McDonald's hyvitykset puuttuvista tilauksista

MäkkäriMiäs

Olen muutaman kerran joutunut McDonald'sille lähettämään palautteen, kun autokaistalta tilatessa tilauksesta on puuttunut usein dippi. Hamppariateria ilman dippiä muuttuu huonoksi kokemukseksi kun ranskalaiset ei maistu ilman dippiä juuri miltään, ja hamppari pelkkänä hampparina ilman perunoita maistuu myös yksinäiseltä ja ankealta. Eli melkein koko ateriakokemus on pilalla. Yleensä Mäkkäri kuittaa asian siten, että saan ilmaisen jälkkärin puuttuvan tuotteen. Silloinkin joudun kertomaan asiasta autokaistalla tilatessa mikrofoniin joka menee hämilleen asiasta. Sitten asiaa ihmetellään kassalla, "Kenen kanssa hoidit asiaa" ja kaivetaan sähköpostiviestiä esiin kenen kanssa hyvityksestä on sovittu. Jotenkin koko homma menee niin vaikeasti ettei tekisi mieli valittaa puuttuneista asioista, mutta kun periaate ei anna myöten.

Tavallaan ymmärrän, että on vaikea hyvittää tuota enempää, mutta mietitäänpä seuraavaa: tilaat pitsan josta puuttuu juusto. Yksi raaka-aine. Pitsahan on käytännössä aivan kelvoton ilman juustoa, pitsaan KUULUU juusto. No, minun mielestäni ranskalaisiin KUULUU dippi ja sen takia ateria on pilalla monessa mielessä. Hyvittääkö n. 1-2 euron jälkkäri yhteensä 8-9 euron aterian? Ei mielestäni.

Näettekö asiassa epäkohtia että jälkkärihyvitys on aivan alakanttiin arvioitu? Pitäisikö hyvitys olla kokonaan uusi ateria?

8

5564

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuluttaja

      Tota noin.. eikö ne siinä kysy millä dipilllä otat jos se kuuluu ateriaan ? Jos ei kuulu niin se kai pitäsi tilata erikseen ? En oikein tiiä koska en ikinä asioi autokaistoilla, täällä ei semmosia ole.
      Ravintolassa oon ollut töissä ja jos asiakas on tyytymätön annokseen se heitetään sikasankkoon ja tehdään uusi. Ja jotain ekstraa päälle.
      Meillä täällä useita tapauksia jossa kaupasta ostettu grillattu kana on sisältä raakaa. Se tietysti ajattaa ees sun taas sen kananraadon kanssa, vaan ovat kai saaneet uuden tilalle (en kyllä ottais).

      Sun ehkä kannattaa ottaa johonkin isompaan pomoon yhteyksiä , luulen että henkilökunnalla ei ole valtuuksia koko uuteen ateriaan vaan pieneen hyvitykseen. Kuvaa se ateria ja liitä valitukseen.

      Pizzasta- kerran todella kiire töissä- todella nälkä ja tilaan pizzat lähi ravitolasta ennenkun joku puree jotain nilkasta .Tadaa- kaikkien tonnikala on homeessa ! Siinä vaiheessa vaan hätäapuruokaa kaupasta ja töiden jälkeen vien pizzat takaisin. Seli seli rahat takaisin ja vino pino drinkkilippuja, jotka kyllä jäi käyttämättä. Kotipizzasta tuli ruokamyrkytys... en ottanut uutta vaan jaloilla äänestys siinä tilanteessa.

      • MäkkäriMiäs

        Dippi ei siis kuulu ateriaan, tilasin sen erikseen. Autokaistalla saan siis pussin/kassin ja harvoin tarkistan siinä kohtaa, että siellä on kaikki vaan tuokin selvisi kotona vasta. En jaksanut lähteä hakemaan dippiä uudestaan autokaistalta, olisi ateria kotona jo jäähtynyt ja tuskin olisin saanut uutta ateriaakaan reissun takia. Sen takia näen ongelmia reklamaatioprosessissa kun yksi osa tilauksesta/ateriasta on pielessä. Dippi on unohtunut pari kertaa aiemminkin ja sen takia reklamaation hyvitys on mielestäni vähän huono, varsinkin kun reklamaation tekemiseenkin tarvitsee käyttää muutama minuutti aikaa, naputella tietoja kuitilta jne.

        Ruokamyrkytyscaset ovat aika vaarallisia PR:n suhteen, luulisi että hyvitys olisi todella mittava silloin!


    • 58467

      Kyllä sinun olisi pitänyt vaatia myös bensakulut sekä hyvitystä mielipahasta. Ehkä kengänpohjien ja ulkovaatteiden kulumisesta vielä muutama euro.

      • MäkkäriMiäs

        Tärkeä huomio, pisteet tarkkaavaisuudesta! Nämä lisätään ehdottomasti listalle :D


    • Anonyymi

      Joka kerta jää jotain puuttumaan tilauksesta vittu räkätetään kuola naamalla työ aikana voi vittu ja sitten jää asiakkaan tilauksesta pois jotain keskittykää työn tekoon

    • Anonyymi

      Visuaalista ateriakokonaisuutta on rohkeampaa noudattaa ilman valmisdippipakkauksia.

    • Anonyymi

      Hyvä Suomi!

    • Anonyymi

      Valmisdippiannostussuosituksia on myös syytä noudattaa myös niinä aikoina, jolloin dippiä ei ole saatavilla kansanmarkkinoilla. Kansainväliset markkinasekvenssit pitävät huolen siitä, etteivät markkina hinnat nouse yli kuluttajansuojalain mukaisiin prosentuaalisiin korkoihin…

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1779
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1694
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      104
      1525
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1521
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1508
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1395
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      16
      1371
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1202
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1135
    Aihe