Kalliopoika Youtube- laadukkaat 4K luontovideot

https://youtu.be/ofCNZPjgz7g Kalliopoika tekee laadultansa parasta luonto ja eräretkeily videota. 4K 60fps laadulla kelpaa katsella ammattitaidolla kuvattua ja leikattua eräretki videoita. Jouni Ohtamaan videolaatu 4K, mutta ei yllä aivan samaan fps tasoon. Suositun Ali Leiniön videot näkyy olevan Full Hd laatuista.
Ilmoita


215 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Kyl 4K laatu on laadukasta laatua.
Ilmoita
Hyvin kuvattu ja videon laatu on TV tuotanto tasoista.
Ilmoita
Tilaukseen meni kanava
Ilmoita
Kalliopoika work is very important on a number of levels and needs more

attention!
Ilmoita
Ilman muuta tilaukseen suomen paras luontovideokanava.
Ilmoita
Kiitos Kalliopoika. Hyvä tuotos jälleen kerran.
Ilmoita
https://youtu.be/loqnFQgGCQ4 Luontodokumentissa kiinteää vakaata kuvaa Hossan Kansallispuistosta.
Ilmoita
Ehtaa TV taso tuotantoa. https://youtu.be/CSfTrYelaWo Hyvin on saatu tunnelmaa aikaan.
Ilmoita
Onneksi ei ole Kalliopoijan tekemää! Ei kovin rauhoittavaa katsella jotain siilioperaatiota. Kävin tilaamassa tästä kunnon luontokanavan jossa mieli rauhoittuu kuunnellessa ja katsellessa luonnon aitoja ääniä ja tuntoja. https://www.youtube.com/channel/UCrJygwIZvCQXOgYrwNlkqxA?sub_confirmation=1
Ilmoita
Ihan oikeesti suurin osa osa videoista on tehty ilman mitään käsikirjoitusta, ei mitään syytä näitä kehua. Sekavaa tavaraa.
4 VASTAUSTA:
Et ole katsonut ainuttakaan kun tuolleen kommentoit. Laadultansa parempaa saa hakea. Eetunväljyt sun muut jää laadussa kirkkaasti hopealle.
Joku on sekava, mutta Kalliopoika se ei kyllä ole ainakaan videoiden perusteella.
Luuleeko lanttukukkoilija tietävänsä jotain luontovideoiden teosta? Esimerkkinä jokin vaellusvideo jossa liikutaan poluilla. Ei kukaan tee mitään käsikirjoitusta ja opettele vuorosanoja ulkoa. Erikseen sitten TV tuotanto jossa on kässärit.
Lanttukukko on tooosii lanttukukko. Viimeisimmät videot UKK puistosta toooodella hienoa katseltavaa. Lisää vaan näitä odotan.
+Lisää kommentti
Tätä sopii juhlia!!!
Ilmoita
Sain juuri tilaaja syötteeseen Kalliopoika tuotantoa. Luontokokemuksia Teaser. Kun vaan malttaisi odotella tuota valmista luontodokumenttia. https://youtu.be/9fe3Sall5nA
Ilmoita
Nää on heikompia retkivideoita mitä tubessa on, taas tuli tuhlattua aikaa.
5 VASTAUSTA:
Tuben parhaimpaa laatua 4K 60fps. Oletko sokea?
Oletko muuten tilannut Kalliopoika Youtube videokanavan? Minä tilasin ja sain tyytyväisyystakuun! Teaser Luontokokemuksia vaikuttaa huippu laadukkaalta.
https://www.youtube.com/watch?v=9fe3Sall5nA Ihastuin upeaan kameratyöskentelyyn, loistavaan kerrontaan, jouhevaan esitykseen ja hyviin kappalevalintoihin.
Kuvanlaadulla ei ole suuremmin väliä. Sisältö ratkaisee. Ali Leiniö puhuu selkeästi, esiintyy luontevasti ja videot ovat informatiivisia muille retkeilijöille.
345h43h5634 kirjoitti:
Kuvanlaadulla ei ole suuremmin väliä. Sisältö ratkaisee. Ali Leiniö puhuu selkeästi, esiintyy luontevasti ja videot ovat informatiivisia muille retkeilijöille.
Katson mielummin 4K laatua , mutta kukin tavallaan.
345h43h5634 kirjoitti:
Kuvanlaadulla ei ole suuremmin väliä. Sisältö ratkaisee. Ali Leiniö puhuu selkeästi, esiintyy luontevasti ja videot ovat informatiivisia muille retkeilijöille.
Mukavampi katsella luontoa, kuin jotain pussikeiton vatkaamista niin kuin Leiniö ruukaa tehä.
+Lisää kommentti
Ohtamaa ja Kalliopoika tekevät 4K videoita, ja niitä on mukava katsoa.
Ilmoita
Kovin kehutaan Leiniö tuotantoa. Hän tekee videonsa samalla kaavalla, ei mitään uutta. Ei kamera-ajoja, ei pahemmin luovuutta tule esiin kuvauksissa. Jouni Ohtamaa kuitenkin on se ykkönen luontovideoiden teossa.
Ilmoita
Kyl nyt jää Leiniöt ja Ohtamaat hopialle kun katselee Kalliopojan luontovideota. https://youtu.be/TbpjiGJIfKI Ammattimainen toteutus, kuvaus ja editointi. No huh huh!
2 VASTAUSTA:
Katsoin ylläolevan pätkän, sehän oli sekalaisia kuvakulmia ilman mitään sen suurempaa ajausta. Kuva on toki terävää, ei se nyt ainoa syy ole katsoa. Taitaa kuvaja kirjoitella tänne eri nimimerkeillä ja kehua omia tuotoksiaan, ei jatkoon
Ihma kirjoitti:
Katsoin ylläolevan pätkän, sehän oli sekalaisia kuvakulmia ilman mitään sen suurempaa ajausta. Kuva on toki terävää, ei se nyt ainoa syy ole katsoa. Taitaa kuvaja kirjoitella tänne eri nimimerkeillä ja kehua omia tuotoksiaan, ei jatkoon
Luulen että sinä kirjoittelet noilla nimmareila erilaisil. Mut jos ei ole muuta tekemistä niin.
+Lisää kommentti
Upeeta kameratyöskentelyä! Hyvä kerronta ja jouheva tarina.
Ilmoita
Löysin vasta Kalliopojan videot! On kyllä todellista erämaan armoilla elämistä ja aitoa seikkailua noissa pätkissä!

Vähän kuin Bear Grylls ja Lars Monsen yhdistettynä.
Ilmoita
Jossakin viteolla kalliopoika jo mainihti että joku aina käy EI tykkäämässä kerran videota. On tilannut kanavan jotta voi EI tykätä. On siinä jossakin kohtaa hummeeti mennyt sekaisin.
Ilmoita
Paras video on"in the wilderness/erämaan armoilla" jossa hiihdellään jotain kunnan auraamia latuja pitkin Pirkanmaalla.
1 VASTAUS:
Sinä et osaa tehdä edes tuollaista videota kuin Kalliopoikatekee.
https://youtu.be/bRPjAv0QYiE hyviä on videot pilkesilmäkulmassa tehtynä ja huumoria on.
+Lisää kommentti
Parastahan näissä videoissa on K-pojan emäntä...
1 VASTAUS:
Taitaa olla kätesi ylirasittunut? He...vanhapoika..heeeeee
+Lisää kommentti
On Kalliopojalla kohta 3000 tilaajaa! Aika mukavas määrä tilaajia.
Ilmoita
Uutta videota Kalliopojalta https://youtu.be/4kNGg7kCaqY Päiväretkeilyä
Ilmoita
Eikö teistä tunnu yhtään entisen toistolta, kun joka pätkässä sama peräpeili menee edellä? Luulisi tuon kyllästyttävän, ja luulisi että videoija keksisi jotain muutakin aihetta kuin muijan kävelyä reitin läpi. Tilaajia näkyy olevan tuhansittain, mutta vain muutama sata korkeintaan videot katsoo. Vaikea ymmärtää, että ollaan fani tuollaiselle videoijalle.
2 VASTAUSTA:
Niin,joka luontovideosa sama luonto ja samat puut, mäntyjä kuusia pajupensaita. Järviä ja jokia. On muuten youtuben parraslaatuista materiaalia. Kuka kumma vääntää tänäpäivänä FullHd videota? Kyl 4K laatu on vaaan mukavata katteltavaa verrattuna full hdhen. Muut suositut retkivideoijat kuvaavat omaa turpaansa aika paljon ja jää luonto hiukan toisalle, mutta kukin tyylillään ja tavallaan.
Mutta onko se tervettä kun sinä käyt katsomassa videoita joista et tykkää? Taitaa olla aika makkeita videoita kun käyt kuitenkin katsomassa ja painat Ei tykkää nappulaa? Elämä niin kovin tylsää ja saamatonta että pittää oikein toisten tekemisiä kyttäilä.
+Lisää kommentti
Tämäkin video katsottu vajaa 1000 kertaa viikossa https://youtu.be/2c1U875NFpw
Ilmoita
Senku kävelee mettän läpi akka eellä. Siinä on sisältö!
2 VASTAUSTA:
On kyllä hyvin tehty laadukas luontovideo.
Kateus vie kalatkin vedestä. Mikä saa ihmisen noin kateelliseksi? Parjaat täällä eri nimimerkeillä. Itse et saa mitään aikaiseksi.
+Lisää kommentti
Esimerkkinä tässä Hossan Kansallispuisto luontodokumentti joka on ainutlaatuisen fantastinen. https://www.youtube.com/watch?v=9Np1FdViVJY&t=6s eetunväljyt sun muut leiniöt kalpenee tuotannollaan.
Ilmoita
https://youtu.be/5ZuF5odE4I8 Hei, tässä videolla ei vielä ole yhtään Ei tykkäystä! Haloo ja herätys nyt...
Ilmoita
Mihinköhän ulkomaiseen ulkomaiseen uskonlahkoon kuulunee, kun kaikkea paskaa ylistetään ulkomailta käsin, ja mikä on viihdefoorumi.eu? Itsensäkö perustama?
1 VASTAUS:
Kalliopojalta tullut taas uutta vaellusvideota! https://youtu.be/PxNQUy4BzRQ
Osa1/5 ja osa 2/5 https://youtu.be/xv5zQjTcQ7A Urho Kekkosen Kansallispuistossa elikkäs UKK puisto. Vaellusta erämaassa. Hienoa on taas katsella lapin erämaa maisemia kunnon laadulla. Mikä ihmeen viihdefoorumi? ei videolla mitään viihdefoorumia ole. Täytyy taas kehua ja kumartaa kun jaksaa Kalliopoika vääntää näitä luonto ja vaellusvideoita meille kotisohvaperunoille. Malttamattomana odotan seuraavaa osaa, jää vähän kuin hauki koukkuun näihin videoihin.
+Lisää kommentti
Huomaa, että ollaan ensi kertaa merkittyjen reittien ulkopuolella, kun UKK-puistoa erämaaksi esittelee! Sitäpaitsi tuota ei voi vaellukseksi mainita, koska kävelee lyhyitä matkoja vain päiväreppu selässä. Voihan tuolla yhtä tyhmiä katsojia harhauttaa. Niitä jotka eivät ole metsässä käyneet, puhumattakaan erämaista.
4 VASTAUSTA:
Kairaahan tuo on ja retkeilyalueen ulkopuolella. Vaeltaminen on aika lavea käsite ja määre. Videolla vaelletaan Aittajärveltä Sudenpesän varauskammille ja on siinä aika taival takana kun kertoo matkan olevan melkein 19 km rinkan painon ollessa jotain 24/25kg. Oli mukavan oloinen vaellus dokumentti ja upeasti UKK puiston erämaaluonto pääsi esille.
Sanoi videolla että on Savotta 906 putkirinkka selässä jatkuvasti, vaikka päiväreissuilla kevennettynä. Niin eihän siinä ole järkeä tunkea päiväreissulle rinkkaa täyteen, että tulisi joidenkin hörhöjen vaellusmääreet täyteen :D
Juhola puhuu assiata! Suomessa ei erämaata ole ja vaeltaminen on sitä kun rinkasssa on painoa 40 kg kuten brittien kommandoilla. Matkana täytyy olla 50 km vuorokaudessa. Se se on vaellusta eikä mikään muu.
Terv. Erik Pehrsson
Juholan poeka ei nyt tiedä asioista yhtään mitään. Se on koilliskaira ja erämaa.
+Lisää kommentti
Vielä lisään, että teltta on väärin pystytetty ja ihan huonolla paikalla. Tarppi ei ole kireällä ja miksi ihmeesssä käyttää tarppia kun ei sada? Kumisaappailla ei kuulu vaeltaa ja vaatteet jotain halpis tuotteita. Rinkka hankittu Biltemasta halvalla. Oikea vaeltaja käyttää karttaa ja kompassia, ei gepslaitetta.
1 VASTAUS:
Väärin pystytetty...he...he. ei ole oikeaa tapaa pystyttää telttaa.
+Lisää kommentti
Tuli uutta jaksoa Urho Kekkosen Kansallispuisto sarjaan saariselkä. https://youtu.be/k9eX5ZsY3Fw Maisemat hivelee silmää tuolla Paratiisikurussa.
Ilmoita
Onhan täsä esim Seitsemisen Kansallispuisto vaellus video vai mitä eräilyä ja retkikeitin juttuja mahtaa nyt olla. Suomen Kansallispuistot ne on maailman puhtaimmat jarauhallisimmat paikat harrastella eräilyä. https://youtu.be/rqqJZzrufbY
Ilmoita
Huomaa että ollaan sitä kairaa kierretty ennenkin. Sievin kengät jalassa kelpaa tallustella erämaan polkuja, ei tarvitse kastella jalkoja.
Ilmoita
https://youtu.be/VFf2sbKQ_cY Tämmöttis nimellä on tullut uutta Kalliopoika erävideon tekijältä. Lapin erämaat-Saariselkä-Tunturit-Joet-UKK Puisto-Lapin luonto
Ilmoita
Onkos tää uusin vielä ollut tääll? UKK puisto elikkäs Urho Kekkosen Kansallispuisto erämaa seikkailu. https://youtu.be/T18yxQU-aHw Osa 4/5. Kyll jää Eetun völjyssä ja Ali Leiniö videot hopialle kirkkaasti kun katsoo videon laatua. Toteutus videolla myös huippunerokasta. Tykkään katsella enemmän Suomen luontoa kuin naamarin kuvaa videolta kuten näillä suosituimmilla näkkyy olevan.
