Fortunan 'korttelin' ym. vastapäätä asutaan jo!

Fortunalla-hidastellen

Helsingin Asumisoikeus Oy
Fortuna
Priki Venuksen kuja 4
https://www.att.hel.fi/sites/default/files/digiesite/asumisoikeusasunnot/fortuna/files/assets/common/downloads/publication.pdf

Paljon puhutun ja odotetun jopa ennakkoon jaetun ja sisustetunkin kohteen, kuten Fortunan ( Gustaf Adolfin...) tulevan Haso-kiinteistön ym. naapurissa oleva 'atrium-ym. vuokrakiinteistön' jonka rakentaminen aloitettiin jälkeenpäin ko. Fortuna/Heka/ Hitas kiinteistön korttelia asutaan jo täyttä päätä!
Työt ympäröivissä kiinteistöissä ovat vielä keskeneräiset kuten katu- ja muut viimeistelytyöt pahastikin!
Sompasaaren muissa kortteleissa kohti niemen kärkeä, ollaan edetty todella vauhdilla, taloja on noussut jo useita, matalampia ja korkeampia ( 12 krs) joista voi jo vetää johtopäätöksen millä mallilla mm. saman suunnittelutoimiston ( Malkamäki & kumpp.) Keski-Pasilan "pilvenpiirtäjien" ympäristö ja ilme tulisi olemaan?

Mutta onhan nyt Fortuna ja naapurit samassa korttelissa päässyt jo vaiheeseen kaikki seinät ovat pystyssä ja ehkä tulevan Hason puolellakin päästään sisustustöihin.

Vuokrapuolen asunnoissa ollaan jo ilmeisen pitkällä, sillä jopa ylimääräisiä tai muuten sopimattomia komeroratkaisuja on kärrätty jo jätelavoillekin, ja osa ihan avaamatta kiinnitysvöistään sellaisenaan! ! !
Päällä tavaran tarkoitus ja muut selitteet, jossa mm. viittauksia komeroihin!
Miten tällaista tuhlausta ja ehkä siten ylimääräisiä tavaratilauksia tehdään ja taloudellisesta ja säästeliäisyydestä ei ole tietoakaan!?

Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta
on 11/2019–01/2020.
Joten vielä ehtii tapahtua tässäkin kohteessa, vaikka naapurit menee jo ohitse!

6

193

  Vastaukset

  • KAKSI vuotta on kulunut varsin nopeasti, vaan ei tunnu kiireenä kaupungin kohteessa ko.!

   Kaupunki-kehittyy

   12.11.2016 18:12
   Kävin alueella, ja Sompasaaren pohjoisosassa on jo valmistelutyöt alkaneet. Kauppakeskus nousee vauhdilla ja kaupungin ja alueen Terveys-ja hyvinvointikeskus on jo sisätyövaiheessa alueen pohjoispuolella.

   _ v. 11/2016_
   https://keskustelu.suomi24.fi/t/14561116/haso-fortuna-sompasaari-helsinki

  • Haso Fortunan rakentaminen edistyy juuri sitä vauhtia kuin hakuvaiheessa luvattiin.

   • Fortuna etenee aikataulun mukaisesti.


  • Milloin valmistuukaan kun ympärillä kohoaa koko ajan uutta pitkin Sompasaarta mutta tämä yksi kohden junnaa ikäänkuin paikoilalan !
   Ehkä nyt tehdään viimein sadan vuoden Hasoa ja Hekaa ym. että kerralla kunnolista ettei heti tarvitsisi alkaa vesi-ja homekorjauksia tekemään!

   • Fortuna valmistuu etuajassa, kaikista tämän palstan trolleista huolimatta.


  • Fortunan naapurissa Hekassa on jo uudet asukkaat muuttaneet juhannukseksi.
   Piha-alue kuten sisäpiha ja aso-kiinteistön puolen alueet ja ympäristö vielä huonolla mallilla jos syksyllä olisi siihenkin muuttajia tulossa, paljolti on keskeneräisyyttä josta asukkaat joutuvat joustamaan ja päälle vielä 2- vuoden takuukorjaukset yms. sähläämiset ja asukkaiden on aina joustettava asuntoon pääsyn ja kaiken muun ohella! Vaatikaa jatkossakin korjaaja viimeistelijät yms. rakentajan väki siivoavat jälkensä eikä jätä niitä asukkaiden kontolle, kuten tavallisesti on ollut!

   Tehkäämme täälläkin tarkat ja seikkaperäiset reklamaatiot ja korjausvaatimukset jos tarvetta on, useimmiten on ollut.
   Näin vakuututte ettei mennä teidän kukkarolle kun ja jos asiat ja ongelmat leviää käsiinne.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   589
   9322
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   62
   1153