Sara Siepin purkaus

ellinooooora

Kyllä kalikka on osunut omaan nilkkaan, kun Sara kauhistelee Cheyennen sanomista EVSssä. Mitä nuo missukat juuri muuta tekevät kuin lomailevat, naukkailevat ja itseään kuvaavat päivät pitkät instaan tai snäppiin tms. Ja inside jutut vauhdissa. On tosin poikkeuksiakin misseissä!!
Nytkin Sara ylläri ylläri jälleen jossain etelänmaassa, koitti kyllä puhua joistain kuvauksista, mutta ei kyllä siltä vaikuta, että olisi kovinkaan työpainotteinen reisssu.
On siinä Ropetiuksella kestämistä, ei näy omaa muijaa kotona, ei näy.
Jälleen kerran; mikä vimma saa nuoret ihmiset laittamaan noita huulitäytteitä kuten tämä Cheyennekin.

94

2860

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • TurhakeSieppi

   Roope panee muita naisia kun Sara Sieppi matkoilla.
   Cheyenne oli ihan oikeassa siitä mitä sanoin.
   Missit nykyään täysin turhakkeita ja Sara Sieppi kaikista turhakkein.

  • Kroks

   "Cheyennejärvinen" = julkisuudenkipeän kollipojan tavallinen välietappi pumpattavasta barbarasta naisiin siirryttäessä (vrt. "amandaharkimo").

   • MissitOnIdiootteja

    Oli vaan tällä kertaa oikeassa siinä mitä sanoi.
    Sitähän noi missit nykyään vaan on ja tekee, turhia julkimoita jotka juoksee kissanristiäisissä ja koittaa päästä lätkävaimoiksi. Kuten Sara Sieppi huonolla menestyksellä.


   • SuhteillaAmandaMenee

    Amanda Harkimolla on ja oli suhteita. Chyenellä ei. Kuka tahansa olis mitä tahansa jos on suhteita, silloin helppo tehdä jotain.


  • anonymous12

   Cheyenne oli ihan oikeassa, tyhmemmät ei vaan tainnu edes ymmärtää mistä puhui :DD

   • SieppiTyhmänäTaasKerran

    Sieppi on niin tyhmä ettei tajunnut mitä edes puhuttiin. Ihan oikeassa toinen tyrkky oli sanoissaan.


  • Rusinapurkki

   Tyrkyt tappelee!mutta nyt täytyy sanoa että tällä cheyennellä on yllättävän hyviä pointtteja eihän se ihan jästipää olekkaan toisin kun tää sieppo joka on aina vaikuttanut käyvän vähän hitaalla mutta onhan se jostain oulun seutuvilta kotoisinkin.Kauniina itseään pitävien bimbojen kööri kiusaa tyttöparkaa, kun hedelmällisempää olis miettiä oisko sanomisissa jotain totuuden tynkäääkin!

  • Hhhhhvjkklvc

   Sieppi on alunperin Torniosta, oli sitten Oulussa kaupan kassalla ennen vara-Miss Suomeksi tuloaan. Ei kotipaikkakunnalla oo mitään väliä, jos muuten ei järki pysy päässä!! Tosin Hki saattaa sekoittaa pään..., mutta kukin on vastuussa omasta elämästään aikuisena.
   En kyllä kadehdi Roopea.

  • Kaikkikeinotsallittu

   En erityisemmin diggaa Cheynneä, mutta luettuani IL: stä hänen bloginsa asian tiimoilta, niin peukutan hänen puolesta. Siinä tulee totuus ilmi Miss Helsinki-kisoista, kuin muutamasta muustakin julkisuuden kipeästä misukasta. Insta ja facebook antavat vain fotoshopatun kuoren, jolla keräävät kehuja.

  • ChyenneOliOikeassa

   Turhat julkimot sekoilee. Nyt vaan Chyenne oli ihan oikeassa ja Sieppi typerys meni heti sen todistamaan.

   • tarpeellisiatyrkkyjä

    On tää merkillistä, kun turhilla julkimoilla on näitä seuraajia näin paljon.


   • MissitEiTajuaMitään

    Ei ole, jengi vaan aktivoituu siihen koska noi missukat ovat niin tyhmiä etteivät mistään mitään tajua ja noiden harhainen todellisuus on todella harhainen.
    Asiaa Chyenne nyt puhuu.


   • Mediahaut

    On ihmisiä jotka haluavat naamansa esille. Ennen piti osata jotain, mutta Martinan yms. Myötä riittää kun riisuu ja salarakastelee jonkun kanssa.

    Sitten on ihmisiä, jotka eivät ikinä tekisi, kuten em. Tyypit. Sen sijaan nämä seuraavat, mitä nämä martinat tekee.

    On olemassa vielä yksi, marginaalinen ryhmä, joka seuraa ja arvostelee seuraajien edesottamuksia eri sivustoilla. Jostain syystä.

    En tiedä mikä ryhmä tässä on eniten sekaisin, mutta jossain tässä välissä voi vanhemmat setämiehet vähän juhliakin.


   • BimboDraamaaKaikkialla
    tarpeellisiatyrkkyjä kirjoitti:

    On tää merkillistä, kun turhilla julkimoilla on näitä seuraajia näin paljon.

    Ei niillä ole seuraajia, mutta näiltä "kohuilta" ja lutkatappeluilta ei vaan voi välttyä, koska kaikki mediat niitä tuuttaa. Itsekin piti käydä lukemassa mitä se Cheyenne oli sanonut, ja ihan asiaahan se puhui. Missit nyt on olleet kyllä aina turhia julkkiksia mun mielestä, mutta nykyään varmaan vielä turhempia.

    Ja nuo "reittä pitkin etenemiset" mistä Sieppi puhui, niin vitunko väliä jos Järvisen pimatsu on pannut varattua miestä? Nuo kritisoijat ole itsekään mitään siveitä neitsykäisiä, joten jos on sitä römpsää jaeltu ennen papin aamenta, niin parempi pitää turpa kiinni. Samalla tavalla se "vapaakin" mulkku sitä loseroa kyntää kuin "varattu", eli käytettyjä lutkia kaikki tyynni. Jos lähdetään siveydestä noiden kesken kisaamaan, niin pitäis sitten laskea montako kyntäjää kullakin bimbolla on ollut.


  • IdiootitSekoilee

   Haha nyt nämä airhedit sekoilevat edelleen, ..kissatappelu.... pystyyn!!
   CheyenneJärvinen on vain ihan oikeassa.
   Sieppikin luulee olevansa paljon parempi, on vain niin tyhmä ettei tajua olevansa ihan samanlainen idiootti roska turha julkkis ja yksi pahimmistä ääliöistä missipiireistä!
   http://www.iltalehti.fi/viihde/201705262200165062_vi.shtml

  • BimboAsiaaPuhuu
  • akankuvatus

   Järvisen muovibimbo ajattelee muoviaivoilla ja aukoo jättimäistä muoviturpaansa, kuvottava olio. Ihan sama puhuuko tuollakin akallla pää vai perse.

   • DiippiiShittiiJaAsiaa

    Yleensä aika seko ja säälittävä, mutta nyt kyllä puhuu asiaa!

    Huvittava Sieppi koittaa olla niin paljon parempi, vaikka on ihan samanlainen salarakas kun Chyenne ja vielä pahempi airhead,
    Joka ei osaa muuta kun päivettää instaansa uusilla kuvilla ja on sekoillut jo vuodesta 2011 lähtien.


  • HyvääTekstiä

   Hyvää tekstiä käykää lukemassa.
   Kertoo miten sekaisin ja sairas on miss Helsinki organisaatio ja tietty Martina, ruma Rosanna Kulju sekä hyvä yleiskatsaus miss Helsinki maailmaan.
   Lisää samanlaisia ulostuloja kisaajilta. Paljastakaa kaikki missi salaisuudet.
   Hyvä Cheyenne!!

   • Rasvatsormista

    Uskon täysin, että Martinan luotsaamana tuo kisa on ihan varmasti juuri tuollainen. Ammattitaidottomuus näkyy ulkoavaruuteen asti.

    Ja se asenne. Leviää pienten, naiseuttaan vielä hakevien tyttöjen kesken; pilaavat elämänsä jos Martinan maailmaa hakevat😟, kumitissiä, kuvaa joka kolosta, leuhkimista ilman meriittejä, roskajulkisuutta, tappeluja, eroja, rattijuopumusta....yleensäkin se kuona, uuuugh.

    Ei näitä pitäisi seurata, tulee huono olo...


   • eimartsunsyy
    Rasvatsormista kirjoitti:

    Uskon täysin, että Martinan luotsaamana tuo kisa on ihan varmasti juuri tuollainen. Ammattitaidottomuus näkyy ulkoavaruuteen asti.

    Ja se asenne. Leviää pienten, naiseuttaan vielä hakevien tyttöjen kesken; pilaavat elämänsä jos Martinan maailmaa hakevat😟, kumitissiä, kuvaa joka kolosta, leuhkimista ilman meriittejä, roskajulkisuutta, tappeluja, eroja, rattijuopumusta....yleensäkin se kuona, uuuugh.

    Ei näitä pitäisi seurata, tulee huono olo...

    Meinaakko, että Martina houkuttelee näitä' naiseuttaan hakevia typyköitä kisaamaan? Eiköhän ne itse sinne ole pyrkimässä. Nythän Henna järjestää luomumissikisaa, niin sinne sitten hakivat nämä "naapurin tytöt" . Sehän on jokaisen typsykän OMA valinta mihin kisaan haluaa osallistua.


   • silmäKäteen
    eimartsunsyy kirjoitti:

    Meinaakko, että Martina houkuttelee näitä' naiseuttaan hakevia typyköitä kisaamaan? Eiköhän ne itse sinne ole pyrkimässä. Nythän Henna järjestää luomumissikisaa, niin sinne sitten hakivat nämä "naapurin tytöt" . Sehän on jokaisen typsykän OMA valinta mihin kisaan haluaa osallistua.

    Kuka muu kuin jotenkin raiteiltaan suistunut (tai suistumassa oleva) hakeutuu mihinkään missikisaan? Miten joku voi edes sanoa, ettei Martina houkuttelisi näitä typyköitä? Mihin perustuen ei houkuttelisi? No totta halavadussa niin tekee ja tyrkyttää vielä omaa skandaalinkäryistä elämäntapaansakin kaikille niille. Eikä vähiten kisansa voittajalle, joka ensinnäkin palkitaan muovilla.


  • HillerinPaska

   Kumihuuli kertoi totuuden.

   • ÄäliöJulkimotKiusaa

    Niin tais kertoa a muut missit eivät siitä tykkää !!
    Kun valehtelu on vallassa maailmassa( misseillä) niin totuuden kertomisesta tulee vallankumouksellinen teko!
    Sara Sieppi ja muut missit kiusaavat Chyenneä joka kertoo totuuden? Mikäs nyt missejä vaivaa, eikös ne ton vertaa ymmärrä asioista?
    Junon ex akka Jenna Hurmerinta on tyhmä kuin saapas. Ei kukaan järkevä nainen mene Junon kaltaisen miehen kanssa naimisiin! Eikä syyttäisi avioliiton kariutumisesta toista naista vaan itseään ex miestään.


  • deedee1

   ei paljon kannattais CC:n huudella ja arvostella. varsinkin kun kummasti itsekin viihtyy samoissa "piireissä" kuin parjaamansa missit... .vastenmielinen tapaus. mutta hänellähän on ollut tapana jaaritella oman edun nimissä paljon intiimimpiäkin asioita... mikään salaisuus ei ole pyhä tai mielipide liian jyrkkä julkaistavaksi jos saa omaa naamaa esille.

   • IdioottejaNeOnKaikki

    Ei taida samoissa piireissä liikkua vaan ne piirit juuri häntä kiusaavat.
    Siksi asian ottikin puheeksi.

    Mutta muuten noi kaikki missit ovat täysiä idiootteja ruma Rosanna Kulju taitaa olla aika ikävä persoona, Sieppi on tyhmä kuin saapas, Martina hulluuden ja sekopäisyyden tietää kaikki, Sara Chefak on täys turhantoimittaja prinsessa turhake joka kutsuu itseään instassaan kreivittäreksi.
    Muutenkin noi missit ja vastaavat bimbot ovat enemmän tai vähemmän sekaisin ja tyhmiä!
    Kuten myös Chayenne.
    Tosin nyt sanomisissaan ihan oikeassa.


   • JennaOnTyperäHölmö

    Yksinkertainen ja ruma Jenna Hurmerinta syyttää kaikkia muita paitsi itseään avioliitostaan ja sen kariutumisesta!
    Surkee tapaus ihmisenä ja naisena, epävarma, typerä hölmö.


   • Rusinapurkki

    Hemmoteltu ,itsestään liikoja luuleva ylimielinen tyllerö haksahti tyhmyyttään jännämieheen ja nyt syy on kaikkien muiden ,itsessä tai arvostelukyvyssä ei mitään vikaa niinkö? Elä nyt eteenpäin ja ole kiitollinen ,että luuseri paljastu niinkin nopeasti, ei tollasten perään itkeä kannata saati raivota ympärillä oleville totuudenpuhujille ,pidä oppirahoina--.kyllä se siitä


  • Gabriellaaa

   Sara Sieppi on alakouluikäisen asteella. Hurmerinta on edelleen katkera erostaan. Luuleeko tuo hevosnaama että syy on yksin Chayennessa? Säälittää Roope kun tuon tyhjäpää Saran kanssa seukkaa.

  • missisota.taas

   Saralla on kriisi Roopen kanssa niin potkii muita päähän nyt!
   En diggaa CC:tä, mutta ei se sen kirjoitus aivan turha ole, aika silmiä avaava.
   Vähän säälittävä tyttöressuhan hän kyllä on. Kertoi käyneensä jossain pääsykokeissa (oisko ollu liiketalous AMK?) ja helpot kokeet oli ollut eli jos kouluun pääsee ja menee, niin sit nostan hänelle hattua,
   --
   Ainiin... Ootellaan nyt vaan Mäntylän asiantuntijakommentointia juttuun (vai joko on tullut?)

   • teegeeiiäf

    Jaska herää näihin kohuihin yleensä sitten, kun ne ovat jo laantuneet. Mutta ehdottomasti ottaa kantaa. Hih.


  • serenella1

   Juu, kyllä Jasmin on jo facessa sanonut painavan sanansa asiaan :D

   • olitaasihanpakko

    Ou jees. Jaska aikansa seurasi, mihin suuntaan yleinen mielipide kääntyy ja sitten komppaa enemmistöä. Se on kyllä a gift that keeps giving :-D


  • FaktatPöytään

   Nyt kyllä osu ja uppos mitä näihin missibimboihin tulee, hyvä Cheyenne! Jos nyt Sarat Sieppi ja Chafak oikeesti miettii pikkuruisilla aivoillaan, niin täysin tottahan tuo Cheyenne puhui.

   Sara Sieppi: täysin turha ex-missi, jonka "työtä" on matkustelu, bilettäminen ja selfieiden jakaminen somessa. Välillä leikkii myös olevansa "ammattimeikkaaja". Tähän asti yritti epätoivoisesti iskeä lätkänpelaajia, kunnes joutui toteamaan ettei ole moisiin mitään saumaa ja tyytyi Roope Salmisen panopatjaksi. Ja nyt Roope pettää tätä tyhjäpäätä minkä ehtii.

   Sara Chafak: entinen täysin turha missi, joka otti silikoonia tisseihin. Nykyinen työ on esitellä milloin persettä, milloin tissejä somessa. Ilman somea tätä tyrkkyä ei muistais kukaan. Leikkii myös olevansa ammatiltaan "kokki" , mutta tosiaan kaikki aika menee omien kuvien räpsimiseen, rajuun muokkaamiseen ja julkaisemiseen.

   Rosanna Kulju: jäätävän ruma ex-missi jossain mitättömässä leikkimissikilpailussa. Suurin saavutus kun iski itselleen Hunks- tanssijan. Edes kumitissit ei muuta sitä tosiasiaa, että Rosannalla on todella rumat, miehekkäät kasvot. Ja "työnä" tälläkin bimbolla jatkuva lomailu, biletys ja somettaminen.

   Janna Hurmerinta: rumaääninen, katkera ruma ex-vaimo. Ratsastaa vanhempiensa maineella, ilman julkkisäitiä kukaan ei tietäis tästä misukasta mitään.

   • HyvääAnalyysiä

    Harvinaisen hyvää analyysiä ja totta yllä olevassa viestissä, näistä tyhjäpäistä jota media pitää pinnalla ja syöttää kaikelle kansalle oksennusrefleksin kanssa.
    Tyhjiä ja typeriä naisia kaikki yllä mainitut, eivät tule saamaan mitään järkevää aikaan elämässään.
    Totuus vihdoinkin esillä!
    Chayanne ole sen kummempi kuin noi muutkaan, mutta hän ainakin yrittää ja muut häntä siitä kiusaavat koska eivät halua TOTUUDEN paljastuvan.


  • SieppiPaljastiItsensä

   Hahah Sieppi paljasti itsensä ja muut tyhjäpää missit.
   Hänen reagointinsa osoitti että asia on juuri noin, Sieppi vain niin tyhmä ettei itse tajua asiaa!! Hahaha :D

  • SaraOnTajutonBimbo

   Siepillä on vaikeaa, hänen poikaystävä valehtelee hänelle ja juoksee panemassa muita naisia ja Sara tyhmänä luuli tietysti et Roope on uskollinen eikä petä häntä.
   Nyt Roope narsistina puhuu paskaa niin paljonkun sylkeä riittää ja koittaa saada Saran uskomaan ettei hänellä ole muita naisia, vaikka puolikaupunkia ja nyt jo koko suomi tietää että Roope panee muita naisia ja pettää Saraa!

   Siepillä pää ja sydän sekaisin kun ei se tajuu koska on tunneihminen, eikä haluu et Roope sitä pettää, eikä pysty tietää mitä tehdä, kun ei Se vaan tajuu.
   Koska on tajuton bimbo.

   Siks nyt sit vähän kiivaasti suhtautui Chyennen sanomisiin, koittakaa ymmärtää tajutonta Sara Sieppiä, ei se vaan ymmärrä ja ny muutenki vaikeet ku poikaystävä panee muita naisiakin....
   No totuus osui ja uppos heti ja sit se reagoi tajuttomasti siihen!

   • Junouwhat

    No eiköhän saran sitten pitäisi ottaa roope käsittelyyn eikä nolata itseään palstoilla enempää totuushan on just niinkuin cheyenne kirjoitti,luulis sen tietävän kun on noissa ympyröissä itsekin pyörinyt nyt vaan totuus iski liian lähelle ja tälle toiselle junon jättämälle pissiksellle -kasva jo aikuseks!omaa tyhmyyttäs olet tossa jamassa fiksu näkee jo kilometrin päähän mikä meininki oli tällä rastapäällä kiitä onneas että avio on ohi


  • Mitjas

   Cheyennellä on jo niin vahva kevytkenkäisen selkään puukottajan maine että ei auta mikään. Itse en ymmärrä kuinka ylipäätän kukaan itsekin virheitä tehnyt ihminen kehtaa muuta alkaa arvostelemaan. Misseistä voi olla mitä mieltä haluaa mutta tuolla historialla en paljon lähtisi huutelemaan. Toivottavasti ikä tuo edes hieman älliä päähän.

   • Heihou

    Olen ihan samaa mieltä. Paraskin puhumaan ja arvostelemaan muita. Mitä reittiä pitkin hän itse on tullut julkisuuteen ja minkälaisia juttuja antanut pääasiassa eräälle juorulehdelle. Varsinainen... Jätän sanomatta.


  • piamenestyy

   mistä ihmeen duunista sara on aina lomalla. millä rahoilla matkustaa. sara pääsi misuksi väärän puun takaa, kun piia heitti missukruunun nurkkaan ja lähti jenkkilään. piia pärjänny hyvin jenkeissä, asuu losissa ja tekee duunia. roskis misut vaan täällä luulee olevansa jotain. missintittelillä keekoilevat lopun ikää muita ansioita ei ole.

  • KaskummaaEkaJärkipostaus
  • OnkoSiepilläToivoa

   Vielä kun Sieppi potkii pettäjä narsisti Roopen pellolle, niin sit hän on ylittänyt itsensä. Mutta se jo liian mahdotonta.
   Onko tyhmä Siepillä vielä toivoa, alkaako se tajuamaan asioita??

  • AjatteleekoSieppi

   Hyvä jos Sieppi oppinut ajattelemaan. Mutta vuosien tyhmyys e muutu hetkessä.
   Saa nähdä miten Sieppi jatkossa sanoo toimii.
   Pääseekö pässinpää eroon pettävästä poikaystävästään?

  • BimbotMisukat

   Nää tekopyhät, turhanpäiväset bilemissit otti nokkiinsa Cheynnen kirjoituksista, mutta yks pointti meni bimboilta täysin ohi. Cheynnehän nimenomaan tarkoitti kirjoituksellaan sitä, että miksei nää nykyajan missit enää käytä misseyttään hyödyksi jonkin tärkeän asian suhteen? Koulukiusaaminen, parisuhdeväkivalta, rintasyöpäkampanjointi tms?

   Missiksi halutaan nimenomaan siksi että päästään Helsingin julkkispiireihin, vip-bileisiin, juorulehdet kustantaa etelän matkat jne. Elämä on pelkkää selfietä ja bileitä. Joskus harvoin käydään "töissä" jossain messuilla jakamassa ilmapalloja. Haluaisin todellakin kuulla Sara Siepiltä vastauksen siihen miten hän on hyödyntänyt missititteliään missivuoden jälkeen, miten hän on ollut esikuvana nuorille tytöille?!

   • Ihqua

    Entä miten Cheyenne on ollut esikuvana nuorille tytöille ja miten hän itse on tullut julkisuuteen... Ei voi kuin nauraa näille hömpänpömpille 😂😂😂


   • MissitIdioottejaSieppi1

    Sieppi on ollut vain HUONONA esimerkkinä kaikille naisille, siksi se ottikin noin kovasti asiaan kantaa ja koska kolahti.
    Sieppi tietää että se ollut vain erittäin huono esimerkki kellekkään.
    Samoin kaikki noi muut mainitut missit.

    Hupaisa oli Kelly Galogin sekoilut (musta miss Helsinki) menneiltä vuosilta.
    Luuli olleensa hyvä missi ja sepusti jotain kumman juttuja omista tekemisistään joista kukaan muu ei tiedä mistään mitään. Harhainen ruma hörhö kuten miss Helsingit yleensä.

    Miss Helsinki missit ovat jämä missejä aina rumia ja tyhmiä, eivätkö ole ikinä saaneet mitään aikaiseksi, kuten ei nykyinenkään.

    Miss Helsinki kisa on aivan roskapaska kisa, lähinnä hävettää aina siinä mukana olevien naisten puolesta.
    Miss Helsinki kisa on vain sekopää Hullun Martinan epätoivoinen yritys ansaita elantonsa.
    Voittajaksi yleensä aina rumin ja epäsopivin kisaaja joka hyvää pataa Martinan kanssa ja yleensä niin tyhmä että Martina voittajaa voi manipuloida.


   • BimboWars
    Ihqua kirjoitti:

    Entä miten Cheyenne on ollut esikuvana nuorille tytöille ja miten hän itse on tullut julkisuuteen... Ei voi kuin nauraa näille hömpänpömpille 😂😂😂

    No ehkä se Cheyennen pointti olikin siinä, että kun nämä siveyden sipulia esittävät misukat on olevinaan niitä hyviä tyttöjä ja jokaisen pienen esiteinin roolimalleja, niin voisivat sitten pitää esillä jotain tärkeitä asioita, eikä vain seukkailla, bilettää, kännätä, huorata... Hän itse kun ei mikään missi ole, niin hänellä se näkyvyys mediassa ei ole samaa luokkaa kuin jollain missillä, eikä ehkä esiteinitkään häntä fanita, eikä myöskään sanomisille ja teoille anneta samaa painoarvoa kuin jonkun ihqun missikaunottaren, joka on neitsyt maariasta seuraava (vaikka loseroaan jakanut useammalle jäkisjoukkueelle, että jos sieltä joku sulho ja tulevaisuuden nhl - kiekkoilija löytyis, joka tyhjäpäisen turhan missinlötjäkkeen elättää tulevaisuudessa...)


  • Hattarapallo

   Toivottavasta ei ole ollu! Kaiken maailman tosi.tv toilailuissa mukana pyörimässä kyllähän niistä jotain tienaa mutta kyseenalainen maine myös kasvaa.Meikkaajaks on kuulemma opiskellu jippii! Siinä sitä on uraa kerrakseen .Vaikuttaa jotenkin tyhmältä ja vetelältä ihmiseltä ,ei sillä ehkä todellakaan mitään älyllistä annettavaa olekkaan ,itsensä puleeraamiselta ei ehdi mitään järkevää oppia tuskin on edellytyksiäkään

   • TyhjäpääSieppi

    Sieppi on käynyt muutaman kk meikkaus kurssin ei muuta, se on ihan kouluttamaton tyhjäpää.
    Eikä se ole tehnyt niitä hommia ollenkaan.


  • Faktatkunothoo

   Eihän sieppi edes ollu missi vaan perintöprinsessa.

   • MissejäNeOn

    Missi se on perintöprinsessatkin ja kaikki kisaajat jotka ovat loppukilpailussa.
    Mutta miss suomi Sara Siepistä tuli vasta kun oikea voittaja luovutti miss suomi tittelinsä pois.


  • jdkkilsan

   Sara Sieppi ei ole tehnyt töitä vuoden 2011 varamissiksi pääsynsä jälkeen paitsi joitain surkeita juontoja muutamassa tv-ohjelmassa, vähän mainoskuvauksia yms. Koulutus on maksettu muutaman kuukauden maskeerausiltakoulu, joka on kaukana oikeista meikkaaja-maskeeraajista, joista suurella osalla taustalla kosmetologikoulutus varsinaisen koulutuksen lisäksi. Siis monen vuoden opinnot takana ja monilla lisäksi alan opiskelua ulkomailla. Mutta onko Sara vuoden aikana ("valmistui" vuosi sitten) tehnyt mitään sen alan hommia. Kovasti mainosti aloittavansa toukokuussa työt, mutta eipä ole kuulunut asiasta mitään.? Matkoilla on jatkuvasti, Roopehan on kiireinen töissään ja sinkkumiehen elämää viettäneekin, kun avopuolisoa ei näy mailla eikä halmeilla. Ps. Voin olla väärässäkin.

  • kristiinaliisa

   Uskottomuus on vakava asia, mutta onko Sara ja Roope edes oikeesti avopari, sillä eiväthän he juurikaan ainakaan median mukaan ole yhdessä Roopen paiskiessa töitä ja Saran reissaillessa maailmalla. Niin kuin esim. just nytkin. Tai voihan etäsuhdekin toimia hyvin, sillä jokainen parisuhde on omanlaisensa...

   • RoopellaMuitaNaisia

    Onhan ne julkisuudessakin julistaneet seurustelevansa monta kertaa. Tyhmiä viestejä kumpikin ja Sara varsinkin laittanut julkisuuteen avokistaan, joka nyt panee muita naisia minkä kerkii.


  • HahahMissitSekoilee

   Sara Sieppi on surkuhupaisa tyyppi, sen pitäis ymmärtää ettei sillä ole varaa ketään arvostella.
   Jo ihan siitä syystä koska se on itse tehnyt itsestään vitsin julkisuudessa ja on yksi suomen tyhmimpiä missejä koskaan.
   Eikä noilla muillakaan ole mitään sanomista mihinkään, suurin osa noista yhtä tyhmiä kuin Sara ja samanlaisia turhantoimittajia jotka eivät tajua mistään mitään.

  • TyperysMissit

   Sieppihän on tyhmä, tietämätön, köyhä, kouluttamaton, ääliöjuntti maalta.
   Se ei ikinä ymmärrä mistään mitään ja aina kun jotain sanoo mokaa itsensä.
   Kuten taas kerran.
   Näillä missi idiooteilla nousee kusipäähän kun ne alkaa kuvittelemaan itsestään jotain kun typerä ja pinnallinen media niitä pitää kokosuomen pelleinä julkisuudessa.

  • JosSieppiOlisFiksu

   Jos Sieppi olis yhtään fiksu se dumppaisi Roopen saman tien, opiskelisi itselleen kunnon ammatin ja katoaisi julkisuudesta pikaisesti. Tai opiskelun( yliopisto) jälkeen alkaisi poliitikoksi ja tekisi järkevää julkisuutta.

  • SaraOnKana-Aivo

   Sara Sieppi on kana-aivo joka ei ymmärrä olevansa tyhmä kana-aivo.
   Luulee olevansa jotain hienoa ja mahtavaa, eikä tajua olevansa halpa tyhmä roska joka ei osaa mitään.
   Huvittavia noi julkkikset kun ne ovat monesti just noin tyhmiä ja harhaisia.

  • HolmöjäTurhakeMissejä

   Noi on kaikki kana-aivoja, huvittavaa nähdä kun ne moittii ja haukkuu toisiaan :D
   Typeriä turhakkeita joilla ei ole ikinä mitään sanottavaa.

  • Suomijuntitkirjoittaa

   Melko monta väännöstä nimestä Cheyenne...opetelkaa ees nimet oikein, ennen tänne laulamista. Kaikenlaisia sitä onkin. Tekö fiksumpia?

  • MitähöperöSieppiTekee

   Onkohan höperö Sieppi pannut Roopen jäähylle, eikä anna enää pillua sille?
   Saa nähdä onko Sieppi niin fiksu et osaa dumpata pettävän poikaystävänsä?

  • ihmettelen.suuresti

   Kumpikohan noista kahdesta on fiksumpi. Roope sentään ahkeroitsee monilla suunnilla ja varmasti tienaakin hyvin. Pettäminen on raukkamaista, mutta jos avovaimo huitelee koko ajan maailman äärissä, niin nuori mies saattaa langeta kiusauksiin. En puolustele sitä, mutta kyllä mun mielestä Roope ansaitsisi paremman ja kaikin tavoin fiksumman tyttökaverin kuin Sara.

   • EiKukaanHuoliRoopea

    Kummatkin idiootteja, kouluttamattomia turhia julkimoita jotka ei oikeen osaa mitään.
    Se huvittavaa että Sieppi katselee pettäjäpoikaystävää vaikka on julkisesti sanonut ettei hetkeäkään moista katselisi.
    Eikä Roope saa ketään fiksumpaa kun Sara, ei fiksut naiset halua Roopen kaltaista tyhmää narsistista näyttelijä pelleä.


  • Uhvcgytfx

   En yhtään ihmettele että monet ihmiset kuten tämä Cheyenne, on kateellisia Sara Siepille. Sara on suomen kaunein nainen ja oikean missikisan voittaja. On julkkis-poikaystävä ja kaunis koti. Ns. Oikeita töitä ei tarvi tehdä kun tienaa Some-influencerina niin hyvin ja matkustaakin voi vaikka kuinka paljon. Saran missivuodesta on monta vuotta aikaa, eikai kukaan nyt oleta että Sara pysyy missimuotiss lopun ikäänsä?

   Rosannasta olen samaa mieltä Cheyennen kanssa, tämä Martinan blondiversio on ilkeä ja seuraa oppiäitinsä jalanjälkiä tiiviisti.

   Ihmeellistä muuten ettei Martinaa oo dissattu junoon sekaantumisesta näissä piireissä. Onko Martinan status julkkistentekijänä niin huge ettei kukaan uskalla sanoa mitään? Tosi tekopyhää käytöstä varsinkin jannalta.

   • OletkoSekaisinVaiTyhmä

    Miksi kukaan olisi kateelinen Sara Siepille?? Oletko sekaisin vai mikä sinua vaivaa jos niin luulet?
    Sieppi on tyhmä, köyhä, kouluttamaton, turha julkkis. Jolla yksi suomen tyhmimpiä, kouluttamatton, vammainen ja rumimpia julkkis, häntäheikkejä poikaystävänään, asuu vuokrakämpässä joka sisustettu mauttomasti, kallion slummeimmalla alueella.

    Sieppi joka ei osaa mitään, eikä ole tehnyt mitään järkevää julkisuuteensa tulon jälkeen, muuta kuin itsensä julkiseksi vitsiksi.
    Sieppi joka on niin tyhmä että aina kun hän jotain sanoo julkisesti hän mokaa itsensä.
    Sieppi joka on niin laiska ja saamaton ettei edes viitsi treenata ja pitää peppuaan kunnossa.
    Sara Sieppi on myös kropaltaan aivan normaali pienirintainen suomi persjalkainen.
    Miksi kummassa kukaan olisi hänelle kateellinen??


   • Marwini
    OletkoSekaisinVaiTyhmä kirjoitti:

    Miksi kukaan olisi kateelinen Sara Siepille?? Oletko sekaisin vai mikä sinua vaivaa jos niin luulet?
    Sieppi on tyhmä, köyhä, kouluttamaton, turha julkkis. Jolla yksi suomen tyhmimpiä, kouluttamatton, vammainen ja rumimpia julkkis, häntäheikkejä poikaystävänään, asuu vuokrakämpässä joka sisustettu mauttomasti, kallion slummeimmalla alueella.

    Sieppi joka ei osaa mitään, eikä ole tehnyt mitään järkevää julkisuuteensa tulon jälkeen, muuta kuin itsensä julkiseksi vitsiksi.
    Sieppi joka on niin tyhmä että aina kun hän jotain sanoo julkisesti hän mokaa itsensä.
    Sieppi joka on niin laiska ja saamaton ettei edes viitsi treenata ja pitää peppuaan kunnossa.
    Sara Sieppi on myös kropaltaan aivan normaali pienirintainen suomi persjalkainen.
    Miksi kummassa kukaan olisi hänelle kateellinen??

    Sara tienaa yhdellä instagram kuvalla saman verran kuin itse saat sossusta kuukaudessa. Eli se siitä tyhmästä ja köyhästä.
    Sara on entinen miss suomi eli kauneutensa on yleisesti tunnustettu.
    Roope on selvästi Saran tason alapuolelta, eli ei haittaa vaikka suhde loppuisi.


   • Turo_Sieppo

    Lapsenkasvoinen ja älyinen Sara on lapsen tasoa. Kiinnostaa setämiehiä ja pedofiileja. Niin tyhmä nainen että kun astuu huoneeseen niin kellot pysähtyy. Täysin lahjaton mutta söpö.

    Ja sitten tämä Cheyenne. Voisi vähän lenkkeillä ja käydä salilla. Perse roikkuu ja tissit on kuin säkit jotka on laitettu rintakehään roikkumaan. Vanhan naisen tissit ja meikkaa itsensä klovniksi.

    Jannan ja Cheyennen älystä kertoo kaiken tarvittavan se että lankesivat John Holmesin ja apinan risteytykseen Junoon. Juno on Suomen surkein räppäri jolla on iso muna mutta pienet aivot ja ruma naama.

    Juno oli laittanut vuokrakämppänsä miltei purkukuntoon asumalla siellä kuin sika. Vessanpönttökin oli paskassa sekä päältä että sisältä. Tosi usein nämä pintaliitäjät elävät täysin siivottomissa olosuhteissa kotonaan. Panostavat vain lärviinsä ja pizzaa ja muuta paskaa löytyy makuuhuoneen seiniltäkin.


   • HerääTyhmäSossuelätti

    Saralla on satoja instakuvia vuodessa, jos hän tienaisi niillä sitä mitä sekoidiootti työtön sossutapaus sanot hän tienaisi aika hyvin. Mutta kas kummaa kun Saran tulot ovat jo vuosikausia olleet noin 10-20 000 € oletko tyhmä vai mikä sinua vaivaa.
    Jos missi sanoo jotain ei tarkoita että se on totta.
    Jos olet itse idiootti kouluttamaton työtön pelle etkä ymmärrä asioita se on sinun ongelmasi. Mene vaikka opiskelemaan niin saatat joskus jotain tajutakin!

    Sara on entinen perintöprinsessa josta tuli miss suomi kun oikea miss suomi tittelistään luopui, eli Sieppi on varmamissi.
    Oletko niin tyhmä ettet edes tätä tiedä ja tajua?
    Roope ja Sara suunilleen samaa tasoa tyhmyyden ja ääliömäisen suhteen. Roope ulkoisesti rumempi kuin Sara.
    Sieppi on kasvoistaan ok, mutta kroppa hänellä on ihan normi pienirintainen suomipersjalkainen !
    Sieppi on kouluttamaton idiootti, pienituloinen pelle ja täysin turha julkimo joka aina jotain julkisesti sanoessaan mokaa itsensä!
    Sieppi kun ei vaan muuten pysty hankkimaan elantoaan kun ei mitään osaa, niin hän on julkisuuden vankina.
    Oletko todella niin tyhmä ettet faktoja edes tajua! Sellaista se on olla sossuelättinä!


  • SaraOnVitsi

   Sieppi oikeesti on yksi miss suomi historian tyhmimpiä missejä.
   Kouluttamaton höperö joka seurustelee samanlaisen kouluttamattoman ruman ja vammaisen näyttelijä nilkin kanssa.
   Ei saa mistään kunnon duunia kun ei ole mitään koulutusta.
   Koittaa esittää olevansa meikkaaja vaikka käynyt vaan jonkun meikkaamis lisäkurssin.
   Tienannut missiksi tulon jälkeen aina vain alle 20 000 vuodessa, yleensä hiukan yli 10 000.
   Sieppi on huvittava ihminen ja hyvä kuva turhasta julkkistyrkky missistä joka ei osaa mitään eikä saa aikaiseksi yhtään mitään.
   Kuinka tyhmä ihmisen pitä olla että ihannoi Siepin kaltaista idioottia? Sieppi ei ole kellekkään esikuva vaan juuripäinvastoin.
   Sieppi on yleinen vitsi julkisuudessa! Hänen kannattaisi vetäytyä julkisuudesta pikaisesti.

   • paraskinpuhuja

    HEH, HEH tässä sitä tämä huippukoulutettu työtön osaaja arvostelee toista samanlaista.


   • HerääIdioottiPelle

    Tässä idiootti sossueläkki kommentoi fiksumpaansa, eikä edes tajua olevansa tyhmä ja omaavansa surkeita argumentteja, sekä kieltävänsä tosiasioita.
    Oletko lestaadio tai joku muu idiootti joka ei ymmärrä että tosiasiat määrittävät todellisuutta, ei sinun harhasi, mielipiteesi ja luulosi!
    Taitaa olla Sara Sieppi tai Roope jotka eivät ymmärrä tosiasioita, tai jos ei ole niin samaa älykkyysosamäärää.
    Argumenteistasi selviää hyvin ettet mitään mistään tajua ja tiedä , samoin kuin idolisi tyhmä Roope ja idiootti Sara.


  • SuuKinniSieppi

   Sara Siepin ei pitäis sanoa mitään julkisesti! Sara Siepin pitäis ajatella kaikkea hyvin tarkkaan mitä se sanoo julkisuudessa, jos sanoo. Koska aina sen sanomiset ovat älyvapaita ja nainen on niin tyhmä ettei itse edes tajua sitä!

  • kummavalinta

   Sara on kaunis, ja nostan hattua, ettei ole lähtenyt älyttömän muodin mukaan tekemään itselleen ankan huulia! Luonnollinen voittaa aina silvotut ja täytetyt naamat. Totta on, että Sara vaikuttaa hyvin yksinkertaiselta, mutta Roope on ihan huumorintajuinen, fiksu ja sanavalmis mies. Ihmettelen, että on valinnut niin möllikän tyttöystävän, joka ei osaa keskustella mistään asiasta!

   • KumpikinIdiootteja

    Sieppi on nätti naamastaan, muuten ihan normi suomi persjalkainen pienitissi.
    Ei Roope saa parempia naisia kun Sara, ei kukaan ajatteleva nainen ole ruman, narsistisen, ääliö kouluttamattoman, näyttelijän retkun kanssa jolla sydänvika.

    Eikö Roope ole edes sanavalmis, vaan sillä meinaa mennä aina pasmat sekaisin kun se haastattelee ihmisiä, jolla oikeata substanssia itsessään tai ja asiassa jota haastattelussa käsitellään. Siitä huomaa heti että Roope on tietämätön typerys ja täys tyhjää ilmaa!

    Nää kaksi idioottia ovat ansainneet toisensa ja nythän Sieppi on aina Roopelle se kakkoshoito joka tekee siivoojan ja kodinhoitohommat ,jota pannaan pahimmassa puutteessa, jos just silloin ei ole muuta mielenkiintoisempaa.
    Kumpikin on typerys idiootti ja täysin turhajulkkis.


  • MedianTurhuuksia

   Huvittavaa nähdä mitä Sieppi ja Roope on 10 v kulluttua.
   Varmaan sama ääliömeno jatkuu niin kauan kun media pitää noita turhuuksia esillä.

   • TulevaisuusTämä

    10 vuoden päästä.....Roope on alkoholisoitunut sydänvikainen näyttelijä joka tekee ö luokan Rooleja ja paskaa musiikkia.
    Sara on kulahtanut yh ,ex missi joka on kaupan kassalla, eikä löydä itselleen fiksua miestä.


   • RoopeHylkäsiÄitinsä

   • bhcfejmk
    RoopeHylkäsiÄitinsä kirjoitti:

    Roope hylkäsi pahoinpidellyn äitinsä, eikä päinvastoin kuten Roope valehtelee.
    https://www.seiska.fi/Uutiset/Roope-Salmisen-aiti-Minna-Turunen-kertoo-syyn-5-vuoden-valirikkoon-poikansa-kanssa-Roope

    Roope Salminen ei valehtele. Roope Salminen jäi isälleen ja hänen äitinsä pystyi keskittymään päihteiden käyttöön. Eppu Salminen meni naimisiin Riitta Havukaisen kanssa. Riitta Havukainen on ollut Roope Salmisen elämässä enemmän kuin hänen oma äitinsä. Havukainen on ollut käytännöllisesti Roope Salmisen äiti.
    Minna Turunen käyttää päihteitä ja jutut ovat sen mukaisia. Minna Turunen mm. väitti että sukulaiset olisivat pahoinpidelleet häntä. Turusen äiti kuitenkin kertoi että jutut ovat tekaistuja sillä hän haluaa huomiota. Turusen väittämiä pahoinpitelyjä ei ole käsitelty oikeudessa. Äitiinsä hän on vain silloin yhteydessä kun haluaa rahaa. Äitinsä mukaan viestit ovat hetkittäin uhkailevia. Äitinsä on halunnut Minnan menevän hoitoon mutta katkaisee yhteyden kun äitinsä tätä ehdottaa. Mm. maaliskuussa 2015 Minna Turunen vuokrasi kattohuoneiston kolmeksi viikoksi miesystävänsä kanssa. Päivää ennen huoneiston luovuttamista Turunen väitti maksaneensa huoneiston omistajan tilille 1680 euroa. Turunen jätti tietoisesti laskun maksamatta ja eikä tämän jälkeen vastannut huoneiston omistajan puheluihin. Vuonna 2015 Roope Salminen kertoi haastattelussa ettei ole ollut vuosiin yhteydessä äitiinsä ja käsittääkseni tämä on ollut Minna Turusen valinta. Minusta tuo Turusen väittämä välirikosta on epäuskottava sillä todellinen syy lienee hänen päihteidenkäyttö. Päihteet ovat tuhonneet Minna Turusen elämän ja myös suhteet hänen läheisiin.


   • OmenatJaNarsistit

    Roopen äiti siis on sekaisin pahasti ja samoin on Roope. Kumpikin valehtelee äiti sekaisin päihteistä ja Roope narsismista ja julkisuudesta. Näyttelijät kärsivät monesti mielenterveysongelmista, ovat skitsofreenikkoja ja narsistisuuteen taipuvia henkilöitä.
    Näin taitaa olla Roopella..
    Ei omena kauas puusta putoa.


   • ValehtelevaRoope

   • RoopeKusipääÄäliökö

    Roope on selkeästi vain julkisuuden kipeä ääliö joka koittaa jatkuvasti valehdella julkisuudessa.
    Se selviää helposti taas otsikoista jossa Roope kertoo yhtä ja hänen äitinsä toista.
    Oli asia niin tai näin ei Roope olisi tehnyt äidistään kappaletta jos ei hakisi sillä julkista hyväksyntää ja myötätuntoa( kappale oli todella surkea ja teennäinen).
    Jos Roope auttaisi äitiään hädässä äiti tuskin selittäisi lehdille että hänen poikansa olisi hyljännyt hänet.
    Roope vaikuttaa aikamoiselta kusipää ääliöltä joka kaipaa vain huomiota ja julkista hyväksyntää.


  • ModeraattoritIdiootteja

   Sensuuri jyllää taas idiootti moderaattorilla, kuinka tyhmiä ja surkeita pellejä te oikein olette?

  • SiepinSekoilut

   Sara Sieppi elää pahoissa harhaoissaan.
   Saralla ei ollut rohkeutta ja ymmärrystä potkaista pettävää, narsistista, kusipää poikaystäväänsä pellolle.
   Siepistä on tulossa uusi Martina joka harhaisesti yrittää pitää kulisseja yllä, vaikka kaikki suomalaiset tietävät hänen poikaystävänsä käyvän muissa naisissa ja pettävän Saraa.

   Pelkääkö Sara niin paljon sinkuutta ja yksinoloa, elättääkö narsistinen Roope häntä niin hyvin, että Sara on tyytynyt kodinhoitajan ja panopatjan rooliinsa?
   Mikä tätä naista vaivaa?
   Sieppi on menneinä vuosina näyttänyt tyhmyyttään kaikelle kansalle, saavuttaako hän tyhmyytensä saralla ihan uusia ulottuvuuksia näinkin monen vuoden jälkeen?
   Saamme nauraa varmasti monesti vielä hänen toilauksilleen ja tyhmyydelle.

   Saamme varmasti myös tulevaisuudessa lukea lisää Roopen syrjähypyistä.
   Siihen asti Sieppi pitää kulisseja yllä, surkuhupaisen huvittavaa kuinka airhead tämä nainen on! :D
   http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201706032200184105_vd.shtml

   Sieppi viettää myös synttäreitään, eikä yhtään tajua että hänellä olisi kiire jo löytää kunnon mies itselleen. Biologinen kello tikittää ...
   Airheadmissit Siepin synttäreillä..
   http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201706042200184580_vd.shtml

   • KaikkiMuutAirhedejä

    Kaikki muut missit tuossa on bimboja paitsi Ninnu, eli Niima-Maria Levonen joka oli samaan aikaan perintöprinsessa kuin Sara Sieppi.
    Hän opiskeli missivuoden jälkeen opinnot loppuun ja tekee nykyään uraa esimiehenä pankissa.
    Harvinainen missi siinä mielessä!
    Muut aivan ääliö bimboja ja noi ei missit on tyyliin kosmetologeja ja partureita ym.


   • RumaJaTyhmäEXvaimo

    Onhan tuolla ruma, tyhmä ja lahjaton ex vaimokin Janna Hurmerinta.
    Koska he Sara Siepin kanssa ovat lähentyneet? Onko syynä yhteinen vihollinen?


  • BimboWars

   Hah! Varmaan Suomen naispuoliset ja miespuolisetkin bimbo -julkkikset nyt tässä ketjussa... Jännää että tuon Roope Salmisen kohdalla wikipediassa kerrotaan pituus. Se ilmeisesti on jollain tapaa hänen kohdallaan saavutus, että on kasvanut tuohon mittaan. No kai sitten niin, jos muuten on lähinnä sukunsa siivellä päässyt asemaan missä on.

   Jos nyt näin on kuin tässä on ilmi tuotu, että Roope pettää Saraa - niin ehkä Saran suhtautuminen Cheyenneen johtuukin siitä. Aiheuttaa kai se raivoa petetyssä typeryksessä, kun ns. toisena naisena julkisuuteen putkahtanut puhuu jostain, joka häntä läheltä liippaa - eli missien turhuudesta. Oliko vielä näin, että haastattelijanakin oli Roope? Taisi Saraa pelottaa, että kohta se on Cheyennea pökkimässä.

   • SieppiSekoiliTyhmänä

    Roopen seuraava hoito on Cheyenne, katsotaan koska se jää siitä kiinni.
    Sieppin lausunnossa kyse just siitä et sillä oli hermot kireellä ja Saran kaikenkattava tyhmyys korostui, kun kerrottiin tosiasioita ja Roope haastatteli mahdollista pettäjänaista.


   • BimboWars
    SieppiSekoiliTyhmänä kirjoitti:

    Roopen seuraava hoito on Cheyenne, katsotaan koska se jää siitä kiinni.
    Sieppin lausunnossa kyse just siitä et sillä oli hermot kireellä ja Saran kaikenkattava tyhmyys korostui, kun kerrottiin tosiasioita ja Roope haastatteli mahdollista pettäjänaista.

    Huvittavintahan tosiaan oli, ettei Sieppi edes tajunnut, mitä Cheyenne sanoi kun oli niin raivon vallassa, että piti päästä heti "tylyttämään" ihan asian vierestä... Joo - turha julkkishan se Cheyenne on, ja ehkä tyhmäkin (en tiedä kun en ole enempää seurannut, kuin lukenut lööpit lehdistä ja nyt tämän "kohun" myötä sen mitä sanoi haastattelussa, mitä Sieppi & co sanoi ja mitä Cheyenne kirjoitti blogiinsa), mutta kyllä se tässä puhui asiaa...


   • OikeaKuvaAsiasta

    Olet täysin oikeassa tulkinnassasi, Sieppi ei oikein tajunnut mitä sanottiin ja reagoi siihen täysin väärin.
    Vaikka olisikin ymmärtänyt mitä Cheyenne sanoi niin miksi hän lähti asiaa kommentoimaan?? Siksi koska on kaaliaivo tunneihminen, käsitti asian väärin ja henkilökohtaisesti, sekä oli tunnekuohussa koska poikaystävä oli just paneskellut muita naisia!
    Jos enemmän kiinnostaa niin kaikki tekstit netissä. Mutta oli käsityksesi jo ihan oikein asiasta. Sara airhead bimbo joka reagoi aivan turhaan sekä kertoi taas tyhmyytensä kaikille ja Cheyenne puhui asiaa.


  • SaraPidäSuusKiinni

   Uskomatonta kuinka noin tyhmät ihmiset kuten Sara Sieppi edes pyrki julkisuuteen.
   Hänellä ei ole mitään kykyä hoitaa julkista imagoaan .
   Siepin ei pidä ikinä sanoa mitään vaan postata vain instakuvia niin silloin hänellä menee hyvin julkisuudessa.
   Heti kun tämä nainen kirjoittaa jotain tai avaa suunsa asia menee pahasti metsään.

  • Surkeetamenoa

   Sieppo on säälittävän tyhmä, sen pitäis vetäytyä julkisuudesta heti.

  • Jonathan29

   Kumpi on seksikkäämpi. Kumman kanssa sänkybileisiin jos saisit valita? No C tietty. Seksi ihan pihisee ulos! Sieppi ei ole mitenkään sexy.

  • Anonyymi

   Ja taas mennään

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohupari pongattu Kupittaalla.

   Totta vie. Martinna ja Tommi ovat näkyneet hiihtelemässä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   2129
  2. Martina lähtenyt Lontooseen ....

   .....Luuleeko sieltä saavansa rikkaan miehen. Kauas täytyy lähteä kun maine Suomessa mennyt😂 Suomesta sai vain työttömän, köyhän, raiskaussyytetyn.😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   291
   1981
  3. Sofia sairastui kuitenkin koronan, vaikka toisin väitettiin.

   Niin käy kun hillutaan ilman maskia jokapaikassa ja ei noudateta sääntöjä jotka on meille kaikille annettu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   1874
  4. Vaaratilanne viitostiellä

   Tukkirekka ajautui mehtään kun joku humalainen oli seisonu keskellä vitostietä pilkkopimeällä. Mikä tämä juttu on?
   Suomussalmi
   20
   1515
  5. Mitä ajattelet siitä

   että toimintasi takia yritin tehdä itsemurhan?
   Ikävä
   116
   1169
  6. Valtakunnansyyttäjä armahti Al-Holin naiset mutta Räsänen tuomitaan homojen solvaamisesta?

   Koska A-Holin leiri on ulkomailla, terrorismirikoksien tutkinnan aloittamiseen vaaditaan valtakunnansyyttäjä Toiviaisen päätös. Supo mukaan Isis-alue
   Maailman menoa
   415
   884
  7. Tiedän ettei sua enää kiinnosta

   Roikun tässä vielä hetken ja sitten päästän irti kokonaan. Ei tämä helppoa ole kun ei ole muuta päähän mahtunut kuin sä sen jälkeen kun olit hetken me
   Ikävä
   54
   867
  8. Naiset kiinnostuvat tietynnäköisistä miehistä

   On totta, että naiset kiinnostuvat tietynnäköisistä miehistä. Se tavismieskin voi tietysti saada naisen kunhan on yritteliäs asenne ja käy lukuisilla
   Sinkut
   161
   837
  9. Jussi uhkaa Twitterissä laitavansa lapun luukulle

   https://twitter.com/jussipesonenupm ” Lakko ja tukilakot vaikuttavat eniten UPM Communication Paperin henkilöstön tulevaisuuteen. UPM Suomi visio 203
   Jämsä
   51
   786
  Aihe