Näin pokaat naisen

Pillujen--asiantuntija

12

303

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pillujen--asiantuntija

      Rumien naisten iskeminen on jo niin vaikeaa että miehen pitää maksaa tuhansia kurssista jotta uskaltaa jutella naisille. Menkää vaikka maksulliselle naiselle sen kurssin sijasta kun ette kurssilla saa pillua ja menetätte rahanne. 4000 dollarilla saa 20 kertaa pillua ainakin maksulliselta. Puhelin numeron saaminen naiselta ei tarkoita mitään, nainen voi sitä paitsi antaa väärän numeron.

    • Mä katsoin vähän alkua. Mun (tai kenenkään) ei tarvitse maksaa tonneja siitä, että voin kauppakeskuksessa mennä kysymään random-muijalta olenko hänen mielestään Michael Chiklisin näköinen. Jos tuollainen tuntuu naurettavalta tai tyhmältä tai jopa pelottavalta, niin sitä suuremmalla syyllä juttua kannattaa kokeilla tai harjoitella.

      Jännän moralistinen kertojanääni oli dokkarissa siinä vaiheessa kun "kokelas" pussaili kahden varatun eukon kanssa.

      • Ennen kuin antaa lopullista arviota pokauskurssin hyödyllisyydestä, pitäisi varmaan mitata vaikuttavuutta kuten lääkkeiden kanssa.


    • Viinamies

      Olipas muuten tyhmä ohjelma. Tuossa nyt ei mitään uutta ja mullistavaa ollut miten naisia kuuluisi iskeä. Mene baariin juomaan drinkkejä tai viinaa, katsele kiinnostava nainen ja mene esittäytymään. Maksa siitä sitten neljä tonnia, voin 0pettaa nuo samat jutut satasella. Miehen pitää 99% tehdä aloite naisille. Nainen tulee juttelee vain jos on epätoivoinen eikä niin seksikäs koska miehet ei huomaa. Kauniin naisen luokse tulee aina miehiä tekemään tuttavuutta. Periaatteessa tuossa ohjelmassa opetetaan rohkeutta lähestyä naisia mutta naisen plösö ruma ystävä on kateellinen eikä anna sinun lähestyä söpöä naista. Pyydä naista tanssimaan siinä tapauksessa jotta saat kahdenkeskistä aikaa tutustua söpöön naiseen. Niin minä olen tehnyt.

      • ätmelsson

        Muistan lapsuuden ja nuoruuden kaverini. Ei kosenut alkoholiin, kun muut alko maistella. Ylä asteella ei juonut yhtään, kun muut lähti puistoon juomaan. Muistan hänen isänsä, joka aina patisti poikaansa juomaan vknloppuisin. Kiusoitteli aina jotenki hyväntahtosesti: eikö se pete vieläkään uskalla kaljaa maistaa? Sitten katto meitä sen kavereita ja kysy: sidotaanko porukalla puuhun ja juotetaan väkisin? Nyt sen itekki tajuaa, et ukkohan vaan pelkäs, et pojasta ois ätmi tulossa. Ei sillon nuorena tajunnu ton syvällisempää tarkotusta. Lopulta tais saada pojan juomaan ekat kännit, kun makso sille siitä oikein hyvin. Tais olla jo 19-20v sillon. Siitä alkaen ollu melkeen joka vknloppu kännissä ku ellun kana ja naisia on riittäny


    • Eimullamuuta-

      Katsoin kakkoselta tuota ja minusta aika surkeita neuvoja. Jos mies ei itse uskalla yksin lähestyä naisia niin sitten on ilman naista. Ei naiset ole niin pelottavia että pelätä täytyyh. Kun käyttäytyy asiallisesti eikä ole kännissä kovin niin mies kun mies voi naisen saada.

    • Raha-on-kemia

      Hirveitä summia mies joutuu maksamaan että pääsee naisiin tutustumaan. Kaikki deittipalvelut on miestenvastaisia, miehiltä pyydetään rahaa että voi kirjoitella naisille eikä naiset edes vastaa koska miehet on rumia. Miehiä syrjitään ihan joka paikassa eli naiset on maksullisia huoria.

      • EdesUnissa

        Onko tuo raha juttu deittipalveluissa totta ? Sehän on selkeästi tasa-arvolainsäädäntömme vastainen. Erikoista ettei moiseen ole kukaan puuttunut. Yrityksellä ei ole oikeutta hinnoitella eri tavoin sukupuolen perusteella, kuten ei myöskään rodun.


      • 84657k4j6q5h3
        EdesUnissa kirjoitti:

        Onko tuo raha juttu deittipalveluissa totta ? Sehän on selkeästi tasa-arvolainsäädäntömme vastainen. Erikoista ettei moiseen ole kukaan puuttunut. Yrityksellä ei ole oikeutta hinnoitella eri tavoin sukupuolen perusteella, kuten ei myöskään rodun.

        Ei ole eri hintoja eri sukupuolille mutta naiset kun eivät aloitteita tee niin näin ollen miehet ovat ne jotka maksavat.


      • njhb
        84657k4j6q5h3 kirjoitti:

        Ei ole eri hintoja eri sukupuolille mutta naiset kun eivät aloitteita tee niin näin ollen miehet ovat ne jotka maksavat.

        Siis mitä? Niihin deittipalveluihinko saa ilmaiseksi kirjautua, mutta vonkaamisesta pitää maksaa? Niinkö ne oikeasti toimii (itse en käytä, enkä aiokaan)?


    • järggmell

      Kaikki videossa esitetyt vinkit toimivat komeille YTM-miehille.

      Kiltti, kunnollinen, työtön, arka ja kokematon ylipainoinen mies ei saa moisesta yrityksestä mitään muuta kuin #metoo-syytteet niskaansa. Kiltillä miehellä ei tee mitään!

    • vaikkasamapatuo

      Ehkä se olisi hyvä kovettaa itsensä ja tehdä herkästä asiasta harrastus. Ehkä siitä tulisi kuin jokin maastopyöräily että jos lenkki ei kulkenut niin lisää treeniä ja parempia välineitä vaan.

      Yhteiskunnallisesti tuo on ihan vastuutonta toimintaa. Kun ajattelee kuinka epäreilua pariutuminen on jo nyt niin tuo lisää entisestään sitä kuilua hyvä- ja huono-osaisten välille. Pitäisi ajatella laajemmin kuin vain itseään ja lopettaa täysin naisten iskeminen. Ei mitään tällaista huomiota naisille, sanotaan nyt vaikka vuoteen, ei yhdellekään, niin eiköhän jokin nytkähtäisi vähän järkevämpään asentoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe