Kiina rakentaa taas uusia saaria Kiinanmerele!

11

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pettymystä

      Enemmän huolestuttaa Kiinan yksipuoluejärjestelmän autoritääriys ja samalla kyseisen valtion valtava aseellinen varustautuminen & aseteollisuus tuotantopotentiaalin järjetön kasvu, - ja nimenomaan hyökkäysaseistuksella. Kiina ei ole ilmoittanut enää vuosiin todellista varustelubudjettiaan. Lienee aivan pilvissä ja kun ottaa huomioon sen tosiseikan, kuinka Kiina kykenee tuottamaan huippunykyaikaista sotamateriaalia n. 25% kustannuksilla USA:n verrattuna...niin hikeä pukkaa. Tulee olemaan todella aggressiivinen valtio joidenkin vuosien jälkeen kunhan asearsenaali on päivitetty USA:ta haastavaksi. Telakat tuottavat uusia sota-aluksia sen kuin kerkeävät...parhaillaan 2 uutta hyökkäystukialusta valmisteilla. Samaan aikaan miehittävät surutta ja vailla pienintäkään häveliäisyyttä Etelä-Kiinanmeren saaria. Kiina tulee olemaan erittäin vaarallinen vastustaja koko lännelle lähitulevaisuudessa.

      • Lännen tulevaisuus on täysin kiinni johtajien älykkyydest.Kiinan johtajat ovat aina olleet älykkäitä,sitä emme valitettavasti voi omista läntisistä idiooteista todeta jotka ovat sotkeneet itsensä kaikenlaisiin boikottisolmuihin ja kilpavarusteluihin.
        Me voimme vain kiittaa Jumalaa siitä että meidän ja Kiinan välillä on Venäjä ja siinä ihan kyljessä Karjalan tasavalta,niin eiköhän tässä pärjätä.


      • kissamies57 kirjoitti:

        Lännen tulevaisuus on täysin kiinni johtajien älykkyydest.Kiinan johtajat ovat aina olleet älykkäitä,sitä emme valitettavasti voi omista läntisistä idiooteista todeta jotka ovat sotkeneet itsensä kaikenlaisiin boikottisolmuihin ja kilpavarusteluihin.
        Me voimme vain kiittaa Jumalaa siitä että meidän ja Kiinan välillä on Venäjä ja siinä ihan kyljessä Karjalan tasavalta,niin eiköhän tässä pärjätä.

        Kunpa USAkin hoitaisi omat paratiisisaarensa kuntoon ja ruoppaisi sinne sellaiset suojavallit ettei tulvat niiden katuja huuhtelisi,mutta dollarit menevät maailman ongelmapesäkkeisiin jutskujen hääräämiin vallankumouksiin ja johonkin ihan muuhut,lännen kohtalo on kurjuus ,sekakulttuuriutuminen,köyhtyminen ja kehitysmaantasolle vajoaminen.


    • muurahaispesä

      Eikö nuokaan osaa olla lisääntymättä, vaikka maa ja ruoka alkaa loppumaan? Nollan lapsen politiikka seuraavaksi 20 vuodeksi.

      • Kyllä Kiina pitää huolen siitä että leipää ja vehnää riittää kiinalaisille,me saamme syödä kauraa ja ohraleipää,mutta eiköhän me silläkin pärjätä ja lisää niitä saaria ja voisi tuo Kiina ostaa ne romuuntuneet paratiisisaaret sieltä Kuubanmereltäkin kun ei USA niillä enää mitään tee,eivät pysty raukat edes valtiovelkojaan hoitamaan.


    • Eimennylännelläputkeen

      Länsi saa mitä tilasi,ihan hyvä,joku tolkku tulee tähän rikkaiden riistollekin,loppuu kansallisvaltioiden alasajo ja ns.köyhempien tuhoaminen ja heitteillejättö.

    • pettymystä

      Kiina sekä ostaa, että ottaa. Afrikassa Kiina osti kokonaisen valtion öljyvarannot vaihtokauppana rakentamaansa infraan ko valtiolle. Etelä-Kiinanmerellä Kiina ottaa, välittämättä edes kansainvälisen oikeuden kielteisestä tuomiosta Spratly-saarten osalta. Rakentaminen senkun jatkuu...Myös muualla Aasiassa jatkuvaa kahinaa mtm Japanin ja E-Korean kanssa. Jopa kommunistinen Vietnamkin on päätynyt vastustajalistalle. Toisaalta Kiina tukee kulisseissa vahvasti P-Koreaa. Samanaikaisesti maa vahvistaa sotilaallista asemaansa jättimäisen ja täysin salatun varustelubudjettinsa myötä. Mietipä kokonaisuutta.

    • PitkätValkoiset

      Ja sensemmoiset Sanskriitit onko tuossa itämeren Millennium Falconissa mitään uusia ominaisuuksia joista voisin olla tietoinen. Onko siinä mitään algoritmiä, jolla sen historian ja käyttötarkoituksen saisi konkreettiseen muotoon mieleeni. Apua tarvittaisiin salaisuuden selvittämiseksi. Jos siitä saisi täyden potentiaalin irti hyvää käyttötarkoitukseen.

      • pellllllolle

        otapa lääkket tai ammu aivosi pellolle! Siinä se!


    • Hehehehehee

      Toi on aivan loistavaa. Noi pilvet kävelemään maankamaralle. Näyttää ihan hattaroilta ;).

    • Ahmesiis

      ollaan kuin muurahaislauma seuraavaan ylempään ulottuvuuteen. Makeeta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1408
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1261
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1205
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1155
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      28
      1147
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1053
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1043
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe