TV7:n uhrit

TV7 on uskonnollinen perheyritys, jonka avainasemissa on Ojaresten perheen jäsenet. Yrityksen tarkoituksena on tuottaa Ojaresten perheelle taloudellista hyvinvointia. Koko toiminta pohjautuu markkinointiin - ajatukseen, että Ojareksilla on "yliluonnollinen, profeetallinen" yhteys Jumalaan, joka puhuu heille koko ajan. Näin he väittävät lukuisissa ohjelmissaan. Se on kanavan perusviesti, joka pesee katsojien aivot. He alkavat uskoa tätä ideaa ilman minkäänlaista epäilystä ja siirtää rahaa Tv7:n tilille.

Työntekijöitä, jotka tulevat sinne töihin palvelemaan Jumalaa, aivopestään tehokkaasti. Heitä ohjataan rukoilemaan Ojaresten ja heidän yrityksen puolesta, ja työntekijöille syntyy vahva psyykkinen riippuvuus. He eivät epäile lainkaan johtajien "yliluonnollisia" yhteyksiä. Mutta totuus on karu. Työntekijöitä sorretaan ja alistetaan TV7:ssä. Työilmapiiri on hyvin raskas. Heille lähetetään erilaisia sähköisiä lomakkeita työhyvinvoinnista täytettäväksi, mutta he alkavatkin puolustaa yritystä psyykkisen riippuvuutensa takia, kunnes lentää ulos. Silloin iskee uskon kriisi (eihän kristityt voi kohdella näin toisia kristittyjä!), masennus ja pitkä sairausloma.

Tajuavatko lahjoittajat, että heidän varoilla ihmisiä sorretaan? Myös valtio myöntää tukia työharjoitteluihin ja muihin työllistymisiin. Haluaako valtio maksaa henkilöiden työllistymisestä TV7:ään ja myöhemmin pitkistä sairauslomista ja kuntoutuksesta?
Ilmoita


43 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Yrityksen tavoite on tuottaa omistajilleen voittoa. Tv7:n johtaminen on tähän mennessä ollut tuloksekasta, mutta se saattaa kokea lähitulevaisuudessa vakavan taloudellisen haasteen valmisteilla olevan puoskarilain myötä. Laki nimittäin estänee ihmeparantajien toiminnan myös uskonnollisilla tv-kanavilla.

Nämä katteettomat lupaukset ja niillä rahastaminen on ollut kanavan yksi selkeä ydintoiminto.
Ilmoita
Aloittajalla oli asiallinen ja asiantunteva kirjoitus. TV7 alkoi oikeasti pyhästä hengestä nöyrästi ja johdatti tuhansia uskoon ja vahvisti uskoa, itse kuulun tähän.
Mutta niin raamattukin kertoo hallitsijoista jotka aloittavat nöyrästi mutta sitten korottavat itsensä, Jumala on aina puuttunut näihin tapahtumiin, sellainen ei lopu hyvin.
TV7 oli vuosia hyvä työpaikka, hengellinen koti jossa jokainen halusi vilpittömästi tehdä kristillisiä ohjelmia. Jotain alkoi mennä pieleen muutama vuosi sitten. Onko se Ojareksen vanheneminen? Itsensä korottaminen, nöyryyden puuttuminen, vanhanaikainen johtamistyyli? Hyvä johtaja kuuntelee alaisiaan, luottaa heihin, arvostaa ja palkitsee heitä. kaikki olisi voinut mennä aivan toisin,mutta kanava pilasi itsensä huonolla johtamisella. Hyvät työntekijät kaikkosivat jo lähes tulkoon jokainen. Joku sinnittelee jos ei muuta ole.
Ilmoita
https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/lighthouse-network-ltd-oy/18337541/taloustiedot

Huom. Tarkennus. Tv7 ei ole rami ojareksen omistuksessa, ei siis ole mikään perustelu että juuri hänen tulisi nostaa kaikkein korkein palkka ja muille työntekijöille TODELLAKIN 70-80% vähemmän!'!!!!!!!!!! Tämä asetelma ollut jo silloin kun hän ei juontanut uutisia.
Ilmoita
Yksityisellä sektorilla ei maksetulla palkalla ole ylärajaa. Se on täysin yhtiön johdon ja palkansaajan välinen asia. Kadehtimisella asia ei muuksi muutu. Kadehtijan mielenterveys siitä vain kärsii.
Ilmoita
No turhaan sinä sanot mitään eteenkin jos et ole uskovainen. Uskovaisella myös tuossa asiassa on vastuu ja moraali oltava käytössä.
Ilmoita
Tässä on kyse siitä että jos johtajat sanovat
” tämä on nöyrää Jumalan työtä, lahjoitusvaroista ei voida maksaa korkeita palkkoja jne” jokainen sitten alistuu tähän, mutta asia ei koskekaan johtajan lapsia, kyllä silloin on pahasti homma pielessä. Onneksi Jumalan silmissä kaikki ovat arvokkaita, vaikka johtajan silmissä vain verisuku. Samaa esimerkkiähän muidekin tulisi seurata.
Lopettakaa siis kateudesta puhuminen kun siitä ei ole kysymys. Toimisiko Jeesus näin? Niin juuri, ei varmasti.
1 VASTAUS:
Hei haloo! Kyse on bisneksestä, ei mistään Pyhän hengen toiminnasta.

Maailman historia on täynnä erilaisia koijareita, jotka osaavat muuttaa milloin minkäkin uskomuksen rahaksi. Milloin myydään taivasosuuksia, milloin jäkälästä tehtyä syöpälääkettä tai peniksen pidennyspillereitä. Lähtökohta on aina sama, asiakas vain ja ainostaan USKOO saavansa rahoilleen vastineen.

Asiakas voi helpoiten vaikuttaa oikeuksiinsa lopettamalla koijarien rahoittamisen. Hyvä nyrkkisääntö koijarien tunnistamisessa on siinä, että ellei tuotteen tai palvelun mukana saa takuuta sen toimivuudesta, on kyseessä varmuudella huijaus.
+Lisää kommentti
Kyse ei ole mistään bisneksestä, TV7 on voittoa tavoittelematon, kristillinen tv-kanava, joka tuottaa kristillistä ohjelmaa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa.
Kanava toimii tavallisten katsojien lahjoitusvaroilla, joista maksetaan 70 työntekijän palkat, vuokrat, kalusto, TV7 Uutiset-lehden toimittaminen, käännöstyöt, laitehankinnat jne.. Toiminnanjohtaja Martti Ojares ei ole ottanut palkkaa lainkaan koko sen 15 vuoden aikana, jolloin seiska on ollut olemassa.
TV7:lla ei ole mitään uhreja, jokainen katsoo sitä tv-ohjelmaa, jota haluaa.
www.tv7.fi/
Ilmoita
Uhri ei ollutkaan tv katsoja vaan työntekijäryhmä aloituksesta päätellen. Ja mitä tulee ojareksen palkattomuuteen,siitä jo on jauhettu että saa satadonaa jo eläkettä, ei siinä mummojen rahoja tarvita, mutta se rami saa 70% enemmän kuin muut.
1 VASTAUS:
Bruttoeläke 100 000€ Mutta siitä menee veroa ainakin 30%
Ihan normaali johtajan eläke, joka määräytyy työtulojen mukaan.
+Lisää kommentti
Lopeta jo Ojares itsesi puolustelu. Voi voi kun veroakin menee. Kyse ei ole tuosta vaan että on käsketty muita nöyristelemään mutta uitetaan rahat omaan sukuun lasten kautta, eikö heitä koske sama nöyristely?
Ahneus on synti.
2 VASTAUSTA:
Ojarekset ei käy näillä sivuilla, tiedän ihan varmasti.
Seiskalla on paljon katsojia ja kannattajia, 9,5% suomalaisista
katsoo mieluummin kristillisiä ohjelmia kuin ylen kanavien
hömppä-ja viihdeohjelmia.
köyhätvseiska kirjoitti:
Ojarekset ei käy näillä sivuilla, tiedän ihan varmasti.
Seiskalla on paljon katsojia ja kannattajia, 9,5% suomalaisista
katsoo mieluummin kristillisiä ohjelmia kuin ylen kanavien
hömppä-ja viihdeohjelmia.
Tuo 9,5% vaatii kyllä tarkempia perusteluja. 9,5% suomalaisista voi pitää Ylen tarjontaa hömppänä, mutta se ei suinkaan tarkoita heidän katsovan tv7:aa.
+Lisää kommentti
Ahneus (kuten myös pieni ripaus kateutta) on ihmisen ominaisuus, jopa hyve, jos halutaan menestystä. Synnin merkityksen ja sen olemuksen pohdinta voidaan tuotteistaa ja saada se näin hyötykäyttöön. Muutoin synti on merkityksetön asia.

Jos kanavan sisällössä ja sen johtamiskulttuurissa on havaisevinaan puutteita, niin aina voi perustaa itse kilpailevan kanavan. Kaikki on helppoa kunhan osaamista riittää. Osaamista voi myös ostaa, niin pääsee itse helpommalla. Terve kilpailu on ehdottomasti kuluttajan etu.
4 VASTAUSTA:
Olette siis sitä mieltä että Martti Ojarws toimii oikein kohdellessaan henkilökuntaa niin että 2 vuodessa 22 henkilöä lähti vapaaehtoisesti pois? Ja pojalle on ok maksaa 70% enemmän kuin kenellekään toiselle?
Selvä, olet sokea lammas.
Baabaaabaababaa kirjoitti:
Olette siis sitä mieltä että Martti Ojarws toimii oikein kohdellessaan henkilökuntaa niin että 2 vuodessa 22 henkilöä lähti vapaaehtoisesti pois? Ja pojalle on ok maksaa 70% enemmän kuin kenellekään toiselle?
Selvä, olet sokea lammas.
Tietenkään se ei ole oikea tapa toimia. Se ei ole tasapuolista palkkapolitiikkaa. Arvelisin kaikkien kynnelle kykenevien jättävän sellaisen firman heti tilaisuuden tullen, ellei sitten myös muiden työntekijöiden palkkataso ole selkeästi yli alan keskipalkkatason. Huono palkkapolitiikka tarkoittanee myös muita johtamisen ongelmia?

Tuntuu omituiselta miksi kukaan edes haluaisi poikkeuksellisen korkeata palkkaa. Verotuksellisista syistä ylisuudet palkat olisi järkevää muuttaa pääomatuloiksi. Mistä kysyjä muuten tietää näinkin tarkkoja asioita ko firman asioista, vai onko kyseessä pelkästään arvailu?
No sieltä on lähtenyt pois 20 henkeä,eivät he ole mykkiä.
Tulotiedot on julkisia.
Tytyfhfi kirjoitti:
No sieltä on lähtenyt pois 20 henkeä,eivät he ole mykkiä.
Tulotiedot on julkisia.
20 henkeä, mutta mistä määrästä ja missä ajassa? Myöskään lähtemisen syytä emme tiedä. Voi olla normaalia vaihtuvuutta, mutta voi tarkoittaa myös vakavaa johtamisongelmaa.

Jos ongelmat ovat todellisia eikä niitä saada korjattua, niin yrityksen toimintaa pitää supistaa. Tappiollinen toiminta syö ensin pääomat, ja sen jälkeen toiminnalle tulee nopeasti seinä vastaan. Jää nähtäväksi miten käy.
+Lisää kommentti
Jeesus on herra. Köyhät kyykkyyn!
Ilmoita
Lahjoittajille, jotka rahoittavat TV7:n toimintaa, haluan sanoa: te rahoitatte kristittyjen sortoa ja uskon myrkyttämistä. Lopettakaa kanavan rahoitus ja säästäkää varanne parempaan tarkoitukseen. Teidän ei ole pakko uskoa kanavan puheita. Kaikissa johtoasemissa on Ojaresten suku, jopa työsuojeluvaltuutettu, ihmisiä sorretaan ja te rahoitatte tätä toimintaa.
3 VASTAUSTA:
TV7 kanavaa ei sorra tässä maassa mikään muu kuin tälle palstalle kirjoittelevat. Kaikki eivät tykkää hengellisistä ohjelmista, vaan katsovat mieluummin formuloita tai jääkiekkoa, mutta jättävät seiskan sikseen ja jättävät rauhaan. Kanava perustuu Jumalan Sanaan ja Raamattuun. Olemme kristitty valtio ja saamme vapaasti harjoittaa uskontoamme. Tosin kristittyjen vainot ovat lisääntyneet maailmalla, näköjään jo meilläkin on jo merkkejä havaittavissa.
totuustiejaelämä kirjoitti:
TV7 kanavaa ei sorra tässä maassa mikään muu kuin tälle palstalle kirjoittelevat. Kaikki eivät tykkää hengellisistä ohjelmista, vaan katsovat mieluummin formuloita tai jääkiekkoa, mutta jättävät seiskan sikseen ja jättävät rauhaan. Kanava perustuu Jumalan Sanaan ja Raamattuun. Olemme kristitty valtio ja saamme vapaasti harjoittaa uskontoamme. Tosin kristittyjen vainot ovat lisääntyneet maailmalla, näköjään jo meilläkin on jo merkkejä havaittavissa.
Jos haluat laulaa ylistystä Ojareksille, olet väärällä keskustelupalstalla. Me, joita TV7: johtajat kohtelivat kaltoin, myös haluamme jakaa kokemuksiamme. Uskovien kristittyjen vilpitöntä uskoa Jumalaan on käytetty hyväksi taloudellisen hyödyn nimissä. On tullut kärsittyä uskon kriisiä ja syvää masennusta. Se ei ole mikään leikkiasia. Kristittyjä on sorrettu ja huijattu, tästä pitäisi puhua eikä olla vaiti.

Hei TV7:n lahjoittajat ja rahoittajat! TV7 ei ole se, miltä näyttää ruudussa. Keksivät ilmestykset omasta päästä taloudellisen hyödyn vuoksi. Se ei tee kunniaa Jumalalle. Teidän ei tarvitse rahoittaa tätä toimintaa. Säästäkää rahanne parempaan tarkoitukseen.
Laulan ylistystä vain Jeesukselle!
+Lisää kommentti
Eikös se yli 20henkeö tapahtunut n. kahdessa vuodessa?
Siltikin toivoisin että kanava saisi jatkua, parantua. Toivon että se olisi hyvä työpaikka jossa kaikilla hyvä olla.
On häpeällistä kun kuulee miten kristillisissä työpaikoissa on monesti pahoja johtamisongelmia. Ehkä johtuu siitä että johto on vanhanaikainen monessa firmassa. Lestat... myös Fidasta kuului joskus huonoa,nyt en enää tiedä kun 3 tuttua lähti pois.

On tärkeää kuitenkin antaa heille anteeksi jotta voi jatkaa omaa elämää, Jumala huolehtii että jokainen saa tekojensa mukaan. On tärkeää myös muistaa että eivät ne auktoritääriset ihmisetkään ole yhtä kuin Jumala. Jotkut pettyy puolisoon ja hylkää sen vuoksi Jumalan. älkää sitä tehkö. Maailma on niin rikkinäinen.

Katsokaa kanavalta se mikä on hyvää ja raamatunmukaista, esim. Pawson.
1 VASTAUS:
Pawsonin tulisi kunnioittaa Jumalaa ja pitää Jumalan antama sapatti pyhänäpäivänä. Sapatti on Jumalan merkki.
+Lisää kommentti
Ei pidä uskoa sitä, mitä tuosta kanavasta tulee. Toistavat asioita ajattelematta kuin mantroja. Väittävät mitä omituisempia juttuja. Ojares väittää, "Jumala puhuu minulle suihkussa".

Katsojat! Tätäkö te uskotte? Kanava on täynnä vääriä ja harhaanjohtavia asioita. Ne eivät tee kunniaa Jumalalle vaan päinvastoin.
Ilmoita
Tätä kutsutaan myös hengelliseksi ja henkiseksi väkivallaksi.
Ilmoita
Tätä kutsutaan henkiseksi ja hengelliseksi väkivallaksi.
Ilmoita
Ja siellä ihmisiä alistetaan
Ilmoita
Näköjään kristillisessä maailmassa menestyy ne joilla on empatian sijaan kaksinaamaisuus
Ilmoita
Käsittämätöntä, miten Suomessa uskotaan uskonnollisiin auktoriteetteihin ja rahoitetaan kyseenalaista toimintaa kristillisyyden nimissä.
Ojarekset syyttävät Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa vääristä opeista. Miksi luulevat olevansa parempia?
Hei, herätkää! Koko ohjelmisto on aivopesua, jonka tarkoitus on saada ihmiset uskomaan, että Ojareksilla on muka profeetallisia kykyjä. Sinisilmäiset katsojat uskovat ja ryhtyvät tukijoiksi. Ja turhaan - harhaanjohdatusta kaikki ohjelmat.
TV7 on Ojaresten rahan keruukone. Oikeamielisiä kristittyjä potkitaan TV7:ssä, mutta kaksinaamaisuus on Ojaresten mielen mukainen.
Ilmoita
Rahasta on tullut epäjumala. Se näkyy myös tällä palstalla. Kuka tietää noin toisten palkat. Raha on vain väline. Jumala toimii ilman rahaakin. Niin kauan kun julistetaan Jeesuksen pelastustyötä, ollaan oikealla asialla. Kannattaa olla varovainen, kun uskovia arvostellaan. Eiköhän Ojares saa palkata oman mielensä mukaan ihmisiä. Nämä e.m. Sukulaiset ovat saaneet alalle koulutuksen.
Ilmoita
Onko TV7 todella Ojareksen perheyritys. Voiko perheyritys nimetä johtajiksi itseään eli lapsiaan. Eikö pitäisi olla avoin kilpailu johon muutkin voi hakea. Ojares itse on syntynyt melkein 80 v sitten ja vaikka hän sanoo olevansa suorakontaktissa ylös eikä halua johtoon mitään boardia niin miten tilanne tulevaisuudessa. Saako seuraava ojares suorakontaktissa ylös johtaakseen.
1 VASTAUS:
Ei TV7 kanavaa voi kilpailuttaa, kun aika on, Jumala antaa uuden johtajan....
joka suostuu työhön ilman palkkaa, kuten Martti Ojares
+Lisää kommentti
Yksityinen firmaSAA MAKSAA SUVULLEEN MITÄ ITE HALUUjoten Ramin saama palkka on oma asia.
Ilmoita
Oot nyt kyllä unohtanut pointtis, kyllä sillä on väliä miten paljon sukulaiselle maksaa, jos kukaan toinen ei missään asemassa ole saanut samaa koska vedotaan siihen ettei sovi tuhlata lahjoituksia.
2 VASTAUSTA:
Tv7:n toiminta on liiketoimintaa siinä kuin mikä tahansa muukin laillinen liiketoiminta. Se että kannattaako ja missä määrin voitot kotiuttaa palkkatuloina, niin se on täysin yhtiön hallituksen asia.

Se että miten kestävällä moraalisella pohjalla on lahjoituksien kerääminen katteettomilla lupauksilla parantumisihmeistä, niin siitä voisi keskustella enemmänkin.
TaivasTV7 on voittoa tavoittelematon yhdistys. Tutustukaa tv7-kanavan toimintaan, ennen kuin alatte kirjoittelemaan ja esittämään perättömiä. Katsokaa ohjelmia ja arvioikaa vasta sitten. Monille ainoa hengellistä ravintoa tarjoava kanava, joka tarjoaa 24 h ohjelmaa vuorokaudessa.
+Lisää kommentti
Mark.12:40. Luuk.20:47 Biblia (1776) Jotka syövät leskein huoneet, ja muodoksi pitävät pitkät rukoukset: heidän pitää saaman sitä raskaamman tuomion.
Ilmoita
Jumala asetti TV7:n tähän aikaan ja paikkaan,se on levinnyt naapureihimme ja netin kautta maailmaan.Jumala on siunannut tätä kanavaa selkeästi.Ilman rahaahan ei mikään toimi,siksi lahjoitan mielelläni tähän nykyaikaiseen evankeliointiin,Jospa tekin paholaisten työtoverit vielä joskus löytäisitte tämän uskomattoman hienon kanavan,ennenkuin polvistutte Herranne eteen viimeisellä tuomiolla.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Jumala tiesi entropian, etsi jotain järkevää tekemistä, vaikka rikkaruohon kitkemistä.
Ilmoita
121Jumalan armahtavaan laupeuteen vedoten kehotan teitä, veljet: Antakaa koko elämänne pyhäksi ja eläväksi, Jumalalle mieluisaksi uhriksi. Näin te palvelette Jumalaa järjellisellä tavalla. 2Älkää mukautuko tämän maailman menoon, vaan muuttukaa, uudistukaa mieleltänne, niin että osaatte arvioida, mikä on Jumalan tahto, mikä on hyvää, hänen mielensä mukaista ja täydellistä.

Raamattu: Kirje roomalaisille
Ilmoita
Tänään ainakin Glory esitti palkkatoiveen. Lisää liksaa tuplasti, muuten ei rempulan ja halttaantuneen vaivaisen rukous Taivaaseen yllä.
Arvometalli vaan ranteessaan kilahteli, kun rouva kuvaili kuinka työlästä on syöpäläisten ja uskomattomien edestä rukouksen Taivaalle laukaista.
Lisää rahaa on paras lääke vaivaan.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

TV7:n uhrit

TV7 on uskonnollinen perheyritys, jonka avainasemissa on Ojaresten perheen jäsenet. Yrityksen tarkoituksena on tuottaa Ojaresten perheelle taloudellista hyvinvointia. Koko toiminta pohjautuu markkinointiin - ajatukseen, että Ojareksilla on "yliluonnollinen, profeetallinen" yhteys Jumalaan, joka puhuu heille koko ajan. Näin he väittävät lukuisissa ohjelmissaan. Se on kanavan perusviesti, joka pesee katsojien aivot. He alkavat uskoa tätä ideaa ilman minkäänlaista epäilystä ja siirtää rahaa Tv7:n tilille.

Työntekijöitä, jotka tulevat sinne töihin palvelemaan Jumalaa, aivopestään tehokkaasti. Heitä ohjataan rukoilemaan Ojaresten ja heidän yrityksen puolesta, ja työntekijöille syntyy vahva psyykkinen riippuvuus. He eivät epäile lainkaan johtajien "yliluonnollisia" yhteyksiä. Mutta totuus on karu. Työntekijöitä sorretaan ja alistetaan TV7:ssä. Työilmapiiri on hyvin raskas. Heille lähetetään erilaisia sähköisiä lomakkeita työhyvinvoinnista täytettäväksi, mutta he alkavatkin puolustaa yritystä psyykkisen riippuvuutensa takia, kunnes lentää ulos. Silloin iskee uskon kriisi (eihän kristityt voi kohdella näin toisia kristittyjä!), masennus ja pitkä sairausloma.

Tajuavatko lahjoittajat, että heidän varoilla ihmisiä sorretaan? Myös valtio myöntää tukia työharjoitteluihin ja muihin työllistymisiin. Haluaako valtio maksaa henkilöiden työllistymisestä TV7:ään ja myöhemmin pitkistä sairauslomista ja kuntoutuksesta?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta