Miltähän tämä coveri kuulostaisi Floor & Nightwish

ghostcover

9

916

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei_kestä_enää_hetkeäkään

      Voisiko joku selittää tään ABBA-satanismin voittokulun. Ruotsista ei ole tullut mitään aitoa tuhanteen vuoteen eli jälkeen viikinkien ja ja tämän feikkiperinteen viljely mm. tällä foorumilla saa mieleni entisestään masentumaan. Eikö ole jo tarpeeksi suuri vitsi että ruotsalainen Sabaton laulaa sotasankaruudesta (heillähän siitä on kokemusta), pitääkö okkultismi jne. ruotsalaistaa, viedä hiekkalaatikkotasolle ja tarjoilla se meille jotenkin uutena ja hienona juttuna. HerraJumala Ville Valo, tule äkkiä takaisin, tee Join Me In Death 2 ja pelasta meidät tältä paskalta.

    • mietisnytvähän

      Ghost on erittäin suosittu jenkeissä ja tietty Euroopassa. Voittivat Grammyn. Tuollaista bändiä ei ole toista ja ideana nerokas. Ei voi sanoa että mies Ghostin takana olisi mitenkään tyhmä. Viikinkimetallia on itse asiassa Suomi pullollaan ;) Kyllä Ruotsissa on aina musiikkia osattu tehdä, vai väitätkö että huonommin kuin Suomessa ;)!

      • ei_kestä_enää_hetkeäkään

        No varmasti Ghost on suosittu, sitä ei kiistä kukaan, mutta esim tuo Grammy-pokaali kertoo enemmänkin keskinkertaisuudesta ja siitä että vain bändi tai artisti joka on kuohittu ja joka ei liikaa herätä huomiota tai tunteita voi voittaa Grammyn. Sama juttu sitten uran ehtoopuolella. Rock & Roll Hall Of Fameen pääsee jos on tarpeeksi tylsä.
        Etenkin USA:ssa ja roomalaiskatolisissa maissa on senverran uskonnollisen kasvatuksen saaneita piruparkoja että tuollainen laimea kettuilu kristinuskolle saa vastakaikua ja Ghostin matkaan heittäytyminen saa niissä maissa joillekin sellaisen ihanan, lähes seksuaalisen väreilyn ja hyvänolontunteen, mutta sitä minä en ymmärrä miksi Suomessa joku kuuntelee Ghostia jonka sanoma on mitä on ja musiikkipuolella eri vuosikymmenten uudelleenlämmittely jää pahasti puolitiehen. Hyviä biisejä ja mieleenpainuvia kertosäkeitä tai kunnon rock/metalli groovea on liian vähän jotta voitaisiin puhua merkittävästä bändistä. Hyvä esim. on uusin single Rats joka yksinkertaisesti on vain huono ja Ghostin paljon käyttämä 60-luvun brittipop ei ole Ghostin vahvinta alaa vaikka esim He Is saadaan juuri ja juuri toimimaan. Ghostin biisit eivät ole tarpeeksi hyviä ja sanoma on lähinnä vitsi kun tarkastelee rockin historiaa. Tuo vitsi toimii kerran mutta kuka haluaa kuulla sen toista kertaa.
        Lopetan tämän tällä kertaa tähän mutta jotenkin tuntuu että aiheeseen täytyy palata.
        ps. Robert Johnsonin muistoa kunnioittaen, kaipaamaan jäivät hyvän musiikin ystävät ja rohkeiden riskinottajien ihailijat.


    • gladiaattori

      Ghost on viihdettä, sitähän ihmiset kaipaa: 'leipää ja sirkushuveja' ja tienaa sillä vieläpä ihan mukavasti. Miksi kaiken pitäisi olla haudanvakavaa? Jokainen taaplaa tyylillään.

      • ei_kestä_enää_hetkeäkään

        Jos rock-/metallimusiikin tarkoitus on olla viihdettä, niin tämän foorumin ovat vallanneet jotkut ihme X-factorya seuraavat kokoomuslaiset hiphopparit. It se haen musiikista ja kirjallisuudesta elämää suurempia tarinoita jotka saavat olon ja elon maistumaan pari pykälää paremmalta. Suosittelen sitä myös muille.
        Muuten meillä euroopassa kaikki tienaa ihan mukavasti ja mitä tulee käsitteeseen "haudanvakava" paljastit olevasi tosi nuori. Et todellakaan taida käsittää mitä "haudanvakava" tarkoittaa oikeasti.
        "Jokainen taaplaa tyylillään". No se meni oikein.
        ps. Tässä on Ghostille vähän haastetta. Tämä ei ole tylsä, siksi tämä ei voita Grammya.
        Kokoomuslaisetkin tykkää eikä kaiken tarvitse olla niin haudanvakavaa:
        https://www.youtube.com/watch?v=1zMejDwiKOw


    • ei_kestä_enää_hetkeäkään

      Hah hah haa. Tarkistin RadioRockin eilisen illan ohjelmatarjonnasta ja mikäs Laura Vähähyypän vetämä ohjelma siellä alkoikaan klo 19:00 ja mikä oli aiheena. Heti klo 19:00 se näkyi täällä Nightwishin Suomi24-foorumilla. Siis tällä tasolla pyöritään, aiheet ja mielipiteet haetaan tarpeeksi "arvovaltaisesta" lähteestä jotta ei nyt ihan totaallisesti munata itseä.
      Koettakaas nyt järjestää aikaa sieltä Idols, Talent, X-factor maailmasta ja tutustukaa rock/metallimaailmaan ihan itse jotta pystytte omaehtoiseen mielipiteen muodostukseen eikä tarvitse peesata RadioRockin toimittajia. Muistakaa mihin mediakonserniin RadioRock kuuluu ja tämä näkyy myös toimitajakunnassa. Siellä on mm. aamuisin toimittaja joka on ohjannut BigBrotheria ja toiminut aiemmin Daruden roudarina ja jonka kaikkienaikojen suosikki rock-bändi on Bon Jovi. Tarvitseeko jatkaa, en mielellään jatkaisi väittelyjä henkilöiden kanssa jotka hakevat mielipiteensä tältä poruhkalta.

    • tuotto

      Unohdat nyt että esim. Nightwish soi Radio Rockilla Tarjalla, Anetella ja Floorilla höystettynä noin vähintään 10 kertaa päivässä ja näin on ollut jo ainakin parisen vuotta. On näin ollen merkittävä Teosto-maksujen kasvattaja Nightwishin kassassa.

      Mitä tulee esim. Ghostiin, niin mitä se keltään on pois mitä musiikkia tekevät? Jos joku siitä innostuu ja tykkää kuunnella niin mitä se sinulta on poijjes ollenkaan? Jokainen kuuntelee sitä musaa kuin haluaa. Ruotsissa nyt ollaan vaan yleensäottaenkin positiivisempia kuin Suomessa. Katsoppa vaikka joskus ohjelmaa Allsång på Skansen. Ihmiset hymyilevät, laulavat ja ovat luonnollisen ja rennon oloisia ja tunnelma on loistava. Vastaavassa suomalaisessa ohjelmassa varmaan istuttaisiin naama nurinpäin ja totisena laulettaisiin. Meillä on slaavilainen melankolia ja muu katajaisuus jonka ylitse ei tahdota päästä millään että joskus uskallettaisiin hymyillä ja nauttia elämästä ;)

      • ei_kestä_enää_hetkeäkään

        Hyvä että soittavat Nightwishia. Yllätyin itsekin kun aloin sillointällöin kuunnella korporaatiota aamuisin ennen joulua (Moisio on ainut aito tyyppi koko firmassa ja häntä kuuntelen mielelläni). Pidin taukoa sitä ennen noin puolitoistavuotta. Kait sielläkin nykyään myönnetään Nightwishin asema Suomen musiikkimaailmassa kun potkivat sen Heikelän toimituksesta v*****n. Hänellä kait oli jotain ongelmia Nightwishin ja lähinnä Tuomas Holopaisen suhteen.
        Mitä tulee ruotsalaisuuteen niin härregud jos ikuna ymmärtäisit kuinka ohkainen on tuo kuuluisa ruotsalainen ulkokultaisuus, iloisuus ja rentous. Siis rasistisempaa kansaa et tältä planeetalta löydä. Laput silmiltä, historiankirjat käteen ja rohkeasti opiskelemaan ruotsalaisuutta hieman eri näkövinkkelistä kuin siitä mihin meidän oma eliitti meitä ohjaa.
        Erityisesti kehottaisin kiinnittämään huomiota ruotsalaisten suhtautumiseen suomalaisiin läpi vuosikymmenten, kait siellä vieläkin jossain päin ruotsia jonkun yliopiston syövereissä mittaillaan suomalaisten kalloja etsien merkkejä milloin mistäkin.
        Ruotsalainen teennäinen iloisuus ei siis sinänsä merkitse mitään. Kyllähän iso poruhka saadaan soittamaan naama messingillä vaikka pieremällä Beethovenin viides sinfonia jos löytyy tarpeeksi hyvät syyt ja treenarit. Se on vaan siitä kiinni kaipaako elämäänsä teennäisyyttä ja ulkokultaisuutta vai rehellisyyttä ja sisäistä sivistystä ja jaloutta.


      • Ilm

        Turistit aina sanovat, että ruotsalaiset ovat kylmiä ja koppavia. Suomalaiset sen sijaan ovat vähän ujoja mutta ystävällisiä ja avuliaita. Itse en viitsi Ruotsissa käydä, mutta sellainen kuva minullakin on.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe