmä mies tuo Stefan jos ei nyt Martinasta pääse eroon.


    • Kiäh

      Kyllä vetää paniikkia Marrttiinalla päälle. Luksuselämää kun pitäs persaukisen elää, niin siinä joutuu taipumaan kaikenlaisiin siipan toiveisiin , jopa pervoihin, että sais edelleen siivestää jet seteissä Steefanin rahoilla.

    • Saa.mitä.tilaa

      Martina itse tuo kaikki asiansa yksityiselämästään julkisuuteen, joten turha valittaa, jos ei asia nyt miellytä häntä.

    • MaailmanvanhinAmmatti

      Siinä niin turha julkkis akka et huh huh joka istuu pankin päällä tollaisia naisia on ollut iät ajat aina antiikista lähtien ja niillä ihan nimikin....HUORA.

    • iizapella

      Prinssisuvun perillinen vielä miettii...

    • hdjhjvb

      Jospa Stefu odottaa Maran Tampereelle muuttoa ja viuh! vaihtaa lukot, pakkaa Maran vähäisen omaisuuden ja toimittaa kaupungin varastoon?

      • Ei.tule.äkkilähtö

        Jos Mara on kuitenkin ollut kirjoilla kämpässä, ei sitä voi potkaista ulos yhdessä yössä. Avokillakin on oikeus kohtuulliseen irtisanomisaikaan asunnosta, kuten vuokralaisellakin. Tuskin miehensä edes haluaa kohdella niin kaltoin tässäkään tapauksessa. Sopivat aikaan järjestelyistä keskenään.


    • Dorkadorkempidorka

      Toi lukkojen vaihto olis paras ratkaisu kun ämmä ei usko tai ei mene jakeluun. Kivaa settiä Stefun FB.ssa oli, jos Mara osaisi lukea niin vois valjeta jotain.

    • Pojat_on_poikia

      Keitä ovat Mara ja Stefu?
      Joku poikapari?

    • Heihou

      Miten Stefun kaverit kommentoi eroilmoitusta facebookissa?

    • Kbyp

      Taas on facen mukaan Stefan sinkku. Martinan mökkeily Hanneksen kanssa kuvausten jälkeen taitaa ollakin ystävyyttä enemmän.

    • Tuulenpesässä.vilu

      Niillä on niin avoin suhde, että tuulitunnelissa käy läpiveto.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe