venäläisiä naisia

viiksi

Hei miehet. Minkä nimisiä dating sivustoja on missä olisi venäläisiä naisia, joiden kanssa voisi kirjoitella. Mikä niistä paras ja onko mikään ilmainen sivusto.
Kyseleepi Ykä

11

349

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyrpiintynyt

      Joo...parasta mennä paikanpäälle ja valkata livenä

    • Mies61vHKI

      Muuten, varo huijareita. Eräs tuttu sai vastauksia huijareilta, mutta osasi varoa. Yleensä takana on oikein "firmoja", joihin miehet tulevat töihin kuten normaaleihin toimistoihin. Mafia on järjestänyt työt. Sieltä lähetetään erilaisia huijaussähköposteja mm. deittipalstoja käyttäville länsimaisille miehille. Huijarit jaksavat joskus aika pitkäänkin kirjoitella viestejään, ennen kuin pääsevät asiaan, eri rahan lypsämiseen.

      • Varovaan

        Ilmaiset sivustot keräävät just näitä huijariviestejä.


      • yxharmistunut

        Joo, ja joka kerran kun perustan treffeihin uuden profiilin, ensimmäinen vierailija on itseäni vähintään 30 v nuorempi nainen, joka esittäytyy kohteliaasti hoono suomella. Aina varmaan joku maalaismies parka menee lankaan. Jos vastaan, etten pidä venäläisistä, se ei auta, vaan viestejä tulee, jopa uudelta tyypiltä. Tässä vaiheessa panen pelin poikki. Vaikka profiiliini panen, että venäläiset deittailijat eivät ole toivottuja, sekään ei auta. Merkillistä ettei sanaan uskota. Syynä varmaan suomalaiset venäjä hännystelijät, joita riittää, varsinkin kepulaispiireissä.


      • yxharmistunut kirjoitti:

        Joo, ja joka kerran kun perustan treffeihin uuden profiilin, ensimmäinen vierailija on itseäni vähintään 30 v nuorempi nainen, joka esittäytyy kohteliaasti hoono suomella. Aina varmaan joku maalaismies parka menee lankaan. Jos vastaan, etten pidä venäläisistä, se ei auta, vaan viestejä tulee, jopa uudelta tyypiltä. Tässä vaiheessa panen pelin poikki. Vaikka profiiliini panen, että venäläiset deittailijat eivät ole toivottuja, sekään ei auta. Merkillistä ettei sanaan uskota. Syynä varmaan suomalaiset venäjä hännystelijät, joita riittää, varsinkin kepulaispiireissä.

        Olen nainen ja ihan sama tapahtui minun kanssani, Jossakin vaiheessa tuli ja ihan tulvi koko ajan viestejä "amerrilaisisita Afganistanissa olevista kenraaleista". Kun tutkin tarkemmin profiileja, joissa oli joku huono amerikkalisen kenraalin kuva, huomasin, että melkein kaikki sen kaverit olivat jostakin Afrikasta...


    • Deittailija123

      Tinder plus ja kohteeksi Moskova tai Pietari. Muutaman kuukauden aikana keräät haluamasi määrän kandidaatteja joita voit sitten tavata paikan päällä. Kantsii melko alussa pyytää whatsuppia ja siirtää keskustelun sinne. Kysy lisää kuvia. Naiset kyllä osaa lähettää sellaisia mistä näet vaan parhaat puolet. Jos kuvia katsomalla et voi 100% todeta naisen olevan hoikka sit hän on lihava.
      Keskustele heidän kanssaan mieluiten mahd. pian puhelimessa jotta saat röyhkeät, tupakoivat, epäasialliset suodatettua pois ennen pitkiä tekstittelyjä.
      Paikan päällä voi myös etsiä seuraa mutta ulkomaalaisia ja paikallisia komeita tyyppejä on isoissa kaupungeissa paljon muutenkin. Tummuus on suosiossa kuten täälläkin ja ilman valmista deittilistaa lähteminen on ajanhaaskausta. Myös elintaso on noussut ja tapahtumarikas elämä siellä ei helposti vaihdu suomalaiseen tylsyyteen, niukkuuteen ja kaiken pienuuteen.

    • Deittailija123

      Niin ja paikalliset baarit on täynä scamia jotka vie sut toiseen "baariin" ja yrittää sulkea sinne. Kaupustella kalliita juomia ja varastaa kortit ja rahat. Siellä voi olla muitakin "kävijöitä" ja paikka voi olla baarin näköinen. On niitä nähty suomalaisia jätkiä kännissä pyörii näissä paikoissa etsien ongelmia.

    • regbtgfbnnm

      Ilmaisia ei taida olla. Itse testasin russian-ukrainian-women.com saittia ja sen jälkeen ei ole tarvinnut deittisaiteilla lorvia. Feikkiviestit katosivat yleensä ennen kuin niihin ehti reagoimaan millään tavalla. Kannattaa muistaa, että vain pieni vähemmistö venäläisista puhuu englantia että välimatkat muualle kuin Pietariin ja Karjalaan voivat muodostua todella pitkiksi. Jos osaa itse venäjää, varmasti löytää itselleen naisen helposti.

    • TsemppiäHakuun

      Ensinnäkin, ilmaisia deittisivustoja kannattaa välttää. Ilmaiset sivustot/sovellukset vetävät puoleensa huijareita. Maksullisilla sivustoilla porukka on yleensä liikkeellä enemmän tositarkoituksella. Toiseksi: venäläisiä naisia ei tarvitse erityisesti iskeä. Riittää että on oma itsensä ja peruskohtelias. Venäläiset naiset arvostavat suomalaista miestä ja Suomi on muutenkin hyvässä maineessa. Kaikilke venäläisistä naisista kiinnostuneille suosittelen lukemaan tämän kirjoituksen: http://www.asumaansuomeen.fi/kansainvalinen-avioliitto/miksi-suomalaiset-miehet-rakastuvat-venalaisiin-naisiin/ Tuolla sivustolla muuten kerrotaan myös, miten ja missä tavata venäläisiä naisia, jotka ovat kiinnostuneita parisuhteesta suomalaisen miehen kanssa.

    • verikut

      Tuskinpa sinä venäjää osaat, vaikka löllöpylly maatuskalta luonistuu varmasti ralli ingliishikin.

    • timbr.ru

      kannattaa kokeilla sellaista sivua kun timbr.ru

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2221
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1710
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe