Maisa Torpan porttikielto ralleihin

Tuurinlintuset

Maisalla on sisäpiirin mukaan täyskielto ralleihin. Vai oletteko nähneet Maisan hehkutusta, että ralleissa ollaan. Niin ette ole, kun Mäkinen on kieltänyt Maisan esiintymisen ralleissa, ja kilpailupaikoilla olon. Taisi olla viimeksi Jyväskylässä, eli kohta tulee vuosi siitäkin
Tieto on lähipiiriltä.
Ei se Tommi Mäkinen ihan uuno mies ole.

129

4440

  Vastaukset

  • No, kyllähän Maisa aina "pesiytyy" rallien lähelle johonkin hotelliin JM rahoilla elelemään. Varmasti hänelle mukavampi vaihtoehto. Shoppeilee ja lähettelee herutuskuvia instassa zemppiviesteiksi JMlle. Elävät varmasti kummankin mielestä unelmaelämää. Maisa saa tuhlata ja JM saa lohtua, kun ei rallit suju. Eipä muuten ole ollut lehdissä Maisan YO-kirjoituksien tulosta? Piti keväällä kirjoittaa ylioppilaaksi.

   • Ei muuten ole lähimaillakaan ralleja ollut. Mistä olet moista keksinyt, vai heittääkö maantietosi noin paljon.


   • Varikkotyttö-Maisan aika on ohi.


   • Me Naisten huhtikuisen (2019) haastattelun mukaan tallilta on usein soitettu Maisalle ja aneltu häntä kisapaikalle, koska Jari-Matti on silloin paljon levollisempi. Kieltäytyminen on ollut hänestä raastavaa, mutta kun hän on halunnut tehdä omaa juttuaan, niin ei ole voinut sitten tallin toiveisiin vastata. Että siinä nyt saitte syyn, miksi ei ole ralleissa näkynyt.


   • Mennyt-aika-ei-palaa kirjoitti:

    Varikkotyttö-Maisan aika on ohi.

    Rullailkaa tästä reilusti alaspäin.


   • Nyttemmin, kun Latvala heivasi pettävän tyrkyn, niin tyrkky on kunnostanut mollaamaan Latvalaa lehtien haastatteluissa. Pitkää aikaa ei ole kulunut siitä, kun Maisa kertoi toivovansa vai pelkkää hyvää Latvalalle, nyt kuitenkin haukkuu tätä pettämisistä, mutta mitään todisteita naisella ei ole lyödä ns. pöytään.


  • Jari-Matti makaa Maisan joka rallin jälkeen huolella.

   • Kuka se TM-tallin mies oli, jonka huhuttiin suhteilevan Maisan kassa (sisäpiirin juttu) kuulemma ja asia hoidettu kaikessa hiljaisuudessa, ettei Latvalan ajot olisi kärsineet.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuka se TM-tallin mies oli, jonka huhuttiin suhteilevan Maisan kassa (sisäpiirin juttu) kuulemma ja asia hoidettu kaikessa hiljaisuudessa, ettei Latvalan ajot olisi kärsineet.

    Niin, tuosta salaperäisestä varikkomiehestä saisi jo tulla selvyys 🤨 Toivottavasti joku tuosta ”vuotaa”, niin oppii muija pitämään suunsa kiinni ja lopettaa syyttelemästä perusteettomasti JM:ää. Maisan pettämisestä on todisteena lukuisat lehtijutut ja kuvat Seiskassa. Maisan väittämiä kuutta naista!! joiden kanssa Latvala olisi pettänyt, ei näy eikä kuulu. Kysymys kuuluu, miksi Maisalla on tarve solvata Latvalaa? Luulisi, että onnellisesti naimisissa oleva nainen keskittyisi aviomieheensä 😃


  • Tuskin Maisuli viihtyisikään pölyisellä pientareella..paljon kivempi tuhlata latvalahon rahoja.

   • Parempi on ettei menekään ralleja seuraamaan. Kuskit ajaisi "metsään" huomatessaan noin upean mimmin yleisössä.


   • No kyllä sitten hitaasti ajaa, jos on aikaa huomata yleisössä seisovia.


   • häiriötekijä kirjoitti:

    Parempi on ettei menekään ralleja seuraamaan. Kuskit ajaisi "metsään" huomatessaan noin upean mimmin yleisössä.

    Kaunis siis,mistä? Livenä Maisan nähnyt,eikä mikään maailmanluokan kaunorat ollut ja jos kaikki tekohärpäkkeet riisutaan pois niin jää jäljelle pelkkä kalju..Sori en ole kateellinen


   • Lähes poikkeuksettahan Latvalan poika löytää rallireitiltä kuopan, ojan tai puun, jonka kanssa ottaa yhteen. Ja jos ei, niin joko hajoaa auto tai muut ajavat lujempaa. Eli periaatteessa maisulin visiitit ralleihin olisivat lyhyitä, kun ukolta loppuu kisa ennenaikoja keskeytykseen. Tässä meillä uusi McCrash (McRae, tunnettiin Suomessa lisänimellä Kilin-Colin, auto useasti katollaan).


   • hööhhh kirjoitti:

    Lähes poikkeuksettahan Latvalan poika löytää rallireitiltä kuopan, ojan tai puun, jonka kanssa ottaa yhteen. Ja jos ei, niin joko hajoaa auto tai muut ajavat lujempaa. Eli periaatteessa maisulin visiitit ralleihin olisivat lyhyitä, kun ukolta loppuu kisa ennenaikoja keskeytykseen. Tässä meillä uusi McCrash (McRae, tunnettiin Suomessa lisänimellä Kilin-Colin, auto useasti katollaan).

    Colin McRae oli maailmanmestari, toisin kuin Metsä-Matti Latvala.


   • Kyllä on valtava ero Maisalla ja esim. Minttu Räikkösellä. Minttu Räikkönen on löytänyt tyylinsä ja todella hyvän sellaisen, ei häpäise miestään missään tilanteessa, osaa käyttäytyä, liian paljastavat asut kuuluvat hänellä (ehkä) makuuhuoneeseen, uimarannallakin aina tyylikkäässä uima-asussa 👍 juhlapuvut järjestään tunnettujen suunnittelijoiden käsialaa. Mintusta ei ole Seiskan otsikoissa koskaan tällaista: kyllä nyt ovat ahnaat nännit törröllään...Kyllä nyt on pornoa...Nyt vilahti..Mintusta kirjoitetaan asiallisesti ja kunnioittavasti. Olkoonkin ollut Seiskan Tähtityttö, mutta mitään törkeää ja rikollista hän ei ole koskaan tehnyt. Näillä Maisoilla ei ole mitään edellytyksiä tulla edes hitusen kunnioitetuiksi 🤔 Itse ovat oman elämänsä ryvettäneet. Ei olla osattu ajatella omaa nokkaa pidemmälle, eikä varsinkaan mietitty seurauksia.


  • Kyllä käy kalliiksi tämä MaisaYaris_Matille.

  • Joo ei tommi ole uuno. Mistäköhän porttikielto juontaa juurensa? Sekoittaako Maisa kauneudellaan henkilökunnan päät?...

   • Kauneudesta ei tietenkään ole kyse (rakennussarjalla kun on koottu koko misu). Maisa poltti välinsä Toyotalla, eikä ole toivottua seuraa seuraa siellä. Kyllähän Toyotankin porukka näkee mikä hepsankeikka Maisuli on.


   • MMiettinen kirjoitti:

    Kauneudesta ei tietenkään ole kyse (rakennussarjalla kun on koottu koko misu). Maisa poltti välinsä Toyotalla, eikä ole toivottua seuraa seuraa siellä. Kyllähän Toyotankin porukka näkee mikä hepsankeikka Maisuli on.

    Pyydystelikö Maisuli mekaanikkoja varikolla samaan aikaan kun Jari-Matti runttasi autoaan niskat kyyryssä pitkin ralliteitä?


   • MMiettinen kirjoitti:

    Kauneudesta ei tietenkään ole kyse (rakennussarjalla kun on koottu koko misu). Maisa poltti välinsä Toyotalla, eikä ole toivottua seuraa seuraa siellä. Kyllähän Toyotankin porukka näkee mikä hepsankeikka Maisuli on.

    Löytyy todella mielenkiintoista tekstiä Maisasta tuolta alempaa 👀


  • Ihmekös, että Latvalalla on kausi mennyt perseelleen, energia menee Maisan kurveissa kaarteluun ja varmaan jännittää, että mitä vielä Maisan historiasta löytyykään. Tuskin tuo mitään asiaa kertoo totuuden mukaisesti. Kannattaisi nyt pitää siitä taloudestaan huolta, muuten Maisa bongaa lehdestä jonkun rikkaamman urheilijan. Näinhän itse myönsi tehneensä ja oikein harmitteli julkisesti, "että miten helppoa oli valita kuva lehdestä ja pokata". Luulisi Latvalaa miehenä tuollaiset kommentit hävettävän, mutta luulee varmaankin Maisan rakastuneen häneen itseensä.

   • Eikös ne vihitä tänä kesänä? Persaukisten on turha julkkisjuorupalstan kautta yrittää heitä erottaa ja kuvitella Maisan jäävän vapaille markkinoille ja saataville.


   • haaveetkaatuu kirjoitti:

    Eikös ne vihitä tänä kesänä? Persaukisten on turha julkkisjuorupalstan kautta yrittää heitä erottaa ja kuvitella Maisan jäävän vapaille markkinoille ja saataville.

    Juu, Maisa ei persaukisille avaudu. Vaikka ruma, mutta rikas, eikä muuten ole häitä tulossa kesällä(sisäpiiritieto)


   • tojota kirjoitti:

    Juu, Maisa ei persaukisille avaudu. Vaikka ruma, mutta rikas, eikä muuten ole häitä tulossa kesällä(sisäpiiritieto)

    Jari-Mattihan jallitti Maisaa useamman vuoden. Kyllä se alkuperäinen kiinnostus lähti rallikuskista itsestään. Ja kyllä ne vihitään tänä kesänä.


   • haaveetkaatuu kirjoitti:

    Eikös ne vihitä tänä kesänä? Persaukisten on turha julkkisjuorupalstan kautta yrittää heitä erottaa ja kuvitella Maisan jäävän vapaille markkinoille ja saataville.

    Ihan kuin täällä nillittäminen muuttais jotain oikeassa elämässä...


   • tojota kirjoitti:

    Juu, Maisa ei persaukisille avaudu. Vaikka ruma, mutta rikas, eikä muuten ole häitä tulossa kesällä(sisäpiiritieto)

    Ei todellakaan ole häitä nyt tulossa. Ehkä J-M jallitti alkuun, mutta nyt on alkanut tajuamaan millainen Maisa on oikeasti. Kovin vähän yhdessä mitään nykyisin tekevät. Mitä tuollaisen kanssa voi tehdä, kun seksi alkaa jäämään. Ei yhtään mitään.


   • sulla.väärät.tiedot kirjoitti:

    Jari-Mattihan jallitti Maisaa useamman vuoden. Kyllä se alkuperäinen kiinnostus lähti rallikuskista itsestään. Ja kyllä ne vihitään tänä kesänä.

    Siis minä vuonna vihitään?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siis minä vuonna vihitään?

    Siis Maisahan vihittiin perhetutun kanssa 🤗 Ei tuosta koskaan rouva Latvalaa tule. Ennen helvetti jäätyy 😨


  • Kauankohan ukkoa kiinnostaa muovinen tyhjäpää vosu???

  • Kyllä Maisa on pakko päästä vihille, sillä kilpakumppani Martina Aitolehti pääsee rikkaisiin naimisiin yläluokkaan kuuluvan suomenruotsalaisen pojan kanssa. Maisalle mieheksi valikoitui pohjanmaalainen rallikuski, mutta eiköhän raha korvaa kaiken.

   • Ei ole päässyt Martinakaan vielä naimisiin 🤣 Aina jotenkin osaa möhliä asiansa kesken hääsuunnitelmien 🤔


  • Siinä meillä kesän sulomorsiot, Martti ja Maisa:D

  • Niinpä, oikein suomineidot. Kaksi "luonnon kaunista", suloista, ihana luonteista, puhtoista, rehellistä ja oikeata "vaimoainesta"olevaa jokamiehen unelmaa!

   • HEH eihän kumpikaan tarvitse kuin sen yhden rakkaan. Muut miehet voi olla heistä mitä mieltä haluavat.


  • Kyllä Maisa unohti lapsensa.

  • Maisa unohtelee aika paljon, useimmin asioista sen totuuden. Hienoa, että on anteeksi antava (ilmeisesti syvä kristillinen vakaumus) aviomies tulossa. Jatkossakin varmasti uskoo Maisan valheita ja kääntää toisen poskensa henkisille läimäyksille. Lehdet varmasti ovat itse paholaisen tuotoksia, kun kirjoittavat pullantuoksuisesta ja rakastavasta äidistä ilkeitä valheita. Missähän se Maisulin uhkaama oikeusjuttu viipyy niitä seiskan "valheita" vastaan?

  • Myötätunnot Maisalle. Varmasti vaikeaa, kun ei astu samalle ruudulle esim.Minttu Räikkösen kanssa, vaikka itsensä lukee " ajajavaimoihin". Minttu kun edustaa tyylikkäästi miehensä rinnalla, menneisyydessä ei valehdeltavaa ja varmasti Mintun glamouri on haluttu lisä F1 varikon VIP tiloihin. Kansainväliset lehdet noteeraavat Mintun hillityn tyylikkyyden ja Minttu hienosti on taustalla tukena, ei pyri kaikenmaailman hömppäjuttuihin miehensä maineen mukana. Kun aloittivat Kimin kanssa seurustelun, antoiko mitään yhteishaastatteluja, haastatteluja, jne? Kyllä vaan voi Maisa voisi hieman ottaa oppia, mitä on tyylikäs edustaminen ja ulkonäkö. Mintussa näkyy laatu ja tyylitaju, Maisassa näkyy hillittömän suuri tarve saada huomiota. Kun vertaisi sahmppanjaa ja muumilimua toisiinsa.

   • Erittäin hyvin kiteytetty. Maisassa on vain köyhänmiehen halpaa klamööriä, joka on teko-osista koottu. MInttu on tyylikäs ja hänellä VIP passit varikolle, toisin kun Maisalla nykyisin. Edes talli ei halua häntä paikalla diivailemaan ja sotkemaan asioita. Ymmärrän hyvin. Mitä annettavaa hänellä on? Ei mitään.


   • Voishan se järkätä kaikille kuskeille kimppakivaa , sitähän se parhaiten osaa.


   • Niin Minttu kuin Maisuli ovat Seiskan tähtityttösiä. Molemmat ymmärtävät rahan ja sen tuoman vapauden päälle. Kateelliset täällä uikuttaa. ..Jos Matti tai Kimi olisivat tavallisia autokuskeja Vantaalta, kumpikin naisista häviäisi kuin pieru Saharaan. Mintulla on tosiaan huomattavasti enemmän tyylitajua kuin tällä siikoniblondilla, vaikka rouva Räikkösenkin pukeutumisesta voisi joskus päätellä, että on menossa yökerhoon, ei varikolle..
    Jenni Dahlman se parhaimman diilin aikoinaan teki, antoi aikansa ymmärtää, ei saanut lasta aikaiseksi Kimille, mutta otti sievoiset
    ” kipurahat” ( elatuksen ) ja ei kun uutta matoa koukkuun toisen rikkaan typeryksen luo. Ei ihme, että nauraa pankkiin mennessään... ;DD


  • Minttu työskenteli lentoemäntänä ja vaikka oli tähtityttönä, niin ei siitä lähtenyt mihinkään tissitussu-linjalle. Maisa keskittyi tienaamaan tekastuilla raskauksilla ja kiristyksillä eli eiköhän rva. Räikkönen ole asiansa hoitanut ja hoitaa edelleenkin tyylikkäästi. Eipä ole kieltoa tullut varikolle ja onkos yhdesäkään kansainvälisessä lehdessä ihailtu Maisan tyylikkyyttä? Häntä ei ole edes noteerattu, vaikka kovasti (kun vielä näkyi ralleissa) oli framilla J-M kainalossa.

   • Minttu sai pullan uuniin ja siten pääsi tyylikkäästi rikkaan miehen kanssa naimisiin. Nyt voi vain nauttia elättinä olemisesta, kun lapsetkin hoitaa nanny. Kyllä siinä entiset lentopiiat kateellisina puhkuvat, kun heittävät känttyä ja mustikkamehua matkustajien eteen muutaman kympin päiväliksalla.
    Maisa on halpistuote vailla minkäänlaista tyylitajua. Ei jaksa edes kommentoida. Toivottavasti Jari-Matti tulee vielä järkiinsä.


   • Minttua näkee usein varikolla todella tyylikkäänä 👍 Hänestä uutisoidaankin suunnilleen näin: Kaunis Ja tyylikäs Minttu Räikkönen kannustamassa miestään...Upea ja tyylikäs Minttu Räikkönen suloisten lastensa kanssa onnittelemassa Kimi-isää...Jos tuosta Maisasta joskus kirjoitetaan ulkomaalaisissa- tai edes suomalaisissa lehdissä noin, niin ISO risti täytyy vetää seinään 😂 Maisa on sellainen suttujulkkis tissitoppeineen. Murrosiän tasolle jääneiden kollien märkä unelma 😛


  • Kovasti käytetynoloinen ja edellisissä muhinoissa siinnyt Maisa on jo rahastanut latvalan ja samalla tuhonnut rallimiehen uran. Latvala ei tule koskaan voittamaan mitään, huohottaa vain ratissa kuin paniikkikohtauksen saanut.. Tänäk on lahjakas, latva liian neuroottinen voittamaan yhtään mitään.

   • Maisuli on e-toivottua henkilö ralleissa, koska vaan sotkee asioita.


   • Oikein ennustit 17.5.2018- kommentissa 😳 Noinhan se pääpiirteiltään meni 👍


  • Tuurin ohjelmassa Maisulista sai aika yksinkertaisen kuvan..ja tuskin kiinnostaa tylsä arki, vähän hepsankeikkamainen..Paljon täytyy antaa miehen anteeksi,jos unohtaa tämän akan menneisyyden..En usko,että kultahäitä viettävät..

  • Tuskin ukkoakaan kauan jaksaa jättisilarit kiinnostaa ja muija nyt etsii jostain rahakkaamman elättäjän.

   • ju, parempi olisi molemmille, että lähtisivät omille teilleen.


   • Tienhaarassa kirjoitti:

    ju, parempi olisi molemmille, että lähtisivät omille teilleen.

    Olen samaa mieltä. noiden kahden yhteiselo on jotenkin luonnotonta.


  • Jali-Matin kaa ois kova juttu jöötiä!

  • Jos tässä kuviossa jokin matchaa niin siinä on nuija ja tosinuija löytäneet toisensa. Yksinkertainen latvalaho onnesta soikeena kun saanut oman blondin pumpattavan barbaran jota paukutella, ja blondi saanut sen viimesen suht koht tienaavan elättäjän.

   Joku sanoi että Torppa löytää rikkaamman vielä. Täh? Tolla maineella turha edes kuvitella muuta kuin kertakäyttöön... Ellei sitten lähde sinne Miamiin kuten Tuksu teki😂

   • Tuksu on tehnyt muuttoa Miamiin jo yli 10 vuotta.


  • Kyllä Maisa on senverran vahdittava vosu, että Jari-Matti ajaa pelkkiä keskeytyksiä,kun hermo on niin piukassa.
   Saa nähdä toteutuuko toi hääskenario tänä kesänä, vähän tuppaa epäilyttämään.
   Rallikuski on haastiksissa kuin maansa myynyt, kaikki entinen letkeys ja hyväntuulisuus on miehestä kadonnut.
   Maisa itse on taas palannut entisiin kujeisiinsa ja postailee antavia kuvia itsestään, vaikka kovasti lupasi pysyä poissa julkisuudesta.
   Ero uutinen voi tulla hyvinkin pian

  • Eipä näytä J-M:n ralliura oikein etenevän, aina jokin kivi tai kanto osuu kohdalle ja keskeytys tulee. Jossakin ralliraportissa oli, että saattaa olla ura loppusuoralla Mäkisen tallissa.
   Mielenkiintoista nähdä, riittääkö rakkaus Maisan kanssa ja vietetäänkö kesähäitä. Ainakin Maisa jatkaa entisiä metkuilujaan ja kuvailee nettiin kuvia, joissa nännit näpöttää, sanotaanko riittävästi

   • HEH, HEH vai ihan nännit nöpöttää. Salli mun nauraa.


   • vanhako.olet kirjoitti:

    HEH, HEH vai ihan nännit nöpöttää. Salli mun nauraa.

    Sanos muuta. Vanhat äijät kyttää Maisan nännejä.


   • rietastelijat kirjoitti:

    Sanos muuta. Vanhat äijät kyttää Maisan nännejä.

    Joo tai joku karvaton kolli, joka ei ole naista nähnyt kosketusetäisyydeltä.


   • Hah haa, enpä ole vanha äijä, joka kyttäis Maisan ulkonäöstä yhtään mitään. En myöskään seuraavan arvailijan karvaton kolli.
    Olen yli kuuskymppinen nainen, joka tulee hyvin toimeen ilman tätä palstaakin. Joskus tulee lueskeltua ja nyt, kun olen hellepäivän jatkeeksi nauttinut kaksi lasia (tosin á 12 cl), niin tuli melko spontaanisti otettua tähän kantaa.
    Ja tieto on ihan suoraan Hymyn otsikosta 19.05.2018: "Nännit nöpöttävät ahnaina - Maisa Torppa, voi jumaleissön vuoden pornahtavin kuva sinulta!"
    Että se siitä


   • kai.män.pieleen kirjoitti:

    Hah haa, enpä ole vanha äijä, joka kyttäis Maisan ulkonäöstä yhtään mitään. En myöskään seuraavan arvailijan karvaton kolli.
    Olen yli kuuskymppinen nainen, joka tulee hyvin toimeen ilman tätä palstaakin. Joskus tulee lueskeltua ja nyt, kun olen hellepäivän jatkeeksi nauttinut kaksi lasia (tosin á 12 cl), niin tuli melko spontaanisti otettua tähän kantaa.
    Ja tieto on ihan suoraan Hymyn otsikosta 19.05.2018: "Nännit nöpöttävät ahnaina - Maisa Torppa, voi jumaleissön vuoden pornahtavin kuva sinulta!"
    Että se siitä

    Sun kommenttisi kyllä tunnistaa, vaikka yrität muuksi itsesi muuntaa.


   • Jahas, kukahan minä mielestäsi oon?


   • kai.män.pieleen kirjoitti:

    Jahas, kukahan minä mielestäsi oon?

    Kaikki muutkin käyttämäsi nikit huomioiden, ole se yksi ja sama TUHKALUUKKU.


   • Voi voi kun meni mehtään. Niinkuin yllä kerroin, olen eläkeläismuija ja kommentoin täällä satunnaisesti, joten ei mulla täällä hirveen monta nikkiä ole.
    Mutta teitä vainoharhaisia "nikkien tunnistajia" täällä tuntuu parveilevan. Eikä muuta, kun soromnoo ja hyvää jatkoo teillekin


   • kai.män.pieleen kirjoitti:

    Hah haa, enpä ole vanha äijä, joka kyttäis Maisan ulkonäöstä yhtään mitään. En myöskään seuraavan arvailijan karvaton kolli.
    Olen yli kuuskymppinen nainen, joka tulee hyvin toimeen ilman tätä palstaakin. Joskus tulee lueskeltua ja nyt, kun olen hellepäivän jatkeeksi nauttinut kaksi lasia (tosin á 12 cl), niin tuli melko spontaanisti otettua tähän kantaa.
    Ja tieto on ihan suoraan Hymyn otsikosta 19.05.2018: "Nännit nöpöttävät ahnaina - Maisa Torppa, voi jumaleissön vuoden pornahtavin kuva sinulta!"
    Että se siitä

    Tällaisia otsikoita ei Minttu Räikkösestä kirjoiteta 😊 Mintusta kirjoitetaan tasokkaita juttuja..myös Seiskassa.


  • Maisa menossa JM kannustamaan Sardiniaan( lakaisee varmaan kivet auton edestä pois ja kaataa lähiseudun puut). Tarvitsee lomaa, juu kyllä on rankkaa pitää sponsori tyytyväisenä, kun kaikki ilkeät kivet ja puut hyökkäävät elättäjän auton eteen. Siinä vaiheessa, kun tallipaikka on mennyt ja pätäkkä huvennut tililtä saamme varmaankin lukea " kasvoimme Jari-Matin kanssa erillemme"- otsikon. Ylhäällä verrattiin Maisaa Minttu Räikköseen ja oli osuva vertaus. Mintun ei tarvitse todistaa maailamlle, että nännit sojottaa kivasti.

   • Kas Maisakin lukee näitä palstoja ja alkanut kinuta J-m:ltä, että ota ralliin mukaan, tai et saa.
    Uskon vasta, kun näen instan täynnä Toyotan pilttusta kuvia. Ei muuten tule!


  • Jokos tämä naisen turhake on valmistunut...eikös ole opinnot meneillään seuraavista aloista...ylioppilas, kätilö, lähihoitaja, sairaanhoitaja, jäikö joku vielä mainitsematta, kiirettä pitää, kun on jatkuvaan ollut ulkomailla. Samanlainen bimbo on tuossa Tuurin ohjelmassa kuin muissakin, vaikka väittää esittävänsä bimboa. Aikooko siis loppuikänsä "esittää bimboa"???Telkussa ei ole minkäännäköinen, kun ei voi käsitellä ulkonäköään, niinkuin kuvissa.

   • Maisa on julkisuudelle perso ja huomiohakuinen.
    Hankkisipa jonkin ammatin ja menisi oikeisiin töihin.


   • Mitä se osaisi tehdä?


  • Tuuri ohjelmassa Maisa kertoi ajaneensa MEIDÄN Lexuksen ojaa. Kyllä naurattaatuon mirkun röykeys.

   • Kuka vajaa antaa auton tuommoisen bimbon käsiin???!!!


   • bimboliikenteessä kirjoitti:

    Kuka vajaa antaa auton tuommoisen bimbon käsiin???!!!

    Maisa Torppa alkaa muistuttaa erään makkara omistaja rouvaa , Matin ex : sää .
    Nyt sitten uusin tieto ,Latvala torppaa suunnitellut häät , kertoon Seiska lehti .
    Eli nyt on suunnitellut uudenvuoden häät torpattu !


  • Maisa on varattujen miesten kanssa sekstaillut 16-17vuotiaasta lähtien. Tuntenut Maisan siihen asti kun Maisa oli 25v ja sen jälkeen välit meni kun Maisa heilasteli avomieheni kanssa, ero tuli minun ja avomieheni kanssa puhtaasti Maisan avattua taas sakset. Sillon 24-25v Maisa kertoi että ollut jo siihen aikaan yli 300miehen kanssa, kertoo kaiken Maisasta, jakorasia ja rosvo ja petoksiakin tehnyt mutta ne asiat sovittu ennenkuin syytteet nostettu. Olen 100% varma että Maisa petoksilla saanut Jari-Matin tileiltä siirrettyä rahaa kavereiden tileille. Omistaa edelleen Suomen epäluotettavin ihminen tittelin ja ei sitä kukaan häneltä saa! Odotellaan milloin media alkaa Maisan rikoksia tutkimaan, sisältää myös petoksien lisäksi useita erilaisia rikoksia muu muassa huumausaineet, ei Maisa ole niin enkeli kun antaa ymmärtää. Seuraava paikka Maisalle kun Suomessa maine lopullisesti mennyt on lähteä Dubaihin sheikkien poljettavaksi. Maisalla ystäväni kotiavain ollut useamman vuoden, varasti sen, asia selvisi myöhemmin. Vaikka kaikki tietää Maisan vieneen avaimen niin tyhmä kun on kiisti asian jyrkästi. Eikö kukaan ihmettele miks maisalla ei ole kun pari kaveria??? Se huijannut ja varastanut lähes kaikilta ex kavereiltaan. Semmonen leidi.

   • Komppaan sua 100% faktojen osalta. En ole mikään kateellinen ruikuttaja vaan ihan totta huolissani miten nämä ihan todet asiat mitä kerroit ei mene syystä tai toisesta ihmisten jakeluun. Kyseinen lortto ja varas on myös oleillut lähipiirissäni ja aiheutti vain tuhoa kiristämällä ja valheilla. Loppupäätös on varmasti monella tanssia Maisan pillin mukaan, ettei seuraukset käy silmille. No, onneksi karma varmasti osuu vielä hänellekin.


   • Kannattais myös herätellä huomiota lisää Maisan ainoaan ystävään Ninniin, joka kirjoillakin oli Latvalan luona. Petos sekä kiristys toimintaa on myös hänellä, viimeinen tieto oli että valhein ja petoksin sai huijattua ihan silikonit. Tällä henkilöllä siis on itsellä mies ja lapsi, mutta asustelee kirjoilla Latvalan luona koska tiukkaa taloudellisesti - samaan aikaan huijaa ulkomailla asuvalta mieheltä petoksin rahat silikoneihin? Ja hauskinta, että tämä mimmi on vielä aktiivisesti ilmiantamassa kommentteja, valkopesu huh huh. Näiden mimmien maineet, taso ja temput on aika monien tiedossa onneksi, toivottavasti kohta loppujenkin niin vältytään rotilta kaikki. - piri pintaan


   • En puolustele nyt ketään, mutta ei se sinun avomiehesikään mikään enkeli sitten ole ollut. Jokaisella on oma halu ja tahto kuitenkin. Molemmat kohtelivat sinua törkeästi, jos tämä totta.


   • Jos tuo kaikki on totta, niin muijahan on ihan mätä sisältä. Uskomatonta 👀


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kannattais myös herätellä huomiota lisää Maisan ainoaan ystävään Ninniin, joka kirjoillakin oli Latvalan luona. Petos sekä kiristys toimintaa on myös hänellä, viimeinen tieto oli että valhein ja petoksin sai huijattua ihan silikonit. Tällä henkilöllä siis on itsellä mies ja lapsi, mutta asustelee kirjoilla Latvalan luona koska tiukkaa taloudellisesti - samaan aikaan huijaa ulkomailla asuvalta mieheltä petoksin rahat silikoneihin? Ja hauskinta, että tämä mimmi on vielä aktiivisesti ilmiantamassa kommentteja, valkopesu huh huh. Näiden mimmien maineet, taso ja temput on aika monien tiedossa onneksi, toivottavasti kohta loppujenkin niin vältytään rotilta kaikki. - piri pintaan

    Mikä ihminen tuo Ninni on? Miksi Latvala antaisi sen asua luonaan? Tulee jotenkin mieleen, että kyllä nyt kylttiä miestä naiset uunottaa oikein kunnolla 🤔


   • Anonyymi kirjoitti:

    Komppaan sua 100% faktojen osalta. En ole mikään kateellinen ruikuttaja vaan ihan totta huolissani miten nämä ihan todet asiat mitä kerroit ei mene syystä tai toisesta ihmisten jakeluun. Kyseinen lortto ja varas on myös oleillut lähipiirissäni ja aiheutti vain tuhoa kiristämällä ja valheilla. Loppupäätös on varmasti monella tanssia Maisan pillin mukaan, ettei seuraukset käy silmille. No, onneksi karma varmasti osuu vielä hänellekin.

    Menee jakeluun, että joku maisaa avomiehensä uskottomuudesta syyllistävä tyyppi vuodesta toiseen kiertää eri keskustelupalstoilla jauhamassa tätä samaa. Koittaisi päästä elämässä eteenpäin. Surullinen tapaus jotenkin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Menee jakeluun, että joku maisaa avomiehensä uskottomuudesta syyllistävä tyyppi vuodesta toiseen kiertää eri keskustelupalstoilla jauhamassa tätä samaa. Koittaisi päästä elämässä eteenpäin. Surullinen tapaus jotenkin.

    Ja Maisa lopettais omalta osaltaan ja oppis elämään seesteisesti, niin mitään keskusteluja ei syntyisi. Emmeköhän taas saa lukea jotain draamaa lehdistä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Menee jakeluun, että joku maisaa avomiehensä uskottomuudesta syyllistävä tyyppi vuodesta toiseen kiertää eri keskustelupalstoilla jauhamassa tätä samaa. Koittaisi päästä elämässä eteenpäin. Surullinen tapaus jotenkin.

    Totuus ei pala tulessakaan ja menneisyyden haamut on pitkät 🤔


   • Anonyymi kirjoitti:

    Menee jakeluun, että joku maisaa avomiehensä uskottomuudesta syyllistävä tyyppi vuodesta toiseen kiertää eri keskustelupalstoilla jauhamassa tätä samaa. Koittaisi päästä elämässä eteenpäin. Surullinen tapaus jotenkin.

    Naimisissahan Maisa oli lapsensa isän kanssa silloin kun petti tätä parhaan ystävänsä miehen kanssa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Naimisissahan Maisa oli lapsensa isän kanssa silloin kun petti tätä parhaan ystävänsä miehen kanssa.

    Maisan miestä ei ed kommentissa mainittu, vai oliko hänkin uskoton?
    Mutta järkyttävää, jos joku on jäänyt jauhamaan vuosiksi jotain noin vanhaa juttua. Siis eihän se varmaan koskaan unohdu, eikä ole tarpeenkaan, mutta että käyttää aikaansa kirjoittelemalla maisa-ketjuihin.


   • Liittyykö jotenkin tähän Ranta-Ahon huumekeissiin?


  • Täyttä asiaa!

   Maisa on patologinen valehtelija . Maisa on myös joskus sanonut että haluaan itselleen miehen joka elättää häntä. Maisan on käynyt niin moni mies läpi ja Maisalla on joku pakkomielle varattuihin mieheen ja sillä ei ole väliä vaikka olisi ystävän mies. Kaikki menneisyyden valehtelut,kiristykset ,varkaudet ym ja nyt vielä jotkut puolustaa Maisaa kun se kävi paneskelee sen it-miehen kanssa. En yhtään ihmettele jos Maisalla on ollut näitä miehiä suhteen aikana useampikin. J-M taitaa olla vähän hitaalla käyvä tapaus. Moni ois jo aikoja sitten tajunnut että Maisa on vaan sen takia kun saa itselleen rahaa. Oikeita töitä tää ei koskaan tehnyt ja ei varmaan tuu tekemäänkään. Kiva se on muidien rahoilla leveillä ja poseerata. Porttikielto Toyotalle kertoo jo aika paljon. Ei niitä porttareita noin vaan tyhjästä tule.
   Eikö tää Ninni oo se sama joka väärensi niitä raskaus "todistuksia" Maisalle, jotta neiti voisi kiristää rahaa miehiltä?

   Maisa luulee olevansa jotenkin erityisen kaunis ja haluttava. Maisa on niin feikki ja mitään kaunista hänessä ei ole ollut moneen vuoteen, ei ulkoisesti eikä sisäisesti.
   En tajua miten tätä eukkoa jotkut fanittaa ja ihailee.
   Maisa on jo sen ikänen, että pitäs oikeasti henkisen tason olla vähän suurempi kuin 12-vuotiaan. Karseinta on, että tän neidin valheet ja selitykset osuu ja uppoaa joihinkin, vaikka on puhunut itsensä niin solmuun jo useasti. Maisan elämä perustuu valehtuun.

   Julkisuuteen hän ei kuulu, vaan terapiaan.

  • SIt jotkut Maisan fanit ei nää tän eukon oikeeta luonnetta vaan kuittaa asiat että arvostelijat on rumia,lihavia ja tyhmiä :D

   Maisaltakin loppunut panokset monta kertaa ja sitten otetaan käyttää kateus-kortti kun ei enää muuhun pystytä.

  • Ei Maisa tolla tyylillä voi jatkaa kovin pitkälle. Ikää tulee ja ei kukaan halua pidemmänpäälle tollasta petollista ja kulahtanutta kurppaa katella. En ihmetelisi jos Maisan seuraava vallotus on joku vanha ukko.
   Samaan karsinaan Tukiainen kanssa .

   • Jos tuo kaikki kirjoitettu on totta, niin täytyy sanoa, että JM on tyhmistä tyhmin kaikista miehistä. Ilmankos on, kommenttien mukaan, tarvinnut värkkiäkin käydä kiristyttämässä 👀


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos tuo kaikki kirjoitettu on totta, niin täytyy sanoa, että JM on tyhmistä tyhmin kaikista miehistä. Ilmankos on, kommenttien mukaan, tarvinnut värkkiäkin käydä kiristyttämässä 👀

    Onneksi JM on nyt, toivottavasti, päässyt tuosta turhakkeesta eroon. Latvalan perhe voi huokaista helpotuksesta kun ei tarvitse enää hävetä miniäkokelaan tempauksia ja törttöilyjä. Latvalan äidin sydäntä ihan varmasti särkee se, kuinka isot oppirahat joutui hänen poikansa maksamaan tyrkyn takia. Meni ura, meni rahaa ja kaiken kukkuraksi leimattiin Suomen suurimmaksi aisankannattajaksi 😳 Tuosta ei mies kovin nopeasti toivu. Hyväuskoinen, kiltti mies vedettiin muutaman kerran rumasti kölin alta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onneksi JM on nyt, toivottavasti, päässyt tuosta turhakkeesta eroon. Latvalan perhe voi huokaista helpotuksesta kun ei tarvitse enää hävetä miniäkokelaan tempauksia ja törttöilyjä. Latvalan äidin sydäntä ihan varmasti särkee se, kuinka isot oppirahat joutui hänen poikansa maksamaan tyrkyn takia. Meni ura, meni rahaa ja kaiken kukkuraksi leimattiin Suomen suurimmaksi aisankannattajaksi 😳 Tuosta ei mies kovin nopeasti toivu. Hyväuskoinen, kiltti mies vedettiin muutaman kerran rumasti kölin alta.

    Ja kuten olemme huomanneet ei Latvala ole päässyt Maisasta eroon. Lemmenloma ja Häämatka Latvalan rahoilla poiki aikamoiset keskustelut jajopa MTV3 otti kantaa asiaan tuoden Latvalan framille.

    Ja eiköhän tässä parin viikon perästä avauduta taas lehtien palstoilla.


  • Masa-torppa tamperelaisittan lausuttuna

  • Tuollainen ihminen ei muutu. Osaa vaan kietoa, kokemuksen lisääntyessä, valheet ja petokset ” kauniimpiin paketteihin”.

  • Kuka se TM racing tm-mies on kenellä on sisäpiirin tiedon mukaan ollut suhde Torpan kanssa? Ovat kuulemma joutuneet kiinni ja homma hoidettu niin, että Torpasta tehtiin uhri ja homma kaunisteltiin Latvalalle sen takia, etteivät ajot kärsi 🤨 Tuosta Torpasta on näköjään ollut vain "iloa" Latvalalle vuosien saatossa (sarkasmia).

   • Eikö kukaan tiedä? Onko muita?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö kukaan tiedä? Onko muita?

    Yleisesti "rallipiireissä" tiedetään tästä "pikkuhairahduksesta", mutta J-M taisi ollut ainut, kenelle ei muistettu kertoa asiasta. Tai siis "voi olla" että se oli "kielletty ylemmältä taholta kertomasta".


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yleisesti "rallipiireissä" tiedetään tästä "pikkuhairahduksesta", mutta J-M taisi ollut ainut, kenelle ei muistettu kertoa asiasta. Tai siis "voi olla" että se oli "kielletty ylemmältä taholta kertomasta".

    Sai vihiä asiasta ja kuulemma kerrottiin ns. kaunisteltu versio, jossa Maisasta tehtiin, ei voi nauramatta kertoa, UHRI 😂🤣 että juttu ei olisi vaikuttanut JM ajamiseen haitallisesti. Tällaista juttua liikkuu pitkin kommenttipalstoja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sai vihiä asiasta ja kuulemma kerrottiin ns. kaunisteltu versio, jossa Maisasta tehtiin, ei voi nauramatta kertoa, UHRI 😂🤣 että juttu ei olisi vaikuttanut JM ajamiseen haitallisesti. Tällaista juttua liikkuu pitkin kommenttipalstoja.

    Kyllä tästäkin pian kuullaan. Medialla on varmaan nyt jo niin paljon kerrottavaa Maisan tempauksista, että on vaikeaa valita missä järjestyksessä kirjoittaisi 👍 Voi olla, että Maisan kannattaisi lähteä Uusivirran hoteisiin Dubaihin häntä koipien välissä ja aloittaa ura lentoemona, kun kerran se koulutuskin tuli hankittua. Rikas Dubain miljardööri kainaloon kustantamaan ökyelämää 😉 Täällä kotimaassa tuskin kovin moni jäisi kaipaamaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sai vihiä asiasta ja kuulemma kerrottiin ns. kaunisteltu versio, jossa Maisasta tehtiin, ei voi nauramatta kertoa, UHRI 😂🤣 että juttu ei olisi vaikuttanut JM ajamiseen haitallisesti. Tällaista juttua liikkuu pitkin kommenttipalstoja.

    Vai menikö niin päin, että maisan mustasukkaisuus esti jari-matin kanssakäymistä muiden naisten kanssa tallilla. Nythän syväkurkut eri palstoilla ovat oikaisseet pakkomielteisen asiasta jankkaajan stooria, Itsestäni se tuntuu loogisemmalta, kun tietää jari-matin vapautuneen käytöksen nyt kun on taas sinkku. Sitä pohdin, miksi hänen naissuhteensa ovat niin kliseisiä. Kuka enää nykypäivänä pitää coolina kahden naisen käpälöintiä samanaikaisesti mairea hymy huulillaan paparazzeille poseeraten. Ehkä nyt kun ei ole manageria toppuuttelemassa
    ja kuratoimassa julkikuvaaa, niin alkaa totuus paljastua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vai menikö niin päin, että maisan mustasukkaisuus esti jari-matin kanssakäymistä muiden naisten kanssa tallilla. Nythän syväkurkut eri palstoilla ovat oikaisseet pakkomielteisen asiasta jankkaajan stooria, Itsestäni se tuntuu loogisemmalta, kun tietää jari-matin vapautuneen käytöksen nyt kun on taas sinkku. Sitä pohdin, miksi hänen naissuhteensa ovat niin kliseisiä. Kuka enää nykypäivänä pitää coolina kahden naisen käpälöintiä samanaikaisesti mairea hymy huulillaan paparazzeille poseeraten. Ehkä nyt kun ei ole manageria toppuuttelemassa
    ja kuratoimassa julkikuvaaa, niin alkaa totuus paljastua.

    Kun olet kisaamassa, niin ei siellä ole aikaa iltaisin rillutella. Aikasesta aamusta iltaan rallipätkillä, huollot ja auton säädöt. Siinä naiset mielessä ole. Kun kisa loppuu, bilettää menee muut kuin kuskit ja kartturit. Se on työtä ei huvia.

    Sen takia Maisaa näkynyt varikolla kun ei siellä mitään ollut. Ei siellä kenelläkään ole aikaa tissityrkkyjä viihdyttä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vai menikö niin päin, että maisan mustasukkaisuus esti jari-matin kanssakäymistä muiden naisten kanssa tallilla. Nythän syväkurkut eri palstoilla ovat oikaisseet pakkomielteisen asiasta jankkaajan stooria, Itsestäni se tuntuu loogisemmalta, kun tietää jari-matin vapautuneen käytöksen nyt kun on taas sinkku. Sitä pohdin, miksi hänen naissuhteensa ovat niin kliseisiä. Kuka enää nykypäivänä pitää coolina kahden naisen käpälöintiä samanaikaisesti mairea hymy huulillaan paparazzeille poseeraten. Ehkä nyt kun ei ole manageria toppuuttelemassa
    ja kuratoimassa julkikuvaaa, niin alkaa totuus paljastua.

    Sisäpiirin ”juorujen” mukaan on suhteillut jonkun TM rc tm- miehen kanssa Latvalan selän takana. Jos näin on ollut, niin tulee varmasti julki vielä joskus. Taitaa Julkkis itse yrittää kaunistella asiaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kun olet kisaamassa, niin ei siellä ole aikaa iltaisin rillutella. Aikasesta aamusta iltaan rallipätkillä, huollot ja auton säädöt. Siinä naiset mielessä ole. Kun kisa loppuu, bilettää menee muut kuin kuskit ja kartturit. Se on työtä ei huvia.

    Sen takia Maisaa näkynyt varikolla kun ei siellä mitään ollut. Ei siellä kenelläkään ole aikaa tissityrkkyjä viihdyttä.

    Mitähän ne muut naiset siellä pörrää, jos mitään ei ole😄


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sisäpiirin ”juorujen” mukaan on suhteillut jonkun TM rc tm- miehen kanssa Latvalan selän takana. Jos näin on ollut, niin tulee varmasti julki vielä joskus. Taitaa Julkkis itse yrittää kaunistella asiaa.

    Niinhän tuossa edellä sanottiin, että tällaista juotua sitkeästi masinoitu jo vuosia, mutta kuinka mahtaa olla oikeasti. Olisihan tuo jo hörkkö seiskasta julkaissut kuvia, jos olisi jotain konkreettiseen viittaavaakaan, mutta ei.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Mairea hymy ei tuossa ollut se varsinainen pointti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitähän ne muut naiset siellä pörrää, jos mitään ei ole😄

    Vieraat on erikseen sekä PR-henkiläkunta heitä varten Jos siellä on käynyt, niin tietää ettei siellä ole varsinkaan nykyisin mitään.

    Ylimääräisiä naisia sinne huoltovarikolle ei päästetä. Pitää olla Media, Guest, Service tai VIP.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niinhän tuossa edellä sanottiin, että tällaista juotua sitkeästi masinoitu jo vuosia, mutta kuinka mahtaa olla oikeasti. Olisihan tuo jo hörkkö seiskasta julkaissut kuvia, jos olisi jotain konkreettiseen viittaavaakaan, mutta ei.

    Ko. henkilö tuskin itse haluaa tulla julkisuuteen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ko. henkilö tuskin itse haluaa tulla julkisuuteen.

    Muuten vaan kirjoittelee julkisille palstoille melko ahkerasti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mairea hymy ei tuossa ollut se varsinainen pointti.

    Perhetuttuko täällä tylleröään puolustaa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kun olet kisaamassa, niin ei siellä ole aikaa iltaisin rillutella. Aikasesta aamusta iltaan rallipätkillä, huollot ja auton säädöt. Siinä naiset mielessä ole. Kun kisa loppuu, bilettää menee muut kuin kuskit ja kartturit. Se on työtä ei huvia.

    Sen takia Maisaa näkynyt varikolla kun ei siellä mitään ollut. Ei siellä kenelläkään ole aikaa tissityrkkyjä viihdyttä.

    Maisa ei ollut kisoissa, kun ei ollut Toyotalle mitään asiaan tulla! Täysikielto sinne!

    Ammattimaisesta kommentoinnistasi huokuu läpi tietämys. Varsinkin, kun rallikisoissa varikkoa ei ole.... 😉.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Maisa ei ollut kisoissa, kun ei ollut Toyotalle mitään asiaan tulla! Täysikielto sinne!

    Ammattimaisesta kommentoinnistasi huokuu läpi tietämys. Varsinkin, kun rallikisoissa varikkoa ei ole.... 😉.

    Kissoissa on huoltoparkki ja testeissä varikko.
    Mutta varikosta puhutaan eli jos oot ollut pitempään mukana niin olisit tuonkin ymmärtänyt.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Maisa ei ollut kisoissa, kun ei ollut Toyotalle mitään asiaan tulla! Täysikielto sinne!

    Ammattimaisesta kommentoinnistasi huokuu läpi tietämys. Varsinkin, kun rallikisoissa varikkoa ei ole.... 😉.

    Maisa on ollut esim Nesterallissa mm. viime kesänä eli kyllä hän siellä on pyörinyt.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Perhetuttuko täällä tylleröään puolustaa?

    Ei, mutta joku lähipiiriläinen suoltaa maisan haukkumisviestejä. Tunteella. Vuodesta toiseen. Ihmisparka.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kissoissa on huoltoparkki ja testeissä varikko.
    Mutta varikosta puhutaan eli jos oot ollut pitempään mukana niin olisit tuonkin ymmärtänyt.

    Siis mitä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Maisa on ollut esim Nesterallissa mm. viime kesänä eli kyllä hän siellä on pyörinyt.

    Kyllä, metsässä oli. MUTTA ei lähelläkään Toyotan pilttuuta, jonne ei ollut asiaa: Vai oliko kuvia motorhome:sta Jyskälästä, jossa Maisa oli? No ei todellakaan... :D


  • Vieläkö on it miehen kanssa ihanaa vai joko on uusi ukkomies löytynyt ja edellistä kiristetään jo raskaudella, joka on nyxän mutta menee kesken. Samalla vielä vingutetaan JM luottokorttia ja itkeänaristaan instassa esittäen uhria.

  • nii kenties vain ralliraidat pikkareihin jää...

  • en kommentoi aloitusta,vaan Maisulin" nuoruutta"( voidaan lukea myös toisin.hehehe) joo,pitää paikkansa! tämä ns luksusneiti lähti kotoa jo 15v ei 16v,ja heti oli puolet vanhempia poikaystäviä.ei siinä mitään.mutta määrätietoista ja suunnitelmista oli jo silloin.noh,porilainen poikaystävä(fiksu -pysyy hiljaa) jonka kanssa lapsi ja joka lasta hoitaa äidin lisäksi..pohjakosketus oli kun axelin videoita kommentoidaan särmin takaa!! siis mitä?? joku mafia oikeusjuttu vai?? älkää nyt hyvät ihmiset luulko että tässä on niinsanottu hienonainen!! -entinen tuttu-

   • Kukaan ei takuulla luule, että Maisa on hieno nainen. Ei ole ikinä ollut. Olihan siinä vielä sekin ikävä juttu, että parhaan ystävänsä miehen kanssa petti omaa aviomiestään 😳 Hieno nainen ei tuollaista tee. Tuon värkkinsä vietävän naisen takia, hajosi avioliitto, lapsesta tuli erolapsi, hajosi parhaan ystävän suhde, loppui sydänystävyys...eikä pettäjämiehenkään kanssa tullut suhdetta 😨 Maisa > Attilan hevonen, mihin kerran astuu, sinne ei koskaan ruoho kasva.


   • Tämä selittää paljon. Maisa Torppa on joutunut alaikäisenä seksuaalisesti hyväksikäytetyksi ja traumatisoitunut siitä. Ei kenenkään 15-16 -vuotiaan tytön kuulu joutua puolet vanhempien miesten seksileluksi. Ei ihme, että suhde omaan kehoon on luonnoton ja on sen muokannut naisellisuuden irvikuvaksi. Lukuisat miessuhteet ovat vaan pahentaneet alaikäiselnä syntyneitä vaurioita entisestään.
    Ei ole mahdollisuutta hyvään parisuhteeseen, jos ei saa ammattiapua. Suhde omaan kehoon on aivan vääristynt.


  • Kyllä tuo Maisan TMR-juttu on rallipiireissä hyvin tiedossa.
   Oli yksi syy, miksi Maisa sai porttikiellon, mutta oli myös toinen syy, joka ehkä oli vielä painavampi syy,kuin Maisan pelehtelyt.

  • Maisa Torppa on sen luokan uhka maailman suurimmalle autonvalmistajalle, että Mäkisen velvollisuus on ollut pitää hänet kaukana tiimin medianäkyvyydestä.

   • Haha, tämä hyvä.

    Kauhuissaan Mäkinen nähnyt kun Torppa nojaa JM n (auton) konepeltiin ja huolestuu miten automerkki identifioidaan pian feikkiin puskuriin ja roiskivaan roiskeläppään, tekokuituun, oranssinruskeaan kuivakan ruosteisen kalkkunan kuoreen ja huo...n luonteeseen niin autch, olis JM uran lisäksi torpannut Torppa autovalmistajan maineen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Haha, tämä hyvä.

    Kauhuissaan Mäkinen nähnyt kun Torppa nojaa JM n (auton) konepeltiin ja huolestuu miten automerkki identifioidaan pian feikkiin puskuriin ja roiskivaan roiskeläppään, tekokuituun, oranssinruskeaan kuivakan ruosteisen kalkkunan kuoreen ja huo...n luonteeseen niin autch, olis JM uran lisäksi torpannut Torppa autovalmistajan maineen.

    Eikä 😂🤣😂🤣 paras piiitkään aikaan. Kiitos, sai hyvät naurut 😂


   • Anonyymi kirjoitti:

    Haha, tämä hyvä.

    Kauhuissaan Mäkinen nähnyt kun Torppa nojaa JM n (auton) konepeltiin ja huolestuu miten automerkki identifioidaan pian feikkiin puskuriin ja roiskivaan roiskeläppään, tekokuituun, oranssinruskeaan kuivakan ruosteisen kalkkunan kuoreen ja huo...n luonteeseen niin autch, olis JM uran lisäksi torpannut Torppa autovalmistajan maineen.

    Onhan siinä laatukäsityksessä pieni riski, kun toisessa on muoviosia enemmän kuin toisessa ja kumia vain nimeksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Onhan siinä laatukäsityksessä pieni riski, kun toisessa on muoviosia enemmän kuin toisessa ja kumia vain nimeksi.

    Voi Maisa, Maisa! Tule jo alas sieltä itse rakentamaltasi korokkeelta ja nöyrry jo myöntämään, että ole tuhrinut ihan itse maineesi ja tulevaisuutesi. Sinut tunnetaan jo!


  • Ilman Mäkisen väliintuloa Torppa olisi kaatanut koko konsernin ja samalla Japanin talouden perseilyillään.

   • Ja ilman Seiskan väliintuloa, olisi Jari-Matti joutunut vedätetyksi naimisiin petturin kanssa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ja ilman Seiskan väliintuloa, olisi Jari-Matti joutunut vedätetyksi naimisiin petturin kanssa.

    Oikeastaan, jos mies on noin tyhmä ja sinisillmäinen, niin olisi oikeastaan ansainnut Maisan. Kuinka monet KYMMENET ihmiset J-M:ää varoittelivat, muttei uskonut, joten...


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   Kotimaiset julkkisjuorut
   247
   7487
  2. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   75
   7317
  3. Sanna Marinin hallitus Suomen historian suosituin

   Jopa persuistakin 1/3 pitää Marinin hallitusta hyvänä. Edellinen ennätys on Paavo Lipposen hallituksen ajoilta. Voidaan tehdä johtopäätös: suomalaine
   Maailman menoa
   157
   1828
  4. Martina yritti herätellä vain Stefania.

   Yritti herätellä pari vuotta sitten, kun kävi katsomassa asunto ja otti kuvia sieltä, että tänne me tyttöjen kanssa muutamme. mutta Stefan pyysi tak
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   1196
  5. Kuka on ollut tekemisissä Martinan kanssa

   Oikeassa elämässä? Kommenttia? Millainen on?
   41
   830