Ilmoita
https://youtu.be/7UHEynN6syg Uusin erävideo Kalliopoika youtube videokanavalla. Luontoa ja maisemaa Suomesta.
Ilmoita
Tässä videol ei ole yhtään Ei tykkäystä! https://youtu.be/T18yxQU-aHw Höröltä unohtunut käydä Ei tykkäämäs, nyt äkkiä Ei tykkäämään Kalliopoika luontovideo youtube kanavalle.
Ilmoita
Vai että 4K laatua? Moniko tämmöisiä katsoo edes sellaisesta vekottimesta, joka pystyy näyttämään full HD laatua? Harvan läppäri esimerkiksi pystyy moiseen eikä kenenkään älykänny. Siinä menee 4Koot aivan hukkaan. Sata katsojaa, niistä 3 katsoo 4K töllöstä, lähinnä siksi, että on sammunut töllön ääreen ja juutuupi pukkaa jotain moskaa automaatilla.

Kyllä laatu on jotain muuta kuin pikselimäärä: kerronta, leikkaus, sisältö, rytmitys, jaksottelu, jännite, kuvakulmat jne jne.

nimim. pari TV seikkailudokkaria telkkariin tehnyt
9 VASTAUSTA:
Pitkästyttävää paskaa, videopakkaus pikselöi pahasti. Ei ihme että kukaan ei näitä jaksa katsoa oikeasti läpi. Kaksi 30 sekunnin näytettä riitti minulle, äksönkameran vääristävän pullonpohjan läpi muijan selkää ja reppua. Että 45 katsoisin minuuttia samaa?? Eipä todellakaan!
Ng kuvaaja elää jossain kivikaudella? Oli sitten läppäri vanha tahi uusi niin 4K ja FullHd laatu erottuu kuitenkin. Luulisi dokkarin tekijän nämä asiat tietävän. (todellisuudesa ei ole tehnyt hän edes videoo tuubiiin :D)
360fps laatu on aivan riittävä ja kuvanvakaimet ja sun muut on ihan turhaa rahanmenoa. Itse teen työkseni luontodokumentteja ja tiedän asiat. Tärkein kuvallisessa dokumentissa on pelkkä luonnon ääni ja se toimii vaikka 20 min ilman kuvaa.
vaellusjalkine kirjoitti:
Ng kuvaaja elää jossain kivikaudella? Oli sitten läppäri vanha tahi uusi niin 4K ja FullHd laatu erottuu kuitenkin. Luulisi dokkarin tekijän nämä asiat tietävän. (todellisuudesa ei ole tehnyt hän edes videoo tuubiiin :D)
Vekotin näyttää enimmillään sitä laatua mihin näyttö riittää, ylimäärä menee harakoille. Ei mahdu iso tölkki kaljaa 1,2 desin kahvikuppiin. Jos on kuvannut seikkailudokkarin National Geography Adventure One -kanavalle ja tehnyt pari vastaavaa dokkaria YLElle, ei viitsi tuhrata juutuupien kanssa. Vimeossa on vissiin pari sataa videota kuitenkin. Ai niin, on niitä juutuupissakin muutama kymmenen yritysesittelyä ja vastaavaa maksaville asiakkaille, mutta mitä noista, meinasi jo unohtua.
NG-kuvaaja kirjoitti:
Vekotin näyttää enimmillään sitä laatua mihin näyttö riittää, ylimäärä menee harakoille. Ei mahdu iso tölkki kaljaa 1,2 desin kahvikuppiin. Jos on kuvannut seikkailudokkarin National Geography Adventure One -kanavalle ja tehnyt pari vastaavaa dokkaria YLElle, ei viitsi tuhrata juutuupien kanssa. Vimeossa on vissiin pari sataa videota kuitenkin. Ai niin, on niitä juutuupissakin muutama kymmenen yritysesittelyä ja vastaavaa maksaville asiakkaille, mutta mitä noista, meinasi jo unohtua.
Kunhan leveilet :D Onhan se nyt selvä että 360 fps VS 4K näyttää ihan erilaiselta oli näyttö sitten mikä tahansa. Mitä se äiti on sanonut tästä valehtelusta?
hepheeeee kirjoitti:
Kunhan leveilet :D Onhan se nyt selvä että 360 fps VS 4K näyttää ihan erilaiselta oli näyttö sitten mikä tahansa. Mitä se äiti on sanonut tästä valehtelusta?
Miten sinä nyt vertaat 360 kuvaa sekunnissa kuvataajuutta ja 4K resoluutiota toisiinsa? Että kumpi on parempi? Onko 4 tuuman naula parempi kengänpohjallinen?

Ehkäpä leveilenkin.
NG-kuvaaja kirjoitti:
Miten sinä nyt vertaat 360 kuvaa sekunnissa kuvataajuutta ja 4K resoluutiota toisiinsa? Että kumpi on parempi? Onko 4 tuuman naula parempi kengänpohjallinen?

Ehkäpä leveilenkin.
Ohtamaa, Pulli ja Kalliopoika tekevät 4K laatua mikä näkyy terävämpänä ja parempana ruudulta kuin ruudulla verrattuna FullHd laatuun. P sen piti olla eikä fps. you know.
NG-kuvaaja kirjoitti:
Pitkästyttävää paskaa, videopakkaus pikselöi pahasti. Ei ihme että kukaan ei näitä jaksa katsoa oikeasti läpi. Kaksi 30 sekunnin näytettä riitti minulle, äksönkameran vääristävän pullonpohjan läpi muijan selkää ja reppua. Että 45 katsoisin minuuttia samaa?? Eipä todellakaan!
Kuha kateuksisasi keksit näit pikselöintijuttujas. Monet kuvaa omaa naamaa luontodokareissa ja se vasta onkin surkeaa roskaa. Ärsyttää kathella jotain eetun ja ali naamavärkkiä jatkuvasti kun halluttaa kahtella tunturia ja luontoa.
Täsä oikein huolella tehty luontodokumentti Kalliopoika tekijält. https://youtu.be/9Np1FdViVJY Katso ja ota opiksi!
NG-kuvaaja kirjoitti:
Pitkästyttävää paskaa, videopakkaus pikselöi pahasti. Ei ihme että kukaan ei näitä jaksa katsoa oikeasti läpi. Kaksi 30 sekunnin näytettä riitti minulle, äksönkameran vääristävän pullonpohjan läpi muijan selkää ja reppua. Että 45 katsoisin minuuttia samaa?? Eipä todellakaan!
Soppii vallan mainiost tää laajakuva maiseman kuvaukseen ja videointiin. Paris viikos katsottu tuhansia kertoja näit UKK puisto tai Urho Kekkonen Kansallispuisto luontovideoita.
+Lisää kommentti
Hieno kuvaus UKK puisto elikkä Urho Kekkosen Kansallispuisto ja Paratiisikuru. https://youtu.be/AMNVOIRIghM Leiniöt sun muut vatkaa puuroja , Kalliopoika ja Jouni Ohtamaa taitavina kuvaajina tekevät laadukasta filmiä luonnosta. Niin meinasi unohtuaa Harri Pulli myös listalta. Tässä se pidempi Paratiisikuru versio https://youtu.be/k9eX5ZsY3Fw
Ilmoita
Tiesitkö muuten sitä, että Youtube botille on ihan sama painaako tykkää tahi ei tykkää nappia. Botti tykkää kunhan on vain liikennettä ja reagointeja. Tämä naurattaa aika-ajoin näitä tietämättömiä ei tykkääjiä jotka tietämättään lisäävät, ei tykkäämällä, videon suosiota hakukoneiden silmissä. Kommenteissa ihan sama kaava, elikkäs on ihan sama mitä sinne kommenttikenttään kirjoittaa, kunhan kirjoittaa.
Ilmoita
Sotavaaranoja UKK puistossa! Tässä lienee siitä tehty Youtuben paras lyhytdokumentti. https://youtu.be/ec-gdWgmPUc
Ilmoita
Lässytykset sikseen ja palataan taas otsikon asiaan. https://www.youtube.com/watch?v=CQpnopIREN0 Tuos olis seuraava vaelluskohde kun en ole käynynnä. Seitsemisen Kansallispuisto ja Multiharju. On upeeta aarnimetsää ja nähtävvää ihan koko päiväks.
Ilmoita
Tätä ollaan kieli pitkällä odotettu! https://youtu.be/fLajcFYfv3Y Vaellus Lapin erämaassa- Urho Kekkosen Kansallispuisto-Saariselkä Osa 5/5.
Ilmoita
Tämä on kyllä noloin ittekehuketju ikinä. Totaalisen amatöörimäisiä ja pitkästyttäviä rainoja. Jos se sinun muijasi on edes puoliksi niin fiksu kuin on kohtuullisen näköinen niin saisi panna poikki koko paskan tai muuttaa edes äiteensä tykö retkiesi ajaksi. Luulis hävettävän.
Ilmoita
Ihan parhautta lukea tätä lankaa. Ja tässä taas sitä materiaalia haukuttavaksi LOL. https://youtu.be/1nono5PtPXk Siikaneva on soitten parhautta.
Ilmoita
Katsottuani näitä erävideoita olen tullut päätelmään.
-Ammattimainen toteutus
-Kuvauskalusto ammattilaatua
3 VASTAUSTA:
Vastaavat päätelmäni:
- amatöörimäistä pötkövideota ilman minkäänlaista draaman tajua
- halvalla äksönkameralla jossa pullonpohjalinssi
AlkaaJoRiittää kirjoitti:
Vastaavat päätelmäni:
- amatöörimäistä pötkövideota ilman minkäänlaista draaman tajua
- halvalla äksönkameralla jossa pullonpohjalinssi
Vai draamaa vaellus ja erävideoon :D Kaivelin Kalliopoika youtube videokanavalta ja löysin kamerakaluston esittelyä. https://youtu.be/IsKaoOpyTBw Hero6 black ja Sony AX100E kameroat. Äänitykset Hero4 (ilmeisesti black malli?)
äxönpullonpohjalla kirjoitti:
Vai draamaa vaellus ja erävideoon :D Kaivelin Kalliopoika youtube videokanavalta ja löysin kamerakaluston esittelyä. https://youtu.be/IsKaoOpyTBw Hero6 black ja Sony AX100E kameroat. Äänitykset Hero4 (ilmeisesti black malli?)
No vertailun vuoksi pelkästä äänipuolen kalustosta sen verran, että itselläni pelkät mikrofonien Rycote TUULISUOJAT ovat maksaneet reilun tonnin (koko äänityshärveli Hero 4 (???!!!) näkyy olevan vajaat 200€, hehe). Mikrofoneissa on rahaa kiinni noin 15000€ (DPA, Senneheiser, Gefell, Sanken, SoundField, Pearl jne), tallentimissa 8000€ (Sound Devices, Zoom, Prism), mikrofonesivahvistimissa (SD, Maselec) 6000€, radiomikeissä 1500€ ja pelkkä edittisysteemin äänimonitorointi on uushankinta-arvoltaan non 29000€ (PMC, Genelec, Adam, Crane Song, etc.).

Puhutaan siis hieman eri mittaluokan asioista ja vaatimustasosta. Myös visuaalisen ilmeen osalta.

Mutta jatkakaa valitsemallanne tiellä. Tai pelkkä polkuhan tuo näkyy teillä olevan.
+Lisää kommentti
Tätäkin Hossa Julma Ölkky riippusilta videota öön katsottu yli 8000 kertaa ja kovasti myös tykätty. https://www.youtube.com/watch?v=sGzqLPL8AYw
Ilmoita
Toenni on siinä ihan sama puhhuuko siinä perse elikkä pää, kun tämä sama keuna jatkuvasti ilikkuu ja kompeiloo Kalliopojan viteoitten päältä.
Ilmoita
Tiedoksi arvon neideille, ettei erämaassa ole tupia muutaman kilometrin välein niinkuin kekkospuistossa on. Eikä vaeltamista ole, että pidetään majoitetta yhdessä paikassa ja siltä tehdään päiväretkiä. En sano etteikö tuossa ole hohtoa, mutta ei sitä voi eräretkeksi kutsua.
1 VASTAUS:
Voi sentoki! Ei taida olla valtiovallan toimesta määritetty virallista vaeltamisen ja eräretken määritelmiä. erämaa-aluettahan tuo on ja muutenkin kaukana sivistyksestä. Jatkaa vaan sitä ressaamista, videoiden tutkimista ja tiukalla kammalla haraamista jotta löytää jotain mainihtemisen arvoista valittamista. On sitä joillakin aikaa kytätä toisten tekemisiä, sanomma pitsi joo.
+Lisää kommentti
Nyt ei voida puhuaa villistä Lapin luonnosta ja erämaasta, vaan Taivalkosken Kylmäluomasta. https://youtu.be/n_vtfKJShKM Tästä ja tolleen vaan lähdetään sinne vaeltamaan.
Ilmoita
Onneks tää trolli meni häpeen nurkkaan. Höpäji ihän käsittämätöntä roskaa.
Ilmoita
Täs videolla näkyy puuttuvan ei tykkäys! https://youtu.be/T18yxQU-aHw Itse olen tykännyt, mutta on jäänyt huomaamatta ei tykkääjällä käydä ei tykkäämässä :D On vielä lapin erämaa video UKK puistosta Urho Kekkosen Kansallispuisto tuulten tunturit ja korpi.
Ilmoita
No onhan tämä sellainen hassunhauska harrastus vaimokkeen kanssa, kierrellään polokuja kamera repun henskeleissä ja julkastaan sitten netissä. Ei maksa mitään ja kyllä niitä joku joskus kattelee. Ei niitä paljoa viitti leikata, yhtä putkea vaan eikä meillä ole kunnollista läpäriäkään. Tänne tykkään niitä mainostaa, kyllä joku aina erehtyy jonkun matkaa niitä katsomaan, en minäkään niitä loppuun asti jaksaisi mutta katsojalaskuri aina nytkähtää kuiteski. Mukavinta on keksiä uusia nimimerkkejä ja kehua ittiään, ja savoksi! Ei tässä todellakaan mitään ammattilaisia olla, ne on eri miehiä kokonaan. Tämmöisellä työttömällä on toisaalta mukavasti aikaa kierrellä metsissä ja tulee halvaksi. Vaimonkin laittoiva lomalle, jotta aikaa on.
3 VASTAUSTA:
Kauheasti kirjoitusvirheitä! Kalliopoika on sivistynyt ja osaa kyllä oikein kirjoituksen paljon paremmin kuin sinä, trolli.
nohniin kirjoitti:
Kauheasti kirjoitusvirheitä! Kalliopoika on sivistynyt ja osaa kyllä oikein kirjoituksen paljon paremmin kuin sinä, trolli.
Kiitos kiitos, mutta ei tarvitse tule minua puolustelemaan. Sivistys on sydämen sivistystä vaikka koulujen käynti onkin jäänyt vähemmälle eikä älliä tullut elämän arvonnassa sitäkään liiemmälti. Retkeilyä se ei haittaa ja nettiin osaan videota pukata vaikka unissani. Mukava se olisi osata homma paremminkin mutta nämä nyt riittää minulle ja eikä tuo tavoittamani yleisökään näytä paremman päälle ymmärtävän.
Kyllä puolustan koska hyviä videoita luonnosta on aina mukava katsoa ja nyt laitan tähän malliksi ja sen trollin harmiksi yhden mielestäni parhaista luontovideoista. https://youtu.be/v9rzAJ0UR9c Helvetinjärvi National park Helvetinjärven Kansallispuisto.
+Lisää kommentti
Uusinta uutta Kalliopoika youtube videonikkari. https://youtu.be/WclPodHlJ34 SIinä retkeillään Melon voimalaitokselle.
Ilmoita
Ritajärven luonnonsuojelualue https://youtu.be/Dswa6Eq4lJI Kallioinen järvien ympäröimä alue.
Ilmoita
Laadusta tietookaan ja kenellä VAELTAJALLA on kananmunia kuorineen matkassa? Nää ei oo vaeltaneet ikinä. Koska muuten ootte nähneet muijan hymyilevän. Taitaa olla pakkopullaa!
1 VASTAUS:
Kananmunia erämaahan kantaa vaeltajat joilla on hyvä kunto ja kestävyys. Nillittäjät ei pääse edes sohvalta ylös.
+Lisää kommentti
Tarkotitkoo tätä videota https://www.youtube.com/watch?v=8c8_9XU1LDY Urho Kekkosen Kansallispuisto- Leirielämää Sudenpesällä. Kyl se vaan näin on jotta ei se oo vaellusta jos kananmunia kantaa erämaahan. Koskenkorvoo voi ja kannattaa kyllä kantaa retkellä.
Ilmoita
Jotenkin on vaan pakko katsoa ja ei tykkää nappia painaa. olen TILANNUT kanavan sitä tarkoitusta varten että saan painaa Ei tykkää nappia.
Ilmoita
Trolli taas väsähti! Kalliopojalla on hyviä viteoita j a näkyy tulevan jatkuvasti lissää.
Ilmoita
Kovasti kehuttu teaser UKK puistosta. https://youtu.be/RgzCWaHkkms Viimeisen päälle hyvä toteutus!
1 VASTAUS:
Hyvä oli ja ilo katsoa.
+Lisää kommentti
Koskahan tulee valmis osa tuosta tiiseristä?
Ilmoita
En tierä mutta tässä on Luontokokemuksia luontodokumentti vuodenaikojen vaihtumisesta Pirkanmaalla. On aikas hyvää laatua taas! https://youtu.be/9IYO2dkHDaY
Ilmoita
Kalliopoika on 72 vuotias! https://youtu.be/SxsskZ9GKBk Tässä totidteet!
Ilmoita
Onko tämä NEW luonto ja erävideo jo tänne postattu? https://www.youtube.com/watch?v=ScEk-qalERg Erämaata etsimässä erävideo itäkairasta.
Ilmoita
Ja laatu vain paranee ja videot myös,Salamajärven Kansallispuisto erä ja retkeily video on tässä ja juu. https://youtu.be/7zHA48MAApk
Ilmoita
Tiedoitus! Huomio huomio! Trolli on kukistettu.
Ilmoita
Aina vaan upeempia luonto ja erävideoita pukkaa Kalliopoika youtubella https://youtu.be/_SA4zCwnE-Q Erämaan armoilla ollaan tässä UKK puistossa. Saariselkä erämaa osio.
Ilmoita
Uusin erämaa vaellusvideo on taas ilmestynyt Kalliopoika youtube video kanavalle. Tätä taas olen odottanut kuin karhu hunajaa. Upeeta ja mahtavaa! https://youtu.be/X93PlZ5x0zk Teemme päiväretken Sudenpesältä Paratiisikuruun. Saariselkä näyttää parhaat puolensa. Urho Kekkosen Kansallispuisto. Paratiisikuru -Ukk puiston kaunein erämaa-Lapin maisemat.
(Lainaus youtube kanavalta)
Ilmoita
Kuva kohtuullista, mutta sisältö täyttä paskaa. Kuvittelee, että määrä korvaa laadun. Samaa sontaa monella eri kanavalla moneen kertaan. Luulisi itseäänkin tympivän. Suomalaisia kommentoijia joka videolla vain pari, ja hekin kommentoivat vain siksi, että uskovat saavansa katsojia omille videoilleen. Tämänkin Suomi24-keskustelun kehujia ja keskustelun aloittajia ovat he itse. Sekin ettei youtube-kanavilla ole suomenkielisiä kommentoijia enempää todistaa tuota. Itse kun ei siellä voi määräänsä enempää itseänsä kehua rekisteröinnin pakollisuuden vuoksi.
Huvittavaa, että kirjoittelee toisten videoillen alle, että käyppä katsomassa minunkin videoitani. Ihan kuin peruskoulun alaluokkalainen tuollaisella käytöksellään.
3 VASTAUSTA:
Taidat itse kirjoitella ja trollata. Lisäksi epäilen että käyt myös ei tykkäämässä Kalliopoika video kanavalla. Melko outoa stalkkaamista. Joss vertaa Kalliopoika, Ali Leiniö, Jouni Ohtamaa, Reissussa ja Eetun völjyssä video kanavia ja videoita keskenään, niin kyllä Kalliopoika tekee taiteellisesti ja laadullisesti ihan parasta kamaa. Kalliopoika on nähnyt vaivaa kuvatessaan kamera-ajoja ja hidastuskohtauksia. Esim Eetun völjyssä kun tekee ja kuvaa heiluvalla kameralla. Ohtamaalla laadukasta luontofilmiä. Oletko sinä se kopterimies joka kadotti heti ensi lennolla 500 euron kuvauskopterin? Tästä on ollut paljon tetissä puhetta.
Voisitko kertoa millä eri kanavalla on tätä "sontaa" Itsekö keksit? Linkkejä pliis.
On meitä sentään kaksi jotka jotakin ymmärtävät luontovideoista.
+Lisää kommentti
Kalliopoika youtuubin tilaajana sain juuri syötteeseeni uuden luontovideon.
https://youtu.be/noZq67Wkwl8 Tekevät päiväretken UKK puistossa Lapin erämaassa. Ainakin alku vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja lupaavalta.
Ilmoita
Lissee herkkuloita taas luvassa. https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=XJ5oQq2haBo Paras eräkanava on kyllä Kalliopoika
2 VASTAUSTA:
Kyllä se on enemmänkin peräkanava. Sitä ihtiään pukkaa.
AlkaaJoRiitää kirjoitti:
Kyllä se on enemmänkin peräkanava. Sitä ihtiään pukkaa.
Kelpaisi suoraan vaikka Ylelle nämä kalliopoika youtube erävideot ja luontokuvaukset. Hyvin tehty, kuvattu, leikattu ja suunniteltu.
+Lisää kommentti
Täsäkin katsottu jo yli tuhat kertaa joten aika suosittu vai? https://youtu.be/k9eX5ZsY3Fw
4 VASTAUSTA:
Kyllä saat kauan etsiä, että Kalliopojan viimevuosien videoista tuhansien katsojia löydät. Kymmenistä korkeintaan muutamiin satoihin ja tilaajia muka 3000. Ei ole kummoinen määrä jotka tilaajistakaan vaivautuisi. Kun paljon paskantaa ja vielä moneen kasaan, niin ainahan joku kärpänen paikalle eksyy.
Raid3 kirjoitti:
Kyllä saat kauan etsiä, että Kalliopojan viimevuosien videoista tuhansien katsojia löydät. Kymmenistä korkeintaan muutamiin satoihin ja tilaajia muka 3000. Ei ole kummoinen määrä jotka tilaajistakaan vaivautuisi. Kun paljon paskantaa ja vielä moneen kasaan, niin ainahan joku kärpänen paikalle eksyy.
Ooetko aktiivi? Haravoit Kalliopoika videokanavaa? miksi? mitä siittä hyödyt? Miksi et mene töihin?
Raid3 kirjoitti:
Kyllä saat kauan etsiä, että Kalliopojan viimevuosien videoista tuhansien katsojia löydät. Kymmenistä korkeintaan muutamiin satoihin ja tilaajia muka 3000. Ei ole kummoinen määrä jotka tilaajistakaan vaivautuisi. Kun paljon paskantaa ja vielä moneen kasaan, niin ainahan joku kärpänen paikalle eksyy.
Mihin moneen kasaan? Mitä tarkoitat? voitko selventää? En ymmärrä?
Vaellus Lapin erämaassa- Urho Kekkosen Kansallispuisto Osa 3/5 Paratiisikuru
2 055 näyttökertaa https://www.youtube.com/watch?v=k9eX5ZsY3Fw&feature=youtu.be
+Lisää kommentti
Polliokaika tehnyt taas videon jokin varuste testivideo, naurettavan pieni kirves testissä. Fiskars X5 retkikirves. https://youtu.be/0RWfLjE0DiE
Ilmoita
polliokaika meinaa hankkii kuvauskopterin joku troneko se on? No mutta on se ilmasta kuvattuna luonto toisellainen ja hieno,polliokaika sen asian mainitsi jossain en nyt muista missä. oliko videolla tai jossain. Eikä mitään leikkipeliä meinaa hankkii.Oikein ammattiropellipelin.
Ilmoita
UUTTA vaellusvideota taas tullut tilaajille. https://youtu.be/Pjde7QdUSIk Lapin erämaassa UKK puistossa. https://youtu.be/Pjde7QdUSIk
Ilmoita
Nyt on sitten viimmesen päälle hyvä kooste UKK puiston helmestä jotta joo
Ilmoita
Yhdestä ainoasta eväsretkestä tehty jo ainakin sata videota, ja klipit ainakin suurelta osin samoja. Kyllä täytyy olla tyhmää sakkia niin tekijä kuin katsojatkin joille nuo näyttää menevän täydestä.
2 VASTAUSTA:
Ihan erilaisia jokainen video kyllä on kun niitä olen katsonut ja liioittelet kyllä tuolla sadalla,aika kovasti. Oletko itse se tyhmin? Olet katsoja..........
Letu pietu se kuitenkin katsoo jokaisen videon kun näin hyvin asian mukamas tietää. HYvää luonto ja vaellusvideota kyllä on.
+Lisää kommentti
POLLIOKAIKA meinottelee kuvauskopterin hankintoo. Osaa varmasti lennättää eikä HUKKAA sitä heti ensilennoilla.
Ilmoita
Ihan parasta retkivideo matskuu kalliopojalla. Ei ole sitä samaa oman naaman kuvaamista mitä nykyään joka paikassa näkee.
Ilmoita
Mukavempi näitä luontofilmejä on katsella jos vertailukohtana on joku random tänktoppimies joka tekee livestreamia parille katsojalle.
Ilmoita
Nyt saa jo riittää nämä roskafilmit!!!!!!! https://youtu.be/kSEVQFkNG-k Taas joku luodon saari ruskaretki vaellus. https://youtu.be/kSEVQFkNG-k
Ilmoita
Youtubessa on Kalliopojan eli sinun videoillasi vain 2-3 suomenkielistä perskärpästä, jotka kommentoivat sinne vain siksi, että saisivat omille videoilleen katsojia. Jos olisi niin, että nämä suomi/24-imartelukommentit olisivat jonkun muun, kuin Kalliopojan itsensä kirjoittamia, niin olisi niitä myös Youtubessa videoitten alla. Sitäpaitsi kirjoitustyylistä paljastuu, että kaikki imartelut itsensä kirjoittamia. Huvittavaa tuokin, että mainostaa täällä "toisen suulla"aikeistaan hankkia drone. Itse myös aloitti koko keskustelun.
1 VASTAUS:
Onko sillä kalliopoijalla tänktoppi päällä ja tekee livelähetyksiä? Onko se myöskin hukannut dronen ja siksi ostaa uuden?
+Lisää kommentti
Luulen, että koko soppaa hämmentää jokin trolli, trollit.
Ilmoita
Pelkkää markkinointia mikä on ihan normaali tapa levittää youtube videoita. On vielä sitten näitä hölmöjä "avustajia" jotka tekevät omalta osaltaan työtä videoiden leviämisen puolesta. On sama mitä puhutaan, kun vain jotain puhutaan.
1 VASTAUS:
Kaikille ei ole tosiaan suotu tuota järkivähää. Vasta sitten asia menee jakeluun kun joku se n sannoo.
+Lisää kommentti
Tämä video todistaa, että Kalliopoika tekee ihan mitä huvittaa, nimenomaan. https://youtu.be/VhSZbPSg7v8 Videon otsikkona on Pieni Karhunkierros -Jyrävä vesiputous- Oulangan Kansallispuisto. Ei ole kansallispuistoa, eikä tuo puro ole vesiputous.
Ilmoita
TrOlLiT tAaS meni häpeen.
Ilmoita
Riisitunturi joko on ollut tää video täällä ? https://youtu.be/IF6wf0Zrzmc
Ilmoita
Vasiten ihmettelen kuin kalliopoika youtuben videokanavalla on aina se yksi tahi kaksi ei tykkäämistä? Täätyy jonku käyvä ihan vasiten vierailemassa kanavalla ja kyttäämässä.
Ilmoita
Taas se Kalliopoika juoksee kameran kanssa ja vieläpä aikas kovaa. https://youtu.be/6SESd4Yu4Ec On mukamas jotenkin rankkaa retkeily ja videon ja kuvaaminen.
Ilmoita
Tuossa tuli kyllä 100 meetrin mualimanenkka
Ilmoita
Voe sentoki, vouhottoo silimännii noihen kameroien kanssa, mahtanneekko tuosta saaja tienoja?
Ilmoita
https://youtu.be/yAg_AZewxzA Tätä videota vesi kielellä venaan ruudun äärellä koko yön.
Ilmoita
Kalliopoika kanavalla uutuutena yhteisöpostaukset nyt käytössä. https://www.youtube.com/user/kalliopoika/community?disable_polymer=1 Näkyy olevan myös äänestys, kanavaan liittyen.
Ilmoita
Pelkkää laatua on ja mukavia valokuvia luonnosta ja retkeilystä.
Ilmoita
Haluisin nähdä kalliopojan seikkailua Hatlamminsuolla (Riihimäki/Hausjärvi)! Siinä olisii urbaani mutta samalla niin villi pikku räme tallattavaksi. Hatlammin pitkoksilla saisi hienoa videota.
Ilmoita
https://www.youtube.com/watch?v=Vn-vMOTLOuI Helvetinjärven kansallispuisto seikkailua olenkin odottanut ja nyt sitä saa.
Ilmoita
Katsojien riemuksi taas videota. https://youtu.be/Fc0_Ywln0lg Hiihtoretki ametistikaivokselle Maaliskuussa 2018.Pyhätunturin luonto-Luontokokemuksia tuntureilla talvella.
Ilmoita
Lapin tunturit ja suot- Päiväretki Pyhä-Luosto National Park
https://youtu.be/VSCwtBUXZBI
Ilmoita
Tampere ja Ikuri mainittu tässä päiväretki ja hiihtovaellus matkassa. https://youtu.be/fXkS6Ucraa4
Ilmoita
"laadukkaat 4K videot"
Nuo eivät ole laadukasta nähneetkään. Yliterävöitettyä kuvaa jossa huono väriavaruus.
Muuten noi on oikein mukavia videoita ja ilo katsella.
3 VASTAUSTA:
Kuvattu Hero7 kameralla. (Ainakin tämä lukee siellä youtube osiossa) Onhan tämä laatu kyllä youtuben luontovideoiden huippua. Joku eetunvöljyssä kuvaa FullHd surkea laatua.
Tämä taas tätä kateutta 4k formaattia kohtaan. Fullhd on aikansa elänyt ja vanhanaikainen formatting.
Nyt olet kyllä pihalla ja väriavaruudessa. Google on hyvä mutta tarvitaan myös hiukan ymmärrystä näis avaruusasioissa. Väriavaruus valitaan kamerasta ja niitä on kaksi asetusta. Ammattivideokameroissa saattaapi olla ne valinnat mut alle 10000 eur kameroissa ei taida olla.
+Lisää kommentti
Hienoa että on aktiivisia youtube kanavia jotka tekee luonnosta videoo. Näitä ei koskaan voi tehdä/katsoa liikaa
Ilmoita
Hyvälaatust on videot ja mukava on katsela näit videoit ja lisää vaan.
Ilmoita
Yhtä hyvä laatu kuin Jouni Ohtamaa luonto videoilla. Ali Leiniö tekee fullhd.
1 VASTAUS:
Joo mut enemmän katsojia kun näillä muilla yhteensä.
+Lisää kommentti
aivan ihanaa katson joka videon kahdesti. https://youtu.be/qm0YkwlaJdQ Luontovideon tekeminen on rankkaa lukee otsikossa.
Ilmoita
Parasta mitä rahalla saa ja vielä ilmaiseksi.
Ilmoita
juu oksa tipahti päähän https://youtu.be/YGzpJsRIW2A
Ilmoita
Paha on oksa ja painava toivonettä ei mennyt ja osunut aimorasiaan.
Ilmoita
https://youtu.be/jsTa7yJO62k Hiihtoretki aurinkoisessa kelissä. Hiihtäjän päivä- Nokia Koukkujärvi lumiset maisemat 12.1.2019.
Ilmoita
Minkä takia mulla on youtubessa paras laatuasetus vain 1080p60? 4k vaihtoehtoa ei ole ollenkkaan.
Vimeossa 4k on ja sen sitten kuvanlaaadussa huomaakin, mutta myös että ei oikein yhteysnopeus riitä.
Ilmoita
On esim tässä videossa 2160p 60fps näkyvillä. https://youtu.be/_BOcoyenLN8 Jos on hidas netti?
1 VASTAUS:
Luultavasti on liian hidas netti kun tuossakin on vaan 1080p60.
+Lisää kommentti
Mukavaa eräretki videota ja luontoa tuutin täydeltä .
Ilmoita
Oon maastamuuttanut suomalainen. Sinun kauttasi voin käydä Suomessa koska vain haluan. Kiitos!
Ilmoita
https://youtu.be/N3xM8O-4ntk Pakkastestissä Sievi Light Boot Warm kevytsaapas
Ilmoita
Hyvin tulee ei tykkäystä mutta lisää kaivataan, nautin kun nämä roskavideot saa ei tykkäystä.
1 VASTAUS:
Ihme touhua on sinulla.
+Lisää kommentti
Senttejä vaan saa ei muuta ja kateellinen en ole senteistä.....
Ilmoita
tämä koko threadi on?? joku kalliopoika keskustelee itsensä kanssa 24/7?
3 VASTAUSTA:
Jotain luontojuttuja muka ihmeellisiä? https://youtu.be/etPgzXh-vMM Jokainen kirjoittaja on joku Kalliopoika.
mitäihmeenroskaa kirjoitti:
Jotain luontojuttuja muka ihmeellisiä? https://youtu.be/etPgzXh-vMM Jokainen kirjoittaja on joku Kalliopoika.
säälittävää touhua.
Kalliopoika on robotti eikä mikään muu, säälittävää touhua.
+Lisää kommentti
Erämaalatuja erämaassa jokos tää on täällä? https://youtu.be/DMvmQJBJqEA
Ilmoita
Taas on ilmestynyt uusi retkeilyvideo Kalliopoika youtube video kanavalle. https://youtu.be/mtSsetPdzjw
Ilmoita
Turhaa on tavaraa rinkassa siinä 906 savotta putkirinkka. Kananmunia ja kahvia raahaa mukana he he hee. Oli vielä vessapaperia ja hammastahnaa. Kompassi ja kartta ihan turhia kun on keksitty kännykkä jossa kartat. Autiotuvissa voi nukkua ja siellä patjat valmiina joten ei ole tarvetta teltalle ja makupussille. Autiotuvissa on kattilat ja niitä ei ole tarpeen raahata reissuun.
Ilmoita
Taas pääsin nauttimaan Kalliopoika videoista. Lapin reissua näkyy pukanneen ja Sallatunturi ja Salla retkeily on mukava katsoa. https://youtu.be/_BL5YnlXuVQ On siinä pitkä lasku! Gps tiedot nopeuksineen vielä.
Ilmoita
Sallatunturit Ruuhitunturi näköalatorni. https://youtu.be/PBn0KUnyyLg
Ilmoita
Mikähän tuo lienee Kaliopoijan kuvauskopteri? https://youtu.be/vDYXZfwSMW4
Ilmoita
No mikä se on se kopteri nimeltään?
Ilmoita
Ihanko totta tekijä käy itse tänne kirjoittelemassa ja kehumassa omia videoitaan? Huvittava tyyppi. Jaksaa vielä haukkua Ali Leiniön tai Eetun völjyssä videoita, kun ei ole omaan mieleen. Muutamaa videota kävin katsomassa, eivätkö nuo nyt niin kummoisia olleet. Toki on terävällä kuvanlaadulla, mutta pelkästään sillä, että käy kalliin kameran ostamassa, ei saa niitä katsojia ja kehuja. Paitsi tietenkin tänne ketjuun itseltään ja noita maksettuja kommentteja noihin videoihin, joita näytti olevan joissakin videoissa. Itse katson kyllä mielummin niitä Alin tai Eetun videoita.
2 VASTAUSTA:
Sinäkin olet Kalliopoika koita nyt tajuta se asia! Itse asiassa Kalliopoika kirjoittaa kaikki Suomi24 jutut.
Pelkkää kateellisten ajojahtia koko asia. Trollit täällä pyörii ja hyörii. Hankkikaa oma elämä!
+Lisää kommentti
Ei ole kummoisia videot vaikka 8K laatua. Kalliiksi tulee harrastus kun joutuu ostamaan kommentit ja kalliit kamerat. Tämänkin filmin lapista kävin ei tykkäämässä. https://youtu.be/h30zSUxKIlg
Ilmoita
Kuka on eetu ja lainio? MItä ihmettä täällä trollataan?
Ilmoita
Ali Leiniö Vs Kalliopoika videot ovat täysin erilaisia kokonaisuudessaan. Leiniö kuvaa pääasiassa leirielämää ja vähemmän itse luontoa. Myös puhuminen on pääasiassa hänen videoillansa. Kalliopoika taas kuvaa pääasiassa luontoa eri kuvakulmista ja nyt vielä ilmasta dronella.
Luonnon kuvaus ei suurta yleisöä kovin kiinnosta eikä kerää katsojia. Nykyinen trendi suosii juuri tätä puhumista kameralle jossa itse kuvaamisen taito ei tule esille. Kalliopoika osaa kyllä kuvaamisen taidon ja kamera-ajot.
Ilmoita
Trollit taas saivat kyllikseen ja selkäranka taisi napsahtaa poikki.
Ilmoita
Joko tämä Sallatunturi hiihto on täällä? https://youtu.be/h30zSUxKIlg
1 VASTAUS:
Ei ainuttakaan Ei tykkäystä! Mistäs nyt tuulee?
+Lisää kommentti
Youtuben monipuolisin retkikanava ehdottomasti! Kaikille löytyy mielenkiintoista katsottavaa tuhansien videoiden joukosta, suosittelen lämpimästi.
Ilmoita
Salla Ruuhitunturi osa 2/2 https://youtu.be/OmTnxSevz74
Ilmoita
"Jaksaa vielä haukkua Ali Leiniön tai Eetun völjyssä videoita, kun ei ole omaan mieleen"
Eetun videot melko pitkäveteisiä kattella. Haukottelua ja jaarittelua pitkään.
Ilmoita
Laatua on ja uusinta laatua laadukkaalla laadulla laatukameralla laatua
https://youtu.be/Gu6_jNHdy0w seitsemisen kansallispuisto laatua eräretki ja metsäretki laadukas.
Ilmoita
Aika junnaavaa keskustelua selfiekepin molemmista päistä. Ensimmäistä kertaa sanon mitään tähän säikeeseen... sanon kuitenkin sen, että perseenheilutuskulttuuri on levinnyt myös retkeilyyn/ vaellukseen. Tunnen olevani etuoikeutettu, kun en joudu omalla kohdallani moista paljoa kokemaan. Sen hyvän takaa se, että pysyy pois tietyistä paikoista ja karttaa ennen muuta tiettyjä vuodenaikoja. "Vaeltava"pölvästi tulisi äänestää joku vuosi vuoden turhakkeeksi.
t. Menkää hokemasta
1 VASTAUS:
Jos sitä lappilaista versiota kisaan haetaan niin eräs 7-päivää kauppias olisi kyllä aika roteva vaihtoehto.
+Lisää kommentti
Laatua laadun päälle. Tuntuu, että joku runkkuikäinen teini on tunkemassa kännykkäkameraansa naamaani vasten. Niinhän ne onnettomat tekee elämän jokaisessa mutkassa. Ja jos ei oma onnettomuus riitä typeryyden mitaksi, niin sitten kuvataan muiden vastaavaa.
3 VASTAUSTA:
Mitäs kännykkäkameraa tässäkin on mukamas käytetty? Drone ilmakuvausta mun käsittääkseni on myös. https://youtu.be/Gu6_jNHdy0w
Onnetonta kommentointi taas on yleisellä tasolla. Pelkkää negaa ja negaa. Elämän epäonnistujat purkaa omaa surkeutta videon tekijään.
Anonyymi kirjoitti:
Mitäs kännykkäkameraa tässäkin on mukamas käytetty? Drone ilmakuvausta mun käsittääkseni on myös. https://youtu.be/Gu6_jNHdy0w
"Mitäs kännykkäkameraa tässäkin on mukamas käytetty? Drone ilmakuvausta mun käsittääkseni on myös" LAINAUS https://youtu.be/Gu6_jNHdy0w
Hienon näköistä ilmasta kuvattuna Saari-Soljanen Seitsemisen Kansallispuisto.
+Lisää kommentti
Tuubin parhaita retkivideoita ehottomasti. Ammattitasoa kuvaaminen ja toteutus.
Ilmoita
Milloin ilmestyy Seitsemisestä osa 2 metsäretki video? Kahveekuppi on jo kuumana.
Ilmoita
LIsää kaipaan tämäntyyppistä retkivideota metsästä.
Ilmoita
Lopettakaa trollit ja nettikiusaajat heti tämä on käsky.
Ilmoita
Katsoin eetunvöljyssä vätsäri erävideon ja jouduin lopettamaan ensimmäiseen haukotukseen joka kesti minuutteja. Kalliopoika tekee mielenkiintoista erävideota. peukku!
Ilmoita
Uusi
Trollit ovat väsähtäneet! Lyhytjänteistä porukkata.
Ilmoita
Uusi
Säälittävä tapaus! Kirjoittaa itse lähes kaikki kehunsa tänne. Lauseen muodostuksesta sen huomaa. Nyt on keksinyt taas uuden konstin saada katsojia. Laittoi nimittäin uudella nimmarilla Kekkospuiston soittolistan parhaista videoista joissa joka toinen omia. Nimmareita on varmaan vaikka kuinka paljon. Kalliopoika, Marjis3, ja tämä uusi ja ties kuinka paljon muita. Kaikissa kymmeneen kertaan samat kuvaukset. Niillä täyttyy kivasti hakutulokset eikä hakija löydä etsimäänsä. Sitten on varmaan lukemattomia muita youtuben ulkopuolisia oman kehun blogeja, kuten "rantapallo". Varsinainen häirikkö! Ei ihme ettei kelvannut sadan suomalaisen eräsivuston listalle. Erämaata ei ole nähnytkään, eikä oikeasti vaeltanut. Pystyttää teltan ja päiväretkeilee. Sitten kehuu suurilla kantamuksillaan.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kalliopoika Youtube- laadukkaat 4K luontovideot

https://youtu.be/ofCNZPjgz7g Kalliopoika tekee laadultansa parasta luonto ja eräretkeily videota. 4K 60fps laadulla kelpaa katsella ammattitaidolla kuvattua ja leikattua eräretki videoita. Jouni Ohtamaan videolaatu 4K, mutta ei yllä aivan samaan fps tasoon. Suositun Ali Leiniön videot näkyy olevan Full Hd laatuista.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta