Rami's Coffee

AJASAAVOVAAN

Minkäslainen työnantajana on tämä Spice Iceja, Cafe Pirittan, Retron , Roberts Coffeita yms omaava Rami's Coffee?

Omistaja ainakin säännöllisesti itkee kauppalehdessä että pitää vuoroa lisiä maksaa työntekijöille, ja se on huutava vääryys..

4

342

Vastaukset

 • Ainakin tietää, mitä paikkoja tulen välttämään. Tämä maa kuolee ahneuteen ja tästä syytetään duunareita ja ennen kaikkea työttömiä.

 • Joskus firmassa työskennelleenä voin sanoa, että kamala. Omistaja mikromanageroi, haukkuu työntekijöitään sekä ahdistelee seksuaalisesti. Menisin muualle töihin jos olisin ketjun aloittaja.

  • Kyseisessä firmassa aiemmin työskennelleenä en voi sanoa mitään positiivista. Aiempaa komppaan, omistaja haukkuu ja nolaa työntekijöitä asiakkaiden ja muiden työntekijöiden edessä. Seksuaalista häirintää nuoria tyttöjä kohtaan, hyi! Itsekkin kokenut. Asiat ei toimi siinä firmassa millään lailla. Työntekijöiden vaihtuvuus kertoo paljon.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kyseisessä firmassa aiemmin työskennelleenä en voi sanoa mitään positiivista. Aiempaa komppaan, omistaja haukkuu ja nolaa työntekijöitä asiakkaiden ja muiden työntekijöiden edessä. Seksuaalista häirintää nuoria tyttöjä kohtaan, hyi! Itsekkin kokenut. Asiat ei toimi siinä firmassa millään lailla. Työntekijöiden vaihtuvuus kertoo paljon.

   Välttäkää paikkaa millähyvänsä... Molemmat ''omistajat'' ovat sellaisia hapannaamoja että ei samanlaisia löydy PK-seudulta


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.