Kangasalan Kiinteistöpalvelu

kerrostaloasukki

Olen asunut pian vuoden Kangasalla. Olen viihtynyt muuten kohtalaisen hyvin, mutta asumassani taloyhtiössä on paljon huoltoon liittyviä ongelmia. Isännöitsijää on vaikea saada kiinni ja selviäkin kiinteistönhuollolle kuuluvia tehtäviä vähätellään ja jopa vältellään. Huoltoa hoitava yhtiö on nimeltään Kangasalan Kiinteistöpalvelu. Talon vanhat asukkaat sanovat, että tällaista toiminta on aina ollut. He puhuvat myös Salmelan mafiasta. Kuka on tämä Salmela, ilmeisesti kyseisen puljun omistaja? Monet ovat myös vihjaisseet, että kyseiseen yhtiöön pääsee töihin vain hyvä veli -verkoston kautta tai sopivan värisellä jäsenkirjalla. kaikkea yhtiöstä kerrottua verhoaa ikään kuin jonkinlainen savuverho. Mikä on totuus tästä puljusta?

49 kommenttia

Vastaukset

 • Lipomalla pärjää tässä puulaakissa kieli ruskeena.Tää asuntosihteeri,joka jakaa asunnot jakaa myös persettään päällystölle, jos se vaan kelpaa.Sie on hallinnossakin kangasalaisen lahtarin äpäräpenikka.Täyttä paskaa koko sakki lukuunottamatta muutamaa duunaria.

  • Kuulehan sie ruskeetaeilivo. Meidän ”tää asuntosihteeri ” on mitä fixuin immeinen. Ei nöyristele, ei venkuloi, eikä ole varsinkaan mikään pepunjakaja. Tehnyt aina työnsä kuten pitääkin ja siksi vieläkin työssään. Väki tietty vaihtuu, mutta parhaat jää.


 • Tässä muutama vastaus kysyjälle.
  1. Kangasalan Kiinteistöpalvelu ei ole mikään oikea yritys, vaan kunnan omistama huoltoyhtiö. Se voi laskuttaa kunnan töistä silmät kiinni mitä haluaa. Tämän rahastuksen turvin se sitten tekee "tulosta" ja on laajentanut toimintaansa myös yksityiselle puolelle hintoja polkemalla. 2. Sanonta Salmelan mafia tulee kiinteistöhuollon pitkäaikaisesta johtajasta, Heikki Salmelasta, joka samalla oli paikallinen demarivaikuttaja. Tästä myös juontanee epäilys tietyn väristen jäsenkirjojen vaikutuksesta työntekijöiden rekrytointiin. Salmelan tapa toimia oli lievästi sanottuna epäilyttävä, hyvin harmaalla alueella mentiin monta kertaa. Varmaankin näiltä ajoilta on peräisin myös kiinteistöpalvelun epämääräinen ja kyseenalainen maine. Taisi olla Salmelan ajan viimeisiä virityksiä, kun kiinteistöpalvelu yritti väkisin tuoda kunnan pysäköinninvalvonnan useisiin kiinteistöpalvelun hoitamiin taloyhtiöihin, tietysti asukkaita asiassa kuuntelematta.
  Kangasalan Kiinteistöpalvelusta harvalla kuntalaisella on mitään hyvää sanottavaa. Johtoa nuoleskeleville työntekijöille varmasti lottovoitto, todellinen kunnallinen suojatyöpaikka. Toivottavasti kunta jossakin vaiheessa myy koko huoltotoiminnan jollekin alan oikealle yritykselle.

  • Tuo on sinun näkemyksesi. Nyt on potkittu vanhat huoltomiehet pois. Vanhat hyvät yhteistyökuviot paikallisten yrittäjien kanssa on romutettu. Samoja palveluja ostetaan muualta kalliimmalla tai sitten tehdään itse, Tosin hinta nyt on kalliimpi. Esim. pesuhuoneen remontin valvonta 1000€, markkinahinta on 500€. Joten se siitä. Ei siellä enää taloyhtiöitä ajatella. Rahaa siellä ajatellaan, Tyhmä kansa ja osakkeenomistajat maksaa ja taputtaa karvaisia käsiään. Luulevat, että nuo on suuriakin hyväntekijöitä.


 • Onko perää huhuissa että HH olisi kiinnostunut kiinteistöpalvelusta?

  • Varmaan on kiinnnostunut. Kaikki haluaa laajentaa. Paremi, jos pysyisi kunnalla. Johto ja työntekijät jotenkin motivoituneena ja ammattitaitoisena. Aina on hyvävelijärjestelmiä. Kummalsista eteivät palvele tulevoa asukkait ja nykyisiä asukkaita. Aika yleistä on jokaisessa isommassa asuntoketjussa ja huoltoyhtiössä, vielä joka kaupungissa. Mitä pienempi paikka sitä vähemmän palvelua.


 • Nytkän ei vastata puhelimeen vaikka on vesi poikki siis ei tippaakaan tule kraanasta.

  • No säähän nyt aika Veikko olet. Vastaatko puhelimeen vasta sitten kun sitä vettä tulee?


  • Kangasalan Kiinteistöpalvelussa oli hyväkin jakso tuossa taanoin. Vuodesta 2016 vaihtui toimitusjohtaja ja sinne yläkertaan teki pesänsä eliitti. Yksi on nyt joukosta poissta eli liiketoimintajohtaja, mutta laskutus taloyhtiöille jatkuu yhä hurjemmin.


 • huonosti hoitaa asioita joka tavalla.

 • Siellä on johto vaihtunut jo vuosia sitten.

  • Johto on vaihtunut ja toiminta saattaa olla koko lailla lakien mukaista tänä päivänä. Yksi seikka on kuitenkin pysyvää: mikään ei toimi jos tämä firma hoitaa asunnon kiinteistöhuollon.


  • Johto on puolasta osittain


  • Kyseisessä yhtiössä ylimieliset työntekijät ainakin toimistolla.
   Lapiotyöt tekemättä koko talven ajan. Vaikka asukkaat etupäässä vanhuksia.
   Rahastaa kyllä osaavat . En suosittele.


  • Kiittäen kirjoitti:

   Kyseisessä yhtiössä ylimieliset työntekijät ainakin toimistolla.
   Lapiotyöt tekemättä koko talven ajan. Vaikka asukkaat etupäässä vanhuksia.
   Rahastaa kyllä osaavat . En suosittele.

   Jopa ne vastaanoton nykyiset akat on ylimielisiä.


 • Kaikki yhtiöitetään ja tavoitteena on vain hyvä tulos eli voiton maksimointi. Siinä ei paina asiakkaan mielipide, joka on aina koettu rutisevana rasitteena.

  • Mulle ainakin toi morkattu Salmela oli tosi ystävällinen ja antelias remonttien suhteen 25v. sitten, saatiin hakee tapetit ja maalit oman maun mukaan RTV:ltä , saatiin vielä ammattilaispuhdistusaineet (maalareitten sotkujen jäljiltä) . En koe Salmela n mollaamisdta aiheelliseks.


 • Eikös firmojen tavoitteena ole tuottaa omistajilleen voittoa? Firma joka tuottaa vuodesta toiseen pelkkää miinusta ei ole elossa kauaa.

 • Olen kuullut, että firmassa olisi tehty aikanaan pari isompaa kavallusta. että joku nykyään hyvin vanha nainen ja sitten .. No nämä ovat tosin vain juoruja, enkä tosiaan tiedä paikkansa pitävyyttä. kovin on sisäsiittoinen firma kuitenkin ollut ja asiat hoidettu huonosti.

 • Johto on vaihtunut 2016. Heti alkajaiseksi potkivat entisiä Kangasalan Yrittäjiä mäjelle ja reudasivat uusia tilalle kuka mistäkin (Tampereelta, Pirkkalasta). Kyselin asiaa, mutta puheluihin ja sähköposteihin ei vastattu.

 • Surkea toiminta tai toimimattomuudesta jatkuu.
  Onko paikkakunnalla mitään hyvin työnsä hoitajaa kiinteistönpidon firmaa?

 • Miks kaikki täällä vaan haukkuu kaikkee????
  30v. Kangasalla asuneenea en voi moittia mitään.
  Jos me oltais Tamperelaisii niin vituttaisko jonottaa Acutaan, varsinkin vanhusten ja lasten kanssa?

 • Laskutuksen osaavat. Sen sijaan lakia, yhtiöjärjestystä, rakennusalan yleisiä ohjeita, kommunikaatiota ja töiden tekemistä eivät osaa. Firma näyttäisi olevan suojatyöpaikka ja kokonaisuudessaan todella huonoa PR:ää Kangasalle! Mielestäni on hyvin erikoista, etteivät kuntapäättäjät ole laittaneet tätä puljua ruotuun tai myyntiin!

 • Eikös se hyvää osinkoa omistajilleen tuota eli miksi lopettaa munivaa hanhea? Jos kerran palveluun ollaan niin tyytymättömiä niin ainahan voi kilpailuttaa.

 • Ei kaupungin vuokrataloissa mitään voi kilpailuttaa. Ihmettelen ettei kukaan ole kutsunut jotai mot ohjelmaa tekemään juttua homeisista asunnoista. siitä miten asunnot jaetaan pärstä kertoimella ja ihmisille valehdellaan päin naamaa.

  • Ei Kangasalan Kiinteistöpalvelu Oy hoida kunnan (Taloherttuan) vuokrataloja. Ota selvää asioista ennenkuin kommentoit!


  • Samaa firmaa ovat.


 • No sama ynseä ukko näkyy pyörivän sekä k kaupan että vuokratalon pihassa.

 • Asun (Taloherttuan) vuokrataloissa ja pian rännitkin tippuu kun niin ruostunut.

 • Mäkin asun vuokratalossa. Kone käy hiekottamassa ja auraamassa mutta lapiomiestä ei näy. Oven edustat pyöreänä tallatusta lumesta. ja nyt liukkailla jäässä.

  • Itse et voi siis millään ottaa lapiota käteesi ja puhdistaa oven edustaa lumesta vaan tallaat sen mieluimmin kovaksi vaan mieluimmin valitat täällä että huoltoyhtiö ei ole sitä puhdistanut?
   Sen puhdistaminen kestää varmaankin n. minuutin , onko se muka liikaa vaadittu asukkailta ?


  • Ei ole liikaa vaadittu mutta tehköön työn se jolle siitä palkkakin maksetaan. Eiks je!


 • Pienet tuntuu olevan murheet teillä, ehkä lähinnä periaate kysymys.Luulisi kuitenkin olevan kaikkien etu,että ensimmäinen, joka lumiaamuna ovesta ulos käy, pyyhkäisisi harjalla ovenedustan puhtaaksi.Se harjakin yleensä löytyy siitä ovenpielestä,jos ei ole kukaan sattunut pölliin.

 • Tottakai jokainen fiksu harjaa lumet ensimmäisenä kulkiessaan pois rappuselta. Mutta, jos koko talvena ei hiekoteta käsin sitä, mihin ei koneella pääse...
  Täällä ainakin olivat asukkaat aktiivisia kunnes siitä tuli pelkkää vittuilua niskaan.
  Eikä sitäpaitsi ole asukkaiden asia tehdä ilmaiseksi töitä. Pihan, kulkuväylien, yleisten tilojen siivous kuuluu huoltoyhtiölle.
  Työnantajan velvollisuus on katsoa, että tekijöitä on tarpeeksi ja heidät on ohjeistettu oikein.
  Ja talojen huollot on tetävä ajallaan.
  Jos esimerkiksi asukkaille lähetetään jotakin asiakaskyselyitä puutteista, niin niille pitää tehdä jotain. Siis nopeammin kuin 4 vuodessa. Vielä odotamme esimerkiksi ilmanvaihtokanavien puhdistusta, joka luvattiin meille 5 vuotta sitten. Kuulemma täällä ei ole ikinä niitä puhdistettu.
  Pidän todella outona asiana, että asukkaille valehdellaan ja lupaillaan asioita, mitä ei ole aikomuskaan toteuttaa.
  Esimerkikdi tuossa asukaskyselyssä tiedusteltiin haluaako terveystarkastajan mittaamaan sisäilmaa. Ei ole näkynyt...

  • Muuta omakotitaloon niin ei tarvitse moittia kuin itseä!


  • Mitä enemmän asukkaat tekevät niitä töitä mistä maltetaan huoltofirmalle, sen vähemmän huoltofirma tekee, mutta laskutus pysyy samana tai jopa nousee.
   Taloyhtiöiden hallituksella on oikeus ja velvollisuus vaihtaa isännöinti ja huolto jos homma ei toimi. Kaikkein huonoin tilanne on jos isännöitsijä on samasta firmasta kuin huolto ja siivous. Silloin on helppo laittaa ylimääräisiä laskuja ja maksaa ne taloyhtiön tililtä.


  • Minkä ihmeen takia terveystarkastaja kävisi mittaamassa ilmaa? Litramitallako sitä pitäisi kauhoa. Jos naapurin takamus vuotaa niin ainahan siitä voi kohteliaasti suoraa huomauttaa.


 • Yleisesti ottaen kaupungin vuokratalojen periaate perustuu pitkälti sosiaaliseen asumiseen eli huoneistot jaetaan ensisijaisesti niille joilla ei mahdollisuutta saada asunto yksityisiltä markkinoilta mm. varallisuuden tai muiden seikkojen vuoksi. Vuokrat määritellään omakustannusperusteisesti. Oikeistolainen ja kovan valuutan kapitalisti saattaa nähdä ja olettaa, että tällä ryhmittymällä on aikaa rappuja lakaista koska työt eivät aamuisin herätä ja valtion eurot kilahtaa joka kuukausi vastikkeettomasti tilille ja vuokrastakin maksaa suurimman osan valtio, näin yksiselitteinen asia ei kuitenkaan ole.

 • Oo onnellinen,että on ees katto pään päällä!

 • kangasalan kiinteistöpalvelun isännöinti: vanhanaikaista palvelua. tiedottamista ei ole lainkaan. rempat menee kalliilla kavereille...

 • kangasalan kiinteistöpalvelusta tuntuu kaikilla olevan karmeita kokemuksia. isännöitsijät täysin asiakaspalveluun kykenemättömiä työn välttelijöitä.

  • Aikoinaan kiinteistöpalveluun palkattiin Salmelan kavereita sekä niitä, joilla oli sopivan värinen jäsenkirja. Tämän vuoksi koko puljulla on huono maine eikä työt aina hoidu parhaalla tavalla. Kiinteistöpalvelua myös käytettiin surutta kunnallispoliittisena pelivälineenä. Vuosikymmenten ajan jatkunut toimintatapa ei nykypäivänä kestäisi päivänvaloa.


 • Kuhmalahdella olevat vanhustestentalon rivitalot karmeassa kunnossa rännit vuotaa hometta on ja remonttia luvattu sitä ei tule.Pian tulee puskutraktorit vetää koko paskan mukana.

  • Ei kai tuollaisiin pikku kyliin kannata satsata muuta kuin sen puskutraktorin tankillisen dieselilä, että saa poistettua kuluerän pois taseesta. Ei taida olla juurikaan Kuhmalahdelle muuttajia ja sama trendi ympäri Suomen vastaavissa.


 • Onneksi siellä on Pikonlinnassa toimiva tekninen isännöinti jos etsii sellasta.

 • No niin, nyt tämä pulju on vaihatnut nimensä Pirkanmaan Laatuisännöinniksi. Tällä taas yritetään hämätä asiakkaita. Sama surkea toiminta tulee jatkamaan niin kauan kunnes jokainen johtaja ja työntekijä on vaihdettu.
  Olkaa taloyhtiöt tarkkana tämän nimenvaihdon takia.

 • Kangasala on pirkanmaan surkein kaupunki.

 • Äitini taloyhtiötä hoittaa kyseinen yritys ja onnetonta toimintaa ja mitään ei saada valmiiksi ja yhteyden ottoihin ei vastata millään tavalla. Kerran soitin kun veisvahinko remontti kestää ja heti toinen perään. Puhutaan täytää paskaa ja viimeksi laitoin noottia niin nettisivujen kautta ja sen verran tiukasti laitoin nootin töistä mitkä vielä tekemättä niin ei mitään yhteyden ottoa,

 • Yritykseni on lopettanut Kiinteistöpalvelun kanssa yhteistyön. On aikas hankalia.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.