Naisten väkivaltaistuminen

Alkaa olla tosiasia, laajemmin vielä ei esiinny mutta tätä se feministivalta tuottaa:

https://www.suomenuutiset.fi/teinitytot-syytteeseen-goteborgin-jengimurhasta/


Onhan näitä nykyään kotimaan uutisissakin miten jännäjennat on toteuttaneet itseään. Veikkaan että ennen feministien valtaannousua naisten harjoittama väkivalta sivullisiin oli marjginaalista toisin kuin nykyään.

17

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taipuvinenko

      Ei esiinny? Kuka nyt väkivaltaisuuttaan esittelisi?

    • Jengiväkivallasta taisi olla kyse. Olikohan huumeet kuvioissa?

      • Eiköhän ne huumeetkin siellä mukana ole, edistyksellisillä 2000-luvun naisilla kun on oikeus käyttää huimausaineita ihan siinä missä miehilläkin.


      • Harmaaritari kirjoitti:

        Eiköhän ne huumeetkin siellä mukana ole, edistyksellisillä 2000-luvun naisilla kun on oikeus käyttää huimausaineita ihan siinä missä miehilläkin.

        Huumeet on aina viehättäneet myös naisia, siltä osin tasa-arvo on toteutunut.


    • Noeipäsiitä

      ylenpaltisesta rahan ihannoinnista ole pitkä matka rikollisuuteen naisillakaan.

    • l758ukteyrjk8l

      Miksi tossakin pitää puhua sukupuolesta, eiköhän asia ole niin että ihminen sukupuolesta riippumatta on ja on aina ollut kykeneväinen väkivaltaan.

      • Eikös sitä sanota että naiset synnyttävät ja miehet tappavat.


    • MiehetMurhaajia

      Nyt se pää pois persiistä.
      Väkivaltaisia ihmisiä on ollut aina, niin miehiä kuin naisia. Miehiä tosin aina ollut, ja on, huikeasti enemmän.

    • Tyttöjen ja naisten harjoittamaa väkivaltaa on aina ollut. Sen kohdistus on vain ollut enemmän samaan sukupuoleen, pienempiin/suojattomiin tai eläimiin liittyvää. Ja enempi salavihkaista sekä henkistä kuin miesten harjoittama fyysinen ja seksuaalinen väkivalta. Raakoja naisten harjoittamia väkivaltarikoksia on ollut vähemmän.

      Mikä väkivaltaan yleensä johtaa? Ehkä se liittyy osittain ihannoivaan dominointiin, mutta sen kohdehan on useimmiten harkittu.

      Feminiinisyydessä taas on kyse on eri sukuouolten oikeuksien tasa-arvoistamisesta, ei alistamisesta. Tai ainakin näin pitäisi olla. Väkivaltaa harjoittava etsii yleensä henkilökohtaista oikeutta. Poissuljettuna jengiläiset, liigat, terrorismi, uskonnon kautta taistelevat. Ja näissähän ei edes pyritä hakea ihmisten välistä tasaveroisuutta, vaan ryhmä toimii vain oman idealoginsa hyväksi.

      • "Poissuljettuna jengiläiset, liigat, terrorismi, uskonnon kautta taistelevat. Ja näissähän ei edes pyritä hakea ihmisten välistä tasaveroisuutta, vaan ryhmä toimii vain oman idealoginsa hyväksi."

        Mainitsemillasi ryhmillä on erilainen näkemys oikeudenmukaisuudesta, mutta niissä toimitaan todella tarkkaan etiketin mukaan.


      • Ananias kirjoitti:

        "Poissuljettuna jengiläiset, liigat, terrorismi, uskonnon kautta taistelevat. Ja näissähän ei edes pyritä hakea ihmisten välistä tasaveroisuutta, vaan ryhmä toimii vain oman idealoginsa hyväksi."

        Mainitsemillasi ryhmillä on erilainen näkemys oikeudenmukaisuudesta, mutta niissä toimitaan todella tarkkaan etiketin mukaan.

        Tarkentaisitko etikettikäsitettä?


      • elisakettu kirjoitti:

        Tarkentaisitko etikettikäsitettä?

        Etiketillä tarkoitan tässä yhteydessä omaa "lakikokoelmaa", nuo mainitsemasi ryhmät perustavat toimintansa siihen että ne tarjoavat jäsenilleen osallisuutta organisaatioissa joissa jäseniltä odotetaan tiettyä toimintatapaa ja vastineeksi organisaatio pitää jäsenistään huolen.

        Ne ovat yhteisöjä jotka toimivat hyvin selkeän logiikan mukaan.


      • Kyllä Ana puhuu tuossa asiaa ja sikäli osuvaan paikkaan ettäkyllä, myös 2000-feministit ovat ihan sanamkaltaisia toimiltaan kuin nuo mainitus järjestöt ja ryhmittymät, vahvempi vaan kun on niin paljon kannattajajäseniäkin mukana. Tiukka ydinryhmä makeasti nauraa partaansa kun hyödylliset hölmöt työskentelee niiden hyväksi, Jos verrattaisiin moottoripyöräjengiin feminisit olisi hells-angel, setalaiset niiden alajaosto ja hirmuinen nippu kansasta aisuroi näitä. Jos olisi valta julistaisin äärifeminismin ja setan terroristijärjestöiksi ilman muuta, niin vaarallisia ne ovat yhteikuntaa rapauttaessaan.


    • Anonyymi

      SOMERON torstaista omakotitaloa epäillään esitutkinnan perusteella tahallaan sytytetyksi, kertoo Lounais-Suomen poliisi tiedotteessaan. Palosssa vakavasti loukkaantunut keski-ikäinen mies, joka asui talossa, kuoli tulipalossa saamiinsa vammoihin sairaalassa.

      Poliisi epäilee teosta talon asukkaan naisystävää. Tekoa tutkitaan alustavasti henkirikoksena. Esitutkinta on tiedotteen mukaan kuitenkin vasta alkuvaiheessa ja nimike voi vielä tutkinnan edetessä muuttua.

      Palokunta sai ilmoituksen tulipalosta torstaina kello 15.19. Ilmoittaja oli talon asukkaan naisystävä. Ilmoituksen mukaan talo oli tulessa ja talon sisällä mies. Palokunnan saapuessa paikalle talossa ollut mies oli jo päässyt ulos talosta.

      Miehen lisäksi rakennuksessa ei ollut palon hetkellä muita ihmisiä. Rakennus paloi kivijalkaan saakka. Palosta ei aiheutunut poliisin mukaan vaaraa sivullisille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe