Kuredu Island Resort& Spa

AniAri

Olen lähdössä Helmikuussa 2018 tähän hotelliin garden bungalowiin, Näyttää aika onnettomalta verrattuna muihin hotellin huoneisiin ja tiloihin.Onko kenelläkään kokemuksia?

15

1094

  Vastaukset

  • Ei ole kokemusta noista garden bungaloweista, mutta osa niiden ovista oli ns kadulle ja ne oli osa ainakin varjoisia. Kysykää paikanpäällä mitä kustantaisi olla rannalla. Niitä pystyy suosittelemaan. Oltiin pohjoispuolelle ja osa rannan alueesta oli niin matalaa että sielä uiskentelee pikku rauskuja ja haita ihan rannassa + yöksi kannattaa ottaa taskulamppu mukaan niin on hauska seurata erakkorapujen puuhasteluja.

   Suurimman osan aikaa oltiin O alueen poolilla mistä sai juotavaa tarvittaessa. Tai vastaavasti isolla pää altaalla mistä pääsi tarvittaessa rannalle ja takaisin

   • Nyt on ihan pakko kysyä, millä saarella olet majoittunut, jos garden bungalowien ovet ovat ns kadulle? Kuredulla kaikkien garden bungalowien ovet ovat ns merelle päin, ne vain sijaitsevat beach bungalowien takana "tien" puolella ja niiden kylpyhuoneet ovat tuon hiekkatien vieressä.

    Me on majoituttu kaikissa mökkityypeissä sulthan pool villaa lukuunottamatta, eikä tuo garden bungalow ole lainkaan huono valinta, jos ei kaipaa telkkaria tai muuten meinaa viettää paljoa aikaa huoneessa.

    Hait ovat tosiaan pääosin vaarattomia riuttahaita, niitä on kiva seurata :)
    Kannattaa käydä iltaisin jettyllä katsomassa, kun kalastusalukset palaavat (kymmenen aikohin), taskulamppu mukaan, silloin näkee veneiden vieressä jopa 2-3 metrisiä haita ja rauskuja saaliin toivossa.

    Ja jos ketjun aloittaja ei tiedä, garden bungalowissa majoittuvien ainoa buffetravintola on bonthi (vaikka ei sillä ravintolalla ole merkitystä, sama ruoka kaikissa)
    ja O alue ei ole heidän käytössään (tietty ravintola lisämaksusta)


  • Siis haita? Eli uimaan ei voi mennä mereen.Täytyykin perua vissiin matka, täytyyhän saada meressä uida, eihän sitten ole mitään järkeä lähteä,piti snorklata yms,

  • Hait ei ollu vaarallisia ja ne mitkä oli pohjois puolella oli poikasia. Etelä puolella missä oli ok riutta snorklaukseen niin sielä oli isoin hai mikä tuli vastaan snorklatessa n. 2 m. Mutta ei siis vaarallisia. Lisäksi oli isoja merikilpikonnia. Löytyy vaarallisempiakin haita joiltain alueilta mutta meitä ei niistä varoiteltu.

   Rannassa on kaksi vaarallisempaa kalaa toinen on myrkyllinen ja toinen puree ahdistettuna. En muista kummankaan nimeä mutta sielä on kuvat kaloista joita kannattaa varoa.

   Suosittelen ottaan jollekin päivälle snorklaus reissun muille riutoille ja avomerelle niin pääsee näkeen paholaisrauskuja. Se on aikas komeen näkönen kun tulee merellä jättimäinen suu auki vastaan.

   Koko paikassa ei tarvitse missään käyttää kenkiä ja jopa ravintoloissa oli ns. hiekka lattiat.

   Ollaan menossa tammikuussa Malediiveille mutta tällä kertaa eri saarelle

  • Kiitos tiedoista. Kysyn vielä,että tarviikko olla oma s norkkeli ja räpylät,vai voiko vuokrata?

  • Voi vuokrata ja kannattaa ottaa ne useammaksi päiväksi niin tulee halvemmaksi.
   Lisäksi suosittelen pakkaamaan käsimatkatavaroihin uikkarit tai kevyemmät vaatteet koska vesitasoon ei välttämättä mahdu kaikki laukut ja ne tulee vasta myöhemmin mahdollisesti seuraavana päivänä vasta. Meiltä koko ryhmältä kysyttiin tai sanottiin kentällä että kaikkie ei mahdu mutta oltiin otettu selvää asiasta niin meille riitti pelkät käsimatkatavarat.

   Jos teidän lento lähtee takaisin vasta illalla niin kannattaa varata $ mukaan jos haluatte käydä malessa. Kentältä menee kuljetuksia veneellä sinne. Kentällä on kentän oma tavaran säilytys toimisto johon laukut kannattaa jättää koska osa niistä paikalla olevista ns. Hotellin. Edustajista on huijareita. kentän säilytys otti muistaakseni 5$/ laukku.

   Hyvää reissua teille me lähetään 1.1.2018 coco Palm dhuni kolhulle

   • Ollaan toukokuussa lähdössä ko. hotelliin ja varasimme beach villan. Onko lentokentältä helppo selviytyä vesitasolle? Sit vielä sellaista että kun on Al Inc. paketti niin tuleeko lähtiessä vielä jotain veroja vai sisältyykö jo matkan hintaan?


  • Olimme vuonna 2015 garden bungaloweissa ja olimme ihan tyytyväisiä niihin. Emme juurikaan oleskellut "majapaikassa", vaan vietimme kaiket päivät rannalla snorklaten, uiden ja aurinkoa ottaen sekä tietenkin saarta ympäri kierrellen. Välillä syömään ja juomaan :). Onhan ne rannan bungalowit hienoja ja helppoja, kun ovat aivan rannassa, mutta itse emme raaskineet laittaa enempää rahaa matkaan. Aivan ihana paikka, täydellinen lomaparatiisi rentoon lomailuun. Kyllä arjen huolet hävisivät. Meren alainen elämä on aivan mahtava, tosin triggerit ja skorpionikalat hieman pelottivat. Kilpikonnia on aivan rantavesissä, sekä rauskuja ja pikkuhaita. Jos omistaa omat snorkkelit ja räpylät, niin ottaisin mukaan. Saarella ei ole juurikaan kauppoja, muutama matkamuistomyymälä, vaatekauppa ja sukellusfirman toimisto ja kauppa. Eli ostakaa aurinkorasvat ja muut tarpeelliset täältä. Ihanaa matkaa!

  • Kiitos vastauksista,vaihdoin beach villaan kuitenkin,onnistui hotellista suoraankysymällä, toki tuli reilusti lisähintaa matkalle,mutta eipä sitten kaduta jälkikäteen, että pienellä pilasin unelmani

  • Hei me olimme beach villassa ja kyllä oli sen arvoinen. Ihanat auringonlaskut ja pääset suoraan uimaan omasta rannasta. Jos sulla on omat snorkkelit niin ota mukaan. Saa niitä toki vuokraamostakin mutta omat on omat. Käy myös spassa hieronnassa. Vierailimme myös naapurisaarella vedenalaisessa ravintolassa. 6metriä meren pinnan alla. Pääset portaita pitkin ravintolaan. Kiva seurailla merielämää ruokailun aikana. Olet tehnyt huippu valinnan loman suhteen. Kysele niin vastaan mielellään. Olimme jouluna 2017 ja uudenvuoden Kuredulla.

   • Onko kellään kokemusta niistä meren päällä olevista villoista? Sangu Water Villas. Pohditaan sen ja O' Beach Villan välillä.


   • Molemmissa mökkityypeissä majoittuneena me valittaisiin varmaankin O' beach villa; Water Villat on kyllä ihan ylellisiä ja ne on ainoa mökkityyppi, jossa on kylppäri sisätiloissa, mutta se olikin sitten hikinen paikka :) ja niissä on taatusti rauhallista, meille tuli melkeinpä liian eristäytynyt olo jonkun päivän kuluttua, kun et näe muuta kuin merta terassilta. Ja jos olet kovin herkkäuninen ja sattuu vähänkin merenkäyntiä, on mökkien alla käyvä myllerrys aika kovaäänistä. O' beach villat ovat pienehköjä, mutta mahtuu niihin kuitenkin hyvä sänky, pieni sohva, kirjoituspöytä ja tilava terassi, josta aukeaa mahtava näkymä merelle, tältä puolelta
    vaan on hankala mennä uimaan, kun korallia on lähellä rantaa, vähän tietty mökin sijainnista riippuen. Kylppäri osittain katettu osittain taivasalla. Water villoihin kuuluu ateriointi sangu-ravintolassa ja sangu-alueen infinity-altaan käyttöoikeus, meidän makuun on melkeinpä enemmän O-alueen ravintola puulattioineen, varsinkinkin päivällisellä siellä on rauhallisempi ilmapiiri kun on niin paljon tilavampi. Myöskin O:n baarissa on mahtava istua ennen päivällistä
    ihan meren päällä (lautalattiat rakennettu osittain veden päälle) ja hyvällä tuurilla jopa bongata delfiinejä, sangun baari on taas enemmänkin hiekalla ja kauempana merestä. Nuo on kuitenkin
    niin makuasioita, joka tapauksessa ihana saari ja varmaankin onnistunut loma, päädytte mihin majoitukseen tahansa!


   • Hei voisitko kertoo lisää tästä merenalaisesta ravintolasta. Mistä otitte kyydin sinne,paljon maksoi jne. 😊 marraskuussa lähtö 💪😎


   • Moikka,

    voit varata suoraan Kuredulta 5.8 ravintolaan reissun (en tiedä, voiko sitä edes muuta kautta varata); venekuljetus 25$/hlö, lounas 225$/hlö ja päivällinen 280$/hlö (katso www.kuredu.com ja siellä wine and dine-kohdan alta 5.8 restaurant).
    Sieltä löytyi ainakin ennen myös menut. Noihin hintoihin ei sisälly mitään juomia, eli ei ihan halpaa lystiä. Käytiin snorklaamassa tuolla Hurawalhin kotiriutalla, kun tuota ravintolaa vasta rakennettiin, kauniit näkymät!


   • Kiitos :) täytyy pohtia jos menis käymään :)
    Mielessä kävi myös tälläinen vesi kysymys. Meillä on all inclusive ja juomme paljon vettä. Saako pulloja lisää haettua/tilattua huoneeseen? Muistaakseni pari pulloa päivä toivat automaattisesti huoneeseen mutta se ei meillä riitä mihinkään :D


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   126
   4522
  2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   98
   3710
  3. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   184
   3704