Kuredu Island Resort& Spa

AniAri

Olen lähdössä Helmikuussa 2018 tähän hotelliin garden bungalowiin, Näyttää aika onnettomalta verrattuna muihin hotellin huoneisiin ja tiloihin.Onko kenelläkään kokemuksia?

15

4415

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poro83

      Ei ole kokemusta noista garden bungaloweista, mutta osa niiden ovista oli ns kadulle ja ne oli osa ainakin varjoisia. Kysykää paikanpäällä mitä kustantaisi olla rannalla. Niitä pystyy suosittelemaan. Oltiin pohjoispuolelle ja osa rannan alueesta oli niin matalaa että sielä uiskentelee pikku rauskuja ja haita ihan rannassa yöksi kannattaa ottaa taskulamppu mukaan niin on hauska seurata erakkorapujen puuhasteluja.

      Suurimman osan aikaa oltiin O alueen poolilla mistä sai juotavaa tarvittaessa. Tai vastaavasti isolla pää altaalla mistä pääsi tarvittaessa rannalle ja takaisin

      • jo_viidesti_siellä

        Nyt on ihan pakko kysyä, millä saarella olet majoittunut, jos garden bungalowien ovet ovat ns kadulle? Kuredulla kaikkien garden bungalowien ovet ovat ns merelle päin, ne vain sijaitsevat beach bungalowien takana "tien" puolella ja niiden kylpyhuoneet ovat tuon hiekkatien vieressä.

        Me on majoituttu kaikissa mökkityypeissä sulthan pool villaa lukuunottamatta, eikä tuo garden bungalow ole lainkaan huono valinta, jos ei kaipaa telkkaria tai muuten meinaa viettää paljoa aikaa huoneessa.

        Hait ovat tosiaan pääosin vaarattomia riuttahaita, niitä on kiva seurata :)
        Kannattaa käydä iltaisin jettyllä katsomassa, kun kalastusalukset palaavat (kymmenen aikohin), taskulamppu mukaan, silloin näkee veneiden vieressä jopa 2-3 metrisiä haita ja rauskuja saaliin toivossa.

        Ja jos ketjun aloittaja ei tiedä, garden bungalowissa majoittuvien ainoa buffetravintola on bonthi (vaikka ei sillä ravintolalla ole merkitystä, sama ruoka kaikissa)
        ja O alue ei ole heidän käytössään (tietty ravintola lisämaksusta)


    • AniARI

      Siis haita? Eli uimaan ei voi mennä mereen.Täytyykin perua vissiin matka, täytyyhän saada meressä uida, eihän sitten ole mitään järkeä lähteä,piti snorklata yms,

    • Poro83

      Hait ei ollu vaarallisia ja ne mitkä oli pohjois puolella oli poikasia. Etelä puolella missä oli ok riutta snorklaukseen niin sielä oli isoin hai mikä tuli vastaan snorklatessa n. 2 m. Mutta ei siis vaarallisia. Lisäksi oli isoja merikilpikonnia. Löytyy vaarallisempiakin haita joiltain alueilta mutta meitä ei niistä varoiteltu.

      Rannassa on kaksi vaarallisempaa kalaa toinen on myrkyllinen ja toinen puree ahdistettuna. En muista kummankaan nimeä mutta sielä on kuvat kaloista joita kannattaa varoa.

      Suosittelen ottaan jollekin päivälle snorklaus reissun muille riutoille ja avomerelle niin pääsee näkeen paholaisrauskuja. Se on aikas komeen näkönen kun tulee merellä jättimäinen suu auki vastaan.

      Koko paikassa ei tarvitse missään käyttää kenkiä ja jopa ravintoloissa oli ns. hiekka lattiat.

      Ollaan menossa tammikuussa Malediiveille mutta tällä kertaa eri saarelle

    • AniAri

      Kiitos tiedoista. Kysyn vielä,että tarviikko olla oma s norkkeli ja räpylät,vai voiko vuokrata?

    • Poro83

      Voi vuokrata ja kannattaa ottaa ne useammaksi päiväksi niin tulee halvemmaksi.
      Lisäksi suosittelen pakkaamaan käsimatkatavaroihin uikkarit tai kevyemmät vaatteet koska vesitasoon ei välttämättä mahdu kaikki laukut ja ne tulee vasta myöhemmin mahdollisesti seuraavana päivänä vasta. Meiltä koko ryhmältä kysyttiin tai sanottiin kentällä että kaikkie ei mahdu mutta oltiin otettu selvää asiasta niin meille riitti pelkät käsimatkatavarat.

      Jos teidän lento lähtee takaisin vasta illalla niin kannattaa varata $ mukaan jos haluatte käydä malessa. Kentältä menee kuljetuksia veneellä sinne. Kentällä on kentän oma tavaran säilytys toimisto johon laukut kannattaa jättää koska osa niistä paikalla olevista ns. Hotellin. Edustajista on huijareita. kentän säilytys otti muistaakseni 5$/ laukku.

      Hyvää reissua teille me lähetään 1.1.2018 coco Palm dhuni kolhulle

      • Pönö

        Ollaan toukokuussa lähdössä ko. hotelliin ja varasimme beach villan. Onko lentokentältä helppo selviytyä vesitasolle? Sit vielä sellaista että kun on Al Inc. paketti niin tuleeko lähtiessä vielä jotain veroja vai sisältyykö jo matkan hintaan?


    • Olimme vuonna 2015 garden bungaloweissa ja olimme ihan tyytyväisiä niihin. Emme juurikaan oleskellut "majapaikassa", vaan vietimme kaiket päivät rannalla snorklaten, uiden ja aurinkoa ottaen sekä tietenkin saarta ympäri kierrellen. Välillä syömään ja juomaan :). Onhan ne rannan bungalowit hienoja ja helppoja, kun ovat aivan rannassa, mutta itse emme raaskineet laittaa enempää rahaa matkaan. Aivan ihana paikka, täydellinen lomaparatiisi rentoon lomailuun. Kyllä arjen huolet hävisivät. Meren alainen elämä on aivan mahtava, tosin triggerit ja skorpionikalat hieman pelottivat. Kilpikonnia on aivan rantavesissä, sekä rauskuja ja pikkuhaita. Jos omistaa omat snorkkelit ja räpylät, niin ottaisin mukaan. Saarella ei ole juurikaan kauppoja, muutama matkamuistomyymälä, vaatekauppa ja sukellusfirman toimisto ja kauppa. Eli ostakaa aurinkorasvat ja muut tarpeelliset täältä. Ihanaa matkaa!

    • AniAri

      Kiitos vastauksista,vaihdoin beach villaan kuitenkin,onnistui hotellista suoraankysymällä, toki tuli reilusti lisähintaa matkalle,mutta eipä sitten kaduta jälkikäteen, että pienellä pilasin unelmani

    • kureduonihanapaikka

      Hei me olimme beach villassa ja kyllä oli sen arvoinen. Ihanat auringonlaskut ja pääset suoraan uimaan omasta rannasta. Jos sulla on omat snorkkelit niin ota mukaan. Saa niitä toki vuokraamostakin mutta omat on omat. Käy myös spassa hieronnassa. Vierailimme myös naapurisaarella vedenalaisessa ravintolassa. 6metriä meren pinnan alla. Pääset portaita pitkin ravintolaan. Kiva seurailla merielämää ruokailun aikana. Olet tehnyt huippu valinnan loman suhteen. Kysele niin vastaan mielellään. Olimme jouluna 2017 ja uudenvuoden Kuredulla.

      • mima1980

        Onko kellään kokemusta niistä meren päällä olevista villoista? Sangu Water Villas. Pohditaan sen ja O' Beach Villan välillä.


      • kuudennen_kerran

        Molemmissa mökkityypeissä majoittuneena me valittaisiin varmaankin O' beach villa; Water Villat on kyllä ihan ylellisiä ja ne on ainoa mökkityyppi, jossa on kylppäri sisätiloissa, mutta se olikin sitten hikinen paikka :) ja niissä on taatusti rauhallista, meille tuli melkeinpä liian eristäytynyt olo jonkun päivän kuluttua, kun et näe muuta kuin merta terassilta. Ja jos olet kovin herkkäuninen ja sattuu vähänkin merenkäyntiä, on mökkien alla käyvä myllerrys aika kovaäänistä. O' beach villat ovat pienehköjä, mutta mahtuu niihin kuitenkin hyvä sänky, pieni sohva, kirjoituspöytä ja tilava terassi, josta aukeaa mahtava näkymä merelle, tältä puolelta
        vaan on hankala mennä uimaan, kun korallia on lähellä rantaa, vähän tietty mökin sijainnista riippuen. Kylppäri osittain katettu osittain taivasalla. Water villoihin kuuluu ateriointi sangu-ravintolassa ja sangu-alueen infinity-altaan käyttöoikeus, meidän makuun on melkeinpä enemmän O-alueen ravintola puulattioineen, varsinkinkin päivällisellä siellä on rauhallisempi ilmapiiri kun on niin paljon tilavampi. Myöskin O:n baarissa on mahtava istua ennen päivällistä
        ihan meren päällä (lautalattiat rakennettu osittain veden päälle) ja hyvällä tuurilla jopa bongata delfiinejä, sangun baari on taas enemmänkin hiekalla ja kauempana merestä. Nuo on kuitenkin
        niin makuasioita, joka tapauksessa ihana saari ja varmaankin onnistunut loma, päädytte mihin majoitukseen tahansa!


      • Lomalle

        Hei voisitko kertoo lisää tästä merenalaisesta ravintolasta. Mistä otitte kyydin sinne,paljon maksoi jne. 😊 marraskuussa lähtö 💪😎


      • kuudeskertaedessä

        Moikka,

        voit varata suoraan Kuredulta 5.8 ravintolaan reissun (en tiedä, voiko sitä edes muuta kautta varata); venekuljetus 25$/hlö, lounas 225$/hlö ja päivällinen 280$/hlö (katso www.kuredu.com ja siellä wine and dine-kohdan alta 5.8 restaurant).
        Sieltä löytyi ainakin ennen myös menut. Noihin hintoihin ei sisälly mitään juomia, eli ei ihan halpaa lystiä. Käytiin snorklaamassa tuolla Hurawalhin kotiriutalla, kun tuota ravintolaa vasta rakennettiin, kauniit näkymät!


      • Lomalle

        Kiitos :) täytyy pohtia jos menis käymään :)
        Mielessä kävi myös tälläinen vesi kysymys. Meillä on all inclusive ja juomme paljon vettä. Saako pulloja lisää haettua/tilattua huoneeseen? Muistaakseni pari pulloa päivä toivat automaattisesti huoneeseen mutta se ei meillä riitä mihinkään :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe