Ihmisen seksualisuudesta - ja kiintymyksistä

vielä.kerron

Olen kirjoitellut ihmisen seksualisuudesta, tännekin, kun on puhuttu homoseksualisuudesta.
Jokainenhan tietenkin saa olla vapaasti - mutta Herran omaan kansaan tuo alue on vieras, sillä Herra loi ihmisen mieheksi ja naiseksi, sekä ohjeisti sen, että he- lisääntyköön jne.

Mutta, kirjoitusten sisältö - mistä viestin, oli tämä, että ihmisellä voi olla seksualinen kiintopiste avioliittoon asti - autoon, koneisiin, eräskin Berliininmuurin jäljennökseen, jonka kanssa meni sänkyyn, sekä vaikkapa Eiffel-torniin. Tämä palsta ei ole kestänyt tällaista sananvapautta, joka kuitenki lähetettiin kahteen kertaan televisiossa, kuvin ja kasvotusten näitten ihmisten kanssa.

Miksi poistettiin, voi kysyä? Miksi puututtiin ns. sananvapauteeni tulla esiin ja kertoa tästä, että ihmisen mielihyväkeskus ja kiintymys voi johtaa sitoumuksiin ja jopa parittelutarpeeseen siitä, mitä hän "rakastaa". Eli tämä on faktaa.
Vai poistatteko tämän? Pistän linkkini talteen, mitä olen kirjoittanut ja mihin ja kenen oikeuksia poljetaan siitä, että asiaa voidaan tarkastella monelta suunnalta.

Nyt kun maassamme Etelä-Suomen Sanomat kirjoittaa samasta - jos sillä on oikeus tulla esiin, niin miksi tämän palstan seriffi sitten ei anna esissäolevaa tietoa tulla kaikille luettavaksi.

https://www.ess.fi/uutiset/kulttuurijaviihde/art2428605
Kulttuuri ja viihde 8.1.2018 Päivitetty: 8.1.2018
Eiffel-tornin kanssa naimisiin mennyt taiteilija kertoo vaarallisen tappavasta puolisostaan - giljotiinista
Yhdysvalloissa syntynyt Erika Eiffel kertoo olevansa objektiseksuaali - hän tuntee seksuaalista mielenkiintoa elottomiin esineisiin.

Eiffel on tuntenut vetoa esimerkiksi F-15-hävittäjään, siltoihin, nosturiin ja katana-miekkaan. Hän oli aiemmalta nimeltään Erika LaBrie, mutta vaihtoi sukunimensä mentyään naimisiin Eiffel-tornin kanssa vuonna 2007.

Taiteilija Erika Eiffelin näyttely Fressie - The Untold Iron Lover avattiin Helsingissä maanantaina. Esillä on muun muassa paljon giljotiineja. Hän sanoo giljotiinia partnerikseen.

Eiffelin perustamassa objektiseksuaalien yhdistyksessä on noin 400 jäsentä useista eri maista. Eiffelin mukaan osa heistä on hänen itsensä tavoin animisteja eli kokee esineet sielullisina.

Videon kuvaus: Lehtikuva

Teksti on siinä ja ihmisen kuva linkistä teksteineen katsottavissa.

ja jatkan omaa kirjoitustani tästä.
Tämä viesti nyt uudelleen tänne ja juuri sentähden, että täällä poljetaan ns. sanan, sekä ilmaisuvapautta.

Me olemme tosiasian edessä, että ihminen on jo niin moneen suuntaan hajautunut, että siksi hän ei enää elä elämässään niinkuin Luomisen tapahtumassa oli tarkoitushakuista.
Elämä ei edusta sitä päämäärää, missä se alkujaan oli tarkoitettu. Tästähän on kyse.

Miksi se sitten on IsossaKirjassa tuotu esiin, ettei se homoseksualisuus esim. ole raamatullisesti Jumalanmielen mukainen, on juuri sitä, että elämällä on määrätty tarkoitusperä ja siihen meidän on katsottava.
Avioliitto on tarkoitusperäinen, se sisältää jopa opin, niin Isästä - koska siitä siemenstä vain elämä jatkuu - ja äidistä, johon rakkaudesta liitytään ja yhdytään, sekä jälkipolvesta, joka sitten kasvatetaan siihen elämänsuuntaan, joka ylläpitää seurakunnallisesti Luojan päämääriä.

Ortodoksikirkko - se ei esim. vihi ja hyväksy liittosuhteessa samansukupolisia. He lukevat raamattua. Heillä on sananvapaus oppiinsa. He ohjeistavat tässä ihmistä ja ihminen tekee sitten päätöksen, mitä tietä kulkee. Eli kyse on seurakunnan sisäisestä sanomasta ja tiestä, mitä opetetaan. Eihän esim. Ortodoksit vihi miestä ja naista liittoon, jos kolmannen kerran pyrkivät virallistamaan kirkossa liittonsa. Eli he siinäkin lukevat raamattua, sekä ojentautuvat sen mukaisesti.

Mikä on johdannainen. Eli ihminen pyrkii suhteeseen, jossa on se sukupuolinen käyttäytyminen. Siksi maailmassa on tässä näkyvillä sitä, mikä ei ole alkuperäistä, ihmisen suhteissa. Se ei kuulu srk.taan

Seurakunta edustaa IsonKirjan neuvoa - josta pidetään kiinni. Eli puhutaan PYHYYDESTÄ, mikä alkujaan oli. Ja joka nyt on, eli edustaa muuta näkemystä - , hänen kohdallaan neuvotaan ojentautumaan sen mukaan, mikä on raamatullinen tie, jos pyrkii seurakuntaan, edustamaan Jumalan sanojen Henkeä ja sisältöä. Tämä on vapaehtoinen, henkilökohtainen valinta.

He, jotka eivät ojentaudu, ehkä loukkaantuen Sanaan ja Jeesukseen, sitähän tarkastellen oli Jeesuksenkin aikana.
Opetuslapsia läksi pois. He jäivät, jotka katsoivat, että "Hänellä on iankaikkisen Elämän sanat"!

Eli papin ei pidä vihkiä "oikeassa" kirkossa väärää, ei mihinkään suuntaan. Siksi on palattava juurillemme. Ketkä palaavat? He, jotka seuraavat Vapahtajan askeleita.

10

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pohdintaa

      Sukupuolineutraaliutta ei ole, jos suvunjatkumosta on kyse. Sitä valhetta on turhaa yhteiskunnassa levittää ja kuka levittä, miksi levittä, sekä minkä tarkoituksen kautta levitetään.
      Sitä on hyvä miettiä. Onko tarkoitus häivyttää sana -----isä----. Kun on Isä - ja siinä on tarkoitusperä. Isällä voi olla poika. Eli -- se juuri.
      Elämästä, vanhoista elämää ylläpitävästä asiasta on kyse.

      Siis kuka on nakertamassa tätä perustusta ja kuka kumartelee perustavien asioiden kohtaa vihamielisesti elävien edessä.??? Miksi kumartelee ja miksi meidän pitäisi kumarrella ja olla hiljaa???

    • pohdintaa2

      Kun on isä ja poika, on äiti, joka on kohdussaan kantanut sen lapsen ja synnyttänyt sen maailmaan.

      Tämä tavallaan on luomisen viestikapula.

      On Isä - joka meille on taivaissa. On poika, joka sikisi Pyhästä Hengestä ja seurakuta tavallaan edustaa tätä "äitiä"... Eli ihminen syntyy Sanansiemenen kautta, Siemen joka on Pojan - sanoma.
      ja sen kautta Jumalan - eli Isän kautta saatu siemen synnyttää eläviä lapsia.

      Sentähden ja siksi Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksi - mieheksi ja naiseksi hän heidät loi ja antoi tehtävän.

      Seurakunnan tehtävä on pitää huolta, että tätä oppi ja opetusyhtälöä ei murreta.
      Siksi seurakuntaan kuuluu parannuksen tehneet.
      Heidän sanomansa on oltava puhdas, eli PYHÄ.

      Eli parannus on sitä, että minä entinen se ja sen synnin tekijä elän uutta elämää, enkä ENÄÄ sitä syntiä tee. Hän on oksastettu Kristus ruumiiseen.

      Joka ei taivu Jumalan sanan Hengelliseen oppiin ja sisältöön, häntä ei pidä kastaa seurakuntaan, eikä liittää seurakuntaan, eikä tällaisilla synnissä elävillä ole oikeus pyytää siunausta harhaan, eikä papeilla ole oikeus tehdä niin, että siunaa.
      He kieltävä raamatullisen uskon, eli sen ISÄN - jota tuo sanomallisesti Sana opettaa.

      Huom! ...... puhun seurakunnan sisällä olevista asioista.

      Maailma - ja sen elämä on heidän asiansa. Eli se on valintapaikka, joka ei taivu Jumalanlain - eli tahdon alle.

    • uwuwuwuh

      Seksialueen sairaudet ovat mielestäni useimmiten ihmisen hengen sairauksia niinkuin homoseksuaalisuuskin. Säälittäviä tapauksia. Jeesus voi luultavasti auttaa sellaisia ihmisiä, minä en voi auttaa.

      • seksualiset.sairaudet

        Seksualiset sairaudet ovat ihmisille jarru - jotta he eivät aivan pistä maailmaansa sekaisin ja tavallaan myös mahdollistaa avioliittojenkin pelastukseksi, kun moni ukko jää kotiin turvalliseen emäntänsä syliin.


    • pois_taikauskot

      Ei ole pienintäkään todistetta sen puolesta, että "Herra olisi luonut" miehen ja naisen.

      Se on pelkkää taikauskoista hölynpölyä.

    • Tekstisi oli todella väsyttävä. Se on täydelinen argumentaatiovirhe olkinukke.

      Koska et ole sen verta sivistynyt etkä tiedonjanoinen jotta itse etsisit ko asiasta tietoa yritän selittää sen sinulle:

      Teet asiasta A(homous on ookoo)asian B(homous on sama asia kuin eiffeltorniin sekaantuminen), jota vastaan on helpompi hyökätä.

      Tekstisi on siis valhetta alusta loppuun...tai joo nyt minäkin narraan vähän...:) en lukenut sitä loppuun kun siinä oli niin paljon tekstiä joka ei pidä paikkansa. Homous ja tavaroihin sekaantuminen on kaksi eri asiaa vaikka sinä valehtelet että ne on yksi ja sama asia.

      • eikö.tietoa.kestä

        Siis sinä et käsitä, että ihmisen seksualisuus voi olla sekaisin?

        http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201801100092540_v0.shtml

        Siinä linkissä lisää.

        Etkö lukenut tekstejä. En hyökkää homoja vastaan, mutta homous ja muukin seksualisuus, mikä ei kuulu raamatun uskonelämään, on maailmaan kuuluvaa.
        Siinä se ero on.

        Homoutta maalataan vaaleanpunaisin kukkasin ja tuodaan Herran huoneeseen ja voi kuinka maailma on siinä mukana. Homous on luonnollista selitetään.

        Siksi toin esiin, että luonnollista on se elämä - missä raamatullisesti viestitään miehen ja naisen välisen suhteen ja sen jatkumo, ja tuo on Isoon Kirjaan kirjattu aivan luomisessa.
        SE on lankeamattoman alueen kerronta.

        Sillä on myös sanoma, jota nyt maailma häivyttää pois, että Isä - ikäänkuin on mennyttä, äitiys - ja rakkaus - sekä jälkipolvi. Ymmärrätkö? Ja sitten vaikka tämä homous hakee kirkkovihkimistä. ... aivan väärä areena.


        Seksualisuuden hajaantuminen muuhun, kuin tähän alkuperäiseen, on todellisuutta, mutta se ei ole vain homoseksualista - eli on nähtävä, että se jopa esiinellistyy.
        Se heterosuhteissakin hajaantuu vaikka aviorikokseen, haureuteen jne.

        Mikä on hajaannuksen siemen ja kasvu? Se on juuri tämä maailma ja maailma on siten paha, se ei rakkennu Jumalan mielenmukaisuuteen.

        Miksi toin tuon "esineisiin rakastuneet"????? Hekin hakevat juuri siunausta liitolleen.
        Kun olen katsonut kaksi dokumenttia - jossa mies rakasti kuplafokkaria ja todella valutti siemensä jota nyt ei näytetty, mutta toimittaja ja tämä naamallaa esiintyvä autoaan pessyt esiintyi. Siellä oli monenlaista ja arvaa mitä?
        Siellä oli todella PAPPI virallinen pastori katolisesta puolen taisi olla, jos muistan oikein.
        Se VIHKI sen nosturin ja naisen avioliittoon.

        Miettikääs ensin, ennenkuin kommentoitte.

        Kerron alkujaa, että mikä on yhtälö, mihin luomisessa Jumala asian laittoi raameihin. Sen sanoi PYHÄKSI.
        Sitten alkoi tämä aika, josta puhutaan syntiinlankeemuksesta ja avot, kuinka monisäikein on tämänkin alue. No, mitä ihminen hakee, miettikääs, eli tyydytystä mielihyväkeskukseen.
        Siellä on se pääasia hajaantunut. Se ei ole alkuperäinen, vaan synnin takia ihmisten elämä on mennyt tavallaan sekaisin. Ja sen tuloksena tämä seksualisen tyydytysalueen hallinta on mitä se on.
        Vai väitättekö, että Jumala loi nämä ihmiset naimaan kuplavolkkaria? Tuleeko sieltä uusia kuplafolkkareita - ??? jne.

        Eli turhaa on alkaa vaaleanpunaisia kukkasia tuomaan asiaan. Olkoon ne siellä maistraatin pöydällä, mutta Herran huoneessa se on vierasta siksi, koska Sanalle se on vierasta.

        Kyllä muotouskonnollisuus siunaa sen nosturi-nais, liiton. ja muut.
        Muttei se kuulu hellutalaisuuteen, eikä ne Ortodoksitkaan vihkase.

        Eli ottakaahan nyt kirja käteenne ja lukekaa, minkä läskyn se Isokirja antaa.

        Sitä ei ole pakko aamentaa- eihän ateistikaan sitä aamenna. Mutta pappien ei kanssa pidä sitä aamentaa, että siunaisi väärällä tavalla väärää rahaa - kirkkoon sisään. He kieltävä uskonsa sen tehdessään.


      • luetaan.läksyjä

        Tässä on Sananläksyä, niin papeille, kuin maallikoille, mitä on Herran huoneessa oltava.
        Jos tekee jotain syntiä ja haluaa perille, on tehtävä parannus ja siten on entinen se, ja sen synnin tekijä, muttei enää tee.

        Luetaan, sillä Sana tuomitsee meidät kaikki ja tuomio lähtee Jumalan huoneesta.

        1Ko 6:1 Kuinka rohkenee kukaan teistä, jolla on riita-asia toisen kanssa, käydä oikeutta vääräin edessä? Miksei pyhien edessä?
        1Ko 6:2 Vai ettekö tiedä, että pyhät tulevat maailman tuomitsemaan? Ja jos te tuomitsette maailman, niin ettekö kelpaa ratkaisemaan aivan vähäpätöisiä asioita?
        1Ko 6:3 Ettekö tiedä, että me tulemme tuomitsemaan enkeleitä, emmekö sitten maallisia asioita?
        1Ko 6:4 Jos teillä siis on maallisia asioita ratkaistavina, nekö te asetatte tuomareiksi, jotka ovat halveksittuja seurakunnassa?
        1Ko 6:5 Teidän häpeäksenne minä tämän sanon. Eikö teidän joukossanne sitten ole yhtäkään viisasta, joka voisi ratkaista veljien välin?
        1Ko 6:6 Vaan veli käy oikeutta veljen kanssa, vieläpä uskottomain edessä!
        1Ko 6:7 Teille on jo yleensä vaurioksi, että käräjöitte keskenänne. Miksi ette ennemmin salli tehdä vääryyttä itsellenne? Miksi ette ennemmin anna riistää omaanne?
        1Ko 6:8 Sen sijaan te itse teette vääryyttä ja riistätte toisen omaa, vieläpä veljien.

        1Ko 6:9 ---> Vai ettekö tiedä,<---> etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? <-->Älkää eksykö.<-- Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, <---!!!!!
        1Ko 6:10 eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa. <<-----
        1Ko 6:11 Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, te olette pyhitetyt, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.


        Niinpä. Eli ihmisen elämä on oikeasta hajaantunut ja särkynyt tässä maailmassa.

        Lihan teoistahan on kyse, eli kyse on harhaisesta mielihyvästä. Mielihyväkeskuksen stimulaatiosta. Sitä mielihyvää haetaan vaikkapa vielä viinasta - huumeista jne.
        Sitä seon seksualisuuden asiat, ettei unohdu. Siihen tavallaan rakastutaan.


    • yssikseen4

      Minä olen valinnut yssikseen olemisen,monesta syystä.

      • yssikseen.olo

        Se varmasti on viisautta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3680
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1803
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1384
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      151
      1260
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      895
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      870
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      850
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      49
      830
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      829
    Aihe