Aihe

Asiaton poistattelu Ilmastonmuutos-osion harmina

Jönköping

Illmastonmuutos-palstalta katoaa jatkuvasti asiallisia viestejä On ilmeistä, että ilmastonmuutoksen kieltäjät käyttävät poistattamista säännöllisesti "keskustelukeinona" jäädessään väittelyissä häviölle.

Helppo keino ratkaista ongelma olisi, että tekoäly ei enää poistaisi viestejä, vaan sen tekisi moderaattori harkinnan jälkeen.

2

<50

  Vastaukset

  • Joskus siellä ei vähänkään epäilevä mielipide pysynyt kuin hetken. Nähtävästi jotain muutosta tullut. Mikä muuten kylmensi säälämpötilan 1860 vuosikemmenennälkävuosina? Silloin ei ollut ilmaston lämpenemistä, mutta mitään tietoa ei ole löytynyt.

  • Olen kolme viimeisintä aloitustani ilmastonmuutos - palstalla joutunut tekemään niin, että ensin lähetän aloituksen ja otan sen linkin talteen ja sitten poistatuksen jälkeen erikseen pyydän Suomi24 palautesivun kautta palauttamaan perusteetta poistatetun keskustelun. Tuosta aiheutuu 1-2 arkivuorokauden pituinen lisäviive keskusteluiden aloittamiseen.

   Turhaa lisätyötä ylläpidolle. Säätäkää robomodea siten, ettei tuollainen poistattelu jatkossa onnistu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   12973
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   8942