Andrei Koivumäki Helsingin kotijoukkue oy

Andrei Koivumäki elvistelee maailman kovimmilla myyntiluvuilla, hienolla mersulla, matkoilla, kelloilla jne jne. Kaikessa maailman paras. Verotilastossa miestä ei kuitenkaan näy. Väittää olevansa osakas Helsingin Kotijoukkue Oy:ssä, asiakastiedon mukaan ei ole. Ja kyseinen firma on todella huonossa taloudellisessa kunnossa. Mutta eikö se aina ole niin, että ne jotka elvistelee eniten, niiden taustat on huonoimmassa kunnossa, ja ne joilla oikeasti elvisteltävää, ne eivät sitä tee. Lienee Andrein mersut velaksi, sama kuin yrityksellä hienot puitteet ja kulissit, mutta ei omalla rahalla lie maksettu. Onneksi tiedot julkisia.
1
Ilmoita


Suomi on kateellisten maa..
3 VASTAUSTA:
Mitä siinä on kadehtimista, jos jonkun työnantaja on ehkä tekemässä konkurssia? Ja siinä, jos jonkun kulissit on velalla rakennettu. Kait ne lukuisat kameramiehet perässä jupksemassa maksaa jotain, ja firman piikkiin.
Koivumäki on täyspelle, joka ei ole saanut edes LKV- tutkintoa läpäistyä. Valehtelee saavutuksistaan ja esiintyy kuin olisi koko kiinteistöalan kuningas, mitä ei todellakaan ole, kaukana siitä. Aidosti ammattitaitoiset ja parasta tulosta tekevät välittäjät eivät julkisuudessa pullistele, ei tarvitse kun kauppa käy ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.
Väittää myös olevansa kotijoukkueen kehitysjohtaja. No kotijoukkueen nettisivujen mukaan ei ole, vaan sillä tittelillä on aivan toinen henkilö. Miksi valehtelee, eipä anna kovinkaan luotettavaa kuvaa itsestään.
+Lisää kommentti
On surullista, että tällainen junnu luulee itsestään liikoja. Se, että väittää olevansa Suomen menestynein kiinteistönvälittäjä, on ihan tuulesta tempaistua. Millään menestyksen mittareilla tämä kaveri ei ole ykkönen. Itsellä on kaksi ystävää töissä Kotijoukkueessa ja olemme muutaman kerran keskustelleet aiheesta. Moni kyseisessä firmassa on vittuuntunut siihen, että tämä Koivumäen herra tituleeraa koko yrityksen myynnit omikseen. Eli jos koko firma myy 9 asuntoa viikossa, lukee se Koivumäen FB tai IG sivuilla että hän on myynyt 9 asuntoa. Itse olen myynyt yli 1000 asuntoa toimiessani kiinteistönvälittäjänä ja tästä tuloksesta on kellarissa tallessa monenlaista kippoa ja pyttyä. Kuitenkaan en tehnyt tästä tämän isompaa numeroa. Tämä Koivumäki on häpeäksi jo muutenkin huonoa luottamusta nautivalle toimialalle.
3 VASTAUSTA:
Koivumäki taisi myös olla se välittäjä, joka kopioi asikasrekisterin edellisessä työpaikassaan ja siitä työnantaja teki poliisille tutkintapyynnön. Valheella ja suurentelulla ei pidemmän päälle pitkälle pääse ja sen tulee tämäkin kaveri vielä huomaamaan.
Asuk kirjoitti:
Koivumäki taisi myös olla se välittäjä, joka kopioi asikasrekisterin edellisessä työpaikassaan ja siitä työnantaja teki poliisille tutkintapyynnön. Valheella ja suurentelulla ei pidemmän päälle pitkälle pääse ja sen tulee tämäkin kaveri vielä huomaamaan.
Kiinteistömaailma lähetti tiedotteen tästä asiakkaille, joiden tiedot oli varastettu. Vaimoni sai tämän tiedotteen ja li kyseisen herran asiakas.. 1+1= ?
Työskentelin kaksi vuotta samassa yrityksessä tämän viikarin kanssaan. Voi sitä valheitten määrää mitä tämä pentu kylvi. Sairaan ihmisen touhua. Sääli kun lehdet revittää näitä juttuja ja uskoo näitä valheita ,mitä hän kylvää ympärilleen. Ala saa jälleen huonoa mainetta. Hän ei uskonut minua, kun ojensin häntä. " Annan vanhan valtiomiehen ohjeen; Lyhennä askeleitasi jos mielit menestyä maailmassa"
+Lisää kommentti
Aika erikoista, että yritys jonka palveluksessa tämä "Bruce Taivaan Lahja" työskentelee, antaa kaverin syöttää ihan mitä tahansa shaibaa someen.. Osaisiko joku kertoa, mitä kehitysjohtaja tekee tällaisessa pienessä kiinteistönvälitysfirmassa?
Ilmoita
Tästä herrasta voi olla montaa mieltä, mutta kyllä kauppaakin syntyy. Viime vuoden anaiotulot yli 167 000 euroa
1 VASTAUS:
Luepa hänen kommentteja linkedinistä, niiden perusteella luulisi miehen tienaavan vähintään miljoonia. Jos laskee hänen ilmoittamat myyntimäärät niin tuo palkka ei täsmää niihin, kusetusta. Ei tuo palkka nyt niin erikoinen ole.
+Lisää kommentti
Allekirjoitan ton väittämän, että Andrein ilmoittamat luvut eivät täsmää. Seurasin koko syksyn tämän firman myytäviä asuntoja ja vertasin poistuneita ilmoituksia Andrein postaamiin omiin saavutuksiin. Täyttä valetta kaikki! Ja varmasti ottaa kupoliin työkamuja, kun tämä pelle ottaa kunnian heidän välittämistään kaupoista. Tämä kaveri pitäisi käräyttää, koska se vaan yksinkertaisesti olisi oikein. Valehtelulla on lyhyet jäljet.

Vähän luulen, että Andrei ymmärtää tämän itsekin, että kiinni jäädään ennepitkää. Eikä ketään jaksa kiinnostaa itsensä kehuminen ikuisesti. Varsinkaan kun jätkällä ei ole enää minkään näköistä kiinnostusta koko asuntokauppaan.

Tällähän tämä sitten perusti parturi-kampaamon, että se siitä kovan luokan bisnes osaamisesta. Ongelmaksi tälle tulee muodostumaan se, että siellä ei hankitakaan rahaa tekemättä mitään sen eteen. Kiinteistönvälittäjät on Suomen ainoa ammattiryhmä, jotka veloittaa palvelusta aivan käsittämättömiä summia vain sillä perusteella, että kun se nyt vaan on alan tapa. Ja niinkuin Andrei yhdellä YouTube-videolla asiasta mainitseekin: ”meillä on oikeus saada siivumme voitosta.” Niinkun mitä vittua!! Ainoastaan verottajalla on oikeus viedä voitosta oma osuutensa.

Kuka uskaltaa tehdä aloitteen ja ampua tämä kaveri alas LinkedInissä?
1 VASTAUS:
Erittäin hyvin kirjoitettu. Eniten ihmettelen, että miten ketju antaa yhden Elviksen pilata maineensa? Onko myynti kaikkien muiden arvojen edellä? Eikö rehellisyys ja hyvä maine merkitse mitään? Missä hyvä käytös ja muiden kunnioitus? Jos joku sanoo olevansa 100 vuotta muita edellä, hän sanoo samalla muiden olevan 100 vuotta hänen perässään, vaikka itse ei ole ykkönen edes omassa ketjussaan. Itse kehotan kaikkia kiertämään koko ketjun kaukaa, en halua olla missään tekemisissä tuommoisen kanssa
+Lisää kommentti
Mielenkiintoista olisi tietää kuka valehtelee ja mitä. Yrityksen uusimman asiakastietoraportin mukaan edelleenkään Koivumäki ei ole osakas, eikä missään esimiesasemassa mm kehitysjohtaja. Olisiko tittelit itse keksitty? Yrityksen tila on erittäin huono, asiakastiedon virallinen raportti tänään kertoo mm seuraavaa: "suuri konkurssiriski", "omavaraisuusaste -109,2%", "current ratio 0,4", "viimeistä edellisen tilikauden tulos -214.000€" "edellisen tilikauden tulos -229.000€", "pitkä-aikainen vieras pääoma 438.000€", "lyhytaikainen vieras pääoma 469.000€", "Sarajärvi raimo 100% omistaja"
Ilmoita
Koivumäki sai kenkää Kotijoukkueesta. Ja samalla koko alalta jahka juuri paljastuneet tekoset saavat päivänvaloa. Ehkä parhaassa tapauksessa kalterien taakse.
1 VASTAUS:
Mitäs tuo on Kotijoukkueessa rötöstellyt?
Ei taida kyllä olla hepulla ihan puhtaita jauhoja pussissa. Kiinteistömaailmassakin epäiltiin asiakasrekisterin viemisestä asia meni poliisitutkintaan ja ilmeisesti sovittiin.
+Lisää kommentti
Koivumäki ei ole enää Kotijoukkueen sivuillla
Koivumäellä ei ole LKV tutkintoa, eikä siten oikeutta tehdä välitystä ellei ole yritys takana.
Miksi lähti Kotijoukkueelta, Mitä nyt ?
3 VASTAUSTA:
Missä tämä herra nyt on ? / muistakaa että hän ei voi toimia ilman LKV :tä myyjänä asunnoille
ei ole nyt kotijoukkueen sivuilla ?
Lopettiko asunnon myynnit ja siirtyi parturiksi ( mainos oli facebookissa) ?
eilkvtä kirjoitti:
Missä tämä herra nyt on ? / muistakaa että hän ei voi toimia ilman LKV :tä myyjänä asunnoille
ei ole nyt kotijoukkueen sivuilla ?
Lopettiko asunnon myynnit ja siirtyi parturiksi ( mainos oli facebookissa) ?
Siis yhtiöllä pitää olla LKV jos siellä toimii andrei tai joku muu kellä ei ole LKV:tä
Mutta yksin ja omalla nimellä ei voi toimia asunnon välittäjänä, jos nuo luvat puuttuu eikä toimi sellaisen yhtiön lukuun, jolla on luvat
En antaisi koskaan asuntoani myyntiin sille kellä ei ole omaa suorittettua LKV-tutkintoa
+Lisää kommentti
Arvostan kovan tuloksen tekemistä, mutta valhetta en suvaitse! Kovempia tuloksen tekijöitä on vaikka millä mitalla pääkaupunkiseudulla. Ennemmin tai myöhemmin lehdistö/ nettikansa ottaa tämän pojan hampaisiinsa.

Perustaa oman firman?

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Vastuuhenkilöt
Tuomas Mikael Kukko, toimitusjohtaja (11/2018), hallituksen jäsen (11/2018)
Näytä roolit muissa yrityksissä (4)

Andrei Daniel Koivumäki, hallituksen puheenjohtaja (11/2018)
Näytä roolit muissa yrityksissä (4)

Samu Eemil Siponen, hallituksen varajäsen (11/2018)
1 VASTAUS:
Ei tainnut kaisa liskin saama tuomio opettaa riittävästi. Jos andrei oli kotijoukkueen osakas, kuten itse väitti, lienee nyt syyllistynyt kilpailukiellon rikkomiseen. Osakas ei voi kilpailla omaa yritystään vastaan, eikä perustaa kilpailevaa firmaa. Mielenkiintoinen seurattava. Milloin avautuvat entiset työkaverit?
+Lisää kommentti
MIten tietosuoja-asiat ? Onko tietoa miten KIMAn asikasrekisteri tapauksessa kävi?
1 VASTAUS:
Saamani sisäpiiritiedon mukaan Kiinteistömaailmaa ja etenkin KIMA:n tätä KIMA Bulevardin yrittäjää (KIMA:n yksiköt yrittäjävetoisia) olisi harmittanut niin paljon Andrein lähtö, että laittoi poliisitutkinnan päälle ja yritti kissojen ja koirien kanssa etsiä herran tekosista jotain vilpillistä. Ymmärtääkseni poliisi takavarikoi Andrein laitteet ja sähköpostitkin tutkittiin, mutta tutkinnan päätteeksi mitään asiakasrekisteriin väärinkäyttöön liittyvää ei löytynyt. Jos olisi löytynyt, keissi olisi ollut varmaan jo oikeudessa ja siitä lihavat otsikot?

Tieto on peräisin Kiinteisömaailman yhdeltä työntekijältä, joten pitäisin sitä uskottavana.
+Lisää kommentti
Eipä tainnut vieläkään saada LKV:tä ?? Kyllä kai sitä olisi hehkutettu jo ympäri maailman jos olisi ?
5 VASTAUSTA:
Oman puljun pistänyt pystyyn muutaman muun kanssa. Veikkaan että käy isottelijalle huonosti. Ei edes LKV tutkintoa ole saanut läpäistyä, vaikka on toiminut alalla muutaman vuoden. Alalla kuitenkin luotettavuus ja rehellisyys on A ja O. Valheilla ei rakenneta kuin pilvilinnoja ja sen tulee tämäkin jannu vielä huomaamaan.
Suuret puheet, eikä LKV tutkintoa. Aika riskillistä. En ainakaan asiakkaana uskaltaisi asioida.
Kaverihan kehuskelee sillä, että ei ole eläissään lukenut yhtään (kokonaista) kirjaa. Ehkäpä tuo LKV-tutkinto ei mene lukematta läpi vaikka olisi kuinka pitkään toiminut alalla. On kuitenkin ammattikorkeakoulusta valmistunut, joten ei ihan lukematta ole elämästä selvinnyt.
jamppppa kirjoitti:
Kaverihan kehuskelee sillä, että ei ole eläissään lukenut yhtään (kokonaista) kirjaa. Ehkäpä tuo LKV-tutkinto ei mene lukematta läpi vaikka olisi kuinka pitkään toiminut alalla. On kuitenkin ammattikorkeakoulusta valmistunut, joten ei ihan lukematta ole elämästä selvinnyt.
Joo ei mene ihan lukematta läpi. Vaikkakin siellä saa käyttää ”kiinteistölainsäädäntö” opusta mukana, johon on kirjattu kaikki tarpeelliset lait ennakkotapauksineen ja kommentaareineen. Itse olen kyseisen kokeen suorittanut ja pidin sitä kyllä helppona. Muistan tämän Andrein koetilaisuudesta (II/2016). Koko porukan kovaäänisin tapaus ja toi ihan riittävän selvästi esille jokaiselle retostelemalla: ”tämän päivän parasta antia on ryypylle kokeen jälkeen” :D. Että se siitä kovin tosissaan ottamisesta ja ammattitaidosta. On kuulema kokeillut läpäistä LKV-kokeen useampaan kertaan. Mutta jos kiinnostus ja motivaatio on tuota luokkaa, niin ei sitä (vaikka helppo koe oikeasti onkin) noin vain suoriteta.
jamppppa kirjoitti:
Kaverihan kehuskelee sillä, että ei ole eläissään lukenut yhtään (kokonaista) kirjaa. Ehkäpä tuo LKV-tutkinto ei mene lukematta läpi vaikka olisi kuinka pitkään toiminut alalla. On kuitenkin ammattikorkeakoulusta valmistunut, joten ei ihan lukematta ole elämästä selvinnyt.
Lukematta kirjoja hän nyt kuitenkin ilmoittautuu itse kirjailijaksi...huoh:(
+Lisää kommentti
Hae Andrei apua, mene hoitoon!
Ilmoita
Kotijoukkue, mulla on kyllä tunne että se on kakkosjoukkue.
Ilmoita
Tän pojun puheista vähintään puolet on täyttä potaskaa. Uudella firmalla oikotien mukaan välitettävänä 13 kohdetta. Suurin osa pikkuyksiöitä ja kaksioita mm. Konalassa ja Vantaalla. Ei yhtään luxus kämppää eikä yhtään miljoonakämppää. Töissä tuolla on 3 tai 4 välittäjää mr. Elvis mukaanlukien. Veikkaan että tuo pulju on vaikeuksissa ennenkuin on ehtinyt toimia vuottakaan. Valheilla ei miljoonia ansaita.
2 VASTAUSTA:
Joo ja instagramissa kehui että 5 päivässä oli tullut 15 miljoonan edestä välitettävää.
Kaveri on ammattimainen paskanpuhuja.
Tuollaisten ei pitäisi toimia alalla ollenkaan.
Varmaan ymmärrätte että kun toimeksianto tehdään, asunto voi olla myynnissä vasta esimerkiksi 2kuukauden päästä...
+Lisää kommentti
Uusi
ANDREILLE pari vinkkiä
-saa puhua vain mikä on totta
-ei kaverin myyntiä voi kehua omaksi myynniksi
-älä käytä markkinoinnissa tietoaja joilla ei ole pohjaa
Ilmoita
Uusi
Perseaukiset ne elvistelee, ihan nousukas touhua.
Tosirikkaat eivät vaivaudu perseaukisille esittelemään omaisuuttaan millään tavalla.

Laittakaa urpot rolexit ranteisiin ja kuvitelkaa olevanne jotain muuta mistä olette lähtöisin.
Älkää sitten välittäkö kun saatte osaksenne naureskelua ja jopa halveksintaa.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Andrei Koivumäki Helsingin kotijoukkue oy

Andrei Koivumäki elvistelee maailman kovimmilla myyntiluvuilla, hienolla mersulla, matkoilla, kelloilla jne jne. Kaikessa maailman paras. Verotilastossa miestä ei kuitenkaan näy. Väittää olevansa osakas Helsingin Kotijoukkue Oy:ssä, asiakastiedon mukaan ei ole. Ja kyseinen firma on todella huonossa taloudellisessa kunnossa. Mutta eikö se aina ole niin, että ne jotka elvistelee eniten, niiden taustat on huonoimmassa kunnossa, ja ne joilla oikeasti elvisteltävää, ne eivät sitä tee. Lienee Andrein mersut velaksi, sama kuin yrityksellä hienot puitteet ja kulissit, mutta ei omalla rahalla lie maksettu. Onneksi tiedot julkisia.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta