Hekutek/ Helsingin kuivaustekniika

Hei! Oletteko kuulleet kyseisestä yrityksestä?

Olivat hommissa meillä mannerheimintiellä ja jälki oli kyllä todella alokasmaista. Huomauttaa sai aivan kaikesta. jättivät raput likaisiksi ja rakennus jälki oli aivan kauheaa. Konttori kuulemma suutarilassa, puhelimeenkin vastasi joku ulkomaalainen huonolla suomella. Isännöitsijä horosi kännipäissään tuntevansa firman omistajan ja lupasi että halvalla kaikki hoituu kuhan porukka on hiljaa. En suosittele kyllä kenellekkään. kertokaa kokemuksia kiitos!

4 kommenttia

Vastaukset

  • Laittomia potkuja, mustamaalaamista ja salattuja elämiä. Kyllä, kiertäkää kaukaa tämä yritys. Jos et nuole johtajan takaluukkua voit olla varmaa että et näe koe aikaa pidemmälle;)

  • Joo,olen kuullut ja tehnyt töitäkin heille,tunnistan nämä veijarit edellä,ja he ovat juuri niitä jotka eivät viihdy töissä,vaan ovat juoppoja ja käyttävät muitakin aineita.minusta Hekutekillä kaikki toimi kyllä mallikkaasti.

  • Mistä toimistosta tuo isännöitsiä?

  • Tekevät parhaillaan remonttia vesivahingon jälkeen asunnossani sudeksi. Keittiön kaapit ovat erimittaisia (tilattiin mittatilaustyönä). Saranointi heittää ja kaappien ovien väliin jää rakoja. Maalaukset ja pohjatasoite seinän ja kaappien välissä tekemättä. Asioista on reklamoitu suoraan aina työn kesken jättäneelle työntekijälle ja muistutettu seuraavalle tulijalle tekemättömästä työstä. Isännöinti ei ota kantaa. Outoa, että kukaan ei ota vastuuta asiasta. Älkää hyvät ihmiset ottako kyseistä tekijää remppaanne.

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.