Siitoimen Suosion Salaisuus

Historiantutkija

Pekka Siitoin johti kansallista liikettä rautaisella otteella 1970-luvun alusta aina kuolemaansa saakka 2003.

Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin oli omien rakastama kansanjohtaja. Kansanviholliset suhtautuivat häneen pelonsekaisella kunnioituksella.

Pekka Siitoin oli aina aikaansa edellä. Hän valisti kansaa kommunismin kataluudesta jo 1970-luvulla.

Maahanmuuton ongelmista Pekka Siitoin kertoi kansalle siitäkin jo vuosikymmeniä sitten.

9

116

  Vastaukset

  • Oliko hänellä ratkaisua lespoilun lopettamiseen?

  • Pekka oli siihen aikaan raju jätkä, mitähän tuumisi nykypäivän matuvyöryistä...

  • Mustalaiset menivät Kakolassa joukolla Pekan selliin ja ujosivat että olet Siitoin luvannut tapattaa meidät mustalaiset seuraavaksi heti juutalaisten jälkeen jos pääset valtaan, pitääkö uhkaus paikkansa. Siitoin oli tuijottanut mustalaisia hetken murhaavasti ja vastannut vihaisena että ei se varmaan pidä paikkaansa sillä olen nimenomaan luvannut että tapatan teikäläiset ekaksi. Pelästyneet ja hämmästyneet mustalaiset olivat hetken tuijotelleet vihaista Siitointa haavi auki ja poistuneet kongille sekä selitelleet kilvan toisilleen että on siinä rankka ukko, ei se pelkää mitään eikä ketään.

   • Harva meistä on rautaa.

    Mutta Pekka taisi olla.

    Iron Siitoin!


  • Aika traagista, että Pekan varoituksia ei uskottu.

  • Näin on. Pekka Siitoin tiesi mistä puhui.

  • Pekka ei pelännyt ottaa edes rankasti viinaa, ja lopulta hän menehtyikin alle kuusikymppisenä rankan juopottelun aiheuttamaan ruokatorven syöpään.

  • Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin oli oikeassa, kun hän valisti kansaa kommunismin vaaroista. Kommunismi tappaa enemmän kuin syöpä, Siitoin varoitti. Nyt tiedämme, että pelkästään Neuvostoliitossa tapettiin inhan puna-aatteen nimissä kymmeniä miljoonia ihmisiä.

   Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin oli oikeassa, kun hän ymmärsi monikulttuurin ongelmat jo 1980-luvulla ja varoitti pakolaistulvista. Nyt tiedämme, että Pekka Siitoin oli oikeassa.

   Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin oli oikeassa, kun hän vaati marsseilla presidentti Urho Kekkosta jäämään eläkkeelle 1970-luvun lopulla. Nyt tiedämme, että Kekkonen oli loppuaikoinaan dementoitunut vanhuudenhöperö. Siitoin oli tässäkin asiassa täysin oikeassa.

  • "Valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin oli omien rakastama kansanjohtaja. Kansanviholliset suhtautuivat häneen pelonsekaisella kunnioituksella."
   vttu kaikki muut nauroi tuolle idiootille, joka huseerasi jossain natsiunivormu virityksessä johtamassa imaginaarista valtakuntaansa.
   -mb85e

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   187
   4577