Helsinkiin Moskeija!

OnneaHelsinkiläiset

Sittenkin tulossa! Koska alkavat ensimmäiset kuolonajot rekoilla helsingin keskustassa? Tulossa kiva kaupunki helsingistä.....Ei mikään päivä tiedä milloin murskautuu kaupparetkellä rekan pyörien alle.....

42

944

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sikanautaa

      Moskeijaa ei oo, ei tuu, eikä tilata!

      • Kirjootankirjaan

        Muistakaa ?
        Kansalaisadressit.


    • ihanaa.olen.suvakki

      Ihanaa, saamme myös alpakkateurastamon moskeijan yhteyteen. Julkisia halalteurastuksia voi seurata netissä ja ne on avoimia kaikille. Helsingin ap pormestari nimi sensuroitu kaavaillee jo lastenterahryhmiä seuraamaan teurastusta. Se on suvaitsevaista. Kohta punainen veri virtaa pitkin sörkan katuja, mutta sitä siellä oli jo 20-luvulla.

    • mustatietäjuin

      miksiantaamaatasaatanankäyttön siinäviranhaltia tekeetörkeänrikoksen pikkusormenpirulleviekokokäden.

      • tosiasiassa

        Tähän ei voi muuta sanoa kuin, että kyllä suomalaiset ovat mestareita tekemään hidastettua itsemurhaa.


      • KaatunutValtioJo
        tosiasiassa kirjoitti:

        Tähän ei voi muuta sanoa kuin, että kyllä suomalaiset ovat mestareita tekemään hidastettua itsemurhaa.

        Totta. Eutanasialaki olisi vähän edes helpottanut asiaa mutta siitäkään nämä päättäjien reppanat eivät tajunneet mitään.


      • No moskeijaa rahoitetaan Bahrainin kuninkaan rahoilla joka on sunnimuslimi. Bahrainissa ovat nuo siiamuslimit oppositiossa joten tiedossa on varma uskonsota Suomeen. Miksi se sota. ei muka siirtyisi myös tänne Suomeen kertokaapa se suvakit ? Että silleen.


      • Nyysealakaa

        Atte Kaleva kirjoittaa, että se moskeijan tulo ei ole uskonnollinen päätös, vaan poliittinen.
        Vapavuori pesi kätensä Sinnemän viininlitkull.
        Siellä ne apulaispormestarin kanssa sitä viiniä litkutteli ja suunnittelivat kuinka saisivat moskeijahankkeen läpi.
        Vihervasemmisto , keskust, kokoomus , siniset ja demarit, Suomen tuhoajat.
        Rkp myös.


      • stoppi.heti

        Tuon moskeijahankkeen rahavirta on vähintääkin kyseenalainen. Ei ole olemassa ilmaisia lounaita. Miksi suomalaisia halutaan hallita ja ohjailla ulkopuolelta? Stoppi heti tällaiselle manipulaatiolle.

        "Helsinkiin suunniteltua suurmoskeijaa ja monitoimikeskusta on tähän asti suunniteltu pääasiassa Bahrainin kuninkaan Hamad ibn Isa Al Khalifan omilla rahoilla"
        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005483911.html


    • ehdoton.EI

      Jyrkkä EI suurmoskeijahankkeelle.

      • Kuntalais

      • Anniina.A
        Kuntalais kirjoitti:

        Https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/4643
        Allekirjoittamaan! Levittäkää somessa

        Kävin äänestämässä! Käykää muutkin. Nyt on kyseessä meidän kaikkien suomalaisten tulevaisuus, hyvinvointi ja turvallisuus.


      • Muistio
        Anniina.A kirjoitti:

        Kävin äänestämässä! Käykää muutkin. Nyt on kyseessä meidän kaikkien suomalaisten tulevaisuus, hyvinvointi ja turvallisuus.

        Muistakaa äänestää.


    • ptkänokkasinnei

      se on koko maan asia ette yksinvihreät päätä muillakin on sanasanottavana.

      turpo mistä tiedät että PAAVO VÄYRYNEN EI OLE TULEVA PRESITENTTI!

    • annappakansanpuhui

      onko toimitus ajantasalla tiijätkö että kristinusko on muslimimaissakielletty piekatkiee josottainpuhuu.
      NIINVAARALLISTAPORKKAA NIILLEVAHVA EI

    • ihantulimieleen

      Tuleeko sinne myös raskaankaluston kuljettajakoulutus? Minun mielestä sen moskeijan voisi rakentaa Kruunuhakaan tai Katajannokalle koska siellä asuu sitä porukkaa joka haluaa ja ymmärtää islamisaatiota. Esim, kirjailija Jari Tervo. Ja onhan siellä monia muitakin kulturelleja ihmisiä. Sitä älykästä väkeä.

    • ei.kiitos

      Kuka normaali ihminen jaksaa kuunnella useita rukouskutsuja ja minareettihuutoja päivässä? Ei kiitos.

    • ihme.menoa.nyt

      YK on huomauttanut ja vaatinut Bahrainia tänä vuonna lopettamaan systemaattisen oppostion kidutuksen. Outoa että Emma Kari ja muut vihreät kuten Niinistö huutavat kitarisat ulvoen ihmisoikeuksia ja ihmisarvoa, mutta kun vakaviin ihmisoikeusrikkomuksiin syyllistynyt maa haluaa rahoittaa Suomeen moskeijan niin se on sitten ihan ok. Mielestäni Anni Sinnemäen asemaa kaupunginjohtajana pitäisi miettiä vakavasti. Ja jos Suomen kirkko on tässä mukana, niin hävetkää saatanat.

    • Rahalla_shiia-politiikka

      Shiia-politiikan keskus öljymiljoonilla Helsinkiin! Onneksi olkoon Helsigin kalifaatti ja koko muu Suomi.

    • korruptio.kukoistaa

      Nimilista esiin, kuka päättäjistä ja poliitikoista on voideltu Bahrainin rahoilla?

      • katso_punavihreitä

        Aloite on tullut Helsingin kaupunginvaltuuston vasurilistalta Zarah Abdullah ja sitten oli suomalaisnen naisen nimi. Vihreät, vasurit ja monet demarit varmaan peesaavat.

        Riittää, että tulevissa Bahrainin edustajien neuvotteluissa parille oikeistoedustajalle lyödään rahasalkut kouraan niin suurmoskeija voidaan tehdä rautatieaseman paikalle.


      • sellanen.se

        Abdullah on somali ja somalit edustaa samaa suuntausta kuin tämä kalifaatin suurmoskeija. Mutta muistelen että dani koivulaakso oli peräti vastaan, mutta toisaalta voivat kostaa alpakkagaten äänestämällä moskeijan puolesta. Vasemmistolla harvoin on logiikkaa, muuta kuin anarkismi ja tuho. Ja sitähän suurmoskeija tuo. Täydellisen turvattomuuden.


    • eipoösalittuo

      Raamattu sanoo Jumalan on tuomio varmaan tämänkin sopankeittäjät eestäänlöytää

    • Kappastaas

      Minne katosi kokonainen keskustelu, jossa muun muassa oli linkki adressiin koko Suomen kansalle suurmoskeijasta?

      Oliko liian pahaa mainita suurmoskeija-asian koskevan koko Suomea ja kaikkia suomalaisia, koska Helsinki vaan sattuu olemaan Suomen pääkaupunki? Vai oliko liian järkyttävää todeta, ettei islamin uskonto ole tuonut rauhaa ja rakkautta minnekään, missä sitä harjoitetaan?

    • HALOOHelsinki--
      • No HALOO KOKO SUOMI ! ! ! Että silleen.


      • Etsiljalöytää
        höpöhöpö kirjoitti:

        No HALOO KOKO SUOMI ! ! ! Että silleen.

        Jos koko Suomi haluaa, kansalaisadresseista löytyy
        Ei moskeijaa helsinkiin.


    • haluaisin.huomautella

      Haluaisin huomautella, ettei vaaleihin ole enää kovinkaan pitkä aika. Nyt tarkana niiden ehdokkaiden kanssa. Järki päähän ja harkintaa kaikille äänestäjille. Tässä on maamme turvallisuus ja tulevaisuus kyseessä

    • ihanperseestätuo

      Jättimoskeijan tulo Helsinkiin heräätäisi vääjäämättä uskonnollista vihaa. Valtava määrä suomalaisia vihaisi tuota kehitysmaamuslimien hyysäystä ja lisäksi shiiamuslimit vihaisivat tuota sunnien hyysäystä. Lisäksi kehitysmaamuslimien perseilypytingissä vihattaisiin myös Suomen juutalaisia ja varmaan myös kristittyjä. Mites kävisi asuntojen arvolle ainakin parin kilometrin säteellä tuosta aavikkouskontomekasta? Varmasti seuraisi whiteflight alueelta.

      Onko meidän päättäjien järki tosiaan noin kateissa? Ehdoin tahdoin halutaan tuhota 100-vuotiaaksi päässyt itsenäinen Suomi! Aivan stanan sairasta touhua!

    • ghgbm

      Onhan se selvä, että hankeen puuhaajat sanovat ja lupaavat kaiken mitä Helsingin päättäjät haluavat kuulla - mutta onko niihin puuheisiin/lupauksiin luottamista?

      Sitten jos ja kun moskeija on rakennettu, niin sitten se on rakennettu. Sen jälkeen voi pettää lupaukset, joiden mukaan mm. rahoittajat eivät vaikuta moskeijan uskonnolliseen, poliittiseen ja yhteiskunnallisen linjaan, eikä siellä syrjitä millään muotoa naisia jne., jne...

      • luottamuspulaa

        Puheisiin ja lupauksiin ei koskaan pidä luottaa. Ne vaan ei pidä, se on nähty jo moneen kertaan. "Takinkävntäjiä" on jo liikaa.
        Kannattaa mielummin olla jyrkkä skeptikko, kuin sinisilmäinen ja huijattava hölmö.


      • Muistakaa se video " Sharia lakia Tanskassa ". Että silleen.


      • suomiseonnu

        Eikös takana ole sunnimusukit tulee varmaan pommeja riittämään kun shiiat ja molemmissa toimivat lukuisat alajärjestöt alkavat taistella keskenään kuten tuhansia vuosia omissa maissaan!!! Ja kun kulttuurikeskus liitetään nimeen niin toiminnan rahoitus tapahtuu suurelta suomalaisten veikkaus rahoilla. sen tulette näkemään sieltä ne suvakki hörhöt kuppaavat sinunkin lottorahojasi lähi idän kulttuuri ihneisiin!!!


    • eivainoojak

      josuusi isäntätulee taloon muittentäytyyvaijeta miksi maailmankristillsin valtio on suomimiten tämmöistä voisietää ettäpyövälille annettaisvaltaa.

    • eituLEpitkäikäinen

      Kannattaa ottaa hyvä palovakuutus.
      Menestystä 0-projektiin.

    • Eitarvitaenää

      Koko jutun voi unohtaa ! Irakin ja Syyrian pojat lähtevät nyt kotiin.Molemmissa maissa on rauha !

    • mafiaaaa

      Varmaan lähtevät!? Kun jätti moskeija tulee niin pyhiinvaellus tänne alkaa koko euroopan ja maailman laajuudessa, se kai onkin juonen takana, olisko eu salaliittolaiset tämän takana uhkailulla esim ja painostuksella..

    • Noei

      Ei me muutkaan olla ilahtuneita moskeijasta Hesassa jotka ei asuta siellä, semmoinen vaikuttaa koko Suomeen, ei yksi kaupunki voi tälläistä asiaa päättää kuulematta koko maata, vai onko Hesa enää osa muuta Suomea?
      On selvää , että koko hanke on todella järjetön! Luulisi viimeaikaisten tapahtumien jo opettaneen? Edes vastuutonta piittaamattomuutta päättäjiltä jos tuon hankkeen annetaan mennä läpi, ihmisten turvallisuudella ja koko yhteiskuntarauhan vaarantamisella leikkimistä, enkä tarkoita tällä, että me alku asukkaat olisimme niitä vaarantajia!

    • Noei

      Sitten vielä, minusta ei pahaa tekisi Suomen valtion taloudelle, jos vaikka joku islam valtio laittaisi jonkun miljardin, ihan vaan sen vuoksi, että heidän uskonveljistään täällä pidetään huolta , välillä tuntuu että paremmin kun oman maan kansalaisesta.
      Jos oikeesti tässä olisi puhtaita ja hyviä ajatuksia takana. ja kun tiedetään, että siellä päin on oikeesti joillakin sitä mammonaa yli oman tarpeen, niinkuin noihin moskeijoihin, niin eikö olisi kohtuullista näiltä tahoilta vaatia ylläpito korvauksiin ensin, ja sitten kun se on maksettu , sekä sosiaaliavustus järjestelmä luotu niin, että nämä niin runsas kätisiä avustuksia moskeijoiden rakentamiseen länsi maihin jakavat tahot toimivat rahoittajina omille uskonveljilleen, niin vasta sitten voitaisiin harkita jonkinlaista "kulttuuri- keskuksen" rakentamista, tosin sittenkin heidän omilla varoilla, ja tietenkin tiukkojen ja valvottujen ehtojen kera joissa täytyy olla nolla toleranssi minkäänlaiselle yhteiskuntarauhaa uhkaavalle ääri ajattelulle ja toiminnalle.
      Tämä minusta olisi semmoista jota kutsutaan maalaisjärjeksi. Löytyykö sitä sieltä kehä kolmosen sisäpuolelta , vallan saleista. Pahoin pelkään.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe