Mitä teet ja sanot suvaitsevaiselle anarkistille

Kun sellainen pölö hyökkää perheesi kimppuun itsenäisyyspäivänä?

6

91

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ddchch

      Jos hyökkää perheeni kimppuun, niin hyppypotku rintaan on hyväksi todettu.

    • suvakin.lukottaja

      Kerran yksi suvakki tuli minulle mussuttamaan joten jouduin antamaan sille "opetuksen".

    • No en mitään suvakki anarkistille sano, mutta rottiksille sanon " puskii ". Että silleen.

    • Uskon_YLEn_opetuksia

      Ei ne hyökkää kun pysyttelee sisätiloissa katsomassa YLE:n, MTV:n ja Iltasanomien puolueettomia ja asiallisia uutisia.

      • No vai, ei hyökkää Vantaalla ne vassari anarkistit polttivat kolme autoa omakotitalon pihassa.
        Että silleen.


    • yrtufygiukhl

      Oi natseja, oi alpakoita

      Lupasin itselleni, etten enää kommentoi näitä sosialistien ja kansallissosialistien välisiä kähinöitä, mutta eilen noussut kohu Töölöntorilla järjestettävistä tapahtumista sai niin naurettavat mittasuhteet, että ei auta itku markkinoilla. Homma lähti käyntiin, kun Yle ja Hesari julkaisivat äärimmäisen harhaanjohtavasti otsikoidut uutisensa siitä, äärioikeistolaisten aiheuttama turvallisuusuhka työntää lapsiperheiden tapahtuman pois Töölöntorilta. Sosiaalisessa mediassa näkyvin vasemmistointelligentsia, eli kaikenkarvaiset koomikot, anarkistiprinsessat, muusikot ja vasemmistopoliitikot, ryntäsi hetkeäkään miettimättä näiden uutisten kimppuun sellaisella lapsellisella riemulla, minkä vain pörröiset puput, alpakat ja kansallissosialismi voivat ihmisessä saada aikaan.

      Vasemmistopopulististien reaktiot tilanteeseen olivat ennalta-arvattavissa, onhan näitä natsijahteja käyty erityisesti itsenäisyyspäivän alla jo vuosien ajan. Näissä samoissa ihmisissä ei kuitenkaan herättänyt minkäänlaisia pettymyksentunteita se, että 612-konsertin järjestävän baarin omistajan autot poltettiin kohupäivän aamuna. Jos on huolissaan väkivallasta, pitäisi olla loogisesti huolissaan kaikesta väkivallasta, ei vain siitä, joka uhkaa itseä.

      Loogisesti lukutaidottomia poliitikkoja paljon surullisempaa on se, että median edustajista niin moni on selkeästi valinnut puolensa ja käyttää edustamansa toimituksen näkyvyyttä joko levittääkseen omaa ideologiaansa tai muuten vain tavalla, joka murentaa uskoa neutraaliin tiedonvälitykseen.

      Erityisesti Hesarin NYT liitteen toimitus kunnostautui jälleen kerran unohtamalla journalistisen etiikan ja rääkymällä natsia täysin palkein. Mikä on mielestänne sellaisen journalistin uskottavuus, joka kirkkain silmin kertoo, että edes 612-kulkuetta vastustavat väkivaltaiset antifasistit eivät edusta mitään ääripäätä. Millaisella loogisella kuperkeikalla siellä Hesarin toimituksessa mahdetaan perustella se, että medianne toimittaja ottaa näin avoimesti kantaa sen puolesta, että väkivalta hänen kanssaan erimielisiä kohtaan voidaan hyväksyä ja olla tuomitsematta?

      Jos katsotaan vaikka näitä Hesarin, Ilta-Sanomien ja Ylen uutisia, niin jokaisen otsikko antaa ymmärtää, että äärimmäisen vaaralliseksi leimattu 612-soihtukulkue on nyt häikäilemättä ja vääryydellä kiilannut lapset, alpakat ja pörröiset pupujussit pois Töölöntorilta. Näin siitä huolimatta, että esimerkiksi Hesarin jutun leipätekstissä kerrotaan aivan selvästi, kuinka 612-kulkue on ilmoituksellaan varannut torin ennen muita. Samassa jutussa lainataan selvästi ylikomisario Seppo Kujalaa, joka kertoo, että turvallisuusuhan aiheuttavat nimenomaan 612-kulkuetta vastustavat mielenosoittajat, eivät kulkueeseen osallistuvat ihmiset. Totuudenmukaisempi otsikko olisi todennut, että “Lapset ja alpakat joutuvat väistämään äärivasemmistolaisten väkivaltaa Töölössä”.

      Ei siis ole olemassakaan mitään tällaista intelligentsian rummuttamaa tapausta, jossa äärioikeiston kätyreinä pahat poliisit pakottavat lapset, alpakat ja pörröiset pupuset väistämään väkivaltaisia natseja. Todellisuudessa kyse on siitä, että Töölöntori oli asianmukaisen protokollan mukaan varattu 612-kulkueelle, johon osallistuvia on aikaisempina vuosina esimerkiksi kivitetty radikaalivasemmistolaisten toimesta.

      Kenen käsitys oikeudenmukaisuudesta taipuu sellaiseen tulkintaan, jonka mukaan rauhassa soihtukulkueen muodostavien ihmisten oikeutta kokoontua pitäisi rajoittaa siksi, että heidän kimppuunsa hyökätään väkivalloin?

      Jos tästä tapauksesta pöyristyneiden sosialistien syleilemät väkivaltaiset antifasistit, kommunistit, sosialistit ja muut radikalisoituneet ryhmät kykenisivät pidättäytymään väkivallasta edes itsenäisyyspäivänä, niin uskallan kyllä väittää, että Töölöntorin laidalle olisi mahtunut myös pari lapsiperhettä alpakoineen ja kaneineen.

      Lapsiperhetapahtumaan järjestäneet Töölön lapselliset-kollektiivi ei ole yhdistysrekisterissä, ja sen kaikki sosiaalisen median tilit on perustettu vain pari päivää ennen kohua. Niinpä somessa spekuloitiin myös sillä, onko tapahtumansa järjestetty vain kohun nostamiseksi, jotta poliitikot saataisiin mahtikäskyllä peruuttamaan 612-kulkue? Myös Ylen toimitus oli noteerannut tällaisen vaihtoehdon haastatellessaan Töölön lapselliset-puuhamiesoletettuja uutisjuttua varten.

      http://teresammallahti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/247156-oi-natseja-oi-alpakoita

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe