Tutustu Suomi24:n kumppaneihin: varaa vaikka matka aurinkoon!

Tammikuun puolivälin perinteiset Matkamessut ovat jälleen täällä. Eikä sitä ole voinut olla huomaamatta, jos tilaat edes muutaman matkajärjestäjän uutiskirjeitä. Edullisin tapa matkustaa on usein ostaa matkoja erilaisten vertailupalvelujen kautta. Tiesithän, että myös Suomi24-palvelussa on Matkadiili-osio, josta voit löytää edullisimpia lentoja?

Keskustelualustan lisäksi olemme paljon muutakin: matkadiilien lisäksi teemme yhteistyötä mm. alennuskoodeja ja lainavertailua tarjoavien yritysten kanssa. Tarkoitus on, että löydätte hyödyllisiä palveluja tai tarjouksia samalta alustalta, jossa muutenkin sisältöjen parissa liikutte.

Kumppanisivustot löytyvät sivun ylävalikosta, mutta pääset vilkaisemaan niitä myös näiden linkkien kautta:
https://alennuskoodit.suomi24.fi/
https://lainavertailu.suomi24.fi/
https://matkat.suomi24.fi/fi/lennot

Suomi24 Matkat on toteutettu yhteistyössä suomalaisen ParisRion kanssa. Löydät sieltä yhdellä haulla suosituimpien varaussivustojen edullisimmat hinnat – käy haaveilemassa ja kokeilemassa! Matkamessujen aikaan löydät varmasti hyviä tarjouslentoja.

Autamme teitä myös järjestämällä kevään mittaan usean kumppanin kanssa Kysy mitä vain -tapahtumia, joissa asiantuntija vastaa kysymyksiinne reaaliaikaisesti muutaman tunnin ajan. Luvassa on keskustelua ja asiantuntijaneuvoja ainakin eroista ja niiden seurauksista lapsiperheissä, vaalivaikuttamisesta verkossa ja nuoria mietityttävistä asioista verkon nuorisotyön merkeissä. Seuraa blogia ja sivustoa, niin pysyt kärryillä, milloin Kysy mitä vain -tapahtumia järjestetään: ne ovat hyvä tilaisuus saada vastaus juuri sinua mietityttäviin kysymyksiin käsiteltävästä teemasta. Seuraava tapahtuma on luvassa ensi kuun alkupuolella.

Suunnittelupöydällä on myös isompi uudistus: uusi, palvelevampi kotisivu, josta löydät suosituimmat keskustelut entistä selkeämmin. Kotisivu-uudistus liittyy teidän käyttäjien kokemuksen parantamiseen: haluamme, että pääsette helposti keskusteluihin ja hakuun käsiksi heti, kun sivulle tulette. Uusi sivu näyttää myös mobiilissa entistä selkeämmältä. Etusivu-uudistus aloittaa isompien uudistusten sarjan, joka parantaa niin Suomi24:n käytettävyyttä kuin sisällön hallittavuutta.

Mukavaa viikonloppua teille kaikille – jatketaan keskustelua!

4 kommenttia

Vastaukset

 • Onko todella tyttöset niin, että Esi-Miehiä ei teillä enää ole?
  Esi-Naisia vain.
  Aikuinen mies alkaa tässä hiukan himmaamaan.
  Onko niin, että tappavat kohtalot kiehtovat?

  H.

  • No, sinua ehkä kiinnostaisikin nuo tapaamiset, jos ei se "Huawei" soinnut tarpeeksi usein, kun jakelit puhelin numeroasi julkisesti.

   Laita kutsu nyt näille daameillesi yhteisestä tapaamisesta risteilyn merkeissä, niin varppina ainakin tämä "tavu-viiva-mummi" tulee seuraksesi.


  • Minun tappini sojottaa kohti aurinkoa, on valmis lentämään

   – Siltä on munalta turha kysyä. Sitä voi kysyä.


 • Eikö kehitystiimi tiedä että tilanne on sellainen että lennot on nyt lennelty?
  Lentely saastuttaa ja kiihdyttää ilmastonmuutosta, joten se on nyt pannassa.

  Asioita täytyy ajatella vähän omaakin nokkaansa pidemmällä, nimittäin jos kaikki tekisi niin kuin kehitystiimi suosittelee ja lähtee lenteleen ulkomaille, niin me tukehduttaisiin saasteisiin.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.