Kiuruveden Metsola

kampikammion-stefa

Mitä mieltä ollaan kyseisestä yrityksestä? Huoltomies vaikuttaa pätevältä ja asiansa osaavalta. Omistaja itse on "savolaene viäräleoka" joka tekee YouTubeen mielenkiintoisia ja paljon katsottuja hyviä videoita. Mielestäni positiivisesti erilainen alan yritys muihin vastaaviin verrattuna.

206

6089

Vastaukset

 • Yritys tarjoaa huippulaatua ja -asiantuntemusta, ainakin jos mittarina käytetään hinnoittelua.

  • korjaus mies on asiallinen ja ossoova.hirveen kallis liike kaikinpuolin, mut hyvä et se punkero lähti siitä vekeen!?


 • Kovin vaihtelevaista suhtautumista. (Tämähän lienee piilomainos mutta vastaan rehellisesti) Ihan hyvää työtä sinänsä, mutta hiukka erikoista suhtautumista ja joskus on laskutettu karhulla vaikka on maksettu heti laskun tultua.
  Aika kallista on tosiaan puun kaato, siis pelkkä kaato.
  Hyvä kuitenkin kun Kiuruvedellä yritetään.

 • Lisää vaan Metsolan liikkeeseen tuommoisia tarjouksia moottorisahoista, mitä oli marraskuussa 2017. Kun tuo käyntikuntoisen Husqvarna tai Stihl moottorisahan, niin siitä hyvitetään 100 € vaihdossa uusiin sahoihin. Tosin yli 300 € uusissa sahoissa on poikkeuksetta lähtöhinnat Metsolassa vedetty sen verran "pilviin", että ilmaiseksihan siinä tosiasiassa vaihtosaha menee. Eipä kannata tarjota vaihdossa tuossa kaupassa muuta kuin loppuun sahattua romua, joka lähtee käyntiin juuri ja juuri. Kunnossa oleva saha menee käytännössä tuossa kaupassa Metsolaan ilmaiseksi... ja on sen jälkeen myynnissä Metsolan vaihtosahoissa tosi rajulla katteella.

  LoukkoMotorsilta saa Metsolan pyytämää välirahaa halvemmalla ihan uuden sahan, eikä tarvitse antaa yhtään mitään vaihdossa. Mutta tuo vaihto kyllä kannattaa, kun vie Metsolaan loppuun sahatun Stihl ms 170-sahan, niin saa uuden samanlaisen 99 € välirahalla. Näkyyhän siellä vaihtosahoissa nytkin olevan kaksi MS 170 sahaa 130 € hintaan. Hullu kuka käytetystä 130 € maksaa, kun mistä vaan saa saman sahan ihan uutena 199 € hinnalla... ja takuulla.

  Aika erikoista sen sijaan on, että vaikka Metsola myy itse uutena Husqvarnan malleja 36, 135, 136, 137, 235 ja 236 sahoja, niin noita malleja ei kelpuutettu 100 € arvoisiksi vaihtosahoiksi. Eikös nekin ole Kiinassa valmistettuja, niin kuin on tuo Stihl MS 170 sahakin. Tuo 199 € Stihl MS 170 on kyllä todella hyvä saha pikkusahoissa. Mikäs noissa Husqvarnan pikkusahoissa oikein mättää, kun niitä ei kelpuuteta, eikä tunnuta oikein arvostettavan?

  80-luvulla meni sahakaupoista rekkakuormittain loppuun sahattuja vaihtosahoja Neuvostoliittoon. Nyt ei sekään reitti enää vedä, joten loppuun sahatuilla moottorisahoilla ei ole Suomessa käytännössä enää mitään muuta arvoa, kuin heittää ne metalliromun keräykseen. Tosin halvemmissa rimpuloissa taitaa olla nykyisin jo muovia enemmän mitä metallia.

  • Husokkia saa repiä käyntiin ,niiin että kädet venyy . Husokki 136: ssa polttoaineletku pehmeni kuumetessaan ja vetäisi itsensä litteäksi ,niin ettei polttoaine kulkenut. Stihl lähtee käyntiin ja pelaa. Metsolassa sentään korjataan kunnolla ja palvelu on hyvää.


 • Huoltomies on Metsolassa kyllä niin pätevä ja osaava, että jos asuisi jossain pääkaupunkiseudulla, niin voisi huoletta perustaa jonnekin Kehä III:n paikkeille oman pienkonekorjaamon ja palkata sinne ihan vakituiseksi työvoimaksi muutaman pienkonekorjaajan. Töitä, asiakkaita ja rahaa tulisi ovista ja ikkunoista tuolla miljoonan asukkaan taajamassa.

  • ite omistaja ailahteleva luonne?!joskus palvelee hyvin asiakkaita mut joskus näyttää siltä et pahemmin ee kiinnosta😝huoltomies ainut joka ossaa oikeen palvelu-ammatin


 • Päevvee... laettakkeeppas siellä Metsolassa nyt kesän kunniaks oekkee rajut tarrjookset. Semmoset Romusta Rahhoo-päevät !! Mistä tahasa loppuu ajetusta konnee romiskosta maksatta huippu hinnan vaihossa uuttee Husovarnaa. Teillä ku o se pätevä seppä, nii sehä takkoo niistä romuloesta vielä toemivia vimpaemia ja myötte ne vielä ettee päi hurjalla voitolla !! Kauppa se o joka kannattoo... ja noella tarjjooksilla kaoppa kyllä käypi...

 • Nyt on kyllä Kiuruveden Metsolan huoltomies saanut jo niin paljon positiivista palautetta tässäkin ketjussa, että eiköhän hänelle kannattaisi antaa jo firmassa semmoinen reilu palkankorotus. Ei kannata noin hyvää ja pätevää huoltomiestä päästää firmasta pois. Katsokaapa YouTubesta videot hakusanalla Kiuruveden Metsola, niin tulette jo siellä vakuuttuneeksi huoltomiehen osaamisesta.

  • Ihanko ite kirjottelit?


 • Päevvee tuas tiältä Rytkystä. Olis tuolla navetan ylisillä perkunnalta jiäny par vanahoo moottorsahhoo. Toene o sinine Hyry ja toene o semmone keltane Termiitti. Penssoo tulloo ja kipenettä isköö, vua ee lähe kumpanenkkaa käänttii? Alakuperästä 99-oktaanista lyijy-penssooki o vielä tankissa. Mikähä lie vikana? Löötysköhä sieltä Kiuruvein Mehtolasta hyllystä suoraa näehi vielä uutta alakuperästä varaossoo? Jospa ne o sahattu jo nii väljäks horoks, että ee jaksa lähtee ennee käänttii? Jos vaehtokaappoo ruvettaa näestä tekemmää, nii kumpanenhi saha pitäs suaha vaehettuu tuossa kunnossa päekssee uutee Husovarna XP 560 sahhaa. Toene Husovarnan saha lämpökahvolla ja toene ilima lämpökahvoja. Tullooko kaapat?

 • Päevvee tuas !!

  Nyt on ollunna tos hurjat tukkisavotat tiällä Rytkyssä. Kolome moottorsahhoo laaloo täättä pitkee päevvee, ku sahattaa suurta vanerkoevua tukkiloeks nii, että tyrät vua rytkyy tiällä Rytkyssä. Tyvläpmitta on koevuloella semmone 80 senttiä. Kovassa riäkissä on olleet sahat Metsuri, Jongköping ja Norköping… sitä Lingköping sahhoo en oo misttee vielä löötännä.

  Huonostiha nuo sahat tuntuuvat pelloovan. Metsuri meni keskeltä poekki koko saha kahen käättötunni jäläkkee. Jongköping tiputti kaekki ruuvisa ja mutterisa tunnin käätön jäläkkee. Ollu vissii kiinalaeselta koolutytöltä ruuvimeissel hukassa sahoo kasatessaa, nii o viäntännä vuan hentosilla sormillaa mutterit kii. Norköping-sahasta jäi koko käännistinlaete kättee, kun sitä yritin nykkiä käänttii äkillise sammumise jäläkkee. Huonoja sahoha ovat iha jokkaene.

  Meinoon ujottoo nuo kolome sahhoo vaehossa Kiuruvein Mehtolaa. Kyllä ne hiljasee aekaa enne Joolun tulloo tekköö tuas semmose vaehtokampanja, missä suap romusta rahhoo. Laettakkoo Mehtolan Seppä nuo romut siellä kunttoo jootessaa. Pittee harsia niitä se verra kassaa, että lähtöövät nykästessä käänttii. 100 € vaihtohyvitystä joka sahasta vaehossa uuttee Husovarna 560 XP sahhaa.

 • Aikoinaan oli sahoilla 2v takuu ammattikäytössä. Kyseisessä liikkeessä se takuu oli vuosi. Huolto mies huolti raivau sahaan kytkinrummun. Oli porattu reikiä se sitten särky, Toinen liike eväsi takuun sillä perustella. Huoltaa osaa kaikki vaan miten huoltaa se on eri juttu.

 • Kajaani & Kuopio Motonet myy Japanissa valmistettuja huippulaadukkaita Shindaiva-moottorisahoja 5-vuoden takuulla yksityiskäytössä ja 2-vuoden takuulla ammattikäytössä. Samat takuut on voimassa myös Motonetissa myytäviin japanilaisiin Echo-moottorisahoihin.

  Japanista se laatu moottorisahoihin tulee. Eipä ole Japanissa tehty Husqvarna 543 XP koskaan tarjouksissa, mutta ne muut halvemman pään Husqvarnan muovirimpulat on koko ajan tarjouksissa... semmoinen 100 € pois ovh:sta. Eihän niistä muovirimpuloista kukaan täysijärkinen nyt alkuperäistä ovh:ta erehdy maksamaankaan.

  Jos nyt uutena ostat Stihl tai Husqvarna moottorisahan missä on tehdastakuu voimassa, niin Stihl takuu on voimassa vain alkuperäiselle ostajalle kuittia / todistusta vastaan. Takuu ei siirry toiselle omistajalle, vaan se loppuu siihen.

  Husqvarnalla takuu kulkee sahan mukana.

  • Onko siihen tiileen liimattava alakuperräisen ostajan kuva sillon ostaissa.


  • iso-aggie kirjoitti:

   Onko siihen tiileen liimattava alakuperräisen ostajan kuva sillon ostaissa.

   joo


 • Onkos Kiuruveillä sattunu kenellekään semmoista Husqvarna Rider ajettavaa ruohonleikkuria, mistä lähtee alumiinisesta sylinterinkannesta venttiilien seetirenkaat irti? Sillekin vaivalle on kuulemma annettu huollolle oikein viralliseksi korjausohjeeksi naputella pistepuikolla seetirenkaan ympärille koloja, että seetirengas pysyisi paikoillaan.

  Tuommoista se on, kun yritetään päästä takuukorjauksista eroon ja tehdä työ mahdollisimman halvalla jollain "pielavetisellä" kepulikonstilla osia uusimatta. Taitaa olla tuommoinen raivaussahan kytkinrumpuun reikien poraus olla samanlainen "pielavetinen" takuukorjaus. Ei kai tuota raivaussahan kytkinrummun reijittämistä vaan tehty Kiuruveden Metsolassa? Siellä on pätevän tuntuinen seppä, joten ihmettelen jos hän tuommoiseen kytkinrummun reijittämiseen alentuu.

  • se on kyllä erikoista ammattimieheltä jos on alentunu reijitykseen???vaikee uskoo


  • Suurin osa Stihl-sahojen komponenteista, mm . kaasutin on kiinassa valmistettuja ja kokoonpano Ameriikan halpasahatehtaissa(Poulan) joten on vaikea kuvitella missä siihen se laatu tarttuu, itsellä ainakin tuli kaksi Stihliä kerralla, ensimmäinen ja viimeinen.


 • Ei kai tuota raivaussahan kytkinrummun reijittämistä vaan tehty Kiuruveden Metsolassa?-------Siellä se tehtiin. Toisen liikkeen huolto ihmetteli kanssa. Kyseinen osa poistuu avaimella. Eikä ole edes kallis.

  • Huoltomies on konkurssiin menneen kirjapainon palkkalistoilta siirtynyt pienkone asentajaksi


  • Tämä keskusteluhan alkaa kääntymään sangen mielenkiintoiseksi. Jos Husqvarna myöntää sahoilleen 2 vuoden takuun ammattikäytössä, niin voiko Kiuruveden Metsola mennä noin vain omalla päätöksellään pudottamaan sen takuun 1 vuoteen ammattikäytössä, kuten tuolla aikaisemmin oli kerrottu?

   Vai onko tuo Husqvarnan takuu semmoinen, että vaikka tehdas myöntää tuotteelle sen 2 vuoden takuun ammattikäytössä, niin sahan myynyt liike joutuu sen takuuseen vaihdettavan osan maksamaan omasta pussistaan kuitenkin lopulta? Ja tekemään vielä työt ilmaiseksi? Jos näin on, niin kiusaus takuuajan pudottamiseen myyjäliikkeessä on varmaan suuri ja kaikenlaiset "pielavetiset" vippaskonstikorjaukset otetaan herkästi käyttöön, että osa kestäisi vielä juuri ja juuri sen verran, että takuuaika ehtii menemään umpeen ja sen jälkeen korjauksen maksumiehenä on tuotteen ostanut asiakas.

   Nyt kyllä kovasti sormea heristän Metsolan sepälle, jos tuommoisia reikien porauksia on mennyt takuunalaisen raivaussahan kytkimelle tekemään, eikä ole vaihtanut sinne takuuseen uutta osaa. Niin pätevän ja ammattitaitoisen kuvan ja käsityksen kun tuosta Metsolan sepästä saa YouTuben videoista nimellä Kiuruveden Metsola. Käykääpä katsomassa videot !! Muuten kyllä ihan hyviä ja asiantuntevia videoita. Puheessa "lupsakkoo savvoo"... siitä plussaa...


  • Ainakin Stihlin joidenkin mallien takuukorjaukset ovat jokapäiväisiä, ketjunvoitelulaitteet unohtuneet asentamatta tehtaalla, kiinalainen zama-kaasutin hapettuu tukkoon parin viikon seisokin aikana ym. ym.


 • Uusi Husqvarna 543 XPG lämpökahvoilla:

  - Sporttikone 739 €
  - Kiuruveden Metsola 720 €
  - Lakeuden Kone 580 €

  • Husqvarna 543 XP iha uus moottorsaha ilima lämpökahvoja Loukko.Com 579 €. Nyt o hinta jo kohillaa !! Ja kaapan piälle ilimane toemitus !!

   Nyt pittee jo Mehtolan taetavan sepän maksoo käätetystä loppuu ajetusta METSURI-moottorsahasta vähinttää 200 eeroo vaehossa uuttee lämpökahvallissee Husqvarna 543 XPG moottorsahhaa, että kaapat tulloo. Myö ollaa nykyvää jo hintatietossii tiällä Kiuruveillä.

   Eehä sitä METSUR-sahhoo teiltä kukkoo käätetynä osta, mutta myötte sen sitte poes jossahi huutokaapassa, missä muutaki kaapaks käämätöntä rommuu nurkistanna hävitättä...


  • Näkyy Husqvarnan moottorisahatkin olevan tuolla myös edullisissa hinnoissa. Oikein ihmetyttää, mistä niitä ostajia noille monessa suomalaisessa liikkeessä oleville hyvinkin korkeasti hinnoitelluille esim. Husqvarnan tuotteille löytyy? Eikö kaikki osaa vielä etsiä netistä tuotteille edullisimpia hintoja?


 • Huoltaako Metsolan seppä näitä nettimyynnistä oikeaan ja järkevään hintaan ostettuja laatumerkkejä? Jos huoltaa, niin onko työn ja varaosien hinta vedetty sitten niin pilviin, että yksi remonttilasku on puolet koneen arvosta?

 • Stihl kielsi sitten Suomessa maahantuojana tuotteidensa postimyynnin. Ei saa enää verkkokaupasta eikä postimyynnistä Stihl ja Viking tuotteita. Vain myymälämyynti ainoastaan ja tuotteen noutaminen myymälästä. Haluavat kai pitää hintakilpailun kurissa. Onneksi Husqvarnaa saa vielä tilattua netin kautta ja netissä on helppoa etsiä tuotteen nimellä liike, joka myy sen halvimmalla. Turha maksaa esim. Husqin 543 XP-sahasta 150 € ylimääräistä, kun toisesta liikkeestä saa saman sahan tuon verran halvemmalla... toimituskin vielä ilmainen, kun osaa katsoa oikean myymälän.

 • Jos ostatta uutta Husovarnan sahhoo, nii elekää ostako sitä 545-mallia. Juonikko saha. Samallaene tääsi epäonnistunu tekele, mitä Husovarna 55 ol aekonnaa. Siinä mölökerössä kyllä voemoo ol, ku pienessä kylässä, missä ol vanaha akka ja keehkotaatine kissa, mutta eehä se paksu mokelo sopinu oekkee mihinkkää työhö. Kytkin ol huono, eekä kestännä ku yhe neljäsosa siitä, mitä kytkimet toesissa ammattisaholoessa kestvät. Seki ol semmone juonikko saha. Sen piän kun se saha otti, että pyssyy käännissä sillo kun huvittoo, nii siinä ol lähellä tulla sahurille hermorommaas. Jos käsistäs muaha laskit siks aekoo, että pöllin piähän merkihet numerot, nii jo sillä aekkoo se juonikko sammu. Ei mittee toevoo suaha käänttii sitä sahoo sitte ennee samana päevänä.

  • Todennäköisesti alkava puolavika oli siinä sahassa.


 • Olen sahannut 545 kaksi vuotta lähes päivittäin eikä mitään ongelmia. Huippu saha!

 • Vein polkupyörän huoltoon,että ohjaustankoon kiristys mutteri ja laittaa tanko kohilleen. Arvatkas loppulasku?150 euroa!!!!!! Ajan vieläkin pyörällä ettei vituttaisi niin rankasti, koskaan en vaihda. Siinä vedettiin kunnolla retkuun, yrittivät selvittää loppusummaa mutta ei kyllä kiinnostanut kuunnella miten voi loppusumma olla 150 euroa.

  • Hävytön hinta mokomasta työstä. Paljonkohan tuossa puljussa on tänä päivänä tuntiveloitus korjaus- ja huoltotyöstä? Ilmankos tämä "kertakäyttökulttuuri" rehottaa nykyisin, kun tuommoisista 500 € uutena maksavien laitteiden korjauksista tulee lasku, mikä on osineen ja töineen puolet uuden laitteen hinnasta. Uusia myös naisen käteen sopivia näppäriä pieniä moottorisahoja saa alle 200 € hintaan. Ei paljon Metsolaan kannata remonttitaidottoman naisihmisen tuommoista sahaa viedä edes vetorissan vaihtoon, kun saa remontista ja osasta maksaa puolet uuden sahan hinnasta ja vieläkin saa vanhan sahan takaisin kouraansa. Ei muuta kuin heittää suoraan romulavalle ja netistä uusi samanlainen, mikä liike halvimmalla myy. Se uuden samanlaisen sahan halvimmalla myyvä liike tuskin on Kiuruveden Metsola?

   Kyllähän se nyt noin pienessä puljussa pitää pystyä selvittämään, mistä tuommoinen hinta muodostuu polkupyörän ohjaustangon kiristämisestä. Jos ei huoltomies ollut liikkeessä paikalla, kun polkupyörääsi kävit pois hakemassa, niin onko sihteerikkö tempaissut tuommoisen hinnan huoltotyölle täysin tyhjästä?


  • Jouni huumorimiehenä pistää tänne välillä kehuja virmastaan, hehheh kun on totta tai ainakin hauskaa!


 • Vähän huonosti näkyy kyseisessä liikkeessä käytetyt moottorisahat tekevän kauppansa. Ei oikein näytä varasto vaihtuvan. Hirveän kallis käytetty Husqvarna 55 on ollut listan keulilla tyrkyllä jo monta kuukautta... ei vain tunnu 320 € hinnalla oikein kenellekään kelpaavan. Raivaus-sahat menee taas käytettyinä hyvin kaupaksi. Melkein koko kesän on käytettyjen raivaus-sahojen lista näyttänyt nollaa ja jos käytetty raivaus-saha tulee, niin heti menee.

  • Eihän ne Metsolan vanhat moottorisahanresut mene kaupaksi, kun seppä on hinnotellut ne ihan persiilleen. 2 kpl käytettyjä Stihl MS 170 sahoja oli myynnissä koko kesän hintaan 130 € / kpl. Uuden samanlaisen sahan saa hintaan 199 € ja siinä on takuu päällä ja joka osa uutta. Kuka hullu maksaa käytetystä 130 € ?. Johan tuommoisille hintapyynneille harakatkin nauraa. Huomasivat varmaan nyt lopulta itsekin, että ei vanha roju mene tuolla hinnalla kaupaksi ja nyt ovat pudottaneet molempien sahojen hinnaksi 90 €. Liikaa niissä on vieläkin hintaa, kun uuden sahan saa noin edullisesti. Vaihdossa eivät maksa vanhasta sahasta oikeastaan mitään, mutta kun sama saha on sitten myynnissä, niin kyllä on osattu hintaa sahalle laittaa. Joutuvat taas varmaan loppusyksyllä ennen joulua pitämään semmoisen jokavuotisen rojuhuutokaupan, että saavat pitkään seisoneen käytetyn rojun pois nurkistaan.


  • Mitähän peliä se seppä oikein pitää niiden käytettyjen moottorisahojen kanssa? Joskus ottaa pari sahaa pois listalta ja samat sahat ilmestyy sitten parin viikon kuluttua takaisin samalle listalle. Nyt hävisi ne 2 kpl 90 € hintaan tiputettua Stihl MS 170 sahaa. Eiköhän nekin taas parin viikon päästä ilmesty takaisin samalle listalle?


 • älkä olko hölmöi . pari kledjuu ja 372xp husse iibaist sai alle satkui vaan. paikallisel kytkinkellorumpui makso 55 ekua, iibeist rumpu +lakeri 8 ekua.
  jonsred pytty muutn passaa husseen tiesittekö ja?

 • Miksi ostaa uusi moottorisaha, kun Metsolasta saat samalla rahalla käytetyn.

 • Laittakaa niistä Metsolan käytetyistä moottorisahoistakin samanlainen esittelyvideo YouTubeen, minkä eilen laitoitte niistä Metsolan ylihintaisista ajoleikkureista. Se Stiga Park Senator odottaa kyllä tuolla hinnalla pitkään ostajaa... eiköhän se talven 2019 pakkaset värjöttele siellä Metsolan kylmässä tallissa.

 • 80-luvun lopulla suomalaisista sahakaupoista vietiin rekkakuormittain loppuun sahattuja vaihtosahoja Neuvostoliittoon. Sinne upposi kelvotonta törkyä rajattomasti. Nyt se on vaan sahakauppiaan yritettävä saada se epäkurantti aines tyrkättyä Suomen markkinoille, kun Toveri ei enää suomalaisten vanhoja romuja osta. Hintoja alaspäin... ja rajusti !! Kyllä se vaihtosahavarasto siitä alkaa sitten vähentymään...

  • Torista ja Nettikoneesta näkyy tällä hetkellä hyvin hinnat, mitä vanhoista sahan resuista kannattaa maksaa. Onhan sielläkin samanlaisia hulluja hintapyyntöjä, mitä Metsolassakin on, mutta eihän se ole hullu joka pyytää, vaan se joka maksaa.


 • Kalliita on käytetyt sahat Metsolassa. Nyt seppä hinnoittelet huomenna kotiin lähtiessä vanhat moottorisahat uudelleen järkeviin hintoihin. Ensi viikolla kauppa jo sitten käy.

 • Kiuruvedellä ei ole mitään hyvää.Piste.Kuollut kylä ja nyrkkipajoja koko paikka täynnä missä maksetaan surkeita liksoja.Pysykää ihmiset poissa tuolta.

  • Juurikin näin...


 • Seppä !! Heti aamulla kun tulet töihin, niin hinnoittelet ne kaikki Metsolan käytetyt moottorisahat uudelleen järkeviin hintoihin !! Joka sahan hinnasta 50% pois, niin alkaa romut lähtemään nurkista maailmalle kiertoon.

 • Joko käytettyjen moottorisahojen hintoja on pudotettu? Pitäisi saada kauppa käymään, etteivät jää liikkeeseen talvivarastoon seisomaan.

 • stihl460 on paras saha mitä on!kulmavaihde kestää 200hehtaaria kun husokin paskassa 10-30hehtaaria!metsolasta stihl 460mukaan niin on loppuelämäks sahaa ja palvelu hyvää.

  • Tämä oli erittäin hyvä ja arvokas tieto raivaus-sahan ostajalle, ostipa sitten uutta tai käytettyä. Näkyyhän se Stihlin suosio myös tuolla Metsolan käytettyjen moottorisahojen puolellakin. Kesän mittaan on käytetyt Stihlin sahat saatu listalta myytyä, mutta nyt jäljellä olevat on lähes pelkästään Husokin sahoja.  • Hullu mies...


 • On se vaan hyvä että Kiuruvedellä on kaikki muut asiat kunnossa paitsi että käytetyt moottorisahat ovat liian kalliita.

 • on uuet sahatkii liian kalliita.mut jos jouni on taitava kauppamies niin kyllä se pystyy parraat alennukset antaa.sillähän se niitä asiakkaita sit saa

 • Nyt Jouni... terästä selkärankaan !! Sulla on uudet moottorisahat ihan liian kalliita. Loukko myy Husqvarna 543 XP sahaa hintaan 579 €. Lakeuden Koneesta sama saha hintaan 575 €. Molemmissa liikkeissä näille sahoille ilmaiset toimituskulut.

  Laitat verkkokauppaan saman sahan myyntiin hintaan 560 €. Johan alkaa Kiuruveillä kauppa käymään. Minäkin tilaan sinulta uuden sahan heti tuohon hintaan. Tuleehan siitä lopulta kauppiaalle enemmän tulosta, jos myy verkkokaupasta 30 sahaa tuolla hinnalla ja ilmaisilla toimituskuluilla, kuin että myy yhden sahan samassa ajassa liikkeestä nykyisellä sikahinnalla.

  Tietysti vielä Metsolassa loppuun sahatuista resuista hyvitetään huippukova hinta vaihdossa uuteen sahaan. Myykää ne vanhat sahat sitten vaikka Afrikkaan, koska eihän niitä resuja teidän hinnoilla kukaan enää Suomeen osta. Sinnehän ne on myyty Suomesta kaikki kuntien käytöstä poistetut loppuun ajetut mutkaan vääntyneillä rungoilla olevat tiekarhutkin.

  Aikoinaan III-Kehältä Vantaalta Wi-Traktorilta tuli Ugandan mies ostamaan kaikenlaisia vanhoja maansiirtokoneita Ugandaan. Vantaan miehet laittoivat omasta mielestään niille käyttökelvottomille romuille mielestään jo ihan sikahinnat. Ugandan ukko sanoi, että ihan hyvä, mutta jokaiseen koneeseen on laitettava 15% lisää hintaa ja kaikista koneista on runko maalattava keltaiseksi ja kauhat ja puskulevyt on maalattava mustiksi. Myyjät vähän ihmetteli tuota hinnankorotus pyyntöä. Ugandan ukko sanoi, että hän saa kaupoista provision itselleen prosenteissa kauppahinnan suuruuden mukaan.

  Nyt Metsolan väki: Reippaasti sahojen kanssa verkkokauppaan Suomen halvimmilla hinnoilla. Niitä on nykyään jo melko vähän niin tolloja sahan ostajia, mitkä ei osaa ensin netistä katsoa moottorisahalle Suomen HALVINTA hintaa ja tehdä sen jälkeen sahakauppoja juuri siinä liikkeessä.

  • Tuo Metsolan verkkokauppa onkin hyvä idea. Eihän sillä ole mitään merkitystä, missä pe*sereiässä kauppa fyysisesti on. Jos hinnat on Suomen halvimmat ja tavara tulee ilmaiseksi tilaajalle, niin kyllä kauppa käy... ja hyvin. Harmi vaan, että Stihlin sahoja ei saa enää kuin itse myymälästä noutamalla.


 • Kaikki muut osaa nykyaikana jo hakea netistä halvimman uuden moottorisahan myyjäliikkeen, paitsi Rytkyn-Ukko. Tuommoiset Rytkyn Ukot pitää pikkuisten kyläpahasten sahaliikkeet hengissä.

 • Kyllä Jouni on mies paikallaan. Tekee jatkuvasti YouTubeen niin hyviä ja asiallisia esittelyvideoita, että ei jää kenellekään epäselväksi esim. se, mikä ero on käytössä ja käytännön töissä Stihl yhdenkäden akkusahalla verrattuna Stihl ms 193 moottorisahaan. Jounin videot kerää heti ensimmäisenä päivänä 1-2 tuhatta katselukertaa. Ja niillä videoilla puhuu todellinen asiantuntemus ja kokemuksen syvä rintaääni. Toivottavasti Jouni jaksaa tehdä lisää näitä huippusuosittuja videoita.

 • Mutta kyllä seppä suap hinnotella het uamulla töehi tullessaa ne käätetyt moottorsahat uuvellee. Käätettyje sahoje varasto pittee suaha kerta kaekkijjaa vaehtummaa, ettei immeiset ala kahtommaa pitkää, ku samat sahat seissoo listalla aena vua. Jottai rotia sitä pitäs sentää käätety moottorsaha hinnassakkii olla. Pelekkee Husovarnoo melekee koko lista täännä.

 • Jo vae… seppähä o laettanna hösseliks. Käätettyä moottorsahhoo o lähtennä Mehtola listalta poes mualimalle kiertoo jo jokune kappale ja kokonaesmiäräki o vähentynnä. Myö seerattaa sitä listoo päevittäe. Jooni se tuas hualii vua lissee kalliita ajoleikkuria talaveks varastoo sesommaa. Siellähä on jo melekee 20 000 € rahhoo kiine käätetyissä ajoleikkuriloessa seisomassa talave yl kylymässä varastossa. Nyt rajut alennukset ajoleikkuriloehe, että varasto alakoo tyhjentymmää talaveks. 500 eurova poes jokkaise ajoleikkuri hinnasta, nii jo alakaa kaappa käymmää… ja varasto tyhjentymmää...

 • Jouni se on suanunna tuas yhe ajoleekkuri poes talaveks Mehtola kylymästä hallista. Seppä... nyt rykäse sahapuolella oekkee näättävästi. Se Stihl 010 AV on seesonna siellä jo talavesta asti myönnissä 85 € hinttaa. Kampanja piälle vua, ni eeköhä seki siitä vielä pihalle ja mualimalle lähe, enne ku tullo vuos täättee varastossa olloo? Myö seorattaa sitä listoo koko aja...

 • Koppavat omistajat,Hiltunen oli asiakaspalvelija.Muissa kylän yrityksessä teennäisen ystävällisiä naisia kälättämässä,harmi kun Hannukin lopetti,ei tarvii käydä enää sielläkään.
  Samoja yrityksiä (mielikuvituksenpuutteesta) on kuin sieniä sateella,en ymmärrä miten saavat yritystuet.

  • Ei tukia saa muut kuin maatalous" yrittäjät"


 • Onko se Jouni oikeasti niin mukava ja lupsakka mies, mitä roolia se vetää niissä YouTuben videoissa?

 • Jouni se on laettanna tuas hösseliks. Ajoleikkur varasto on tyhjentynnä melekosesti. Päevä epistola onki nyt, että miten suaha myytyä sieltä vielä ne vaikeesti myytävät keppivaehteiset ajoleikkurit poes? Heivuuta, heivuuta, hintoja alespäe… ostakkee, ostakkee… Seppä... nyt rautoo selekärankaa… vanhoje moottorsahoje listalla ei ou tapahtunna mittee muutoksia monnee päevää… puota hintoja... nii halavalla ku oot se sahat sisää ostanna, nii kyllä niissä hintoloessa on varroo puottoo...

 • no nytte rytisoo, tihlin av malleista renkaat poikki het aamusta ja husseista poskilaakerit halaki.
  elä hanki brändi vehkeit vaan joku metsuri saha esim partneeri jolla sahailoo ja ei männät oo kappaleina mettään päästyä.
  paartnerin ketjunoppeuskii on 5 m sekunttia noppeempi ku noissa muissa. luepppas jukurin konedatasta.
  tyhymähän se ostoo sikoo säkissä mutta viisoot ostoo kunnon vehkeit.
  hq ja tilhin kytkin ei kestä 100 mottia kun voitelu on epäkurantti, paartnerissa se ottoo automaatilla kampikammion reijän kautta.
  tervejärkistä suunnittelua.

  • ULUKOKAOTTA ONPI HUSKISSA SE VOETELU. JOESSAKI EI OLLENKAAN JA PARTNEERISSA SISÄKAUTTA TULLOOPI. TILHIS MUOVILAAKERI :d.
   ketjunnoppeus on nopeetemposis ylleensä lutjakampi, voihan välityksirähä muutelha notta suahraan noppeemmin ranka muaha buhahhaa.


 • Ämpärpäevee !! Lola tulloo Mehtolan osastolle Ämpärpäevänä 22.9. Nyt Seppä rykäse !! Laeta poestotuotteisii ne kaekki Mehtolan vaehtomoottorsahat… ei ne mualimasta lopu... uusia samallaesia resuja kyllä teille tulloo.
  Piäsettä het kerralla erroo niistä vaekeesti erroon piästävistä Husovarnosta ja siitä iha liian pitkään myönnissä olleesta 85 € hintasesta Stihl 010 AV-sahasta.
  Näätättä nyt Iisalame Ro Serviselle, että Mehtolassa se käätettyje moottorsahoje kaappa käy. Kiuruveillä sahakaappa osataa, ku Iisalame sahat seisoo Nettikonneessa myönnissä vaekka kuinka ja pitkää.
  Muutennii kovasti moettivat tiällä Suomi24 palstalla sitä Iisalame Ro Servisetä. Sannovat omistajjee leehkas mulukeroks.
  Mutta laettakkeeha Mehtolasta resusahat kiertoo… myö seerattaa jatkuvasti sitä listoo...

 • onkoo 372xp:ssä noppeempi ketjunoppeus ku 420 partneerissa mukamas? varastosa 150 eurrun hintaan suapi sen noppeemman konneen jos vertoo tuohon seppien tekeleisiin. nyt rangaa kumohon jos omistat sen ISON 325 KLEDJUN! nimittähi kaks puel on vara nostoo aukonlaipiota het uamusta ja sillä ja kuatuu!

  nytte puris´tukset kohillee ja ennakot kuakkoon. PUU KUATUUUU!!!

 • Näättäkeehä Ämpärpäevillä Mehtolan väki, että Kiuruves johtoo Iisalamee vastaa ajoleikkur ja moottorsahakaapossa 6 - 0

 • No nyt se tapahtu !! Kiuruveistä Ylä-Savon ykköspaekka käätettyje moottorsaholoehe hankintapaekaks. Jo männöö Iisalame Ro Servise ukot hiljaseks vaehtosaholoehe suhtee. Kiuruveiltä suap nyt Mehtolasta ostoo Hva 560 Xpg moottorsaha 36 tunttii sahattunna. Jounin käätöstä suoraa, vuos tehtaa takkuuta jälellä ja vielä 18" laepalla. 750 €. Nyt Kiuruveelle kaappoja hieroo...

  • iibeist 372xp suap alle 200 eurun ja siin on kledjunoppeus huomattavasti noppeempi.


 • Voe, voe… nyt alakoo tuas Mehtola varastoo tulemaa semmosta ajoleikkuri resua, että eihä tuommosia altaleikkoovia ja keppikonneita sua myötyä. Tuas alakoo kylymä varasto talaveks täättymmää...

  • nykyää ihimestä on tullu laeska ja heikko sekä ylpeydenhaluinen kun pitää olla vaikka minkälaista automaattivaihekonetta, ennen työnnettiin pirkkaleikkuria kun ei muuta ollut.keppivaihteinen rattorileikkuri oli juhlaa kun se hankittiin!!!! nyt pullaposkille ei kelpaa kun semmonen kone johon saa vaan läskiperseensä lysäyttää ja olla tekemäi mittän


 • Harmi ku se M### lähti pois myyntihommista. Siinä ol lupsakka kaveri.Monet sahakaupat tehtiin.

 • Ostakee, ostakee… nyt Mehtolassa myönnissä oekee voemasaha Jounin käätöstä vua 36 tuntia sahattunna. Seppä... yritähä nyt suaha niitä muitaki käätettyjä sahanresuja laettoo mualimalle kiertoo...

 • Viikon piästä alakoo Ämpärpäevä Kiuruveillä. Tulloo oekee Lola Odusoga paekalle !! Nyt laettakkee Mehtola väk se 85 € hintane käätetty Stihl 010 AV moottorsaha vaekka huutokaapalla mualimalle sieltä Mehtolan piharakennukse moottorsahavarastosta. On se jo nii pitkää siellä seisonna öljyä alusillee tiputtamassa !! Jouni olokoo meklarina ja Seppä nostelloo sitä sahoo korkeelle ilimaa ja pyörittellöö sitä ympäriisä, nii ku polliisie huutokaapassa Riihmäillä esitellää käätettyjä 5 € hintasia torpparhaalikoita...

 • Onko ämpärit joonin käätöstä?

 • Kolomen päevän piästä Kiuruveillä Ämpärpäevät. Tulekeeha kahtommaa, ku Lola Odusoga jakkoo nimmareita ja ämpärlöetä Mehtolan osastolla.

 • Alivalottunut vanha akka ja auringossa itestään hajjoova kiinalainen muoviämpäri, empä kehtoo nuihen takia nissania käännistellä.

  • Elä muuta sano, ja ylipöhöttyneet äijän köriläät pyörii tuon ämpärin ympärillä....


 • Huomenna Ämpärpäevä !! Tulukee suurella joukolla Mehtolan osastolle kahtomaa Lola Odusoogoo !! Muistakee kysyä Sepältä käätettyjä moottorsahoja. Nyt suattas suaha sen käätetyn Stihl 010 AV-sahan tos halapaa hintaa. On se jo nii pitkää valutellu öljyjää sinne Mehtolan pihavarastoo, että eiköhä siinä 85 € hinnassa oo jo melekosesti tinkivarroo.

 • Päevee Ämpärpäeviltä. Kyllä tuo Lola on sitte seksikäs. Kyllä ens viikolla suurempki pölli katkee huonommallaki sahalla, ku Lolloo ajattelloo.

 • Unissaanki minä yöllä vielä aattelen sitä ihanoo Lolloo...

 • Kenen idea teemaan kuuluvat ylihintaiset nakit?

  • Minulta oes lola suanna nakkia kyllä ilimasekskii


 • Seppä !! Nyt terästä selkärankaan siihen käytettyjen sahojen myyntiin. Moneen viikkoon et ole yhtä ainutta käytettyä moottorisahaa saanut käytettyjen listalta myytyä. Jouni valitteli, että kun uusiakin Stihl MS 170 sahoja saatiin myytyä Ämpärpäevillä vain kaksi kappaletta. Mukaan sai kuulemma vielä 2 kpl Stihl-ketjuja arvoltaan 20 € / kpl.

  Mikä niissä Stihlin ketjuissa oikein maksaa tuohon sahaan. Ihan sikahinta 20 € siitä ketjusta. Kun omasta sahastani olin sahannut alkuperäisen Stihl-ketjun loppuun, niin tilasin Lappajärven Osuuskaupasta siihen sahaan (sieltä tilasin sahankin) 5 kpl ihan samanlaisia Champion-merkkisiä ketjuja. 5 kpl maksoi 25 €. Parempana ketjuna minä sen Championin pidän. Ei veny oikein millään ja pysyy pitkään terävänä.

 • Hyvä Seppä !! Hva 42 saatu myytyä Metsolan käytettyjen moottorisahojen listalta. Käytetyt raivaussahat myyty jälleen kerran kaikki loppuun.

 • Hyvä seppä !!! Piäsittä sitte lopultahi erroo siitä käätetystä moottorsahasta Stihl 010 AV hinta 85 €. Johan se siellä teijä piharakennuksessa viimme talavesta asti ol tyrkyllä. Tiputtelloo sekkii saha öljysä nyt jonku muu liiterii… Kyllä se vua nii näkkyy oleva, että aeka se tavaran kaupihtoo…

 • On se seppä vua aeka epeli, ku se myöp niitä käätettyjä moottorsahoja sieltä Mehtolasta mualimalle enämpi, mitä Iisalame Ro Servise myöp niitä omia käätettyjä sahojaa Nettikonneen kaatta.

 • OstAKEE Husovarnoo vuan. Valamistuksen omistaa Eletrolux ja minä sattumalta omistan nipun sen osakkeita :-)

 • todella viisaan kuullosta mongerrusta.

 • ei taida ketjunopeus riittää noissa vehkeis jos vertaa mitä saa iibeistä .

  ensinnäkin takuuta ja tavara laatikkoon ei kului.

  koneet isompia tehoiltaa vertaa 2kw vs 3.5 kw

  edullinen
  egoloogisempi.
  varmempia pakkaskelillä vertaa noihin pölynkerääjiin.

  siis ei kiitos!

  • 242 kledjunopeus on 32 kun esim partnerin r22 ja r16 mallissa on luokkaa 25. ja nopeuden voi muuttaa vetorattaalla jos konees riittää löylyä.
   mutta jos nostat hitaan sahan kierrosnopeuden sinne . 15 000 rpm saadaan hitaallakin sahalla yli 30 ketjunopeus.


  • vertaus kirjoitti:

   242 kledjunopeus on 32 kun esim partnerin r22 ja r16 mallissa on luokkaa 25. ja nopeuden voi muuttaa vetorattaalla jos konees riittää löylyä.
   mutta jos nostat hitaan sahan kierrosnopeuden sinne . 15 000 rpm saadaan hitaallakin sahalla yli 30 ketjunopeus.

   hyvii sahoi noi netin kautta hankitut. nopeit koneit jos saadaan vaan säätöihin


 • kahvanlämmittimet kaupanpäälle+varaputsarit?

 • Turhaan jotkut moittivat käytettyjen sahojen hintoja. Katsoin just myytäviiä sahoja. Pari isompaa Huskua asiallisilla hinnoilla myynnissä. Jos noista hinnoista halvemmalla myisi, joutuis maksamaan lahjaveroa.

 • ei pärjää 372xp esim dolmarin kutitetulle pytylle!

 • Ylimielisen oloinen tyyppi noissa YouTube-videoissa.

 • Ihme mehtureita siellä Kiuruveellä kun luin noita vanhojen sahojen korjauksia . Etenkin Husqvarna 136. Tuo tyyppi on kait Husqvarnan ns. halpasaha. Tuskin sitä on tarkoitus edes korjailla, uuden kun saa alle 200 euroa. Itselläni on jo toinen tuollainen saha menossa. Eka kesti 8 vuotta sitten kipinä hävisi. Vanha meni romukierrätykseen ja ostin samanlaisen tilalle. Ts. saha maksoi 25 euroa vuodessa. Se ei paljoa, en vaihtanut tulppaa kertaakaan enkä bensansuodatinta. Vuodessa tein n. 5 kiintokuutiota halkoja klapeiksi saakka tuolla sahalla.
  Toivon tämän nykyisen olevan yhtä hyvän.

 • Käykääpä katsomassa YouTubesta Kiuruveden Metsolan uusin tanssivideo. On muuten järkyttävän näköistä vääntämistä. Piharakennuksen ajoleikkurihalli tanssiparkettina. Onko tuo tanssipartneri se Jounin oma muija vaiko se, joka on liikkeessä myymässä?

  • Kyllä nyt tuli suuri myötähäpeä kaikkien Ylä-Savolaisten puolesta. Että aikuinen mies pitää netissä tuommoista pelleilyä ja munaa tuossa samalla kaikki muutkin savolaiset.
   Laittaisi mieluummin liikkeeseen kilpailukykyiset hinnat tavaroille nykyisten ryöstöhintojen sijaan. Onneksi nykyisin lähes kaikki Rytkyn Ukkoa lukuun ottamatta osaavat katsoa netistä Suomen edullisimmat hinnat ja tilaavat tuotteensa muualta.
   Pelleilyt vähemmälle ja hintoja alemmas !!


  • No jopahan oli esitys! Seppä vielä twistaamaan sinne pihavajaan polkupyörän vanteitten sekaan sen myymälässä olevan muijan kanssa.


  • Näin kehä ykkösen sisältä katsottuna tuo video on ihan hyvä. Ei kaiken tarvi olla tylsää ja kuivan asiallista. Tuli mieleeni elokuva "Hopeaa rajan takaa". Siinä näytetään Speden jalkoja kun tanssittaa naista ravintolassa. Tässä tämän miehen jalkatyöskentely on vähän samanlaista.
   Muutenkin näitä Metsolan metsävideoita on kiva katsoa ihan yleissivistyksen vuoksi vaikka en ole metsäalalla.
   Hyvät jatkot sinne Pohjois-Savoon!!


 • Mieluummin halutaan halvat kilpailukykyiset hinnat Kiuruveden Metsolan tuotteisiin, kuin tuommoisia typeriä tanssin kotkotuksia.
  Kyllä vaan pystyvät pohjanmaan nettikaupat myymään samoja tuotteita selvästi halvemmalla, mitä Kiuruveden Metsola.
  Jouni keksinyt YouTubesta ilmaisen mainoskanavan itselleen, mutta hinnat on liikkeessä silti suolaiset.

 • Heivuuta, heivuuta… hintoja alemmaks...

 • ei pärjää ketjunoppeus nois 372xp joka iibeist. varatötsärit ja isot kledjut mukana.
  noppeus yltää yli 30 kun nois alle 25.

 • Laita Juoni uusia Husqvarna 543 XP-moottorisahoja myyntiin 550 € hintaan. Minäkin tilaan sinulta heti yhden sahan tuolla hinnalla. Tuon hintaisen tuotteen toimitat ostajalle tietysti ilman lähetyskuluja.

  • V-mäistä olla persaukinen. Kokeile vaihteeksi mennä töihin niin voisit hankkia kunnon sahan sen nykyisen romusi sijaan.


  • juoni, juonii ja metkut jatkuu!mukavahan se o asiakkaeta höplästä vettee😲


  • bisnestä kirjoitti:

   juoni, juonii ja metkut jatkuu!mukavahan se o asiakkaeta höplästä vettee😲

   Mistään ei saa 543 cp;tä tuohon hintaan. Pitää kaupasta jäädä myös jotain viivan alle.


  • Kauppiaat on kohta lirissä, kun hyllyt notkuu uusia "saastuttavia" moottorisahoja, mitkä pitäisi saada myytyä ennen vuoden vaihtumista. Nyt uusi saha sieltä, kuka halvimmalla myy. Nyt on sahan OSTAJAN markkinat. Huonompaan suuntaan on aina sahojen toiminta mennyt, kun on saastemääräyksiä kiristetty.


  • Joo, näin on! Kyllä lykkäsi häkää taivaalle Hva 242, Hva 346 XP ja Hva 357 XP, mutta kyllä olivat sitten hyviä ja hyvin toimivia sahojakin.


 • Nyt Juoni... Husqvarna 543 XP sahan hinta Kiuruveillä 550 euroon, niin ostetaan sinulta, eikä tilata Lapista.

 • Se pittee Juonin ruveta tekkee kohta pitempätä päevee pihapuu-Tartsanina. Moottorsaholoehe kaaposta ei jiä kohta kaappiaalle kättee ennee mittee muuta, ku paljaaks kaluttu luu.
  Saholoeta ostetaa netistä sieltä, kuka halavemmalla myöp. Muuvereita ei osta kohta ennee kukkoo jiämmää mahastaa kiine ja ruopimmaa johinki myyrän tekemä multakasan piälle. Höpö keksintö koko muuveri.
  Nyt Kiuruveillä hinnat ales ja ilimotus, että tiältä suap Suome halavimmat Hva-moottorsahat !! Joha alakoo kaappa käymmää, ku vielä lähetät saha asiakkaalle ilima toimituskuluja.

  Mihin se muuten perustuu se hirvvee 20-30 € rahtihinta Matkahuollon kaatta, jos teiltä tilloo käätetyn raevaas- tae moottorsaha? Jos tilloo muualta nettikaapasta uuven raevaas- tae moottorsaha, nii sehän tulloo parraammillaa iha ilimasi, tahi korkeintaa maksoo 5,90 - 7,90 €.

 • Se on nyt ostaja niskan päällä moottorisahakaupoissa. Nyt ei enää sahasta makseta sitä, mitä paikallinen kauppias pyytää, vaan netin halvimman hinnan mukaan maksetaan.

 • Ruotsista tuli halvat sahat. 1500e raivari pikku ja iso husqvarna paikalisesta kivijalasta sama olis maksanut 2500 rahti oli 20e rekka toi kotia kantoivat sisälle kyllä palvelu pelaa,

 • No ilimankos... sitä vuan tanssataa ajoleikkurhallin lattialla, ku kivijalakamyymmälästä tulloo rahhoo ku suokuokalla...

 • Joopa joo. Ostakaa vaan netistä, mitä täällä kitisette. Kannattaa koneet lähettää Ruotsiin takuukorjaukseen jos sellaista tarvetta on. Myös varaosat sieltä Ruotsista tai toiselta puolen Suomea. Meneehän siinä viikko pari. Itelläni ei ole aikaa moiseen pelleilyyn parin kympin takia. Amatöörit erikseen.

 • Takuu käy kaikkien hg liikkeitten kautta. Käytän Iisalmessa jos hoitoa tarttee. husqvarnaan takuu on sahakohtainen. Ainut että joutuu takuulapun esittämään, Ne tuli sahan mukana.

  • Voi hyvä ihminen noita sun juttujasi. Oletko niin kateellinen paikalliselle yrittäjälle, että pelkäät hänen rikastuvan mahdollisilla sahasi takuutöillä. Vai etkö kehtaa viedä?
   Se on nyt selvää ettet ammatiksesi sahahommia tee . Ammattilainen ei noin toimi.
   Hyvää jatkoa valitsemallesi uralle. Ja koita irtaantua kateuden kahleista.


 • Voi hyvä ihminen noita sun juttujasi. Oletko niin kateellinen paikalliselle yrittäjälle, että pelkäät hänen rikastuvan mahdollisilla sahasi takuutöillä..... En kateellinen ole yhtään, Mutta vääryyttä en suvaitse. Metsä hommia teen ammatikseni. Se takku muualla on takuu, toisilla asiakas maksaa.

 • Juoni myy nyt uusimmalla YouTube-videollaan omassa käytössään olleita käytettyjä moottorisahojaan. Sikahinnat on taas jälleen kerran tapansa mukaan sahoilleen laittanut. Kehuu vielä, että sahojen hinnat ei tipu siitä, mitä niille on nyt hinnaksi laittanut. Tarjoaa sitten omien puheittensa mukaan sahoihin KÄYTETTYJÄ ketjuja mukaan niin monta, että kaupat syntyy.

  Tuon miehen hinnat on kaukana edullisemmista Suomessa myytävistä uusien moottorisahojen hinnoista. Onneksi kuka tahansa saa tänä päivänä netistä etsittyä uudet sahat paljon halvemmalla, mitä Juoni niistä uusista sahoista kiskoo.

  • Jouni, Jouni... vaikka nettimyynnissä naisten käytetyistä alushousuista saa myyjä myydessään paremman hinnan, mitä ne on uutena kaupassa maksaneet, niin se sama kaava ei toimi moottorisahan ketjuissa.


  • Se Juoni tarjoaa niitä käytettyjä teräketjuja siihen kalliin vanhan sahan kylkiäiseksi tietysti vielä teroittamattomina. Onhan siellä verstaalla sepällä koko pitkä ja luminen talvi aikaa teroitella ne kylkiäisenä tarjotut teräketjut teräväksi. Ei siellä verstaalla näin talvella ole mitään muutakaan tekemistä. Tekeepähän edes jotain palkkansa eteen.


  • Seppä ja Juoni on niin isoja herroja, että ne ei suostu ilmaiseksi mitään tekemään. Jos ne kylkiäisenä tarjotut teräketjut vielä teroitetaan Metsolan tuntiveloitushinnalla, niin tulevat maksamaan jo enemmän, mitä vastaava uusi ketju tehtaan paketissa.


 • Uusien moottorisahojen hinnat on Metsolassa nykyisin aivan liian korkeat valtakunnan muuhun moottorisahatarjontaan verrattuna. Heivuuta, heivuuta hintoihin... niin kuin ennen vanhaan, kun huutolaispoikia taloihin huudettiin, kuka halvimmalla ottaa pojan elätettäväkseen.

 • Juoni on juoni, eikä tiputa saholoesta hintoo. Myökii osataa olla juonia, eekä osteta siltä saholoeta… netistä tilataa...

 • Juoni on juoni vaan eroo tämänpalstan kirjottajista siinä että esiintyy reilusti omalla nimellään.

 • Heivuuta, heivuuta Juoni. Hintoja alemmaks, jos meinoot tulevina vuosina pysyä kilpailussa mukana.

 • Otapas nyt tämä onkeesi Juoni! Kivijalkaliikkeet alkaa kohta olla katoavaa kansanperinnettä. Ainakin pitää olla myös nettikauppa siinä rinnalla, vaikka olisi oma kivijalkaliike. Ei Kiuruveden vähentyvä väkimäärä riitä kohta enää pitämään pystyssä pelkkää kivijalkaliikettä noin pienellä paikkakunnalla. Juonillekin alkaa tulemaan ikää lisää, niin alkaa se puissa kiipeileminen ja Tarzanin roolin vetäminen käymään aina vaan raskaammaksi.

  Teillähän näkyy olevan siellä hyllyssä vaikka mitä merkkikohtaista tavaraa, mitä ei saa edes monesta nettikaupasta. Kaikki tavarat nettikauppaan näkyviin ja mieluummin vielä kuvien kanssa. Saatte lopultakin ne pölyttyneet kottikärryn renkaat lähtemään maailmalle kiertoon sieltä hyllyjen päältä, että tulee vähän tuoreempia kummeja tilalle. Sepällä on tosi mahtava asiantuntemus, mikä osa sopii mihinkin koneeseen. Tuommoista voimavaraa ei ole yhdelläkään toisella tuon alan nettikaupalla. Taka-Hikiän Taavi laittaa vaan teidän kivijalkaliikkeeseen sähköpostia, että mikä on hänellä koneena ja mitä osaa hän siihen tarvitsee. Husqvarna Riderin teriä, hihnoja sekä teräpukkeja sitten kanssa nettiin myyntiin... varmasti tekee kauppansa ympäri Suomen. Rideriä on tosi paljon käytössä, mutta ei yhtään nettikauppaa, missä nuo Riderin tyypilliset kulutusosat olisi niin selkeästi myynnissä, että tulee kerralla sopivat osat koneeseen. Asiantutija-Seppä katsoo hyllystä sopivan osan ja lähettää Taka-Hikiän Taaville. Eihän teillä ole siellä talvikuukausina mitään muutakaan tekemistä. Seppäkin remontoi aikansa kuluksi talvella vanhoja sahan resuja myyntikuntoon niin moottorisahoissa kuin raivaussahoissakin. Heh, heh... laakeroitu Stihl MS 200...

  Nyt nettikauppa pystyyn !!

 • Loistava esitys Rojolalta. Ehkäpä lähitulevaisuudessa Kiuruvesi tunnetaan juurikin paikkakuntana, mistä saa Suomen edullisimmat uudet Stihl ja Husqvarna tuotteet. Vaihtokoneista vaihdossa uusiin tietysti maksetaan huippukova hyvityshinta.
  Nettikaupassa on tietysti kattava valikoima omien merkkien varaosia ja tarvikkeita edulliseen hintaan. Ling-Long ja Ping-Pong kaukoidässä valmistettuja tuotteita ei oteta Kiuruveden Metsolaan myyntiin ollenkaan. Myyköön muut Iisalmessa niitä. Vaihdossa niitä toki otetaan sisään huippukovalla hyvityshinnalla vaihdossa uusiin Stihl ja Husqvarna tuotteisiin, mutta ei niitä myyntiin laiteta. Heitetään suoraan romulavalle.
  Kun ostetaan tehtaalta merkkitavaraa kerralla suoraan kymmen rekkaa pitkän kolonnan verran, niin jokainen ymmärtää ostohinnan olevan edullinen / tuote. Silloin pystytään maksamaan vaihdossa huippukova hyvityshinta vaikka Himangan Akan kalsareista. Kaikkihan toki tuntee sanonnan, että "puolet paskaa, niin kuin Himangan Akan pierussa"

  Siitä se lähtee... Kiuruvesi nousuun !!

  • Meillä täällä Keski-Suomen puolella paikallinen Shindaiwa-kauppias teki 80-luvun loppuvuosina kauppaa seuraavalla tavalla. Osti Shindaiwan maahantuojalta käteisellä rahalla koko loppuvaraston moottorisahoja, kun oli maahantuojalle tulossa varastoon uuden mallin sahat. Joutui maksamaan maahantuojalle hyvästä ammattimallin sahasta 950 markkaa / saha. Laittoi sitten ulosmyyntihinnaksi niille sahoille 2700 mk / saha.
   Laittoi sitten lehteen ilmoituksen, että nyt on huipputarjous sahakaupoissa. 1000 mk maksetaan vaihdossa käyntikuntoisesta sahasta vaihdossa uuteen Shindaiwaan. Väliraha ainoastaan 1700 mk.
   Tulihan sinne vaihdossa hirveä röykkiö käytettyjä sahoja, joista suurin osa oli täysin kelvotonta romua. Muutama parempi saha laiteiin vaihdossa tulleista vielä käytettynä myyntiin muutaman sadan markan hintaan. Loput viskottiin suoraan romulavalle.
   Kaikki uudet sahat meni hyvin kaupaksi ja kauppias teki hyvän tilin, vaikka maksoi vaihdossa käyttökelvottomista romuista kovan vaihtohinnan.


  • Juuri noin se homma menee, kun ostetaan KÄTEISELLÄ rahalla suuria eriä ja vanhan malliston viimeiset koneet. Niitä suurien erien käteisellä ostajia tahtoo vaan olla harvassa tämän päivän persaukisissa kauppiaissa.
   Eihän suomalainen ostaja voi vastustaa semmoista kauppiaan tarjousta, missä vanhasta romusta kauppias maksaa vaihdossa huippuhinnan. On sitä mukava sen jälkeen naapurin isännälle kehua ja naureskella, kuinka hyvät kaupat tuli taas tehtyä.


  • Makeita selkäkeikkanauruja nauretaan naapurin isännän kanssa, kun kauppias maksoi vanhasta romusta uuteen vaihdossa niin kovan hyvityshinnan, että ikinä ei saa siitä romusta omiaan pois, kun lähtee sitä eteenpäin myymään.


 • Kyllä ne jaksaa tätä vatvoo!
  Ee pakko oo asioida metsolassa, eekä oo pakko selata juutubea jos mielesä niistä pahottaa.
  Yrittäjä kyllä osaa ja pitääkin tempaista sekä esiintyy omalla nimellään, rehti jätkä!

  • Joutilaat ja kateelliset täällä kirjoittelee, eikö oikeesti oo aikuisilla ihmisillä muuta tekemistä kun anonyymisti toisia kiusata. On nykyajan lapsilla ja nuorilla hyvät esikuvat kun seuraavat omien vanhempien jalanjälkiä.


 • Nyt Juoni... heivuuta, heivuuta… hintoja alemmaks! Uusiin Husqvarna ja Stihl tuotteisiin Suomen halvimmat hinnat ja vanhoista vaihtokoneista Suomen kovimmat hyvitykset vaihdossa uusiin. Johan alkaa kauppa käymään ja sen jälkeen Kiuruveden Metsola jyrää ykkösenä Suomen pienkonekaupassa.

 • Ei myö kaevata mittee tanssityttölöetä mukkaan puun kuatoo, vua myö kaevattaa halavempia hintoja uusii Husqvarna ja Stihl saholoehi !!

  • Vae ryskämies,mitehä lie.. On tarina siitä jätkästä savotalla joka sano aina että,voiku oes viulu.No toeset jätkät kyllästy sitä kuulemaan ja keräs rahat ja osti sille viulun. No sittenhän kun sae sen viulun nii loehe lausumaan että voe kun ossois soittaa.


 • Rovaniemen Tarvikekeskuksesta saa tälläkin hetkellä suoraan uuden tuliterän varastossa olevan Husqvarna 543 XP moottorisahan hintaan 555 €.
  Siinä Juonille vähän hinnoittelun mallia...

 • Koska Metsolan kevätalennusmyynti alkaa? Merkkituotteet Suomen edullisimmilla hinnoilla Kiuruvedeltä.

  • Ei se ala koskaan. Siellä on nyt lihapurkkien valmistajat ja pullerot puunkaatajat ruvenneet kimpassa Metsolan kanavalla Kokki-Kolmosiksi. Viekkaan ja ovelan näköisinä vääntävät YouTubessa sapuskoita, ettei vaan linssiluteilta naamat pääse katsojilta unohtumaan.


  • koska-ALE-alkaa kirjoitti:

   Ei se ala koskaan. Siellä on nyt lihapurkkien valmistajat ja pullerot puunkaatajat ruvenneet kimpassa Metsolan kanavalla Kokki-Kolmosiksi. Viekkaan ja ovelan näköisinä vääntävät YouTubessa sapuskoita, ettei vaan linssiluteilta naamat pääse katsojilta unohtumaan.

   Pitäkää murkinanne ja sörsselinne. Nyt kaivataan halpoja myyntihintoja Stihl ja Husqvarna-tuotteisiin. Ei meitä sumuteta unohtamaan uhkatiukalle menevää tinkimistä tuommoisilla ruokavideoilla. Heivuuta, heivuuta ja laatumerkkien hinnat ALAS.


 • Nyt on mennyt kyllä Metsolan videoissa huomion ja julkisuuden hakeminen pahasti sivuraiteelle. Kai siellä kohta Juoni ja Seppä on sukkia ja patalappuja kutomassa korjaamon puolella. Tai sitten se viekkaan ja ovelan näköinen savolainen lihantuottaja alkaa kasvattaa mullikoita siellä käytettyjen moottorisahojen myyntihuoneessa.
  Ei kansa tuommoista roskaa kaipaa, vaikka YouTuben kommenttikentässä jotkut uuvatit tuntuu olevan jo täydessä hurmoksessa tuosta koiraslottien puuhastelustakin. Nyt mennään Metsolan videoiden teossa metsään ja rankasti, kun ei oikeasti mennäkään metsään.
  Sahat soimaan työmailla ja uusien koneitten hintoja rutkasti alaspäin. Siitä se lähtee taas myynti nousemaan... ja minun vanhasta 1965-vuoden Homelitesta maksatte sitten vaihdossa huippuhinnan uuteen Stihliin tai Husqvarnaan.

  • En kyllä vaihtaisi sinistä homeliteäni kiinalaisista osista ameriikassa väsättyyn stihliin, minulla on sellainen riesa. Olisi parempi jos stihlit tpimitettaisiin osina laatikossa ja sen saisi itse koota kun se kumminkin on purettava ja koottava jos sillä jotain aikoo tehdä.


 • HURAA !! ... Metsolaan perustetaan verkkokauppa. Kyllä kohta kauppa käy...

  • Saako sieltä verkkojen lisäksi muitakin kalastustarvikkeita?


 • reivuuta reivuuta hintoihin. reivuuta reivuuta

 • Huutonaurua metsolapäiville missä oli metsaman ja puutukkuri pää"tähtinä". Tuulipukuja näytti riittävän ihan jonoksi asti. 😀😀

  • Etkö parempa pysty.


 • Laskuhumalassako keksit nuinnii hyvän jutun omasta piästä????

 • Juoni ja Seppä ne on alkaneet pelleilemään nyt savupönttöjen kanssa. Ei tuommoiset tyhjänpäiväiset roskavideot ostajia kiinnosta vaan... heivuuta, heivuuta… hintoja RUTKASTI alaspäin. Sillä se kauppa alkaa taas käymään !!!

  • Hah, hah. Metsolassa on myynnissä käytetty Husqvarna 543 XP hintaan 400 €. Kuka maksaa käytetystä 400 €, kun Lapista saa tilattua Tarvikekeskuksesta uuden ja käyttämättömän takuulla olevan samanlaisen sahan hintaan 555 €. Ei yhtään yli 300 € pitäisi edes yrittää pyytää tuosta käytetystä Husokista. Hävetkää ahneet kitupiikit.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hah, hah. Metsolassa on myynnissä käytetty Husqvarna 543 XP hintaan 400 €. Kuka maksaa käytetystä 400 €, kun Lapista saa tilattua Tarvikekeskuksesta uuden ja käyttämättömän takuulla olevan samanlaisen sahan hintaan 555 €. Ei yhtään yli 300 € pitäisi edes yrittää pyytää tuosta käytetystä Husokista. Hävetkää ahneet kitupiikit.

   Suapikohan sieltä metsolasta isän isän wanahaan kulloppiin vielä varaosia kun mäntä pitäs vaihtaa ja missä hinnoissa tuo olis?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Hah, hah. Metsolassa on myynnissä käytetty Husqvarna 543 XP hintaan 400 €. Kuka maksaa käytetystä 400 €, kun Lapista saa tilattua Tarvikekeskuksesta uuden ja käyttämättömän takuulla olevan samanlaisen sahan hintaan 555 €. Ei yhtään yli 300 € pitäisi edes yrittää pyytää tuosta käytetystä Husokista. Hävetkää ahneet kitupiikit.

   Iisalmesta suapi uusia sahoja tuolla 300 eurolla.
   Kuka on niin hullu että käytetystä maksaa 400 euroa?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Suapikohan sieltä metsolasta isän isän wanahaan kulloppiin vielä varaosia kun mäntä pitäs vaihtaa ja missä hinnoissa tuo olis?

   Kyllä Metsolan Seppä sinulle maailmalta (vaikka Amerikasta asti) tilaa varaosia netin kautta siihen vanhaan kulloppiin. Seppä tuntee kanavat, mistä varaosia löytyy hyvinkin vanhoihin sahoihin.
   Se on sitten ihan eri asia, mitä tuo lysti tulee sinulle Metsolan kautta maksamaan. Halvimmalla pääset, jos satut tuntemaan jonkun Metsolan ulkopuolisen henkilön, joka osaa netistä hakea maailmalta osia vanhaan kulloppiin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kyllä Metsolan Seppä sinulle maailmalta (vaikka Amerikasta asti) tilaa varaosia netin kautta siihen vanhaan kulloppiin. Seppä tuntee kanavat, mistä varaosia löytyy hyvinkin vanhoihin sahoihin.
   Se on sitten ihan eri asia, mitä tuo lysti tulee sinulle Metsolan kautta maksamaan. Halvimmalla pääset, jos satut tuntemaan jonkun Metsolan ulkopuolisen henkilön, joka osaa netistä hakea maailmalta osia vanhaan kulloppiin.

   ebau sieltä löytyy halvalla. Kuukelin käännöksellä haku.


  • Anonyymi kirjoitti:

   ebau sieltä löytyy halvalla. Kuukelin käännöksellä haku.

   Onpahan nekin rahat pois viekkaalta Juonilta, kun tekee kaupat ebaun kautta. Heivuuta, heivuuta… hintoja alaspäin Metsolassa. Husqvarna Riderin hinnoista heti 1000 € pois, niin alkaa olemaan hinta kohdallaan. Kauppiaallehan riittää, että kouraan jää kaupoista pelkkä paljaaksi kaluttu luu... sen verran hinnakkaita on nuo puu-Tarzanin pihapuun kaadot.

   Sinne Metsolan syysmarkkinoille onkin jo kaikki pellet saatu haalittua yksille markkinoille. Puutukkuri, Metsäman, viekkaan näköinen sonninkasvattaja. Hommatkaa nyt vielä sinne se Koneman, niin on jo savolainen värisuora...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Onpahan nekin rahat pois viekkaalta Juonilta, kun tekee kaupat ebaun kautta. Heivuuta, heivuuta… hintoja alaspäin Metsolassa. Husqvarna Riderin hinnoista heti 1000 € pois, niin alkaa olemaan hinta kohdallaan. Kauppiaallehan riittää, että kouraan jää kaupoista pelkkä paljaaksi kaluttu luu... sen verran hinnakkaita on nuo puu-Tarzanin pihapuun kaadot.

   Sinne Metsolan syysmarkkinoille onkin jo kaikki pellet saatu haalittua yksille markkinoille. Puutukkuri, Metsäman, viekkaan näköinen sonninkasvattaja. Hommatkaa nyt vielä sinne se Koneman, niin on jo savolainen värisuora...

   Riittäskös tuo sinulle sittenkää, varmaa ei. Karavaani kulukoo koirat haukkuu.


 • Koneet tilataan nettikaupasta, vaan ei Metsolan nettikaupasta. Siellä on koneilla apteekin hinnat.

  • No nyt... joko män Juoni ja Seppä sanattomaks? Mehtolassa hintoja rutkasti alespäe, jos meinootta vielä kaappoo käyvä... !!!

   Puutukkur, Mehtämän, Sonnimän, Konemän ja Munamän on Mehtolan Sirkuksen pellet.


  • Anonyymi kirjoitti:

   No nyt... joko män Juoni ja Seppä sanattomaks? Mehtolassa hintoja rutkasti alespäe, jos meinootta vielä kaappoo käyvä... !!!

   Puutukkur, Mehtämän, Sonnimän, Konemän ja Munamän on Mehtolan Sirkuksen pellet.

   Ja sinä. !


  • Anonyymi kirjoitti:

   No nyt... joko män Juoni ja Seppä sanattomaks? Mehtolassa hintoja rutkasti alespäe, jos meinootta vielä kaappoo käyvä... !!!

   Puutukkur, Mehtämän, Sonnimän, Konemän ja Munamän on Mehtolan Sirkuksen pellet.

   Puutukkuri on tyypillinen pohjois-pohjanmaalainen. Luontevan näköistä naurua ei saa naamalleen sitten millään. Kai siellä nälkämaassa oppii olemaan tuon oloinen.


 • Miksi ostaa uusi, kun Kiuruveden Metsolasta saat käytetyn samalla hinnalla. Hah, hah, hah, hah...

  • Hah hah hah haa,heko heko,mahdollista vain Metsolassa saada käytetty uuden hinnalla.
   Mars iisalmeen ostoksille!


  • Sepällä on kadonnut jo muutaman vuoden ajan vähän lapasesta tuo käytettyjen moottorisahojen hinnoittelu.
   Tekeekö Seppä käytettyihin ajoleikkureihin vain moottoriöljyn vaihdon ja jättää hydrauliikan öljyn- ja suodattimen vaihdot tekemättä? Säätääkö nelivedon vetosuhteen kohdalleen vaihtokoneissa? Meneekö Seppä yli siitä, mistä aita on matalin?
   Käytettyjen ajoleikkureiden ulosmyyntihinnat on kyllä Metsolassa sitä luokkaa, että siihen hintaan niihin olisi pitänyt tehdä kaikki mahdolliset huoltotoimenpiteet oikein viimeisen päälle.


 • Vielä ne jaksaa täällä purnata. Nimimerkkien takaa kun on hyvä länkyttää. Menkee menkee iisalmeen älkääkä ainakaan omalle kylälle ostoksianne kohdistako. Jos ee hinnat miellytä niin ee tarvi ostoo mutta turha tulla tännekkään sitten kommentoimaan...Jouni on uutta keksivä yrittäjä ja hyvimpä veti metsämarkkinatki populaa.

  • Nii neon vähä kun se sanonta entisen käömälän seinässä. Istun taikka kävelen p...e antaa sävelen. Voep nämä yrittäjiks ryhtyä ja kokkeilla niinku tuo mehtolakkii on porukoeneen.omillaan ovat toemeen tulleet. Omalla toeminnallaan.


 • Heivuuta, heivuuta! Hintoja alespäin...

 • Vähemmän tyhjänpäiväisiä höpövideoita YouTubeen ja hintoja rutkasti alaspäin. Riderin ajoleikkurin hinnasta heti kättelyssä 1000 € pois ja 5 vuoden ilmaiset huollot.
  Seppä hakee koneen asiakkaalta huoltoon kerran kesässä ja palauttaa taas asiakkaalle leikkurin takaisin kotipihaan.

  Se on asiakaspalvelua se !!!

  • Kyllä metsolan pitäis antaa joitain raiteria ilmasiks aina joku kesässään. Se puhtistas kummasti mainetta.


 • Sepän loistava ammattitaito ja hyvä osaaminen menee täysin hukkaan siellä Kiuruveden kuihtuvassa korpikylässä. Olisipa ukko älynnyt lähteä 30 vuotta sitten tänne pääkaupunkiseudulle Kehä III varteen teollisuushalliin ja perustanut tänne pienkonekorjaamon ja ottanut sinne avukseen 4-5 nuorta miestä.
  Rahaa ja koneita tulisi firmaan sisälle ovista ja ikkunoista. Kyllä yli miljoonalla pääkaupunkiseudun asukkaalla koko Uuttamaata myöten on aina sen verran ruohonleikkuria, moottorisahaa, raivaussahaa, mönkkäriä, lumilinkoa ja moottorikelkkaa ym. bensakäyttöistä pienkonetta, että Seppä esikuntineen olisi täystyöllistetty kesät talvet, vaikka alueella on muitakin vastaavia korjaamoja. Seppä olisi hyvän ammattitaitonsa vuoksi Uudellamaalla nyt todellinen rahamies.
  Nyt vaan ammatillisesti pätevä ukko näivettyy ja kuihtuu sinne Pohjois-Savoon, kun joutuu maistelemaan typerissä videoissa Juonin savupöntössä mustaksi savustamaa lohta ja täytyy muodon vuoksi kehua, että "kylläpä on hyvvee…" Talvella ei taida olla Sepällä Kiuruvedellä muuta tekemistä, kun aamupäivällä syljeksii kattoon ja iltapäivällä väistelee, kun syljet tippuu alas.

 • Heivuuta, heivuuta, hintoja rutkasti alaspäin !!

  • Käy sanomassa itelleen vaikka heti muanantaena...?Kerrot sitten joo.


 • Joko Seppä on painunut talviunille?

 • Pittee vaehtoo pakettiaato, että Seppä suap koko talave rakennella hyllyjä siihe uutee aatoo. Ei tartte Seppee lommaattoo. Etelä-Suomessaha se Seppä olis jo miljooniär siellä isoje lihapatoje iäressä.

 • Että se Juoni kehtoo tarjota tylsäksi ajettuja vanhoja teräketjuja sahojen kylykiäisinä? Seppä makkoo siellä koko talavisyvämmen joutilaana. Oisihan tuo rutjake joutanna niitä käytettyjä ketjuja terottelemmaa pahimpina pyrypäevinä.

  Ja hintoja rutkasti alespäe… heivuuta, heivuuta… tae ruvetaa tekkee Raeteri-kaappoja Iisalame puolella...

  • Kokkeilisit ite yrittäjän leipee.suattas olla yllätys.


 • Joku siellä nyt mättää, kun toinen mieskin lähti pois.

 • Laittakaa joskus siellä Metsolassa se Japanissa tehty Husqvarna tarjoukseen, eikä aina niitä rimpula-Huskuja, mitä saa jo muutenkin uutena halvalla.

 • Juoni, nyt rehellinen vastaus tähän kysymykseen. Pitääkö paikkansa, että Husqvarna Riderin rungot hitsataan kokoon Puolassa?

  Tulevat sieltä Ruotsiin, missä suoritetaan Riderin kokoonpanotyö ja lisätään milloin mistäkin päin maailmaa tulleet moottorit.

  Koska kokoonpanotyölle pistetään niin kova hinta, että se on yli 50 % tuotteen hinnasta, niin tuotetta voidaan myydä Made in Sweden merkinnällä.

  • Sehän olisi Riderin hinta 10 000 € jos se vielä Ruotsissa hitsattaisiin kokoon. Polakit hitsaa Puolassa rungon kasaan ja Ruotsissa valmiiseen runkoon laitetaan kone, bensatankki, penkki, polkimet, ratti, pyörät, voimansiirto ja katemuovit paikoilleen.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sehän olisi Riderin hinta 10 000 € jos se vielä Ruotsissa hitsattaisiin kokoon. Polakit hitsaa Puolassa rungon kasaan ja Ruotsissa valmiiseen runkoon laitetaan kone, bensatankki, penkki, polkimet, ratti, pyörät, voimansiirto ja katemuovit paikoilleen.

   Ihan sama lopputulos se on hitsaako puolalaiset Puolassa vai matkustavatko Ruotsiin hitsaamaan. Ja eikö se ole parempi, että ihmiset saavat tehdä työtä kotimaassaan?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ihan sama lopputulos se on hitsaako puolalaiset Puolassa vai matkustavatko Ruotsiin hitsaamaan. Ja eikö se ole parempi, että ihmiset saavat tehdä työtä kotimaassaan?

   Hinta Riderilla on ehdottomasti nyt liian kova, koska puolalaiset hitsaa runkoa kokoon 3 € tuntipalkalla. Heti puolet pois Riderin hinnasta, niin alkaa kate olemaan vasta sitten jotenkin kohdallaan.
   Häikäilemätöntä riistämistä, kun halpatyövoimalla tehdään laitteesta suuritöisin osa ja sitten Riderilla kynitään hinta, joka on laskettu 15 € tunnilta olevan hitsaustyön mukaan.


 • Japanin Husqvarna tarjoukseen, niin kuin olis jo...

 • Mikä mättää, että Japanin Husqvarnaa ei tule tarjoukseen?

 • Heivuuta, heivuuta… Riderin hintoja rutkasti alaspäin, koska on halpatyövoimalla kasattu laite...

 • Japanin Husqvarnat alennusmyyntiin, niin kuin olisi jo !! Kyllä niitä muualla maailmassa kasattuja törky-Husqvarnoja laitetaan tarjouksiin, mutta ei kunnon tavaraa.
  Seppä voi aikansa kuluksi teroitella niitä Juonin tylsäksi sahaamia teräketjuja teräväksi, että ei tarvitse tarjota asiakkaille kylkiäisinä tylsiä teräketjuja.

  • Ootko käynny ees ulukona viimeaekona.


 • Hintoja Metsolassa alespäin… alkaa taas konekauppa käymään...

 • Pösölän Pahvilihan Nötkötti maksaa Mehtolassa huimat 9 € semmoinen 400 g peltipurkki. Heivuuta, heivuuta… hintoja alespäin… just kävin ulkona pihan perällä Puu-Ceessä…

 • Aeka heleposti näkkyy sammua töksähtelevän se Husqvarnan akkuraivaussaha. Meillä on käätössä vielä mehtässä paineilmakäättöset raevaassaha ja moottorsaha.

  Semmonen 60-luvun Nuffield ajetaan mehtään, missä on perässä kolmisylinterinen iso paineilmakompressori. Siitä vaan kompurasta kynsiliittimillä olevat paksut kummiletkut vetästään molemmille sahoille ja Nuhvi käymään.

  Voisitta työ Mehtolan väki kokeilla joskus pihapuun kaatokeikoilla noita paineilmakäyttösiä sahoja. Niistä ei voema lopu.

  • Ihanko ite keksit tuon tarinan, vai näitkö unta?


 • mulla on vw kuplan koneella varustettu raivuri, hyvät valjaat ei painokaan tunnu missään ja ei haittaa isommatkaan "risut"

 • Mikä siinä oikein mättää, että sitä Japanin Husqvarnaa ei tule tarjoukseen Suomen edullisimpaan hintaan?
  Onko niin hyvä kone, että ei tarvitse tarjoushinnoilla myydä, niin kuin niitä muita pitkin maailmaa koottuja Huskun rimpuloita kyllä tarjouskauppoihin riittää?
  Eihän Mersuakaan koskaan tarjoushinnalla myydä, koska se tekee kauppansa ilman alennuksiakin.

 • Joko tulevana kesänä on Husqvarnan Riderit myynnissä edullisemmalla hinnalla? Puolalaisen työn osuus on siinä laitteessa niin suuri, että täytyyhän se hinnassa näkyä!

 • Koska Japanin Husqvarnat tulee tarjoukseen?

  • Netissä kattelin Husqvarna konesahaa. 550XP:n hinta 550 eceä. Onko halpa vai kallis?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Netissä kattelin Husqvarna konesahaa. 550XP:n hinta 550 eceä. Onko halpa vai kallis?

   Oikea hinta uudelle tuommoiselle sahalle. Osta pois vaan, kun hinta on kohdallaan. Kiuruveden Metsolasta tuota sahaa tuohon hintaan kyllä saa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Netissä kattelin Husqvarna konesahaa. 550XP:n hinta 550 eceä. Onko halpa vai kallis?

   Halpa on. Tuskin hinta enää tuosta tulee alaspäin. Myyvät viimeisiä vanhan mallin sahoja pois edulliseen hintaan, kun se uusi 550XP Mark II on ollut jo jonkin aikaa myynnissä.


 • Että miten se Juoni kehtaa tarjota vanhoja tylsäksi sahattuja teräketjuja kylkiäisenä moottorisahakauppoihin?

  Esittelee teräketjujen teroituskonetta juutuubissa ja antaa sitten asiakkaille tylsiä ketjuja.

  • Se on semmoista, kun sepän kanssa ei mitään viitsittäisi tehdä asiakkaan hyväksi, ellei siitä saa perittyä asiakkaalta sikamaista hintaa.


 • Ostava yleisö haluaa laatukoneita tarjoukseen. Ei sitä ylihintaista rihkamaa kannata meille tarjota. Niistähän jää kauppiaalle vielä kovat katteet tarjoushinnoillakin.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  143
  6013
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  156
  2036
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  32
  785
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  27
  466