Ajattelia ajattelee !

aattelia

Venäjän vaikuttamisesta eri vaaleihin on paljon nähty Suomessakin vaivaa, jopa näillä palstoilla . Trumpin valinta pressaksi oli Venäjän aikaansaannos .Nyt Englannissa tutkitaan Venäjän vaikutusta Brexit äänestyksessä . Eli ,jos ÄÄNESTYS TULOS EI MIELLYTÄ valtaapitäviä , on helppo keino vetää pohja pois äänestystuloksesta : syytetään Venäjää . MEILLÄ ON NYT PRESIDENTIN VAALIT . Miksi NYT ei viranomaiset paljasta , mikä on Venäjän vaikuttamista ihmisten mielipiteisiin , äänestystä ajatellen . Siis, MITEN VENÄJÄ MANIPULOI ÄÄNESTÄJIÄ TÄLLÄ HETKELLÄ . Sillä , jos Suomen presidentiksi valittaisiin "väärä" henkilö , alkaisi valtava mediamyllytys Venäjän vaikuttamisesta vaalitulokseen . Nythän on SE HETKI , JOLLOIN VENÄJÄN VAIKUTTAMISYRITYKSET PITÄISI NÄKYÄ .Miksi kukaan ei reagoi "niihin" ? Syy:niitä ei ole . Kekkonen oli maanpetturi vehkeillessään Noottikriisiään . Väyrysestä ja Vanhasesta ei osaa sanoa . Molemmat Suomettuneita polytrukkeja , joten jos Venäjä yrittää vaikuttaa vaaleihin , tapahtuisi se näitä kahta tukemalla . Näilläkin palstoilla nähdään vaivaa Trumpin Venäjäepäilyistä, mutta Oman maan Venäjämanipulaatioista pressanvaaleissa ei yhtään . Vasta siis sitten ,jos äänestystulos ei miellytä "eliittiä" ,alkaa tuloksen romahduttaminen , Venäjän vaikuttamiseen vedoten.

31

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AarneSaarinen

      Väyrynen olisi eniten Moskovan mieleen - on Bäckmannin kavereita ja liittolaisia. Kuitenkin Kremlissä tiedetään, että Sauli valitaan uudelleen. Ovat realisteja, eivätkä aloita tökeröä vaalivaikutustaan somessa.

    • aattelia

      Hilarykin oli varma voittaja USA:ssa . Toisin kävi. Brexit ei pitänyt olla mahdollista . Toisin kävi . Kremlissä vissiin toedettiin , että kannattaa edes yrittää . Todellisuudessa jokaisen maan valtamedialla Tv/lehdet on mahdollisuus vaikuttaa uutisoinneillaan ihmisten mielipiteisiin . Suomalainen sanonta :jos se lukee lehdessä , niin se on totta ..... pitää paikkansa . Eli ainoat jotka pystyvät vaikuttamaan ihmisten äänestystulokseen on valtamediat . Natseillakin oli propakandaministeri . Kaikki diktaattorit/yksinvaltiaat hallitsevat madiaa täysin. Ensimmäiset hyökkäyskohteet sodassa on tuhota tv/radio linkit ja asemat. Hs julkaisi mielipide tuloksen eilen , että Niinistön kannatus heikentynyt voimakkaasti .Onko tällä uutisella tarkoitus vaikuttaa esim.muiden ehdokkaiden mahdollisuuteen pärjätä .Tyyliin: Niinistö tippuu , nyt Paavolla onkin mahdollisuus pärjätä . Jos näin on , tulisiko Supon tutkia , onko Venäjä ostanut HS:milta kyseisen mielipidemittauksen ! Totuus on , että toimittajillakin on poliittinen kanta .

    • Tarkistakaa.uutiset

      Pojut puhuu nyt valhemedia valheita ! Ei mitään yhteyksiä Putiniin ole paljastunut Trumpista ! Mutta Hillary itse myi 20% USAn uraniumista Putinille, sai 145 miljoonaa, ja pisti omaan taskuunsa. Tuosta kiitokseksi Putin antoi Hillarylle vaaliavustusta. Putin halusi Hillarystä presidentin tuon kaupan takia. Hillary joutuu nyt vankilaan. Suomen valhemedia on valehdellut teille törkeästi. Lukekaa ulkomaisia nettilehtiä, todellisuus pajastuu aivan toiseksi !

      • PettäjänTieOnTuskainen

        Tulee sellaista soopaa, ettei kenenkään kannata lukea ainakaan sinun lehtiäsi:-D


    • mahtaiin

      Kyllä Putin on maailman mahtavin mies,järjestelee amerikan presidentit,brexitit,suomen nato jäsenyydet ym ym.Kukaan ei mahda hänelle mitään.Ihan turha suomen rääpäleiden vinkua mitään.

      • VähemmänMahtava

        Putte on tyhmyyksissään johdattanut maansa ahdinkoon!

        Venäjä on harrastanut nettimanipulointia USA:n presidentin vaaleissa ja Brexit-vaaleissa. On vaikeata arvata, että onko sillä ollut mitään vaikutusta vaalien lopputulokseen!

        USA:n vaalien ääntenlaskenta on hieman erikoinen ja se mahdollisti Trumpin selkeän voiton! Varsinaisia äänisä sai Hillary kolme miljoonaa enemmän kuin Trump!


      • aattelia
        VähemmänMahtava kirjoitti:

        Putte on tyhmyyksissään johdattanut maansa ahdinkoon!

        Venäjä on harrastanut nettimanipulointia USA:n presidentin vaaleissa ja Brexit-vaaleissa. On vaikeata arvata, että onko sillä ollut mitään vaikutusta vaalien lopputulokseen!

        USA:n vaalien ääntenlaskenta on hieman erikoinen ja se mahdollisti Trumpin selkeän voiton! Varsinaisia äänisä sai Hillary kolme miljoonaa enemmän kuin Trump!

        Tämä "nettimanipulaatio" on hauska käsite . Todellisuudessa Trumpia äänesti se osa kansaa joka ei netissä maleksi . Voisiko joku Venäjätrolli saada minun mielipiteeni muuttumaan esim. Venäjän/Putinin vaarallisuudesta Suomelle ? Enpä usko . Ihmisen täytyy olla täysi tollo jos "ajattelematta" uskoo , mitä somessa kirjoitetaan.


    • Putin-Huilo

      Suomen valtio itse rahoittaa Venäjän propagandan Alexanderin instituutin kautta. Bäcmän on KGB upseeri ja voi vapaasti tehdä myyrätyötä vapaasti Suomessa. Kyllä Venäjän manipulointi Suomessa on.

    • häpeillätäytyy

      Miten mieltäylentävää olisi olla ulkona tästä kaikesta .
      Masentaa se että Suomen kansan jakoi omat johtajat tyrkyttämällä vakaalle kansalle näitä ihania Länsimaista Länsimaisia arvoja.
      Vain puolueeton on vapaa ja itsenäinen.

    • JoBäckman

      Naurettavaa fasistista soopaa väittää Venäjän puuttuvan i USA:npresidentinvaaleihin,brexittiin ja nyt Suomen presidentin vaaleihin,viherfasistipuolueen Haavisto väitti ilman todisteita Venäjän sotkevan internettilejään.

      • tpwhuw4åth4

        Haaviston populismia, heiveröistä.


    • TiltuValehteleeAINA

      Miksi välillä isot kirjaimet?
      Se tekee tekstistä sekoboltsin näköistä

    • SBOSSS

      Venäjä ei vaikuta mitenkään Suomen presidentinvaaliin, jos siihen viitataan on se sitä tuttua mustamaalausta.
      Mutta minä yritän vaikuttaa....äänestäkää hyvät ihmiset Patea......ainoa mies, joka todella muuttaa nykyistä turmiollista kurssia.

      • AnusPutkonen

        Se on venäjän miehiä. Ei voi äänestää.


    • "Venäjän vaikuttamisesta eri vaaleihin on paljon nähty Suomessakin vaivaa, jopa näillä palstoilla ."

      Niin, täälläkin on tuotu noita tosiasioita esiin.

      "Trumpin valinta pressaksi oli Venäjän aikaansaannos .Nyt Englannissa tutkitaan Venäjän vaikutusta Brexit äänestyksessä . Eli ,jos ÄÄNESTYS TULOS EI MIELLYTÄ valtaapitäviä , on helppo keino vetää pohja pois äänestystuloksesta : syytetään Venäjää ."

      Kukaan ei tiedä mikä oli lopulta Venäjän vaikutus noihin tuloksii, mutta n selvää, että se pyrki niihin samoin kuin muiden demokraattisten maiden vaalituloksiin vaikuttamaan, jopa rikollisin keinoin. Saattoipa noissa jopa onnistua.

      "MEILLÄ ON NYT PRESIDENTIN VAALIT . Miksi NYT ei viranomaiset paljasta , mikä on Venäjän vaikuttamista ihmisten mielipiteisiin , äänestystä ajatellen . Siis, MITEN VENÄJÄ MANIPULOI ÄÄNESTÄJIÄ TÄLLÄ HETKELLÄ . Sillä , jos Suomen presidentiksi valittaisiin "väärä" henkilö , alkaisi valtava mediamyllytys Venäjän vaikuttamisesta vaalitulokseen ."

      Tällä hetkellä tiedetään ainakin, että venäjämyönteisiä trollitilejä on perustettu Twitteriin, mutta vielä ei tiedetä, että käytetäänkö niitä Suomen presidentinvaaleihin. Siihen voi olla monia syitä: Niinistö voi olla Venäjälle sopiva ehdokas tai Niinistön voitto on niin varma, ettei ruutia kannata tuhlata tms.

      "Nythän on SE HETKI , JOLLOIN VENÄJÄN VAIKUTTAMISYRITYKSET PITÄISI NÄKYÄ .Miksi kukaan ei reagoi "niihin" ? Syy:niitä ei ole ."

      Ranskan presidentinvaaeihin Venjä pyki vaikuttamaan aivan viime hetkellä julkaisemalla tietomurroilla varastettuja tietoja ja sähköposteja, mutta tuo operaatio meni pahasti pieleen oikeusistuimen kiellettyä medioita julkaisemasta niitä. Ja voittaja Macron nolasikin asiasta Putinin julkisesti jälkeenpäin.

      "Kekkonen oli maanpetturi vehkeillessään Noottikriisiään . Väyrysestä ja Vanhasesta ei osaa sanoa . Molemmat Suomettuneita polytrukkeja , joten jos Venäjä yrittää vaikuttaa vaaleihin , tapahtuisi se näitä kahta tukemalla ."

      Ei välttämättä. Ehdokkaan valinta on vain yksi kohde, pääasiassa Venäjä pyrkii vaaleihin vaikuttamisella osoittamaan länsimaisen demokratian muka epäonnistuneeksi järjestelmäksi ja saamaan aikaan sisäpoliittisia ristiriitoja ja levottomuuksia.

      "Näilläkin palstoilla nähdään vaivaa Trumpin Venäjäepäilyistä, mutta Oman maan Venäjämanipulaatioista pressanvaaleissa ei yhtään . Vasta siis sitten ,jos äänestystulos ei miellytä "eliittiä" ,alkaa tuloksen romahduttaminen , Venäjän vaikuttamiseen vedoten."

      Ei. Syy on se, että vielä Suomessa ei ole nähty Venäjän vaikuttamisyrityksiä. Ilmeisesti se ei pyrkinyt myöskään vaikuttamaan Saksan residentivaaleihin, mutta moniin muihin kyllä.

      • aattelia

        Mitä tiedotusvälinettä Venäjä olisi käyttänyt Ranskan vaalien tietomurto julkaisuissa ? Ainoa keino asioiden laajalle julki tuomiselle on sanomalehdet tai televisio . Kuka silloin syylistyy manipulointiin joa Ranskalaiset lehdet itse tai Ranskan televisio esittää tietomurrolla saatuja tietoja ja sähköposteja . Eihän Venäjä näitä tiedotusvälineitä omista/määrää . Ranskalaiset päätoimittajat päättävät itse mitä julkaisevat .Jos Venäjä olisi pystynyt kiristämään heitä julkaisuun , silloin ymmärtäisin Venäjävaikutuksen . Suomessa käytettiin julkista valtaa törkeästi hyväksi , kun Yle/mtv :n uutisissa Huhtasaaren plagiointiepäilys tuotiin julki . Tämä tarkoitti , että näilläkin palstoilla Huhtasaarta pidetään jo syyllisenä . Yhden ihmisen "epäilys ilmianto" yliopistoon aiheuttaa automaattisesti tutkinnan. Joten samalla kaavalla itse voisin tehdä kaikista muista ehdokkaista ilmiannon. Tämäkin johtaisi tutkintaan . Tässä nähdään, kuinka suuri tuomiovalta tiedotusvälineillä on . Sääliksi käy Huhtasaarta . Itse olen kuitenkin Niinistön kannattaja ja äänestän häntä . Olen kuitenkin tasapuolinen oikeudenmukainen median valtaa vastustava kansalainen.


      • aattelia kirjoitti:

        Mitä tiedotusvälinettä Venäjä olisi käyttänyt Ranskan vaalien tietomurto julkaisuissa ? Ainoa keino asioiden laajalle julki tuomiselle on sanomalehdet tai televisio . Kuka silloin syylistyy manipulointiin joa Ranskalaiset lehdet itse tai Ranskan televisio esittää tietomurrolla saatuja tietoja ja sähköposteja . Eihän Venäjä näitä tiedotusvälineitä omista/määrää . Ranskalaiset päätoimittajat päättävät itse mitä julkaisevat .Jos Venäjä olisi pystynyt kiristämään heitä julkaisuun , silloin ymmärtäisin Venäjävaikutuksen . Suomessa käytettiin julkista valtaa törkeästi hyväksi , kun Yle/mtv :n uutisissa Huhtasaaren plagiointiepäilys tuotiin julki . Tämä tarkoitti , että näilläkin palstoilla Huhtasaarta pidetään jo syyllisenä . Yhden ihmisen "epäilys ilmianto" yliopistoon aiheuttaa automaattisesti tutkinnan. Joten samalla kaavalla itse voisin tehdä kaikista muista ehdokkaista ilmiannon. Tämäkin johtaisi tutkintaan . Tässä nähdään, kuinka suuri tuomiovalta tiedotusvälineillä on . Sääliksi käy Huhtasaarta . Itse olen kuitenkin Niinistön kannattaja ja äänestän häntä . Olen kuitenkin tasapuolinen oikeudenmukainen median valtaa vastustava kansalainen.

        "Mitä tiedotusvälinettä Venäjä olisi käyttänyt Ranskan vaalien tietomurto julkaisuissa ?"

        Sillä on omiakin kanavia Ranskassa, kuten propagandakanava RT, joka levittää valheita ja vihaa ranskaksi, mutta tässä tapauksessa Venäjä joutui tyytymään sosiaalisen median kautta vaikuttamiseen, kuten valetileillä Facebookissa, koska tuomioistuin kielsi ranskalaista mediaa julkaisemasta tietomurroilla hankittuja sählöposteja ja muita tietoja välittömästi ennen vaaleja.

        "Ainoa keino asioiden laajalle julki tuomiselle on sanomalehdet tai televisio ."

        Ja tuomioistuin siis kielsi mediaa julkaisemasta noita Venäjän tietomurroilla hankkimia tietoja juuri ennen vaaleja. Ainakin ranskalainen media noudatti kieltoa, en tiedä noudattiko esim. RT.

        "Kuka silloin syylistyy manipulointiin joa Ranskalaiset lehdet itse tai Ranskan televisio esittää tietomurrolla saatuja tietoja ja sähköposteja ."

        Eivät esittäneet, koska tuomioistuin kielsi. Venäjän operaatio meni siis vituralleen.

        "Eihän Venäjä näitä tiedotusvälineitä omista/määrää . Ranskalaiset päätoimittajat päättävät itse mitä julkaisevat .Jos Venäjä olisi pystynyt kiristämään heitä julkaisuun , silloin ymmärtäisin Venäjävaikutuksen ."

        Olet ymmärtänyt asian pieleen: Venäjä julkaisi noita tietomurroilla hankittuja tietoja pari päivää ennen vaaleja: Oikeusistuin kielsi välittömästi niiden julkaisu ja lehdet ja TV noudattivat kieltoa.

        "Suomessa käytettiin julkista valtaa törkeästi hyväksi , kun Yle/mtv :n uutisissa Huhtasaaren plagiointiepäilys tuotiin julki . Tämä tarkoitti , että näilläkin palstoilla Huhtasaarta pidetään jo syyllisenä . Yhden ihmisen "epäilys ilmianto" yliopistoon aiheuttaa automaattisesti tutkinnan."

        Tutkinta olisi lopetettu välttömästi, ellei olisi heti tullut selväksi, että ainakin tutkinta on syytä tehdä.

        "Joten samalla kaavalla itse voisin tehdä kaikista muista ehdokkaista ilmiannon."

        Toki voit. Tutkintaa ei kuitenkaan aloiteta, kun se on ilmiselväti perätön.

        "Tämäkin johtaisi tutkintaan . Tässä nähdään, kuinka suuri tuomiovalta tiedotusvälineillä on . Sääliksi käy Huhtasaarta . Itse olen kuitenkin Niinistön kannattaja ja äänestän häntä . Olen kuitenkin tasapuolinen oikeudenmukainen median valtaa vastustava kansalainen."

        Miksi ihmeessä? Media on demokratiamme erinomaisen tärkeä tukipilari ja meillä on erittäin laadukas ja käytännössä maailman vapain media. Useimmissa muissa maissa voisit vain haaveilla, että saat näin vapaasti lukea eri aiheista ja käsityksistä sekä itse ilmaista mielipiteitäsi.


      • aattelia
        moloch_horridus kirjoitti:

        "Mitä tiedotusvälinettä Venäjä olisi käyttänyt Ranskan vaalien tietomurto julkaisuissa ?"

        Sillä on omiakin kanavia Ranskassa, kuten propagandakanava RT, joka levittää valheita ja vihaa ranskaksi, mutta tässä tapauksessa Venäjä joutui tyytymään sosiaalisen median kautta vaikuttamiseen, kuten valetileillä Facebookissa, koska tuomioistuin kielsi ranskalaista mediaa julkaisemasta tietomurroilla hankittuja sählöposteja ja muita tietoja välittömästi ennen vaaleja.

        "Ainoa keino asioiden laajalle julki tuomiselle on sanomalehdet tai televisio ."

        Ja tuomioistuin siis kielsi mediaa julkaisemasta noita Venäjän tietomurroilla hankkimia tietoja juuri ennen vaaleja. Ainakin ranskalainen media noudatti kieltoa, en tiedä noudattiko esim. RT.

        "Kuka silloin syylistyy manipulointiin joa Ranskalaiset lehdet itse tai Ranskan televisio esittää tietomurrolla saatuja tietoja ja sähköposteja ."

        Eivät esittäneet, koska tuomioistuin kielsi. Venäjän operaatio meni siis vituralleen.

        "Eihän Venäjä näitä tiedotusvälineitä omista/määrää . Ranskalaiset päätoimittajat päättävät itse mitä julkaisevat .Jos Venäjä olisi pystynyt kiristämään heitä julkaisuun , silloin ymmärtäisin Venäjävaikutuksen ."

        Olet ymmärtänyt asian pieleen: Venäjä julkaisi noita tietomurroilla hankittuja tietoja pari päivää ennen vaaleja: Oikeusistuin kielsi välittömästi niiden julkaisu ja lehdet ja TV noudattivat kieltoa.

        "Suomessa käytettiin julkista valtaa törkeästi hyväksi , kun Yle/mtv :n uutisissa Huhtasaaren plagiointiepäilys tuotiin julki . Tämä tarkoitti , että näilläkin palstoilla Huhtasaarta pidetään jo syyllisenä . Yhden ihmisen "epäilys ilmianto" yliopistoon aiheuttaa automaattisesti tutkinnan."

        Tutkinta olisi lopetettu välttömästi, ellei olisi heti tullut selväksi, että ainakin tutkinta on syytä tehdä.

        "Joten samalla kaavalla itse voisin tehdä kaikista muista ehdokkaista ilmiannon."

        Toki voit. Tutkintaa ei kuitenkaan aloiteta, kun se on ilmiselväti perätön.

        "Tämäkin johtaisi tutkintaan . Tässä nähdään, kuinka suuri tuomiovalta tiedotusvälineillä on . Sääliksi käy Huhtasaarta . Itse olen kuitenkin Niinistön kannattaja ja äänestän häntä . Olen kuitenkin tasapuolinen oikeudenmukainen median valtaa vastustava kansalainen."

        Miksi ihmeessä? Media on demokratiamme erinomaisen tärkeä tukipilari ja meillä on erittäin laadukas ja käytännössä maailman vapain media. Useimmissa muissa maissa voisit vain haaveilla, että saat näin vapaasti lukea eri aiheista ja käsityksistä sekä itse ilmaista mielipiteitäsi.

        On uskomatonta , jos et näe median vallankäyttöä . Aikoinaan Ylellä oli töissä toimittaja Hannu Taanila , joka puhui kommunismi aatetta kansalaisille . Meillä on tänä päivänä omia mielipiteitään televisiossa esittäviä toimittajia esim. Embuske . Tuntuu että ajankohtais ohjelmat tukevat EK:n linjaa . Sopivilla henkilövalinnoilla A-studioissa voidaan saada haluttu tulos keskusteluille .Esim. Jos puhutaan veroparatiiseista A-studiossa , ollaan keskusteluun kutsuttu Nordean ekonomi ja EK:n johtaja . Toimittajan esittämät kysymykset muotoilee keskustelun niin , että Suomessa ei ole rahanpesua . Mehän olemme " vähiten korruptoitunut " maa . Huhtasaari tapaus on vain erinnomainen esimerkki , miten tiedotusvälineet pystyvät pelkällä epäilyllä tuomitsemaan ihmisen . Mitä jos Venäjä onkin tämän Liberaalipuolueen ilmiantajan takana . Olisiko tämä julkaisu pitänyt kieltää , kuten Ranskassa tehtiin ? Tämähän vaikuttaa suoraan Suomen presidentinvalintaan ! Mutta ethän sinä tässä tapauksessa näe mitään epäselvää , koska Huhtasaari ei ole sinun ehdokas . Ei ole minunkaan , äänestän Niinistöä , mutta minä pystyn olemaan puolueeton ja näkemään tiedotusvälineiden valtapyrkimykset .Olen Trumpin valinnan jälkeen seurannut , että JOKAISESSA ylen/mtv:n uutisessa on Trumpia haukuttu tosi rankasti . Ottamatta kantaa Trumpiin itseensä , mutta toimet joita hän on tehnyt liittyy hänen vaalilupauksiinsa . Kun hän pitää lupauksensa , meillä uutiset haukkuu . Kun meillä Sipilä pettää lupauksensa ,uutiset ei kommentoi . Kumpi on demogratiaa , lupausten pitäminen tai pettäminen . Jos meillä olisi ärhäkkäämpi , puolueettomampi media , joutuisi moni Poliitikko eroamaan herkemmin . Muissa demograattisissa maissa pienikin virhe/omaetu johtaa poliitikon eroamiseen , mutta tässä "demogratian ihmemaassa" ei . Sipilä ja Berner olisivat joutuneet eroamaan jo monesti esim. Ranskassa tai Ruotsissa . Miksi ei meillä ? Pekkarinenkin räätälöi tuulivoimatukia , joista hänen oma tyttärensä hyötyy . Tämäkin olisi johtanut eroamiseen muissa maissa .Esimerkkejä löytyisi lähes joka ministeristä . Onko tämä korruptiota ja demogratian halveksuntaa ? Mielestäni on .Osa Syyllinen on politisoituneet tiedotusvälineet .


      • aattelia kirjoitti:

        On uskomatonta , jos et näe median vallankäyttöä . Aikoinaan Ylellä oli töissä toimittaja Hannu Taanila , joka puhui kommunismi aatetta kansalaisille . Meillä on tänä päivänä omia mielipiteitään televisiossa esittäviä toimittajia esim. Embuske . Tuntuu että ajankohtais ohjelmat tukevat EK:n linjaa . Sopivilla henkilövalinnoilla A-studioissa voidaan saada haluttu tulos keskusteluille .Esim. Jos puhutaan veroparatiiseista A-studiossa , ollaan keskusteluun kutsuttu Nordean ekonomi ja EK:n johtaja . Toimittajan esittämät kysymykset muotoilee keskustelun niin , että Suomessa ei ole rahanpesua . Mehän olemme " vähiten korruptoitunut " maa . Huhtasaari tapaus on vain erinnomainen esimerkki , miten tiedotusvälineet pystyvät pelkällä epäilyllä tuomitsemaan ihmisen . Mitä jos Venäjä onkin tämän Liberaalipuolueen ilmiantajan takana . Olisiko tämä julkaisu pitänyt kieltää , kuten Ranskassa tehtiin ? Tämähän vaikuttaa suoraan Suomen presidentinvalintaan ! Mutta ethän sinä tässä tapauksessa näe mitään epäselvää , koska Huhtasaari ei ole sinun ehdokas . Ei ole minunkaan , äänestän Niinistöä , mutta minä pystyn olemaan puolueeton ja näkemään tiedotusvälineiden valtapyrkimykset .Olen Trumpin valinnan jälkeen seurannut , että JOKAISESSA ylen/mtv:n uutisessa on Trumpia haukuttu tosi rankasti . Ottamatta kantaa Trumpiin itseensä , mutta toimet joita hän on tehnyt liittyy hänen vaalilupauksiinsa . Kun hän pitää lupauksensa , meillä uutiset haukkuu . Kun meillä Sipilä pettää lupauksensa ,uutiset ei kommentoi . Kumpi on demogratiaa , lupausten pitäminen tai pettäminen . Jos meillä olisi ärhäkkäämpi , puolueettomampi media , joutuisi moni Poliitikko eroamaan herkemmin . Muissa demograattisissa maissa pienikin virhe/omaetu johtaa poliitikon eroamiseen , mutta tässä "demogratian ihmemaassa" ei . Sipilä ja Berner olisivat joutuneet eroamaan jo monesti esim. Ranskassa tai Ruotsissa . Miksi ei meillä ? Pekkarinenkin räätälöi tuulivoimatukia , joista hänen oma tyttärensä hyötyy . Tämäkin olisi johtanut eroamiseen muissa maissa .Esimerkkejä löytyisi lähes joka ministeristä . Onko tämä korruptiota ja demogratian halveksuntaa ? Mielestäni on .Osa Syyllinen on politisoituneet tiedotusvälineet .

        "On uskomatonta , jos et näe median vallankäyttöä ."

        Tietenkin näen, ja juuri se onkin median eehtävä, vaikuttaa yhteiskuntaan, olla vallan vahtikoirana.

        "Aikoinaan Ylellä oli töissä toimittaja Hannu Taanila , joka puhui kommunismi aatetta kansalaisille . Meillä on tänä päivänä omia mielipiteitään televisiossa esittäviä toimittajia esim. Embuske ."

        Ja nämäkö ovat ongelmia: eihän heitä ole pakko kuunneella tai olla asioista samaa mieltä heidän kanssaan?

        "Tuntuu että ajankohtais ohjelmat tukevat EK:n linjaa . Sopivilla henkilövalinnoilla A-studioissa voidaan saada haluttu tulos keskusteluille .Esim. Jos puhutaan veroparatiiseista A-studiossa , ollaan keskusteluun kutsuttu Nordean ekonomi ja EK:n johtaja ."

        Nordean ekonomi oli siellä, koska Nordea on jäänyt kiinni veroparatiisikytkennöistään.

        "Toimittajan esittämät kysymykset muotoilee keskustelun niin , että Suomessa ei ole rahanpesua . Mehän olemme " vähiten korruptoitunut " maa ."

        Suomessakin on rahanpesua, mutta olet tietenkin siinä oikeassa, että olemme yksi vähiten korruptoitunut maa.

        "Huhtasaari tapaus on vain erinnomainen esimerkki , miten tiedotusvälineet pystyvät pelkällä epäilyllä tuomitsemaan ihmisen ."

        Olisiko tiedotusvälineiden pitänyt jättää julkaisematta tutkinta plagiaatioepäilyistä? Toki on selvää, että tutkintapyynnön tekijä ajoitti pyyntönsä presidentinvaalien aikaan.

        "Mitä jos Venäjä onkin tämän Liberaalipuolueen ilmiantajan takana ."

        Sitähän emme tiedä, vaikka Huhasaari varmasti mieluinen ehdokas Venäjälle olisikin.

        "Olisiko tämä julkaisu pitänyt kieltää , kuten Ranskassa tehtiin ?"

        Ranskassa kiellettiin tietomurroilla hankittujen tietojen käyttö, ei plagiaatioepäilyjen julkaisuja.

        "Tämähän vaikuttaa suoraan Suomen presidentinvalintaan ! Mutta ethän sinä tässä tapauksessa näe mitään epäselvää , koska Huhtasaari ei ole sinun ehdokas . Ei ole minunkaan , äänestän Niinistöä , mutta minä pystyn olemaan puolueeton ja näkemään tiedotusvälineiden valtapyrkimykset ."

        Tiedotusvälineet ovat nähdäkseni aivan asiallisesti uutisoineet tutkinnasta.

        "Olen Trumpin valinnan jälkeen seurannut , että JOKAISESSA ylen/mtv:n uutisessa on Trumpia haukuttu tosi rankasti ."

        Trump on teoillaan ja puheillaan itse ansainnut saamansa haukut.

        "Ottamatta kantaa Trumpiin itseensä , mutta toimet joita hän on tehnyt liittyy hänen vaalilupauksiinsa . Kun hän pitää lupauksensa , meillä uutiset haukkuu ."

        Hän on tehnyt myös paljon muuta ja monet hänen vaalilupauksensakin olivat täysin ääliömäisiä.

        "Kun meillä Sipilä pettää lupauksensa ,uutiset ei kommentoi ."

        Höpsis. Mediastahan tiedot noista lupauksista ja niiden pettämisistä on saatu.

        "Kumpi on demogratiaa , lupausten pitäminen tai pettäminen . Jos meillä olisi ärhäkkäämpi , puolueettomampi media , joutuisi moni Poliitikko eroamaan herkemmin ."

        Mahdollisesti.

        "Muissa demograattisissa maissa pienikin virhe/omaetu johtaa poliitikon eroamiseen , mutta tässä "demogratian ihmemaassa" ei . Sipilä ja Berner olisivat joutuneet eroamaan jo monesti esim. Ranskassa tai Ruotsissa . Miksi ei meillä ?"

        Ei ainakaan siksi, että heidän toimistaan ei olisi kerrottu medioissa.

        "Pekkarinenkin räätälöi tuulivoimatukia , joista hänen oma tyttärensä hyötyy . Tämäkin olisi johtanut eroamiseen muissa maissa ."

        Saitko tiedon noista tuulivoimatuista Yleltä, Iltasanomista, Iltalehdestä vai Hesarista?

        "Esimerkkejä löytyisi lähes joka ministeristä . Onko tämä korruptiota ja demogratian halveksuntaa ? Mielestäni on .Osa Syyllinen on politisoituneet tiedotusvälineet ."

        Juuri tedotusvälineet ovat kertoneet Pekkarisen kytkennöistä: on poliittisen järjestelmän ongelma, jos median julkaisemat tiedot väärinkäytöksistä eivät johda toimenpiteisiin, mutta tässä tapauksessa varsinaisia väärinkäytöksiä ei ilmeisesti ole edes todistettu.


      • aattelia
        moloch_horridus kirjoitti:

        "On uskomatonta , jos et näe median vallankäyttöä ."

        Tietenkin näen, ja juuri se onkin median eehtävä, vaikuttaa yhteiskuntaan, olla vallan vahtikoirana.

        "Aikoinaan Ylellä oli töissä toimittaja Hannu Taanila , joka puhui kommunismi aatetta kansalaisille . Meillä on tänä päivänä omia mielipiteitään televisiossa esittäviä toimittajia esim. Embuske ."

        Ja nämäkö ovat ongelmia: eihän heitä ole pakko kuunneella tai olla asioista samaa mieltä heidän kanssaan?

        "Tuntuu että ajankohtais ohjelmat tukevat EK:n linjaa . Sopivilla henkilövalinnoilla A-studioissa voidaan saada haluttu tulos keskusteluille .Esim. Jos puhutaan veroparatiiseista A-studiossa , ollaan keskusteluun kutsuttu Nordean ekonomi ja EK:n johtaja ."

        Nordean ekonomi oli siellä, koska Nordea on jäänyt kiinni veroparatiisikytkennöistään.

        "Toimittajan esittämät kysymykset muotoilee keskustelun niin , että Suomessa ei ole rahanpesua . Mehän olemme " vähiten korruptoitunut " maa ."

        Suomessakin on rahanpesua, mutta olet tietenkin siinä oikeassa, että olemme yksi vähiten korruptoitunut maa.

        "Huhtasaari tapaus on vain erinnomainen esimerkki , miten tiedotusvälineet pystyvät pelkällä epäilyllä tuomitsemaan ihmisen ."

        Olisiko tiedotusvälineiden pitänyt jättää julkaisematta tutkinta plagiaatioepäilyistä? Toki on selvää, että tutkintapyynnön tekijä ajoitti pyyntönsä presidentinvaalien aikaan.

        "Mitä jos Venäjä onkin tämän Liberaalipuolueen ilmiantajan takana ."

        Sitähän emme tiedä, vaikka Huhasaari varmasti mieluinen ehdokas Venäjälle olisikin.

        "Olisiko tämä julkaisu pitänyt kieltää , kuten Ranskassa tehtiin ?"

        Ranskassa kiellettiin tietomurroilla hankittujen tietojen käyttö, ei plagiaatioepäilyjen julkaisuja.

        "Tämähän vaikuttaa suoraan Suomen presidentinvalintaan ! Mutta ethän sinä tässä tapauksessa näe mitään epäselvää , koska Huhtasaari ei ole sinun ehdokas . Ei ole minunkaan , äänestän Niinistöä , mutta minä pystyn olemaan puolueeton ja näkemään tiedotusvälineiden valtapyrkimykset ."

        Tiedotusvälineet ovat nähdäkseni aivan asiallisesti uutisoineet tutkinnasta.

        "Olen Trumpin valinnan jälkeen seurannut , että JOKAISESSA ylen/mtv:n uutisessa on Trumpia haukuttu tosi rankasti ."

        Trump on teoillaan ja puheillaan itse ansainnut saamansa haukut.

        "Ottamatta kantaa Trumpiin itseensä , mutta toimet joita hän on tehnyt liittyy hänen vaalilupauksiinsa . Kun hän pitää lupauksensa , meillä uutiset haukkuu ."

        Hän on tehnyt myös paljon muuta ja monet hänen vaalilupauksensakin olivat täysin ääliömäisiä.

        "Kun meillä Sipilä pettää lupauksensa ,uutiset ei kommentoi ."

        Höpsis. Mediastahan tiedot noista lupauksista ja niiden pettämisistä on saatu.

        "Kumpi on demogratiaa , lupausten pitäminen tai pettäminen . Jos meillä olisi ärhäkkäämpi , puolueettomampi media , joutuisi moni Poliitikko eroamaan herkemmin ."

        Mahdollisesti.

        "Muissa demograattisissa maissa pienikin virhe/omaetu johtaa poliitikon eroamiseen , mutta tässä "demogratian ihmemaassa" ei . Sipilä ja Berner olisivat joutuneet eroamaan jo monesti esim. Ranskassa tai Ruotsissa . Miksi ei meillä ?"

        Ei ainakaan siksi, että heidän toimistaan ei olisi kerrottu medioissa.

        "Pekkarinenkin räätälöi tuulivoimatukia , joista hänen oma tyttärensä hyötyy . Tämäkin olisi johtanut eroamiseen muissa maissa ."

        Saitko tiedon noista tuulivoimatuista Yleltä, Iltasanomista, Iltalehdestä vai Hesarista?

        "Esimerkkejä löytyisi lähes joka ministeristä . Onko tämä korruptiota ja demogratian halveksuntaa ? Mielestäni on .Osa Syyllinen on politisoituneet tiedotusvälineet ."

        Juuri tedotusvälineet ovat kertoneet Pekkarisen kytkennöistä: on poliittisen järjestelmän ongelma, jos median julkaisemat tiedot väärinkäytöksistä eivät johda toimenpiteisiin, mutta tässä tapauksessa varsinaisia väärinkäytöksiä ei ilmeisesti ole edes todistettu.

        tietenkin näen......

        Jääskeläisen tapaus todistaa väitteesi vääräksi.

        ja nämäkö on ongelmia...
        ei minulle , mutta moni uskoo, mitä mediassa kerrotaan.

        nordean ekonomi oli siellä......
        ekonomi saa palkkansa Nordean puolustamisesta . On jäävi .

        Suomessakin on rahanpesua......
        Niin kunta , että valtion viroista paljastuu jatkuvasti piilokorruptiot. Esim , Nissinen.

        olisiko tiedotusvälineiden pitänyt.......
        kyllä olisi . Sanonta ensin tutkitaan ja sitten hutkitaan . Mitä jos ilmianto on perätön , poliitista ajojahtia . Tiedotusvälineet tällöin osallistuivat siihen.

        sitähän emme tiedä.....
        tämä mahdollisuus kuitenkin on .

        Ranskassa kuitenkin kiellettiin.........
        Ennen vaaleja ei ketään ehdokasta saisi syyttää , ilman vedenpitäviä todisteita . Voi olla muuten puuttumista demogratiaan .

        tiedotusvälineet ovat nähdäkseni.......
        Liittyminen mahdollisesti tarkoituksenmukaiseen demogratian halveksuntaan ei ole asiallista.

        Trump on teoillaan ja puheillaan.....
        Trumpin Ranskan vierailullaan häntä syytettiin Ranskan presidentin vaimon kähmimisestä , väärästä kättelytavasta . Lisäksi paljastui että hänen solmio oli ikisolmulla . Kaikki nämäkin nöyryytysuutiset tuotiin pääuutisessa julki. Olet lammas joka ajattelematta uskoo kaiken mitä valtamedia suoltaa.

        hän on tehnyt myös....
        kerro jotain mitä hän on tehnyt ääliömäistä .Mexicon muuriakin /aitaa on jo vuosia rakennettu.

        höpsis mediastahan......
        Sipilä lupasi vaalitentissa: opiskelijoilta ei leikata , yritystuet karsitaan, verotus tapissa ,ei voi korottaa.

        ei ainakaan siksi......
        median tuoma kannatuksen lasku puolueelle , johtaa korruptoituneen poliitikon eroon. Esim. Linden, Vanhanen . Tätä rummutusta ei vain kaikkien kohdalla tapahdu , lisäksi media unohtaa helposti toisten töpit.

        saitko tiedon noista......
        tiedän pörssisijoittajana taaleritentaan kuviot aika tarkkaan. Monelle yritykselle myös kelpaisi valtion avokätinen toiminta tukemaan omaa toimialaa.

        juuri tiedotusvälineet......
        Et näe puita metsältä . Muissa maissa meidän poliitikkojen sidonnaisuudet johtaisivat eromiseen . Miltä siis asiat näyttävät , riittää muualla. Huhtasaaren epäilyksen hyväksyit ilman todisteita , mutta Pekkarisen et. Taidat siis itse kuulua Suomen poliittiseen korruptiopolitiikkaan.


      • "Jääskeläisen tapaus todistaa väitteesi vääräksi."

        Ei se ole koko mediakentän ongelma, että Yle taipui pääministerimme painostusyritykseen.

        "ei minulle , mutta moni uskoo, mitä mediassa kerrotaan."

        Suomessa mediat ovat pääsääntöisesti luotettavia.

        "ekonomi saa palkkansa Nordean puolustamisesta . On jäävi ."

        Veikkaanpa, että hän oli siellä hiillostettavana.

        "Niin kunta , että valtion viroista paljastuu jatkuvasti piilokorruptiot. Esim , Nissinen."

        Aivan. Ja mediamme raportoi noista tapauksista.

        "kyllä olisi . Sanonta ensin tutkitaan ja sitten hutkitaan ."

        Ei olisi. Media ei julistanut Huhtasaarta syylliseksi, vaan kertoi, että tutkinta on aloitettu.

        "Mitä jos ilmianto on perätön , poliitista ajojahtia . Tiedotusvälineet tällöin osallistuivat siihen."

        Tiedotusvälineet ovat raportoineet vain tutkinnasta.

        "tämä mahdollisuus kuitenkin on ."

        Toki.

        "Ennen vaaleja ei ketään ehdokasta saisi syyttää , ilman vedenpitäviä todisteita . Voi olla muuten puuttumista demogratiaan ."

        Myös ennen vaaleja voidaan ehdokkaasta julkaisa tieto, että tutkinta on aloitettu, silloin kun se on aloitettu.

        "Liittyminen mahdollisesti tarkoituksenmukaiseen demogratian halveksuntaan ei ole asiallista."

        Sen tutkiminen, että onko joku syyllistynyt plagiointiin ja siitä tiedottaminen ei ole demokratian halveksuntaa, varsinkin kun tutkinnan kohde on itsekin myöntänyt, että lähteet eivät ole olleet asinmukaisesti merkittyjä.

        "Trumpin Ranskan vierailullaan häntä syytettiin Ranskan presidentin vaimon kähmimisestä , väärästä kättelytavasta . Lisäksi paljastui että hänen solmio oli ikisolmulla . Kaikki nämäkin nöyryytysuutiset tuotiin pääuutisessa julki. Olet lammas joka ajattelematta uskoo kaiken mitä valtamedia suoltaa."

        Minä muistan tuosta vierailusta uutisoinnin, miten noilla maila on erittäin lämpimät välit. Ja toisin kuin luulet, en usko kaikkea mitä mediamme kertoo, mutta pääasiassa se on erittäin luotettavaa. Sen sijaan ns. vaihtohtoinen media ei ole.

        "kerro jotain mitä hän on tehnyt ääliömäistä .Mexicon muuriakin /aitaa on jo vuosia rakennettu."

        Hän on mm. twiittaillut runsaasti täysiä järjettömyyksiä, mutta paitsi, että hän ei lähes koko ensimmäisen vuoden aikana saanut juuri mitään aikaan, hän epäonnistui pahasti sisäpolitiikassa ja tuhosi USA:n vaikutusvaltaa myös ulkomailla läheisten liittolaisten keskuudessa. Otetaan yksi konkreettinen esimerkki: hän irrotti USA:n ilmastonmuutossopimuksesta, vaikka USA on yksi maista, joka tulee taloudellisesti eniten kärsimään ilmstonmuutoksesta.

        "Sipilä lupasi vaalitentissa: opiskelijoilta ei leikata , yritystuet karsitaan, verotus tapissa ,ei voi korottaa."

        Ja media on raportoinut noiden lupausten täyttämättä jättämisestä.

        "median tuoma kannatuksen lasku puolueelle , johtaa korruptoituneen poliitikon eroon. Esim. Linden, Vanhanen . Tätä rummutusta ei vain kaikkien kohdalla tapahdu , lisäksi media unohtaa helposti toisten töpit."

        Kaikkien korrptiotapaukset eivät ole yhtä kiinnostavia.

        "tiedän pörssisijoittajana taaleritentaan kuviot aika tarkkaan. Monelle yritykselle myös kelpaisi valtion avokätinen toiminta tukemaan omaa toimialaa."

        Eli siis sait tiedot mediasta.

        "Et näe puita metsältä . Muissa maissa meidän poliitikkojen sidonnaisuudet johtaisivat eromiseen ."

        Onko se median vai poliittisen järjestelmämme ongelma?

        "Miltä siis asiat näyttävät , riittää muualla. Huhtasaaren epäilyksen hyväksyit ilman todisteita , mutta Pekkarisen et. Taidat siis itse kuulua Suomen poliittiseen korruptiopolitiikkaan."

        Älä sijoittele paljon pörssiin tuolla luetun ymmärtämisellä: Minä hyväksyin sen, että media kertoi, että Huhtasaaren plagiointisyytöksiä tutkitaan, varsinkin kun hän nyt itsekin on myöntänyt merkinneensä lähteitään väärin.


      • aattelia
        moloch_horridus kirjoitti:

        "Jääskeläisen tapaus todistaa väitteesi vääräksi."

        Ei se ole koko mediakentän ongelma, että Yle taipui pääministerimme painostusyritykseen.

        "ei minulle , mutta moni uskoo, mitä mediassa kerrotaan."

        Suomessa mediat ovat pääsääntöisesti luotettavia.

        "ekonomi saa palkkansa Nordean puolustamisesta . On jäävi ."

        Veikkaanpa, että hän oli siellä hiillostettavana.

        "Niin kunta , että valtion viroista paljastuu jatkuvasti piilokorruptiot. Esim , Nissinen."

        Aivan. Ja mediamme raportoi noista tapauksista.

        "kyllä olisi . Sanonta ensin tutkitaan ja sitten hutkitaan ."

        Ei olisi. Media ei julistanut Huhtasaarta syylliseksi, vaan kertoi, että tutkinta on aloitettu.

        "Mitä jos ilmianto on perätön , poliitista ajojahtia . Tiedotusvälineet tällöin osallistuivat siihen."

        Tiedotusvälineet ovat raportoineet vain tutkinnasta.

        "tämä mahdollisuus kuitenkin on ."

        Toki.

        "Ennen vaaleja ei ketään ehdokasta saisi syyttää , ilman vedenpitäviä todisteita . Voi olla muuten puuttumista demogratiaan ."

        Myös ennen vaaleja voidaan ehdokkaasta julkaisa tieto, että tutkinta on aloitettu, silloin kun se on aloitettu.

        "Liittyminen mahdollisesti tarkoituksenmukaiseen demogratian halveksuntaan ei ole asiallista."

        Sen tutkiminen, että onko joku syyllistynyt plagiointiin ja siitä tiedottaminen ei ole demokratian halveksuntaa, varsinkin kun tutkinnan kohde on itsekin myöntänyt, että lähteet eivät ole olleet asinmukaisesti merkittyjä.

        "Trumpin Ranskan vierailullaan häntä syytettiin Ranskan presidentin vaimon kähmimisestä , väärästä kättelytavasta . Lisäksi paljastui että hänen solmio oli ikisolmulla . Kaikki nämäkin nöyryytysuutiset tuotiin pääuutisessa julki. Olet lammas joka ajattelematta uskoo kaiken mitä valtamedia suoltaa."

        Minä muistan tuosta vierailusta uutisoinnin, miten noilla maila on erittäin lämpimät välit. Ja toisin kuin luulet, en usko kaikkea mitä mediamme kertoo, mutta pääasiassa se on erittäin luotettavaa. Sen sijaan ns. vaihtohtoinen media ei ole.

        "kerro jotain mitä hän on tehnyt ääliömäistä .Mexicon muuriakin /aitaa on jo vuosia rakennettu."

        Hän on mm. twiittaillut runsaasti täysiä järjettömyyksiä, mutta paitsi, että hän ei lähes koko ensimmäisen vuoden aikana saanut juuri mitään aikaan, hän epäonnistui pahasti sisäpolitiikassa ja tuhosi USA:n vaikutusvaltaa myös ulkomailla läheisten liittolaisten keskuudessa. Otetaan yksi konkreettinen esimerkki: hän irrotti USA:n ilmastonmuutossopimuksesta, vaikka USA on yksi maista, joka tulee taloudellisesti eniten kärsimään ilmstonmuutoksesta.

        "Sipilä lupasi vaalitentissa: opiskelijoilta ei leikata , yritystuet karsitaan, verotus tapissa ,ei voi korottaa."

        Ja media on raportoinut noiden lupausten täyttämättä jättämisestä.

        "median tuoma kannatuksen lasku puolueelle , johtaa korruptoituneen poliitikon eroon. Esim. Linden, Vanhanen . Tätä rummutusta ei vain kaikkien kohdalla tapahdu , lisäksi media unohtaa helposti toisten töpit."

        Kaikkien korrptiotapaukset eivät ole yhtä kiinnostavia.

        "tiedän pörssisijoittajana taaleritentaan kuviot aika tarkkaan. Monelle yritykselle myös kelpaisi valtion avokätinen toiminta tukemaan omaa toimialaa."

        Eli siis sait tiedot mediasta.

        "Et näe puita metsältä . Muissa maissa meidän poliitikkojen sidonnaisuudet johtaisivat eromiseen ."

        Onko se median vai poliittisen järjestelmämme ongelma?

        "Miltä siis asiat näyttävät , riittää muualla. Huhtasaaren epäilyksen hyväksyit ilman todisteita , mutta Pekkarisen et. Taidat siis itse kuulua Suomen poliittiseen korruptiopolitiikkaan."

        Älä sijoittele paljon pörssiin tuolla luetun ymmärtämisellä: Minä hyväksyin sen, että media kertoi, että Huhtasaaren plagiointisyytöksiä tutkitaan, varsinkin kun hän nyt itsekin on myöntänyt merkinneensä lähteitään väärin.

        Ei se ole koko mediakentän ....
        Yle on meidän veronmaksajien puolueeton tiedotusväline. Näin sitä on päättäjät aina julistanyt . Jos meidän pyhä neitsyt YLE olikin puolueellinen , mitä siis muut hs/mtv ovat , koska niiltä puuttuu parlamenttaarinen valvonta, joka ei siis ylellä toiminut.

        niin kunta ,että valtion......
        Et näe taaskaan metsää puilta .Jos meidän korkein syyttäjä syylistyy korruptioon ,ei kyse ole kuka siitä informoi , vaan siitä kuinkä mätä meidän "maantapa" korruptio järjestelmä on. Häneltä ,jos joltain odottaisi nuhteetonta viranhoitoa.

        Ei olisi. Media ei julistanut....
        Epäilen, että jos jokaisesta ehdokkaasta hakemalla haettaisiin negatiivista kerrottavaa , niin sitä löytyisi . Tämä tutkintaepäilys muistuttaa USA:n pres.vaaleja . Haetaan vastustajasta jotain , jolla kansa saataisiin tuomitsemaan . Ilmeisesti haluat , että USA:n malliset törkykamppanjat rantautuvat Suomeen.Voisihan Väyrysestä ja Vanhasesta löytyä paljonkin törkyä.

        Hän on mm.twiittaillut....
        Olet itse uskonut kaiken mitä media suoltaa Trumpista. On totta, että jotkut twiitit ovat Suomessa vaikea ymmärtää, mutta hän twiittaa USA:laisille . Hilaryn kannattajat ei niitä hyväksy, mutta hänen äänestäjät hyväksyy. Itsekään en ymmärrä näitä ilmastosopimuksia. Jos kaikki Maailman maat pyrkivät Suomen tavoin maximaaliseen talouskasvuun , ei siinä ilmastokokoukset auta . Hyvä esimerkki:jos Afrikassa elintaso nousee ja he rupeavat käyttämään vessapaperia , tuhoutuu ilmasto jo sillä tuotannonlisäämisellä . sama ,Intia , Kiina , koko Aasia ym.Nythän he käyttävät vettä. Trump ymmärtää tämän . Suomessa ilmastosopimukset tarkoittavat vain veronkorotuksia . Parempi luonnolle olisi , että kiellettäisiin siis esim. vessapaperi , ja käytettäisiin vettä . Mutta kun metsäteollisuuden kasvustradegiat menisivät uusiksi .

        ja media on raportoinut......
        Kyse ei ole raportoinnista , vaan siitä että Sipilä syylistyi Maantapavaalipetokseen , populismiin .Tämä nakertaa meidän demogratiaa. Lisäksi ei tarvitse ihmetellä nukkuvienäänestäjien määrää.

        ja sait tiedon mediasta...
        Poliitikkojen ja varsinkin ministereiden sidonnaisuudet kuuluu perustuslainkin mukaan tuoda julki . Tiedän monen muunkin Helsingin pörssin yritysten omistajasidonnaisuudet . Jokaisen pörssiyrityksen sivuilta löytyy n. 100 suurinta omistajaa.

        onko se median vai.......
        On uskomatonta , että et näe tätä eromattomuutta korruptiona .Meillähän ei poliitikko eroa vasta , kun oman puolueen tuki menee . Muissa demograattisissa maissa riittää , jos poliitikko menettää kasvonsa . Tähän riittää vaalilupaustensa pettäminen . Ilmankos et välitä ,että Trumpille on tärkeää pitää vaalilupauksensa.Esim. Jerusalem.

        Älä sijoittele paljon....
        Kuten totesin monesta ehdokkaasta löytyisi otsikoihinnostamista, mutta kyse on miltä asia saadaan näyttämään kansan silmissä. Voitaisiinko Vanhasen lautakasajutut tuoda huomenna pääuutisena taas otsikoihin ? Sehän on faktaa ,ja ehkä olisi hyvä muistuttaa äänestäjiä , kuinka kiero Matti on. Olisiko tässäkin tiedotusvälineiden ajojahtia. Yritettäisiinkö vaikuttaa presidentin vaaleihin ?


      • aattelia kirjoitti:

        Ei se ole koko mediakentän ....
        Yle on meidän veronmaksajien puolueeton tiedotusväline. Näin sitä on päättäjät aina julistanyt . Jos meidän pyhä neitsyt YLE olikin puolueellinen , mitä siis muut hs/mtv ovat , koska niiltä puuttuu parlamenttaarinen valvonta, joka ei siis ylellä toiminut.

        niin kunta ,että valtion......
        Et näe taaskaan metsää puilta .Jos meidän korkein syyttäjä syylistyy korruptioon ,ei kyse ole kuka siitä informoi , vaan siitä kuinkä mätä meidän "maantapa" korruptio järjestelmä on. Häneltä ,jos joltain odottaisi nuhteetonta viranhoitoa.

        Ei olisi. Media ei julistanut....
        Epäilen, että jos jokaisesta ehdokkaasta hakemalla haettaisiin negatiivista kerrottavaa , niin sitä löytyisi . Tämä tutkintaepäilys muistuttaa USA:n pres.vaaleja . Haetaan vastustajasta jotain , jolla kansa saataisiin tuomitsemaan . Ilmeisesti haluat , että USA:n malliset törkykamppanjat rantautuvat Suomeen.Voisihan Väyrysestä ja Vanhasesta löytyä paljonkin törkyä.

        Hän on mm.twiittaillut....
        Olet itse uskonut kaiken mitä media suoltaa Trumpista. On totta, että jotkut twiitit ovat Suomessa vaikea ymmärtää, mutta hän twiittaa USA:laisille . Hilaryn kannattajat ei niitä hyväksy, mutta hänen äänestäjät hyväksyy. Itsekään en ymmärrä näitä ilmastosopimuksia. Jos kaikki Maailman maat pyrkivät Suomen tavoin maximaaliseen talouskasvuun , ei siinä ilmastokokoukset auta . Hyvä esimerkki:jos Afrikassa elintaso nousee ja he rupeavat käyttämään vessapaperia , tuhoutuu ilmasto jo sillä tuotannonlisäämisellä . sama ,Intia , Kiina , koko Aasia ym.Nythän he käyttävät vettä. Trump ymmärtää tämän . Suomessa ilmastosopimukset tarkoittavat vain veronkorotuksia . Parempi luonnolle olisi , että kiellettäisiin siis esim. vessapaperi , ja käytettäisiin vettä . Mutta kun metsäteollisuuden kasvustradegiat menisivät uusiksi .

        ja media on raportoinut......
        Kyse ei ole raportoinnista , vaan siitä että Sipilä syylistyi Maantapavaalipetokseen , populismiin .Tämä nakertaa meidän demogratiaa. Lisäksi ei tarvitse ihmetellä nukkuvienäänestäjien määrää.

        ja sait tiedon mediasta...
        Poliitikkojen ja varsinkin ministereiden sidonnaisuudet kuuluu perustuslainkin mukaan tuoda julki . Tiedän monen muunkin Helsingin pörssin yritysten omistajasidonnaisuudet . Jokaisen pörssiyrityksen sivuilta löytyy n. 100 suurinta omistajaa.

        onko se median vai.......
        On uskomatonta , että et näe tätä eromattomuutta korruptiona .Meillähän ei poliitikko eroa vasta , kun oman puolueen tuki menee . Muissa demograattisissa maissa riittää , jos poliitikko menettää kasvonsa . Tähän riittää vaalilupaustensa pettäminen . Ilmankos et välitä ,että Trumpille on tärkeää pitää vaalilupauksensa.Esim. Jerusalem.

        Älä sijoittele paljon....
        Kuten totesin monesta ehdokkaasta löytyisi otsikoihinnostamista, mutta kyse on miltä asia saadaan näyttämään kansan silmissä. Voitaisiinko Vanhasen lautakasajutut tuoda huomenna pääuutisena taas otsikoihin ? Sehän on faktaa ,ja ehkä olisi hyvä muistuttaa äänestäjiä , kuinka kiero Matti on. Olisiko tässäkin tiedotusvälineiden ajojahtia. Yritettäisiinkö vaikuttaa presidentin vaaleihin ?

        "Yle on meidän veronmaksajien puolueeton tiedotusväline. Näin sitä on päättäjät aina julistanyt . Jos meidän pyhä neitsyt YLE olikin puolueellinen , mitä siis muut hs/mtv ovat , koska niiltä puuttuu parlamenttaarinen valvonta, joka ei siis ylellä toiminut."

        Ne ovat kaupallisia kanavia, jotka voivat mainiosti ottaa asioihin haluamansa kannan. Ei kukaan oletakaan, että niiden pitäisi olla puolueettomia. Toki niilläkin valvojansa on, Julkisen sanan neuvosto.

        "Et näe taaskaan metsää puilta .Jos meidän korkein syyttäjä syylistyy korruptioon ,ei kyse ole kuka siitä informoi , vaan siitä kuinkä mätä meidän "maantapa" korruptio järjestelmä on."

        Keskustelemme tässä mediasta, joten toki kyse oli siitä. Ja Korkein oikeus tuomitsi Nissisen virkavelvollisuuden rikkomisesta.

        "Häneltä ,jos joltain odottaisi nuhteetonta viranhoitoa."

        Toki.


        "Epäilen, että jos jokaisesta ehdokkaasta hakemalla haettaisiin negatiivista kerrottavaa , niin sitä löytyisi ."

        Varmasti. Mutta kaikista ei julkaisukynnyksen ylittäviä juttuja.

        "Tämä tutkintaepäilys muistuttaa USA:n pres.vaaleja . Haetaan vastustajasta jotain , jolla kansa saataisiin tuomitsemaan . Ilmeisesti haluat , että USA:n malliset törkykamppanjat rantautuvat Suomeen.Voisihan Väyrysestä ja Vanhasesta löytyä paljonkin törkyä."

        En todellakaan halua. Silti puolustan median oikeutta julkaista tieto siitä, että Huhtasaarta tutkitaan plagionnista epäiltynä.

        "Olet itse uskonut kaiken mitä media suoltaa Trumpista."

        Näenhän minä itse noita twiittejä.

        "On totta, että jotkut twiitit ovat Suomessa vaikea ymmärtää, mutta hän twiittaa USA:laisille . Hilaryn kannattajat ei niitä hyväksy, mutta hänen äänestäjät hyväksyy."

        Eivät kaikkia, koska osa niistä on selvästi järjettömiä. Mutta hänen kannatajakuntansakin on supistumassa..

        "Itsekään en ymmärrä näitä ilmastosopimuksia. Jos kaikki Maailman maat pyrkivät Suomen tavoin maximaaliseen talouskasvuun , ei siinä ilmastokokoukset auta . "

        Imastosopimuksilla on taatusti jo ollut vaikutusta hiilidioksidimääriin.

        "Hyvä esimerkki:jos Afrikassa elintaso nousee ja he rupeavat käyttämään vessapaperia , tuhoutuu ilmasto jo sillä tuotannonlisäämisellä . sama ,Intia , Kiina , koko Aasia ym.Nythän he käyttävät vettä. Trump ymmärtää tämän . Suomessa ilmastosopimukset tarkoittavat vain veronkorotuksia . Parempi luonnolle olisi , että kiellettäisiin siis esim. vessapaperi , ja käytettäisiin vettä . Mutta kun metsäteollisuuden kasvustradegiat menisivät uusiksi"

        Ei tässä nyt vessapaperista olla luopumassa, koska Suomi voi vähentää päästöjään monilla muilla tavoilla .

        "Kyse ei ole raportoinnista , vaan siitä että Sipilä syylistyi Maantapavaalipetokseen , populismiin .Tämä nakertaa meidän demogratiaa. Lisäksi ei tarvitse ihmetellä nukkuvienäänestäjien määrää."

        Edelleen käsittelemme tässä säikeessä mediaa. Sipilä kantaa poliittisen vastuunsa seuraavissa vaaleissa: ovatko äänestäjät valmiita vielä luottamaan häneen ja hänen lupauksiinsa.

        "Poliitikkojen ja varsinkin ministereiden sidonnaisuudet kuuluu perustuslainkin mukaan tuoda julki . Tiedän monen muunkin Helsingin pörssin yritysten omistajasidonnaisuudet . Jokaisen pörssiyrityksen sivuilta löytyy n. 100 suurinta omistajaa."

        Juuri näin.

        "On uskomatonta , että et näe tätä eromattomuutta korruptiona ."

        Olet käsittänyt väärin: minä suosin erottamista ja korruptiotapauksissa suorastaan vaadin. Esim. Nissisen tulisi itse ymmärtää erota, jos oikeusministeriö ei hätä erota.

        "Meillähän ei poliitikko eroa vasta , kun oman puolueen tuki menee . Muissa demograattisissa maissa riittää , jos poliitikko menettää kasvonsa ."

        No jos politiikko menettää kasvonsa, hän usein menettää myös puolueen tuen. Ei toki aina.

        "Tähän riittää vaalilupaustensa pettäminen . Ilmankos et välitä ,että Trumpille on tärkeää pitää vaalilupauksensa.Esim. Jerusalem."

        No koska luulet, että hän ottaa Irakin öljyn Irakin sodan kustannusten kattamiseksi, kuten hän myös lupasi?

        "Kuten totesin monesta ehdokkaasta löytyisi otsikoihinnostamista, mutta kyse on miltä asia saadaan näyttämään kansan silmissä. Voitaisiinko Vanhasen lautakasajutut tuoda huomenna pääuutisena taas otsikoihin ? Sehän on faktaa ,ja ehkä olisi hyvä muistuttaa äänestäjiä , kuinka kiero Matti on. Olisiko tässäkin tiedotusvälineiden ajojahtia. Yritettäisiinkö vaikuttaa presidentin vaaleihin ?"

        Itse asiassa Vanhasen lautakasasta ei koskaa tuotu esille mitään näyttöjä, mutta jos uutta näyttöä ilmaantuu, niin ilman muutahan se pitäisi julkisesti kertoa ja asiasta nostaa juttu, vaikka ennen presidentinvaaleja.


    • pate_lauta_nat

      Näillä palstoilla on trolleja vallan pirusti. Eihän Huhtasaarella ja Patella voi olla tuollaisia kannattajajoukkoja. Kaiken järjen mukaan molemmilla on tasan yksi. Oma itsensä.
      Mukikauppias Pate poistuu kulisseihin Lauta Huhtasaaren kanssa ja hörppivät paten kusta mainosmukista. Saas nähdä itkeekö Pate taas, kun häntä ei valittu pressaksija on potkittu päähän.
      Hän selittää tapansa mukaan, ettei hän itke päätään, vaan heidän jalkojaan.

    • aattelia

      Ne ovat kaupallisia kanavia....
      Itse kirjoitit , että meillä on luotettava ja puolueeton media .Nyt et oletakkaan että ne on puolueettomia . Julkisen sanan neuvosto valvoo toimittajien etiikkaa. se ei puutu esim. tiedotusvälineiden poliitisoitumiseen. ,tai puolueellisuuteen.Miksi piispoilta ei kysytty evoluutioteoriasta,miksi Huhtasaarta savustetaan näillä idioottikysymyksillä ?

      keskustelemme tässä mediasta......
      itse julistit Suomea vähäkorruptoimaksi maaksi . Todellisuudessa , jos piilokorruptio siis kunta/valtio hallinnot käydään läpi, saatamme olla yksi korruptoituneimpia pohjoismaita.Jääskeläinen on jäävuoren huippu.

      varmasti.Mutta.....
      kyse on tästä . vanhat suurpuolueet hallitsevat tiedotusvälineitä . Lisäksi suur-raha hallinnoi Sanomaa . MTV :n omistaa Bonnierin suku . Nämä sidonnaisuudet vaikuttavat uutiskynnykseen , kenestä julkaistaan ja mitä . Jos Huhtasaaren plagiointiepäilys johtaa toimenpiteisiin , olin väärässä , mutta jos ei , Suomeen on rantautunut USA:n lokakampanjat . Siellähän juuri käydään tarkoituksellisesti vastustajan historia kammalla läpi , jotta löydettäisiin Huhtasaaren tapaisia lokajuttuja.

      näenhän minä itse.......
      Suomalaisen on vaikea ymmärtää USA:n sisäistä keskustelua . Trump ei Twiittaile Suomalaisille . Olet valtamedian ajattelematon orja , koska et edes tätä ymmärrä . Nasdag kiittää Trumpin toimia , USA:n työttömyys ennätys alhaalla . Toisille ottaa vieläkin pattiin Clintonin häviö . Näkyy haukkumisena ja vähättelynä.Typerintä on , että Putin on Suomessa ilman arvostelua , mutta kaikki Besserwisserit haukkuvat Trumpia .

      ilmastosopimuksilla on taatusti.....
      Miten? Suomessa uusitaan autokantaa. Kaikki vanhat , saastuttavat pakettiautot viedään Afrikkaan , jossa dieselit käyttävät Traficuran myrkkydieseliä . Lentoyhtiöt hakevat Finnairin johdolla jatkuvasti kasvua . Lentoliikenne kasvaa räjähdysmäisesti . Katso Fligh Tradar esim. euroopan lentoliikenne .Koneiden määrä on niin suuri ,että ei tarvitse ihmetellä hiilidioksidipäästöjen kasvua.

      edelleen käsittelemme.....
      Sinä, PIIKKIPIRU, siis itse kirjoitit Suomen vähäkorruptuneisuudesta .Minun silmissä vaalilupausten pettäminen johtaa demogratian rapautumiseen . Olet täysin sokea ja kuuro , jos et ihmisiltä ole kuullut :poliitikkoon ei voi luottaa, turha äänestää, mikään ei muutu .Soinikin petti vaalilupauksensa . SDP petti äänestäjänsä mm. poistamalla varallisuusveron .Ilmankos Trump on sinunkin inhokkilistalla , kun hän pitää lupauksensa.

      No jos poliitikko.....
      Jos meillä poliitikko menettää kasvonsa , hän pakenee julkisuutta virkamatkalle ulkomaille . Pöly laskeutuu matkan aikana ,ja kun hän palaa , media on unohtanut koko kohun . Hän jatkaa virassaan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Muissa demogratiamaissa tämä ei onnistu.

      no koska luulet.....
      Trump on ollut vuoden virassaan . Hän ei ole mitenkään syyllinen Irakin tapahtumiin . Obamakin 8vuoden aikana olisi voinut tehdä monta asiaa toisin .Osoittaa Trumpvihaa , jos häntä syytät USA:n Irakseikkailuista . Sitäpaitsi USA:n oma öljytuotanto tänävuonna ylittää jopa SaudiArabian , joten Trumpin johdolla USA on pääsemässä irti lähi-idän öljystä.

      itse asiassa Vanhasen....
      Olet taas PiikkiPiruksi hakoteillä . Kyse on tästä: uutisoitaisiin pääuutisissa , että Vanhasen lautakasajuttua on jälleen alettu tutkia . Tämä tulisi tänään pääuutisissa . Kyllä toimittajat saa tutkia josko sittenkin löytyisi uusia todisteita . Vanhasesta on vieläkin epäillys ihmisten mielissä , samaa epäilystä istutettiin Huhtasaaresta . Tämä Liberaalipuolueen henkilö on etsimällä etsinyt ,kuin USA:ssa on tapana ,kaikki Huhtasaaren paperit syntymätodistuksesta asti löytääkseen jotain loattavaa . Mitähän löytyisi Väyrysestä Venäjän arkistoista Kekkosen ajoilta .

      • "Itse kirjoitit , että meillä on luotettava ja puolueeton media ."

        Kyllä, Yle pääasiallisena esimerkkinä.

        "Nyt et oletakkaan että ne on puolueettomia ."

        Meillä on myös kaupallinen ja aatteellinen lehdistö, jonka ei taritse olla puolueetonta. Useimmissa asioissa kaupallisetkin mediat toki pyrkivät puolueettomuuteen

        "Julkisen sanan neuvosto valvoo toimittajien etiikkaa. se ei puutu esim. tiedotusvälineiden poliitisoitumiseen. ,tai puolueellisuuteen."

        Niin.

        "Miksi piispoilta ei kysytty evoluutioteoriasta,miksi Huhtasaarta savustetaan näillä idioottikysymyksillä ?"

        Onhan se hupaisaa, että joku presidentiksi pyrkivä vielä luulee maailman olevan 6000 vuotta vanha ja kiistää evoluutioteorian.

        "itse julistit Suomea vähäkorruptoimaksi maaksi ."

        Se olit kyllä sinä itse, joka sen ensimmäisenä esitti. Mutta toki se totta on.

        "Todellisuudessa , jos piilokorruptio siis kunta/valtio hallinnot käydään läpi, saatamme olla yksi korruptoituneimpia pohjoismaita.Jääskeläinen on jäävuoren huippu."

        Myös muut pohjoismaat ovat vähiten korruptoituneita maita maailmassa.

        "kyse on tästä . vanhat suurpuolueet hallitsevat tiedotusvälineitä . Lisäksi suur-raha hallinnoi Sanomaa . MTV :n omistaa Bonnierin suku . Nämä sidonnaisuudet vaikuttavat uutiskynnykseen , kenestä julkaistaan ja mitä ."

        Epäilemättä niillä voi olla vaikutusta, mutta useimmat toimitukset kyllä itse kertovat olevansa riippumattomia.

        "Jos Huhtasaaren plagiointiepäilys johtaa toimenpiteisiin , olin väärässä , mutta jos ei , Suomeen on rantautunut USA:n lokakampanjat . Siellähän juuri käydään tarkoituksellisesti vastustajan historia kammalla läpi , jotta löydettäisiin Huhtasaaren tapaisia lokajuttuja."

        Huhtasaar on jo itse myöntänyt ainakin merkinneensä graduunsa lähteitä väärin, joten epäilyn julkisointi oli aiheellista.

        "Suomalaisen on vaikea ymmärtää USA:n sisäistä keskustelua . Trump ei Twiittaile Suomalaisille ."

        Et sinä saa noita twiittejä järkeviksi millään selityksellä. Myös USA:ssa nähdään niiden järjettömyys.

        "Olet valtamedian ajattelematon orja , koska et edes tätä ymmärrä ."

        Sanoisin itse, että olet aivopesun uhri, jos et ymmärrä joidenkin Trumpin viestien kertovan henkisestä tasapainottomuudesta.

        "Nasdag kiittää Trumpin toimia , USA:n työttömyys ennätys alhaalla ."

        Toki. Nousukausi alkoi jo Obaman kaudella ja Trumpin toimet ovat sitä vielä kiihdyttäneet. Mutta viimeinen verouudistus tulee tavalliselle amerikkalaiselle kalliiksi rikkaiden juhliessa.

        "Toisille ottaa vieläkin pattiin Clintonin häviö . Näkyy haukkumisena ja vähättelynä."

        Trumpin itsensä toimet ja puheet ovat tuon arvostelun lähde, ei Clintonin häviö.

        "Typerintä on , että Putin on Suomessa ilman arvostelua , mutta kaikki Besserwisserit haukkuvat Trumpia ."

        Kyllä täällä myös Putinia arvostellaan, tosin ei tarpeeksi.

        "Miten? Suomessa uusitaan autokantaa. Kaikki vanhat , saastuttavat pakettiautot viedään Afrikkaan , jossa dieselit käyttävät Traficuran myrkkydieseliä ."

        Myös uudet pakettiautot olisivat saastuttavia ilman rajoituksia.

        "Lentoyhtiöt hakevat Finnairin johdolla jatkuvasti kasvua . Lentoliikenne kasvaa räjähdysmäisesti . Katso Fligh Tradar esim. euroopan lentoliikenne .Koneiden määrä on niin suuri ,että ei tarvitse ihmetellä hiilidioksidipäästöjen kasvua."

        Joista ilmailu vastaa vain 2-3%.

        "Sinä, PIIKKIPIRU, siis itse kirjoitit Suomen vähäkorruptuneisuudesta ."

        Sinä itse ensin:" Toimittajan esittämät kysymykset muotoilee keskustelun niin , että Suomessa ei ole rahanpesua . Mehän olemme " vähiten korruptoitunut " maa ."

        "Minun silmissä vaalilupausten pettäminen johtaa demogratian rapautumiseen . Olet täysin sokea ja kuuro , jos et ihmisiltä ole kuullut :poliitikkoon ei voi luottaa, turha äänestää, mikään ei muutu ."

        Toki olen. Demokratia ei ole täydellinen järjestelmä, mutta parempaakaan ei ole keksitty. Ihmiset tekevät vaalilupauksia, joita ei aina ole mahdollista toteuttaa ja jotkut tekevät vaalilupauksia, joita he eivät aiokaan toteuttaa.

        "Soinikin petti vaalilupauksensa . SDP petti äänestäjänsä mm. poistamalla varallisuusveron ."

        Oliko SDP tehnyt vaalilupauksen, ettei sitä poisteta?

        "Ilmankos Trump on sinunkin inhokkilistalla , kun hän pitää lupauksensa."

        Päinvastoin, minä esimerkiksi toivon, ettei Trump pidä vaalilupaustaan viedä Irakin öljyä korvauksena USA:n hyökkäyksestä Irakiin.

        "Jos meillä poliitikko menettää kasvonsa , hän pakenee julkisuutta virkamatkalle ulkomaille . Pöly laskeutuu matkan aikana ,ja kun hän palaa , media on unohtanut koko kohun . Hän jatkaa virassaan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Muissa demogratiamaissa tämä ei onnistu."

        Nositten meidän pitää äänestää päättäjiä, jotka laittavat sen onnistumaan. Media ei tuohon ole syyllinen.


      • "Trump on ollut vuoden virassaan . Hän ei ole mitenkään syyllinen Irakin tapahtumiin ."

        Hän puhui vaalikampanjassaan siitä, miten hän aikoo ottaa Irakin öljyn korvauksena USA: sotatoimille Irakissa. Toivottavasti hän ei tuota vaalilupaustaan pidä.

        "Obamakin 8vuoden aikana olisi voinut tehdä monta asiaa toisin .Osoittaa Trumpvihaa , jos häntä syytät USA:n Irakseikkailuista ."

        Et ymmärtänyt: Trumpin vaalilupaus oli viedä Irakin öljy.

        "Sitäpaitsi USA:n oma öljytuotanto tänävuonna ylittää jopa SaudiArabian , joten Trumpin johdolla USA on pääsemässä irti lähi-idän öljystä."

        Niin, toivottavasti hän ei sitten pidä tuota vaalilupaustaan viedä Irakin öljy, tai saamme vielä uuden Irakin sodan.

        "Olet taas PiikkiPiruksi hakoteillä . Kyse on tästä: uutisoitaisiin pääuutisissa , että Vanhasen lautakasajuttua on jälleen alettu tutkia . Tämä tulisi tänään pääuutisissa . Kyllä toimittajat saa tutkia josko sittenkin löytyisi uusia todisteita ."

        Sepä ei tulisi pääuutisissa elei uusia todisteita olisi ilmaantunut.

        "Vanhasesta on vieläkin epäillys ihmisten mielissä , samaa epäilystä istutettiin Huhtasaaresta ."

        Huhtasaari on jo itse myöntänyt ainakin merkinneensä lähteitään väärin.

        "Tämä Liberaalipuolueen henkilö on etsimällä etsinyt ,kuin USA:ssa on tapana ,kaikki Huhtasaaren paperit syntymätodistuksesta asti löytääkseen jotain loattavaa . Mitähän löytyisi Väyrysestä Venäjän arkistoista Kekkosen ajoilta ."

        Varmasti huimaa tietoa.


      • aattelia
        moloch_horridus kirjoitti:

        "Trump on ollut vuoden virassaan . Hän ei ole mitenkään syyllinen Irakin tapahtumiin ."

        Hän puhui vaalikampanjassaan siitä, miten hän aikoo ottaa Irakin öljyn korvauksena USA: sotatoimille Irakissa. Toivottavasti hän ei tuota vaalilupaustaan pidä.

        "Obamakin 8vuoden aikana olisi voinut tehdä monta asiaa toisin .Osoittaa Trumpvihaa , jos häntä syytät USA:n Irakseikkailuista ."

        Et ymmärtänyt: Trumpin vaalilupaus oli viedä Irakin öljy.

        "Sitäpaitsi USA:n oma öljytuotanto tänävuonna ylittää jopa SaudiArabian , joten Trumpin johdolla USA on pääsemässä irti lähi-idän öljystä."

        Niin, toivottavasti hän ei sitten pidä tuota vaalilupaustaan viedä Irakin öljy, tai saamme vielä uuden Irakin sodan.

        "Olet taas PiikkiPiruksi hakoteillä . Kyse on tästä: uutisoitaisiin pääuutisissa , että Vanhasen lautakasajuttua on jälleen alettu tutkia . Tämä tulisi tänään pääuutisissa . Kyllä toimittajat saa tutkia josko sittenkin löytyisi uusia todisteita ."

        Sepä ei tulisi pääuutisissa elei uusia todisteita olisi ilmaantunut.

        "Vanhasesta on vieläkin epäillys ihmisten mielissä , samaa epäilystä istutettiin Huhtasaaresta ."

        Huhtasaari on jo itse myöntänyt ainakin merkinneensä lähteitään väärin.

        "Tämä Liberaalipuolueen henkilö on etsimällä etsinyt ,kuin USA:ssa on tapana ,kaikki Huhtasaaren paperit syntymätodistuksesta asti löytääkseen jotain loattavaa . Mitähän löytyisi Väyrysestä Venäjän arkistoista Kekkosen ajoilta ."

        Varmasti huimaa tietoa.

        Taidamme olla pattitilanteessa " nokitellessamme" toisiamme . En jatka tätä keskustelua enään , mutta kiitän hyvästä ja asiallisesta vastuksesta . toivottavasti ajatustenvaihto jatkuu jollain toisella avauksella .terv.aattelia


      • aattelia kirjoitti:

        Taidamme olla pattitilanteessa " nokitellessamme" toisiamme . En jatka tätä keskustelua enään , mutta kiitän hyvästä ja asiallisesta vastuksesta . toivottavasti ajatustenvaihto jatkuu jollain toisella avauksella .terv.aattelia

        Ok. Kiitokset myös sinulle keskustelusta.


    • Media muokkaa mielipiteitä ja ajankohtaisojelmissa toimittajat eivät koskaan tee kysymyksiä, jotka todella olisivat 'poikkiteloin' valtamedian suoltamaan 'tietoon'?
      Onhan aikamoista aivopesua, kun samat jutut toistuvat kaikissa valtalehdissä ympäri maan....mutta ihminen ei herkästi huomaa sitä, jutut syötetään päivittäin ja siinä myllytyksessä sokeutuu...ellei pidä varaansa?

    • aattelia

      Juuri näin . Olen ystävilleni ja tutuille suoraan sanonut , monestakin asiasta :kyseenalaistakaa , mitä media suoltaa . Ajatelkaa omilla aivoilla . Toimittajatkin on ihmisiä , joilla on "oma" mielipide . Vaatikaa lupausten pitämistä . Asettukaa myös "heikomman asemaan " . Älkää uskoko suoraan , mitä lehdissä lukee. Annan yhden ajankohtaisen esimerkin :Trump määräsi aurinkokennoille ja kodinkoneille lisätullit . Nyt jo haukutaan mm. iltasanomissa tätä päätöstä . EU määräsi itse tuontitullit kiinalaisille aurinkokennoille tukeakseen Saksalaisia kennoja . Lisäksi EU mätkäisi tuontitullit Kiinalaiselle teräkselle . Miksi näitä ei haukuta ? Syy: kukaan toimittaja ei halua puolustaa Trumpin tekemisiä ja todeta , EU tekee tätä samaa . Katsokaa peiliin .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      13
      1305
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe