etsitkö Totuutta ?

Lue 4 Evankeliumia ja ala tottelemaan Jeesusta parhaasi mukaan, että pelastut varmasti.

älä ota mikrosiruimplanttia käteen eikä otsaan, koska se on pedon merkki.

levitä tätä sanomaa eteenpäin jokapuolelle, kiitos paljon.

tässä on pari resurssia jotka ovat hyvin avuliaita:

Truthseeking.co.uk/media/film

https://m.youtube.com/playlist?list=PLSWJU8S4WD3gulrFr5tELMJUP7n_2H3mS

Jumala rakastaa sinuakin <3

Rakkautta ja Rauhaa.
Ilmoita

Arvostan, että vielä löytyy niitä jotka yrittävät auttaa ihmisiä löytämään totuuden. Sitä en vain tahdo ymmärtää, miksi
1) totuus olisi yksin kristityillä,
2) Jeesusta täytyy totella, mutta ei rakastaa,
3) riittääkö muka vain evankeliumin lukeminen ja
4) miksi ihmiset oikeasti uskovat johonkin ihoimplanttiin.

Maailmassa on yli 10 000 uskontoa, ja eri liikkeiden ja lahkojen määrä kasvaa jatkuvasti. Suurin osa uskonnoista (eli ne joita ei keksitä trollauksen vuoksi) ovat kehittyneet yhdestä samasta uskonto-filosofiasta, joka kehittyi n. 70 000 vuotta sitten biologisen ajanlaskun mukaan. Kun ensimmäinen ihminen lankesi, Saatana myös turmeli hänen jumalsuhteensa ja sekoitti hänen ymmärryksensä totuudesta.
Mutta miksi Saatana sepittäisi uskonnollisia satuja ihmisille? Raamatun valossa Saatana ei valehdellut koskaan, joten miksi asia olisi todellisuudessa toinen. Ei, Saatana ei vaihtanut oikeita uskonnollisia totuuksia vääriin...vain piilotti osan ja vääristi loput niin, että jäljelle jäi vain varjo todellisesta totuudesta. Sukupolvien aikana nämä vääristellyt totuudet ovat kehittyneet edelleen, mutta Totuus voidaan erottaa kuitenkin taustalla.
Eli ihminen voi löytää Jeesuksen uskonnosta riippumatta, jos hän vain kykenee poistamaan hirren silmästään ja näkemään totuuden "vääristävän peilin" läpi.

Jeesus on sanonut, ettei [Mooseksen] laista katoa yksikään kirjain ja että hän on tämän lain täyttymys. Tiedettävästi evankeliumit sisältävät vain Jeesuksen opetuksia ja ihmetekoja eivätkä juutalaisten lakeja, joita kristittyjenkin täytyy noudattaa. Ymmärtääkseen evankeliumit täytyy tuntea myös Vanha testamentti ja sen lait. Laki tuomitsee ihmisen, koska ihminen ei kykene noudattamaan sitä, ja siksi Jumalan täytyy jotenkin pelastaa ihmiset joita rakastaa. Eikö asia olekaan näin?
Ja käsittääkseni Jeesus nimenomaan on kehottanut seuraajiaan uskomaan häneen sekä rakastamaan niin häntä kuin muitakin ihmisiä. Se riittää. Sillä usko on luottamista. Luottaminen herättää rakkautta, ja rakkaus kuuliaisuutta. Joka yrittää totella Jeesusta parhaansa mukaan, tulee kerta kerran jälkeen pettymään. Mutta joka rakastaa Jeesusta, noudattaa Jeesuksen käskyjä niitä lainkaan ajattelematta.

Höpinät ihon alle laitettavista siruista on täyttä tarua, vaikka toki yksi mahdollinen skenaario. Tosi asiassa "pedon merkki" ei ole mikään siru, vaan raamatunkohtaa 5.Moos. 6:4-8 myötäilevä asia:

5.Moos. 6:4-8
"Kuule, Israel! Herra on meidän Jumalamme, Herra yksin.
Rakasta Herraa, Jumalaasi, koko sydämestäsi, koko sielustasi ja koko voimastasi. Pidä aina mielessäsi nämä käskyt, jotka minä sinulle tänään annan. Teroita niitä alinomaa lastesi mieleen ja puhu niistä, olitpa kotona tai matkalla, makuulla tai jalkeilla. Sido ne merkiksi käteesi ja pidä niitä tunnuksena otsallasi."

Myös Antikristuksella eli pedolla on omat lakinsa, joilla hän luo Uuden maailmanjärjestyksen. Ihmisen täytyy osoittaa, että hän noudattaa näitä lakeja tai on Antikristuksen hallitseman imperiumin kansalainen, jotta hän saisi käydä kauppaa. Kyseessä voi olla riisinjyvän kokoinen tunnistesiru, jollaisia käytetään esim. koirilla, tai sitten vaikkapa tatuointi.
Jos ajatellaan puhtaasti taloudellis-poliittisesta näkökulmasta, tällainen uudistus voisi olla itse asiassa kätevä. Ei tarvittaisi pankkitunnuksia tai erillisiä henkiöpapereita, vaan kaikki hoituisi yhden pikku sirun avulla. Tämä uudistus koskee kuitenkin vain niitä, jotka suostuvat/haluavat liittyä tähän "uuden maailmanjärjestyksen" valtioon, jonka johtajana on antikristus. Ketään ei pakoteta liittymään siihen, mutta siruttomat ihmiset ovat käytännössä kuin tämän päivän paperittomat: heitä ei oikeudellisesti ole olemassa.

Täytyykö minun, joka olen shamaani ja siksi pakana, kertoa kristitylle veljelleni että me elämme lopun aikoja. Jumala on lähettänyt ihmisten keskuuteen eksytyksen, että he uskoisivat harhaan. Tähän eksytykseen kuuluu myös kristittyjen keskuudessa vahvoina elävät harhaopit. Esimerkiksi tämän keskustelun aloituksessasi oli muutamia virheitä, jotka olisivat saattaneet eksyttää joita kuita.

Olkoon rauha kanssanne!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

etsitkö Totuutta ?

Lue 4 Evankeliumia ja ala tottelemaan Jeesusta parhaasi mukaan, että pelastut varmasti.

älä ota mikrosiruimplanttia käteen eikä otsaan, koska se on pedon merkki.

levitä tätä sanomaa eteenpäin jokapuolelle, kiitos paljon.

tässä on pari resurssia jotka ovat hyvin avuliaita:

Truthseeking.co.uk/media/film

https://m.youtube.com/playlist?list=PLSWJU8S4WD3gulrFr5tELMJUP7n_2H3mS

Jumala rakastaa sinuakin <3

Rakkautta ja Rauhaa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta