Kuinka monta sukupuolta on olemassa?

Alabama_nigger

Hei kaikki liberaalit!
Saisinko vastauksen siihen kun vonkotatte siitä että sukupuolia on enemmän kuin kaksi niin kuinka monta niitä sitten on?
Ette edes itse pysty vastaamaan järjettömiin väitöksiinne. Joskus niitä on 76 ja joskus miljoona. Helikopterikin on nykyään sukupuoli!? Ja se että haluat olla jokin muu kuin nainen tai mies tai ei kumpikaan(psyykkisesti) ei meinaa että fyysisesti olet jotain muuta. Korjaa sukupuolesi jos haluat mutta älä väitä että niitä olisi enemmän tai vähemmän. Tarkoitusperäni ei ole loukkaava tai mitenkään syrjivä haluaisin vain vastauksen tähän kysymykseen kiitos.

19

449

  Vastaukset

  • Kaksi. Dna-rihmoja on kaksi ja kun evoluutio päätti miten estetään se, että yksilö lisääntyy itsensä kanssa se keksi sukupuolet.

   • Näin siis useimmissa tapauksissa ja ihmisissä kun niistähä tässä taiettiin puhua.


  • Kuka vonkottaa ja missä?
   Yksilöi.

   • ole mies ja vastaa .. kysymykseen ..


   • olemies kirjoitti:

    ole mies ja vastaa .. kysymykseen ..

    En ole missään nähnyt että joku jossain väittäisi sukupuolia olevan kahta enempää millään eliöllä.


  • kaksi

  • Biologisia sukupuolia on kaksi, mies ja nainen. Joskus on epäselvää, kumpi on, tällöin kyseessä on intersukupuolisuus. Oma kokemus sukupolesta on asia erikseen, nainen, mies, jotain niiden väliltä, tai ei mitään näistä. Mielestäni esimerkiksi transmiehet ovat samalla tavalla miehiä kuin biologiset miehet. Itse ajattelen, että sukupuoli jaetaan kahteen osaan, biologiseen ja henkiseen. Tärkeintä on kunnioittaa toisen omaa kokemusta sukupuolestaan, eli jos joku ei halua tulla kutsutuksi mieheksi, kunnioittakaa sitä, älkääkä kutsuko häntä mieheksi.

   • "Biologisia sukupuolia on kaksi, mies ja nainen. Joskus on epäselvää, kumpi on, tällöin kyseessä on intersukupuolisuus. Oma kokemus sukupolesta on asia erikseen, nainen, mies, jotain niiden väliltä, tai ei mitään näistä. Mielestäni esimerkiksi transmiehet ovat samalla tavalla miehiä kuin biologiset miehet. Itse ajattelen, että sukupuoli jaetaan kahteen osaan, biologiseen ja henkiseen. Tärkeintä on kunnioittaa toisen omaa kokemusta sukupuolestaan, eli jos joku ei halua tulla kutsutuksi mieheksi, kunnioittakaa sitä, älkääkä kutsuko häntä mieheksi."

    Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi - ei miksikään muusukupuoleksi.

    "Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi Hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi Hän loi heidät." (1.Moos.1:27)

    Mitään muita kuin biologisia sukupuolia, ei ole olemassakaan. Yhtään "muusukupuolista" ihmistä ei ole ollut koko ihmiskunnan historian aikana eikä tule koskaan olemaan. Ihminen on joko hedelmöittäjä (mies) tai hedelmöitettävä (nainen) Mitään välimuotoa näiden kahden välillä ei voi olla edes teoriassa.

    Ihmisen sukupuoli määräytyy jo hedelmöityksessä, eikä sitä voida eikä tarvitse muuttaa tai korjata sen jälkeen mitenkään. Ihmisen kokemukset eivät määrää ihmisen sukupuolta, vaan biologia.

    Ns. intersukupuolisetkin ovat joko miehiä tai naisia, vaikka heidän sukupuoltaan ei heidän vammaisuutensa takia pystytäkään määrittelemään.

    Jos biologinen mies kokee olevansa nainen tai päinvastoin, niin ongelma on silloin yläpäässä eikä alapäässä. Siksi kaikki ns. sukupuolenkorjausleikkaukset ja hormoonihoidot ovat täysin väärä tapa ratkaista heidän ongelmansa.


  • Kaksi sukupuolta. Munakkaita ja nisäkkäitä.

  • Kastemato voi kuulemma lisääntyä itsensä kanssa. Onko hän sitten kumpaa sukupuolta?

   • Vihjaatklo että esim. transut kuuluvat matojen luokkaan?


   • uteljas kirjoitti:

    Vihjaatklo että esim. transut kuuluvat matojen luokkaan?

    Eihän nuo lisäänny muutoin kuin keinotekoisesti.


   • Kastemadolla on kaksi sukupuolta, mutta ne sukupuolet on fyysisesti kaikissa samoissa kastemadoissa. Kastemato on siis aidosti hermafrodiitti. Vrt. kasvit joilla emi- ja hedekukat on samassa yksilössä.


  • Kolme. ;Miehet, naiset, ja muut.

  • Normaaliväestössä kaksi, muutamia sekä-että. Kretuissa on myös viljalti tuhkamunia.

  • kaksi tietenkin

  • Mielestäni kolme kategoriaa riittää. Mies, nainen, ja muu. Kaikkien pakottaminen kahteen muottiin on sekä epäeettistä että tieteen kannalta järjetöntä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Biologisia sukupuolia on ainoastaan kaksi. Ei ole olemassa kolmatta sukupuolta "muu" - ainoastaan sukupuoli-identiteetti voi olla muunsukupuolinen, mutta ei sukupuoli.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisen_sukupuoli

    Komlas ukupuoli "muu" tulee kysymykseen kun ulkoiset sukuelimet ja kehon rakenne eivät yksikäsitteisesti kerro onko kyseessä mies vai nainen. Yleensä syynä on kromosomihäiriö

    https://en.wikipedia.org/wiki/Sex_chromosome_anomalies

    Sille kategorialle "muu" on siis oikeasti käyttöä biologiankin mukaan.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   136
   6907
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   111
   1210
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   1165
  4. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   36
   1137