Millainen nainen on realistinen ätmeille?

Tässä tulee muutama vaihtoehto naistyypeistä.

1. Yliopistoa käyvä lyhythiuksinen vaatimattomasti pukeutuva nainen, joka käyttää vain hyvin niukasti meikkiä tai ei ollenkaan.

2. Vähemmän koulutettu vaatteilla ja meikeillä koreileva pitkä ja paksuhiuksinen blondi.

3.. Yliopistoa käyvä vaatteilla ja meikeillä koreileva pitkä ja paksuhiuksinen blondi.

Vastaus: ei kukaan. Ätmejä ei kelpuuta kukaan näistä vaihtoehdoista. ATM voi kyllä päästä opiskelemaan, mutta opiskelupaikoissa kaikki naistyypit odottavat, että ne opiskelupaikan menestyneimmät, komeimmat, sosiaalisimmat hyvä supliikkiset miehet tulevat tekemään heihin tuttavuutta. ATM on sellainen, jota tuskin edes huomataan opiskelupaikassa tai opiskelijabieissä.
Tämä naistyyppi numero 2 on taas vähemmän koulutettu, joten tällaisia naisia korkeakoulussa opiskeleva ATM ei välttämättä kohtaa. Ok, koulun kahvilassa toki voi olla joku työntekijä sellainen, joka edustaa numeroa 2.
Numero 1 js 3 kilpailevat varmaan pääasiassa samoista miehistä eli niistä korkeakoulun menestyneimmistä, komeista, sosiaalisimmista supliikki miehistä. Todennäköisesti numero 1 tyypin naiset vihaavat minkä kerkeevät numero 3 tyypin naisia, koska ovat pahimmat kilpailijat.
Taas numero 2 tyypin naiset ottavat mielellään niitä persuja äänestäviä salilla ahkerasti treenaavia voimamiehiä. Myös julkkikset ja rahamiehet kelpaavat mieluusti näille numero 2 tyypin naisille.
Numero 3 tyypin naiset saavatkin sitten ne komeimmat, hyvä supliikkiset, sosiaalisimmat kuuluisat tiedemiehet, koska nämä ovat ainoa miesryhmä, joka on numero 3 tyypin naisia ylempänä. Numero 3 tyypin naiset eivät kelpuuta niitä ahkerasti salilla käyviä persuja äänestäviä voimamiehiä, koska näiden koulutus ei välttämättä ole riittävä näille numero 3 tyypin naisille. Mikä on tulos? Ilman jäävät naistyyppiä numero 1, koska luulevat, että nämä komeimmat, hyvä supliikkiset sosiaalisimmat, menestyneimmät tiedemiehet valitsevat heidät, vaikka he todellisuudessa valitsevat numeron 3 tyypin naiset tai jopa numeron 2 tyypin naiset. Numeron 1 tyypin naiset eivät kelpuuta ätmejä, eikä näitä ahkerasti salilla käyviä persuja äänestäviä voimamiehiä, jos heillä ei ole riittävän korkee koulutus. Lisäksi nämä persuja äänestävät voimamiehet valitsevat mieluummin numeron 2 tyypin naisen.
Tässä todellakin perusteellinen analyysi ätmien vaikeuksista. ATM voi toki parantaa mahdollisuuksia kehittämällä sosiaalisia taitoja, hankkimalla koulutusta, käymällä aktiivisesti salilla, jotta kroppa olis edes vähän paremman näköinen. Toki lahjakkaat ätmit saavat helpostikin tuloksia salilla, mutta tässä tapauksessa ei välttämättä tarvitse edes puhua ätmistä. Kyllä moni varmasti ajattelee jostain huomattavan isosta ja lihaksikkaasta miehestä jo heti, että kyseessä ei todellakaan ole ATM.

140

1589

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2D-Paradise

      Paatuneena ätminä en nykyään enää edes piittaa kolmiulotteisista lihanaisista. Se on kuitenkin pelkkä vettä täynnä oleva nahkasäkki, jonka aika rutistaa ja madot lopulta syövät.

      Ätmille sopivin naistyyppi on 2D ja animetyyliin piirretty, ikuinen bittiavaruuden jumalolento, alati neitsyt ja vailla biologialle ominaisia kauneusvirheitä.

      • 5cardcharlie

        OOTAT HOO tuollaista jotain juurikin tarvitsisin, eli hahmoista, lumikeiju, ukkosherra... 2D-hahmoja peliin, eli: tekstuuriin hahmoja kaikkia, hammaspeikkoakin on ehdotettu, mutta jos hammaskeiju...

        hyviä hahmoja tuli ideoissa paljon, hammaspeikostakin tuli joku kuvio, jossa oli tongit kädessä ja, niin.... lumikeiju olisi aivan... noita hahmoja.

        Tuollaisia hahmoja tulee siihen peliin, 3D-renderöitynä hahmoja, UKKOSHERRA, tulee hirvittävä hahmo tuosta.

        Kunhan ehdin. Lumikeiju on aika mahtava sellainen pehmeä tyttömäinen hahmo kyllä.


      • ikisinkkunainen

        Samoista materiaaleista se on mieskin tehty.
        Vaikka saisin niin en ottaisi.


    • 5cardcharlie

      hmh olisi pitänyt ennenkin käydä tälläkin palstalla, kun tuolla ikävä-palstalla yritin auttaa nuoria ongelmiensa kanssa.

      ATM=Automaattinen käteisrahakone ;)

      Mutta OHOH nyt BitCoin romahti jo miinusmiljardeihinkin, paljonko olet silloin velkaa oikeassa kullassakin kun sellaisia sijoituksia olet tehnyt, onko vakuutukset kattavia jo 2000 miljardiinkin asti?

    • Dr.Manhood

      VMP.

      Eikö muka muunlaisia naisia ole olemassa?

      Mitenköhän sut saataisiin jonkun avun pariin? Olet niin läpikotaisin pornon ja median turmelema yksilö, että ihan kauhistutta..Pahinta on, ettet edes itse huomaa ulkopäin tulevaa ohjailua, olet niin tyhmä.

      • lyhyttukkainennainen

        Miehiäkin näyttäis hänen mielikuvissaan olevan vain kolmea tyyppiä. Minä en ainakaan huolisi kenestäkään noista hänen kuvailemastaan miehestä.


      • Kolmea tyyppiä miehiä todella on, ATM, KTM ja YTM. Väitätkö lyhyttukkainennainen, että sosiaalinen hyvä supliikkinen kuuluisa tiedemies ei ole YTM. Väitätkö, että aktiivisesti salilla käyvä komeakroppainen ja fyysisesti vahva ei hyvinkin voisi olla vähintään KTM. Oletko varma siis, että sulle ei kelpaa ATM, KTM eikä YTM? Pyydän toki anteeksi, jos tämä minun aloitus on liian suppeasti muotoiltu. Pyydän itseasiassa anteeksi tätä, etten maininnut tässä aloituksessani seksuaalivähemmistöjä. Tehdään siis korjaus - tämä aloitus oli siis suunnattu heteromiehille ja heteronaisille. Itse olen heteromies, joten luonnollisesti pyrin tutkimaan näitä parisuhdeongelmia ensisijaisesti heteronäkökulmasta. En ole asiantuntija homojen tai lesbojen parisuhdeongelmissa.
        Nimimerkki Dr.Manhood, en nyt jaksa alkaa luettelemaan kaikkia mahdollisia naisia, koska se menee turhan monimutkaiseksi. Halusin tuoda joitain mahdollisimman selkeitä esimerkkejä. Toki aina poikkeuksiakin löytyy, mutta nyt tässä on olennaista puhua ätmien ongelmista, koska itse olen koko ikäni 18 vuotiaasta lähtien ollut ATM. Minulla on kyllä kokemusta opiskeluaikana samassa koulussa opiskelleista naisista. Tai oikeastaan sanon sen, että yhdenkään kanssa en onnistunut saamaan parisuhdetta, vaikka samaa alaa opiskeltiin ja luulis, että löytyy paljon yhteistä, kun ollaan samalla alalla ja vieläpä samassa koulussa. Tätä en kerro tarkemmin, oliko kyseessä ammattikoulu, ammattikorkeakoulu, vai yliopisto. Jokatapauksessa on mulla koulutusta enemmän kuin peruskoulu.
        Näistä lyhythiuksisista vaatimattomasti pukeutuneista naisista, jotka meikkaavat vähän tai ei ollenkaan, on kokemusta kyllä samasta koulusta. Olin kiinnostunut yhdestä tällaisesta naisesta, koska ajattelin, että tämä nainen voisi hyvinkin olla ssaman tasoinen kuin itse olen. Opiskeleehan hän samaa alaakin, joten meillä voisi löytyä paljonkin yhteistä. Kysyin häntä jopa treffeilekin, mutta silloin hän sanoi, että voidaan olla vain kavereita. Toki hän myös ystävällisesti mainitsi senkin, ettei halunnut loukata minua. Toki mä uskoin häntä, mutta ei se sitä tosiasiaa poista, että kyllähän se mua harmitti todella paljon. Mietin, että mikä tässä nyt voi olla vikana? Saman tasoiset ihmiset eivät kelpaa toisilleen? Tai itseasiassa näin, että samantasoinen nainen ei kelpuuta samantasoista miestä. Tottakai tämä harmitti valtavasti. On ollut myös muitakin yrityksiä opiskeluaikoina "samantasoisiin" naisiin. Kyllä tämän on vaan oltava niin, että ne alemman tason naisetkin haluavat miehekseen ne opiskelupaikan sosiaalisimmat hyvä supliikkiset miehet, joilla toki myös on riittävästi menestystä omalla alallaankin. ATM ei kelpaa opiskelupaikoissa kenellekään ellei ole omalla alallaan selvästi muita menestyneempi.


      • normaaliakoyritit
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Kolmea tyyppiä miehiä todella on, ATM, KTM ja YTM. Väitätkö lyhyttukkainennainen, että sosiaalinen hyvä supliikkinen kuuluisa tiedemies ei ole YTM. Väitätkö, että aktiivisesti salilla käyvä komeakroppainen ja fyysisesti vahva ei hyvinkin voisi olla vähintään KTM. Oletko varma siis, että sulle ei kelpaa ATM, KTM eikä YTM? Pyydän toki anteeksi, jos tämä minun aloitus on liian suppeasti muotoiltu. Pyydän itseasiassa anteeksi tätä, etten maininnut tässä aloituksessani seksuaalivähemmistöjä. Tehdään siis korjaus - tämä aloitus oli siis suunnattu heteromiehille ja heteronaisille. Itse olen heteromies, joten luonnollisesti pyrin tutkimaan näitä parisuhdeongelmia ensisijaisesti heteronäkökulmasta. En ole asiantuntija homojen tai lesbojen parisuhdeongelmissa.
        Nimimerkki Dr.Manhood, en nyt jaksa alkaa luettelemaan kaikkia mahdollisia naisia, koska se menee turhan monimutkaiseksi. Halusin tuoda joitain mahdollisimman selkeitä esimerkkejä. Toki aina poikkeuksiakin löytyy, mutta nyt tässä on olennaista puhua ätmien ongelmista, koska itse olen koko ikäni 18 vuotiaasta lähtien ollut ATM. Minulla on kyllä kokemusta opiskeluaikana samassa koulussa opiskelleista naisista. Tai oikeastaan sanon sen, että yhdenkään kanssa en onnistunut saamaan parisuhdetta, vaikka samaa alaa opiskeltiin ja luulis, että löytyy paljon yhteistä, kun ollaan samalla alalla ja vieläpä samassa koulussa. Tätä en kerro tarkemmin, oliko kyseessä ammattikoulu, ammattikorkeakoulu, vai yliopisto. Jokatapauksessa on mulla koulutusta enemmän kuin peruskoulu.
        Näistä lyhythiuksisista vaatimattomasti pukeutuneista naisista, jotka meikkaavat vähän tai ei ollenkaan, on kokemusta kyllä samasta koulusta. Olin kiinnostunut yhdestä tällaisesta naisesta, koska ajattelin, että tämä nainen voisi hyvinkin olla ssaman tasoinen kuin itse olen. Opiskeleehan hän samaa alaakin, joten meillä voisi löytyä paljonkin yhteistä. Kysyin häntä jopa treffeilekin, mutta silloin hän sanoi, että voidaan olla vain kavereita. Toki hän myös ystävällisesti mainitsi senkin, ettei halunnut loukata minua. Toki mä uskoin häntä, mutta ei se sitä tosiasiaa poista, että kyllähän se mua harmitti todella paljon. Mietin, että mikä tässä nyt voi olla vikana? Saman tasoiset ihmiset eivät kelpaa toisilleen? Tai itseasiassa näin, että samantasoinen nainen ei kelpuuta samantasoista miestä. Tottakai tämä harmitti valtavasti. On ollut myös muitakin yrityksiä opiskeluaikoina "samantasoisiin" naisiin. Kyllä tämän on vaan oltava niin, että ne alemman tason naisetkin haluavat miehekseen ne opiskelupaikan sosiaalisimmat hyvä supliikkiset miehet, joilla toki myös on riittävästi menestystä omalla alallaankin. ATM ei kelpaa opiskelupaikoissa kenellekään ellei ole omalla alallaan selvästi muita menestyneempi.

        "Mietin, että mikä tässä nyt voi olla vikana? Saman tasoiset ihmiset eivät kelpaa toisilleen? "

        Oliko se myös samalla tavalla neuroepätyypilliseen päin kuin sinä?


      • lyhyttukkainennainen
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Kolmea tyyppiä miehiä todella on, ATM, KTM ja YTM. Väitätkö lyhyttukkainennainen, että sosiaalinen hyvä supliikkinen kuuluisa tiedemies ei ole YTM. Väitätkö, että aktiivisesti salilla käyvä komeakroppainen ja fyysisesti vahva ei hyvinkin voisi olla vähintään KTM. Oletko varma siis, että sulle ei kelpaa ATM, KTM eikä YTM? Pyydän toki anteeksi, jos tämä minun aloitus on liian suppeasti muotoiltu. Pyydän itseasiassa anteeksi tätä, etten maininnut tässä aloituksessani seksuaalivähemmistöjä. Tehdään siis korjaus - tämä aloitus oli siis suunnattu heteromiehille ja heteronaisille. Itse olen heteromies, joten luonnollisesti pyrin tutkimaan näitä parisuhdeongelmia ensisijaisesti heteronäkökulmasta. En ole asiantuntija homojen tai lesbojen parisuhdeongelmissa.
        Nimimerkki Dr.Manhood, en nyt jaksa alkaa luettelemaan kaikkia mahdollisia naisia, koska se menee turhan monimutkaiseksi. Halusin tuoda joitain mahdollisimman selkeitä esimerkkejä. Toki aina poikkeuksiakin löytyy, mutta nyt tässä on olennaista puhua ätmien ongelmista, koska itse olen koko ikäni 18 vuotiaasta lähtien ollut ATM. Minulla on kyllä kokemusta opiskeluaikana samassa koulussa opiskelleista naisista. Tai oikeastaan sanon sen, että yhdenkään kanssa en onnistunut saamaan parisuhdetta, vaikka samaa alaa opiskeltiin ja luulis, että löytyy paljon yhteistä, kun ollaan samalla alalla ja vieläpä samassa koulussa. Tätä en kerro tarkemmin, oliko kyseessä ammattikoulu, ammattikorkeakoulu, vai yliopisto. Jokatapauksessa on mulla koulutusta enemmän kuin peruskoulu.
        Näistä lyhythiuksisista vaatimattomasti pukeutuneista naisista, jotka meikkaavat vähän tai ei ollenkaan, on kokemusta kyllä samasta koulusta. Olin kiinnostunut yhdestä tällaisesta naisesta, koska ajattelin, että tämä nainen voisi hyvinkin olla ssaman tasoinen kuin itse olen. Opiskeleehan hän samaa alaakin, joten meillä voisi löytyä paljonkin yhteistä. Kysyin häntä jopa treffeilekin, mutta silloin hän sanoi, että voidaan olla vain kavereita. Toki hän myös ystävällisesti mainitsi senkin, ettei halunnut loukata minua. Toki mä uskoin häntä, mutta ei se sitä tosiasiaa poista, että kyllähän se mua harmitti todella paljon. Mietin, että mikä tässä nyt voi olla vikana? Saman tasoiset ihmiset eivät kelpaa toisilleen? Tai itseasiassa näin, että samantasoinen nainen ei kelpuuta samantasoista miestä. Tottakai tämä harmitti valtavasti. On ollut myös muitakin yrityksiä opiskeluaikoina "samantasoisiin" naisiin. Kyllä tämän on vaan oltava niin, että ne alemman tason naisetkin haluavat miehekseen ne opiskelupaikan sosiaalisimmat hyvä supliikkiset miehet, joilla toki myös on riittävästi menestystä omalla alallaankin. ATM ei kelpaa opiskelupaikoissa kenellekään ellei ole omalla alallaan selvästi muita menestyneempi.

        Saman kysymyksen esitän sinulle, kuin tuo "normaaliakoyritit".

        Lyhyt tukka ei nimittäin tee naisesta jollakin tavalla neurologisesti erikoista. Ei tee! Se tekee hänestä vain epäseksikkäämmän kuin pitkätukkaiset kanssasiskonsa, mutta vammaista se ei hänestä tee.

        Jos sinä hakisit omantasoistasi naisseuraa, sinä hakisit sitä niiden naisten joukosta, joilla on samantyyppistä vammaa, mitä itselläsikin on. Se sinun neurologinen vammasi on kyllä tullut erittäin selväksi, vaikka vältteletkin kertomasta suoraan, mikä diagnoosi sinulla on. Sen verran paljon olet täällä elämästäsi avautunut, että tuo ei ole kenellekään jäänyt epäselväksi.


      • normaaliakoyritit kirjoitti:

        "Mietin, että mikä tässä nyt voi olla vikana? Saman tasoiset ihmiset eivät kelpaa toisilleen? "

        Oliko se myös samalla tavalla neuroepätyypilliseen päin kuin sinä?

        Itsellä on impulsiivisuus ollut ongelmana, vaikka näin vanhemmiten olenkin pystynyt paremmin hallitsee. Mutta olen kyllä yrittänyt naisia, joilla myös impulsiivisuus ongelmana, enkä ole heillekään kelvannut. Tosin impulsiivisuus on kyllä erittäin hankala piirre naisessa, joten onko parisuhteen arvoistakaan saada edes impulsiivista naista, vaikka itsekin olis impulsiivinen. Katsos kun ei koskaan tiedä, milloin toinen on impulsiivinen eikä toinen impulsiivinen tiedä, milloin itse on impulsiivinen. Hyvin helposti menee kaaokseksi, jolloin jossain vaiheessa on vaan aivan pakko erota.


      • lyhyttukkainennainen kirjoitti:

        Saman kysymyksen esitän sinulle, kuin tuo "normaaliakoyritit".

        Lyhyt tukka ei nimittäin tee naisesta jollakin tavalla neurologisesti erikoista. Ei tee! Se tekee hänestä vain epäseksikkäämmän kuin pitkätukkaiset kanssasiskonsa, mutta vammaista se ei hänestä tee.

        Jos sinä hakisit omantasoistasi naisseuraa, sinä hakisit sitä niiden naisten joukosta, joilla on samantyyppistä vammaa, mitä itselläsikin on. Se sinun neurologinen vammasi on kyllä tullut erittäin selväksi, vaikka vältteletkin kertomasta suoraan, mikä diagnoosi sinulla on. Sen verran paljon olet täällä elämästäsi avautunut, että tuo ei ole kenellekään jäänyt epäselväksi.

        AIjaa, sä alat määrittelemään mua psykopaatiksi???? Ongelmani on impulsiivisuus ja huono empatiakyky. Nämä sopii myös yksinkertaistetusti sanottuna myös psykopaatille, Psykopaatit sen sijaan tekee rikoksia. Minä sen sijaan olen paremminkin ollut elämäni aikana kilttiin mieheen päin. Kiltit miehethän eivät naisia yleensä saa. Näin on myös omallakin kohdalla.
        Psykopaateilla on myös omalla tavallaan heikko sosiaalinen ymmärryskyky. Mutta heikko sosiaalinen ymmärryskyky voi olla muillakin ihmisillä. Kiltilläkin miehellä on omalla tavallaan heikko sosiaalinen ymmärryskyky.
        Tuossa on wikipedian määritelmä psykopatiasta.
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Psykopatia
        Älä ala tekee toisista mitään vaarallisia diagnooseja!!!! Tutki asioita tarkemmin. TUTKI TUTKI TUTKI! PSYKOPATIA ON HYVIN VAARALLINEN DIAGNOOSI. Yksi määritelmä tuossa wikipedian artikkelissa: "Outo ja luotaantyöntävä käyttäytyminen juopuneena ja joskus muulloinkin"
        Enköhän minä ole jo aikaisemminkin sanonut suomi24 sivulla tästä "oudosta" käyttäytymisestä, joka saa hysteeriset epäilemään heti jotakin kauheaa. OLKAA TARKKANA, ENNENKUIN ALATTE TEKEE IHMISISTÄ MITÄÄN VAARALLISTA DIAGNOOSIA. KAIKKI "OUDOT" IHMISET EIVÄT OLE PSYKOPAATTEJA.

        Tässä ainakin osittainen syy, miksi nuo diagnoosit on hyvin vaarallisia. Lisäksi olen kyllä lukenut artikkeleja, joissa puhutaan psykiatristen diagnoosien tabu luonteesta. Psykiatriset diagnoosit herättävät yleensäkin pelkoa ihmisissä, mikä on itse psykiatrisen diagnoosin saaneelle entistäkin vaikeampi asia. Saattehan te arvailla mitä haluatte, mutta mitään en myönnä. Lienee huomauttaa, että kaikilla muillakin täällä on omat ongelmansa. ÄLKÄÄ ALKAKO AINA ERILAISTA IHMISTÄ SYYTTÄÄ, VAAN TUTKIKAA MYÖS ITSEÄNNE. Toki erilaisen ihmisen täytyy toki miettiä, miksi on erilainen, mutta sitä olen kyllä tehnyt vaikka millä mitalla ja toki mulla on halu täällä yrittää auttaa muitakin erilaisia, jotka ovat koko ikänsä kokeneet syrjintää. Toivon toki myös ymmärrystäkin. Toki osa ymmärtää paremmin osa ei. Sama koskee tietysti itseä - en tietenkään itsekään ole täydellinen ymmärtäjä. Yritän kuitenkin parhaani mukaan keskustella asioista.


      • Ok, myönnän kyllä, että arkaan paikkaan osui. Mutta toivon, että ymmärrät sen, että jotkut "vammat" vain ei sovi yhteen.


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        Ok, myönnän kyllä, että arkaan paikkaan osui. Mutta toivon, että ymmärrät sen, että jotkut "vammat" vain ei sovi yhteen.

        Ok, vaikka puhuinkin impulsiivisuudesta ja huonosta empatiakyvystä, näitäkin voi kehittää harjoittelemalla ja ehdottomasti kannattaakin nähdä vaivaa. Nämä kaksi ongelmaa todellakin aiheuttavat helposti merkittäviä ongelmia ihmissuhteissa.


      • lyhyttukkainennainen
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Ok, vaikka puhuinkin impulsiivisuudesta ja huonosta empatiakyvystä, näitäkin voi kehittää harjoittelemalla ja ehdottomasti kannattaakin nähdä vaivaa. Nämä kaksi ongelmaa todellakin aiheuttavat helposti merkittäviä ongelmia ihmissuhteissa.

        Olen ällistynyt.
        Mistä ihmeestä sä sellaista sait päähäsi, että mä sua psykopaattina pitäisin? Se ei itselläni käynyt mielessäkään. Näistä viimeisimmistä kommenteistasi saa kyllä sellaisen käsityksen, että sulla on joku mielenterveyteen liittyvä diagnoosi. Itse olisin veikannut jotain autisti/asperger tai ehkä tourette-tyyppistä ongelmaa.


      • lyhyttukkainennainen kirjoitti:

        Olen ällistynyt.
        Mistä ihmeestä sä sellaista sait päähäsi, että mä sua psykopaattina pitäisin? Se ei itselläni käynyt mielessäkään. Näistä viimeisimmistä kommenteistasi saa kyllä sellaisen käsityksen, että sulla on joku mielenterveyteen liittyvä diagnoosi. Itse olisin veikannut jotain autisti/asperger tai ehkä tourette-tyyppistä ongelmaa.

        Tietääkseni Asperger henkilötkin ovat tehneet murhia ja olleet vankilassa. Tämä on tietysti äärimmäisen ikävää niille suurimmalle osalle aspergereja, jotka ovat kilttejä ja kunnollisia jotkut jopa liiankin kilttejä ja jos tämän takia koko ryhmä leimataan rikolliseksi. Psykopatiaan sen sijaan sisältyy aina erittäin vaarallisen tyypin leima. Impulsiivisuus, huono empatiakyky - EI AINA RIKOLLINEN. Jokatapauksessa huonolla empatiakyvyllä ja impulsiivisuudella aiheuttaa helposti ongelmia ihmissuhteissa - ihmiset helposti syrjii, eikä halua olla muussa tekemisissä kuin vain välttämättömissä esimerkiksi työasioissa. Sitten kun on työasiat hoidettu, ei tämän impulsiivisen ja empatiakyvyttömän ihmisen kanssa haluta olla missään tekemisissä, hänelle ei soitella ja kysytä bileisiin tai sosiaalisiin tilaisuuksiin. Siksi huonoon empatiakykyyn ja impulsiivisuuteen pitäisi puuttua jo hyvissä ajoin, jotta pystyttäis välttymään näiltä aikuisiän ongelmilta - syrjäytyminen parisuhteesta, vaikea saada kunnon kavereita.
        Diagnooseista vielä - mä en niistä pidä, koska jokainen ihminen on aina oma yksilönsä. Tunnen esimerkiksi ihmisiä, joilla molemmilla kaksisuuntainen mielialahäiriö diagnoosi, jonka ovat itse kertoneet, kuitenkin he ovat hyvin erilaisia ihmisiä, toiseen voi esimerkiksi huomattavasti paremmin luottaa.
        Jos sinä sen sijaan haluat diagnosoida ja sulla on selvä käsitys jostakin ihmisestä, jota minä en tietenkään voi kieltääkään, ole tarkkana, ettet ala kuitenkaan tekemään hätäisiä johtopäätöksiä esimerkiksi empatiakyvystä. Empatiataito on taito, jota voi harjoitella - toiset oppivat sen nopeammin toiset hitaammin. Voithan sä toki hankkia tietoa erilaisista häiriöistä ja kannattaakin, jos todella haluat oppia ymmärtämään mistä erilaisuus ihmisessä johtuu tai esimerkiksi mistä johtuu huono empatiakyky ja impulsiivisuus. Tässä kuitenkin kehotan varovaisuutta, jos alat tekee liian nopeita johtopäätöksiä - jokainen ihminen on aina erilainen. Pidä mielessä tämä, mitä itse sanoin näistä kahdesta tyypistä, jolla on kaksisuuntainen mielialahäiriö. Erilaisia ovat jokatapauksessa.


      • lyhyttukkainennainen kirjoitti:

        Saman kysymyksen esitän sinulle, kuin tuo "normaaliakoyritit".

        Lyhyt tukka ei nimittäin tee naisesta jollakin tavalla neurologisesti erikoista. Ei tee! Se tekee hänestä vain epäseksikkäämmän kuin pitkätukkaiset kanssasiskonsa, mutta vammaista se ei hänestä tee.

        Jos sinä hakisit omantasoistasi naisseuraa, sinä hakisit sitä niiden naisten joukosta, joilla on samantyyppistä vammaa, mitä itselläsikin on. Se sinun neurologinen vammasi on kyllä tullut erittäin selväksi, vaikka vältteletkin kertomasta suoraan, mikä diagnoosi sinulla on. Sen verran paljon olet täällä elämästäsi avautunut, että tuo ei ole kenellekään jäänyt epäselväksi.

        "Lyhyt tukka ei nimittäin tee naisesta jollakin tavalla neurologisesti erikoista. Ei tee! Se tekee hänestä vain epäseksikkäämmän kuin pitkätukkaiset kanssasiskonsa, mutta vammaista se ei hänestä tee."
        Millä käsite "vammaisuus" sitten tarkkaan määritellään. Ihminen, joka on koko ikänsä syrjitty toimintarajoitteen takia (tämä voi olla niin fyysinen kuin älyllinen), mitä tällaisesta ihmisille sitten tulee yleensä mieleen.
        Otetaanpa puheenaiheeksi esimerkiksi valta. Ihminen, jolla on erittäin vähän valtaa. Valtahan on juuri tuo ratkaiseva asia parisuhteeseen pääsyn suhteen. Selkeästi toimintarajoitteisella ihmisellä on lähtökohtaisesti aina keskivertoihmistä vähemmän valtaa. Otetaanpa Laasasen marrkina-arvoteorian esimerkki: "Markkina-arvoteorian peruslähtökohtana on, että parisuhdemarkkinoilla menestyvät parhaiten miehekkäät miehet ja naiselliset naiset. Epäsuhta syntyy tilanteesta, jossa naiset tavoittelevat vähintään itsensä tasoista, mutta mielellään ”miesten huippua” edustavaa miestä, mutta miehille kelpaisi myös omantasoinen partneri."
        Tuossa tuo artikkeli.
        https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/133050-tutkija-yha-useampi-sinkkumies-ei-loyda-koskaan-naista
        Mainitsit, että lyhyet hiukset eivät ole kovin seksikkäät. Sopiihan tuo hyvin tuohon markkina-arvo teoriaan, jos puhutaan heteroseksuualisista parisuhtemarkkinoista: miehekkäät miehet ja naiselliset naiset lähtökohtaisesti menestyy. Voin toki sanoa positiivisenkin puolen, itse juuri hiljattain yritin tehdä itseä kiinnostavaan naiseen tuttavuutta, mutta tällä sattuikin olemaan lyhyet hiukset - ei haitannut minua ollenkaan. Nyt puhun vain yleisellä tasolla, koska yritän avata tätä ongelmaa, miksi ihmiset eivät löydä. Otetaanpa esimerkiksi naisellinen nainen: joku tyyppi nyt vaan vie aina voiton, jos mitataan sitä potentiaalisten kumppanien määrää - toisia naisia kysytään enemmän treffeille kuin toisia. Sama juttu miehissä. Toiset miehet nyt saavat helpommin myönteisiä vastauksia naislta kuin toiset. Persuista puheenollen ainakin mulla on sellainen käsitys, että useimmat persuja kannattavat ovat suhteellisen miehekkäitä miehiä, joten aika monella heistä on vähintäänkin kohtuulliset mahdollisuudet naisellisiin naisiin. Tämän takia en jotenkin ainakaan itse pysty kokemaan, että persut ajaisi kovin hyvin nimenomaan ätmien oikeuksia. Saahan niitä toki äänestää.
        "Vammaisuudesta" sen verran - jos ihmisen toimintarajoitteet (fyysiset tai älylliset) ovat sen verran suuria, että "keskiverto" ihmiset kokevat nämä jo jollain tavoin "taakaksi", on tämä päivän selvä asia, että silloin myös tuo "vammaisten" ihmisten seksuaalinen markkina-arvo alkaa olla jo todella heikkoa. Lyhythiuksisen naisen seksuaalinen markkina-arvo ei ole välttämättä liian alhaalla, jos tämä lyhythiuksinen nainen on muuten sosiaalisesti taitava ja toki osaa erilaisia asioita. Tämä lyhythiuksinen nainen, johon yritin hiljattain tehdä tuttavuutta, oli kyllä sosiaalisesti lahjakas - ei ongelmia vuorovaikutuksessa. Toki en tiennyt hänestä kovin paljoa enempää, koska en kuitenkaan päässyt kovin paljoo tutustuu, mutta jokatapauksessa oli ihan kiinnostava.


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        "Lyhyt tukka ei nimittäin tee naisesta jollakin tavalla neurologisesti erikoista. Ei tee! Se tekee hänestä vain epäseksikkäämmän kuin pitkätukkaiset kanssasiskonsa, mutta vammaista se ei hänestä tee."
        Millä käsite "vammaisuus" sitten tarkkaan määritellään. Ihminen, joka on koko ikänsä syrjitty toimintarajoitteen takia (tämä voi olla niin fyysinen kuin älyllinen), mitä tällaisesta ihmisille sitten tulee yleensä mieleen.
        Otetaanpa puheenaiheeksi esimerkiksi valta. Ihminen, jolla on erittäin vähän valtaa. Valtahan on juuri tuo ratkaiseva asia parisuhteeseen pääsyn suhteen. Selkeästi toimintarajoitteisella ihmisellä on lähtökohtaisesti aina keskivertoihmistä vähemmän valtaa. Otetaanpa Laasasen marrkina-arvoteorian esimerkki: "Markkina-arvoteorian peruslähtökohtana on, että parisuhdemarkkinoilla menestyvät parhaiten miehekkäät miehet ja naiselliset naiset. Epäsuhta syntyy tilanteesta, jossa naiset tavoittelevat vähintään itsensä tasoista, mutta mielellään ”miesten huippua” edustavaa miestä, mutta miehille kelpaisi myös omantasoinen partneri."
        Tuossa tuo artikkeli.
        https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/133050-tutkija-yha-useampi-sinkkumies-ei-loyda-koskaan-naista
        Mainitsit, että lyhyet hiukset eivät ole kovin seksikkäät. Sopiihan tuo hyvin tuohon markkina-arvo teoriaan, jos puhutaan heteroseksuualisista parisuhtemarkkinoista: miehekkäät miehet ja naiselliset naiset lähtökohtaisesti menestyy. Voin toki sanoa positiivisenkin puolen, itse juuri hiljattain yritin tehdä itseä kiinnostavaan naiseen tuttavuutta, mutta tällä sattuikin olemaan lyhyet hiukset - ei haitannut minua ollenkaan. Nyt puhun vain yleisellä tasolla, koska yritän avata tätä ongelmaa, miksi ihmiset eivät löydä. Otetaanpa esimerkiksi naisellinen nainen: joku tyyppi nyt vaan vie aina voiton, jos mitataan sitä potentiaalisten kumppanien määrää - toisia naisia kysytään enemmän treffeille kuin toisia. Sama juttu miehissä. Toiset miehet nyt saavat helpommin myönteisiä vastauksia naislta kuin toiset. Persuista puheenollen ainakin mulla on sellainen käsitys, että useimmat persuja kannattavat ovat suhteellisen miehekkäitä miehiä, joten aika monella heistä on vähintäänkin kohtuulliset mahdollisuudet naisellisiin naisiin. Tämän takia en jotenkin ainakaan itse pysty kokemaan, että persut ajaisi kovin hyvin nimenomaan ätmien oikeuksia. Saahan niitä toki äänestää.
        "Vammaisuudesta" sen verran - jos ihmisen toimintarajoitteet (fyysiset tai älylliset) ovat sen verran suuria, että "keskiverto" ihmiset kokevat nämä jo jollain tavoin "taakaksi", on tämä päivän selvä asia, että silloin myös tuo "vammaisten" ihmisten seksuaalinen markkina-arvo alkaa olla jo todella heikkoa. Lyhythiuksisen naisen seksuaalinen markkina-arvo ei ole välttämättä liian alhaalla, jos tämä lyhythiuksinen nainen on muuten sosiaalisesti taitava ja toki osaa erilaisia asioita. Tämä lyhythiuksinen nainen, johon yritin hiljattain tehdä tuttavuutta, oli kyllä sosiaalisesti lahjakas - ei ongelmia vuorovaikutuksessa. Toki en tiennyt hänestä kovin paljoa enempää, koska en kuitenkaan päässyt kovin paljoo tutustuu, mutta jokatapauksessa oli ihan kiinnostava.

        Yritän vielä avata hieman tuota käsitettä "vammaisuus" ja lyhythiuksisuus. Joo pitää paikkansa, että lyhythiuksisuus ei tietenkään "vammaista" naisesta tee. Avataanpa hieman tuota käsitettä "vammaisuus" - ajatellaanpa sellaista tilannetta, jos yhteiskunnassa olisi ehdottomana vaatimuksena, että miesten pitää olla maksimaalisen miehekkäitä ja naisten maksimaalisen naisellisia, miten kävisi silloin lyhythiuksisten naisten, jos naisellisena pidetään yleisen mielipiteen mukaan pitkiä hiuksia. Toisin sanoen, miten kävisi naisten, joilla olisi vakava toimintarajoite olla "naisellinen" nainen. Toki nykyaikana ollaan jo erittäin suvaitsevaisia, onhan meillä homoavioliitotkin jo laissa. Yhteiskunnassa ei enää tarvitse olla maksimaalisen miehekäs tai maksimaalisen naisellinen. Siitä huolimatta on tämä ongelma, että toiset joutuvat ties kuinka kauan odottaa saadakseen parisuhde markkina-arvon riittäväksi, toisin sanoen tekee valtavasti töitä. Toisilla parisuhdemarkkina-arvo on jo riittävä 19-24 vuotiaana ja he pystyvätkin elämään tämän "normaalin" nuoruuden, eli aloittaa seurustelun tuossa iässä. Toiset joutuu vasten tahtoisesti elää 19-24 vuotiaana yksinäisyydessä.
        Tämä on ilman muuta äärimmäisen tärkeä keskustelu.


      • lyhyttukkainennainen
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Yritän vielä avata hieman tuota käsitettä "vammaisuus" ja lyhythiuksisuus. Joo pitää paikkansa, että lyhythiuksisuus ei tietenkään "vammaista" naisesta tee. Avataanpa hieman tuota käsitettä "vammaisuus" - ajatellaanpa sellaista tilannetta, jos yhteiskunnassa olisi ehdottomana vaatimuksena, että miesten pitää olla maksimaalisen miehekkäitä ja naisten maksimaalisen naisellisia, miten kävisi silloin lyhythiuksisten naisten, jos naisellisena pidetään yleisen mielipiteen mukaan pitkiä hiuksia. Toisin sanoen, miten kävisi naisten, joilla olisi vakava toimintarajoite olla "naisellinen" nainen. Toki nykyaikana ollaan jo erittäin suvaitsevaisia, onhan meillä homoavioliitotkin jo laissa. Yhteiskunnassa ei enää tarvitse olla maksimaalisen miehekäs tai maksimaalisen naisellinen. Siitä huolimatta on tämä ongelma, että toiset joutuvat ties kuinka kauan odottaa saadakseen parisuhde markkina-arvon riittäväksi, toisin sanoen tekee valtavasti töitä. Toisilla parisuhdemarkkina-arvo on jo riittävä 19-24 vuotiaana ja he pystyvätkin elämään tämän "normaalin" nuoruuden, eli aloittaa seurustelun tuossa iässä. Toiset joutuu vasten tahtoisesti elää 19-24 vuotiaana yksinäisyydessä.
        Tämä on ilman muuta äärimmäisen tärkeä keskustelu.

        "...miten kävisi silloin lyhythiuksisten naisten, jos naisellisena pidetään yleisen mielipiteen mukaan pitkiä hiuksia. Toisin sanoen, miten kävisi naisten, joilla olisi vakava toimintarajoite olla "naisellinen" nainen"

        Olipas hölmöä ajatuksenjuoksua! Naisen lyhyttä tukkaa ei mitenkään voi verrata sinun toimintarajoitteisuuteesi. Sinulla ei ole mahdollisuutta päättää, että luovumpa nyt tällä istumalla tuosta toimintarajoitteisuudestani. Kovalla työllä voit saada siihen pientä helpotusta, mutta koskaan et tule siitä kokonaan pääsemään.

        Lyhyttukkaisen naisen taas ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin luopua hiustenleikkuusta ja antaa tukkansa kasvaa. Rahaakin hänellä säästyy! Hiusten pituudesta et saa millään konstilla "toimintarajoitetta".


      • lyhyttukkainennainen kirjoitti:

        "...miten kävisi silloin lyhythiuksisten naisten, jos naisellisena pidetään yleisen mielipiteen mukaan pitkiä hiuksia. Toisin sanoen, miten kävisi naisten, joilla olisi vakava toimintarajoite olla "naisellinen" nainen"

        Olipas hölmöä ajatuksenjuoksua! Naisen lyhyttä tukkaa ei mitenkään voi verrata sinun toimintarajoitteisuuteesi. Sinulla ei ole mahdollisuutta päättää, että luovumpa nyt tällä istumalla tuosta toimintarajoitteisuudestani. Kovalla työllä voit saada siihen pientä helpotusta, mutta koskaan et tule siitä kokonaan pääsemään.

        Lyhyttukkaisen naisen taas ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin luopua hiustenleikkuusta ja antaa tukkansa kasvaa. Rahaakin hänellä säästyy! Hiusten pituudesta et saa millään konstilla "toimintarajoitetta".

        Toimintarajoitteita on monenlaisia. Ajatellaanpa jotain päähänpinttymiä. Kyllä esimerkiksi persuilla ja vasemmistoliitolla tai kokoomuksella ja vasemmistoliitolla on aika erilaisia käsityksiä monista asioista, samoin vihreillä ja persuilla. Onko ongelma persujen porukan toimintarajoitteisuus vai vasemmistoliiton porukan toimintarajoitteisuus. Puhutaan nyt juuri tuosta älyllisestä toimintarajoitteisuudesta. Otappa siitä selvää, kenen puolueen porukka kärsii älyllisestä toimintarajoitteisuudesta. Sinullakin, jos on suvaitsematon asenne "erilaisia" ihmisiä kohtaan, voi myös johtua osittain sun toiminta rajoitteisuudestasi nimenomaan älyllisestä. Sinäkin voit kehittyä tässä ominaisuudessa, jos teet työtä.

        Lue tuo kommentti. Erittäin tärkeitä seikkoja. Kuka on OIKEESTI toimintarajoitteinen älyllisesti?
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15144373/millainen-nainen-on-realistinen-atmeille#comment-92485428


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        Toimintarajoitteita on monenlaisia. Ajatellaanpa jotain päähänpinttymiä. Kyllä esimerkiksi persuilla ja vasemmistoliitolla tai kokoomuksella ja vasemmistoliitolla on aika erilaisia käsityksiä monista asioista, samoin vihreillä ja persuilla. Onko ongelma persujen porukan toimintarajoitteisuus vai vasemmistoliiton porukan toimintarajoitteisuus. Puhutaan nyt juuri tuosta älyllisestä toimintarajoitteisuudesta. Otappa siitä selvää, kenen puolueen porukka kärsii älyllisestä toimintarajoitteisuudesta. Sinullakin, jos on suvaitsematon asenne "erilaisia" ihmisiä kohtaan, voi myös johtua osittain sun toiminta rajoitteisuudestasi nimenomaan älyllisestä. Sinäkin voit kehittyä tässä ominaisuudessa, jos teet työtä.

        Lue tuo kommentti. Erittäin tärkeitä seikkoja. Kuka on OIKEESTI toimintarajoitteinen älyllisesti?
        https://keskustelu.suomi24.fi/t/15144373/millainen-nainen-on-realistinen-atmeille#comment-92485428

        Vielä sen verran presidentin vaaleista, että Niinistöä en äänestä. Tässä syy. Onko hänkin jollain tavoin toimintarajoitteinen kun ei ymmärrä asioita tämän enempää.
        https://yle.fi/uutiset/3-10015322


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        Vielä sen verran presidentin vaaleista, että Niinistöä en äänestä. Tässä syy. Onko hänkin jollain tavoin toimintarajoitteinen kun ei ymmärrä asioita tämän enempää.
        https://yle.fi/uutiset/3-10015322

        Kuka on OIKEESTI toimintarajoitteinen. Älyllistä toimintarajoitteisuutta on hyvin monenlaista.

        Kuka tässäkin esimerkissä on OIKEESTI toimintarajoitteinen?
        https://yle.fi/uutiset/3-7710103


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        Kuka on OIKEESTI toimintarajoitteinen. Älyllistä toimintarajoitteisuutta on hyvin monenlaista.

        Kuka tässäkin esimerkissä on OIKEESTI toimintarajoitteinen?
        https://yle.fi/uutiset/3-7710103

        Buhahaha kirjoitti: "Ruotsissa seksin ostaminen on kielletty, Suomessa alaikäiseltä ja ihmiskaupan uhreilta (joiden varmistaminen on ostajan vastuulla). Ruotsissa suunnitellaan maan kansalaisilta seksin ostokieltoa myös ulkomailla. Seksuaalisesta ahdistelusta voidaan antaa pikatuomioita. Metoo on tuottanut ihmisille potkuja ja muita seurauksia pelkästään väitteiden perusteella. Ei tämä nyt minusta siltä näytä, että oltaisiin pelkästään suvaitsevaisuuteen päin menossa."

        Jos Ruotsissa suunnitellaan lakia maan kansalaisilta seksin ostokieltoon myös ulkomailla, on älyllinen toimintarajoitteisuus sitten näissä suvaitsemattomissa, jotka haluavat polkea ätmien oikeuksia kieltämällä kokonaan tämän mahdollisuuden, että ätmikin voisi saada seksiä edes jossain muodossa, vai laitetaanko toimintarajoitteisuus kokonaan ätmien syyski: ATM on viallinen eikä tarvitse ollenkaan seksiä????? Mielestäni nämä suvaitsemattomat voisivat kyllä katsoa tuossa asiassa peiliin. Kaikki miehet eivät todellakaan saa naista sillä tavalla miten "keskivertomies" saa. Tuo ymmärtämättömyys on juuri toimintarajoitteisuutta.
        Entä ahdistelu: jos nainen kokee ätmin aloitteen ahdisteluna, onko vika ätmin toimintarajoitteessa vai onko naisella toimintarajoite siinä, että ei pysty ymmärtämään "erilaista" ihmistä. "Erilainen" ihminen kun ei todellakaan aina ahdistele, vaan suvaitsemattomat naiset ymmärtävät "erilaisen" ihmisen väärin. Tähän he voivat käyttää apuna tiedon hankintaa "erilaisuudesta".
        Buhahaha on oikeessa, että ei kyllä välttämättä nyt pelkästään suvaitsevaisuuteen olla menossa.


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        Buhahaha kirjoitti: "Ruotsissa seksin ostaminen on kielletty, Suomessa alaikäiseltä ja ihmiskaupan uhreilta (joiden varmistaminen on ostajan vastuulla). Ruotsissa suunnitellaan maan kansalaisilta seksin ostokieltoa myös ulkomailla. Seksuaalisesta ahdistelusta voidaan antaa pikatuomioita. Metoo on tuottanut ihmisille potkuja ja muita seurauksia pelkästään väitteiden perusteella. Ei tämä nyt minusta siltä näytä, että oltaisiin pelkästään suvaitsevaisuuteen päin menossa."

        Jos Ruotsissa suunnitellaan lakia maan kansalaisilta seksin ostokieltoon myös ulkomailla, on älyllinen toimintarajoitteisuus sitten näissä suvaitsemattomissa, jotka haluavat polkea ätmien oikeuksia kieltämällä kokonaan tämän mahdollisuuden, että ätmikin voisi saada seksiä edes jossain muodossa, vai laitetaanko toimintarajoitteisuus kokonaan ätmien syyski: ATM on viallinen eikä tarvitse ollenkaan seksiä????? Mielestäni nämä suvaitsemattomat voisivat kyllä katsoa tuossa asiassa peiliin. Kaikki miehet eivät todellakaan saa naista sillä tavalla miten "keskivertomies" saa. Tuo ymmärtämättömyys on juuri toimintarajoitteisuutta.
        Entä ahdistelu: jos nainen kokee ätmin aloitteen ahdisteluna, onko vika ätmin toimintarajoitteessa vai onko naisella toimintarajoite siinä, että ei pysty ymmärtämään "erilaista" ihmistä. "Erilainen" ihminen kun ei todellakaan aina ahdistele, vaan suvaitsemattomat naiset ymmärtävät "erilaisen" ihmisen väärin. Tähän he voivat käyttää apuna tiedon hankintaa "erilaisuudesta".
        Buhahaha on oikeessa, että ei kyllä välttämättä nyt pelkästään suvaitsevaisuuteen olla menossa.

        Vielä tuosta ylen artikkelista joka käsittelee narsismia.
        "Narsisti saattaa eristää uhrinsa täysin muista läheisistä. Uhri alkaa usein ajatella, että vika on hänessä itsessään."
        Hyvä kysymys. KUKA todellakin tässä tapauksessa on OIKEESTI se "vammanen" henkilö, joka kärsii pahoista toimintarajoitteista nimenomaan älyllisistä.


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        Vielä tuosta ylen artikkelista joka käsittelee narsismia.
        "Narsisti saattaa eristää uhrinsa täysin muista läheisistä. Uhri alkaa usein ajatella, että vika on hänessä itsessään."
        Hyvä kysymys. KUKA todellakin tässä tapauksessa on OIKEESTI se "vammanen" henkilö, joka kärsii pahoista toimintarajoitteista nimenomaan älyllisistä.

        .. NarsuMarsu.. Jos olet eri mieltä, niin ole.. Nilviäisiä ne kuiteskin on.. ;P


      • lyhyttukkainennainen
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Kuka on OIKEESTI toimintarajoitteinen. Älyllistä toimintarajoitteisuutta on hyvin monenlaista.

        Kuka tässäkin esimerkissä on OIKEESTI toimintarajoitteinen?
        https://yle.fi/uutiset/3-7710103

        Nuo luettelemasi asiat eivät liity millään tavalla naisten lyhyisiin hiuksiin.


      • lyhyttukkainennainen kirjoitti:

        Nuo luettelemasi asiat eivät liity millään tavalla naisten lyhyisiin hiuksiin.

        Siinä olet kyllä täysin oikeessa. Toki sä saat olla lyhythiuksinen ja kuten sanoin, että itsekin olen ollut kiinnostunut lyhythiuksisista naisista ja edelleenkin, kuten mainitsin esimerkin äskettäisestä kiinnostuksesta. Yritän vaan puhua tosiasioista parisuhdemarkkina-arvon osalta - miehekkäät miehet ja naiselliset naiset on suosituimpia heteroseksuaalisella parisuhdemarkkinoilla. Olen saanut sellaisen käsityksen, että persuja äänestää yleensä miehekkäät miehet, joten heillä ei yleensä pitäisi olla kovin huono menestys naisellisten naisten saannissa. Tämän takia itse olen sitä mieltä, että persut ei ole ätmeille parhain mahdollinen puolue, vaikka Darkfear on sanonutkin, että ätmien mielestä persut ajavat parhaiten heidän oikeuksiaan.
        Millaisesta miehestä sinä sitten haaveilet? Käykö sinulle sitten vähemmän miehekkäämpi mies, joka on kuitenkin hetero? Olen sanonut, että minulle on vaikeeta saada hankittua komeeta kroppaa saliharjoittelulla. Siksi olen useasti turhautunut saliharjoitteluun. Tottakai minä olisin halunnut jo vuosia sitten saada isot lihakset, koska se varmasti parantaa naisten saantia, kun niitä voisi mennä sitten esittelemään yökerhossa - kyllä katseet varmaan kääntyisi.


      • onneaelämääsi
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Ok, vaikka puhuinkin impulsiivisuudesta ja huonosta empatiakyvystä, näitäkin voi kehittää harjoittelemalla ja ehdottomasti kannattaakin nähdä vaivaa. Nämä kaksi ongelmaa todellakin aiheuttavat helposti merkittäviä ongelmia ihmissuhteissa.

        Impulsiivisuus ja huono empatiakyky ovat todella vaikeita rajoitteita ihmissuhteissa. Onnea harjoitteluun niiden vähentämiseksi. Koska ne ovat niin isoja rajoitteita, niin kannattaa panostaa ihmissuhteisiin noin yleensä, myös ystävyys/kaveri/tuttavasuhteisiin, jotta ei seurustelemattomuus hajota niin paljon.


      • markkinateoreetikko
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Siinä olet kyllä täysin oikeessa. Toki sä saat olla lyhythiuksinen ja kuten sanoin, että itsekin olen ollut kiinnostunut lyhythiuksisista naisista ja edelleenkin, kuten mainitsin esimerkin äskettäisestä kiinnostuksesta. Yritän vaan puhua tosiasioista parisuhdemarkkina-arvon osalta - miehekkäät miehet ja naiselliset naiset on suosituimpia heteroseksuaalisella parisuhdemarkkinoilla. Olen saanut sellaisen käsityksen, että persuja äänestää yleensä miehekkäät miehet, joten heillä ei yleensä pitäisi olla kovin huono menestys naisellisten naisten saannissa. Tämän takia itse olen sitä mieltä, että persut ei ole ätmeille parhain mahdollinen puolue, vaikka Darkfear on sanonutkin, että ätmien mielestä persut ajavat parhaiten heidän oikeuksiaan.
        Millaisesta miehestä sinä sitten haaveilet? Käykö sinulle sitten vähemmän miehekkäämpi mies, joka on kuitenkin hetero? Olen sanonut, että minulle on vaikeeta saada hankittua komeeta kroppaa saliharjoittelulla. Siksi olen useasti turhautunut saliharjoitteluun. Tottakai minä olisin halunnut jo vuosia sitten saada isot lihakset, koska se varmasti parantaa naisten saantia, kun niitä voisi mennä sitten esittelemään yökerhossa - kyllä katseet varmaan kääntyisi.

        Ei ole mitään yksiä parisuhdemarkkinoita, vaan monet markkinat päällekkäin ja limittäin jakautuneena esim. maailmankuvien, arvomaailmojen, kiinnostuksen kohteiden, iän jne mukaan.

        Kannattaa kartoittaa oma markkinatilanne:
        Mitkä ne omat todelliset markkinat on (eli se KONKRETTINEN, KÄYTÄNNÖSSÄ OLEMASSA OLEVA JOUKKO IHMISIÄ, joiden joukosta puoliso voi löytyä). Suurin osa ätmeistä fantasioi jostain ihme teoreettisesta markkinasta jolta pitäis unelmien naisen löytyä. Tällainen pohdinta on yhtä tyhjän kanssa.
        Miten niille markkinoille pääsee? Olet markkinoilla vasta kun kohtaat ihmisiä.
        Miten niilä markkinoilla toimitaan? Mistä puhutaan, miten pukeudutaan jne.

        Persujen markkinoilla on äijistä ylitarjontaa, joten siellä on miehekkäänkin miehen vaikea saada naisellinen nainen.


      • dsffggg
        markkinateoreetikko kirjoitti:

        Ei ole mitään yksiä parisuhdemarkkinoita, vaan monet markkinat päällekkäin ja limittäin jakautuneena esim. maailmankuvien, arvomaailmojen, kiinnostuksen kohteiden, iän jne mukaan.

        Kannattaa kartoittaa oma markkinatilanne:
        Mitkä ne omat todelliset markkinat on (eli se KONKRETTINEN, KÄYTÄNNÖSSÄ OLEMASSA OLEVA JOUKKO IHMISIÄ, joiden joukosta puoliso voi löytyä). Suurin osa ätmeistä fantasioi jostain ihme teoreettisesta markkinasta jolta pitäis unelmien naisen löytyä. Tällainen pohdinta on yhtä tyhjän kanssa.
        Miten niille markkinoille pääsee? Olet markkinoilla vasta kun kohtaat ihmisiä.
        Miten niilä markkinoilla toimitaan? Mistä puhutaan, miten pukeudutaan jne.

        Persujen markkinoilla on äijistä ylitarjontaa, joten siellä on miehekkäänkin miehen vaikea saada naisellinen nainen.

        Ulkonäkö, raha ja status määrittävät miehen aseman markkinalla kuin markkinalla. Ja meillä ätmeillä joku tai useampi noista on niin alle arvostelun, ettei markkinoille pääsemiseen ole mitään edellytyksiä.


      • onneaelämääsi kirjoitti:

        Impulsiivisuus ja huono empatiakyky ovat todella vaikeita rajoitteita ihmissuhteissa. Onnea harjoitteluun niiden vähentämiseksi. Koska ne ovat niin isoja rajoitteita, niin kannattaa panostaa ihmissuhteisiin noin yleensä, myös ystävyys/kaveri/tuttavasuhteisiin, jotta ei seurustelemattomuus hajota niin paljon.

        Järki puhetta! Kyllä ilman muuta kaveritkin on tärkeitä, mutta olen huomannut näin vanhemmiten, jos on loputtoman kauan vaan sinkku, niin kaikki ympärillä olevat kaverit ariutuvat, perustavat perheitä eikä heillä ole mukamas enää ollenkaan aikaa. Tämänkin takia loputtoman kauan sinkkuna olo on erittäin repivää - jää yksinkertaisesti täydellisen yksin.


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        Järki puhetta! Kyllä ilman muuta kaveritkin on tärkeitä, mutta olen huomannut näin vanhemmiten, jos on loputtoman kauan vaan sinkku, niin kaikki ympärillä olevat kaverit ariutuvat, perustavat perheitä eikä heillä ole mukamas enää ollenkaan aikaa. Tämänkin takia loputtoman kauan sinkkuna olo on erittäin repivää - jää yksinkertaisesti täydellisen yksin.

        Kyllähän toki uusia kavereita voi aina löytää, mutta sitten kun hekin pariutuvat, jää siinä jälleen helposti aika yksin.


      • markkinateoreetikko kirjoitti:

        Ei ole mitään yksiä parisuhdemarkkinoita, vaan monet markkinat päällekkäin ja limittäin jakautuneena esim. maailmankuvien, arvomaailmojen, kiinnostuksen kohteiden, iän jne mukaan.

        Kannattaa kartoittaa oma markkinatilanne:
        Mitkä ne omat todelliset markkinat on (eli se KONKRETTINEN, KÄYTÄNNÖSSÄ OLEMASSA OLEVA JOUKKO IHMISIÄ, joiden joukosta puoliso voi löytyä). Suurin osa ätmeistä fantasioi jostain ihme teoreettisesta markkinasta jolta pitäis unelmien naisen löytyä. Tällainen pohdinta on yhtä tyhjän kanssa.
        Miten niille markkinoille pääsee? Olet markkinoilla vasta kun kohtaat ihmisiä.
        Miten niilä markkinoilla toimitaan? Mistä puhutaan, miten pukeudutaan jne.

        Persujen markkinoilla on äijistä ylitarjontaa, joten siellä on miehekkäänkin miehen vaikea saada naisellinen nainen.

        "Persujen markkinoilla on äijistä ylitarjontaa, joten siellä on miehekkäänkin miehen vaikea saada naisellinen nainen."
        En nyt ole mikään parhain asiantuntija tässä asiassa, mutta eikös tuo mene sillätavalla, että miehekkään miehen on nimenomaan helpointa saada yleensäkin naisia, joten tämä miehekäs mies voi mennä sellaisiin paikkoihin, joissa on yksinkertaisesti naisia paljon, kuten esimerkiksi yökerhot. Olen kuullut täällä puhuttavan siitäkin, että yökerhossa bodari vie helposti kaikki naiset. Eikös perinteisesti isot lihakset ole yhdistettykin miehekkääseen mieheen?


      • dsffggg kirjoitti:

        Ulkonäkö, raha ja status määrittävät miehen aseman markkinalla kuin markkinalla. Ja meillä ätmeillä joku tai useampi noista on niin alle arvostelun, ettei markkinoille pääsemiseen ole mitään edellytyksiä.

        Ei välttämättä pääse edes suorille marrkinapaikoillekaan, vaikka ei olisi juonut alkoholia ollenkaan.


      • eteenpäinmummolumessa
        todellavaikeeta kirjoitti:

        "Persujen markkinoilla on äijistä ylitarjontaa, joten siellä on miehekkäänkin miehen vaikea saada naisellinen nainen."
        En nyt ole mikään parhain asiantuntija tässä asiassa, mutta eikös tuo mene sillätavalla, että miehekkään miehen on nimenomaan helpointa saada yleensäkin naisia, joten tämä miehekäs mies voi mennä sellaisiin paikkoihin, joissa on yksinkertaisesti naisia paljon, kuten esimerkiksi yökerhot. Olen kuullut täällä puhuttavan siitäkin, että yökerhossa bodari vie helposti kaikki naiset. Eikös perinteisesti isot lihakset ole yhdistettykin miehekkääseen mieheen?

        Maaseudulla (= Suomi - Tku, Tre, Pk-seutu) on ylitarjontaa ihan kaikista miehistä. Miehekäskään mies ei saa naista/pillua, jos naisia ei ole! Kaupungeissa taas on naisia, mutta ne kaipaa vähän toisenlaista miehekkyyttä kuin mitä maaseudun äijillä olis tarjota.

        Lihaksilla saattaa saada irtopanoja, jos osaa käyttää tilanteet hyväkseen ja tajuaa jättää tyhmimmät jutut sanomatta. Mut irtonumeot ei tainneet olla ihan sitä, mitä aloittaja oli hakemassa.

        Suosittelen panostamaan sosiaalisten taitojen luomiseen ja muihin eri tavalla sosiaalisesti poikkeaviin tutustumiseen.


      • eteenpäinmummolumessa kirjoitti:

        Maaseudulla (= Suomi - Tku, Tre, Pk-seutu) on ylitarjontaa ihan kaikista miehistä. Miehekäskään mies ei saa naista/pillua, jos naisia ei ole! Kaupungeissa taas on naisia, mutta ne kaipaa vähän toisenlaista miehekkyyttä kuin mitä maaseudun äijillä olis tarjota.

        Lihaksilla saattaa saada irtopanoja, jos osaa käyttää tilanteet hyväkseen ja tajuaa jättää tyhmimmät jutut sanomatta. Mut irtonumeot ei tainneet olla ihan sitä, mitä aloittaja oli hakemassa.

        Suosittelen panostamaan sosiaalisten taitojen luomiseen ja muihin eri tavalla sosiaalisesti poikkeaviin tutustumiseen.

        "Kaupungeissa taas on naisia, mutta ne kaipaa vähän toisenlaista miehekkyyttä kuin mitä maaseudun äijillä olis tarjota. "
        Ihan hyvä huomio tuokin, että miehekkyyttäkin voi olla erilaista.


      • kirkkriirprerrr

        Tiede miehet on yleensä atm:miä jos vähän on lukenut historioita ja henkilö kuvia. Varsinkin matemaatikot. poika miehiksi jää ja hyvät älyt menee hukkaan vaikka on euroopan porvari sukuja tai englannin aatelisia, tai sitten joku vanha huuhkaja vaimona joka sitten kuoleman jälkeen poltaa kaikki rahat ja vie suvun köyhyyteen, kun on paljo ajattelu niin ei kerkeä opetella naisten nauratus maneereita


      • monetmarkkinat
        dsffggg kirjoitti:

        Ulkonäkö, raha ja status määrittävät miehen aseman markkinalla kuin markkinalla. Ja meillä ätmeillä joku tai useampi noista on niin alle arvostelun, ettei markkinoille pääsemiseen ole mitään edellytyksiä.

        Tärkeimmät: SOSIAALISET TAIDOT ulkonäkkö. Raha auttaa taustalla, mut ei pelkästään (ellei nimenomaan etsi elätettävää vaimoa), vaan sitä pitää ostata käyttää (esim. kohtiin ulkonäkö ja sos taidot eli että ei leveile sillä typerästi). Raha myös mahdolistaa esim. matkat ja muun markkinoille pääsyn.

        Mitä status on, on täysin kiinni markinoista. Yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa eri asiat on statusta kuin duunarien.


    • Kuurosokea.

      • ÄtmiKakkonen

        Täydellinen nainen tuollainen. Kuurosokea nainen ei näe uglyn atm ätmin rumaa pärstää, eikä kuule, kun ätmi mongertaa ja sekoaa sanoissaan, kun kuurosokea nainen lähentelee ätmiä.
        Mites sit toimitaan, jos kuurosokea nainen haluaa naida ätmiä. Ätmihän menee shokkiin siinä vaiheessa ja saa paniikki kohtauksen.
        Ätmillä täytyy olla kaveri, joka on naisten mies ja osaa hommat sängyssä-
        ATM Ätmiltähän ei sänkyhommat luista, kun ätmi pelkää alastonta naista enemmän, kuin mitään muuta koko maailmankaikkeudessa-
        Ätmi hyppäisi mielummin, vaikka mustaan aukkoon, kuin alkaisi naimaan naista.


      • Buhahaha

        Millä perusteella kuurosokea olisi ätmille realistinen? Onko kuurosokea nainen sinusta jotenkin vähemmän oikeutettu itseään miellyttävään mieheen kuin näkevä ja kuuleva?


      • Buhahaha kirjoitti:

        Millä perusteella kuurosokea olisi ätmille realistinen? Onko kuurosokea nainen sinusta jotenkin vähemmän oikeutettu itseään miellyttävään mieheen kuin näkevä ja kuuleva?

        Totta, olipas rumasti sanottu. Pahoitteluni kaikille kuurosokeille naisille ja heidän omaisilleen. Yksikään nainen ei ansaitse joutua ätmin pariksi, ei yksikään.

        Joten paras "nainen" ätmille on se nukke, seksinukke, robotti.


      • Buhahaha
        Wwuwuw kirjoitti:

        Totta, olipas rumasti sanottu. Pahoitteluni kaikille kuurosokeille naisille ja heidän omaisilleen. Yksikään nainen ei ansaitse joutua ätmin pariksi, ei yksikään.

        Joten paras "nainen" ätmille on se nukke, seksinukke, robotti.

        Ei käy. Seksisuhde robottiin tukee ideaa, että naiset ovat objekteja, jolloin ihmisen ja robotin epätasa-arvoinen suhde liukuu myös osaksi oikeaa elämää. Ne ovat patriarkaatin huippu, koska ne tarjoavat miehille suhteen ilman oikean henkilön halujen, ajatusten ja tarpeiden myötä tulevaa epämukavuutta. ”Seksirobotit eivät tarjoa miehille seuraa, vaan ne tarjoavat miehille täydellisen ylivallan.


      • Buhahaha kirjoitti:

        Ei käy. Seksisuhde robottiin tukee ideaa, että naiset ovat objekteja, jolloin ihmisen ja robotin epätasa-arvoinen suhde liukuu myös osaksi oikeaa elämää. Ne ovat patriarkaatin huippu, koska ne tarjoavat miehille suhteen ilman oikean henkilön halujen, ajatusten ja tarpeiden myötä tulevaa epämukavuutta. ”Seksirobotit eivät tarjoa miehille seuraa, vaan ne tarjoavat miehille täydellisen ylivallan.

        Kyllä se mulle käy. Eikä kukaan muukaan sitä estä, että tuumasta toimeen vain..
        Ja naisvihaaja-ätmit voi mätkiä ja potkia nukkeaan niin paljon kuin lystää, eikä siitä kärsi kuin ätmi itse, taloudellisesti siis. Nukke ei mäkätä, ei jäkätä, eikä kieltäydy seksistä ja ennen kaikkea ei vanhene lainkaan.

        Täydellinen ratkaisu siis.


      • Buhahaha kirjoitti:

        Ei käy. Seksisuhde robottiin tukee ideaa, että naiset ovat objekteja, jolloin ihmisen ja robotin epätasa-arvoinen suhde liukuu myös osaksi oikeaa elämää. Ne ovat patriarkaatin huippu, koska ne tarjoavat miehille suhteen ilman oikean henkilön halujen, ajatusten ja tarpeiden myötä tulevaa epämukavuutta. ”Seksirobotit eivät tarjoa miehille seuraa, vaan ne tarjoavat miehille täydellisen ylivallan.

        Ai sun juttus oli kopsattu täältä..
        "https://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/ict/seksirobotit-ovat-pian-taalla-onko-se-hyva-vai-paha-6657879"


      • Buhahaha
        Wwuwuw kirjoitti:

        Kyllä se mulle käy. Eikä kukaan muukaan sitä estä, että tuumasta toimeen vain..
        Ja naisvihaaja-ätmit voi mätkiä ja potkia nukkeaan niin paljon kuin lystää, eikä siitä kärsi kuin ätmi itse, taloudellisesti siis. Nukke ei mäkätä, ei jäkätä, eikä kieltäydy seksistä ja ennen kaikkea ei vanhene lainkaan.

        Täydellinen ratkaisu siis.

        Teet naisille karhunpalveluksen ajattelemalla noin.


      • Buhahaha

      • Buhahaha kirjoitti:

        No piti jostain saada mallit hyvin muotoilluille mielipiteille.

        En olisi muuten huomannut, mutta jätit vahingossa yhden lainausmerkin.

        Oikeasti, tuskin on mitään uutta asiaa, jota ei joku jossain vastustaisi.


      • Buhahaha kirjoitti:

        Teet naisille karhunpalveluksen ajattelemalla noin.

        Alistakoon miehet nukkejaan, eikä oikeita naisia. Ahdistelkoon ja häiriköikööt niitä, tosin eihän se mitään alistamista tai ahdistelua edes ole. Mutta nukkeen sellaiset taipumukset voi kohdistaa. Vähän niinkuin nyrkkeilysäkkiin voi mätkiä liialliset aggressionsa.


      • No joo, näin tuon saman, koska siitä ekasta linkistä sinne pääsi.

        So?


      • Buhahaha
        Wwuwuw kirjoitti:

        No joo, näin tuon saman, koska siitä ekasta linkistä sinne pääsi.

        So?

        No sitä, että jos olisin löytänyt hyvin muotoiltuja suomenkielisiä mielipiteitä useammastakin lähteestä, mutta kun ei muita asiaan kuuluvia löytynyt, "kopioin" nuo siitä yhdestä lähteestä. Ei sen kummempaa.


      • Buhahaha kirjoitti:

        No sitä, että jos olisin löytänyt hyvin muotoiltuja suomenkielisiä mielipiteitä useammastakin lähteestä, mutta kun ei muita asiaan kuuluvia löytynyt, "kopioin" nuo siitä yhdestä lähteestä. Ei sen kummempaa.

        On nyt jäänyt mulle epäselväksi, että vastustatko sinä noita seksirobotteja vai et?


      • Buhahaha
        Wwuwuw kirjoitti:

        On nyt jäänyt mulle epäselväksi, että vastustatko sinä noita seksirobotteja vai et?

        Toimin ns. "paholaisen asianajajana", eli kaivan esiin niihin kohdistuvaa vastustusta alla avaamastani syystä, eli suhteeseen kykenemättömien miesten demonisoinnista. Se tässä on minun kohteeni eikä niinkään ne robotit.


      • voikohuonomminmennä
        Buhahaha kirjoitti:

        Toimin ns. "paholaisen asianajajana", eli kaivan esiin niihin kohdistuvaa vastustusta alla avaamastani syystä, eli suhteeseen kykenemättömien miesten demonisoinnista. Se tässä on minun kohteeni eikä niinkään ne robotit.

        Tätähän se ätmien miesviha on: lietsotaan "paholaisen asianajanana" sitä, että kyllä naiset vihaa meitä. Sitten kaivetaan sitä omaa poteroa vielä syvemmäksi. Hakataan itseä lapiolla päähän ja väitetään että naiset hakkasi!


      • Buhahaha
        voikohuonomminmennä kirjoitti:

        Tätähän se ätmien miesviha on: lietsotaan "paholaisen asianajanana" sitä, että kyllä naiset vihaa meitä. Sitten kaivetaan sitä omaa poteroa vielä syvemmäksi. Hakataan itseä lapiolla päähän ja väitetään että naiset hakkasi!

        Totuus on totuus: naiset eivät kerta kaikkiaan pidä parisuhdemielessä heikoista miehistä eli ätmeistä. Joskin viha on suurimmassa osassa tapauksia liian vahva sana. Oikeasti naisten tunteet ätmejä kohtaan vaihtelevat vihasta täydelliseen välinpitämättömyyteen.

        Senhän minä tuossa todistin, vaikka Wwuwuw ensin kiisti täysin ja sen jälkeen vähättelee sitä tosiasiaa että naisasialiike vastustaa seksinukkeja ja -robotteja vain omiin pelkoihinsa ja ennakkoluuloihinsa perustuen.

        Ne välinpitämättömät toivovat että kyseiset miehet vain pysyisivät mahdollisimman kaukana heistä, mutta ne naiset jotka aktiivisesti vihaavat ätmejä haluavat hävittää ätmeiltä kaikki mahdollisuudet toteuttaa seksuaalisuuttaan, silloinkin kun se ei edes kohdistu oikeisiin naisiin.

        Siis se potero on jo olemassa, ja alunperin sen ovat kaivaneet juuri naiset.


    • Yksinäinen-ätmi

      Opiskelin aika pitkään ja luokallani oli 11 tyttöä ja 4 miestä. 2 vuoden aikana kukaan tytöistä ei sanonut edes huomenta aamulla minulle eikä kukaan muutenkaan puhunut minulle. Ryhmätöissä kukaan tyttö ei halunut minua ryhmiinsä joten tein sitten kaikki yksin ja hyvin arvosanoin.

      • tyypillistä

        Varmaan aloitit aamun "anna pillua" toivotuksella.


      • Yksinäinen-ätmi puhuu kyllä täyttä totta. Naiset eivät huomaa opiskelupaikoissa ätmejä. Kyllä ne supliikki miehet ovat ne, jotka saavat opiskelupaikoissa naisen joko opiskelujen yhteydessä tai opiskelijabileissä. Ätmin täytyy olla omalla alallaan huomattavasti menestyneempi kuin nämä supliikki miehet, jotta edes jonkinlaiset mahdollisuudet, että huomattais.


      • joillekinliianvaikee
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Yksinäinen-ätmi puhuu kyllä täyttä totta. Naiset eivät huomaa opiskelupaikoissa ätmejä. Kyllä ne supliikki miehet ovat ne, jotka saavat opiskelupaikoissa naisen joko opiskelujen yhteydessä tai opiskelijabileissä. Ätmin täytyy olla omalla alallaan huomattavasti menestyneempi kuin nämä supliikki miehet, jotta edes jonkinlaiset mahdollisuudet, että huomattais.

        Ätmin tarvii osata normaalien ihmisten sosiaaliset tavat. Ei tartte mitään sen enempää.

        Suurilla osalla ätmejä joku neuroepätyypillisyys tai muu mikä vaikeuttaa sosiaalisen vuorovaikutuksen tajuamista. Sitä yritetään sit paikata teorioilla, jotka korvaavat todellisuuden, minkä jälkeen todellisten ihmisten kohtaaminen on vieläkin vaikeampaa.


      • tyypillistä kirjoitti:

        Varmaan aloitit aamun "anna pillua" toivotuksella.

        Mä oon kyllä 100% varma, että 99% ätmeistä ei tekisi tuollaista. Ätmit ovat pääsääntöisesti kilttejä miehiä. Heidän ongelmansa on vaan se, kun heitä ei huomata, he eivät yksinkertaisesti kiinnosta vastakkaista sukupuolta, vaikka ovatkin yleensä heteroita ja saattavat jopa saada korkeenkin koulutuksen. Toki ei kaikki. Jokatapauksessa ATM muuttuu vasta sitten keskitasoiseksi tai jopa ytmiksi, jos onnistuu tulemaan omalla alallaan kuuluisaksi tai jos ATM oppii sosiaalisissa taidoissa keskitasoiseksi tai ytmiksi.


      • joillekinliianvaikee kirjoitti:

        Ätmin tarvii osata normaalien ihmisten sosiaaliset tavat. Ei tartte mitään sen enempää.

        Suurilla osalla ätmejä joku neuroepätyypillisyys tai muu mikä vaikeuttaa sosiaalisen vuorovaikutuksen tajuamista. Sitä yritetään sit paikata teorioilla, jotka korvaavat todellisuuden, minkä jälkeen todellisten ihmisten kohtaaminen on vieläkin vaikeampaa.

        "Ätmin tarvii osata normaalien ihmisten sosiaaliset tavat. Ei tartte mitään sen enempää. "
        Voisitko selittää vähän tarkemmin. "normaalien ihmisten sosiaaliset tavat"? Tuossa on kyllä paljon totta, mutta kaipaisin vähän tarkennusta. Jotenkin itselle tulee kyllä vähän sellainen vaikutelma, että tuo vaatimus on vähän liian suppea. Ei näin vielä tulla kiinnostavaksi, että osaa "normaalien ihmisten sosiaaliset tavat". Kiinnostavaksi tuleminen kyllä vaatii huomattavasti enemmän. Vasta sitten miehellä on kohtuu hyvät mahdollisuudet päästä parisuhteeseen, kun mies osaa olla kiinnostava. Onnen lahjat eivät valitettavasti mene tässä asiassa tasan - jotkut osaavat olla kiinnostavia jo 19-24 vuotiaana ja nämä sitten elävätkin tämän "normaalin" nuoruuden, pääsevät tuossa iässä parisuhteeseen ja perustavat hyvinkin sitten 28 vuotiaana jo perheen.
        "Suurilla osalla ätmejä joku neuroepätyypillisyys tai muu mikä vaikeuttaa sosiaalisen vuorovaikutuksen tajuamista." Olet hyvinkin oikeilla jäljillä. Oletko lukenut paljon erilaisista neurologisista häiriöistä? Oletko jopa asiantuntija? Löytyy myös keskusteluja täältä suomi24 sivulta erilaisista neurologisista häiriöistä. Tiedätkö paljon ADHD:sta, autismista, tourette, dyslexia? Onhan näitä erilaisia häiriöitä vaikka kuinka paljon: narsistinen persoonallisuus häiriö, epävakaa persoonallisuushäiriö, kaksisuuntainen mielialahäiriö. Tuossa nyt joitain. Löytyy keskusteluja myös suomi24 sivulta.
        "Sitä yritetään sit paikata teorioilla, jotka korvaavat todellisuuden, minkä jälkeen todellisten ihmisten kohtaaminen on vieläkin vaikeampaa."
        Ihmisten kohtaaminen vaikeampaa? Tässä olen kyllä erimieltä. Tästä, että lukee tuhansia sivuja kirjallisuutta, joka käsittelee sosiaalisia taitoja, sosiaalista todellisuutta, jne, on kyllä ehdottomasti hyötyä sellaiselle miehelle, joilla nimenomaan sosiaalinen elämä on hyvin niukkaa ja vaikeuksia löytää parisuhde, vaikka oliskin päässyt opiskelemaan. Jos nimenomaan sosiaalinen elämä ei ole kunnossa, silloin sen eteen täytyy tehdä erityisen paljon töitä ja tähän ilman muuta auttavat monenlaiset kirjat, jotka käsittelevät sosiaalisia taitoja, markkina-arvo teorioita, kuten esimerkiksi Laasasen kirjat ja artikkelit, pelimiesoppaat ja kaikki mahdollinen tutkimus, jossa kohteena ovat sosiaalisuus ja sosiaaliset taidot.


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        "Ätmin tarvii osata normaalien ihmisten sosiaaliset tavat. Ei tartte mitään sen enempää. "
        Voisitko selittää vähän tarkemmin. "normaalien ihmisten sosiaaliset tavat"? Tuossa on kyllä paljon totta, mutta kaipaisin vähän tarkennusta. Jotenkin itselle tulee kyllä vähän sellainen vaikutelma, että tuo vaatimus on vähän liian suppea. Ei näin vielä tulla kiinnostavaksi, että osaa "normaalien ihmisten sosiaaliset tavat". Kiinnostavaksi tuleminen kyllä vaatii huomattavasti enemmän. Vasta sitten miehellä on kohtuu hyvät mahdollisuudet päästä parisuhteeseen, kun mies osaa olla kiinnostava. Onnen lahjat eivät valitettavasti mene tässä asiassa tasan - jotkut osaavat olla kiinnostavia jo 19-24 vuotiaana ja nämä sitten elävätkin tämän "normaalin" nuoruuden, pääsevät tuossa iässä parisuhteeseen ja perustavat hyvinkin sitten 28 vuotiaana jo perheen.
        "Suurilla osalla ätmejä joku neuroepätyypillisyys tai muu mikä vaikeuttaa sosiaalisen vuorovaikutuksen tajuamista." Olet hyvinkin oikeilla jäljillä. Oletko lukenut paljon erilaisista neurologisista häiriöistä? Oletko jopa asiantuntija? Löytyy myös keskusteluja täältä suomi24 sivulta erilaisista neurologisista häiriöistä. Tiedätkö paljon ADHD:sta, autismista, tourette, dyslexia? Onhan näitä erilaisia häiriöitä vaikka kuinka paljon: narsistinen persoonallisuus häiriö, epävakaa persoonallisuushäiriö, kaksisuuntainen mielialahäiriö. Tuossa nyt joitain. Löytyy keskusteluja myös suomi24 sivulta.
        "Sitä yritetään sit paikata teorioilla, jotka korvaavat todellisuuden, minkä jälkeen todellisten ihmisten kohtaaminen on vieläkin vaikeampaa."
        Ihmisten kohtaaminen vaikeampaa? Tässä olen kyllä erimieltä. Tästä, että lukee tuhansia sivuja kirjallisuutta, joka käsittelee sosiaalisia taitoja, sosiaalista todellisuutta, jne, on kyllä ehdottomasti hyötyä sellaiselle miehelle, joilla nimenomaan sosiaalinen elämä on hyvin niukkaa ja vaikeuksia löytää parisuhde, vaikka oliskin päässyt opiskelemaan. Jos nimenomaan sosiaalinen elämä ei ole kunnossa, silloin sen eteen täytyy tehdä erityisen paljon töitä ja tähän ilman muuta auttavat monenlaiset kirjat, jotka käsittelevät sosiaalisia taitoja, markkina-arvo teorioita, kuten esimerkiksi Laasasen kirjat ja artikkelit, pelimiesoppaat ja kaikki mahdollinen tutkimus, jossa kohteena ovat sosiaalisuus ja sosiaaliset taidot.

        Vaikka nimimerkki "joillekinliianvaikee" ottikin puheeksi neuroepätyypillisyyden ja itsekin mainitsin jotain, mutta, en itse kuitenkaan myönnä täällä mitään esimerkiksi autismia ADHD:ta tourettea, dyslexiaa, narsistista persoonallisuus häiriötä, epävakaata persoonallisuushäiriötä, kaksisuuntaista mielialahäiriötä, jne. Olen aikaisemminkin sanonut tämän, että itse haluan ensisijaisesti olla vaan MINÄ. En halua, että identiteettini määritellään esimerkiksi jotenkin näin tyyliin kaksisuuntainen mielialahäiriöinen. Haluan, että ihmiset ajattelevat minusta yksinkertaisesti näin, että minä olen vaan minä eikä esimerkiksi näin, että se nimimerkki "todellavaikeeta", se kaksisuuntainen mielialahäiriöinen. En tietenkään myönnä mitään. Tuo oli vaan esimerkki.


      • valitettavastinäin
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Vaikka nimimerkki "joillekinliianvaikee" ottikin puheeksi neuroepätyypillisyyden ja itsekin mainitsin jotain, mutta, en itse kuitenkaan myönnä täällä mitään esimerkiksi autismia ADHD:ta tourettea, dyslexiaa, narsistista persoonallisuus häiriötä, epävakaata persoonallisuushäiriötä, kaksisuuntaista mielialahäiriötä, jne. Olen aikaisemminkin sanonut tämän, että itse haluan ensisijaisesti olla vaan MINÄ. En halua, että identiteettini määritellään esimerkiksi jotenkin näin tyyliin kaksisuuntainen mielialahäiriöinen. Haluan, että ihmiset ajattelevat minusta yksinkertaisesti näin, että minä olen vaan minä eikä esimerkiksi näin, että se nimimerkki "todellavaikeeta", se kaksisuuntainen mielialahäiriöinen. En tietenkään myönnä mitään. Tuo oli vaan esimerkki.

        Ihmisen kommunikaatiotyylistä yleensä huomaa, onko epätyypillisyyttä johonkin suuntaan.


      • valitettavastinäin kirjoitti:

        Ihmisen kommunikaatiotyylistä yleensä huomaa, onko epätyypillisyyttä johonkin suuntaan.

        Toivottavasti tämä saa esimerkiksi sinulla aikaan sen, että hankit tietoa erilaisista neurologisista häriöistä ja opit ehkä sitä kautta ymmärtämään erilaisia vaikeuksia. Listaahan tuossa jo tuli erilaisista häiriöistä. Toki en tietenkään voi keneltäkään vaatia mitään, mutta yleensähän se menee niin, että ne jotka eivät "vammoilleen" voi mitään tai sanotaanko näin, että jotkut "vammat" ovat todella iso haaste elämässä ja elämä voi vaatia väkisinkin jonkin verran erityisjärjeslelyjä, odottavat he, että ympäröivä yhteiskunta ymmärtäisi heitä paremmin. Jotkut sosiaaliset "vammat" voivat vaatia esimerkiksi sen, että joku opettaa pokaamista yökerhossa, jotta tämä henkilö ei tekisi suuria mokia. Tämän takia olen puhunutkin yökerhovalmentajasta.
        Mun mielestä on oikein, että on olemassa suomi24 sinkut palsta, joissa syrjityillä on mahdollisuus puhua ongelmista ja miettiä syrjinnän erilaisia syitä. Vaikka itse en myönnäkään mitään, tuo on varmasti yksi syrjinnän syy, että joillakin on esimerkiksi jokin neurologinen häiriö, joka rajoittaa heidän elämää merkittävästi.


      • Yksinäinen-ätmi
        joillekinliianvaikee kirjoitti:

        Ätmin tarvii osata normaalien ihmisten sosiaaliset tavat. Ei tartte mitään sen enempää.

        Suurilla osalla ätmejä joku neuroepätyypillisyys tai muu mikä vaikeuttaa sosiaalisen vuorovaikutuksen tajuamista. Sitä yritetään sit paikata teorioilla, jotka korvaavat todellisuuden, minkä jälkeen todellisten ihmisten kohtaaminen on vieläkin vaikeampaa.

        Mistä helvetin teoriasta puhut. Minulla ei ole ongelmia puhua ihmisten kanssa ole vaikeuksia olla sosiaalinen. Olen kuitenkin ollut 20 vuotta urheiluseuroissa mukana jossa on paljon ihmisiä ympärillä. Opiskelupiireissä on tyypillistä että yhtä kahta tyyppiä syrjitään koska eivät ole samanlaisia kuin muut, jos eivät ole hyvännäköisiä supliikki miehiä jotka puhuu jokaiselle vastaantulevalle naiselle. Kyllä minä kuulin monta kertaa naisten itkua koulussa kun selittivät miten miehet oli taas pettäneet ja miten miehet on paskiaisia.


      • ihminenon
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Toivottavasti tämä saa esimerkiksi sinulla aikaan sen, että hankit tietoa erilaisista neurologisista häriöistä ja opit ehkä sitä kautta ymmärtämään erilaisia vaikeuksia. Listaahan tuossa jo tuli erilaisista häiriöistä. Toki en tietenkään voi keneltäkään vaatia mitään, mutta yleensähän se menee niin, että ne jotka eivät "vammoilleen" voi mitään tai sanotaanko näin, että jotkut "vammat" ovat todella iso haaste elämässä ja elämä voi vaatia väkisinkin jonkin verran erityisjärjeslelyjä, odottavat he, että ympäröivä yhteiskunta ymmärtäisi heitä paremmin. Jotkut sosiaaliset "vammat" voivat vaatia esimerkiksi sen, että joku opettaa pokaamista yökerhossa, jotta tämä henkilö ei tekisi suuria mokia. Tämän takia olen puhunutkin yökerhovalmentajasta.
        Mun mielestä on oikein, että on olemassa suomi24 sinkut palsta, joissa syrjityillä on mahdollisuus puhua ongelmista ja miettiä syrjinnän erilaisia syitä. Vaikka itse en myönnäkään mitään, tuo on varmasti yksi syrjinnän syy, että joillakin on esimerkiksi jokin neurologinen häiriö, joka rajoittaa heidän elämää merkittävästi.

        Kaikilla ihmisillä on omat "vammansa" ja ongelmansa. Toiset vammauttavampia kuin toiset ja eri ongelmat vaikuttaa eri asioihin.

        Pitäis olla joku hyvä syy, miksi opiskella siitä toisen ongelmasta, jos/kun itsellä on jo omia. Helpointa on etsiä sellainen, jonka kanssa omat vammat sopii osapuilleen yhteen.


      • ihminenon kirjoitti:

        Kaikilla ihmisillä on omat "vammansa" ja ongelmansa. Toiset vammauttavampia kuin toiset ja eri ongelmat vaikuttaa eri asioihin.

        Pitäis olla joku hyvä syy, miksi opiskella siitä toisen ongelmasta, jos/kun itsellä on jo omia. Helpointa on etsiä sellainen, jonka kanssa omat vammat sopii osapuilleen yhteen.

        Juuri näin! Kaksi impulsiivista ei tule toimeen. Tämä on ainakin oma kokemus asiasta.
        No onko tässä sun mielestä jotain väärää, jos nyt vähän kuitenkin kiinnostuu tutkimaan. Ymmärrän kyllä tämän, että omissakin ongelmissa on kyllä työtä. Mutta onko se nyt kovin paha, jos käyttää edes vähän elämästä aikaa tutkiakseen myös, mitä ongelmia muilla on. Aika paljon kuulee täällä puhuttavan esimerkiksi autismista. Onko se nyt sitten niin paha, jos joku vähän kiinnostuu ottaa enemmänkin selvää autismista. Jotenkin mulla on sellainen käsitys, että helposti aletaan puhumaan autismista, jos joku on vähän erilainen. Voisiko tässä auttaa, jos sitten vähän innostuiskin enemmän ottaa selvää, mitä autismi on tai esimerkiksi mitä ADHD on, jne.


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        Juuri näin! Kaksi impulsiivista ei tule toimeen. Tämä on ainakin oma kokemus asiasta.
        No onko tässä sun mielestä jotain väärää, jos nyt vähän kuitenkin kiinnostuu tutkimaan. Ymmärrän kyllä tämän, että omissakin ongelmissa on kyllä työtä. Mutta onko se nyt kovin paha, jos käyttää edes vähän elämästä aikaa tutkiakseen myös, mitä ongelmia muilla on. Aika paljon kuulee täällä puhuttavan esimerkiksi autismista. Onko se nyt sitten niin paha, jos joku vähän kiinnostuu ottaa enemmänkin selvää autismista. Jotenkin mulla on sellainen käsitys, että helposti aletaan puhumaan autismista, jos joku on vähän erilainen. Voisiko tässä auttaa, jos sitten vähän innostuiskin enemmän ottaa selvää, mitä autismi on tai esimerkiksi mitä ADHD on, jne.

        Toki en pyri pakottamaankaan ketään, mutta onko tämä sitten ehdottoman vaikeeta. Itse olen opetellut ymmärtämään "keskivertonaista" näiden pelimiehen oppaiden avulla, joten kyllä ainakin on ollut yritystä oppia ymmärtämään. Jos toki vaan on aikaa, voisiko "keskivertoihminen" käyttää pienen osan elämästään vaikka esimerkiksi tutkia ilmiötä ADHD. Itse en myönnä mitään, olenko esimerkiksi ADHD.


      • njhb
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Toki en pyri pakottamaankaan ketään, mutta onko tämä sitten ehdottoman vaikeeta. Itse olen opetellut ymmärtämään "keskivertonaista" näiden pelimiehen oppaiden avulla, joten kyllä ainakin on ollut yritystä oppia ymmärtämään. Jos toki vaan on aikaa, voisiko "keskivertoihminen" käyttää pienen osan elämästään vaikka esimerkiksi tutkia ilmiötä ADHD. Itse en myönnä mitään, olenko esimerkiksi ADHD.

        Taidat olla ADHD, kun sinulla kerran on häiritsevässä määrin tuota impulsiivisuutta.


      • njhb kirjoitti:

        Taidat olla ADHD, kun sinulla kerran on häiritsevässä määrin tuota impulsiivisuutta.

        Oletko kiinnostunut ilmiöstä ADHD?


      • NäkemysAsiaan
        todellavaikeeta kirjoitti:

        "Ätmin tarvii osata normaalien ihmisten sosiaaliset tavat. Ei tartte mitään sen enempää. "
        Voisitko selittää vähän tarkemmin. "normaalien ihmisten sosiaaliset tavat"? Tuossa on kyllä paljon totta, mutta kaipaisin vähän tarkennusta. Jotenkin itselle tulee kyllä vähän sellainen vaikutelma, että tuo vaatimus on vähän liian suppea. Ei näin vielä tulla kiinnostavaksi, että osaa "normaalien ihmisten sosiaaliset tavat". Kiinnostavaksi tuleminen kyllä vaatii huomattavasti enemmän. Vasta sitten miehellä on kohtuu hyvät mahdollisuudet päästä parisuhteeseen, kun mies osaa olla kiinnostava. Onnen lahjat eivät valitettavasti mene tässä asiassa tasan - jotkut osaavat olla kiinnostavia jo 19-24 vuotiaana ja nämä sitten elävätkin tämän "normaalin" nuoruuden, pääsevät tuossa iässä parisuhteeseen ja perustavat hyvinkin sitten 28 vuotiaana jo perheen.
        "Suurilla osalla ätmejä joku neuroepätyypillisyys tai muu mikä vaikeuttaa sosiaalisen vuorovaikutuksen tajuamista." Olet hyvinkin oikeilla jäljillä. Oletko lukenut paljon erilaisista neurologisista häiriöistä? Oletko jopa asiantuntija? Löytyy myös keskusteluja täältä suomi24 sivulta erilaisista neurologisista häiriöistä. Tiedätkö paljon ADHD:sta, autismista, tourette, dyslexia? Onhan näitä erilaisia häiriöitä vaikka kuinka paljon: narsistinen persoonallisuus häiriö, epävakaa persoonallisuushäiriö, kaksisuuntainen mielialahäiriö. Tuossa nyt joitain. Löytyy keskusteluja myös suomi24 sivulta.
        "Sitä yritetään sit paikata teorioilla, jotka korvaavat todellisuuden, minkä jälkeen todellisten ihmisten kohtaaminen on vieläkin vaikeampaa."
        Ihmisten kohtaaminen vaikeampaa? Tässä olen kyllä erimieltä. Tästä, että lukee tuhansia sivuja kirjallisuutta, joka käsittelee sosiaalisia taitoja, sosiaalista todellisuutta, jne, on kyllä ehdottomasti hyötyä sellaiselle miehelle, joilla nimenomaan sosiaalinen elämä on hyvin niukkaa ja vaikeuksia löytää parisuhde, vaikka oliskin päässyt opiskelemaan. Jos nimenomaan sosiaalinen elämä ei ole kunnossa, silloin sen eteen täytyy tehdä erityisen paljon töitä ja tähän ilman muuta auttavat monenlaiset kirjat, jotka käsittelevät sosiaalisia taitoja, markkina-arvo teorioita, kuten esimerkiksi Laasasen kirjat ja artikkelit, pelimiesoppaat ja kaikki mahdollinen tutkimus, jossa kohteena ovat sosiaalisuus ja sosiaaliset taidot.

        Olettekos sitä miettineet, että kun moni parsikunta, jotka ovat olleet kymmeniä vuosia yhdessä, niin miehestä tulee vähitellen ATM ätmi.
        Myös sosiaalisuus vähentyy mitä pidempään pariskunta on yhdessä.
        Lopulta saavutetaan vaihe, jossa sosiaalisuus muuttuu telepatiaksi, eikä enää keskustella sosiaalisesti, vaan ollaan puhumatta pidempään.
        Mies vaihtuu televisioiksi, jota nainen katselee, kun mies murjottaa toisessa huoneessa.
        Sitten kun pariskunta menee päiväkävelylle, niin kummallakin on tasan tarkkaan samanlainen tuulipuku päällä ja kävellään rinnakkain keskellä tietä, ettei kukaan pääse ohi.
        Huomatkaapa myös sellainen seikka, että jos pariskunta liikkuu yhdessä vaikka kaupassa, niin ei hetkeäkään, etteivät olisi 2 metriä kauempana toisistaan.
        Tulee mieleen parin alkuajat, kun olivat toisiinsa kiintyneet, etteivät pärjää hetkeäkään, ilman ettei toinen ole kosketus etäisyyttä lähempänä.

        Sitten, kun tällaisen pariskunnan tapaa ja juttelee miehen kanssa, niin naisesta välittyy tunne, että miksi viet minun mieheni, vaikka ovat olleet lähekkäin vaikka 50 vuotta, niin minuutinkin ero tuomitaan, kuin olisi vienyt miehen kaikki vuodet, jotka on tämän naisen kanssa viettänyt.


    • Silikoonimummo

      No kohta tulevat nämä seksirobotit korvaamaan ihmisen,mitäs sitä parisuhteella tekee ja on edustavan näköinenkin viimeisen päälle.

      • Buhahaha

        Saa nähdä kumpi tulee ensin: seksirobotit vai niiden kieltäminen lainsäädännöllä.


      • Buhahaha kirjoitti:

        Saa nähdä kumpi tulee ensin: seksirobotit vai niiden kieltäminen lainsäädännöllä.

        Tämä asia ilman muuta herättää sekä osassa myönteisiä, mutta myös kielteisiäkin reaktioita. Muistaakseni jossain mielipidekirjoituksessa oli, että ne jotenkin turmelee miehen eikä mies osaa enää ollenkaan kommunikoida oikeiden naisten kanssa. Jotain tyyliin tällaista.


      • Buhahaha
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Tämä asia ilman muuta herättää sekä osassa myönteisiä, mutta myös kielteisiäkin reaktioita. Muistaakseni jossain mielipidekirjoituksessa oli, että ne jotenkin turmelee miehen eikä mies osaa enää ollenkaan kommunikoida oikeiden naisten kanssa. Jotain tyyliin tällaista.

        No kuten tuossa edellä jo kirjoitin:

        Seksisuhde robottiin tukee ideaa, että naiset ovat objekteja, jolloin ihmisen ja robotin epätasa-arvoinen suhde liukuu myös osaksi oikeaa elämää. Seksirobotit ovat patriarkaatin huippu, koska ne tarjoavat miehille suhteen ilman oikean henkilön halujen, ajatusten ja tarpeiden myötä tulevaa epämukavuutta. Seksirobotit eivät tarjoa miehille seuraa, vaan ne tarjoavat miehille täydellisen ylivallan. Jnpp.

        Ja vasta-argumenttina laimeat väittämät kuten "Ne voivat tarjota terapeuttista seuraa ja olla ratkaisu yksinäisille miehille ja naisille, joiden on vaikea solmia ihmissuhteita. Ne voisivat myös auttaa kehitysvammaisia tai vakavasti sairaita luomaan edes jonkinlaisen seksuaalisen suhteen."

        Kumpi mahtaa voittaa näistä näkemyksistä? Ensimmäisiin väittämiin on ladattu niin paljon tunnetta, että uskon sen vaikuttavan vahvasti päätöksentekoon tästä asiasta ja uskon että seksirobotit kielletään ennen kuin niistä ehtii tulemaan mikään yleinen juttu.


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        Tämä asia ilman muuta herättää sekä osassa myönteisiä, mutta myös kielteisiäkin reaktioita. Muistaakseni jossain mielipidekirjoituksessa oli, että ne jotenkin turmelee miehen eikä mies osaa enää ollenkaan kommunikoida oikeiden naisten kanssa. Jotain tyyliin tällaista.

        Minä taas en usko. Ei ketään kiinnosta pumpattavat barbaratkaan.. Tai varmaan joku jossain niitäkin vastusti.

        Kummallista, että mä tässä puolustelen ätmien oikeutta seksinukkeihinsa, kun ätmit etsivät netistä linkkejä, joilla perustelevat miksi ätmi ei saisi nukkejaan hommata.

        Vai olisikohan takana jotain muuta, olisikohan..


      • Wwuwuw kirjoitti:

        Minä taas en usko. Ei ketään kiinnosta pumpattavat barbaratkaan.. Tai varmaan joku jossain niitäkin vastusti.

        Kummallista, että mä tässä puolustelen ätmien oikeutta seksinukkeihinsa, kun ätmit etsivät netistä linkkejä, joilla perustelevat miksi ätmi ei saisi nukkejaan hommata.

        Vai olisikohan takana jotain muuta, olisikohan..

        Mistä sitä ätmi sitten ruikuttaisi?

        Pakkohan nuo on kieltää.


      • Wwuwuw kirjoitti:

        Mistä sitä ätmi sitten ruikuttaisi?

        Pakkohan nuo on kieltää.

        Ätmi voisi pillun puutteen sijaan ruikuttaa rakkauden ja hyväksynnän kaipuustaan, sillä siitähän tässä loppupeleissä on ollut kokoajan kyse.


      • Buhahaha
        Wwuwuw kirjoitti:

        Minä taas en usko. Ei ketään kiinnosta pumpattavat barbaratkaan.. Tai varmaan joku jossain niitäkin vastusti.

        Kummallista, että mä tässä puolustelen ätmien oikeutta seksinukkeihinsa, kun ätmit etsivät netistä linkkejä, joilla perustelevat miksi ätmi ei saisi nukkejaan hommata.

        Vai olisikohan takana jotain muuta, olisikohan..

        Voin vastata suoraan. Ehkä sinua asia ei edes kiinnosta ja haluat kiistää koko ilmiön olemassa olonkin, mutta minä (sattuneesta syystä) näen miten tietyt tahot aikovat kieltää normaaliin naissuhteisiin syystä tai toisesta kykenemättömiltä miehiltä kaikenlaiset naisen ja suhteen korvikkeetkin leimaamalla nuo miehet juuri raiskaus- ja väkivaltafantasioissaan eläviksi miehiksi, joilta ne korvikkeetkin pitää kieltää sen takia, ettei vahingossakaan se johtaisi oikeaan väkivaltaan oikeita naisia kohtaan.

        Kuten jo olet huomannut, kampanja on olemassa ja siihen on linkattukin. Sivulta löytyy esittelyt neljästä akateemisesta naisesta jotka seisovat hankkeen takana omilla nimillään ja kasvoillaan.

        Erään tuolla mainitun tilaisuuden otsikko oli "Campaign Against Sex Robots at FiLiA2017 – why we MUST ban sex dolls & robots in the form of women & girls!" - joten siis kyllä joku todellakin haluaa kieltää ne pumpattavat barbaratkin.

        Kumpi mahtaa saada asiaansa ajettua paremmin - tuo ryhmä vaiko ätmit, jotka eivät saa tukea asialleen mistään muusta kuin vertaistensa joukosta?


      • Buhahaha
        Wwuwuw kirjoitti:

        Ätmi voisi pillun puutteen sijaan ruikuttaa rakkauden ja hyväksynnän kaipuustaan, sillä siitähän tässä loppupeleissä on ollut kokoajan kyse.

        Näin on tapahtunut useinkin tällä foorumilla, mutta kun ketään ei kiinnosta, kun on kivempaa jankata niiden pillunhuutajien kanssa.


      • Buhahaha kirjoitti:

        Voin vastata suoraan. Ehkä sinua asia ei edes kiinnosta ja haluat kiistää koko ilmiön olemassa olonkin, mutta minä (sattuneesta syystä) näen miten tietyt tahot aikovat kieltää normaaliin naissuhteisiin syystä tai toisesta kykenemättömiltä miehiltä kaikenlaiset naisen ja suhteen korvikkeetkin leimaamalla nuo miehet juuri raiskaus- ja väkivaltafantasioissaan eläviksi miehiksi, joilta ne korvikkeetkin pitää kieltää sen takia, ettei vahingossakaan se johtaisi oikeaan väkivaltaan oikeita naisia kohtaan.

        Kuten jo olet huomannut, kampanja on olemassa ja siihen on linkattukin. Sivulta löytyy esittelyt neljästä akateemisesta naisesta jotka seisovat hankkeen takana omilla nimillään ja kasvoillaan.

        Erään tuolla mainitun tilaisuuden otsikko oli "Campaign Against Sex Robots at FiLiA2017 – why we MUST ban sex dolls & robots in the form of women & girls!" - joten siis kyllä joku todellakin haluaa kieltää ne pumpattavat barbaratkin.

        Kumpi mahtaa saada asiaansa ajettua paremmin - tuo ryhmä vaiko ätmit, jotka eivät saa tukea asialleen mistään muusta kuin vertaistensa joukosta?

        Johan tässä tuli todettua, että ei ole mitään uutta asiaa, mitä joku ei jossain yrittäisi estää. Neljä ihmistä jossain, ei ole paljon.

        Miten minusta haiskahtaa, että oikein haluaisit että olisi olemassa jokin suuri vastavoima jota vastaan taistella. Siis sen sijaan, että vain menisi ja hommaisi sen nuken, kun nythän sitä ei mikään estä?


      • Buhahaha kirjoitti:

        Näin on tapahtunut useinkin tällä foorumilla, mutta kun ketään ei kiinnosta, kun on kivempaa jankata niiden pillunhuutajien kanssa.

        Ei mun mielestä. Ageless stranger, nimimerkki on minusta symppis mies, on rehellinen. Enin osa ätmeistä vaikuttaa naisvihaajilta, joita ottaa pattiin se, että naisilla on itsemääräämisoikeus omaan seksuaalisuuteensa.


      • Buhahaha
        Wwuwuw kirjoitti:

        Ei mun mielestä. Ageless stranger, nimimerkki on minusta symppis mies, on rehellinen. Enin osa ätmeistä vaikuttaa naisvihaajilta, joita ottaa pattiin se, että naisilla on itsemääräämisoikeus omaan seksuaalisuuteensa.

        Vasta pari päivää sitten tässä ketjussa: https://keskustelu.suomi24.fi/t/15141580/seksi-on-ihmisen-perustarve

        nimimerkki UglylläOnRahaa kirjoitti 12.1.2018 16:39 seuraavaa:
        Halaako kukaan nainen vaikka 10€ puolen minuutin ajan.
        Kädestä pitäisi kiinni vaikka 5€ puoli minuuttia.
        Kahville lähtisi vaikka 15 minuutiksi 25€
        Syliin istumisesta vaikka 1 minuutista 40€.
        Sit vaativin eli nainen tulis makaamaan vaatteet päällä päälle 5 minuutiksi, niin 100€.
        Puutetta on naisesta, rahasta ei ole puutetta.

        Kukaan ei vastannut. Koska on kivempaa leimata kuuntelematta kun kuunella ja ymmärtää.

        Minäkin aika usein (aina en jaksa jankata) sanon, että seksiä tärkeämpää on hellyys ja ja hyväksyntä mutta se on sellainen asia että ei se tunnu kenenkään mieleen jäävän vaikka kuinka toistaisi, palstamiehet vaan naureskelevat ja naiset syyttävät joka tapauksessa seksikeskeisyydestä.


      • Buhahaha kirjoitti:

        Vasta pari päivää sitten tässä ketjussa: https://keskustelu.suomi24.fi/t/15141580/seksi-on-ihmisen-perustarve

        nimimerkki UglylläOnRahaa kirjoitti 12.1.2018 16:39 seuraavaa:
        Halaako kukaan nainen vaikka 10€ puolen minuutin ajan.
        Kädestä pitäisi kiinni vaikka 5€ puoli minuuttia.
        Kahville lähtisi vaikka 15 minuutiksi 25€
        Syliin istumisesta vaikka 1 minuutista 40€.
        Sit vaativin eli nainen tulis makaamaan vaatteet päällä päälle 5 minuutiksi, niin 100€.
        Puutetta on naisesta, rahasta ei ole puutetta.

        Kukaan ei vastannut. Koska on kivempaa leimata kuuntelematta kun kuunella ja ymmärtää.

        Minäkin aika usein (aina en jaksa jankata) sanon, että seksiä tärkeämpää on hellyys ja ja hyväksyntä mutta se on sellainen asia että ei se tunnu kenenkään mieleen jäävän vaikka kuinka toistaisi, palstamiehet vaan naureskelevat ja naiset syyttävät joka tapauksessa seksikeskeisyydestä.

        No hyi hitto. Mitä tekemistä tuossa on hyväksynnän ja rakkauden kanssa, kun puhutaan rahasta? Ainoa asia siinä, minkä nainen hyväksyisi olisi kyseinen rahasumma.

        Ei tuossa mun mielestä ole ollenkaan kyse siitä, että kunnioittaisi naista ihmisenä, vaan esineenä, josta voi maksaa. Justiin tuommosille on parasta se nukke.


      • Buhahaha
        Wwuwuw kirjoitti:

        No hyi hitto. Mitä tekemistä tuossa on hyväksynnän ja rakkauden kanssa, kun puhutaan rahasta? Ainoa asia siinä, minkä nainen hyväksyisi olisi kyseinen rahasumma.

        Ei tuossa mun mielestä ole ollenkaan kyse siitä, että kunnioittaisi naista ihmisenä, vaan esineenä, josta voi maksaa. Justiin tuommosille on parasta se nukke.

        Kyse oli siitä hellyyden haluamisesta seksin sijaan. Ja jos sitä ei maksamatta saa, pitäisi kyseisen henkilön sitten olla ilman edes maksettua hellyyttä koko elämänsä? Toivottavasti nyt et sentään niin naurettavia kuvittele, että pelkästään "naista kunnioittamalla" saisi hellyyttä?


      • Buhahaha kirjoitti:

        Kyse oli siitä hellyyden haluamisesta seksin sijaan. Ja jos sitä ei maksamatta saa, pitäisi kyseisen henkilön sitten olla ilman edes maksettua hellyyttä koko elämänsä? Toivottavasti nyt et sentään niin naurettavia kuvittele, että pelkästään "naista kunnioittamalla" saisi hellyyttä?

        Eihän nuo asiat sulje toisiaan pois.

        Mutta mä olenkin ätmien oikeuksien puolella tässä ja kannatan heidän oikeuttaan ostaa itselleen seksibotin. Vaikka ei sitä kukaan ole kieltämässäkään.
        Lisäksi nuo robotit saisivat korvata ihmiskaupan kokonaisuudessaan, myös pornoalan. YK: n mukaan kaksi miljoonaa naista ja lasta joutuu vuosittain seksikaupan uhreiksi.


      • 876
        Buhahaha kirjoitti:

        Vasta pari päivää sitten tässä ketjussa: https://keskustelu.suomi24.fi/t/15141580/seksi-on-ihmisen-perustarve

        nimimerkki UglylläOnRahaa kirjoitti 12.1.2018 16:39 seuraavaa:
        Halaako kukaan nainen vaikka 10€ puolen minuutin ajan.
        Kädestä pitäisi kiinni vaikka 5€ puoli minuuttia.
        Kahville lähtisi vaikka 15 minuutiksi 25€
        Syliin istumisesta vaikka 1 minuutista 40€.
        Sit vaativin eli nainen tulis makaamaan vaatteet päällä päälle 5 minuutiksi, niin 100€.
        Puutetta on naisesta, rahasta ei ole puutetta.

        Kukaan ei vastannut. Koska on kivempaa leimata kuuntelematta kun kuunella ja ymmärtää.

        Minäkin aika usein (aina en jaksa jankata) sanon, että seksiä tärkeämpää on hellyys ja ja hyväksyntä mutta se on sellainen asia että ei se tunnu kenenkään mieleen jäävän vaikka kuinka toistaisi, palstamiehet vaan naureskelevat ja naiset syyttävät joka tapauksessa seksikeskeisyydestä.

        "palstamiehet vaan naureskelevat"
        Tuollahan sinä myönnät itsekin, että te jotka sanotte kaipaavanne ensisijassa hellyyttä ja hyväksyntää, olette suurensuuri vähemmistö palstalla. Kaksiko teitä on?

        Siitä mitä tuo yksi typpi haluaa rahalla ostaa, olen täysin samaa mieltä Wwuwuw:n kanssa.


      • Buhahaha
        876 kirjoitti:

        "palstamiehet vaan naureskelevat"
        Tuollahan sinä myönnät itsekin, että te jotka sanotte kaipaavanne ensisijassa hellyyttä ja hyväksyntää, olette suurensuuri vähemmistö palstalla. Kaksiko teitä on?

        Siitä mitä tuo yksi typpi haluaa rahalla ostaa, olen täysin samaa mieltä Wwuwuw:n kanssa.

        Jopa NAL on aikoinaan myöntänyt että seksi ei ole niin mahtava kuin se tunne että tulee hyväksytyksi, joten epäilen että suurin osa kaipaa sitä hyväksyntää enemmän kuin itse seksiä, Mutta seksin saaminen on miehelle se äärimmäinen hyväksyntä, miehen näkökulmasta.

        Ja siis te olette sitä mieltä että pitää vaan opetella tulemaan elämässään ilman hellyyttä ja hyväksyntää?


      • mjnhb
        Buhahaha kirjoitti:

        Voin vastata suoraan. Ehkä sinua asia ei edes kiinnosta ja haluat kiistää koko ilmiön olemassa olonkin, mutta minä (sattuneesta syystä) näen miten tietyt tahot aikovat kieltää normaaliin naissuhteisiin syystä tai toisesta kykenemättömiltä miehiltä kaikenlaiset naisen ja suhteen korvikkeetkin leimaamalla nuo miehet juuri raiskaus- ja väkivaltafantasioissaan eläviksi miehiksi, joilta ne korvikkeetkin pitää kieltää sen takia, ettei vahingossakaan se johtaisi oikeaan väkivaltaan oikeita naisia kohtaan.

        Kuten jo olet huomannut, kampanja on olemassa ja siihen on linkattukin. Sivulta löytyy esittelyt neljästä akateemisesta naisesta jotka seisovat hankkeen takana omilla nimillään ja kasvoillaan.

        Erään tuolla mainitun tilaisuuden otsikko oli "Campaign Against Sex Robots at FiLiA2017 – why we MUST ban sex dolls & robots in the form of women & girls!" - joten siis kyllä joku todellakin haluaa kieltää ne pumpattavat barbaratkin.

        Kumpi mahtaa saada asiaansa ajettua paremmin - tuo ryhmä vaiko ätmit, jotka eivät saa tukea asialleen mistään muusta kuin vertaistensa joukosta?

        Pyh!
        Ovat jotkut naiset pornoakin vastustaneet ja miten on käynyt? Siten, että kidutuspornokin on nykyään ihan kaikkien pikkupoikienkin saatavilla netissä. Naivia mielestäni kuvitella, että tuollaiset seksirobotit tultaisiin kieltämään.


      • Buhahaha
        mjnhb kirjoitti:

        Pyh!
        Ovat jotkut naiset pornoakin vastustaneet ja miten on käynyt? Siten, että kidutuspornokin on nykyään ihan kaikkien pikkupoikienkin saatavilla netissä. Naivia mielestäni kuvitella, että tuollaiset seksirobotit tultaisiin kieltämään.

        Ruotsissa seksin ostaminen on kielletty, Suomessa alaikäiseltä ja ihmiskaupan uhreilta (joiden varmistaminen on ostajan vastuulla). Ruotsissa suunnitellaan maan kansalaisilta seksin ostokieltoa myös ulkomailla. Seksuaalisesta ahdistelusta voidaan antaa pikatuomioita. Metoo on tuottanut ihmisille potkuja ja muita seurauksia pelkästään väitteiden perusteella. Ei tämä nyt minusta siltä näytä, että oltaisiin pelkästään suvaitsevaisuuteen päin menossa.


      • voielämää
        Wwuwuw kirjoitti:

        Ätmi voisi pillun puutteen sijaan ruikuttaa rakkauden ja hyväksynnän kaipuustaan, sillä siitähän tässä loppupeleissä on ollut kokoajan kyse.

        Todellakin. Kun tästä lopulta on kyse. Ja samalla siitä, että ne sosiaaliset taidot (ja osalla kiinnostus) ei vaan riitä aikuisten välisiin seksuaalisiin ihmissuhteisiin.


      • mjnhb
        Buhahaha kirjoitti:

        Ruotsissa seksin ostaminen on kielletty, Suomessa alaikäiseltä ja ihmiskaupan uhreilta (joiden varmistaminen on ostajan vastuulla). Ruotsissa suunnitellaan maan kansalaisilta seksin ostokieltoa myös ulkomailla. Seksuaalisesta ahdistelusta voidaan antaa pikatuomioita. Metoo on tuottanut ihmisille potkuja ja muita seurauksia pelkästään väitteiden perusteella. Ei tämä nyt minusta siltä näytä, että oltaisiin pelkästään suvaitsevaisuuteen päin menossa.

        Pyh!
        Noissa kaikissa esimerkeissäsi on kyse ELÄVISTÄ IHMISISTÄ!
        Nukkea ei voi rinnastaa elävään ihmiseen. Jos kerran porno on täysin vapaasti lasten saatavilla, ilman että kukaan korvaansa lotkauttaa asialle, niin kukaan ei tule korvaansa lotkauttamaan myöskään aikuisten nukkeleikeille.


      • Wwuwuw kirjoitti:

        Eihän nuo asiat sulje toisiaan pois.

        Mutta mä olenkin ätmien oikeuksien puolella tässä ja kannatan heidän oikeuttaan ostaa itselleen seksibotin. Vaikka ei sitä kukaan ole kieltämässäkään.
        Lisäksi nuo robotit saisivat korvata ihmiskaupan kokonaisuudessaan, myös pornoalan. YK: n mukaan kaksi miljoonaa naista ja lasta joutuu vuosittain seksikaupan uhreiksi.

        Sun kannattaa tutkia myös muitakin näkökulmia seksityöntekijoistä - kaikki eivät ole ihmiskaupan uhreja. Sinäkö kieltäisit pornonkin kokonaan? Tutki eri näkökulmia. Asiat ei ole niin tavattoman yksinkertaisia.
        Roboteista ja nukeista vielä sen verran, että robotit ja nuketkaan eivät ole täysin ongelmattomia. Tuossa on esimerkiksi erittäin kiistanalainen kysymys, vaikka Sexposäätiö näyttääkin puolustavan.
        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005120819.html

        EI tuo ole täysin ongelmatonta vaikka kyseessä olisikin nukke, jos kyse on ERITTÄIN sairaasta taipumuksesta. Tämä nyt kuitenkin lienee varmaan selvä, että pääasia on kuitenkin, että oikeita ihmisiä ei joudu uhreiksi.


      • mjnhb kirjoitti:

        Pyh!
        Noissa kaikissa esimerkeissäsi on kyse ELÄVISTÄ IHMISISTÄ!
        Nukkea ei voi rinnastaa elävään ihmiseen. Jos kerran porno on täysin vapaasti lasten saatavilla, ilman että kukaan korvaansa lotkauttaa asialle, niin kukaan ei tule korvaansa lotkauttamaan myöskään aikuisten nukkeleikeille.

        " Jos kerran porno on täysin vapaasti lasten saatavilla, ilman että kukaan korvaansa lotkauttaa asialle, niin kukaan ei tule korvaansa lotkauttamaan myöskään aikuisten nukkeleikeille."

        Eikö tämän luulis jo olevan selvästi vahingollinen asia, että lapset pääsee näin helposti pornoon käsiksi. Sitten ollaan Ruotsissa kieltämässä jotain seksin ostoa kokonaan maan kansalaisilta.
        Tuossa on erittäin asiallinen artikkeli.
        https://yle.fi/uutiset/3-9105723


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        Sun kannattaa tutkia myös muitakin näkökulmia seksityöntekijoistä - kaikki eivät ole ihmiskaupan uhreja. Sinäkö kieltäisit pornonkin kokonaan? Tutki eri näkökulmia. Asiat ei ole niin tavattoman yksinkertaisia.
        Roboteista ja nukeista vielä sen verran, että robotit ja nuketkaan eivät ole täysin ongelmattomia. Tuossa on esimerkiksi erittäin kiistanalainen kysymys, vaikka Sexposäätiö näyttääkin puolustavan.
        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005120819.html

        EI tuo ole täysin ongelmatonta vaikka kyseessä olisikin nukke, jos kyse on ERITTÄIN sairaasta taipumuksesta. Tämä nyt kuitenkin lienee varmaan selvä, että pääasia on kuitenkin, että oikeita ihmisiä ei joudu uhreiksi.

        Vielä tarkennan tuohon Hesarin artikkeliin, jossa puhuttiin lapsia esittävistä nukeista, joita Sexpo säätiö puolusti. Itseä ei todellakaan tällaiset kiinnosta. Minua ei kyllä kiinnosta mitkään muutkaan nuket eikä robotit. Otin vaan kantaa tuohon keskusteluun, että ihmiset ymmärtäisivät, että ei robotit tai nuketkaan todellakaan ole ongelmattomia. Tietenkin tärkeintä on, että oikeita ihmisiä ei joutuisi ollenkaan uhreiksi.
        Täällä täytyy tarkentaa hyvin, jos puhuu hankalista aiheista, jotta ei alettaisi epäilee. Olen huomannut, jos ottaa jonkun hankalan asian puheeksi, aletaan heti epäilee. Hankalistakin aiheista on vaan pakko joskus pystyy keskustelee.


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        Sun kannattaa tutkia myös muitakin näkökulmia seksityöntekijoistä - kaikki eivät ole ihmiskaupan uhreja. Sinäkö kieltäisit pornonkin kokonaan? Tutki eri näkökulmia. Asiat ei ole niin tavattoman yksinkertaisia.
        Roboteista ja nukeista vielä sen verran, että robotit ja nuketkaan eivät ole täysin ongelmattomia. Tuossa on esimerkiksi erittäin kiistanalainen kysymys, vaikka Sexposäätiö näyttääkin puolustavan.
        https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005120819.html

        EI tuo ole täysin ongelmatonta vaikka kyseessä olisikin nukke, jos kyse on ERITTÄIN sairaasta taipumuksesta. Tämä nyt kuitenkin lienee varmaan selvä, että pääasia on kuitenkin, että oikeita ihmisiä ei joudu uhreiksi.

        Niin, nämä lapsiseksinuket onkin vähän vaikeanpi asia. Mietin sitä jo eilen.. Inhimillinen ensireaktio on yökötys, vaikka kyseessä on pelkkä esine, mutta toisaalta kyse on myös sairaudesta. Eikä nuo lapsinuket ainakaan sitä sairautta paranna..

        Kyllä minä tiedän, tottakai, että moni seksityöntekijöistä tekee työtään vapaaehtoisesti, mutta se ei muuta sitä, että miljoonia naisia ja lapsia vuosittain pakotetaan näihin "töihin". Jos seksiroboteilla voidaan korvata ihmiskauppa niin sehän olisi hienoa. Ja turha ajatella etteikö näitä miljoonia, siis joka vuosi, seksikaupan uhreista pakotettaisi myös tekemään pornoa.


      • Wwuwuw kirjoitti:

        Niin, nämä lapsiseksinuket onkin vähän vaikeanpi asia. Mietin sitä jo eilen.. Inhimillinen ensireaktio on yökötys, vaikka kyseessä on pelkkä esine, mutta toisaalta kyse on myös sairaudesta. Eikä nuo lapsinuket ainakaan sitä sairautta paranna..

        Kyllä minä tiedän, tottakai, että moni seksityöntekijöistä tekee työtään vapaaehtoisesti, mutta se ei muuta sitä, että miljoonia naisia ja lapsia vuosittain pakotetaan näihin "töihin". Jos seksiroboteilla voidaan korvata ihmiskauppa niin sehän olisi hienoa. Ja turha ajatella etteikö näitä miljoonia, siis joka vuosi, seksikaupan uhreista pakotettaisi myös tekemään pornoa.

        Hyvä kun otit näin asiallisesti, etkä alkanut ainakaan epäilemään minua rikolliseksi. Olen jo aikaisemmin nähnyt täällä, kun alkaa puhumaan jostain hankalasta, aletaan ensimmäisenä epäilee rikolliseksi, vaikka todellisuudessa yrittää vilpittömästi nimenomaan ehkäistä rikoksia. Täkeintä, ettei uhreja tulisi ja lisäksi se, ettei syyttömiä lynkattaisi.


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        Hyvä kun otit näin asiallisesti, etkä alkanut ainakaan epäilemään minua rikolliseksi. Olen jo aikaisemmin nähnyt täällä, kun alkaa puhumaan jostain hankalasta, aletaan ensimmäisenä epäilee rikolliseksi, vaikka todellisuudessa yrittää vilpittömästi nimenomaan ehkäistä rikoksia. Täkeintä, ettei uhreja tulisi ja lisäksi se, ettei syyttömiä lynkattaisi.

        Jos tabuista puhutaan, niin pedofilia on ehdottomasti sellainen. Ihminen voi olla pedofiili ilman että syyllistyy yhtään mihinkään. Hänen seksuaalinen halunsa kohdistuu lapsiin, mutta niin kauan kun hän ei mitää laitonta tee, ei hän ole mihinkään syyllistynyt. Tämä on niin leimaava ja tunteita herättävä asia, ymmärrettävästi, että harva pedofiili uskaltautuu edes apua ongelmaansa hakea. Tai edes myöntää asiaa itselleen.


      • Wwuwuw kirjoitti:

        Jos tabuista puhutaan, niin pedofilia on ehdottomasti sellainen. Ihminen voi olla pedofiili ilman että syyllistyy yhtään mihinkään. Hänen seksuaalinen halunsa kohdistuu lapsiin, mutta niin kauan kun hän ei mitää laitonta tee, ei hän ole mihinkään syyllistynyt. Tämä on niin leimaava ja tunteita herättävä asia, ymmärrettävästi, että harva pedofiili uskaltautuu edes apua ongelmaansa hakea. Tai edes myöntää asiaa itselleen.

        Mä olenkin yrittänyt täällä ottaa asian puheeksi sen takia, ettei syyttömiä ihmisiä lynkattaisi vain sen perusteella, että jotain epäillään, koska joku "outo" ihminen jonkun mielestä vaikuttaa sellaiselta, vaikka tämä "outo" ihminen ei todellisuudessa ole sellainen. Jokainen syyttömän lynkkaaminen on ehdottomasti myös peruuttamaton teko ja jättää elinikäiset traumat kuten myös tietenkin itse seksuaalinen teko lapseen. Molemmat ovat niin vakavia tekoja, että niiden tapahtumiselle täytyy olla kyllä absoluuttinen nolla toleranssi. Otin hiljattain yhden Iltasanomien artikkelin puheeksi, jossa syytön ihminen hakattiin pedofilia ja raiskausepäilyn takia.
        En jaksa nyt alkaa enempää puhumaan tästä aiheesta. Jos sua kiinnostaa lukea mun aikaisempia kirjoituksia, klikkaa tätä mun sinisellä näkyvää nimimerkkiä. Sen ehdottomasti sanon, että itsellä ei ole koskaan ollut mitään sellaisia taipumuksia. Mä vaan olen ennemminkin siitä harmissaan, jos kaikkia "outoja" ihmisiä aletaan ensimmäisenä epäilee seksuaalirikolliseksi. Tässä mennään jo yli. Kaikki "oudolta" vaikuttavat ihmiset ei todellakaan ole mitään seksuaalirikollisia, eikä heillä edes ole sellaisia taipumuksiakaan.


      • hmmmmmmmmmm
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Hyvä kun otit näin asiallisesti, etkä alkanut ainakaan epäilemään minua rikolliseksi. Olen jo aikaisemmin nähnyt täällä, kun alkaa puhumaan jostain hankalasta, aletaan ensimmäisenä epäilee rikolliseksi, vaikka todellisuudessa yrittää vilpittömästi nimenomaan ehkäistä rikoksia. Täkeintä, ettei uhreja tulisi ja lisäksi se, ettei syyttömiä lynkattaisi.

        Kuka sua täällä on joksikin rikolliseksi epäillyt?
        Taidat nyt vain itse ronskisti ylitulkita toisten ihmisten kannanottoja.


      • hmmmmmmmmmm kirjoitti:

        Kuka sua täällä on joksikin rikolliseksi epäillyt?
        Taidat nyt vain itse ronskisti ylitulkita toisten ihmisten kannanottoja.

        Voi olla, että menee vähän ylitulkinnan puolelle. Oli ihan asiallista sulta ottaa puheeksi tämä ylitulkinta.


      • vastuutamiehetitsestänne
        Buhahaha kirjoitti:

        Jopa NAL on aikoinaan myöntänyt että seksi ei ole niin mahtava kuin se tunne että tulee hyväksytyksi, joten epäilen että suurin osa kaipaa sitä hyväksyntää enemmän kuin itse seksiä, Mutta seksin saaminen on miehelle se äärimmäinen hyväksyntä, miehen näkökulmasta.

        Ja siis te olette sitä mieltä että pitää vaan opetella tulemaan elämässään ilman hellyyttä ja hyväksyntää?

        Jos haluu saada, on pakko antaa. Eli jos nämä hellyyttä ja hyväksyntää = seksiä kaipaavat miehet tarjoaisivat sitä hellyyttä ja hyväksyntää naisille, niin johtan tulisi seksiäkin. Mutta helpompaa on vaan heittää pilluläppää ja huoritella netissä.


      • bbbbnnnn
        vastuutamiehetitsestänne kirjoitti:

        Jos haluu saada, on pakko antaa. Eli jos nämä hellyyttä ja hyväksyntää = seksiä kaipaavat miehet tarjoaisivat sitä hellyyttä ja hyväksyntää naisille, niin johtan tulisi seksiäkin. Mutta helpompaa on vaan heittää pilluläppää ja huoritella netissä.

        Ja mitä ehdottaisit, että kenelle noita alkaisi tarjoamaan? Ihan randomisti vastaantulijoille vai? Kun tällaisen perusätmin lähtötilanne on se, ettet pääse edes tervehtimään naista, niin miten se kanssakäyminen kehitetään tuolle asteelle, että jotain voisi tarjotakin?

        Mutta onhan se tietty kivaa ja helppoa leimata meidät kaikki huorittelijoiksi ja "pilluläpän" heittäjiksi.


      • vastuutamiehetitsestänne kirjoitti:

        Jos haluu saada, on pakko antaa. Eli jos nämä hellyyttä ja hyväksyntää = seksiä kaipaavat miehet tarjoaisivat sitä hellyyttä ja hyväksyntää naisille, niin johtan tulisi seksiäkin. Mutta helpompaa on vaan heittää pilluläppää ja huoritella netissä.

        Tuo miestä puhut, vaatii kyllä oman kokemukseni mukaan hyviä empatiataitoja. Toki näitä taitoja voi kehittää, mutta tosiasiat on pystyttävä ymmärtämään - empatiataidot kehittyvät, mutta jotkut joutuvat käyttämään niiden kehittämiseen valtavasti aikaa. Tämä toki tekeekin tästä seksin saamisesta joillekin miehille tavattoman vaikeeta.


      • bbbbnnnn kirjoitti:

        Ja mitä ehdottaisit, että kenelle noita alkaisi tarjoamaan? Ihan randomisti vastaantulijoille vai? Kun tällaisen perusätmin lähtötilanne on se, ettet pääse edes tervehtimään naista, niin miten se kanssakäyminen kehitetään tuolle asteelle, että jotain voisi tarjotakin?

        Mutta onhan se tietty kivaa ja helppoa leimata meidät kaikki huorittelijoiksi ja "pilluläpän" heittäjiksi.

        Puhuin tuossa näistä empatiataidoista, joita voi kehittää, koska ne ovat kyseisessä tilanteessa tarpeelliset. Tässä tämä ongelma onkin - jalka pitäisi vaan saada jotenkin oven väliin, jotta pääset edes kehittää näitä empatiataitoja ja jossain vaiheessa sais mandollisuuden tuohon, mistä tuo nimimerkki "vastuutamiehetitsestänne" puhui. Miten saada tosiaan jalka oven väliin? Jokaisen ätmin on mietittävä tätä asiaa ja paljon. No joitakin neuvoja voisi olla vaikka se, että älkää jääkö kotiin, vaan menkää ihmisten pariin. Kaupassa voi sopivan tilaisuuden tullen jutella kassan kanssa jotain, jos ei ole kiire. Kun empatiataidot ovat kehittyneet valtavan askeleen, alatte huomata small talkin sujuvuuden kassan kanssa.
        https://yle.fi/uutiset/3-9873162
        Tuossa artikkelissa todetaan, että kassatyö olisi tylsää, ellei asiakkaiden kanssa voisi välillä vaihtaa kuulumisia ja jutella mukavia.
        Itse olen puhunyt täällä esimerkiksi elokuvaharrastuksesta - voitte käydä vaikka makuunissa vuokraamassa elokuvan ja sopivassa tilaisuudessa jutella jotain asiakaspalvelijan kanssa liittyen esimerkiksi elokuviin. Makuuni on tämän takia erinomainen paikka niille, jotka aktiivisesti harrastavat elokuvia ja ovat erittäin hyvin perillä uusista elokuvista. Tälläkin tavalla huomaatte, jos empatiataidot ovat kehittyneet valtavan askeleen - kommunikointi asiakaspalvelijan kanssa vaan sujuu. Toki tilannetaju täytyy olla kunnossa.


      • Buhahaha
        vastuutamiehetitsestänne kirjoitti:

        Jos haluu saada, on pakko antaa. Eli jos nämä hellyyttä ja hyväksyntää = seksiä kaipaavat miehet tarjoaisivat sitä hellyyttä ja hyväksyntää naisille, niin johtan tulisi seksiäkin. Mutta helpompaa on vaan heittää pilluläppää ja huoritella netissä.

        Toki näin hellyyttä ja hyväksyntää kaipaavana ja sitä mielelläni myös vastavuoroisesti tarjoaisin hyväksyntää sukupuoleen katsomatta ja hellyyttä rajoitetusti (halaan ehdotettaessa ketä vaan, miestäkin). Mutta kun naiset suhtautuvat epäilyksellä sellaiseen mieheen joka jo valmiiksi haluaa hellyyttä seksin sijaan. Mikä lienee mammanpoika. Eihän sellainen ole mies joka tarvitsee muiden hyväksyntää, miehellä on oltava hyvä itsetunto. Tai mitä sitten ajattelevatkin.

        Ja minä en ole ketään koskaan huoritellut palstalla enkä sen ulkopuolella enkä heitä pilluläppää. Mutta paskathan se sinua kiinnostaa. Sinulle ja muille naisille on ihan OK syyttää minua siitä mitä esim. NAL, pikkukakkonen harmis tai muu mahdollisesti inhoamasi palstamies näppikseltään suoltaa.


    • diploomikommetaattori

      Jos periaatteessa yrittäisi palata Sinkut-palstan alkuperäisempään tarkoitukseen (mikä ei ole trollien maleksinta, toistensa ajankulujäynääminen eikä kolosuojistaan keksimiensä totuuksien huutelu ulkomaailmaan ;)
      niin millä tavalla (palstan kautta opastamalla siis) olisi mahdollista kohentaa tämän ketjun aloittajan Hessu Hopo -tyyppistä (jotenkin aito, poiketen trolleista) persoonaa ns.tyydyttävämpään tulevaisuuteen.
      Koskisi kai naisnäkemyksiä (jos naisia enemmästi edes on); palstan mies-vakikirjoittajien osaaminen tällä alueella näyttää olevan tyystin heikko.
      Keskinäisen 'vertaistuen' ja huulenheiton luonne palstalla ja yleensäkin on, että tarjoaa hetken viihdykettä ehkä, mutta ei paranna jäsentensä tilannetta juurikaan, usein päinvastoin kapeuttaa entisestään näköaloja ja käsityksiä eri olemassaolevista mahdollisuuksista.

      Toki aloittaja ei ole kertonut näemmä itsestään ja asemastaan kansalaisena juuri mitään, ainoastaan naisfantasioita (niitä pitkästi kyllä), niin aika tyhjän päälle ja rivien väleihin nojaamalla pitäisi kommentoida.
      Aloittaja, voit mielihyvin vastata halutessasi tähänkin kirjoitukseen, mutta jos et anna jotain taustoja, kenenkään on vaikea sanoa Sulle mitään sisällöllisesti järkevää.
      Toki voi viihdemielessä olla samaa mieltä vaikka siitä, ettei Laura Huhtasaari presidenttinä varmaan tulisi kovin painokkaasti olemaan ätmien asialla virassaan
      ;-)

      • "Toki aloittaja ei ole kertonut näemmä itsestään ja asemastaan kansalaisena juuri mitään, ainoastaan naisfantasioita (niitä pitkästi kyllä), niin aika tyhjän päälle ja rivien väleihin nojaamalla pitäisi kommentoida. "
        Tarkoitatko sitä, että täällä pitäisi alkaa jollain koulutuksella tai näkyvillä saavutuksilla leveilee esimerkiksi kuntosali tuloksilla? Jos näin on: ok kaikki naiset tietysi haluaa sen, jolla on korkein koulutus yhdistettynä parhaaseen penkkipunnerrustulokseen. Tällaisen miehen kaikki naiset ilman muuta haluaa. Tottakai miljoonat miehet haluaisivat olla Tony Halme. Halme on muistaakseni sanonutkin jossain haastattelussa, että miljoonat haluais olla hän. Tony Halmehan oli persu.
        Muuten Tony Halmeesta sen verran, että olihan hän omalla tavallaan ihan hauskakin tyyppi, vaikka en itse kaikista hänen mielipiteistään ollutkaan samaa mieltä. Tämä on toki erittäin harmillista, että näin nuorena kuoli. Tällaista ei missään tapauksessa voi toivoa kenellekään. Samoin olihan hänellä myös paljon ongelmiakin elämänsä aikana. Väitän kuitenkin, että moni mies haluais sisimmässään olla Tony Halme. Tony Halmeella oli ilman muuta ominaisuuksia, joita suurin osa miehistä arvostaa. Käsittääkseni Tony Halmeella ei kyllä ollut ongelmia saada naisia. Kyllä se kun olet huomattavasti muita isompi ja vahvempi myös toki jossain määrin ilman muuta auttaa naistenkin saamisessa. Valitettavasti useimmastakaan, jotka innostuu salilla harjoittelusta tavoitteenaan tulla Tony Halmeeksi, ei pääse kuitenkaan lähellekään samoja tuloksia ja osa miehistä sitten turhautuukin saliharjoitteluun.


      • Ciccioliina
        todellavaikeeta kirjoitti:

        "Toki aloittaja ei ole kertonut näemmä itsestään ja asemastaan kansalaisena juuri mitään, ainoastaan naisfantasioita (niitä pitkästi kyllä), niin aika tyhjän päälle ja rivien väleihin nojaamalla pitäisi kommentoida. "
        Tarkoitatko sitä, että täällä pitäisi alkaa jollain koulutuksella tai näkyvillä saavutuksilla leveilee esimerkiksi kuntosali tuloksilla? Jos näin on: ok kaikki naiset tietysi haluaa sen, jolla on korkein koulutus yhdistettynä parhaaseen penkkipunnerrustulokseen. Tällaisen miehen kaikki naiset ilman muuta haluaa. Tottakai miljoonat miehet haluaisivat olla Tony Halme. Halme on muistaakseni sanonutkin jossain haastattelussa, että miljoonat haluais olla hän. Tony Halmehan oli persu.
        Muuten Tony Halmeesta sen verran, että olihan hän omalla tavallaan ihan hauskakin tyyppi, vaikka en itse kaikista hänen mielipiteistään ollutkaan samaa mieltä. Tämä on toki erittäin harmillista, että näin nuorena kuoli. Tällaista ei missään tapauksessa voi toivoa kenellekään. Samoin olihan hänellä myös paljon ongelmiakin elämänsä aikana. Väitän kuitenkin, että moni mies haluais sisimmässään olla Tony Halme. Tony Halmeella oli ilman muuta ominaisuuksia, joita suurin osa miehistä arvostaa. Käsittääkseni Tony Halmeella ei kyllä ollut ongelmia saada naisia. Kyllä se kun olet huomattavasti muita isompi ja vahvempi myös toki jossain määrin ilman muuta auttaa naistenkin saamisessa. Valitettavasti useimmastakaan, jotka innostuu salilla harjoittelusta tavoitteenaan tulla Tony Halmeeksi, ei pääse kuitenkaan lähellekään samoja tuloksia ja osa miehistä sitten turhautuukin saliharjoitteluun.

        Pystyt tuottamaan luettavaa tekstiä mekaanisesti, joten olet käynyt jotain peruskoulun jälkeistäkin. Asioitten väliset tärkeys- ja suuruussuhteet ontuvat eli aivan yhdentekevät sivuseikat ja pääasiat menevät samaksi puuroksi ja sekamelskaksi, siitä juttujesi pituus.
        .Assosiaatiot pulpahtelevat vapaasti. Kirjoitat kuin eri kulttuurista, ja sen ja "normi"maailman välille tarvittais selkosuomentava tulkki, joka selvittäis noita "kulttuurieroja" kuitenkin enempi Sinulle päin.

        Et ole trolli. Trolli kirjoittaa hölmöjä siksi, että luulee niitten menevän viisastelunsa piikkiin. Trollille on lukijoita vain, jos ne lukijat itsekin ovat hölmöjä kun uskovat. Tämä palsta on yli puolet trollia. Aitoa ihmistä ei kiinnosta trollit eikä niiden kirjotus.
        Käsitys: sinä olet aito. Sinä kirjotat hölmöntuntuisia luomusti, ainakin jos vähän suututtaa etkä jaksa skarpata. Esimerkkinä tämä Tony Halme juttu, sehän on aloittamaasi asiaan nähden ihan mitä sattuu.
        Kysymys on siitä, miten *Sinun* elämisen laatua voisi parantaa niillä eväillä, mitä sinulle on suotu. Toivot, että yhteiskunta tulisi vastaan, ja toki jossain määrin tuleekin. Ja toivot, että naisetkin tulisivat vastaan, eikö? No, sehän tässä kai ropleema on ;)

        Koulutushan on ensimmäinen juttu, jos aikoo tulla omillaan toimeen. Ilman koulutusta nyky Suomessa voit saada maalaistalosta aputöitä ruokapalkalla tai työkkäristä linnunpönttöjen tekoa.
        Mansikankeruuseen kesällä Suonenjoelle. Ennen vanhaan työkkäristä pääsi myös tien tekoon lapiotöihin, silloin kun lapiolla vielä tehtiin.
        Jos ajatellaan (rivien välistä), että elät nyt ainakin toistaiseksi työkyvyttömyystukien varassa (vastuullisten töiden suhteen), niin työuraa opiskeleva ja aloittava nainen ei ala sellaiseen suhteeseen lähelle 40:n kanssa. Tämä selvä?

        "Kulttuurimaailmasi" ja vapaat assosiaatiot näkyy siinä, että "miljoonat miehet haluais olla Tony Halme, koska sellaisen miehen kaikki naiset ilman muuta haluaa." Tuollaisen uskoo vain yksi miljoonasta, et kai Sinä? Kysy tuota varmuuden vuoksi vielä joltain naiselta, jos on tilaisuus, mitä sanoo.
        Jos se nainen saa uskomaan entistä enempi, niin sanotaan toisille helposti uskojille:
        tuollaiset jutut ovat ajan kulutusta toisten ns.palstajoutilaiden kesken. Hölmöläissatuja kanssa luettiin ennen koulussa jopa läksynä (vanhaa narrauskulttuuria kun ovat), ja niitä piti seuraavana päivänä osata kertoa. Varmaan tämänkin päivän aapisissa niitä on.

        Se, että mitä syrjäytymiselle voi, niin lyhyellä tähtäyksellä ei kai mitään. Suomimaailma on niin paljon muuttunut jopa Sinunkin ikäsi aikana. Ja tietysti sitä ennen. Nykyisin saa yhteiskunnalta jotain ylläpitoa ihan ilmaiseksi; yksi vika on tavallaan se, että työn teettäminen keinotekoisesti aiheuttaa vain entistä suuremman kustannuksen maksajalle, kun ammattitaidottoman työn tuottavuus on alhainen (esim.niiden linnunpönttöjen kauppahinta).

        Kai jonkinlainen kansalaispalkka joskus tulee sellaisillekin, keillä ei ole varsinaista diagnoositautia tai ikää pysyvän eläkkeen perusteeksi. Se, että onko se riittävä, niin milloinka se olisi? Todellisuushan on, että tänä päivänä työtönkin elää tosi paljon leveämmin, kuin ihan varakas sotien jälkeen pula-aikana.

        Täällä palstalla näkyy joku "ätminkäinen" omanlaisensa logiikan mukaan kaipailevan noita aikoja, kun osa naisväestä oli pakkotilanteessa toimeentulon suhteen. Mökeissä ja taloissa oli emännänpaikkoja, kun suurin osa kansalaisista eli vielä luontaistaloudessa, ja siistimpiä palkkatöitä elannoksi oli väkilukuun nähden vielä kovin vähän, ja nekin eniten kaupungeissa. Nyt kun naiset eivät enää ole pakotettuja toimeentulon vuoksi suhteeseen, niin lieneekö se aloittajan ja muidenkin palstalaisten mielestä väärin?

        Jotain kansalaiskuntoisuutta ja uskottavuutta pitää olla, ja sitä hommaahan sinä kirjoitustesi mukaan kaiken aikaa teet. Ehkä tämä palsta kaikessa huonoudessaan on hyvä siinä, että opit erottelemaan asialliset neuvot erilaisen himhampun joukosta, kaikkia vedättäjiä nykymaailmassa riittää. Ja ne Laasasopit ja kiistakirjoitukset ovat yhteenvetoja vanhemmista teoriahistorioista tieteenteon yrityksen nimissä, välittömäksi käytännön käsikirjoitukseksi yökerhoon sen pointit on vaikeasti tiivistettävissä. Naiset käyttäytyvät jota kuinkin samoin ennen ja jälkeen Laasasen julkaiseman kirjan.

        Mutta tsemppiä, luovuttamalla mitään ei tapahdu, se juttu erityisesti on tosi. Vielä yksi ajatus ja sananlasku: jos jotain pitää tehdä (saada nainen vaikka) niin jotain muuta positiivista pitää tehdä ensin. Ja tämä vielä sisäkkäistetysti (teleskooppisesti), vai mika sana siihen kävisi. Joku toinen vielä saattaa briiffata lisää.
        Tsemppiä toiseenkin kertaan.


    • Kokkelin_Kivettäjä

      Ätmille realistinen nainen on puhallettava barbara.

    • Rose_91

      Tuo analyysi on siinä mielessä huono, että iso osa naisista jää noiden kuvausten ulkopuolelle. Kauniin laittautuneen blondin ja "harmaahiirulaisen" välissä on aika paljon tilaa.

      • surullistaon

        Tässähän oli kyse siitä millaisisita naisista aloittaja fantasioi ja miten samalla uskoo, ettei voi sellaiset häntä huolia.


      • surullistaon kirjoitti:

        Tässähän oli kyse siitä millaisisita naisista aloittaja fantasioi ja miten samalla uskoo, ettei voi sellaiset häntä huolia.

        Muistaakseni ehdin jo mainita senkin, että kyllä olen ollut kiinnostunut myös lyhythiuksisistakin naisista.


      • "Tuo analyysi on siinä mielessä huono, että iso osa naisista jää noiden kuvausten ulkopuolelle. Kauniin laittautuneen blondin ja "harmaahiirulaisen" välissä on aika paljon tilaa."
        Ihan fiksua, että otit kantaa tuohon. Yritin vaan tehdä asiat jollain tavalla mahdollisimman yksinkertaiseen muotoon. Samoin miestyypit ovat hyvin suppea valikoima. Tässäkin halusin mahdollisimman yksinkertaistetusti. Toki aina voi oikaista, jos olen käsittänyt selvästi täysin väärin.
        Eikö se asia nyt mene näin, että jos todellakin mies on saavuttanut tuollaisen tason, kuin esimerkiksi Tony Halme, joka oli persu, on hänellä hyvät mahdollisuudet saada esimerkiksi mallilta näyttäviä naisia. Ainakin mulla on se käsitys, että persuissa arvostetaan eniten voimamiestä verrattuna muihin puolueisiin. Sanokaa vaan, jos olen väärässä, mutta eikö ole suurinpiirtein näin, että persuissa on paljon miehiä, jotka sisimmässään haluais olla Tony Halme. Toki onhan näin, että varmaan suurin osa miehistä sisimmässään haluais olla Tony Halme ja toki innostuukin saliharjoittelusta erittäin paljon jossain elämän vaiheessa.
        Sitten toinen miestyyppi - kuuluisa hyväsupliikkinen tiedemies. No eikö tämäkin ole melko hyväksytty tosiasia, että kuuluisa tiedemies, jolla on vielä hyvä supliikki, saa myös helposti sellaisia naisia, joilla on sellaisia ominaisuuksia, joita yleisesti naisessa arvostetaan? Siis tällaisellakin miehellä on paremmat mahdollisuudet juuri näihin kauniisiin laittautuneisiin blondeihin, kuin jollakin tavallisella yliopistossa opiskelevalla miehellä, joka ei ole ollenkaan keskivertomiestä kuuluisampi.
        Huomaa, tämä on siis mahdollisimman yksinkertaistetussa muodossa. Tottakai naisessa on muutakin. Jos esimerkiksi baarissa tutustuu uuteen naiseen, tottakai naisessa pitää olla jotain johon mies ensimmäisenä tarttuu - yleensä me nyt joko tietoisesti tai tiedostamattaan tartumme ensimmäisenä ulkonäköön. Korostan tämä blondi ei todellakaan ole ainoa vaihtoehto. On muitakin. Jos nyt tulis sellainen tilanne, että saisin jonkun kauniin laittautuneen blondin lähtemään elokuviin, tottakai mä nyt odottaisin treffeillä muutakin naiselta kuin pelkän ulkonäön. Luonnollisesti, jos mennään elokuviin, varmaankin nyt jotain pitäis osata elokuvasta sanoa. Vai onko asia niin, että mennään elokuviin, katotaan, elokuva, sen jälkeen mennään vaikka johonkin kahvilaan tai ravintolaan, eikä puhuta sanaakaan. Kyllä sen viimeistään keskustelussa sitten huomaa, onko joku sopiva vai ei. Jos kommunikointi ei vaan lähde toimimaan, tuskin siitä koskaan tulee olee mitään kovin vakavaa suhdetta.


    • Normimies-

      Ei edes työtön ätni kelpuuta ätmiä. Naiset aina sanoo että kelpaa omillaan toimeentuleva mies mutta todellisuudessa pitää olla vakityöpaikka että työttömälle naiselle kelpaisi.

    • epäusko

      Ätmin voi kelpuuttaa joku huonoitsetuntoinen nainen, joka ei koe ansaitsevansa parempaakaan.

      • Buhahaha

        Tuollaiset naiset lankeavat jännämieheen ja juuri mainitsemastasi syystä jäävät siihen suhteeseen. Kenekään naisen itsetunto ei ole niin huono, että ätmin kelpuuttaisi.


      • epäusko
        Buhahaha kirjoitti:

        Tuollaiset naiset lankeavat jännämieheen ja juuri mainitsemastasi syystä jäävät siihen suhteeseen. Kenekään naisen itsetunto ei ole niin huono, että ätmin kelpuuttaisi.

        Usko tai älä, tiedän tapauksia joissa näin on käynyt.


      • Buhahaha
        epäusko kirjoitti:

        Usko tai älä, tiedän tapauksia joissa näin on käynyt.

        No en kyllä uskokaan, ellet kerro minkälainen "ätmi" kyseessä oli... useimmiten kun vähän erikoisempia tapauksia sanotaan automaattisesti ätmeiksi, vaikka kyseessä olisi jännämies tai jotain muuta omaperäistä mutta kuitenkin naisiin vetoavaa miestä.


      • epäusko
        Buhahaha kirjoitti:

        No en kyllä uskokaan, ellet kerro minkälainen "ätmi" kyseessä oli... useimmiten kun vähän erikoisempia tapauksia sanotaan automaattisesti ätmeiksi, vaikka kyseessä olisi jännämies tai jotain muuta omaperäistä mutta kuitenkin naisiin vetoavaa miestä.

        Mies joka ei ole saanut muita naisia koskaan, työtön, köyhä, heikot sosiaaliset taidot, arka, kouluttamaton, ulkonäkö huono, lieviä mielenterveysongelmia. Mutta kiltti ja hyvä ihminen.


      • epäusko kirjoitti:

        Mies joka ei ole saanut muita naisia koskaan, työtön, köyhä, heikot sosiaaliset taidot, arka, kouluttamaton, ulkonäkö huono, lieviä mielenterveysongelmia. Mutta kiltti ja hyvä ihminen.

        Käsittääkseni ATM voi olla koulutettukin.


      • mutta-kun
        todellavaikeeta kirjoitti:

        Käsittääkseni ATM voi olla koulutettukin.

        Edellinen kertoi minkälainen oli se yksi tietty, hänen tuntemansa ATM, jonka joku huonoitsetuntoinen nainen huoli. Ei hän luetellut ätmien yleispiirteitä.


      • Buhahaha
        epäusko kirjoitti:

        Mies joka ei ole saanut muita naisia koskaan, työtön, köyhä, heikot sosiaaliset taidot, arka, kouluttamaton, ulkonäkö huono, lieviä mielenterveysongelmia. Mutta kiltti ja hyvä ihminen.

        No ihmeiden aika ei ole ohi. Miten suhteessa kävi? Entä jos se oli oikeasti "kiltti ja hyvä ihminen", niin miksi naisen piti olla huonoitsetuntoinen ja ajatella "ettei ansaitse parempaakaan" ?


      • nmjn
        Buhahaha kirjoitti:

        No ihmeiden aika ei ole ohi. Miten suhteessa kävi? Entä jos se oli oikeasti "kiltti ja hyvä ihminen", niin miksi naisen piti olla huonoitsetuntoinen ja ajatella "ettei ansaitse parempaakaan" ?

        "työtön, köyhä, heikot sosiaaliset taidot, arka, kouluttamaton, ulkonäkö huono, lieviä mielenterveysongelmia."


      • Buhahaha
        nmjn kirjoitti:

        "työtön, köyhä, heikot sosiaaliset taidot, arka, kouluttamaton, ulkonäkö huono, lieviä mielenterveysongelmia."

        Eli siis tunnustit että jokainen terveitsetuntoinen nainen vaatii kumppaniltaan paitsi kiltteyttä ja hyvyyttä, myös työllisyyttä, sosiaalista lahjakkuutta, rohkeutta, korkeaa koulutusta, komeutta ja järkähtämätöntä mielenlujuutta.


      • bahaba
        Buhahaha kirjoitti:

        Eli siis tunnustit että jokainen terveitsetuntoinen nainen vaatii kumppaniltaan paitsi kiltteyttä ja hyvyyttä, myös työllisyyttä, sosiaalista lahjakkuutta, rohkeutta, korkeaa koulutusta, komeutta ja järkähtämätöntä mielenlujuutta.

        Itsetunnoltaan terve osaa vaatia hyvää itselleen.Ei voi sanoa että noilla ominaisuuksilla olis kovin hyvä mies kun on mielenterveys ongelmat ja muut.Liikaa huonoja ominaisuuksia yhdessä miehessä, ei kaikkien tarvi olla koulutettuja ja rohkeita kuitenkaan.Varmaan.


      • Kannattaa ehdottomasti lukea tuo, jotta ymmärrämme käsitteet oikein. Itse en kyllä ole ihan kaikesta kuitenkaan samaa mieltä tuon keskustelun aloittajan kanssa, mutta tuossa on kyllä erittäin paljon faktaa. Lukekaa huolella.


      • Tuossa esimerkissä mennään enemmänkin sellaiseen olkinukkehyökkäykseen. Tutkimusten mukaan suurin naisettomuudesta kärsivä miesryhmä on kaikilla tavoin syrjäytyneet miehet, ei elämässään menestyneet hissukat.


      • A.Palstamäki kirjoitti:

        Tuossa esimerkissä mennään enemmänkin sellaiseen olkinukkehyökkäykseen. Tutkimusten mukaan suurin naisettomuudesta kärsivä miesryhmä on kaikilla tavoin syrjäytyneet miehet, ei elämässään menestyneet hissukat.

        Ei tietenkään, jos on paljon rahaa. Laasanenkin mainitsi kirjassaan sen, että sitten kun esimerkiksi nörtilläkin miehellä on rahaa, hän voi saada naisen. Toki aina voidaan miettiä, onko pelkkään rahaan perustuvalla suhteella arvoa. Tiedä jokatapauksessa se, että koulutus ei kaikilla miehillä auta naisen saannissa vähimmässäkään määrin. Itse olen todellakin tämän kokenut. Mulla on kyllä koulutusta, vaikka en kerro tarkempia tietoja. Olen ollut elämässäni ahkera ja pyrkinyt hankkimaan koulutusta, mutta naisen saantiin sillä ei ole ollut merkitystä. Jos ei ole hyvä supliikki ja on ujo, täytyy olla omalla urallaan huomattavasti keskivertoa menestyneempi, jotta saa edes kohtuulliset mahdollisuudet päästä parisuhteeseen. Kuuluisa mies toki aina huomataan, mutta omalla urallaan keskinkertaisesti menestynyt mies on aina näkymätön, jos on ujo, ei kovin komea ja on äärimmäisen vaikee tehdä naisiin aloitteita.
        Jos on koulutusta ja huonot empatiataidot, on äärimmäisen vaikeeta päästä parisuhteeseen. Huomaa: empatiataitokin on todellakin taito, jota voi harjoitella. Siihen vaan tarvitsee käyttää aikaa ja paljon, jos tämä taito ei ole päässyt kunnolla kehittymään. Siksi, vaikka osaisit matematiikkaa hyvin, voi empatiataito olla kuitenkin erittäin huonosti kehittynyt.
        Tämä on vaan erittäin tärkee muistaa joidenkin miesten kohdalla, että sosiaaliset taidot vaativat joillakin miehillä huomattavasti enemmän harjoittelua. Tätä voi olla vaikea ymmärtää sellaisen miehen, joka on elänyt "normaalin" nuoruuden, eli päässyt seurustelemaan siinä 19-24 vuotiaana.


      • A.Palstamäki kirjoitti:

        Tuossa esimerkissä mennään enemmänkin sellaiseen olkinukkehyökkäykseen. Tutkimusten mukaan suurin naisettomuudesta kärsivä miesryhmä on kaikilla tavoin syrjäytyneet miehet, ei elämässään menestyneet hissukat.

        "Tutkimusten mukaan suurin naisettomuudesta kärsivä miesryhmä on kaikilla tavoin syrjäytyneet miehet, ei elämässään menestyneet hissukat."
        Näytä nuo tutkmukset. Olis mielenkiintoista lukea.


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        Ei tietenkään, jos on paljon rahaa. Laasanenkin mainitsi kirjassaan sen, että sitten kun esimerkiksi nörtilläkin miehellä on rahaa, hän voi saada naisen. Toki aina voidaan miettiä, onko pelkkään rahaan perustuvalla suhteella arvoa. Tiedä jokatapauksessa se, että koulutus ei kaikilla miehillä auta naisen saannissa vähimmässäkään määrin. Itse olen todellakin tämän kokenut. Mulla on kyllä koulutusta, vaikka en kerro tarkempia tietoja. Olen ollut elämässäni ahkera ja pyrkinyt hankkimaan koulutusta, mutta naisen saantiin sillä ei ole ollut merkitystä. Jos ei ole hyvä supliikki ja on ujo, täytyy olla omalla urallaan huomattavasti keskivertoa menestyneempi, jotta saa edes kohtuulliset mahdollisuudet päästä parisuhteeseen. Kuuluisa mies toki aina huomataan, mutta omalla urallaan keskinkertaisesti menestynyt mies on aina näkymätön, jos on ujo, ei kovin komea ja on äärimmäisen vaikee tehdä naisiin aloitteita.
        Jos on koulutusta ja huonot empatiataidot, on äärimmäisen vaikeeta päästä parisuhteeseen. Huomaa: empatiataitokin on todellakin taito, jota voi harjoitella. Siihen vaan tarvitsee käyttää aikaa ja paljon, jos tämä taito ei ole päässyt kunnolla kehittymään. Siksi, vaikka osaisit matematiikkaa hyvin, voi empatiataito olla kuitenkin erittäin huonosti kehittynyt.
        Tämä on vaan erittäin tärkee muistaa joidenkin miesten kohdalla, että sosiaaliset taidot vaativat joillakin miehillä huomattavasti enemmän harjoittelua. Tätä voi olla vaikea ymmärtää sellaisen miehen, joka on elänyt "normaalin" nuoruuden, eli päässyt seurustelemaan siinä 19-24 vuotiaana.

        En tietenkään pyri väheksymäänkään koulutusta - kyllä koulutus ilman muuta kannattaa, mutta joidenkin miesten kohdalla on vaan tärkeää, että tunnistetaan tietyt tosiasiat, jotta voitaisiin välttyä tältä syrjäytymiseltä parisuhteelta. Lisäksi sekin ongelma, jos ei millään pääse parisuhteeseen, helposti jää kaveritkin, kun kaikki löytää parisuhteen ja perustaa perheen. On mukamas aina liian kiire, ettei ehdi näkee tätä yksinäistä kaveria.
        Eri asia sitten, jos tulee omalla urallaan kuuluisaksi, sitten parisuhteeseen pääsy alkaa helpottumaan. Täytyy kuitenkin muistaa se, että urallaan huipulle päässeitä on aina vähän.


    • Epistola-1

      Mielipide avaustekstistä: aivan hengetöntä, kuin tekoälyrobotti olisi pelkästään kielen muotosääntöjen ohjaamana sen tehnyt, ensivaikutelma on suorastaan kahjo.

      Vähän myöhemmin: ongelmani on impulsiivisuus ja huono empatiakyky. - Ahaa, no joo.

      Sitten treffipyyntö: Mietin, että mikä tässä nyt voi olla vikana? Saman tasoiset ihmiset eivät kelpaa toisilleen?

      - No, yksi vika on se, että ei toinen automaattina ole kiinnostunut, jos Sinä olet. Et ota huomioon, että hänellä on vapaus ajatella mitä tahtoo.
      Toinen on, että jos olette olleet samalla luokalla, niin nainen on jo etukäteen nähnyt Sinun (kertomasi mukaan) poikkeavan ulkonaisen käyttäytymisen ainakin ja kenties edistymisen luokallanne. Ja ehkä jotain kommelluksia myös.
      Kolmas on, että luot mielikuvan "tasosta" lyhyen tukan ja meikin paksuuden (tapauksessasi ohuuden) perusteella. Ne ei kerro persoonasta mitään. Persoonaan tutustutaan pitkin aikaa vapaasti, ja ehkä koulussa tekemällä samoja läksyjä samassa ryhmätyössä, koska sellaisia kouluissa tehdään. Sillä herätetään luottamusta, jos sellaista puheiden järjellisyyden pohjalta ylipäätään on syntyäkseen. Jos vaan töksäyttää, se on sitten siinä, kun ei ole mitään pohjaa.
      Tuo huono empatia on, että pyrit ohittamaan toisen ajatukset.

      Aloitustekstistä vielä, se on kuin rautakaupan varaosaluetteloa, että mikä mutteri sopii mihinkin pulttiin. Ei ihmisistä tuolleen puhuta, koska siinä ei ole juuri tolkkua. Jos joku normaali puhuu niin, se ajattelee sitä insinöörihuumorina.
      Ja tämä: tällä palstalla puhutaan kyllä noinkin, ja paljon kaikkea muuta huuhaata, mutta palstalla Sinun pitäisi pystyä erottelemaan, mikä on enimmäkseen vitsiä. Sinä taidat uskoa liikaa eri provoja. Ihmisten kanssa oleminen ei ole tekniikkaa, eikä noudata pilkuntarkasti minkään kirjan etukäteiskaavoja.

      ----

      Kopsaan ylempää yhden kommentin, vaikka saattaa ärsyttää:
      "Mitenköhän sut saataisiin jonkun avun pariin? Olet niin läpikotaisin pornon ja median turmelema yksilö, että ihan kauhistutta..Pahinta on, ettet edes itse huomaa ulkopäin tulevaa ohjailua, olet niin tyhmä."

      Älä ota näitä kirjaimellisesti, tämä on palstan tyyliä, jos meinaa kirjoitella, niin nuo pitää kestää.
      Niissä on vain joskus siivu tottakin. Ja sinun itse pitäisi pystyä arvioimaan, onko totta, ja sitä mukaa opetella uusia asioita.

    • Periaatteessa saman tasoinen nainen. Mutta naisten hypergamiasta johtuen naisille kelpaa vain tasoaan paremmat miehet, joten osa miehistä jää ilman.

    • "Tässä tulee muutama vaihtoehto naistyypeistä. "

      Mihin tuosta nelikentästä unohtui vaihtoehto "Vähemmän koulutettu lyhythiuksinen vaatimattomasti pukeutuva nainen, joka käyttää vain hyvin niukasti meikkiä tai ei ollenkaan "?

      Ja väittävät, että jos oikein etsimällä etsii, niin naisesta voi löytää muitakin ulottuvuuksia.

      • Olet oikeassa. Onko sulla mielipidettä tähän?


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        Olet oikeassa. Onko sulla mielipidettä tähän?

        "Millainen nainen on realistinen ätmeille? "

        Jospa lähdetään siitä, että ei ole mitään tiettyä yhdenlaista ätmiä, vaan ätmejä esiintyy siellä missä on tarjontaa enemmän kuin kysyntää. Joten riippuu ihan miehestä ja markkinatilanteesta, mistä kysyntää voi löytää. Jos ei ole ihan varma, niin kannattanee testata kysyntää vähän siellä ja täällä.

        Mutta mitä vikaa on vähemmän koulutetuissa vaatimattomasti pukeutuvissa naisissa?


      • scrg kirjoitti:

        "Millainen nainen on realistinen ätmeille? "

        Jospa lähdetään siitä, että ei ole mitään tiettyä yhdenlaista ätmiä, vaan ätmejä esiintyy siellä missä on tarjontaa enemmän kuin kysyntää. Joten riippuu ihan miehestä ja markkinatilanteesta, mistä kysyntää voi löytää. Jos ei ole ihan varma, niin kannattanee testata kysyntää vähän siellä ja täällä.

        Mutta mitä vikaa on vähemmän koulutetuissa vaatimattomasti pukeutuvissa naisissa?

        Eiköhän se näin juuri olekin, että ätmiys on oikeastaan sosiaalinen konstruksio.


      • todellavaikeeta kirjoitti:

        Eiköhän se näin juuri olekin, että ätmiys on oikeastaan sosiaalinen konstruksio.

        Kirjoitusvirhe - siis sosiaalinen konstruktio.


      • Buhahaha
        scrg kirjoitti:

        "Millainen nainen on realistinen ätmeille? "

        Jospa lähdetään siitä, että ei ole mitään tiettyä yhdenlaista ätmiä, vaan ätmejä esiintyy siellä missä on tarjontaa enemmän kuin kysyntää. Joten riippuu ihan miehestä ja markkinatilanteesta, mistä kysyntää voi löytää. Jos ei ole ihan varma, niin kannattanee testata kysyntää vähän siellä ja täällä.

        Mutta mitä vikaa on vähemmän koulutetuissa vaatimattomasti pukeutuvissa naisissa?

        Aamen. Mukava taas nähdä sunkin kirjoitteluasi.


    • Tindermies

      Tyypillinen yli 30 v ätmi tekee töitä varastomiehenä eikä tienaa kun 1600 euroa joten sille sopisi joku lihava kaupan kassa jonka urasunnitelmat meni mönkään kun nainen ei saanut sitä toimitusjohtajaa. Siinä on vaan se ongelma ettei naiselle kelpaa varastomies vaan miehellä tulee olla hohdokkaampi ammatti kuten vaikka automyyjä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe