Oikeiden Gang Stalkattujen kokous

ClubJonestown

Mitenkä olisi, jos perustettaisiin oikeiden gang stalkattujen ryhmä: Club Jonestown?

Lähdettäisiin vaikka pussikaljalle, paljon halvempi vaihtoehto kuin juoda kallista olutta jossain juppijuottolassa.. Katsoppas, ei sillä nimellä ole oikeasti väliä, eikä koulutuksellanne. Pääasia on se, että olette kostonhimoisia ja haluaa miettiä oikeanlaisia ratkaisuja ongelmaan nimeltä gang stalking.

Nyt olen tosissani, teillä on pakko olla muistikuva kirjoittamastanne paperista - ei laajan mittakaavan gang stalking muuten ole mahdollinen. Se saattoi olla joku testi, koska yleensä se on joku testi (lukekaa se kirja "Closing the Cap"). Te ette kenties tajunneet sen haitallisuutta, en tajunnut minäkään, ja saitte kenties jotain pientä palkkioksi osallistumisestanne testiin: esim. karkin yms.

Jos te muistatte testin, perustetaan se ryhmä. Jos ette muista, ei perusteta ryhmää. Minä muistan sen testin, eikä se tullut helpolla mieleeni.

Kyllä te muistatte, olisiko ollut kaunis ilma...

36

629

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oma näkemykseni on: jossain on joku toope profiloija, joka osoittelee suhteellisen sokeasti ihmisiä ' taikasauvallaan ' , koska vain voi. Syntyy tietynlaisia vainottujen ketjuja, yksi kohde kartoitetaan ja jos ei oikein sovi profiiliin, lähipiiri kartoitetaan, jonka jälkeen jostain löytyy sitten 'kohde'.

      Itse en juurikaan lähtisi kostamaan. Lähinnä siirtäisin vääriä analyysejä tekevän profiloijan sellaiseen asemaan, jossa hän saisi lisää liksaa - mutta vähemmän vastuuta. Tutkijaksi yliopistolle tms.

      Vastaukseni on: en lähde pussikaljalle kenenkään sellaisen ihmisen tai ryhmän kanssa, joka hautoo mielessään syvää vihaa ja kostoa. Jumala suojelkoon minua uhriutujilta.

      • Itse olen tavallaan kahden profiloijan loukussa. Toinen sanoo, että on ja toinen, että ei muuten oo. Ja naiset, kun alkavat tappelemaan miehestään ... voitte vain kuvitella. Sivustaseuraajana sellainen ei ole kaunista katseltavaa. Toisaalta, jos ovat rakastuneet samaan mieheen - luulisi, että se kertoisi heidän samankaltaisuudestaan ja ystävystyisivät .. ja antaisivat molemmat mulle 'kenkää' - päästäisivät irti. Omalta osaltani olen sen prosessin jo käynyt.


    • nanny.on.terroristi

      > Oma näkemykseni on: jossain on joku toope profiloija, joka osoittelee suhteellisen sokeasti
      > ihmisiä ' taikasauvallaan ' , koska vain voi.

      Tiedustelupalvelu mossad on se "toope profiloitsija". Supo on mossadin paikallisjaos. Niillä on tarkat tiedot kaikista sukupolvia taaksepäin.

      Ne ovat jakaneet maapallon neljään suurlääniin - Amerikat, EMEA (Europe, Middle East, Africa), Aasia ja Oseania. Näiden suurläänien neljä aluejohtajaa tai "tiedustelupalvelun" päälikköä ovat gang stalkinging ylipääliköt! (trump = cia, netanyahu = mossad, kiinan presidentti ja oseanian päälikköä en tunne taikka tiedä). Eri maiden paikalliset presidentit ja varjopresidentit ovat alueellisia pääliköitä eli "piirimyyjiä". Gang stalking on suurvallan armeijan maanalaista partisaanitoimintaa suurläänien kaikissa maissa ja tapahtuu paikallisen korkeimman poliittisen johdon suojeluksessa! Ilman tätä toimintaa ei luotottaja myönnä lainaa valtiolle.

      Koska supo on kokoomuslainen, päävastuu asiassa on kokoomuspuolueella ja sen kannattajilla. Ammattiliitot ovat tärkeä työväline käytännön toteutuksessa. Siellä on tähän asiaan koulutettuja myyriä vaikka millä mitalla.

      Mossad on rahoittajan työväline - valtion luottoluokitus perustuu siihen, kuinka laajat toimintavaltuudet mossadilla on jossakin maassa. Suomessa valtuudet ovat hankitun näkemyksen perusteella rajoittamattomat - kukaan tai mikään ei rajoita tai valvo hyvässä asemassa olevien suurvallan armeijan partisaanien (oletettavasti palkka- ja salamurhaajien) toimintaa ja työskentelyä kaikilla paikkakunnilla - ne ovat täysin riistäneet yksityisyyden suurvallan armeijan huipputehokkailla välineillä (kutsuttiin 90-luvulla nimellä Echelon ja oli vielä tuolloin huippusalainen kuten myös NRO, joka vastaa systeemin satelliiteista).

      Pari vuotta sitten mediassa pyörinyt asia "Googlen algoritmi" on yhdistelmä huipputehokasta vakoilusatelliitti- ja tutkateknolgiaa, jonka käyttäjälle näkyvä osa on Google tai YouTube. Näiden käyttöliittymien taustalla on kaikenaikaa murhanhimoiset poliittiset partisaaniryhmät, joilla on oma erityinen käyttöliittymänsä asejärjestelmään.

      Partisaaneilla on käytössään järjestelmän hyökkäysosa ja hyökkäyskäyttöliittymä, joka mahdollistaa kohteiden seurannan, häirinnän ja hyökkäämisen reaaliajassa - kuin lennokkimurhaajia mutta ilman lennokkia ja ovatkin naapurissasi eikä maanalaisessa bunkkerissa uniformut puettuna. Työryhmät toimivat saumattomasti yli rajojen - yöllä toimessa voi olla amerikkalainen partisaani kun päiväsaikaan tointa hoitaa naapurissasi asusteleva runsasta vapaa-aikaa ja asuntoetua nauttiva paikallispartisaani. Paikallispartisaani on jatkuvasti yhteydessä vartiointiliikkeiden vartijoihin, jotka ovat poliittisen poliisin uniformupukuinen ja aseistettu osasto.

      Tämä "hallintomalli" on ollut tekeillä ainakin 40 vuotta ja kaikkien medioiden päätoimittajat ovat antaneet vaitiololupauksen olla koskaan kertomatta siitä mitään tai kohdistamatta asiaan mitään huomiota. Snowden sai määräaikaisen turvapaikan venäjältä kun lupasi olla kertomatta tarinan tätä puolta eli koko kuviota.

      Tästä voi kukin alkaa vetää yhtymäkohtia omaan elämäänsä - sosiaalitoimi on monilla ensisijainen linkki tähän rahoittajan salahallintoon - etuudet eivät ole ilmaisia.

      Termi "nänny state" tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että nanny onkin hurja terroristi hyvässä asemassa toisaalta jakamassa ensin sinulle almuja ja sitten riistämässä yksityisyyttäsi, terveyttäsi, toimeentuloasi, vapauttasi, sosiaalisia suhteitasi ja lopulta henkeäsi.

    • ClubJonestown

      "Vastaukseni on: en lähde pussikaljalle kenenkään sellaisen ihmisen tai ryhmän kanssa, joka hautoo mielessään syvää vihaa ja kostoa. Jumala suojelkoon minua uhriutujilta."

      Kostonhimoinen on eri asia kuin kostoa hautova ihminen. Kostonhimoinen on tunnetila, joka on aito - sellainen tunne on monilla uhreilla. Kostoa hautova on aivan eri asia. Kostova hautovat ihmiset ovat yleensä pikkumaisia, joka kostaa kaikki pienimmätkin loukkaukset ym. Esimerkkinä tästä voisi olla vaikkap suurperheen vesa, joka saa kaikesta raivokohtauksia ja pitää omaa sukuaan ylivertaisena muihin sukuihin nähden: muut vähäarvoisia tai avottomia, meitin suku on ylivertainen.

      Pääasiallinen kysymys koski kuitenkin paperia. Jos kukaan ei muista paperia, ei silloin kovin rankasta gang stalkingista ole kyse -elleivät proxyt sitten jotain muuta kautta ole tulleet julki. Tulleet julki esim vallan väärinkäytöksinä, joissa on käytetty esim. asemaa tai jotain paperia proxyna.

      • tmps.off

        Itselläni ei ole mitään dokumenttia, jolla voisin perustella itselleni aiheutettu kiusaaminen ... vain ja ainoastaan tänne kirjoittelemani jutut ... siis lähinnä tuonne narsismipalstalle... ehkä ne ovat osuneet johonkin hyväksi itsensä luokittaneeseen psykopaattiin liian syvälle, jolloin hän on päättänyt laittaa minut mustalle listalle ... mikä lienee hänen henk koht motiivinsa.

        Notta olkeehan varovaisii.


    • ClubJonestown

      "Itselläni ei ole mitään dokumenttia, jolla voisin perustella itselleni aiheutettu kiusaaminen ... vain ja ainoastaan tänne kirjoittelemani jutut"

      Oletko aivan varma?

      Yrititkö edes muistella, ettet vain olisi osallistunut johonkin testiin. Tässä testissä on sitten ollut joku ehto, joka ei edes liity millään lailla koko testiin, jonka haitallisuutta sinun on ollut mahdotonta tajuta. Et tietenkään ole saanut tuota dokumenttia - koska silloin voisit tajuta mistä on kyse ja voisit parhaassa tapauksessa vaatia paperin mitätöintiä. Jos olet kirjoittanut tuon paperin, siinä ei takuula ole ollut edes ehtoon liittyvien henkilöiden nimiä yms. ne ovat olleet paperin kääntöpuolella tai toisella paperilla, jota ei sinulle luonnollisesti ole edes näytetty.

      • Tunnen kyllä oman historiani. Että aivan noin vainoharhaisiin juttuihin en lähde. Ja näitä lukee aika moni - olet johdattelemassa keskustelua sellaiselle alueelle, että siitä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Mielenterveyden kannalta.


    • purkaavitutustaan

      voisikohan tuo entinen lusifeerus olla politiikasta pois otkittu ex-toimittaja, joka tulee olemaan rutiköyhä loppuelämänsä ???

      ainakin ennen touhusi ylläpidossaa, että sikäli puolen metrin peräkkäisillä viesteillä ketjujen tukkiminen olisi mahdollista

      • mikäpidättelee

        No, nostetaanpa ylös, ex-pahaveli


    • ClubJonestown

      "Tunnen kyllä oman historiani. Että aivan noin vainoharhaisiin juttuihin en lähde. Ja näitä lukee aika moni - olet johdattelemassa keskustelua sellaiselle alueelle, että siitä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Mielenterveyden kannalta."

      Muut ovat jo kertoneet historiansa, miksi sinä et kerro omaasi?


      Kukaan muu ei tunne historiaasi, etkä ole siitä mitään kertonutkaan, Sitä tämä gang stalking teoria on kaikkein vähiten vainoharhaisin kaikista täällä olevista teorioista. Voiko olla, että väität sellaista, koska yrität salata jotakin? Mitä yrität salata?

      Kumpi on vainoharhaisempaa? Väittää, että totaalinen GS on CIA:n tai salaseuran järjestämää, vai se, että kertoo totuuden. Totuuden siitä kuinka totaalinen GS järjestetään erilaisilla proxyilla? Jokainen saa uskoa mitä haluaa ja väittää toisten varmaa tietoa vainoharhaksi hullun houreeksi.

      Toisaalta äärimmäisen lieviin gang stalking tapauksiin ei mitään proxyja tarvita: voisiko kokemasi GS:n lievin muoto olla se kaikilta salattu historiasi. En siis missään vaiheessa väittänytkään, että lievien GS tapausten tarvitsevan mitään proxyja!!!

      Käyttäkää aivoja, kyllä te erotatte totuuden valheesta ja tajuatte milloin asioita yritetään salata!!!

      • Niin... en ole kysynyt tai kyseenalaistanut kenenkään kokemuksia täällä. Sinä sen sijaan mitätöit ja teet sitä jatkuvasti. Mitä saat sellaisesta?

        nimimerkkisi kertoo kaiken .. siinä on puolitotuus ... jos joukko joukkovainottuja kokoontuisi keskenään yhteen paikkaan, olisi suuri riski, että jokin toimija päättäisi kohdistaa voimaa ko paikkaan - a target of opportunity

        nimimerkkisi perusteella voit painua takaisin puskiin huutelemaan


      • rutiköyhälopunikää

        No vastaapa, oletko ClubJonestown eli ent. Lucferian iisakki Kiemunki, joka purkaa vitutuksiaan ihmisryhmään, jolla on vielä paskamaisempaa kuin itselläsi


    • ClubJonestown

      Huh, näin siinä käy, kun ei tarkasta kirjoituksiaan ja kirjoittaa nopeasti
      Syvimmät pahoittelut, toivottavasti annatte anteeksi. Tässä siis korjattu versio, olkaa hyvä:

      "Tunnen kyllä oman historiani. Että aivan noin vainoharhaisiin juttuihin en lähde. Ja näitä lukee aika moni - olet johdattelemassa keskustelua sellaiselle alueelle, että siitä voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Mielenterveyden kannalta."

      Muut ovat jo kertoneet historiansa, miksi sinä et kerro omaasi?

      Kukaan muu ei tunne historiaasi, etkä ole siitä mitään kertonutkaan, Sitä paitsi tämä gang stalking teoria on kaikkein vähiten vainoharhaisin kaikista täällä olevista teorioista. Voiko olla, että väität sellaista, koska yrität salata jotakin? Mitä yrität salata?

      Kumpi on vainoharhaisempaa? Väittää, että totaalinen GS on CIA:n tai salaseuran järjestämää, vai se, että kertoo totuuden. Totuuden siitä kuinka totaalinen GS järjestetään erilaisilla proxyilla? Jokainen saa uskoa mitä haluaa ja väittää toisten varmaa tietoa vainoharhaksi hullun houreeksi.

      Toisaalta äärimmäisen lieviin gang stalking tapauksiin ei mitään proxyja tarvita: voisiko kokemasi GS:n lievin muoto olla se kaikilta salattu historiasi. En siis missään vaiheessa väittänytkään lievien GS tapausten tarvitsevan mitään proxyja!!!

      Käyttäkää aivoja, kyllä te erotatte totuuden valheesta ja tajuatte milloin totuutta yritetään salata: nyt muistelkaa!!!

      • riidankylväjäolet

        Vastaapa sinä, oletko entinen nimimerkki pahaveli


      • sillehaiskahtaa

        siis iisakki


      • surkeetaollaköyhä

        Siis Kiemunki. lehdistä tuttu SCC:n oikeudenkäynnin takia.


    • ClubJonestown

      "Niin... en ole kysynyt tai kyseenalaistanut kenenkään kokemuksia täällä. Sinä sen sijaan mitätöit ja teet sitä jatkuvasti. Mitä saat sellaisesta? "

      Höpön löpön, väitit kokemuksiani ja kertomustani avoimesti lievästi sanoen vainoharhaisiksi. Nyt vielä kerrot, että mitätöin kokemuksiasi - et ole kertonut mitään kokemuksistasi: miten niitä voi mitätöidä? Kysymyskin on kummallinen, mitä saan sellaisesta - en ymmärrä miten kysymys ylipäätään liittyy aiheeseen ja mitä sillä haet. Miksi muuten haet voimaa joukosta - tekstisi on kuin avunhuuto jollekin ryhmälle (puhut monikossa): keneltä haluat apuja?

      "nimimerkkisi kertoo kaiken .. siinä on puolitotuus ... jos joukko joukkovainottuja kokoontuisi keskenään yhteen paikkaan, olisi suuri riski, että jokin toimija päättäisi kohdistaa voimaa ko paikkaan - a target of opportunity"

      Taas jotain, mitä en ymmärrä. Nimimerkki on nimimerkki, ei sillä ole väliä mikä se on. Mutta sitäkin halvennat, suuri kiitos siitä. Sitten vielä ilmoitat vainottujen kokoontumisten olevan vaarallisia - oikein julistat kokoontumisten olevan vaarallisia. Sitten perään englannin kielinen lauseen osa - joka on out of place.

      "nimimerkkisi perusteella voit painua takaisin puskiin huutelemaan"

      Taas yksi näistä, näitä onkin tullut jo paljon, valitettavasti olen immuuni netissä tapahtuvalle kliiniselle syrjinnälle. Kiitos silti siitäkin.

      • rutiköyhälopunikää

        Just, Iisakki on ollut sairaalassa viime ajat tiedotuspuolella. On oppinut kliininen -sanan.


      • sinäonnellinen

        Kysynkö Tervakosken tai Hämeenlinnan paltalta.


    • ClubJonestown

      "No vastaapa, oletko ClubJonestown eli ent. Lucferian iisakki Kiemunki, joka purkaa vitutuksiaan ihmisryhmään, jolla on vielä paskamaisempaa kuin itselläsi "

      Mielestäni nimimerkillä ei ole väliä, se on vain nimimerkki. Se on lisäksi irrelevanttia, mitä muita nimimerkkejä käytän tai en käytä: tai käytänkö ylipäätään muita nimimerkkejä. Perustuen edelliseen kieltäydyn vastaamasta kysymykseesi, vaikka se on sangen asiallinen ja hyvin muotoiltu kysymys. Kiitos kysymyksestäsi, valitettavasti tällä kertaa en voinut olla avuksi.

      • rutiköyhälopunikää

        Kysynkin kuka on nimimerkin takana. Siis olet Iisakki Kiemunki, kun ei ole varaa vasta ei tai juu.

        Ei olisi kannattanut heti kättelyssä käydä kimppuuni. En tykännyt hyvää. Enkä siitä, että pidät joukkovaintotuja haaskana, jota repostelet.

        Kyllä vastaus vielä tulee.


    • ClubJonestown

      "Ei olisi kannattanut heti kättelyssä käydä kimppuuni. En tykännyt hyvää. Enkä siitä, että pidät joukkovaintotuja haaskana, jota repostelet."

      Voi hyvä tavaton, enhän minä nyt mitään sellaista tee. Harva palstalla on yhtä aktiivisesti puolustanut gang stalkattuja. Tosin olen joissain tapauksissa eri mieltä jonkun kirjoittelijan kanssa, pyrin kuitenkin olemaan kohtelias. Joskus olen vaan juonut liikaa olutta, ja viestini saattavat sen takia tuntua sellaisilta kuin kuvailet. Sitä paitsi totuus gang stalkingissa ei ole ikinä mukava tai puhdas ja sen takia totuus saattaa tuntua epämukavalta - tarkoitus ei siis tosiaankaan ole satuttaa!

      PS. Nyttenkin juon olutta litran tuopista, kun on nopea tekemään töitä jää aikaa oluen juontiin!!!

    • Googlettakaa Jonestown massacre.

      Esimerkki siitä mihin johtaa narsistisen Suuren Johtajan tie. Näen siinä vain ja ainoastaan yhden psykopaattisen mielen, joka ei kestänyt kohdata totuutta itsestään ja omista suuruuskuvitelmistaan.

      On olemassa tietynlainen mielenlaatu, joka ei katso kansallisuutta, sosiaalista tasoa, älykkyyttä tai sukupuolta, jonka olemassaolon määrittelee vain välitön positiivinen/negatiivinen palaute - yhdentekeviä.
      Em. ihmistyypille tyypillistä on katsoa peiliä, kuinka vääristävä tahansa, vääristävien tunnemaailman värejä polaroidlinssien läpi heijastavien linssien kautta, jotta ne ulkoiset kuvajaiset sopisivat sisäisiin arkkityyppisiin vääristyneisiin kantakuviin.

      Jonestownin tapauksessa näyttää olleen kyse narsistisesta ja psykopaattisesta uskonnollisen kultin johtajasta. Ei niinkään hänen seuraajistaan.

      Gangstalkingiin em. kultti liittyy toki. Liekkö sekä kohteita että stalkkareita? Se mustavalkoinen ajattelu: joko olet samaa mieltä tai et.

      Todellinen keskustelu syntyy hyväksyvästä vastakkainasettelusta.
      Ok, hyväksyn ajattelusi. Oletko tullut ajatelleeksi tätä näkökulmaa?


    • kärpässientäkökäytät

      NYT EI OLE VAIHTUNUT PELKKÄ NIMIMERKKI, VAAN MYÖS IHMINEN.



      Se taahtu ihan kohta taas, kun palkanmaksaja saa kuulla, että tämäkin on paljastettu.

      • Olisi hassua kuvitella, että vapaa-aikanaan nettiin kirjoitteleville ihmisille maksettaisiin siitä jotain ... oikeasti motiivini kirjoitteluun on narsistinen, palautteeseen perustuva... että sinänsä jos tähän on jäänyt koukkuun, se on kuin alkoholismi - jokainen kirjoittelija haluaa jonkinlaisen palautteen kirjoittamalleen ajatukselle - peilin.

        Parhaimmillaan se on hedelmällistä. Pahimmillaan tuhoavaa.
        Ja jos googletat meitsin, en ole mikään palstan aikaisemmista kirjoittelijoista. Motiivi kirjoittamiseen on kuitenkin sama.


      • riksunvainottu

        Tällä trollikijoittelulla on tavoitteena lopettaa gs-keskustelu tällä palstalla.

        Minä kartoittelen stalkkereita tämän hetken kirjoittelulla. - Olen heitellyt kalikoita ja on koiria älähdellyt.

        Nyt olen eitellyt iisakki-kalikkaa


    • ClubJonestown

      Kiitos viestistäsi temppuilija

      "Googlettakaa Jonestown massacre."

      Jonestownia pidetään yleisesti salaliittojen salaliittona. Tämän johdosta uskoisin kaikkien palstalaisten tuntevan tapauksen (tämä on salaliittopalsta). Olet täysin oikeassa tapauksesta kannattaa hankkia lisää tietoja, koska tapaus mielenkiintoinen.

      Voitte tehdä niin ja voitte myös lukaista jutun tällä palstalla. Yksi yleisimpiä salaliittoja liittyen tähän aiheeseen on se että CIA teki tietoisuuttamuuttavilla aineilla kokeita Jonestownissa. Ajankohta, jolloin kutsumattomat vieraat saapuivat Jonestowniin ja Jonestownin traagisen lopun ajankohta tukevat tätä teoriaa. Jotkut ovat jopa sitä mieltä, että koko Jonestown oli alunperinkin CIA:n johtajama tai, että Hra Jones oli CIA:n agentti.

      Syyllinen on CIA
      https://www.youtube.com/watch?v=HULqx4SP46Y

      Ja sitten vielä lisää todisteita
      https://www.youtube.com/watch?v=Ikn3AMaZ_Qk

      "Jonestownin tapauksessa näyttää olleen kyse narsistisesta ja psykopaattisesta uskonnollisen kultin johtajasta."

      Tuota on mahdotonta todistaa. Kertomuksesi on pelkkää arvelua, jolla ei ole totuuspohjaa. Tuollaisten päätelmien tekemiseksi Hra Jonesta olisi täytynyt tutkia yli kuukauden ajan psykologien taholta. Kuitenkin tämä psykologinen juttu on sangen populistinen ja siitä syystä mielenkiintoinen pointti liittyen tapaukseen Jonestown - kiitos siitä.

      • Useimmiten erilaisten lahkojen johtajat tuppaavat, väjäämättä, olemaan karismaattisia ja
        'jollain tavalla' poikkeuksellisia ihmisiä. Hyväksikäytettäviä, jos vain tietää ja tunnistaa luonteen. Siinä tullaan kaikkiin maailman erikoispalveluihin - käyttävät noita erityisiä luonteita omiin tarkoituksiinsa.


      • ClubJonestown

        Mielenkiintoinen pointti, kiitos siitä.

        Olen itsekin ihmetellyt tätä asiaa, miksi lahkon johtajat ovat yleensä karismaattisia ja vetoavalla tavalla poikkeuksellisia ihmisiä. Voiko kyseessä olla jonkinlainen luonnonvalinta, jossa useita ihmisiä pyrkii 'king piniksi', mutta vain mainitsemasi ominaisuudet tuovat himoitun aseman 'king pininä'?


      • asiaan.perehtynyt
        ClubJonestown kirjoitti:

        Mielenkiintoinen pointti, kiitos siitä.

        Olen itsekin ihmetellyt tätä asiaa, miksi lahkon johtajat ovat yleensä karismaattisia ja vetoavalla tavalla poikkeuksellisia ihmisiä. Voiko kyseessä olla jonkinlainen luonnonvalinta, jossa useita ihmisiä pyrkii 'king piniksi', mutta vain mainitsemasi ominaisuudet tuovat himoitun aseman 'king pininä'?

        Ei, kyseessä on mielisairaus.

        Lahkon johtajat ovat esim. sosio- tai psykopaatteja tai (en löydä suomenkielistä vastinetta) kärsivät tilasta nimeltä "malignant narcissism".

        He saavat hyvänolontunnetta samalla tapaa kuin narkkarit siitä kun heitä palvotaan muiden ihmisten toimesta.

        Koska tällaiset yksilöt ovat myös hyvin karismaattisia vetoavat he helposti ihmistyyppiin joka hakee hyväksyntää muilta ja on altis ulkoisille vaikutteille.

        Kaikki eivät siis toki mene tällaisten yksilöiden pauloihin, siihen tarvitaan tietyn lainen mielen heikkous tai sairaus; rikkinäinen persoona. Tästä syystä myös kulttien johtohahmot saavat seuraajansa tekemään epämääräisiä tai tavallisten normien perusteella outoja tekoja; kuten joukkomurhia (Manson family) tai joukkoitsemurhia (Jonestown).


    • ClubJonestown

      "Lahkon johtajat ovat esim. sosio- tai psykopaatteja tai (en löydä suomenkielistä vastinetta) kärsivät tilasta nimeltä "malignant narcissism"."

      En väitä, että olisit väärässä, mutta psykologeilta menee reippaasti yli kuukausi ennen kuin he pystyvät tarkasti määrittelemään sosiopaatin tai jonkun mielisairauden. Taasen psykopaatin määritteleminen on nykytieteen johdosta äärimmäisen helpppoa ja nopeaa - aivokuvaus toimii varmasti. Joten olen itse varovainen tehdessäni minkäänlaisia analyysejä, koska ne todennäköisesti menevät pieleen.

      Aivopesu voi olla yksi vaihtoehto, kun kultit tulevat kysymykseen. Jolloin kultinjohtaja tai sen jäset ei/eivät kärsi mistään tunnetusta mielisairaudesta, vaan keinotekoisesta ihmisen tarkoituksella luomasta mentaalisesta toimintamallikokonaisuudesta. Tästä esimerkkinä Mansonin perhe. Jonestown on kenties kuuluisin aivopesuun/pesuihin liitetty salaliitto.

      • tarkennusta.kaivaten

        Ymmärsinkö oikein, sanot yllä että Charles Manson ei omannut mitään mielisairautta?


    • ClubJonestown

      "Ymmärsinkö oikein, sanot yllä että Charles Manson ei omannut mitään mielisairautta? "

      En sano, mistä sinä tuon revit? Mansonin perhe on malliesimerkki aivopesusta, mutta tarkemmin ajatellen saattaa olla, että itse Mansonkin olisi ollut aivopesty. Katsoppas sen verran hurjaa porukkaa, ihan ehtoja kovia rikollisia hänen leirillään pyöri, ettei aivopesukaan ole poissuljettava vaihtoehto Charles Mansonin kohdalla. Lisäksi Mansonin tapauksessa on viitteitä noituudesta ja saatanan palvonnasta. Saatananpalvontaan taasen liitetään monesti aivopesu.

      En ala arvelemaan kenenkään mahdollisia mielisairauksia, minulla ei ole pätevyyttä siihen. Joten en ala myöskään arvelemaan Hra Mansonin henkistä tilaa.

    • valistaja

      Tässä alunperin Luciferian nyt nimi. Clubjonestown harhapuheillaan hämmentää sitä. mikä oikeasti on gang stalkingia määritelmän siis aikoinaan kehitetyn vainokokonaisuuden nimeksi annettu.

    • Quicknes

      "Tässä alunperin Luciferian nyt nimi. Clubjonestown harhapuheillaan hämmentää sitä. mikä oikeasti on gang stalkingia määritelmän siis aikoinaan kehitetyn vainokokonaisuuden nimeksi annettu. "

      Höpönlöpön pöpön. Olen sitä paitsi ainoita kirjoittajia palstalla, kenties ainoa, joka tuo juuri tuota kokonaisuutta julki. Miksi edes yrität kääntää asiat päälaelleen, ihmiset osaavat lukea viestejäni, eikä kukaan usko tuollaista kirjoittamaasi aivotonta aivo-oksennusta mitä jatkuvasti julistat minun olevan..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe