Aihealueet

Listaukset

  Hekutek/ Helsingin kuivaustekniika

  Hei! Oletteko kuulleet kyseisestä yrityksestä?

  Olivat hommissa meillä mannerheimintiellä ja jälki oli kyllä todella alokasmaista. Huomauttaa sai aivan kaikesta. jättivät raput likaisiksi ja rakennus jälki oli aivan kauheaa. Konttori kuulemma suutarilassa, puhelimeenkin vastasi joku ulkomaalainen huonolla suomella. Isännöitsijä horosi kännipäissään tuntevansa firman omistajan ja lupasi että halvalla kaikki hoituu kuhan porukka on hiljaa. En suosittele kyllä kenellekkään. kertokaa kokemuksia kiitos!

  4

  99

   Vastaukset

   • Laittomia potkuja, mustamaalaamista ja salattuja elämiä. Kyllä, kiertäkää kaukaa tämä yritys. Jos et nuole johtajan takaluukkua voit olla varmaa että et näe koe aikaa pidemmälle;)

   • Joo,olen kuullut ja tehnyt töitäkin heille,tunnistan nämä veijarit edellä,ja he ovat juuri niitä jotka eivät viihdy töissä,vaan ovat juoppoja ja käyttävät muitakin aineita.minusta Hekutekillä kaikki toimi kyllä mallikkaasti.

   • Mistä toimistosta tuo isännöitsiä?

   • Tekevät parhaillaan remonttia vesivahingon jälkeen asunnossani sudeksi. Keittiön kaapit ovat erimittaisia (tilattiin mittatilaustyönä). Saranointi heittää ja kaappien ovien väliin jää rakoja. Maalaukset ja pohjatasoite seinän ja kaappien välissä tekemättä. Asioista on reklamoitu suoraan aina työn kesken jättäneelle työntekijälle ja muistutettu seuraavalle tulijalle tekemättömästä työstä. Isännöinti ei ota kantaa. Outoa, että kukaan ei ota vastuuta asiasta. Älkää hyvät ihmiset ottako kyseistä tekijää remppaanne.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    211
    10247
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    229
    4616
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    59
    845