Minun kiusattu pikkuveli kiusaa minua

witutuss

Hei!
Olen 14-vuotias poika ja minun pikkuveljeni koko ajan kiusaa ja häiriköi.

Minun pikkuveljeni on 11-vuotias ja hänellä ei ole kavereita ja häntä koko ajan kiusataan koulussa. Kaikki alkoi siitä, että hänen paras kaverinsa tuli kyläilemään meillä ja tuli kateelliseksi meidän taloudellisesta hyvinvoinnista. Tämän takia, hänen entinen paras kaverinsa ja hänen kaverit rupesivat kiusaamaan käytävillä. Ollaan koululle yritetty sanoa asiasta ja yritetty selvitellä, mutta siitä ei tule yhtään mitään.

Hänelle on nyt syntynyt käsite, jossa hän kuvittelee ettei tarvitse kavereita.

Hän on tätä kiusaamista purkanut siitten minuun, isoveljeen. Itse kuvittelen olevani täysin syytön, mutta hän syyttää minua koska lyön. Totta kai lyön, jos minun päälle käydään tai tarpeeksi vittuillaan, en minä semmoista jaksa vaikka minulle sanotaan että olen "vanhempi."

Eilen illalla tapahtui näin, että hän oli taas ruvennut ärsyttämään minua ja oli syönyt lempimyslini. Olin 10 minuuttia hiljaa reagoimatta, kunnes kysyin häneltä, että miksi hän kiusaa minua. Hän vastasi, että siksi koska hän vihaa minua. Loukkaanuin tästä itse, mutta en näyttänyt sitä hänelle. Sanoin hänelle, että kerran kun hänellä ei ole niitä kavereita niin kiusaa koulussa niitä kiusaajia. Kuluu energia niihin kiusaajiin ja minua ei tarvitse enää kiusata.

Lähdin kylpyhuoneesta pois kunnes hän juoksi itsekin pois ja kävi minun päälle. Revin hänet irti minusta ja sitten hän heitti minua isolla muovikannulla. Sitten suutuin niin paljon, että tarrasin hänestä kiinni ja paiskasin lattialle ja hän rupesi sitten huutamaan aivan perkeleesti. Hän sanoi minua mm. psykopaatiksi, hulluksi, narsistiksi ja minä sanoin hänelle, että hän on kiusaaja ja sadisti kertoen molemmista mitä ne tarkoittaa ja syytin häntä niistä ja hänelle tuli itkupotkuraivari ja hän sanoi minulle että olisipa se muovikannu osunut päähän. Hän olisi iloinnut siitä, että olisin kuollut.

Kysyen vaan, että voiko mua sanoa hulluksi, psykopaatiksi, narsistiksi tai lellityksi, koska minulle ei raivota jos hän itse aloittaa 99% kaikista riidoista?

3

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myösesikoinen

      Pikkuveljesi tarvii apua ja se on teidän vanhempien vastuulla hoitaa tilanne. Pikkuveli purkaa tosiaan pahan olonsa sinuun kun häntä kiusataan eikä se ole oikein. Nyt vanhemmat on ratkaisu tähän puhukaa.

    • luja.kuin.kallio

      Minuakin kiusattiin koulussa, onneksi kiusaaminen ei mennyt kovin väkivaltaiseksi, muutaman kerran jousin painimaan ja hävisin painimatsin koska en viitsinyt pistää hanttiin kovin paljoa, siitä olisi seurannut vaan kovempi kiusaaminen. En oikeastaan välittänyt vaikka haukuttiin. kotona vaan treenasin itseäni, etunojapunnerruksia, harjoittelin myös karatepotkuja, asuimme omakotitalossa ja autotalliin taa laitoin roikkumaan naruun ison säkin jossa oli kaikenlaista pehmustetta ja vähän hiekkaa, tällaista säkki potkin väsymiseen saakka ja hakkasin nyrkeilläni, tulisin siinä nopeaksi ja ketteräksi, välillä laskin säkin niin alas että voin treenata potkuja myös maassa ollessani, olisin voinut lyödä kiusaajani maahan milloin vain mutta en halunnut, kiusaamista jatkuin ammattikoulussa, siellä pahin kiusaajani saikin tuntea kerran raivoni ja kiusaaminen loppui siihen ja ei mennyt kauan kun kiusaajani jostain syystä katosi koulusta, en tiedä mihin meni ja miksi. Kiusaaminen jatkui armeijassa mutta siellä taas en pistänyt kiusaajilleni hanttiin mutta sitten työssä kun esiintyi kiusaamista niin annoin kiusaajalle samalla mitalla, oikeastaan talutin nurkan taa ja vedin kuonoon ja pyysin kyllä anteeksi ja selitin että yritä nyt ymmärtää miksi tällainen ja lisää tulee jos ei kiusaaminen lopu, eräässä työpaikassa kiusaaminen oli esim. työkoneiden ja tehdyn työn sabotoimista ja kiusaaja oli pyrkyri joka halusi tavallista duunaria korkeammalle ja minä satuin tulemaan siihen työpaikkaan ja olin hänelle uhka vaikka en itse pyrkinyt mihinkään parempaan duuniin mutta kun työnjohto tiesi minun meriitit niin antoivat mulle sellaisia tehtäviä joita tämä kiusaaja/sabotööri juuri halusi, no onneksi kävi tuuri että pääsin työelämästä pois ja jälkeen päin sain tietää että kyseinen kiusaaja oli saavuttanut sen mitä halusi eli pyrkyri nousi tavallista duunaria ylemmäs.
      Kaikille joita kiusataan voin sanoa ettei kannata välittää, pitää päänsä hyvin kylmänä niin ympärillä oleva joukko kyllä näkee kuka siinä tilanteessa on se kovin ja se ei suinkaan ole se kiusaaja, yleensä ne ympärillä olevat jotka hiljaa vaan seuraa ovat kiusaajan puolella ja niitä aina löytyy.

    • Jaksaisitko ajatella (edes hetken) olevasi ylpeä siitä, että pikkuveljesi luottaa sinuun? Niin paljon, että uskaltaa purkaa sinuun pahan olonsa. Ei sinun kynnysmatoksi tarvitse ruveta, mutta nyt jo vaikuttaa siltä, että olet hienosti ymmärtänyt pikkuveljesi törkeälle käytökselle syyn.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe