Maisa Torpan porttikielto ralleihin

Tuurinlintuset

Maisalla on sisäpiirin mukaan täyskielto ralleihin. Vai oletteko nähneet Maisan hehkutusta, että ralleissa ollaan. Niin ette ole, kun Mäkinen on kieltänyt Maisan esiintymisen ralleissa, ja kilpailupaikoilla olon. Taisi olla viimeksi Jyväskylässä, eli kohta tulee vuosi siitäkin
Tieto on lähipiiriltä.
Ei se Tommi Mäkinen ihan uuno mies ole.

61 kommenttia

Vastaukset

 • No, kyllähän Maisa aina "pesiytyy" rallien lähelle johonkin hotelliin JM rahoilla elelemään. Varmasti hänelle mukavampi vaihtoehto. Shoppeilee ja lähettelee herutuskuvia instassa zemppiviesteiksi JMlle. Elävät varmasti kummankin mielestä unelmaelämää. Maisa saa tuhlata ja JM saa lohtua, kun ei rallit suju. Eipä muuten ole ollut lehdissä Maisan YO-kirjoituksien tulosta? Piti keväällä kirjoittaa ylioppilaaksi.

  • Ei muuten ole lähimaillakaan ralleja ollut. Mistä olet moista keksinyt, vai heittääkö maantietosi noin paljon.


  • Varikkotyttö-Maisan aika on ohi.


 • Jari-Matti makaa Maisan joka rallin jälkeen huolella.

 • Tuskin Maisuli viihtyisikään pölyisellä pientareella..paljon kivempi tuhlata latvalahon rahoja.

  • Parempi on ettei menekään ralleja seuraamaan. Kuskit ajaisi "metsään" huomatessaan noin upean mimmin yleisössä.


  • No kyllä sitten hitaasti ajaa, jos on aikaa huomata yleisössä seisovia.


  • häiriötekijä kirjoitti:

   Parempi on ettei menekään ralleja seuraamaan. Kuskit ajaisi "metsään" huomatessaan noin upean mimmin yleisössä.

   Kaunis siis,mistä? Livenä Maisan nähnyt,eikä mikään maailmanluokan kaunorat ollut ja jos kaikki tekohärpäkkeet riisutaan pois niin jää jäljelle pelkkä kalju..Sori en ole kateellinen


  • Lähes poikkeuksettahan Latvalan poika löytää rallireitiltä kuopan, ojan tai puun, jonka kanssa ottaa yhteen. Ja jos ei, niin joko hajoaa auto tai muut ajavat lujempaa. Eli periaatteessa maisulin visiitit ralleihin olisivat lyhyitä, kun ukolta loppuu kisa ennenaikoja keskeytykseen. Tässä meillä uusi McCrash (McRae, tunnettiin Suomessa lisänimellä Kilin-Colin, auto useasti katollaan).


  • hööhhh kirjoitti:

   Lähes poikkeuksettahan Latvalan poika löytää rallireitiltä kuopan, ojan tai puun, jonka kanssa ottaa yhteen. Ja jos ei, niin joko hajoaa auto tai muut ajavat lujempaa. Eli periaatteessa maisulin visiitit ralleihin olisivat lyhyitä, kun ukolta loppuu kisa ennenaikoja keskeytykseen. Tässä meillä uusi McCrash (McRae, tunnettiin Suomessa lisänimellä Kilin-Colin, auto useasti katollaan).

   Colin McRae oli maailmanmestari, toisin kuin Metsä-Matti Latvala.


 • Kyllä käy kalliiksi tämä MaisaYaris_Matille.

 • Joo ei tommi ole uuno. Mistäköhän porttikielto juontaa juurensa? Sekoittaako Maisa kauneudellaan henkilökunnan päät?...

  • Kauneudesta ei tietenkään ole kyse (rakennussarjalla kun on koottu koko misu). Maisa poltti välinsä Toyotalla, eikä ole toivottua seuraa seuraa siellä. Kyllähän Toyotankin porukka näkee mikä hepsankeikka Maisuli on.


  • MMiettinen kirjoitti:

   Kauneudesta ei tietenkään ole kyse (rakennussarjalla kun on koottu koko misu). Maisa poltti välinsä Toyotalla, eikä ole toivottua seuraa seuraa siellä. Kyllähän Toyotankin porukka näkee mikä hepsankeikka Maisuli on.

   Pyydystelikö Maisuli mekaanikkoja varikolla samaan aikaan kun Jari-Matti runttasi autoaan niskat kyyryssä pitkin ralliteitä?


 • Ihmekös, että Latvalalla on kausi mennyt perseelleen, energia menee Maisan kurveissa kaarteluun ja varmaan jännittää, että mitä vielä Maisan historiasta löytyykään. Tuskin tuo mitään asiaa kertoo totuuden mukaisesti. Kannattaisi nyt pitää siitä taloudestaan huolta, muuten Maisa bongaa lehdestä jonkun rikkaamman urheilijan. Näinhän itse myönsi tehneensä ja oikein harmitteli julkisesti, "että miten helppoa oli valita kuva lehdestä ja pokata". Luulisi Latvalaa miehenä tuollaiset kommentit hävettävän, mutta luulee varmaankin Maisan rakastuneen häneen itseensä.

  • Eikös ne vihitä tänä kesänä? Persaukisten on turha julkkisjuorupalstan kautta yrittää heitä erottaa ja kuvitella Maisan jäävän vapaille markkinoille ja saataville.


  • haaveetkaatuu kirjoitti:

   Eikös ne vihitä tänä kesänä? Persaukisten on turha julkkisjuorupalstan kautta yrittää heitä erottaa ja kuvitella Maisan jäävän vapaille markkinoille ja saataville.

   Juu, Maisa ei persaukisille avaudu. Vaikka ruma, mutta rikas, eikä muuten ole häitä tulossa kesällä(sisäpiiritieto)


  • tojota kirjoitti:

   Juu, Maisa ei persaukisille avaudu. Vaikka ruma, mutta rikas, eikä muuten ole häitä tulossa kesällä(sisäpiiritieto)

   Jari-Mattihan jallitti Maisaa useamman vuoden. Kyllä se alkuperäinen kiinnostus lähti rallikuskista itsestään. Ja kyllä ne vihitään tänä kesänä.


  • haaveetkaatuu kirjoitti:

   Eikös ne vihitä tänä kesänä? Persaukisten on turha julkkisjuorupalstan kautta yrittää heitä erottaa ja kuvitella Maisan jäävän vapaille markkinoille ja saataville.

   Ihan kuin täällä nillittäminen muuttais jotain oikeassa elämässä...


  • tojota kirjoitti:

   Juu, Maisa ei persaukisille avaudu. Vaikka ruma, mutta rikas, eikä muuten ole häitä tulossa kesällä(sisäpiiritieto)

   Ei todellakaan ole häitä nyt tulossa. Ehkä J-M jallitti alkuun, mutta nyt on alkanut tajuamaan millainen Maisa on oikeasti. Kovin vähän yhdessä mitään nykyisin tekevät. Mitä tuollaisen kanssa voi tehdä, kun seksi alkaa jäämään. Ei yhtään mitään.


 • Kauankohan ukkoa kiinnostaa muovinen tyhjäpää vosu???

 • Kyllä Maisa on pakko päästä vihille, sillä kilpakumppani Martina Aitolehti pääsee rikkaisiin naimisiin yläluokkaan kuuluvan suomenruotsalaisen pojan kanssa. Maisalle mieheksi valikoitui pohjanmaalainen rallikuski, mutta eiköhän raha korvaa kaiken.

 • Siinä meillä kesän sulomorsiot, Martti ja Maisa:D

 • Niinpä, oikein suomineidot. Kaksi "luonnon kaunista", suloista, ihana luonteista, puhtoista, rehellistä ja oikeata "vaimoainesta"olevaa jokamiehen unelmaa!

  • HEH eihän kumpikaan tarvitse kuin sen yhden rakkaan. Muut miehet voi olla heistä mitä mieltä haluavat.


 • Kyllä Maisa unohti lapsensa.

 • Maisa unohtelee aika paljon, useimmin asioista sen totuuden. Hienoa, että on anteeksi antava (ilmeisesti syvä kristillinen vakaumus) aviomies tulossa. Jatkossakin varmasti uskoo Maisan valheita ja kääntää toisen poskensa henkisille läimäyksille. Lehdet varmasti ovat itse paholaisen tuotoksia, kun kirjoittavat pullantuoksuisesta ja rakastavasta äidistä ilkeitä valheita. Missähän se Maisulin uhkaama oikeusjuttu viipyy niitä seiskan "valheita" vastaan?

 • Myötätunnot Maisalle. Varmasti vaikeaa, kun ei astu samalle ruudulle esim.Minttu Räikkösen kanssa, vaikka itsensä lukee " ajajavaimoihin". Minttu kun edustaa tyylikkäästi miehensä rinnalla, menneisyydessä ei valehdeltavaa ja varmasti Mintun glamouri on haluttu lisä F1 varikon VIP tiloihin. Kansainväliset lehdet noteeraavat Mintun hillityn tyylikkyyden ja Minttu hienosti on taustalla tukena, ei pyri kaikenmaailman hömppäjuttuihin miehensä maineen mukana. Kun aloittivat Kimin kanssa seurustelun, antoiko mitään yhteishaastatteluja, haastatteluja, jne? Kyllä vaan voi Maisa voisi hieman ottaa oppia, mitä on tyylikäs edustaminen ja ulkonäkö. Mintussa näkyy laatu ja tyylitaju, Maisassa näkyy hillittömän suuri tarve saada huomiota. Kun vertaisi sahmppanjaa ja muumilimua toisiinsa.

  • Erittäin hyvin kiteytetty. Maisassa on vain köyhänmiehen halpaa klamööriä, joka on teko-osista koottu. MInttu on tyylikäs ja hänellä VIP passit varikolle, toisin kun Maisalla nykyisin. Edes talli ei halua häntä paikalla diivailemaan ja sotkemaan asioita. Ymmärrän hyvin. Mitä annettavaa hänellä on? Ei mitään.


  • Voishan se järkätä kaikille kuskeille kimppakivaa , sitähän se parhaiten osaa.


  • Niin Minttu kuin Maisuli ovat Seiskan tähtityttösiä. Molemmat ymmärtävät rahan ja sen tuoman vapauden päälle. Kateelliset täällä uikuttaa. ..Jos Matti tai Kimi olisivat tavallisia autokuskeja Vantaalta, kumpikin naisista häviäisi kuin pieru Saharaan. Mintulla on tosiaan huomattavasti enemmän tyylitajua kuin tällä siikoniblondilla, vaikka rouva Räikkösenkin pukeutumisesta voisi joskus päätellä, että on menossa yökerhoon, ei varikolle..
   Jenni Dahlman se parhaimman diilin aikoinaan teki, antoi aikansa ymmärtää, ei saanut lasta aikaiseksi Kimille, mutta otti sievoiset
   ” kipurahat” ( elatuksen ) ja ei kun uutta matoa koukkuun toisen rikkaan typeryksen luo. Ei ihme, että nauraa pankkiin mennessään... ;DD


 • Minttu työskenteli lentoemäntänä ja vaikka oli tähtityttönä, niin ei siitä lähtenyt mihinkään tissitussu-linjalle. Maisa keskittyi tienaamaan tekastuilla raskauksilla ja kiristyksillä eli eiköhän rva. Räikkönen ole asiansa hoitanut ja hoitaa edelleenkin tyylikkäästi. Eipä ole kieltoa tullut varikolle ja onkos yhdesäkään kansainvälisessä lehdessä ihailtu Maisan tyylikkyyttä? Häntä ei ole edes noteerattu, vaikka kovasti (kun vielä näkyi ralleissa) oli framilla J-M kainalossa.

  • Minttu sai pullan uuniin ja siten pääsi tyylikkäästi rikkaan miehen kanssa naimisiin. Nyt voi vain nauttia elättinä olemisesta, kun lapsetkin hoitaa nanny. Kyllä siinä entiset lentopiiat kateellisina puhkuvat, kun heittävät känttyä ja mustikkamehua matkustajien eteen muutaman kympin päiväliksalla.
   Maisa on halpistuote vailla minkäänlaista tyylitajua. Ei jaksa edes kommentoida. Toivottavasti Jari-Matti tulee vielä järkiinsä.


 • Kovasti käytetynoloinen ja edellisissä muhinoissa siinnyt Maisa on jo rahastanut latvalan ja samalla tuhonnut rallimiehen uran. Latvala ei tule koskaan voittamaan mitään, huohottaa vain ratissa kuin paniikkikohtauksen saanut.. Tänäk on lahjakas, latva liian neuroottinen voittamaan yhtään mitään.

  • Maisuli on e-toivottua henkilö ralleissa, koska vaan sotkee asioita.


 • Tuurin ohjelmassa Maisulista sai aika yksinkertaisen kuvan..ja tuskin kiinnostaa tylsä arki, vähän hepsankeikkamainen..Paljon täytyy antaa miehen anteeksi,jos unohtaa tämän akan menneisyyden..En usko,että kultahäitä viettävät..

 • Tuskin ukkoakaan kauan jaksaa jättisilarit kiinnostaa ja muija nyt etsii jostain rahakkaamman elättäjän.

  • ju, parempi olisi molemmille, että lähtisivät omille teilleen.


  • Tienhaarassa kirjoitti:

   ju, parempi olisi molemmille, että lähtisivät omille teilleen.

   Olen samaa mieltä. noiden kahden yhteiselo on jotenkin luonnotonta.


 • Jali-Matin kaa ois kova juttu jöötiä!

 • Jos tässä kuviossa jokin matchaa niin siinä on nuija ja tosinuija löytäneet toisensa. Yksinkertainen latvalaho onnesta soikeena kun saanut oman blondin pumpattavan barbaran jota paukutella, ja blondi saanut sen viimesen suht koht tienaavan elättäjän.

  Joku sanoi että Torppa löytää rikkaamman vielä. Täh? Tolla maineella turha edes kuvitella muuta kuin kertakäyttöön... Ellei sitten lähde sinne Miamiin kuten Tuksu teki😂

  • Tuksu on tehnyt muuttoa Miamiin jo yli 10 vuotta.


 • Kyllä Maisa on senverran vahdittava vosu, että Jari-Matti ajaa pelkkiä keskeytyksiä,kun hermo on niin piukassa.
  Saa nähdä toteutuuko toi hääskenario tänä kesänä, vähän tuppaa epäilyttämään.
  Rallikuski on haastiksissa kuin maansa myynyt, kaikki entinen letkeys ja hyväntuulisuus on miehestä kadonnut.
  Maisa itse on taas palannut entisiin kujeisiinsa ja postailee antavia kuvia itsestään, vaikka kovasti lupasi pysyä poissa julkisuudesta.
  Ero uutinen voi tulla hyvinkin pian

 • Eipä näytä J-M:n ralliura oikein etenevän, aina jokin kivi tai kanto osuu kohdalle ja keskeytys tulee. Jossakin ralliraportissa oli, että saattaa olla ura loppusuoralla Mäkisen tallissa.
  Mielenkiintoista nähdä, riittääkö rakkaus Maisan kanssa ja vietetäänkö kesähäitä. Ainakin Maisa jatkaa entisiä metkuilujaan ja kuvailee nettiin kuvia, joissa nännit näpöttää, sanotaanko riittävästi

  • HEH, HEH vai ihan nännit nöpöttää. Salli mun nauraa.


  • vanhako.olet kirjoitti:

   HEH, HEH vai ihan nännit nöpöttää. Salli mun nauraa.

   Sanos muuta. Vanhat äijät kyttää Maisan nännejä.


  • rietastelijat kirjoitti:

   Sanos muuta. Vanhat äijät kyttää Maisan nännejä.

   Joo tai joku karvaton kolli, joka ei ole naista nähnyt kosketusetäisyydeltä.


  • Hah haa, enpä ole vanha äijä, joka kyttäis Maisan ulkonäöstä yhtään mitään. En myöskään seuraavan arvailijan karvaton kolli.
   Olen yli kuuskymppinen nainen, joka tulee hyvin toimeen ilman tätä palstaakin. Joskus tulee lueskeltua ja nyt, kun olen hellepäivän jatkeeksi nauttinut kaksi lasia (tosin á 12 cl), niin tuli melko spontaanisti otettua tähän kantaa.
   Ja tieto on ihan suoraan Hymyn otsikosta 19.05.2018: "Nännit nöpöttävät ahnaina - Maisa Torppa, voi jumaleissön vuoden pornahtavin kuva sinulta!"
   Että se siitä


  • kai.män.pieleen kirjoitti:

   Hah haa, enpä ole vanha äijä, joka kyttäis Maisan ulkonäöstä yhtään mitään. En myöskään seuraavan arvailijan karvaton kolli.
   Olen yli kuuskymppinen nainen, joka tulee hyvin toimeen ilman tätä palstaakin. Joskus tulee lueskeltua ja nyt, kun olen hellepäivän jatkeeksi nauttinut kaksi lasia (tosin á 12 cl), niin tuli melko spontaanisti otettua tähän kantaa.
   Ja tieto on ihan suoraan Hymyn otsikosta 19.05.2018: "Nännit nöpöttävät ahnaina - Maisa Torppa, voi jumaleissön vuoden pornahtavin kuva sinulta!"
   Että se siitä

   Sun kommenttisi kyllä tunnistaa, vaikka yrität muuksi itsesi muuntaa.


  • Jahas, kukahan minä mielestäsi oon?


  • kai.män.pieleen kirjoitti:

   Jahas, kukahan minä mielestäsi oon?

   Kaikki muutkin käyttämäsi nikit huomioiden, ole se yksi ja sama TUHKALUUKKU.


  • Voi voi kun meni mehtään. Niinkuin yllä kerroin, olen eläkeläismuija ja kommentoin täällä satunnaisesti, joten ei mulla täällä hirveen monta nikkiä ole.
   Mutta teitä vainoharhaisia "nikkien tunnistajia" täällä tuntuu parveilevan. Eikä muuta, kun soromnoo ja hyvää jatkoo teillekin


 • Maisa menossa JM kannustamaan Sardiniaan( lakaisee varmaan kivet auton edestä pois ja kaataa lähiseudun puut). Tarvitsee lomaa, juu kyllä on rankkaa pitää sponsori tyytyväisenä, kun kaikki ilkeät kivet ja puut hyökkäävät elättäjän auton eteen. Siinä vaiheessa, kun tallipaikka on mennyt ja pätäkkä huvennut tililtä saamme varmaankin lukea " kasvoimme Jari-Matin kanssa erillemme"- otsikon. Ylhäällä verrattiin Maisaa Minttu Räikköseen ja oli osuva vertaus. Mintun ei tarvitse todistaa maailamlle, että nännit sojottaa kivasti.

  • Kas Maisakin lukee näitä palstoja ja alkanut kinuta J-m:ltä, että ota ralliin mukaan, tai et saa.
   Uskon vasta, kun näen instan täynnä Toyotan pilttusta kuvia. Ei muuten tule!


 • Jokos tämä naisen turhake on valmistunut...eikös ole opinnot meneillään seuraavista aloista...ylioppilas, kätilö, lähihoitaja, sairaanhoitaja, jäikö joku vielä mainitsematta, kiirettä pitää, kun on jatkuvaan ollut ulkomailla. Samanlainen bimbo on tuossa Tuurin ohjelmassa kuin muissakin, vaikka väittää esittävänsä bimboa. Aikooko siis loppuikänsä "esittää bimboa"???Telkussa ei ole minkäännäköinen, kun ei voi käsitellä ulkonäköään, niinkuin kuvissa.

  • Maisa on julkisuudelle perso ja huomiohakuinen.
   Hankkisipa jonkin ammatin ja menisi oikeisiin töihin.


  • Mitä se osaisi tehdä?


 • Tuuri ohjelmassa Maisa kertoi ajaneensa MEIDÄN Lexuksen ojaa. Kyllä naurattaatuon mirkun röykeys.

  • Kuka vajaa antaa auton tuommoisen bimbon käsiin???!!!


  • bimboliikenteessä kirjoitti:

   Kuka vajaa antaa auton tuommoisen bimbon käsiin???!!!

   Maisa Torppa alkaa muistuttaa erään makkara omistaja rouvaa , Matin ex : sää .
   Nyt sitten uusin tieto ,Latvala torppaa suunnitellut häät , kertoon Seiska lehti .
   Eli nyt on suunnitellut uudenvuoden häät torpattu !


Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.