RIP Niklas Herlin

syvästi_järkyttynyt

25

507

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kun_raha_ei_pelasta

      Kova kunto ei ole tae pitkästä isästä

      • Rahaeiratkaise

        Vaan eipä tuo kuvan mukaan näyttänyt kovinkaan kuntoiselta.


    • tiedä_sitten

      Niklas vaikutti siltä ulkoisesti, että päihteet maistui. Olisiko ankea lapsuus ollut syynä. Rahapula ei ainakaan.

      • Kale.Sorsainen

        Eikös hänellä isä-Pekan kanssa ollut jotenkin hankala suhde...Pekka oli taas UKK:n luottomiehiä.


    • naapurustoa

      oli hukkunut poreammeeseen,tietenkin useampia annoksia verikokeen mukaan.

    • olenloppusuoralla

      Hieno mies, hienot arvot. Kuka nyt vanhaksi vaivaksi haluaisi tänne jäädä? 65 ihan max ikä.

      • attelogik

        Tunsitko hänet itse sitten?


      • turhan.aikaisin

        Niinpä, ei kaikki rikkaat ole sikoja, lievästi ilmaistuna


      • Puhupukille

        Miksi hevon helweetessä fyysisesti ja henkisesti terveen ja toimintakykyisen 65-vuotiaan pitäisi poistua tästä maasta? Kaikkea hyvää ja mukavaa on vielä edessä jos itse haluaa ja tahtoo.


    • kokemusta-on

      Hukkunut ammeeseen? No sehän on dokujen ja narkkarien yleinen tapa. Näköjään poltteli röökiä paljon loppuun asti ja söi särkylääkkeitä. Jo muutaman vuoden takaisissa kuvissa ei näyttänyt kovin terveeltä. Se on kuulkaas lapset niin, että rikkaana kun syntyy ja rupee rebelliksi ja esittää köyhää, humanistia tms niin se on kovaa työtä! Tappavan kovaa kun pitää olla mediassa jatkuvasti silti. Itse olen syntynyt ihan kelpo varakkaaseen perheseen, en nyt siis mitään herlinejä ym, mutta kumminkin, vnht eivät hirveästi tarvinneet käydä töissä, mutta siitä syystä sitten meidän lapsien käytävä. Mutta se on hiljaiselo joka kannattaa, taviksen elämää. Päihteettömän taviksen. Ei uskois että pääsin 80-luvulla kuskin ajamalla mersulla kouluun. Sukuriidat todella raastavia, en suosittele. Työttömyys ja köyhyys koettu, yritetty esittää jotain intellektuellia uhria. Mutta ei se kannata. Vaikka olisikin keskivertoa fiksumpi, niin menee vaan älyvapaisiin hommiin ja leimaa sisälle aamuisin. Rivijäsen. Siitä voi saada päiviä lisää täällä. kun ei polta kynttilää molemmista päistä. Pelottavaa

    • Mr_Rosewater

      Niklas Herlinin elämä oli aivan kuin Kurt Vonnegutin romaanihenkilöllä.

    • gkhgw

      Niklas Herlin tiesi itsekin kuolevansa melko nuorena koska piti tupakasta ja viinasta. Luin jostain eilen että näin oli asianlaita. Hienoa kuitenkin että noutaja tuli hänen mielikaupungissaan Nizzassa josta hän hankki itselleen asunnon lehtitietojen mukaan kuusi vuotta sitten.

    • Yksittäis tapaus joka ei toistu!

      Late Lapista. SSSS Ry!

      • siis.ainutkertainen

        Ainutkertainen.


    • intimus

      mä en tiedä miten Miisa tähän liittyy? Hänellä kai oli syöpä ja eli ihan vaatimattomasti. Pikemminkin tää kuuluu samaan sarjaan kuin teri niitti ja zarkus, ja mikä tää oli tää tamperelainen, joku salkkarimies?

    • hienomies0

      Rikkaaseen sukuun syntynyt Niklas Herlin teki uransa toimittajana ja hänet tunnettiin tässä yhteydessä arvoliberaaleista ja monikulttuuria tukevista mielipiteistään. Niitä eivät muuttaneet edes se, että seitsemän vuotta sitten Romanian mustalaiset ryöstivät ja hakkasivat hänet pahasti keskellä Helsinkiä. Häneen ei siis pätenyt se runoilija Tommy Tabermanin viisaus, jonka mukaan entinen liberaali on se, joka joutuu hakatuksi Helsingin rautatieasemalla.

      Vaikutusvaltansa ja varallisuutensa turvin Niklas Herlinillä oli myös konkreettisia mahdollisuuksia edistää maailmankuvaansa. Hän osti mm. Uuden Suomen nimen ja perusti samannimisen verkkoalustan, joka tunnetaan ankarasta sensuurista maahanmuuttokriittisyyttä kohtaan. Viimeiseksi jääneessä Uuden Suomen blogitekstissä Herlin avautuu erikoisesta sananvapauskäsityksestään puolustamalla vahvasti politisoitunutta Julkisen Sanan Neuvostoa, joka tunnetaan mm. halusta suitsia vaihtoehtomedioita.

      Herlin halusi edistää monikultturismia myös tieteen avulla. Hän oli johtavassa roolissa Herlinin suvun Koneen säätiössä, joka antaa apurahoja lähes kenelle tahansa, joka haluaa epädramatisoida suomalaisuutta. Esimerkiksi kulttuurimarxisti Koko Hubaralle säätiö lahjoitti yli 18 000 euron apurahan "rodullistetun feminismin" esseeteoksen kirjoittamiselle, vaikka värillistä näyttelevä juutalaisnainen ei ole julkaissut ainuttakaan kirjaa tai edes viittauskelpoista tieteellistä artikkelia. Tänä vuonna Koneen säätiön Vuoden tiedekynä -palkinto, arvoltaan 25 000 €, meni historiantutkija Miika Tervosen 22-sivun mittaiselle esseelle, jossa hän kertoilee, että oikeaa Suomea ja suomalaisuutta ei ole koskaan ollut olemassakaan.

      Herlinin asialleen omistautumisesta kertoo Ylen tuore uutinen Miljardööri Niklas Herlin piti vähäosaisten puolta: "Huikea mies ja suuri sydän – aina heikoimpien puolella". Hän oli näkyvästi vammaisten puolella, koska hänellä sattui itselläänkin olemaan vammainen lapsi aivan samoin kuin jutussa haastatellulla Ylen uutisankkuri Marjukka Havumäellä. Tämä selittäisi myös sen, miksi Havumäen uutislähetyksissä myös muunlainen toiseus kuten afrikkalaiset maahanmuuttajat nähdään pelkästään positiivisessa valossa. Kenties juuri tämän vuoksi hänet on tehtävään valittukin.

      Edesmennyt Herlin osasi suhtautua poliittisiin vastustajiinsa myös hurtilla huumorilla. Herttaisessa asenteessa oli jotain samaa kuin entisaikojen vaikutusvaltaisella patruunalla, joka katselee kulmiensa alta kylän työläistensä organisoitua öyhötystä:

      Siinä torilla oli joku rotutietoisten ”oikeistolaisten” ääliöiden kokous, parvi nuoria persuja, porilaisia poliitikkoja ja muuta roskajoukkoa. Kulmilla notkui myös ”vasemmistolaisia”, Paavo Arhinmäen ikään ehtineitä ”nuoria”, jotka uhkasivat ilmeisesti ”oikeistolaisten” ”isänmaallista” ohjelmanumeroa.
      Ei noista oikeasti haittaa ole sen enempää kuin puliukkojen asuntolasta tai joululauluista, samalla tavalla ovat vastenmielisiä kaikki, ja noiden sietäminen kuuluu täällä päin asumiseen. Mutta asuntolan ja joululaulujen sietäminen kotikulmalla on helpompaa, koska paikalle ei tarvita kymmenittäin mellakkapoliiseja.

    • kunnioitan_suuresti

      Tosi karismaattinen persoona, niin ulkoisesti kuin sisäisestikkin.

    • hyvämiesoli

      Hyvä ihminen poistui keskuudestamme. Käytti valtaansa ja omaisuutta niin kuin jokaisen pitäisi, jos sitä olisi. Pelottaa että jäljelle jäävät miljonäärit joita on paljon, optimoivat oman hyvinvointisa muiden kustannuksella ja säästävät veroista ja työntekijöiden selkänahasta. Eivät Herlinit. muut suvut ehkä

      • burgoyles

        Jos hän olisi ollut "köyhien puolella", niin hän olisi lahjoittanut varallisuuttaan heille.
        A. Herlin ovat valtavia maataloustukien saaja.


    • Herlinihuijarit

      Paskaperse Niklas haukkui valkoiset suomalaset,joten hyvä kun kuoli.Lisää iloisia kuolemia Herlinien saasta sukuun.

      • Kateusviekalatkin

        Mikähän lienee oman ongelmasi nimi?


    • foureys

      Hyvä mies oli käytti omaisuuttaan yleiseksi hyväksi. tekisivätpä muutkin miljonäärit niin
      varsinkin äkkirikastuneet veroistaan säästävät avioliittoa ym keinoa käyttäneet etenijät.

    • kuin_minä

      Nikolla oli lämpimät silmät, mikä kertoo, että oli hyvä ihminen

    • 7678979

      Taisi itse ilmoittaa jossain haastattelussa, että on alkoholisti, astmaatikko ja ketjupolttaja. Kovin pitkä elinajanennuste ei noilla tiedoilla ollut luvassa.

    • fdsghtghsyddfffsfc

      https://www.youtube.com/watch?v=z7q_TIvhbLI
      En tuntenut miestä sanoi...
      Herlinin molemmat polvet murtuivat hänen jouduttuaan ensin kahden romanialaisen pahoinpitelemäksi Helsingissä ja myöhemmin kaaduttuaan Nizzassa, ja ne leikattiin.
      Niklas Herlin kuoli 10. lokakuuta 2017 äkilliseen sairauskohtaukseen kotonaan Nizzassa Ranskassa.

      Axel oli hänen iso setänsä. Korjaa jos olen väärässä. Onkohan Herliinin sukuun jäänyt jotain demaria sisimpäänsä.
      Axel Niklas Herlin (11. toukokuuta 1838 Naantali – 30. heinäkuuta 1906 Pori) oli suomalainen juristi, jota on kutsuttu ”Suomen ensimmäiseksi sosialistiksi”. Hän tutustui sosialismiin opiskellessaan Saksassa 1860-luvun alussa, mutta ei milloinkaan ollut aktiivisesti mukana suomalaisessa työväenliikkeessä tai juurikaan tekemisissä suomalaisten työväenjohtajien kanssa. Saksalaiset sosialidemokraatit eivät yhtyneet Herlinin näkemyksiin, vaikka Eduard Bernstein kehuikin häntä mukavaksi herrasmieheksi.
      Herlinin molemmat polvet murtuivat hänen jouduttuaan ensin kahden romanialaisen pahoinpitelemäksi Helsingissä ja myöhemmin kaaduttuaan Nizzassa, ja ne leikattiin.

      Niklas Herlin kuoli 10. lokakuuta 2017 äkilliseen sairauskohtaukseen kotonaan Nizzassa Ranskassa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe