1400-ihmeparanemista

ei-lahkolain

Lääk.tri tutki väitöskirjaansa varten 1400 ihmeparanemistapausta Niilo Ylivainion kokouksissa muka tapahtunutta.

Lääketieteen väitöskirjan mukaan ei yhtään todellista ollut siinä joukossa. Että sellainen tapaus.

13

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikä kauhea määrä valheita. Kaikki kokoukset olivat sitä. Ja palkkana julkisuus ja sankarin asema.

      • ei-lahkolain

        Saas nähdä tekevätkö parannusta valheen hengestään ja synneistään?


      • ei-lahkolain

        Ja miten monta horjuvaa sielua ovat noillakin 1400 valheella houkutelleet lahkon jäneniksi vuosien aikaan!


    • Samaatietä

      Olnko aloituksen tarkoitus tuoda Niilo Ylivainion toiminta pohdiskeltavaksi vai koko helluntaiseurakunnan toiminta ?

    • bongobongo

      Nyt olisi sitten aika noiden poppamiesten parantaa tuhkarokkoon altistuneet lapset ja poistaa tauti maailmasta. Tuo hokema on kuin bongobongo viidakon poppamiesten keino. Eikö mitenkään voi asettaa omia/toisen lapsia etusijalle uhrilahjaksi saatettu lapsi täyttää rikoslaissa säädetyn rangaistuksen.

    • Haluaisin taas mainostaa perinteistä rukouksen ja jumalan voimalla amputoidun raajan korjaustapahtumaani, mutta jätän tällä kertaa väliin, koska kukaan ei ole vuosien mittaan ole uskaltautunut ilmoittautumaan oikean jäseniäkin palauttavan kaikkivaltiaan jumalan seuraajaksi.

      Jos jollakulla ihan oikeasti oikean jumalan seuraajalla on riittävästi uskoa, vii seuraavaan perinteiseen tapahtumaan ilmoittautua he-ma at suomi24.fi.

      Ymmärrettävistä syistä vain epäjumalien palvojat jättävät taas ilmoittautumatta.

    • Steyr

      Vai tutki lääketieteen tohtori asiat.

      Asia vaan on nyt täsmälleen näin, että kyseisen tohtorin tutkimukset ja mielipiteet Ylivainion aikakauden parantumisihmeistä ovat ainoastaan lääkärin omaa tuotantoa, jolla ei ole mitään todistusarvoa missään instituutiossa.

      Kysynet: millä perusteella?

      No sillä perusteella, että koska Niilo Ylivainio ei itse ole enää vastaamassa esitettyihin kysymyksiin, niin tutkimukset väitteineen ovat näin ollen pelkästään tohtorin yksipuolista spekulaatiota asioista.

      • NäyttöäKaivataan

        Ei Niilo tiemmä itseään parantanut? Siksi parantuneita haastateltaessa Niilo olisi joka tapauksessa ohitettu. Edelleen meiltä puuttuu se edes yksi ihme joka olisi oikea ihme. Miksi te niitä piilottelette tutkijoilta, kun kuitenkin toisessa yhteydessä väitätte niitä olevan pilvin pimein?


    • TästäKysePohjimmiltaan

      Teatteria on montaa eri lajia, helluntailaisilla omansa, ja sille on ominaista myös katsojien kuuluminen näyttelijöihin. Heidän teatterissaan ihmeet ovat ikään kuin osa luonnollista ja jokapäiväistä elämäämme. Siihen pitää vain osata eläytyä oikein ja täysillä, ei se sen kummempaa vaadi.

      Ja kuten oikeassakin teatterissa tiedetään, tiedetään myös helluntailaisten keskuudessa kyseessä olevan vain esityksen. Siksi minkäänlaiset todisteet tai tutkimukset eivät häiritse esityksen viihdyttävyyttä. Ei sen totuusarvoa pidä verrata "oikeaan" elämään.

      Simsoneitakin on kiva seurata, ja vaikka miten monta tutkimusta osoittaisi Homerin olevan vain ihmisen mielikuvituksen kehittämä hahmo, se ei haittaa kun ei anna sen haitata. Ihminen kykenee huijaamaan varsin näppärästi myös itseään.

    • ertwetw6433456

      Aluksi haluan todeta, että Jeesus Kristus parantaa kyllä edelleenkin sairaita.

      Yli-Vainion toiminnan osalta olen tullut siihen tulokseen, että se oli suurelta osalta jotain muuta kuin Jumalan työtä.

      Saarnaajana Yli-Vainio oli kyllä suhteellisen pätevä ja hän saarnasi usein hyvin.

      Suurena parantajana hän epäonnistui ja luultavasti hän itsekään ei tiennyt mistä ole kysymys. Hän ei tiennyt kundaliinista tai mesmerismistä tai hypnoottisesta suggestiosta juuri mitään. Luultaavasti Yli-Vainiossa vaikutti jokin okkulttinen voima, joka kaatoi niitä ihmisiä, mutta ei parantanut. Yli-Vainio ei ollut ainoa vaan monet muutkin suomalaiset saarnaajat harrastivat samaa okkulttista toimintaa, usein hekään eivät tienneet, mistä oli kysymys.

      Olen nähnyt videon, jossa intialainen guru, buddhalainen, kaatoi ihmisiä samalla tavalla, painoi keskeltä otsaa ja ihmiset kaatuivat.

      Tuollainen okkulttinen toiminta tulee usein Amerikasta ja se on sidoksissa menestysteologiaan ja muihin nykyajan harhaoppeihin, torontolaisuuteen, new-age-uskontoon jne..

      • Steyr

        Kun Jeesus parantaa edelleenkin myös nykyajanmuodossa eläessämme, niin kuka uskoo Jeesuksen parantaneen ihmisen sairauden, ellei sairaudesta ole esim. lääkärin kiistatonta todistusta esitettävänä?

        Ja kun moni lääkäri puolustaa parantumisihmettä sanoen, että se paraneminen sairaudesta kuuluu taudin kuvaan, niin Jeesuksen parantamisihmeeltä putoaa näin ollen todistuspohja kokonaan pois.

        Kun siitä sairauden ihmeparantumisesta ei tiedä muut, kuin sairastava ja lääkärit, niin milläpä todistat sen tosiasiaksi, kun sairauden todenneet lääkäritkään eivät usko asiaa. *Selittelevät' vaan jotain hölynpölyä..


      • ghf7645687
        Steyr kirjoitti:

        Kun Jeesus parantaa edelleenkin myös nykyajanmuodossa eläessämme, niin kuka uskoo Jeesuksen parantaneen ihmisen sairauden, ellei sairaudesta ole esim. lääkärin kiistatonta todistusta esitettävänä?

        Ja kun moni lääkäri puolustaa parantumisihmettä sanoen, että se paraneminen sairaudesta kuuluu taudin kuvaan, niin Jeesuksen parantamisihmeeltä putoaa näin ollen todistuspohja kokonaan pois.

        Kun siitä sairauden ihmeparantumisesta ei tiedä muut, kuin sairastava ja lääkärit, niin milläpä todistat sen tosiasiaksi, kun sairauden todenneet lääkäritkään eivät usko asiaa. *Selittelevät' vaan jotain hölynpölyä..

        Niin, aivan oikein, mutta tässä unohtuu usien eräs asia. Ei uskovaisten tarvitse todistaa ihmisille mitään. Jumala kyllä todistaa itsestään ajallaan. Jeesus parantaa, koska hän tuntee sääliä sairaita kohtaan tai joskus hän parantaa vahvistaakseen sanansa mutta ei Jeesus halua todistaa "tiedemiehille" mitään. Jos tiedemiehet eivät usko niin olkoot uskomatta, turha siitä on uskovaisten ottaa mitään stressiä.


    • viiiiv

      Raamatussa sanotaan että "te ette saa mitään, ellei sitä anneta taivaasta." Kyllähän se armoa on kaikki, terveys ym. se on myönnettävä, sillä ei mikään ole meille itsestään selvää, sen ymmärrämme. "Hän joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi", Tämä lupaus on myös raamatussa. Sairaudesta paraneminen on aina Jeesuksesta Kristuksesta, sillä ilman Häntä ei ole elämää, ei ole lääkäreitä eikä hoitajia, siis kaikki on taivaasta annettua. Paraneminen on aina taivaasta, uskoimme sitä tai emme, aina siihen asti kunnes kuolemme, sen jälkeen ei ole kipua eikä itkua, ei tarvita enää parantajaa, kaikki entinen on mennyt ja uusi on sijaan tullut

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      254
      2403
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1814
    3. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      333
      1535
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      174
      1524
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1065
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      84
      949
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      795
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      177
      790
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      205
      741
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      730
    Aihe