Teinilän lastenkoti

3452

Nuoreni käsi murrettiin Teinilän lastenkodin siipi osastolla. Meitä vanhempia syytettiin pahoinpitelystä vaikka ei oltu edes paikalla. Työntekijä oli ottanut tyttöä kädestä kiinni, puristanut ja vääntänyt, jolloin käteen tuli sietämätön kipu. Teinilä myös mainostaa että heillä on psykiatrista osaamista vaikka todellisuudessa näin ei ole. Henkilökunta itse myöntänyt tämän.

11

380

  Vastaukset

  • Ja mitä teit vanhempana? Kirjoitit tänne? Palstaväitteet jäävät vain tyhjiksi väitteiksi.

   Jos tuollaista vamman tuottanutta pahoinpitelyä on todella tapahtunut, mitä tekee vastuullinen vanhempi? Tekee tietenkin välittömästi ilmoituksen poliisille. Seuraa rikosoikeudellinen prosessi. Poliisi alkaa tutkia asiaa, kuulustelee kaikkia, velvoittaa viemään nuoren tutkittavaksi lääkärille jne. Poliisi suorittaa tutkinnan, vie asian syyttäjälle, syyttäjä nostaa syytteen, syytetty/syytetyt joutuvat tuomituiksi.

   Vastuullinen vanhempi ilmoittaa pahoinpitelystä lapsen asioista vastaavalle sosiaalityöntekijälle. Jo ennen pitkän rikosoikeudellisen prosessin lopputulemaa pitää lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän vaihtaa pahoinpidelty nuori toiseen sijaishuoltopaikkaan sekä järjestää nuorelle hänen tarvitsemaansa hoitoa. Jos sossu ei toimi näin, valitus kiireellisenä hallinto-oikeuteen.

   • "...mitä tekee vastuullinen vanhempi?
    Tekee tietenkin välittömästi ilmoituksen poliisille.
    Seuraa rikosoikeudellinen prosessi.
    Poliisi alkaa tutkia asiaa, kuulustelee kaikkia, velvoittaa viemään nuoren tutkittavaksi lääkärille jne.
    Poliisi suorittaa tutkinnan, vie asian syyttäjälle, syyttäjä nostaa syytteen, syytetty/syytetyt joutuvat tuomituiksi."

    Onko yksin jäänyt vanhempi vastuuton tai huono tai kelvoton, kun/jos ei jaksaisi välittömästi edes toimia?? Lapsi on sosiaalilautakunnan huostassa!

    Pese sinä niillä pöydällä lepäävillä "Faktoillasi" p***ahuusin pytty.


  • Poliisille on kyllä tehty asiasta rikosilmoitus ja vastuu sosiaalityöntekijälle ilmoitettu. Asia etenee hitaasti mutta varmasti.

  • Jo ennen pitkän rikosoikeudellisen prosessin lopputulemaa pitää lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän vaihtaa pahoinpidelty nuori toiseen sijaishuoltopaikkaan sekä järjestää nuorelle hänen tarvitsemaansa hoitoa. Jos sossu ei toimi näin, valitus kiireellisenä hallinto-oikeuteen.

  • Sossi ei puutu asiaan kuin yhdessä lastenkodin kanssa syyttäen vanhempia tapahtuneesta. Teinilä pesi kätensä ovelasti.

  • Entä jos avaajalta "unohtui" jotakin jutusta pois?

   • Nomutta niim-pä, tottakai se avaaja "unohti" jotakin! Sinä lähtökohtasesti leikit jotakin helvatan Gurua joka käänteessä. Vääntelehdit kommentoimaan tilanteita joista sulla ei ole mitään hajua. Ei ole ihme, jos saat lapsen ja nuoren veren kiehumaan, ja siitä hyvästä sulla on tietty mielestäsi oikeus laittaa rangaistuksia!!


  • Varokaa tuo on kiero mesta.

  • Tuon tapahduttua teinilä yhdessä sossuämmän kanssa piti nuoren täysin erossa vanhemmistaan, koska nuori heti nimesi teinilän ohjaajan joka kättä vahingoitti.

   • Mikä nyt on tilanne? Tapahtuneesta on jo vuosi. Onko nuori saanut tavata vanhempiaan?


  • Tuolla etenkin se Siipi-osasto on kamala paikka. Umpikieroja, yrittävät vaan pönkittää mestan imagoa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   683
   14309
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   125
   2286
  3. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   1350
  4. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1235
  5. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   59
   1231